Spring naar bijdragen

Kansspelbelasting betalen


Samxx_

Aanbevolen berichten

Dag allen, 

ik heb een vraag, ik heb online casino gespeeld bij bingocams. Ik heb toen wat geld gewonnen en kansspelbelasting over betaald. Echter zag ik op de site dat het mogelijk niet hoeft omdat bingocams gevestigd is in Europa. Ik heb een bezwaar aangemaakt en er is mij toen in een brief gevraagd dat ik moest aantonen dat hun belasting erover hebben ingehouden. Iemand tips hoe ik dit het beste kan aanpakken of heeft iemand dit eerder meegemaakt. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Warm welkom @Samxx_ op Onetime

Het gewonnen bedrag was hoger dan €449,00 en gewonnen met de bingo op Bingocams.com?

Bingocams is gevestigd op Malta en is inderdaad dan vrijgesteld van Kansspelbelasting https://www.onetime.nl/geld-nieuws/kansspelbelasting omdat het in Europa zit. Hier zijn ook diverse gewonnen rechtzaken over geweest.

Je hebt dus proactief 30,1% overgemaakt en aangifte gedaan en daarna (hoeveel tijd zat hier tussen) bezwaar aangetekend?  Dit is precies de juiste volgorde en dan zou je dus ook het hele bedrag wat je betaald hebt terug moeten krijgen. Hier kan wel een paar maanden tussen zitten.

Je moet aangeven waar Bingocams.com is gevestigd, en ondersteunen met wat je gewonnen hebt en betaald en dat in een mooie batch aan ze aanleveren (zo compleet mogelijk), Bingocams heeft geen Kansspelbelasting afgedragen (althans niet de 30,1) en daar gaat het niet om, het is dat het helemaal is vrijgesteld omdat het hoofdkantoor zich bevindt op Malta. 

Dazzletag Entertainment limited is licensed by the Malta Gaming Authority (MGA) under licence MGA/B2C/193/2010 issued on 1st August 2018

Bingocams is operated by Dazzletag Entertainment Limited. Dazzletag Entertainment Limited is Licensed by the Malta Gaming Authority (MGA) under licenses MGA/CL1/711/2010 and MGA/CL3/711/2010 both issued on 24th August 2011. Find out more about the MGA at www.mga.org.mt.

 

 

  • Like 2
  • Thanks 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...