Spring naar bijdragen

Fiscus betaalt de Jackpot uit


TheGreatOne

Aanbevolen berichten

Gokkasten exploitant Wetsteijn krijgt een schadevergoeding van 1.4 miljoen euro van de belastingdienst die is toe gewezen door de rechter van wege een buitensporige last die de overheid vanaf 2008 over deze ondernemers (speelautomaten branche) heeft heen gegooid, namelijk de 29% kansspelbelasting en dat ze geen btw meer mochten aftrekken. Het bedrijf en vele andere in deze speelautomaten branche hebben het zeer zwaar gehad hierdoor (en nog steeds) en nu is er een mooie compensatie toegewezen. Echter is de schade volgens Wetsteijn vele malen groter (ruim 5 miljoen euro). Het bedrijf exploiteert 3 speelhalen.

Het geeft andere ondernemers in de gokautomaten branche ook een kans en perspectief om ook naar de rechter te stappen n.a.v. deze uitspraak.

Zal ongetwijfeld vervolgd worden maar het is mooi voor het bedrijf dat het verder kan en niet de nek is omgedraaid wegens te zware belasting druk.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 4 maanden later...

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.