Spring naar bijdragen

BINGO


André Jansen

Aanbevolen berichten

bingo !

Waar denk je als eerste aan?

. Wat weet je van bingo? BINGO ! = PRIJS

. Heb je wel eens bingo gespeeld? Ja, spelletje dat ook met kleine kinderen gespeeld kan worden. Familie verband, Wijkhuizen, sportkantines. Bingo in verschillende varianten en de spanning in groepsverband

. Hoort bingo bij het online aanbod? Bingo hoort zeker thuis in het Online landschap, nadeel is dat het huis percentage vaak zo hoog is. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik moet bij het woord bingo denken aan de Broza bingo, een bingohal in Den Bosch. Super leuke avond gehad daar met @TheGreatOne. Daarnaast is het een spel waarbij ik nooit echt geluk heb gehad en de rtp ronduit slecht is. bingo hoort zeker bij het (online) casino aanbod en kan nog steeds goed mee komen met de tijd. Onlangs nog het populaire Mega Ball gespeeld van Evolution Gaming, zou graag meer van dit soort spellen zien komen. Ben benieuwd welke bingosites voor een Nederlandse kansspelvergunning gaan. Krijg overigens wel weer zin om een virtuele bingo te organiseren. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1) bingo = (goedkope entertainment), gezelligheid, prijzen.

2) Weet veel van bingo vanwege mijn eigen speelgedrag, maast wist tot voor kort niet wat het verschil was tussen bingo en Keno.

3) Veel bingo gespeeld vanaf mijn jeugd in hallen, online, camping en in bingo zalen in binnen en buitenland, bingo op gokkasten en Live bingo in HC.

4) bingo hoort in mijn ogen absoluut bij online bingo, helemaal met een bingo host die je ook ziet op je scherm en andere spelers (chatten) 

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1. bingo, goed antwoord! En uiteraard ook bingo als spel. Zelf goede herinneringen aan bingo op een kermis in Barcelona. We wonnen als toeristen de ene na de andere prijs, tot afgrijzen van de plaatselijke spelers.

2. Het bingospel ken ik goed, vroeger ook veel online gespeeld, niet voor geld

3. ja

4. ja, maar dan wel de live variant. De bingo machines in het HC (automatische) vind ik zo enorm saai...

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

bingo.... ik denk hierbij aan...

- entertainment op dinsdagmiddag in bejaardentehuizen...

- entertainment voor vrouwen die van samen kwekken en kleine gokjes doen houden.....

- spel met een enorm huisvoordeel, waarbij je winkansen kleiner zijn dan bij andere gokspelen.

- spel met een spruitjeslucht er om heen....

- als je het bij HC doet in de live bingo Zone af en toe toch wel gezellig. Maar voor de winsten hoef je het niet te doen. Voor gokjes tegen weinig geld is het kopen van een HC-Bingoboekje het overwegen waard. Half uur gokken voor een tientje.

- on-line zou ik er nooit voor vallen.

 

En verder gebruik ik zelf altijd de uitdrukking:"foute Bingo" als iemand een stompzinnige opmerking maakt of iets doms doet of voorstelt. Bijvoorbeeld met 100 man dicht op elkaar onder een tunneltje gaan feestvieren in Corona-tijd.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei TheGallant:

Heb je zelf iets met bingo @André Jansen?

 

1 uur geleden zei TheGallant:

Heb je zelf iets met bingo @André Jansen?

Zoals je weet initieerde in bingo in Brasov, Roemenië in 1991; na een aanloop van ongeveer een jaar draaide de eerste zaal in een voormalige bioscoop op volle toeren.  Tussen de 2- en 3000 bezoekers per dag, eens per week ging 'de auto' er uit, op dat moment een enorme waarde. Later in 5 grote bingozalen in het hele land elke week een auto, dat zijn er 260 per jaar. Op de top had ik 500 man personeel. Ik was binnen, het was klaar... Lees het hele verhaal: https://www.onetime.nl/onetime/bingo-royal en ook: https://www.onetime.nl/onetime/lhistoire-repete  Met het introduceren van online gaming verwacht ik een enorm groot publiek voor de moderne variant op bingo, het z.g. KENO, zoals het meestal digitaal wordt gespeeld. Voor een duppie kunnen mensen meedoen voor soms enorme prijzen. Ik zal m'n ervaringen in detail binnenkort vervatten in een column over de grootste wereldspelers op dit gebied. 'Mark my words'... KENO WORDT EEN ONLINE KNALLER! 

BingoRoyal.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites


. Waar denk je als eerste aan?
Cijfers, balletjes en een liedje zingen als het een foute bingo is.

. Wat weet je van bingo?
Dat het wordt gespeeld met een bingokaart en getallen. Veelal worden deze gehusseld in een soort rad waar dan een balletje uit valt.

. Heb je wel eens bingo gespeeld?
Zeker, heel vaak zelfs. Het is het favoriete spel van mijn vriendin. Als we ergens zijn, en er is een bingo doen we steevast mee. Zo ook op een cruise een aantal jaar geleden, daar wonnen we zelfs de hoofdprijs van 1000 eu, wat ook nog eens de enige prijs was.

Ik besef mij net dat een bingo volgens mij ook het laatste uitje is geweest met mijn vader. Dat was een 'autobingo' in Zweden. Iedereen blijft in de auto op een parkeerplaats, de getallen worden omgeroepen en verschijnen op een scherm. Als je bingo hebt, moet je toeteren!

. Hoort bingo bij het online aanbod?
Zeer zeker, voorheen ook wel regelmatig gespeeld.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...