Spring naar bijdragen

Verhuisd naar nieuwe provider voor meer powerrrrr


FiftyFifty

Aanbevolen berichten

Een verhuizing gaat nooit zonder slag of stoot. We zullen vast nog wat kleine dingetjes tegenkomen - d.w.z. wishful thinking, dat het bij kleine dingen blijft ;) Maar we zijn over! Baaibaai EuroVPS, hallo Byte.nl! Okee, de kosten zijn ook wel wat omhoog gegaan, maar we hebben nu een account waar we op kunnen doorgroeien. En dat is ook wel nodig, want het gaat hard. Fokking hard. Met de bezoekersaantallen en helemaal leuk is natuurlijk de groei van de community op het forum!

Voor de nerds onder ons, we zitten nu op het PERFORMANCE pakket van https://www.byte.nl/hosting/wordpress. Weliswaar hebben we niet alleen Wordpress (de 'voorkant' van de site) maar ook het forum (Vanilla) natuurlijk. De specs van het WP pakket zijn ook uitstekend voor Vanilla, dus win-win. Doorslaggevend voor de keuze voor Byte is dat zij standaard Varnish cache aanbieden, want een grote performancebooster voor de site is. Dit vraagt echter ook wel wat meer technische kennis van onze kant om goed gebruik van te maken, dus daar spelen we de komende tijd nog wat verder mee.

Ongetwijfeld lopen we nog wel tegen wat issues aan (gaten in eigen kennis) ;) maar we doen ons best de problemen zo snel mogelijk te fixen. Alvast excuses voor de overlast en dank voor je begrip :D

Mocht je naar aanleiding van de verhuizing tegen issues aanlopen, dan kan je die natuurlijk ook kwijt hier! Dank ook aan de mensen die tot nu toe via de mail al e.e.a. hebben doorgeven, highly appreciated :-bd

909ecc6e64fc894671378c70cf50de8cac820e7e

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 4 maanden later...

Zojuist weer even wat onderhoud gehad wat weer problemen met inloggen veroorzaakte. Dit zou inmiddels weer verholpen moeten zijn.

Het zal overigens niet de laatste keer zijn, want een website is nooit af (uitbreidingen, aanpassingen, software updates, testen, optimaliseren, security patches etc etc) en dit alles onder het credo "Tijdens de verbouwing blijft de winkel geopend - Sorry voor het ongemak" :)

verb_fase1_21.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.