Spring naar bijdragen

Ik ben ruim 3,3 miljoen Euro waard en jij?


Aanbevolen berichten

Aangezien ik vaak te horen krijg dat ik mijn gewicht in goud waard ben kan ik jullie dus mededelen dat ik, bij een de huidige goudprijs van bijna 33.000 euro per kilo, dus ruim 3,3 miljoen euro waard ben. Veel te veel voor iemand van 1 meter 75.

Precies mijn waarde weet ik niet omdat ik medio juli na overschrijding van de 100 KG niet meer op de weegschaal ben gaan staan. Oftewel durf te staan. Dat ik vorige week nieuwe lange broeken, maat 40, heb moeten kopen zegt mij genoeg. Deze broekmaat had ik een paar jaar geleden maar was uiteindelijk afgezakt naar maat 36 en XL- voor T-shirts.

Vooral het laatste jaar veel te veel genoten van het bourgondische leven waardoor de kilo’s er weer zijn aangevlogen. Omgerekend in Euro’s, tussen de 300 en 350K. Mooi je rendementen als je die zou behalen op de beurs maar niet als het om je eigen lichaam gaat. Ik kan wel zeggen dat ik zwaarder ben geworden doordat ik zwaardere spieren heb gekregen maar dat klopt niet.

Voor mijn eigen gezondheid (ik heb al klachten) is het beste dat ik weer afval en eindelijk ook weer meer ga bewegen. Ik ben namelijk niet sportief aangelegd. Momenteel doe ik alleen aan Yoga.

Medio oktober ga ik na Vegas en dan hoop ik dat mijn XXL T-shirts en korte broeken minder strak zitten. Dus ik heb een kleine 8 weken om daaraan te werken en ook meer conditie op te bouwen.

Na Vegas gaat het verder want ik hoop uiteindelijk minder dan 3 miljoen waard te zijn en het liefst 2,8 miljoen. Gewoon broekmaat 36 of lager en XL voor T-shirts

Dus in kader van #durftebekennen.

Hoeveel ben jij waard ;-) en wil je net als ik minder waard worden of ben je tevreden met je gewicht?

Deze topic is voor mij ook een beetje een stok achter de deur en zal geregeld posten hoe het gaat. Wellicht willen anderen aansluiten zodat we elkaar kunnen stimuleren.

In deze topic blijft de gewichts-goudprijs op 33000 euro staan. Wij doen niet aan koersschommelingen :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 5 maanden later...

3.168.000 euro waard ! Maar ik ben wel sportief ;) Ik heb altijd last van de zomereurotjes en swinters gaat het er weer af. Dus als je tips om komende winter minder waard te zijn, pm maar :) Misschien kan ik wel een leuk verhaaltje voor je typen. Mijn eerste reactie is, 8 weken is streng !!!!

Ben geen dietist, geen inspanningsfysioloog, geen dokter. Maar ik heb redelijk wat stof tot me genomen. Dus ik ga even douchen

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lijkt me pittig. Zijn voor- en nadelen van op te noemen, maar ik ga er gewoon maar van uit dat dit goed werkt voor jou. Ik ga morgen ongetraind 180 km fietsen, dus dan verbrand ik precies 33000 euro mee doe je mee ;) ?

Ik ga morgen ook fietsen. Samen met met dochter. 7 kilometer door de bossen en hierna een tussenstop om wat te drinken en dan weer terug. 180 kilometer. Dat gaat me niet lukken. S6 @Beukbeer.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2,83 miljoen. Twee weken geleden nog 2,93 miljoen dus ben op de goede weg. Bij mij ook bekend verhaal van zomerstop, nu weer even goed op mijn eten letten en meer sporten, dat gaat tot nu toe vrij goed.

Streven is 2,7 miljoen , dus heb nog even te gaan, maar ben tot nu toe erg tevreden over hoe het loopt. Het geheime recept van de eerste 100.000 die eraf is gegaan:

- Elke dag ontbijten met een shake van superfoods, kwark, vers fruit en een mix aan groenten

- In de avonduren geen snacks (Dit was voor mij de meest lastige, vind chips heerlijk).

- Meer bewegen, dat uit zich nu met name in hardlopen

Merk nu dat de honger ook minder wordt, dat maakt het al een stuk makkelijker. Daarnaast drink ik nog gewoon in het weekend, en kan er af en toe ook wel iets ongezonds vanaf zoals een Macje, je moet jezelf niet alles gaan ontzeggen maar het stapje voor stapje doen.

Ik zal volgende week wel weer even een update plaatsen, leuk topic.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@LMGB024, je bent al goed bezig. Zelf heb ik ook een groot zwak voor Chips. Vooral gewone zoute chips. Begin ik eraan dan gaat de XXL-zak gewoon op. Ik ga me niet alles ontzeggen. Zoals je zegt mag je jezelf af en toe best trakteren op iets lekkers. Alleen dat af en toe was ik even vergeten het afgelopen jaar :D Ik hoop gewoon per maand tussen 1 en 2 kg af te vallen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

7000 kcal is goed voor 33000 euro. Verlaag je dagelijkse calorische inname met 130-150, en je valt in 2 maanden een eurotje of 33000 af (af en toe je laten gaan inbegrepen). Supersuf natuurlijk. Maar slow and steady wins the race. Honger is je vriend. Je metabolisme gaat pas op de spaarstand (60% effectiviteit) onder een inname van 1400 kcal (bij mannen). Ik zou cola laten staan. Dat spul is alleen goed om toiletten te reinigen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Oh dat schiet me te binnen. Mannen mogen 2500 kcal binnenkrijgen en vrouwen 2000 kcal. Iedereen kent die reclames wel, een half uur per dag bewegen. Die 2500 en 2000 mag je alleen binnenkrijgen als je daadwerkelijk een half uur per dag licht intensief beweegt. Dan zit je op de balans. Herkenbaar? ,,Ik val maar niet af en ik wandel een half uur per dag stevig door of ik fiets naar me werk altijd."

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik vermijd voorlopig nog de weegschaal. Vandaag ben ik begonnen aan citroensapkuur. Ruim een jaar geleden ook gedaan met de Yoga-dames en deze keer alleen. De kuur is niet om af te vallen maar om van binnen weer redelijk schoon te worden. Je lichaam wordt grondig gereinigd schrijft men. Dat je afvalt is in mijn geval zeker meegenomen. De vorige keer was dit vier kilo. Ik heb toen de kuur 7 dagen volgehouden. Je drinkt heel de dag veel water, thee en 8 tot 12 glazen C+ Ahorn-Citroensap-mengsel. Ik ga proberen om 7 dagen de kuur te volgen. Lukt het heel goed dan nog 3 dagen erbij. Dit is het maximum. Hierna rustig opbouwen met eten. Wordt vervolgd.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Inmiddels zit ik aan mij derde sap-dag. Nog 4 te gaan. Na de kuur weer terug in het gareel. Geen tweede bord eten opscheppen, niet te vaak uit eten gaan en zeker niet te vaak naar de Japanner met zijn "all you can eat". Ook zal ik veel minder achter mijn PC moeten gaan zitten. Zit overdag er al 8 uur achter en 's avonds haal ik gemakkelijk de drie uur. OneTime is veel leuker dan sporten :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weken later...

De vele vakantie kilo's ben ik inmiddels kwijt. Ik zit weer onder de 100 kilo oftewel 3,3 miljoen.Het is nipt maar vanaf nu weer wekelijks op de weegschaal staan en zorgen dat ik wekelijks 10.000 euro minder waard word. De SAP-kuur heeft gezorgd voor een afname van ongeveer 5 kilo. Gisteren kon ik mijn oude broek, maat 38 weer dicht. Dit was positief. Helaas geen extreme koersdalingen zoals bij de AEX maar het begin is gemaakt.

Ik ben nu 3.267.000 Euro waard. Op naar de volgende waardedaling en meer beweging.

Morgen ga ik weer beginnen met zwemmen. Gelukkig is de Yoga ook weer begonnen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...