Spring naar bijdragen

WPT-N Valkenburg, 29-09 t/m 4-10 2015


Remco86

Aanbevolen berichten

Van 29 september tot en met 4 oktober 2015 wordt in Holland Casino Valkenburg voor de tweede maal de WPT National georganiseerd. Een vijfdaags pokerfestijn met een €675 + €75 Main Event, een € 1350 + €150 High Roller en € 225 + €25 Big Stack Event. De inschrijving is geopend.

Vorig jaar heb ik mij via Partypoker gekwalificeerd voor het ME. Dat ben ik dit jaar natuurlijk weer van plan. Echter kwam ik er vandaag pas achter dat de qualifiers alweer runnen sinds begin juli t/m 9 augustus. Vanwege een kermis deze week kan ik helaas alleen vandaag en morgen nog een poging wagen. Momenteel speel ik een turbo qualifier voor de qualifier naar het ME. Mocht het mislopen koop ik mij alsnog rechtstreeks in voor de ME qualifier van vanavond 20:15 uur.

Mocht ik 'm, tegen alle verwachtingen in, niet shippen dan zal ik wellicht een topic openen om wat backers te vinden. De WPT-N Valkenburg was mijn eerste echte grote live-toernoei , buiten wat goedkope HC Series om. Ik heb dus een speciaal gevoel bij dit toernooi. De daar gekregen WPT cardprotector bewaar ik dan ook alsof het een goudstaaf is. Daarnaast klinkt het natuurlijk gewoon übervet om eens een Main Event te spelen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 4 maanden later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.