Spring naar bijdragen

Toto voorspellingen (Onetime Tipster)


Brunsie

Aanbevolen berichten

43 minuten geleden zei TheGreatOne:

Ik tel de eerste vast, morgen hopelijk meer, @Brunsiesowieso al in the money.

Schermafbeelding 2021-03-06 om 20.59.19.png

@TheGreatOne als single bets kun je sommige tips volgen van @Brunsie maar zoals je ziet gaat zijn voorspelling als treble niet op. En daarnaast zijn het risicovolle wedstrijden en voorspellingen die hij voordraagt. 
 

Zal proberen niet alleen maar kritiek te geven, dus bij deze Manchester City gaat winnen! Blijft hoe dan ook een risicovolle clash.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

15 uur geleden zei KingAce:

Wel een gekke wedstrijd zeg, penalty in de 2de minuut WTF...? Dus mijn verwachtingen en voorspellingen zaten er ook naast, ondanks dat ik ps. nooit zo grof als gebruikelijk in zou zetten. Dus in deze hadden @Brunsie (X :gelijkspel) en ik (1: Manchester City) het beide mis🥲😅

Zo kan het balletje rollen 🤣

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het is weer donderdagmiddag. Dat betekent dat we weer een blik werpen op het komende sportweekend. 
We willen deze rubriek, zeker ook met de start van het Formule 1-seizoen en de wielerklassiekers aanstaande, wat breder trekken dan alleen voetbalvoorspellingen. Hierbij onze blik in de glazen sportbol.

----

ONE TIME SPORTBOEKJE

Elke week publiceren we bij One Tme in het sportboekje onze hoogtepunten van het aankomende sportweekend. Dit doen we niet op basis van sportieve anticipatie of impact van de wedstrijd, maar puur omdat er interessante sportweddenschappen afgesloten kunnen worden waarvoor wij nog enkele tips hebben.

Sportboekje 12, 13 en 14 maart

1.      AC Milan - Napoli

2.      PSV - Feyenoord

3.      Eindklassement Parijs - Nice

AC Milan - Napoli

AC Milan – Napoli is de wedstrijd tussen de clubs van de tegengestelde beweging. Waar AC Milan na enkele jaren van onzichtbaar middenmootvoetbal de aansluiting met de Italiaanse top weer heeft gevonden, gaat Napoli dit seizoen in de achteruit. De club van ex-PSV’ers Dries Mertens en Hirving Lozano moet zich onder leiding van oud-Italiaans international Gennaro Gattuso tevreden stellen met een plekje in de subtop.

De opmars van AC Milan is te koppelen aan de rentree van de Zweedse topvoetballer Zlatan Ibrahimovic. De oud-speler van Ajax keerde na twee jaar in de Verenigde Staten gespeeld te hebben terug naar Europa en wilde zijn voetbalschoenen nog niet aan de wilgen hangen. Ook op bijna veertigjarige leeftijd blijft Ibracadabra een fenomeen. Hij scoorde in de Serie A alweer 14 doelpunten dit seizoen en is ook in de Europa League ontzettend belangrijk voor zijn team.

Onze TOTO tip:                  1 (1:2,46)
Onze voorspelling:        

AC Milan is niet de grootste favoriet voor de titel in Italië. Daarvoor heeft de ploeg de afgelopen weken teveel punten laten liggen, maar als de ploeg de druk op Internazionale op wil voeren en Juventus, dat op de derde plaats staat, van zich af wil houden moet er simpelweg gewonnen worden van Napoli. Of Ibrahimovic er aankomend weekend bij is, is nog onzeker. De spits ontbrak afgelopen weekend tegen Hellas Verona en is er vanavond (donderdag) ook niet bij als AC Milan voor de Europa League aantreedt op Old Trafford tegen Manchester United.

Gelukkig is AC Milan voor doelpunten niet enkel afhankelijk van de Zweed. In de winterstop werd de Kroatische spits Mario Mandzukic aangetrokken als aanvalspartner of stand-in voor Zlatan. Wij verwachten Mandzukic wel aan de aftrap.

Onze voorspelling gaat uit van een typisch Italiaanse wedstrijd. Wij verwachten een kleine degelijke overwinning voor AC Milan. We zetten in op een correcte score combinatie van 1-0, 2-0 of 3-0 (1:4,80), een nee op BTTS (1:2,16). We zouden nu gezien de quoteringen kunnen kiezen voor een exacte uitslag. 1-0 levert je 8,40 op. 2-0 zelfs 11,50. We besluiten hier conservatief te blijven en voor 1-0 te kiezen. We denken dat het enige doelpunt van de wedstrijd na rust zal vallen. Dit levert ons nog eens 6,20 op.

Totale inzet:                      5
Mogelijke opbrengst:   24,02

PSV - Feyenoord

PSV – Feyenoord is een traditionele topper in de Eredivisie die dit seizoen niet echt meer ergens over gaat. De kans PSV nog een serieuze aanval op koploper Ajax in kan zetten, wordt met de week kleiner zolang de Amsterdammers geen punten laten liggen. PSV moet echter wel blijven winnen om het beetje druk dat ze op Ajax kunnen zetten, ook daadwerkelijk te gebruiken. Gemakkelijk zal het niet worden. De laatste twee edities van PSV – Feyenoord eindigde in een gelijkspel.

Ook voor Feyenoord is het seizoen wel zo’n beetje gespeeld. De Rotterdammers zijn met AZ en Vitesse aan het strijden om de derde plaats. Echt een successeizoen zal het voor de ploeg van scheidend trainer Dick Advocaat niet meer worden.

Het voornaamste dat in Eindhoven op het spel staat is prestige. Geen van beide ploegen zal van de ander willen verliezen. Het wordt ook de wedstrijd van een nieuwe confrontatie tussen PSV-trainer Roger Schmidt en scheidsrechter Bas Nijhuis die eerder dit seizoen meerdere akkefietjes met elkaar gehad hebben.

Onze TOTO tip:                   1             (1:1,87)
Onze voorspelling:

Ondanks dat beide ploegen niet presteren zoals ze voor het seizoen gehoopt hadden, is PSV licht favoriet voor dit duel. De Eindhovenaren hebben met spits Eran Zahavi een speler in vorm die de stug spelende ploeg van Schmidt met doelpunten uit standaardsituaties over het dode punt kan helpen. Feyenoord heeft met Steven Berghuis eenzelfde speler, maar de Oranje international valt de laatste weken alleen maar in een negatieve hoofdrol op.

Wij voorzien een zege voor PSV en zetten in op de correcte score combinatie 3-2, 4-2, 4-3 of 5-1 (1:9,85). Door voor deze CSC te kiezen, hebben we 25% meer kans op de juiste uitslag. Beide ploegen hebben dit seizoen moeite met het houden van de nul, dus we zetten hoog in qua doelpuntengemiddelde +4,5 (1:3,50). Daarnaast verwachten we veel van de man in vorm, Zahavi. Wij zetten in op twee doelpunten van de Israëliër (1:8), waarvan er eentje voor en eentje na rust gescoord wordt (1:13).  

Totale inzet:                      5
Mogelijke opbrengst:   36,22

Eindklassement Parijs – Nice

Na een voor veel sportliefhebbers bijzonder onoverzichtelijk wielerjaar 2020, waarin het merendeel van de voorjaarsklassiekers pas diep in het najaar verreden werden, keert het wielrennen in 2021 enigszins terug naar (het nieuwe) normaal. Over iets minder dan anderhalve week staat de eerste grote voorjaarsklassieker op het programma, Milaan – San Remo. Traditioneel bereiden de renners zich op het klassiekerseizoen voor in twee etappekoersen. In Italië wordt deze week de Tirreno – Adriatico verreden. In Frankrijk staat met Parijs – Nice de rit naar de zon op het programma. Zondag eindigt deze wielerwedstrijd. Wij voorspellen de winnaar.

Onze TOTO tip:                  Primoz Roglic (1:1,18)
Onze voorspelling:

Wij voorzien niet dat Jumbo – Visma kopman Roglic de komende dagen in de problemen komt. De etappe van donderdag is normaal gezien voor de sprinters. Wij zetten na zijn indrukwekkende winst in de tweede etappe een kruisje achter de naam van Cees Bol. Vrijdag is een overgangsetappe waar normaal gesproken een kopgroep vol ongevaarlijke renners voor het klassement gaat beslissen wie de etappe op zijn naam mag schrijven. Op zaterdag en zondag gaat het peloton de bergen rondom Nice in en gaat het duel om de eindzege van start. Na een derde plaats in de korte tijdrit en een indrukwekkende etappe zege in de heuvels heeft Primoz Roglic 35 seconden voorsprong op de nummer twee van het klassement, de Duitser Maximilian Schachmann. Schachmann is titelverdediger in Parijs – Nice. Hij won vorig jaar de etappekoers waar lang niet iedere topploeg aan mee kon doen door de onduidelijkheid rondom het Coronavirus. Onder andere Jumbo – Visma moest de koers vorig jaar aan zich voorbij laten gaan.

In het slotweekend van de etappekoers zal Roglic ongetwijfeld aangevallen worden, maar zijn voornaamste tegenstander Schachmann is meer een tijdrijder dan een klimmer. Wij zetten dan ook vijf euro in op een overwinning van Roglic. Deze levert met een huidige quotering geen wereldwinst op, maar een safe bet is ook wel eens prettig.

Wacht overigens niet te lang met het plaatsen van je weddenschap, want met elke kilometer dat Nice dichterbij komt zal de overwinning van Roglic waarschijnlijker worden en de quotering naar beneden gaan.

Totale inzet:                      5
Mogelijke opbrengst:   5,90

Omdat we met een vrij specifieke voorspelling van PSV – Feyenoord een gecalculeerd risico hebben genomen, zijn we met onze andere twee weddenschappen een beetje aan de conservatieve kant gaan zetten. Onze totale betslip kan ons dit weekend dik € 66,- opleveren.

Garanties zijn er niet en dit zijn ook sure things, maar slechts enkele tips om tot een leuke betslip te komen. Veel sportwedplezier!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei TheGreatOne:

€30,00 in totaal ingezet, leuke weddenschappen weer. Primoz Roglic levert nu bij de Toto 1,18 op bij winst. En hij kan nog steeds van zijn fiets afvallen en mede vanwege de lage odds laat ik hem even links liggen. Wel erg leuk om de voorbeschouwingen breder te trekken, leer ik veel van.

Schermafbeelding 2021-03-11 om 13.17.52.png

Schermafbeelding 2021-03-11 om 13.18.50.png

Mooie wedstrijden, alleen denk ik toch dat napoli tenminste 1 goal scoort. Ze zijn ook echt gevaarlijk.

En PSV-Feyenoord die kan wel over 4.5 worden.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...