Spring naar bijdragen

Toto voorspellingen (Onetime Tipster)


Brunsie

Aanbevolen berichten

Hoi! Mijn naam is Hans. Als content specialist Sportweddenschappen/Sports betting schrijf ik op OneTime over de ins en outs van het aangaan van een weddenschap op een sportwedstrijd, het wagen van een gokje tegen de odds in en de bookmakers waar je moet zijn of die je juist moet vermijden in relatie tot sport, sporten en sporters. Ik ben zelf een enorme sportfreak en kan mijn kennis van sporten als voetbal, Formule 1 en wielrennen hier combineren met mijn voorliefde voor statistieken en kansberekening voor weddenschappen. Ook laat ik regelmatig mijn licht schijnen over actuele ontwikkelingen in de sportmarketing en financiële handel en wandel van de sportindustrie.

Afgelopen weekend heb ik bij wijze van test een eerste voorspelling geschreven en deze aan de mensen achter OneTime gestuurd om te bewijzen dat ik wel een beetje verstand van zaken. Deze voorspelling deel ik nu ook hier zodat je een beetje kunt zien wat je hier kunt verwachten aan TOTO voorspellingen:


ONE TIME SPORTBOEKJE

Elke week publiceren we bij OneTime in het sportboekje onze hoogtepunten van het aankomende sportweekend. Dit doen we niet op basis van sportieve anticipatie of impact van de wedstrijd, maar puur omdat er interessante sportweddenschappen afgesloten kunnen worden waarvoor wij nog enkele tips hebben.

Sportboekje 19-20-21 februari

1.      Schalke ’04 – Borussia Dortmund

2.      Liverpool – Everton

3.      PSV – Vitesse

Schalke ’04 – Borussia Dortmund
Laten we er niet om heen draaien: Schalke ’04 presteert schandalig slecht in de Bundesliga en degradatie voor de voormalig UEFA Cup winnaar lijkt slechts een kwestie van tijd. Daar kan zelfs de deze winterstop van Ajax overgenomen spits Klaas-Jan Huntelaar niets aan veranderen. Ook onder Christian Gross, al de vierde trainer die dit seizoen voor de groep staat, lukt het Schalke niet om het tij te keren. Tegenstander en eeuwige aartsrivaal Borussia Dortmund leeft heel anders naar deze misschien wel voorlopig laatste editie van de Kohlenpott Derby toe, al gaat het ook in Dortmund niet denderend. Borussia won midweeks van Sevilla en kan daardoor met een goed gevoel naar Gelschenkirchen afreizen. Dat goede gevoel kan BVB ook baseren op de cijfers van spits Erling Haaland. De Noor is aan een extreem productief seizoen bezig en scoorde in alle competities al meer dan dertig doelpunten. Ter illustratie: dat zijn meer doelpunten dan Schalke ’04 als team gemaakt heeft.

We weten dat Derby’s onvermoede krachten los kunnen maken, maar puur cijfermatig valt er voor Schalke dit weekend geen eer te behalen. De blauwwitten creëren statistisch half zo veel kansen als Dortmund, zijn zwak bij standaard situaties en kunnen ook tegen Dortmund niet beschikken voor Huntelaar.

Onze TOTO tip:                  2
Onze voorspelling:         Dortmund wint met meer dan 3 doelpunten verschil, dus wellicht is het interessant om een handicap weddenschap af te sluiten

Liverpool – Everton
Ook in Liverpool staat dit weekend een derby op het programma: De Merseyside derby zorgde eerder het seizoen voor de nodige ophef door de horrorblessure die Oranje-aanvoerder Virgil van Dijk opliep na een onbezonnen actie van Everton-doelman Jordan Pickford. Liverpool is sinds het wegvallen van Van Dijk kwetsbaar en lijkt de vorig jaar gewonnen titel niet te gaan prolongeren. Everton is bezig aan een middelmatig seizoen. De Nederlandse technisch manager Marcel Brands mag jaarlijks vele miljoenen aan nieuwe spelers uitgeven, maar in de Premier League is er meer nodig om de aansluiting met de top te maken.

Jordan Pickford zal er deze week weleens aan gedacht hebben dat het maar goed is dat de wedstrijd in een leeg stadion gespeeld wordt. Anders zou het weleens een heel hete middag voor de Engelse international kunnen worden. Liverpool kent een matige fase, maar boekte midweeks een 0-2 overwinning op Red Bull Leipzig in de Champions League. Wellicht is die zege de opsteker die het dolende elftal van Jürgen Klopp nodig heeft om de blik weer naar voren te kunnen richten. Een zesde plaats is een regerend landskampioen onwaardig. Tegelijkertijd zal Everton gemotiveerder dan ooit zijn om op Anfield Road te winnen omdat drie punten genoeg is om Liverpool, althans voorlopig op de ranglijst te passeren.

Onze TOTO tip:                  X
Onze voorspelling:         Wij denken dat er ondanks het ontbreken van het fanatieke thuispubliek voldoende ingrediënten zijn om er een spectaculaire wedstrijd van te 
                                        maken. Omdat wij gokken op een gelijkspel doen we ook een inzet op Even bij een Even/Oneven aantal doelpunten weddenschap.
 

PSV – Vitesse
Wanneer deze wedstrijd een aantal weken geleden op het programma zou hebben gestaan, waren wij geneigd om Vitesse het voordeel te geven. Tot een drietal weken geleden speelden de Arnhemmers een voortreffelijk seizoen. Onder leiding van de nieuwe Duitse duo Johannes Spors (technisch directeur) en Thorsten Letsch (trainer) kon Vitesse zich meten met AZ, PSV en Feyenoord en deed de ploeg een serieuze gooi naar de tweede plaats achter het ongenaakbare Ajax. De laatste weken is echter de klad flink in de prestaties gekomen en werd er verloren tegen achtereenvolgens VVV-Venlo, SC Heerenveen en FC Twente, waardoor de ploeg de aansluiting met PSV een beetje verloren is.

PSV kampt aan de andere kant ook met de nodige problemen. De Eindhovenaren voldoen nog altijd niet aan de verwachtingen die de komst van trainer Roger Schmidt en superster Mario Götze geschapen hebben. De club dreigt al vroeg in het seizoen alle kansen op prijzen verspeeld te hebben. De Eindhovenaren staan negen verliespunten achter op Ajax, waardoor de kansen op het kampioenschap flink gedecimeerd zijn. PSV is door Ajax uitgeschakeld in de strijd om de TOTO KNVB Beker en na de nederlaag van afgelopen donderdag tegen het Griekse Olympiakos (4-2), dreigt ook een vroege exit in de Europa League. Tel daarbij op dat PSV het de laatste tijd niet fantastisch doet in topwedstrijden en het is zeker geen gegarandeerde overwinning voor de roodwitten, al is de recente historische balans wel dik in het voordeel van PSV. De laatste vijf seizoenen won PSV thuis van Vitesse. De laatste Arnhemse overwinning in Eindhoven dateert uit 2013, maar was wel direct een flinke: 2-6

Onze TOTO Tip:                  1
Onze voorspelling:         Het zal een spannende wedstrijd worden, maar we verwachten dat PSV nipt aan het langste eind zal trekken. We zetten daarom naast op PSV in op
                                        in de standaard 1X2 weddenschap ook in op Oneven bij de Even/Oneven weddenschap en zetten in op PSV spits Eran Zahavi als doelpuntenmaker.
                                        De Israëliër is na de winterstop immers goed op dreef en scoorde al zeven doelpunten in de elf voorgaande wedstrijden.


Nou....
Al met al ben ik niet ontevreden met deze voorspellingen. Dortmund won inderdaad dik van Schalke. Everton won met 0-2 van Liverpool, waardoor we de 1X2 weddenschap verloren, maar wel de Even/oneven bet gewonnen hebben. PSV won inderdaad op het nippertje van Vitesse, maar Zahavi kwam niet op het wedstrijdformulier. De hoofdrol werd opgeëist door Mario Götze.

De komende weken gaan we dit vaker doen. Elke donderdagmiddag blikken we vooruit naar het weekend met sportbet tips waarbij we niet alleen naar de voetbalcompetities, maar ook naar andere sporten gaan kijken. 

bewerkt door Brunsie (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het is donderdag en daarmee is het tijd voor het eerste officiële Sportboekje op dit forum. We hebben gekozen voor drie wedstrijden die aanstaande Super Sunday op het programma staan. Doe er je voordeel mee en geef ook vooral je mening als je denkt dat we de plank compleet misgeslagen hebben. 

---


ONE TIME SPORTBOEKJE

Elke week publiceren we bij One Tme in het sportboekje onze hoogtepunten van het aankomende sportweekend. Dit doen we niet op basis van sportieve anticipatie of impact van de wedstrijd, maar puur omdat er interessante sportweddenschappen afgesloten kunnen worden waarvoor wij nog enkele tips hebben.

Sportboekje 28 februari

1.      Almere City FC – SC Cambuur

2.      PSV – Ajax

3.      AZ - Feyenoord

 Almere City FC – SC Cambuur

Het sportboekje deze week bestaat volledige uit Super Sunday wedstrijden. In de Keuken Kampioen Divisie staat zondagmiddag om 12.15u de topper tussen Almere City FC en SC Cambuur op het programma. SC Cambuur is de lijstaanvoerder van de competitie en was, had de competitie uitgespeeld kunnen worden, vorig seizoen al tot kampioen gekroond. Dit jaar gaan de Friezen dus op herhaling en na vijfentwintig speelronden staan de Leeuwarders op pole position voor promotie naar de Eredivisie.
Almere City FC wil ook naar de Eredivisie. Het zou voor de Flevolanders een noviteit zijn. De jongste profclub van Nederland presteerde nooit beter dan dit seizoen en promotie naar de hoogste afdeling zou een fantastische prestatie zijn en bovendien de allereerste keer dat een club uit Flevoland uitkomt op het hoogste niveau.

Het maakt de wedstrijd van aanstaande zondag vooral voor Almere City van groot belang. Het team van trainer Ole Tobiasen staat zeven punten achter op SC Cambuur, maar heeft één wedstrijd minder gespeeld. Met een overwinning in het onderlinge duel aanstaande zondag, brengt Almere het verschil terug tot één verliespunt en dan ligt de titelstrijd weer volledig open.

De odds zijn in het voordeel van SC Cambuur (2,12 vs 3,05), dat met spits Robert Mühren de topscorer van de KKD in haar gelederen heeft, maar wij zetten ons geld op een overwinning van Almere City FC. Daarvoor hebben we een paar redenen. De eerste reden is dat Almere dit seizoen in eigen huis nog ongeslagen is, wat gezien de aanwezigheid van clubs van NEC, De Graafschap en NAC een prestatie van formaat is. De tweede reden is het feit dat deze wedstrijd gespeeld in het kader van het Field Lab experiment dat moet bepalen of er in het betaalde voetbal weer publiek mogelijk is. Dit zullen allemaal Almere supporters zijn en dat kan net even een steuntje in de rug van de thuisploeg zijn. De derde reden is de aanwezigheid van cultspits Thomas Verheydt. Verheydt is een oorlog maker in het strafschopgebied die het de voetballende verdedigers van SC Cambuur ontzettend lastig kan maken.

Onze TOTO tip:                  1             1/3,05
Onze voorspelling:        
Almere City FC zet SC Cambuur onder druk en wint de wedstrijd met één of twee doelpunten verschil. We zetten in op deze weddenschap met de odds 1/7,00. Gezien de productiviteit van Robert Mühren lijkt het ons waarschijnlijk dat beide teams zullen scoren en zetten daarop in (1/1,51). We verwachten veel Thomas Verheydt. Aangezien de laatste twee doelpunten van deze spits met het hoofd gescoord werden, zetten we in op de weddenschap ‘Verheydt scoort en wint’ voor 1/4,20 en ‘Verheydt scoort kopgoal’ 1/4,50.

Totale inzet:                      5
Mogelijke opbrengst:   20,26

PSV – Ajax

Wat voor Almere City FC geldt, geldt ook voor PSV. Als de Eindhovenaren nog wat willen dit seizoen dan moet de onderlinge confrontatie met lijstaanvoerder gewonnen worden. Hoewel de odds dik in het voordeel van Ajax zijn (1.94 versus 3,25 voor PSV), spreken de historische cijfers echter in het voordeel van PSV. Van de 64 wedstrijden die er in competitieverband in Eindhoven werden gespeeld, werden er 32 door PSV gewonnen en slechts 16 door Ajax. De laatste vijf seizoenen wist Ajax slechts eenmaal in Eindhoven te winnen. In het seizoen 2008/2009 leed Ajax zelfs een van de grootste nederlagen in de clubgeschiedenis voor met 6-2 onderuit te gaan in het Philips Stadion.

Dat waren echter andere tijden en andere spelers. De realiteit van het moment is dat Ajax dit seizoen te sterk is voor PSV. In Amsterdam eindigde de wedstrijd in 2-2, maar was een overwinning voor Ajax verdiend geweest, al speelde PSV zeker niet slechts. Enkele weken geleden nog schakelde Ajax PSV uit in het bekertoernooi. De factor die mogelijk aanstaande zondag verschil maakt is Mario Götze. De Duitse sterspeler van PSV ontbrak in de voorgaande wedstrijden tegen Ajax en bewees afgelopen zondag tegen Vitesse eens te meer een wedstrijd in Eindhovens voordeel te kunnen beslissen.

Onze TOTO tip:                  X             1/3,90
Onze voorspelling:
Alles afwegende gaan wij er vanuit dat er zondag geen ploeg als winnaar van het veld stapt. We accepteren de quotering van 1/3,90 van harte. Doordat we voorspellen dat het een gelijkspel wordt, zetten we ook in op doelpuntrijk gelijkspel. Gezien de kracht van beide teams voornamelijk voor in liggen zien wij het 2-2 worden en zetten daarop in 1/10,00. Het zou ons niet verbazen als PSV, net als eerder dit seizoen in Amsterdam, vooral heel goed speelt in de eerste helft en daarmee achten we de kans aanwezig dat PSV de score zal openen. De quotering hiervoor is 1/8,10. We verwachten bij PSV Mario Götze (1/4,20) en bij Ajax Sebastian Haller (1/2,44) op het wedstrijdformulier terug te gaan zien als doelpuntenmakers en zetten op beiden in.

Totale inzet:                      5
Mogelijke opbrengst:   28,64

AZ – Feyenoord

Voor AZ en Feyenoord is het allebei van belang om zondag in de laatste wedstrijd (16.45u) van deze Super Sunday niet verliezen om optimaal te kunnen profiteren van puntverlies van PSV in de jacht op de tweede plaats op de ranglijst, een plek die recht geeft op het spelen van voorrondes in de Champions League. AZ begon bijzonder matig aan het seizoen. Grote voorsprongen in wedstrijden tegen mindere goden werden na rode kaarten weggeven. Bovendien zag de club uit Alkmaar zich in december genoodzaakt om onverwacht afscheid te nemen van trainer Arne Slot, die met uitgerekend Feyenoord in onderhandeling was en inmiddels daadwerkelijk bevestigd als nieuwe trainer van de Rotterdammers met ingang van het nieuwe seizoen. Eerder deze maand vertrok ook Marino Pusic per direct bij AZ omdat hij volgend jaar als assistent van Slot in De Kuip aan de slag gat. Het huidige Feyenoord van Dick Advocaat presteert al het hele jaar wisselvallig. De laatste weken is klad helemaal in de prestaties van de Rotterdammers gekomen. Met gelijke spelen tegen FC Twente en FC Groningen en een bekeruitschakeling tegen SC Heerenveen won Feyenoord slechts één van de laatste vier wedstrijden, van degradatiekandidaat Willem II.

Toppers zijn echter andere wedstrijden dan normale competitiewedstrijden en dan is AZ altijd een extra factor om rekening mee te houden. De Alkmaarders hebben bovendien recentelijk bewezen dat het topwedstrijden kan winnen. Eerder dit seizoen ging de zege in De Kuip naar AZ, dat ook in Eindhoven met 1-3 van PSV won.

Onze TOTO tip:                  1             1/2,06
Onze voorspelling:
Op dit moment schatten de kansen van AZ het hoogste in. Niet alleen de recente vorm, maar ook de recente vorm in toppers doet wat ons betreft de weegschaal in Alkmaars voordeel tippen. We voorzien zelfs dat AZ een redelijk gemakkelijke middag tegemoet gaat. We zetten dan ook in op een 1-0, 2-0 of 3-0 overwinning voor AZ in de correcte score combinatie. Dit tegen odds van 1/4,85. We durven het zelfs wel aan om een 3-0 overwinning aan AZ toe te wijzen. Tegen odds van 1/18,25 kunnen we dat gokje niet laten liggen. Wat voor de Alkmaarders heel erg prettig is, is dat spits Myron Boadu weer begint te scoren. Wij verwachten dan ook zeker een doelpunt van de eenmalig Oranje international. Ook daar zetten we 1 op in tegen een quotering van 2,33. We verwachten dat de openingstreffer snel valt en zetten in op een eerste AZ-goal binnen 10 minuten, 1/6,35.

Totale inzet:                      5
Mogelijke opbrengst:   33,84
 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

13 uur geleden zei rhellevo:

Leuk hoor dit.

 

maar je kan ook gewoon vanavond al je geld , bitcoins 💰 op Glasgow Rangers zetten.

eerste wedstrijd 3-4 toen miste Glasgow een hoop basisspelers omdat ze naar een feestje toe waren geweest.

nu op volle sterkte.

easy win 

quote 1.75

Dank Rhevello. Zo toch de dip in crypto goed kunnen maken

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 25-2-2021 om 10:54 zei Brunsie:

 

PSV – Ajax

Wat voor Almere City FC geldt, geldt ook voor PSV. Als de Eindhovenaren nog wat willen dit seizoen dan moet de onderlinge confrontatie met lijstaanvoerder gewonnen worden. Hoewel de odds dik in het voordeel van Ajax zijn (1.94 versus 3,25 voor PSV), spreken de historische cijfers echter in het voordeel van PSV. Van de 64 wedstrijden die er in competitieverband in Eindhoven werden gespeeld, werden er 32 door PSV gewonnen en slechts 16 door Ajax. De laatste vijf seizoenen wist Ajax slechts eenmaal in Eindhoven te winnen. In het seizoen 2008/2009 leed Ajax zelfs een van de grootste nederlagen in de clubgeschiedenis voor met 6-2 onderuit te gaan in het Philips Stadion.

Dat waren echter andere tijden en andere spelers. De realiteit van het moment is dat Ajax dit seizoen te sterk is voor PSV. In Amsterdam eindigde de wedstrijd in 2-2, maar was een overwinning voor Ajax verdiend geweest, al speelde PSV zeker niet slechts. Enkele weken geleden nog schakelde Ajax PSV uit in het bekertoernooi. De factor die mogelijk aanstaande zondag verschil maakt is Mario Götze. De Duitse sterspeler van PSV ontbrak in de voorgaande wedstrijden tegen Ajax en bewees afgelopen zondag tegen Vitesse eens te meer een wedstrijd in Eindhovens voordeel te kunnen beslissen.

Onze Toto tip:                  X             1/3,90
Onze voorspelling:
Alles afwegende gaan wij er vanuit dat er zondag geen ploeg als winnaar van het veld stapt. We accepteren de quotering van 1/3,90 van harte. Doordat we voorspellen

Ik tel hem 🙂

Schermafbeelding 2021-02-28 om 16.25.03.png

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Donderdagmiddag betekent een nieuw sporthoekje!
Deze week twee Duitse en één Engelse wedstrijd uitgelicht. Veel lees- en wedplezier!
--
 

ONE TIME SPORTBOEKJE

Elke week publiceren we bij One Tme in het sportboekje onze hoogtepunten van het aankomende sportweekend. Dit doen we niet op basis van sportieve anticipatie of impact van de wedstrijd, maar puur omdat er interessante sportweddenschappen afgesloten kunnen worden waarvoor wij nog enkele tips hebben.

Sportboekje 5, 6 en 7 maart

1.      Schalke ’04 – FSV Mainz

2.      Bayern München – Borussia Dortmund

3.      Manchester City – Manchester United

 Schalke ’04 – FSV Mainz

Schalke ’04 is toe aan de vijfde (!!) hoofdtrainer van het voetbalseizoen 2020/2021. In september werd hoofdtrainer David Wagner ontslagen na een mislukte competitiestart. Eind december volgde opvolger Manuel Baum omdat de resultaten van de club uit Gelschenkirchen niet beter werden. Good old Huub Stevens, eigenlijk als met trainerspensioen, trad rondom de feestdagen op als interim-trainer waarna de ervaren Zwitser Christian Gross het overnam, maar ook hij stond slechts twee maanden op de loonlijst bij de UEFA Cupwinnaar van 1997. De club van Klaas-Jan Huntelaar staat troosteloos onderaan in de Bundesliga. De week werd de onervaren Griek Dimitrios Grammozis aangesteld als nieuwe trainer. Een trainer die weet dat er een flinke uitdaging voor hem in het verschiet ligt. Met nog 11 duels in de Bundesliga op het programma is de achterstand van Schalke ’04 op nummer 17 FSV Mainz acht punten. Laat nu uitgerekend Mainz dit weekend naar Gelschenkirchen komen.

Onze TOTO tip:                  1 (1:3,40)
Onze voorspelling:        

Schalke moet winnen. Klip en klaar. Een nederlaag tegen directe concurrent FSV Mainz is feitelijk einde seizoen voor de club en degradatie, als überhaupt nog, is dan onafwendbaar. Wij tanken wat vertrouwen uit het feit dat Schalke de eerste thuiswedstrijd onder de vorige nieuwe trainer, Christian Gross, ook wist te winnen. Een grote overwinning zal het niet worden. Schalke scoorde dit seizoen pas 16 keer in 23 wedstrijden en kreeg al 61 doelpunten tegen. Ook de achterhoede van Mainz is echter niet sterk, getuige het aantal van 44 tegentreffers. Wij zetten dan ook in op BTTS (1:1,77) en op een correcte score combinatie van 2-1, 3-1 of 4-1 in het voordeel van Schalke (1:8,05). We voorspellen als correcte score 2-1 (1:10,25) en zetten onze laatste euro voor deze wedstrijd in op een doelpunt van de Amerikaanse spits Matthew Hoppe (1:3,60), die dit seizoen al 5x scoorde in 13 wedstrijden voor Schalke ’04.

Totale inzet:                      5
Mogelijke opbrengst:   27,07

Bayern München – Borussia Dortmund

Bayern München is hard op weg om het abonnement dat de club al jaren heeft op de Duitse landstitel te verlengen. Enkel de rode stieren uit Leipzig kunnen in het spoor van Bayern blijven. Dat is een hard gelag voor tegenstander Borussia Dortmund dat al jaren de aartsrivaal van de miljardenclub uit Zuid-Duitsland is, maar inmiddels sportief voorbijgestreefd is door RB Leipzig. Het maakt de onderlinge wedstrijden tussen de FCB en de BVB niet minder beladen. Zelfs een lege Allianz Arena zal het er fel aan toegaan. Voor Bayern staan de drie punten voorop, maar als men Dortmund een beetje extra pijn kan doen zullen de München-spelers dat zeker niet nalaten. Andersom staat voor Dortmund de eer op de eerste plaats. De landstitel is uit zicht, maar de club zal zich niet sparen met het oog op de Champions League wedstrijd tegen Sevilla die aanstaande dinsdag op het programma staat. Winnen in München is Dortmund al jaren niet gegeven en de laatste jaren is er zelfs met cijfers als 5-0 en 6-0 verloren in de Allianz Arena. Dat nooit meer, zullen ze bij Dortmund denken.

Onze TOTO tip:                   1             (dubbele kans: 1:1.67)
Onze voorspelling:

Hoe verlekkerd we ook naar de quotering voor een overwinning van Dortmund of een gelijkspel kijken, de statistieken wijzen simpelweg op een overwinning voor Bayern München. Van de 1X2 quotering worden we niet heel blij, maar gelukkig is daar de dubbele kans. Deze odd is niet heel veel beter, maar elk dubbeltje telt natuurlijk mee. We besluiten in te zetten op de dubbele kans Bayern wint/gelijkspel en beide teams scoren. Dat laatste durven we met de aanwezigheid van Robert Lewandowski aan de kant van Bayern en fenomeen Erling Haaland in de spits bij Dortmund wel te voorspellen. Het wordt ook statistisch onderbouwd. In de ontmoeting eerder dit seizoen kwamen beide goalgetters ook tot scoren. Omdat we toch een klein gokje willen wagen, zetten we in op de correcte score combinatie: 3-2, 4-2, 4-3 of 5-1 met een odd van 1:6,90, een van de beste niet onrealistische odds. Historisch gezien wint Bayern de laatste jaren met grote cijfers van Dortmund dus dit is een gecalculeerd risico waarbij we bovendien 4 kansen hebben op de juiste uitslag in plaats van 3. Tot slot zetten we nog in op de doelpuntenmakers Robert Lewandowksi (1:1.42) en Erling Haaland (1:1.99) waarbij we een extra euro inzetten op Lewandowski als maker van het eerste doelpunt van de wedstrijd (1:3.25).

Totale inzet:                      5
Mogelijke opbrengst:   15,23

Manchester City – Manchester United

Veel voetballiefhebbers kijken al verlangend uit naar zondagmiddag als de derby van Manchester op het programma staat. De jarenlange topclub United kende een aantal mindere seizoenen, maar keerde dit seizoen terug aan de top van de Premier League. De club van speler Donny van der Beek, die overigens slechts zelden speelt, kon de race met stadsgenoot Manchester City niet volhouden en is na twee gelijke spelen in de afgelopen twee competitiewedstrijden definitief afgehaakt in de titelstrijd. City is de club van het omgekeerde verhaal. Jarenlang een middenmoter, en zelfs een aantal seizoenen op het tweede niveau gespeeld totdat er een investeerder met een grote zak met geld in het City of Manchester Stadium op zijn kop hield. City investeerde flink en werd in de laatste tien Premier League seizoenen 4x landskampioen. Twee totaal verschillende clubs met twee totaal verschillende verhalen uit één stad. Zondag wordt in ieder geval beslist wie zich dit jaar de kampioen van Manchester mag noemen.

Onze TOTO tip:                  X             (1:4,10)
Onze voorspelling:

Wij denken dat de titelstrijd der Manchester clubs onbeslist gaat blijven. Dat het na de 0-0 in het stadion van Manchester United eerder dit seizoen ook aanstaande zondag onbeslist gaat worden. De reden daarvoor zien wij in de statistieken van de laatste jaren. Sinds begin 2020 stonden City en United vijf keer tegen over elkaar. Twee keer won United, twee keer won City en één keer werd het 0-0.  In die vijf wedstrijden scoorde City vijf doelpunten en United 4. Het wordt aanstaande zondag op basis van de statistieken dus sowieso geen doelpunten festijn. Inzetten op gelijke spelen van 2-2 of 3-3 heeft in onze ogen dan ook geen nut. Wij zetten 2 euro in 0-0 (1:12,50) en dat doen we met een reden. United heeft de vorm even niet te pakken en speelde de laatste twee wedstrijden met 0-0 gelijk. Het team van trainer Ole Gunnar Solskjaer kan dus in ieder geval op de nul spelen en zorgen dat het lastige wedstrijden niet verliest. Bij City zwaait Pep Guardiola de scepter en hij staat bekend als een trainer die het resultaat boven alles stelt. Als hij merkt dat City niet gaat scoren zal hij geen extra aanvaller inbrengen en er een verdediger vanaf halen met het risico de wedstrijd te verliezen. Omdat we uitgaan van 0-0 sluiten we tot besluit een under/over weddenschap af op het aantal doelpunten. We zetten onze laatste 2 euro in op under 0.5. (1:9.25)

Totale inzet:                      5
Mogelijke opbrengst:   47,60

 

Met onze totale bettingslip van 15 euro kunnen we dit weekend € 89,09 winnen. Een verzesvoudiging van onze inleg. Nu maar hopen dat onze statistische benadering vruchten afwerpt. Een (voet)balletje kan immers raar rollen.
 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Brunsie:

 

 

Met onze totale bettingslip van 15 euro kunnen we dit weekend € 89,09 winnen. Een verzesvoudiging van onze inleg. Nu maar hopen dat onze statistische benadering vruchten afwerpt. Een (voet)balletje kan immers raar rollen.
 

Mooi om je gedachtes te lezen Hans en uiteraard ga ik ook deze week mee met een aantal van je voorspelling. Ik heb in totaal 5 wedschappen gedaan voor een totaal bedrag van €45,00 . Alles boven de 45€ delen we deze week.

Mocht er een Onetimer zijn die denk hey, leuke betjes Armijn. Doe me na voor €1,00 per bet (5€ totaal) en bij verlies betaal ik je het verlies, winst mag je houden 🙂

Schermafbeelding 2021-03-04 om 14.54.04.png

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei TheGreatOne:

Mooi om je gedachtes te lezen Hans en uiteraard ga ik ook deze week mee met een aantal van je voorspelling. Ik heb in totaal 5 wedschappen gedaan voor een totaal bedrag van €45,00 . Alles boven de 45€ delen we deze week.

Mocht er een Onetimer zijn die denk hey, leuke betjes Armijn. Doe me na voor €1,00 per bet (5€ totaal) en bij verlies betaal ik je het verlies, winst mag je houden 🙂

Schermafbeelding 2021-03-04 om 14.54.04.png

Ik doe mee!!

 

 

FABAC4D7-CB51-4C22-87B7-EA2D6CC6FF5F.png

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...