Spring naar bijdragen

Waar ga jij vanavond gokken?


LasVegasNic

Aanbevolen berichten

Weer zo'n dag uit de geschiedenis....die los van n verjaardag o.i.d. nooit voorkomt...het is weekend en tóch ga ik vanavond nergens gokken.

Lig al de hele week onder de wol met een hardnekkige hoge koorts rond de 39°, die niet al te veel wil zakken. Als je je zo voelt dan is alles teveel en dan moet je je maar overgeven aan rust nemen, ook als daarmee veel in t honderd loopt, zoals deze week is gebleken bij dingen die moesten en niet door konden gaan en sommigen die niet zomaar gecancelled konden worden. Maarja, overmacht helaas. Gisteren naar huisarts geweest, omdat de hoge koorts te lang aanhield volgens hun. Conclusie: fikse keelontsteking. Als ik morgen nog 38° heb, dan moet ik een antibioticakuur gaan halen. 

Ik begin het wel zat te worden, heb nog geen zicht op herstel. Wou dat ik dat wel had. Zo lang ik maar niet het hele weekend thuis zit....tja...dat wordt dan wel erg pittig...Op pad gaan met o.a. casinobezoeken is voor mij een echte uitlaatklep om er weer tegenaan te kunnen voor de rest van de week.Doordeweeks niet gokken is niet erg. Dat verder dan alles niet door kan gaan is erger. Maarja, afwachten dan maar...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dankjewel @DennMann. Ik heb je trouwens nog gelezen over dat je morgen naar HC gaat. Maar overal op reageren was me teveel. Lukt nu beter. Stel dat ik me eind middag wat beter voel, dan is HC wel dichtbij huis en iets haalbaarder nu. Misschien kom ik dan wel, maar niet op dat tijdstip. Ik heb toch geen loten en wil dan thuis eten en gelijk daarna naar HC komen. Ik heb nog 2 dagen deze maand en wou maandagavond naar HC chinees maanfeest, maar moet maandagavond tot 21.30u werken. Misschien dat ik daarna nog ga. Maar dit alles als ik beter ben. Zie dr alleen uit als n zombie nu, maar boejuh. Stond ooit in HC Nijmegen met Danny de Munck op de foto. Was toen ook ziek geweest en die donkere randen onder mn ogen...hele foto verpest, behalve Danny, die stond er leuk op.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, dat klopt, Donderdagavond met Chinees Nieuwjaar was het stervensdruk. Kon niet eens m'n auto kwijt. Zag een Chinees naast me op de Multi-Roulette een maandsalaris inzetten per draai. Won ie er in een half uurtje een maandsalaris bij. Kwam ik aanzetten met mijn bescheten gokjes van 9 Euro op de Grote Serie.....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 minuten geleden zei gokdiva:

Als @Gertjan_De_Meern op woensdag, dus 1 dag vóór n evenement en @Gokholtante op de dag van Chinees Nieuwjaarsviering is geweest, ben ik benieuwd naar het volgende:

- Was er wat te winnen, zag je handpays bij anderen? Dus zowel vóór als op Chinees Nieuwjaar.

Het was rustig en ik heb niemand zien winnen ?. Zelf ook een beetje verloren. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

4 minuten geleden zei Gertjan_De_Meern:

Het was rustig en ik heb niemand zien winnen ?. Zelf ook een beetje verloren. 

Ja zie je, dat dacht ik al. Was ik al bang voor. Je kunt dan beter n dag na t evenement gaan en soms ook op de dag zelf. Jammer dat je wat verloren bent. Volgende x beter.

En @gokholtante wel gewonnen of mensen zien winnen?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Gokholtante:

Ja, ik zag veel winsten tijdens het Chinees Nieuwjaar. Zelf ook 120 euro mee genomen met M'n grote serie gokjes.

Ja kijk, daarom won @Gertjan_De_Meern niet een dag eerder. En jij en meer mensen n dag later wel. Om en om dag! Haha, valt wel erg op. Dat zie ik zo vaak, daarom was ik ook benieuwd naar jullie antwoorden.

Mooi dat je i.i.g. je gokportemonnaie weer kon bijvullen. ?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...