Spring naar bijdragen

MGM of Mirage - 7 febr. t/m 12 febr. 2016


Hillichance

Aanbevolen berichten

  • 1 maand later...

Mirage als je het mij vraagt. Maar is een beetje afhankelijk van wat je zoekt. Pool scene is bij beide hotels goed. MGM is erg groot. Je kunt zomaar een kwartier onderweg zijn vanuit het casino om bij je kamer te komen. Als je van de nachtclubs bent dan is MGM de betere optie met Hakkasan. MGM en Mirage hebben allebei een aantal goede restaurants. Allebei Mlife resorts dus dat maakt ook geen verschil. Persoonlijk zijn wij liefhebbers van de Zuidzijde van de Strip. Als je meer van de Noordzijde houdt dan moet je zeker voor Mirage gaan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Chips, luxe problemen. Mirage heeft een heel mooi zwembad maar in februari is het veel te koud om te gaan zwemmen., De kans is vrij groot dat het zwembad nog niet open is. Die periode dat je wilt gaan is het carnaval. Ach een polonaise in Vegas doen is ook leuk :)) Persoonlijk zou ik iets later gaan omdat je dan wat warmer weer hebt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Geboekt!! Samen met broertje @Roelette gaan we 7 febr. op zondag om 11:45u de lucht in met een tussenlanding van bijna 4u op Londen om rond 18:30u op Vegas te landen (Britisch Airways). Vrijdag 12 febr. 's morgens om 11:00u weer de lucht in op McCarran, om via een tussenlanding op Philadelphia uiteindelijk op zondag 13 febr. vrouw en kids rond 10:30u weer te kunnen bellen vanaf Schiphol ;-) (American Airlines).

Ohja: Mirage 2x Queensize op een standaardkamer. 20$ zit al in het paspoort ;-)

Zinnnnn!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast [Verwijderde Gebruiker]

Vorig jaar had ik de tussenlanding naar Vegas in de UK. Dit jaar in Houston. Vind moeilijk te zeggen wat nou me voorkeur heeft, heeft beide zo zijn voor- en nadelen. Mirage goede keuze! Vind MGM altijd wel erg massaal overkomen en vind de (tropische) opzet van de Mirage relaxt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.