Spring naar bijdragen

Automatische roulette machines gemanipuleerd?


TheGreatOne

Aanbevolen berichten

1 minuut geleden zei against the odds:

Maar  als particulier mag je dus slots automatische roulettes etc. in bezit hebben je mag ze alleen niet uitbaten zonder vergunning?

Klopt helemaal, je mag ze wel uitbaten maar niet op commerciële basis, dus als jij lekker met vrienden erop wilt spelen, be my guest :-)

Let op!
Indien koper de speelautomaten of kansspelautomaten koopt met het oogmerk om deze te gaan exploiteren, dan dient de koper in het bezit te zijn van een vergunning, zoals bedoeld in artikel 30h van de Wet op de kansspelen. Onder exploiteren wordt in dit verband verstaan het bedrijfsmatig en als eigenaar gebruiken of aan een ander in gebruik geven van speelautomaten. Zie voor meer info: www.kansspelautoriteit.nl

De Kansspelautoriteit is belast met het toezicht op de naleving van de Wet op de Kansspelen. Daarbij wordt nagegaan of er speelautomaten zonder vergunning worden geëxploiteerd. Dit toezicht vindt plaats met toepassing van de in de Wet op de kansspelen en de Algemene wet bestuursrecht toegekende bevoegdheden. Op grond van de in artikel 5:16 en 5:17 van de Algemene wet bestuursrecht genoemde bevoegdheden heeft de autoriteit inlichtingen c.q. inzage in de zakelijke gegevens van BVA Auctions gevorderd. In het kader van deze vordering verstrekt BVA Auctions na de veiling de gegevens met betrekking tot de verkochte automaten en de kopers aa

 

Uiteraard ben ik ook bereidt om een duit(je) in het zakje te doen. Ik ken ook wel mensen die hem in ieder geval operationeel kunnen krijgen voor ons (zal ongetwijfeld wat kosten). Dan zitten we met vervoer en waar gaat die staan (hier geen ruimte) :-) en hoe gaan we het verder doen allemaal dan. Maar dat het gaaf is om een eigen Onetime automatische roulette te hebben die we tot een ons wegen kunnen testen en spelen is natuurlijk wel helemaal tha bomb.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik moest even kijken en checken met google, en ja zo te zien is dit idd de Megastar G3, ik verwacht persoonlijk dat in de aanloop naar de sluiting van 10 mei de prijs nog wel flink kan oplopen. Ik ken de prijzen en de exploitatiekosten niet zo van deze machines, maar ik kan mij niet voorstellen dat deze wordt overgeslagen door de exploitanten. Op de andere speelautomaten wordt flink geboden zie ik. Wat grappig is, is dat duidelijk te zien is dat de biedingen het hoogste zijn bij de best draaiende spellen en minder dan de recentheid van de techniek.

Aangezien ik aan het sparen ben voor mijn verbouwing part II sla ik een donatie over. Wat ik wel kan aanbieden is dat wanneer jullie hem hebben gekocht dat ik kom helpen met inladen / sjouwen en technisch advies. (let wel, ik heb geen ervaring met deze roulettesystemen) Hier neem ik zelfs een vrije dag voor op, want dat heb ik er wel voor over, en mijn reiskosten zijn gewoon voor eigen rekening ;-)

Deze veiling komt voor mij eigenlijk een half jaar te vroeg, anders zou ik een autobod aanzetten voor een Mega Hot, en zouden @JackPot en ik een 24 uurs sessie hierop gaan reviewen ??

Link naar opmerking
Deel via andere websites

de prijs gaat nog wel fors oplopen de laatste dagen,

ik had de veiling al ff bekeken, er staat ook een Casino Royale bij ( coinpusher),die wil ik thuis ook nog wel is hebben

er staat ook een Mega Hot tussen , volgende bod is 1950 euro maar let op daar komen nog veel kosten overheen

BTW 21% 409,50 

veilingkosten 17% 331,50

BTW veilingkosten 21% 69,60

en zo kom je op een eindtotaal van 2760,62    

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik doe mee  voor €300 . Ik verdien tenslotte een deel van mijn brood op dit mooie apparaat ! 

Ik zou het oh zo cool vinden deze machine ergens op te stellen . De vraag is even : "waar " ?

Ik zie al voor me dat we een toernooi "freeze out" kunnen spelen . 

1000 punten per persoon  . Winner takes all !

bewerkt door eurobsgame (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...