Spring naar bijdragen

Toto voorspellingen (Onetime Tipster)


Brunsie

Aanbevolen berichten

15 minuten geleden zei ninoHC:

Ik heb net systeem spel gedaan van 5 wedstrijden:

Granada
@1,77
Resultaat Granada v Molde FK
Arsenal
@1,82
Resultaat Olympiacos Piraeus v Arsenal
AS Roma
@1,58
Resultaat AS Roma v FC Shakhtar Donetsk
Manchester United
@1,60
Resultaat Manchester United v AC Milan
Ajax
@1,66
Resultaat Ajax v BSC Young Boys

Deze is raak! Mooie bon!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

26 minuten geleden zei ninoHC:

Ik heb net systeem spel gedaan van 5 wedstrijden:

Granada
@1,77
Resultaat Granada v Molde FK
Arsenal
@1,82
Resultaat Olympiacos Piraeus v Arsenal
AS Roma
@1,58
Resultaat AS Roma v FC Shakhtar Donetsk
Manchester United
@1,60
Resultaat Manchester United v AC Milan
Ajax
@1,66
Resultaat Ajax v BSC Young Boys

Heb er twee hele euro's op gedonderd. GOGOGOGO

Link naar opmerking
Deel via andere websites

34 minuten geleden zei ninoHC:

Deze heb ik ook gedaan (3 wedstrijden):

Draw
@3,15
Resultaat SK Slavia Prague v Rangers FC
Manchester United
@1,60
Resultaat Manchester United v AC Milan
Ajax
@1,66
Resultaat Ajax v BSC Young Boys

@TheGallant hier kun je ook wel 2 euro op riskeren. Alhoewel ik je moet bekennen zelf nooit een fulltime bet op gelijk speel.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

7 minuten geleden zei ninoHC:

Dus niet. Dit haat ik van betten op voetbal, altijd in de laatste minute gaat alles kapot.

Deze ervaring deel ik helaas met je.

Juist hierom speel ik nooit grof op combi bets, maar slecht 10 tot 100 euro max.

Heb eerder in dit topic d8 ik al aangegeven dat ik grof inzet op hogere quoteringen en single bets. Hiermee win ik mijn speelgeld 90% van de inzetten.

Deze afweging zou jij @ninoHC o.a. voor jezelf ook eens kunnen maken.

Vaak een beetje inzet riskeren en een grotere kans om te verliezen doordat je meer voorspellingen moet raken of meer inzet riskeren en minder kans om te verliezen omdat je maar 1 voorspelling hoeft te raken. Maar nogmaals het blijft t.a.t. gokken! 
 

Nieuwe ronde nieuwe kansen! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het is weer donderdagmiddag en dat betekent dat we opnieuw een blik in onze glazen bol geworpen hebben om tot een aantal goede voorspellingen te komen. We doen het deze keer iets anders dan anders, maar daar kom je vanzelf achter als je verder leest 🙂

---
 

ONE TIME SPORTBOEKJE

Elke week publiceren we bij One Tme in het sportboekje onze hoogtepunten van het aankomende sportweekend. Dit doen we niet op basis van sportieve anticipatie of impact van de wedstrijd, maar puur omdat er interessante sportweddenschappen afgesloten kunnen worden waarvoor wij nog enkele tips hebben.

Sportboekje 19, 20 en 21 maart

1.      KRC Genk – Standard Luik

2.      Werder Bremen – VfL Wolfsburg

3.      AZ – PSV

KRC Genk – Standard Luik

KRC Genk – Standard Luik is een topper uit de Belgische Jupiler Pro League. Het is bovendien een wedstrijd tussen ploegen die elkaar van oudsher niet liggen. Er zit behoorlijk van venijn tussen de supportersgroepen van beide clubs. Sportief gaat het KRC Genk dit seizoen meer voor de wind dan Standard. De Vlaamse Limburgers staan op de derde plaats in de competitie en behaalden eerder deze week de finale van Croky Cup, de Beker van België. De Nederlandse trainer John van den Brom staat sinds december aan het roer in Genk en kende na een goede start een matige fase, maar heeft zijn elftal de laatste weken weer aan het winnen gekregen. Het Coronaspook ligt wel op de loer in de Luminus Arena. Ook Standard Luik haalde eerder deze week de finale van het bekertoernooi, maar voor de club uit Wallonië staat er in de competitie niets meer op het spel. Met een tiende plaats stelt Standard ronduit teleur. 

Onze TOTO tip:                  1 (1:2,13)
Onze voorspelling:        

KRC Genk is voor ons de favoriet in deze wedstrijd. Het behalen van de finale van de beker zal de spelers een extra impuls gegeven hebben om ook van Standard te winnen. Genk wil per se de play-offs voor een plaats in de Champions League halen. Daarvoor moet het eindigen bij de eerste vier in de reguliere competitie. Met nog drie speelronden op het programma heeft Genk een marge van drie punten op KV Oostende en Anderlecht, dus zeker is de ploeg Van den Brom allerminst.

Werder Bremen – VfL Wolfsburg

In het kielzog van Bayern München en Red Bull Leipzig is het VfL Wolfsburg van spits  Wout Weghorst en verdediger Jeffrey Bruma aan een ongelooflijk sterk seizoen bezig. De fabrieksclub van Volkswagen klopt hard op de deuren van de Champions League en laat grotere clubs als Bayer Leverkusen en Borussia Dortmund op dit moment ver achter zich. Werder Bremen is de aansluiting met de top van de Bundesliga al enkele jaren kwijt. Ook voor dit seizoen lijkt er niet meer in de te zitten dan een eindklassering in de grijze middenmoot.

Onze TOTO tip:                   2             (1:1,85)
Onze voorspelling:

In onze ogen gaan Weghorst en co nog even vrolijk verder met hun opmars in de Bundesliga. Wolfsburg heeft de wind lekker in de zeilen en treft in Werder Bremen een tegenstander de vorm momenteel niet echt te pakken heeft. Werder staat in het rechterrijtje van de Bundesliga en maakt niet echt indruk. Soms wordt er gewonnen, vaker wordt er verloren. De laatste drie wedstrijden die Werder tegen Wolfsburg speelde gingen allemaal verloren. Eerder dit seizoen stond er in de Volkswagen Arena na negentig minuten 5-3 op het scorebord. Twee van die doelpunten kwamen van de voet van Weghorst.

AZ – PSV

In de Eredivisie PSV op de tweede plaats met een voorsprong van drie punten op AZ. Een gat dat AZ heel erg graag zou willen overbruggen. De tweede plaats in de Eredivisie betekent immers een plaats in de voorronde van de lucratieve Champions League in plaats van plaatsing voor de financieel veel minder interessante Europa League. De titel in de Eredivisie lijkt al lang en breed vergeven. Wat rest is een strijd om de kruimels, waarvan de tweede plaats de meest aantrekkelijke is.

Onze TOTO tip:                  1 (1:2,70)
Onze voorspelling:

Dit is een wedstrijd tussen een club die er een specialiteit van heeft gemaakt om toppers te winnen en een club die er maar niet in slaagt om weer eens een topper te winnen. AZ won eerder dit seizoen twee keer van Feyenoord en was in januari ook verrassend te sterk voor PSV in het Philips Stadion. PSV daarentegen won geen enkele topper die het dit seizoen speelde. Tel daarbij op dat AZ in eigen huis sterker presteert dan dat PSV in uitwedstrijden doet en het zou ons niet verbazen dat de drie punten in Alkmaar blijven.

Normaal gesproken voorspellen we per wedstrijd doelpuntenmakers en correcte scores. Deze keer gaan we eens iets anders proberen. Elke week wedden we 15 euro op drie weddenschappen. Deze week zetten we € 3,- in op een overwinning van RC Genk, € 3,- op een zege van AZ en € 2,- op de overwinning van VfL Wolfsburg omdat deze het meest waarschijnlijk is.

De overige 7 euro zetten we in op een Patent weddenschap. Een Patent weddenschap is een weddenschap waarbij de drie voorspellingen op meerdere manieren met elkaar gecombineerd worden. Alle voorspellingen en combinaties moeten juist zijn om de Patent weddenschap te winnen.

Met deze manier van wedden hebben we net als altijd € 15,- ingezet. Onze return op basis van de odds is € 50,20, een meer dan verdrievoudiging van onze inleg.

We hebben in dit sporthoekje gekozen voor een drietal interessante voetbalwedstrijden en een systeemweddenschap. We zijn echter de wielerklassieker Milaan – San Remo niet vergeten. Over die wedstrijd hebben we een aparte voorbeschouwing geschreven. Deze vind je hier.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het is wederom donderdagmiddag en iets later dan gepland hebben we weer een voorspelling voor het komende sportweekend. We hebben deze keer gekozen voor een heel conservatieve betslip, die we dankzij het combineren van weddenschappen nog best interessant hebben weten te maken. 

---

ONE TIME SPORTBOEKJE

Elke week publiceren we bij One Tme in het sportboekje onze hoogtepunten van het aankomende sportweekend. Dit doen we niet op basis van sportieve anticipatie of impact van de wedstrijd, maar puur omdat er interessante sportweddenschappen afgesloten kunnen worden waarvoor wij nog enkele tips hebben.

Sportboekje 26, 27 en 28 maart

1.      Nederland – Letland

2.      Jong Duitsland – Jong Oranje

3.       Tsjechië - België

Nederland – Letland

Een voorspelling doen hoe een interland zal gaan verlopen is een stuk lastiger dan voorspellen hoe twee clubs het tegen elkaar gaan doen. Een selectie van een land verschilt namelijk iedere keer en de ene opstelling is de andere niet. Toch hebben we er voor gekozen om dit weekend interlands in ons sportboekje op te nemen.

Na de mislukte start van de WK-kwalificatie in en tegen Turkije telt er voor het duel tegen Letland voor het Nederlands Elftal maar één ding: Winnen.
Op basis van de historie tussen de beide landen zou dat een formaliteit moeten zijn. Nederland speelde tot nu toe drie keer tegen Letland en wist alle drie de wedstrijden met gemak te winnen. Tijdens het Europese Kampioenschap van 2004 zaten Oranje en Letland bij elkaar in de poule. In Portugal scoorde Ruud van Nistelrooy twee doelpunten en bepaalde Roy Makaay de eindstand op 3-0.

Een dikke tien jaar volgden de twee meest recente interlands tussen Nederland en Letland. In de kwalificatiereeks voor het EK 2016 werd het in Letland 0-2 voor Oranje voor doelpunten van Georginio Wijnaldum en Luciano Narsingh. In eigen huis won Nederland met 6-0. Twee keer Klaas-Jan Huntelaar, twee keer Arjen Robben, Robin van Persie en Jeffrey Bruma maakten in de Johan Cruijff Arena de doelpunten.

Onze TOTO tip:                  1 (1:1,04)
Onze voorspelling:        

Wij verwachten een aanvallend Oranje dat er veel aangelegen zal zijn om de wedstrijd met een vroeg stadium te beslissen zodat het team van Frank de Boer een beetje aan het geknakte zelfvertrouwen kan werken. Normaliter zou deze wedstrijd geen probleem op mogen leveren voor de mannen van De Boer. Een hoge uitslag zou welkom zijn, maar gezien de huidige vorm is inzetten op een specifieke uitslag wellicht een beetje riskant. Dit doen we dan ook niet. We kiezen in deze voor een redelijk veilige betstrategie.

De nederlaag tegen de Turken heeft niet voor minder vertrouwen gezorgd bij de bookmakers. De quotering voor een 1X2 voorspelling op Nederland staat op 1,03. Het opvallende hier is dat we voor een dubbele kans weddenschap een hogere quotering hebben gevonden. Wanneer je inzet op de Dubbele Kans Nederland of Letland en Over 1.5 doelpunten is quotering 1,04. Omdat we ons niet op een specifieke uitslag vast willen leggen, nemen we genoegen met deze odds.

Jong Duitsland – Jong Oranje

Op dezelfde avond als Nederland – Letland gespeeld wordt, staat in Roemenië de wedstrijd Jong Duitsland – Jong Oranje op het programma. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het kader van het EK voor spelers tot 21 jaar. Dit toernooi wordt in twee fasen gespeeld. In juni staat de eindronde op het programma, deze week wordt de groepsfase afgewerkt.

Nederland opende het toernooi enigszins tegenvallend met een 1-1 gelijkspel tegen Jong Roemenië. We vinden het lastig om een exacte inschatting te maken van de kracht van Jong Duitsland. Zij hebben, in tegenstelling tot Jong Oranje, wel de eerste wedstrijd van het toernooi gewonnen. Van Jong Hongarije werd met 0-3 gewonnen. Nederland moet dus, net als het grote Oranje, al direct in de achtervolging.

Het is voor het jonge Nederlands Elftal vooral zaak om niet te verliezen. De eerste twee landen in de poule plaatsen zich voor de eindronde in juni. Een nederlaag tegen de Duitsers én een zege van Roemenië op Hongarije zou dat perspectief teniet kunnen doen.

Onze TOTO tip:                   2             (1:2,70)
Onze voorspelling:

Wij verwachten een Jong Oranje dat revanche op zichzelf wil nemen na het onnodige gelijke spel tegen de Roemenen. Een elftal met een voorhoede bestaande uit Noa Lang, Myron Boadu en Justin Kluivert heeft voldoende dreiging, creativiteit en scorend vermogen om iedere tegenstander te verontrusten. Tegen de Roemenië kwam het er niet uit. Dan maar tegen Duitsland.

Tsjechië - België

Als er één land is dat eindelijk eens hoopt te cashen op een gouden generatie dan is het België wel. Het elftal van de Rode Duivels loopt al jaren over van een surplus aan kwaliteit. Spelers als Eden Hazard, Kevin De Bruyne, Thibaut Courtois, Axel Witsel, Romelu Lukaku en Dries Mertens moet in staat worden geacht om op een WK of EK de hoofdprijs in de wacht te slepen. Toch is het al jaren nét niet voor deze Gouden Duivels. Het uitstellen van het EK 2020 was dan ook voor België extra slecht nieuws omdat de spelers er niet jonger op worden.

België moet nog altijd in staat worden geacht om er op een eindtoernooi met het goud van door te gaan, maar de tijd begint wel langzaam maar zeker te dringen.

Onze TOTO tip:                  2             (1:1,61)
Onze voorspelling:

Er zijn weinig landenteams die zich momenteel kunnen meten met België. Onze Zuiderburen zijn immers niet voor niets al enige tijd de lijstaanvoerder van de FIFA wereldranglijst. Ook Tsjechië achten we niet in staat om te winnen van de Belgen.

Een weddenschap op de Belgen is niet de meest lucratieve weddenschap. Daarom besluiten we onze wedstrijden met lage odds te gebruiken voor een systeemweddenschap.

Normaal gesproken zetten we altijd 5 euro per wedstrijd in en is kost onze betslip ons altijd € 15,-. Dat doen we vandaag ook maar dan net even anders. We zetten twee euro op de Belgen, twee euro op Jong Oranje en drie euro op het Nederlands Elftal omdat wij deze weddenschap het meest zeker vinden.

De overige acht euro verdelen we over een Treble (1:4,2) waar we twee euro op in zetten en een double weddenschap (x3) van 2 euro die ons dus zes euro kost. Zo kost onze betslip ons opnieuw €15,- tegenover een potentiële opbrengst van € 38,44.

We hebben in dit sportboekje gekozen voor een drietal interessante voetbalwedstrijden en een systeemweddenschap. We zijn echter de opening van het Formule 1 seizoen niet vergeten. Over de openingsrace, de Grand Prix van Bahrein, hebben we een aparte voorbeschouwing geschreven. Deze vind je hier.

bewerkt door Brunsie (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het is weer donderdag. Dat betekent een nieuwe tip voor het aankomend sportweekend in het OneTime Sportboekje. We hebben het dit weekend weer eens anders gedaan. Veel leesplezier en zet verantwoord in!

---
ONE TIME SPORTBOEKJE
Elke week publiceren we bij OneTime in het sportboekje onze hoogtepunten van het aankomende sportweekend. Dit doen we niet op basis van sportieve anticipatie of impact van de wedstrijd, maar puur omdat er interessante sportweddenschappen afgesloten kunnen worden waarvoor wij nog enkele tips hebben. 

Sportboekje 2, 3 en 4 april 2021

Keuken Kampioen Divisie speelronde 31
 
Dit sporthoekje doen we eens wat anders dan anders. Op vrijdag 2 april, Goede Vrijdag, staat er een volledig programma in de Keuken Kampioen Divisie op het programma. Wij gaan deze vrijdagavond gebruiken om een flinke systeemweddenschap aan te gaan. Dit doen we echter niet blind. Dit doen we onderbouwd en met een bepaalde mate van zekerheid ingebouwd. 

Go Ahead Eagles - Roda JC
Roda JC bracht koploper SC Cambuur in de vorige speelronde niet alleen aan het wankelen, maar zorgde er zelfs voor dat de Leeuwarders struikelden. Go Ahead Eagles was hard op weg naar een regelmatige overwinning in Den Bosch, maar mocht na een krankzinnige slotfase nog blij zijn met één punt.

Beide ploegen mogen zich opmaken voor Play-Off voetbal en deze onderlinge wedstrijd is daarbij nog best belangrijk. De eindrangschikking in de competitie bepaald immers de tegenstander in de Play-Offs. 
Wij weten het in deze wedstrijd niet. Go Ahead is licht favoriet, verliest thuis in De Adelaarshorst weinig punten en verloor de laatste vijf competitiewedstrijden niet. Roda JC tankte vertrouwen tegen SC Cambuur en zal voort willen borduren op die overwinning. 

Wij besluiten om geen risico te nemen en voor de zekerheid een Dubbele Kans in te zetten op een overwinning voor één van beide teams. Een gelijkspel zien we het niet zo snel worden. 

Onze inzet:  Dubbele kans Go Ahead Eagles of Roda JC

FC Volendam - SC Cambuur
SC Cambuur was in sneltreinvaart op weg naar het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie, maar in de vorige speelronde werd er bij station Kerkrade een onverwachte stop gemaakt. Roda JC was met 3-1 te sterk. Het team van Henk de Jong zal zich in Volendam niet twee keer op rij het kaas van het brood willen laten eten.

FC Volendam ligt onder trainer Wim Jonk eindelijk weer eens op play-off koers. Na een aantal mindere seizoenen kunnen De Wijdbroeken zich op gaan maken voor promotiewedstrijden na het reguliere seizoen. Volendam kent een bijzonder productief seizoen en scoorde al 64x in de competitie. Enkel Almere City FC en, jawel, SC Cambuur scoorden vaker.
Met spits en topscorer Robert Mühren, uit Purmerend, ex-FC Volendam, is Cambuur altijd wel gegarandeerd van doelpunten. Voor Cambuur-speler Nick Doodeman wordt het een bijzondere wedstrijd. Hij verruilde Volendam op 1 februari van dit jaar voor Cambuur.

Hoewel Volendam een productieve ploeg is en zeker niet onderschat mag worden, denken wij dat Cambuur wakker geschud is door de nederlaag tegen Roda JC en zich niet twee keer aan de zelfde steen zal stoten.

Onze inzet: 2 

Telstar - Jong FC Utrecht
Telstar presteert dit seizoen boven verwachting en staat op een keurige plek in het linkerrijtje. Voor deelname aan de Play-Offs zal het hoogstwaarschijnlijk niet voldoende zijn omdat er dit seizoen nog maar zes Eerste Divisie clubs zich mogen melden voor het toetje van de competitie. De achterstand op nummer 8 Roda JC bedraagt elf punten. Bovendien zit de klad er momenteel bij Telstar wel een beetje in. Het team van trainer Andries Jonker verloor vier van de laatste vijf competitiewedstrijden.

Tegenstander Jong FC Utrecht verloor ook vier van de laatste vijf wedstrijden, maar tegenstelling tot Telstar is het bij de Utrechters al het hele seizoen huilen met de pet op. Het elftal met talenten verloor twintig van de dertig competitiewedstrijden en is daarmee, samen met FC Dordrecht de ploeg die vaakst met een nederlaag van het veld is gestapt. 

Hoewel beide elftallen niet zullen overlopen van het zelfvertrouwen, hebben wij het meeste vertrouwen in Telstar. Wij denken dat het elftal van Jonker de punten in eigen huis gaat houden. 

Onze inzet: 1

MVV Maastricht - FC Eindhoven 
FC Eindhoven heeft het hele kalenderjaar 2021 nog geen wedstrijd gewonnen. De laatste overwinning van de tweede club uit de Lichtstad dateert van 12 december 2020 toen uitgerekend de tegenstander van vanavond MVV met een 4-0 nederlaag het Jan Louwers Stadion uitgestuurd werd. 

Bij FC Eindhoven waard het blessurespook eigenlijk al het hele seizoen door het stadion. Het zorgt ervoor dat trainer/coach Ernie Brandts eigenlijk nooit met zijn op papier sterkste elftal kan spelen. Sterspeler Joey Sleegers, in en om Eindhoven ook wel bekend als de ‘Messi van de Aalsterweg’ ontbreekt al weken en het team mist, ondanks de aanwezigheid van oer-Eindhovenaren Jens van Son en Ruud Swinkels, gewoon een stukje ervaring.

Tegenstander MVV kan, behoudens een sensationele vierde periode, normaliter de Play-Offs ook gedag zwaaien. De Limburgers lieten in de vorige speelronde wel topploeg Almere City FC struikelen. Dat getuigt nog van ambitie voor het behalen van een periodetitel. 

Hoezeer we het FC Eindhoven ook gunnen, we zien de ploeg wederom niet winnen. Eindhoven heeft het van oudsher al zwaar in Stadion De Geusselt en gezien de huidige vorm is een puntje het hoogst haalbare. 
We kiezen hier voor wat meer zekerheid in onze voorspelling en zetten in op een Dubbele kans. 

Onze inzet: Dubbele kans MVV of gelijkspel

Almere City FC - NEC
Almere City FC verrast dit seizoen vriend en vijand door mee te spelen voor de bovenste plaatsen in de Keuken Kampioen Divisie. Lang leek het er op dat de Almeerders de enige waren die enigszins in het spoor van SC Cambuur konden blijven. De laatste weken zijn de prestaties minder en moest trainer Ole Tobiasen vertrekken. Onder de nieuwe trainer Jeroen Rijsdijk ging Almere in de laatste speelronde onderuit tegen MVV en daarmee liet de jongste profclub van Nederland dure punten liggen in de strijd om rechtstreekse promotie. 

Ook NEC heeft nog zicht op rechtstreekse promotie. Voor de Nijmegenaren is dat echter wat minder binnen handbereik dan voor Almere. De ploeg van trainer Rogier Meijer won vijf wedstrijden op een rij, maar verloor de laatste competitiewedstrijd die het speelde verrassend van middenmoter TOP Oss. 

Ook dit is een wedstrijd die beide kanten op gaan. Almere moet winnen om de strijd om directe promotie met NAC en De Graafschap vol te blijven houden en NEC moet winnen om bij die strijd aan te kunnen haken. Wij voorzien geen gelijkspel, maar durven niet te voorspellen welk team er gaat winnen. Ook hier kiezen we dus voor een dubbele kans. 

Onze inzet: Dubbele kanst winst Almere City FC, winst NEC

Helmond Sport - Jong AZ
Helmond Sport kent, gebaseerd op de resultaten van de laatste jaren, een prima seizoen en heeft de onderste regionen van de Keuken Kampioen Divisie achter zich gelaten. De jonge, regionale talenten waar Helmond Sport al enkele seizoenen in geïnvesteerd heeft, beginnen tot wasdom te komen en dat is niet alleen terug te zien op het veld, maar ook op de ranglijst. Na een negentiende en twee twintigste plaatsen, staat Helmond Sport momenteel elfde en heeft het zicht op het linkerrijtje.

Tegenstander Jong AZ investeert evenzoveel in jonge talenten, maar bij het beloftenelftal van de topclub uit Alkmaar gaat het dit seizoen alles behalve voor de wind. In het team ontbreekt een blikvanger zoals eerder Ferdi Druijff en Myron Boadu dat wel waren. Meer dan een plekje onder in de Eerste Divisie zit er dit seizoen niet in voor de mannen van trainersduo Koen Stam/Michiel Vonk. 

Helmond Sport heeft na een serie nederlagen de laatste twee wedstrijden weer gewonnen en wij denken dat het elftal van trainer Wil Boessen meer kwaliteiten in het team heeft dan Jong AZ. 

Onze inzet: 1

FC Den Bosch - TOP Oss
Het eens zo trotse en vermaarde FC Den Bosch moest aan het begin van dit seizoen noodgedwongen de kaart van de jeugd trekken. Een overname van de Georgische zakenman Kaki Jordania werd door de KNVB afgekeurd en sindsdien is het hommeles op de burelen van de club. De onervaren clubjongen Erik van de Ven werd aangesteld als trainer, maar werd na een 4-0 nederlaag tegen Helmond Sport ontslagen. Als zijn opvolger haalde FC Den Bosch voormalig cultspits Jack de Gier terug naar De Vliert. Aan De Gier de taak om in Den Bosch door de zure appel heen te bijten en met het oog op volgend seizoen doorselecteren en de laatste plaats in de competitie zien te vermijden. 

Buurman TOP Oss speelt een seizoen zoals TOP Oss er al zoveel gespeeld heeft. Als middenmoter speelt het elftal van trainer Klaas Wels leuk voetbal, weet het af en toe te verrassen tegen op papier sterkere tegenstanders, maar is het over het algemeen niet goed genoeg om aanspraak te maken op een plek in het linkerrijtje. 

De burenruzie in Noord-Oost Noord-Brabant is er eentje die voor de fans van beide clubs zwaar telt. Normaliter zou FC Den Bosch favoriet zijn, maar gezien de vorm en de positie op de ranglijst ligt de favorietenrol ditmaal bij de Ossenaren. Wij zijn echter ook niet helemaal overtuigd van de vorm van TOP Oss en besluiten daarom onze kansen te spreiden met een Dubbele kans. 

Onze inzet: Dubbele kans gelijkspel of winst TOP Oss  

Excelsior - Jong PSV
Bij Excelsior kan het vriezen en kan het dooien dit seizoen. De club wisselt overwinningen af met nederlagen en trainer Marinus Dijkhuizen slaagt er maar niet om een elftal op te stellen dat een langere periode achter elkaar solide presteert. Daardoor zijn de play-offs eigenlijk voor de Rotterdammers al uit beeld. De enige manier waarop Excelsior de play-offs nog kan halen, is door het winnen van de vierde periode en daar zijn ze met één punt uit twee wedstrijden niet bijster goed aan begonnen.

Dat is anders voor tegenstander Jong PSV dat juist de eerste twee wedstrijden won en trots aan de leiding gaat in de vierde periode. De ploeg van de vertrekkende trainer Peter Uneken is echter niet stabiel en kan mooie overwinningen afwisselen met kansloze nederlagen. 

Wij zijn de punten in deze wedstrijden in Kralingen blijven en durven de gok op Excelsior zonder extra inbouw van zekerheid wel aan. 

Onze inzet: 1

Jong Ajax - NAC Breda
Het Jong Ajax van dit seizoen is niet hetzelfde Jong Ajax dat twee seizoenen geleden zelfs kampioen van de Keuken Kampioen Divisie werd. Het elftal van trainer Mitchell van der Gaag bungelt mee in het rechterrijtje en wisselt doordat bij het eerste elftal van de Amsterdammers regelmatig de personele nood aan de man zo vaak van samenstelling dat zelfs een draaideur er duizelig van zou worden.
 
NAC Breda wil promoveren. Punt. De Bredanaars begonnen sterk aan het seizoen, maar het gedoe tussen trainer Maurice Steijn en spits Sidney van Hooydonk, de zoon van, zorgde voor onrust. In september stortte het elftal als een kaartenhuis in elkaar met enkele zware nederlagen tot gevolg. Steijn bewees echter een prima bouwvakker te zijn. Hij stutte zijn ploeg, verstevigde de fundering en sindsdien is enkel de nederlaag tegen FC Dordrecht nog een flinke wanprestatie geweest. 

NAC moet winnen om de strijd met De Graafschap en Almere City om de tweede plaats, die recht geeft op directe promotie naar de Eredivisie vol te houden. Elk ander resultaat is een flinke kink in de Bredase kabel. Wij geloven niet dat het zo ver zal komen. 

Onze inzet: 2 

De Graafschap - FC Dordrecht
Wat voor NAC Breda en Almere City geldt, geldt ook De Graafschap. De Doetinchemmers moeten winnen om te blijven strijden voor directe promotie en misschien zelfs nog wel het kampioenschap, al moet SC Cambuur daarvoor wel serieus instorten. 

Tegenstander FC Dordrecht kent sinds de degradatie uit de Eredivisie in 2016 alleen maar slechte seizoenen en het huidige is daar geen uitzondering op. Na een zeventiende en een negentiende positie zijn De Schapenkoppen dit seizoen met FC Den Bosch verwikkeld in een strijd om de rode lantaarn.

Elk weekend zijn er verrassende uitslagen in de Keuken Kampioen Divisie, maar we verwachten niet dat De Graafschap - FC Dordrecht op een andere manier kan eindigen dan in een zege voor club uit Doetinchem. 

Onze inzet: 1

Zo. Tien wedstrijden, tien voorspellingen. Wanneer we op elke wedstrijd anderhalve euro in zouden zetten, zouden we tussen de €20,- en € 23,- aan opbrengst scoren. Dat doen we dus niet. We gaan deze prognoses gebruiken in een systeemweddenschap. 

We kiezen niet voor een Parlay 10-fold, waarbij we alle tien single bets goed moeten hebben om de weddenschap te winnen. We kiezen voor een Parlay 9-fold (x10). Wat er bij deze weddenschap gebeurd is dat het systeem 9 combinaties van de 10 voorspellingen maakt. Als we er van uit gaan dat elke wedstrijd een eigen letter krijgt, waarbij Go Ahead Eagles - Roda JC de letter A is en De Graafschap - FC Dordrecht de letter J, dan zien onze weddenschappen er zo uit:
Combinatie 1:    A-B-C-D-E-F-G-H-I
Combinatie 2:    B-C-D-E-F-G-H-I-J
Combinatie 3:    C-D-E-F-G-H-I-J-A
Combinatie 4:     D-E-F-G-H-I-J-A-B
Combinatie 5:    E-F-G-H-I-J-A-B-C
Combinatie 6:    F-G-H-I-J-A-B-C-D
Combinatie 7:    G-H-I-J-A-B-C-D-E
Combinatie 8:    H-I-J-A-B-C-D-E-F
Combinatie 9:    I-J-A-B-C-D-E-F-G

Waarom kiezen we voor deze weddenschap? Als we alle voorspellingen goed hebben, winnen we 9 combinaties en verdienen we op een inleg van € 15, onze standaard inleg bij het sporthoekje, geen € 20-23, maar meer dan € 1.200,-.
We geven ons daarnaast de ruimte om één uitslag mis te hebben. Je ziet dat er in elke combinatie één wedstrijd ontbreekt. Dat betekent dat we de combinatie waarin onze foute prognose ontbreekt alsnog winnen. We verdienen dan bij lange na geen € 1.200,-, maar waarschijnlijk, dat is afhankelijk van welke wedstrijd we fout hebben, genoeg om onze inzet terug te verdienen. 

Je zou deze weddenschap nog meer progressief, maar ook meer conservatief kunnen spelen. Wij hebben gekozen voor een aantal dubbele kansen bij wedstrijden waarbij wij geen uitgesproken gevoel hadden over het resultaat. Dat kun je achterwege laten. Dat vergroot je het bedrag dat je kunt winnen. Maar je vergroot ook de kans dat je meer dan één resultaat fout hebt. Bij twee of meer fouten verlies je de hele weddenschap. 

Je kunt er ook voor kiezen om alle wedstrijden met een dubbele kans te spelen. Dat vergroot je kans op goede voorspellingen, maar verlaagt het bedrag dat je wint.

We hebben in dit sporthoekje gekozen voor een andere benadering van sportwedden bij voetbalwedstrijden. We zijn echter de wielerklassieker Ronde van Vlaanderen niet vergeten. Over die wedstrijd hebben we een aparte voorbeschouwing geschreven. Deze vind je hier. 
 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 26-3-2021 om 10:10 zei TheGallant:

Ik ga  ook zetten, maar sla de eerste wedstrijd even over. Kun je uitleggen waarom je dat gedaan hebt @Brunsie?

Ja. In een combinatieweddenschap wil ik een aantal zekerheidjes hebben. De odds worden meer dan goed gemaakt door andere bets. Ik wil een aantal ankerpunten op mijn betsslip zodat niet iedere prognose een gok is. Winstkans verhogend. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 25-3-2021 om 19:09 zei Hotrunner:

Dan ben je als better inderdaad niet meer serieus te nemen.

Dat mag je vinden 😊

Het gaat mij niet per se om het plaatsen van lucratieve Bets met de mooiste odds, maar hoe ik zoveel mogelijk kan winnen met zo min mogelijk risico. Deze bet beste in de combinatie. Dan plaats ik die en kan ik m als sure thing afvinken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het is weer donderdag en dit zijn de voorspellingen voor het aankomend voetbalweekend!

---

ONE TIME SPORTBOEKJE

Elke week publiceren we bij OneTime in het sportboekje onze hoogtepunten van het aankomende sportweekend. Dit doen we niet op basis van sportieve anticipatie of impact van de wedstrijd, maar puur omdat er interessante sportweddenschappen afgesloten kunnen worden waarvoor wij nog enkele tips hebben. 

Sportboekje 9, 10 en 11 april 2021

Onze wedstrijden

1. FC Eindhoven - Jong PSV
2. Real Madrid - FC Barcelona
3. RKC Waalwijk - Ajax

FC Eindhoven - Jong PSV
FC Eindhoven - Jong PSV, oftewel de mini-Lichtstad Derby. Jarenlang was het in Eindhoven traditie dat de eerste elftallen van FC Eindhoven en PSV het tegen elkaar opnamen in de strijd om de Lichtstad Cup. Het is alweer enige jaren geleden dat deze wedstrijd voor het laatst gespeeld is. Daartegenover staat dat we sinds enkele jaren een andere versie van FC Eindhoven - PSV hebben, namelijk FC Eindhoven tegen Jong PSV, dat sinds het seizoen 2013/2014 in de Keuken Kampioen Divisie uitkomt. 

Het seizoen 2020/2021 is voor beide teams niet geworden wat men vooraf gehoopt of misschien wel verwacht had. FC Eindhoven, de laatste seizoenen vrij standaard aan de bovenkant van het rechterrijtje te vinden, begon nog niet eens zo heel slecht aan de competitie, maar een serie van vijftien wedstrijden zonder overwinning maakte elke aspiratie die de Brabanders hadden om de Play-Offs te bereiken overbodig. Pas op Tweede Paasdag slaagden de Eindhovenaren erin om voor het eerst in 2021 te winnen. Dat was wel meteen een klinkende overwinning: FC Dordrecht werd met 1-5 verslagen. 

Die andere Eindhovenaren wonnen ook. Jong PSV was op Tweede Paasdag met 3-1 te sterk voor MVV en zette daarmee de reeks wedstrijden zonder nederlaag door. Met drie zeges en een gelijkspel is de ploeg van trainer/coach Peter Uneken toch al vier wedstrijden ongeslagen. 

Onze voorspelling: 1

Het mag dan wel de nummer 16 tegen de nummer 15 zijn op de ranglijst, bij een overwinning stijgt FC Eindhoven weer over de jonge stadgenoten heen. Dat is een prestige dingetje. Op basis van recente vorm zou je Jong PSV de beste papieren geven om deze wedstrijd te winnen. Simpele logica verklaart immers dat vier wedstrijden ongeslagen een betere balans is dan één overwinning in vijftien wedstrijden. FC Eindhoven won echter de laatste twee ontmoetingen tegen Jong PSV en bij het tweede elftal van de topclub is altijd maar de vraag hoe de wind waait en welke spelers uit de A-selectie beschikbaar zijn. Het wordt 2-1 voor de thuisploeg.

Weddenschap:
Correcte score combinatie: 2-1, 3-1,4-1 (1/5,70)

Real Madrid - FC Barcelona

Van een iets andere orde van grootte is de wedstrijd tussen Real Madrid en FC Barcelona. El Classico, is de wedstrijd waar het jaarlijks in voetballend Spanje omgaat. Hoewel Atlético Madrid momenteel de koploper is in de Primera Division, is het nog altijd de confrontatie tussen deze twee clubs die de voetballiefhebber doet watertanden. 

FC Barcelona begon onder de nieuwe Nederlandse trainer ronduit beroerd aan het seizoenen. De trotse Catalanen vonden zichzelf zelfs een tijdje in de grauwe middenmoot van het Spaanse voetbal terug. De laatste paar maanden heeft Koeman zijn elftal echter aan het voetballen gekregen. Na de kansloze uitschakeling in de Champions League door Paris Saint Germain lijkt er een soort druk van de schouders van Barcelona afgevallen te zijn. Er wordt weer gewonnen en bij vlagen erg goed gevoetbald. Barcelona is, mede dankzij de steken die Atletico en Real Madrid laten liggen helemaal terug in de Spaanse titelrace.

Real neemt ook deel aan die titelrace en is momenteel de derde hond die er met het been vandoor hoopt te gaan. De Madrilenen zullen met vertrouwen aan de wedstrijd tegen FC Barcelona beginnen. Midweeks werd Liverpool immers overtuigend verslagen met 3-1 ondanks de afwezigheid van de vaste waarden Sergio Ramos en Rafael Varane. 

Onze voorspelling: 1

De strijd tussen de nummers 2 en 3 van de Spaanse ranglijst is een wedstrijd op zich waar zoveel meer op het spel staat dan de drie punten. Kijkend naar de kwaliteiten in beide selecties kunnen we uitgaan van een doelpuntrijke editie van El Classico omdat, zeker Real Madrid, verdedigend momenteel dun in de spoeling zit. Op basis van vorm en momentum zou je de favorietenrol wellicht bij Barcelona leggen, maar wij baseren ons op feiten. Die feiten zeggen ons dat de laatste Real - Barcelona in Madrid gewonnen werd door de thuisploeg, dat Real de eerdere ontmoeting in Camp Nou dit seizoen overtuigend (1-3) wist te winnen én dat Real Madrid dit jaar nagenoeg onverslaanbaar is in eigen stadion. Daarom zetten wij in op een overwinning voor Real Madrid. Het wordt 3-2 voor De Koninklijke. 

Weddenschap:
Correcte score combinatie: 3-2, 4-2, 4-3 of 5-1 (1/15,50)

RKC Waalwijk - Ajax

RKC uit, altijd lastig. Zeker wanneer de wedstrijd in Waalwijk het tussendoortje is in een dubbele ontmoeting met AS Roma in de kwartfinale van Europa League. In het verleden kon het nog wel eens spoken in het kleine RKC stadion. Begin vorig seizoen moesten de Amsterdammers bijvoorbeeld alle zeilen bijzetten om een 1-2 overwinning over de streep te trekken.
Dat was toen, dit is nu. Ajax dendert anno 2021 als een stoomtrein af op de landstitel en RKC Waalwijk probeert zich met hangen en wurgen vrij te spelen van degradatie en/of nacompetitievoetbal. We kunnen met de beste wil van de wereld geen andere uitkomst verzinnen dan een Amsterdamse driepunter.

Onze voorspelling: 2

We verwachten geen doelpuntenfestijn. Zodra Ajax voelt dat het de overwinning in de tas heeft zitten, zal de voet van het gas gaan en zullen de spelers al voorzichtig met hun hoofd afdwalen naar de wedstrijd in Rome die enkele dagen later op het programma staat. Ajax gaat een regelmatige zege boeken en bespaard RKC een martelgang. Het wordt 0-3.

Weddenschap:
Correcte score combinatie: 0-1, 0-2 of 0-3 (1/3,20)

We hebben nu drie voorspellingen op basis van een correcte score combinatie. Deze drie voorspellingen zijn te combineren tot een systeemweddenschap. Omdat we met onze voorspellingen de laatste weken wat verlies geleden hebben, besluiten we om 1 enkele euro in te zetten op een Treble. Deze levert ons bij winst € 282,72 op. 

Als je bijvoorbeeld de voorspelling op FC Eindhoven - Jong PSV te riskant vindt, kun je ook inzetten op Doubles x3. Hierbij worden er drie paartjes van twee wedstrijden gemaakt en kun er dus één uitslag naast zitten om toch nog een double te winnen.

Ben je nieuwsgierig naar onze visie op de aankomende Formule 1 Grand Prix van Emilia-Romagna? Lees dan hier onze voorbeschouwing.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...