Spring naar bijdragen

Frank naar Las Vegas


TheGallant

Aanbevolen berichten

Wij hadden vorige jaar ook al vertraging met eurowings vanuit vegas. Lijkt wel of die er patent op hebben. Wij konden toen gratis slapen in Orleans. Ik heb toen idd 2 keer 600 euro van ze gehad. Extra vegas winst dus.

Dank voor je bericht. Inmiddels is het alleen maar gekker geworden. 4 nachten Vegas extra. Hoe heb je die 600 gekregen. Brief schrijven of via een derde partij?
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 18-10-2019 om 00:09 zei TheGallant:


Dank voor je bericht. Inmiddels is het alleen maar gekker geworden. 4 nachten Vegas extra. Hoe heb je die 600 gekregen. Brief schrijven of via een derde partij?

Ik zal morgen even op mijn pc kijken. Maar in ieder geval niet via een derde partij. Is weggegooid geld. We hebben sowieso het Europees standaard formulier gebruikt wat jij middels Google kunt vinden maar ik weet niet meer elke stap uit mijn hoofd. 

4 nachten extra kan wel een vervelende gevolgen hebben idd. Wij konden de volgende dag weg.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hierbij wat info over het claimen van die 600 euro. In de eerste link kun je een Europees formulier vinden. Dit hebben wij toen ingevuld. Jij kan er ook nog een korte begeleidende brief bij doen waarin jij alle overige kosten benoemd. Ik heb de kosten welke wij toen nog extra hebben gemaakt van een 30 dollar niet geclaimd. Was al lang blij dat wij dat geld kregen. Een aantal jaar eerder kreeg ik slechts alleen vliegtegoed.

In de tweede link tref jij de contactgegevens van Eurowings in. Het kan wel even duren alvorens jij het voor elkaar krijgt maar blijft die lui gewoon achter de vodden zitten. Wij hebben toen 1200 euro terug gekregen. Succes met claimen. Ik denk dat ik de volgende keer maar weer bij Eurowings boek. Grotere win kans op een vergoeding dan winst in het casino in Vegas.😉😂

 

https://www.rechtenvanvliegtuigpassagiers.nl/claim-uw-compensatie/

 

https://www.eurowings.com/de/informieren/ueber-uns/unternehmen/kontakt.html

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.