Spring naar bijdragen

OneTime Match of the Day


Brunsie

Aanbevolen berichten

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: KAS Eupen - RSC Anderlecht

Onze wedstrijd vandaag is een ontmoeting in de tweede speelronde van de Jupiler Pro League, de hoogste voetbalcompetitie van België. KAS Eupen opende het seizoen vorige week met een knap 2-2 gelijkspel tegen landskampioen Club Brugge terwijl Anderlecht in eigen huis verrassend onderuit ging tegen promovendus Union Saint-Gilloise. 

KAS Eupen
Eupen is de laatste jaren door de nodige investeringen van de Qatarese eigenaren van de club uitgegroeid tot een stabiele club op het hoogste Belgische niveau. De afgelopen vijf seizoenen wist de club zich vrij probleemloos te handhaven. Her en der verrast Eupen die topclubs in België zoals het ook in de eerste speelronde Club Brugge in het Jan Breydelstadion twee punten afhandig maakte. 

Pluspunt: Voldoende financiële ruimte. Eupen is een kleine club met een rijke eigenaar, de Aspire Foundation. De club heeft de middelen om te investeren om door te groeien.
Minpunt: De club is eigendom van een organisatie die Eupen gebruikt als ontwikkelings filiaal voor talentvolle spelers. Stabiliteit in de selectie is daarom lastig aan te brengen. 

RSC Anderlecht
RSC Anderlecht is nog altijd Belgisch recordkampioen, maar een topclub zijn de Brusselaars eigenlijk al een tijdje niet meer. Anderlecht mag zichzelf graag vergelijken met Ajax, maar waar de Amsterdammers titels en bekers winnen, is stof het enige dat in de laatste jaren aan de Brusselse prijzenkast toe is gevoegd. De nederlaag op de eerste speeldag tegen Union is exemplarisch voor de laatste jaren in de Constant Vanden Stock Stadion. De huidige trainer Vincent Kompany is een clubicoon, maar heeft de transitie van speler naar trainer onderschat. In eerste instantie fungeerde Kompany als speler/trainer, maar dat werkte niet. De ervaren Frank Vercauteren moest ingevlogen worden om het stuurloze Anderlecht weer koers te geven. De Nederlandse spelers Wesley Hoedt, Bart Verbruggen en Michel Vlap kunnen momenteel het verschil bij Anderlecht ook niet maken. 

Pluspunt: Geen frustraties. Ondanks de teleurstellende resultaten is Anderlecht geen schopploeg. Ze kregen in hun laatste negen uitwedstrijden minder dan 2.5 gele
kaarten. 
Minpunt: Geen solide verdediging. Anderlecht kreeg in 6 van de afgelopen 7 wedstrijden minimaal één doelpunt tegen. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
KAS Eupen is beter aan het seizoen begonnen dan Anderlecht. Een 1X2 op Eupen tegen odds van 3,55 is geen hele gedachte. Wil je iets meer zekerheid inbouwen? Zet dan in op een dubbele kans op Eupen en gelijkspel tegen odds van 1,75.

KAS Eupen scoorde in vier van de vijf laatste thuiswedstrijden tegen RSC Anderlecht meer dan 1.5. Anderlecht scoorde de laatste vier wedstrijden minder dan 1.5 doelpunt. Inzetten op under 3.5 voor deze wedstrijd tegen odds van 1.39 kan interessant zijn.

In zes van de laatste zeven wedstrijden van Anderlecht scoorden beide teams. In Brugge liet Eupen zien ook doelpunten te kunnen maken. Een BTTS inzet tegen odds van 1,69 is interessant.

Dont’s

Het verschil tussen deze clubs is momenteel de klein om handicaps toe te passen. De TOTO kent geen kwart of halve handicaps en voor een -1 of +1 wijzen de statistieken op te weinig mogelijkheden. 

KAS Eupen - RSC Anderlecht wordt vanavond om 20.45u gespeeld in het Kehrweg Stadion in Eupen. De wedstrijd wordt live uitgezonden op het Belgische Proximus. Wanneer je deze zender niet kunt ontvangen, kun je de wedstrijd het beste volgen via SofaScore. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Lille OSC - Paris Saint-Germain

Onze wedstrijd vandaag is de wedstrijd om de Franse Supercup tussen de verrassende landskampioen van vorig seizoen Lille OSC en bekerwinnaar Paris Saint-Germain dat pas voor de tweede keer in tien seizoenen naast de Franse titel greep. De Parijzenaren hebben deze transferzomer niet stilgezeten en hebben met Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos en Georginio Wijnaldum spelers van naam aangetrokken om niet alleen de Franse titel te heroveren, maar ook om eindelijk de Champions League eens te winnen. De jacht op nieuwe prijzen start vanavond als de Trophée des Champions op het spel staat.

Lille OSC
Het kampioenschap van Lille OSC is niet helemaal te vergelijken met het verrassende kampioenschap van Leicester City in Engeland enkele jaren geleden, maar het toont wel eens te meer aan dat je niet de grootste portemonnee hoeft te hebben om prijzen te winnen. Vanzelfsprekend gaan er ook genoeg Euro’s rond binnen Lille, maar de club komt niet in de buurt van de budgetten die PSG, Olympique Lyon en Olympique Marseille tot hun beschikking hebben. Lille moet dit seizoen de titel zien te verdedigen zonder succestrainer Christophe Galtier, die er meer uitdaging in zag om een nieuw kampioenselftal op te bouwen bij OGC Nice dan de titel in Lille te verdedigen. De Nederlandse verdediger Sven Botman en de Turkse spits Burak Yilmaz zijn wel gebleven. 

Pluspunt: De kern van het kampioensteam is gebleven. Enkel keeper Mike Maignan en middenvelder Aboubakary Soumaré zijn vertrokken.
Minpunt: Lille is niet bijster goed uit de startblokken gekomen. Slechts één van de vijf laatste oefenwedstrijden werd gewonnen, wat Lille een actuele vorm van 27% geeft. 

Paris Saint-Germain
Ondanks dat PSG tegenwoordig zo’n beetje alles wint dat los en vast zit in Frankrijk, is de pas in 1970 opgerichte club geen traditionele Franse topclub. Het succes van PSG voor de overname door Qatar Sports Investments beperkte zich tot de winst van twee landstitels, een aantal bekers en een verdwaalde supercup. Pas nadat er miljoenen en nog eens miljoenen in de club gepompt werden, werd PSG een dominante factor in het Franse en Europees niveau. Maakt dat het succes van PSG gekocht? Ja. Is dat erg? Nee, want Barcelona, Real Madrid en talloze Engelse clubs doen hetzelfde. Ook deze zomer investeerde Paris Saint-Germain in de selectie. Er werd veel geld neergeteld voor de Marokkaanse verdediger Achraf Hakimi terwijl Ramos, Donnarumma en Wijnaldum weliswaar transfervrij werden vastgelegd, maar zeker niet voor een appel en een ei komen voetballen.  

Pluspunt: PSG is voor topvoetballers aantrekkelijk om voor te spelen. De club heeft het ultieme doel, de Champions League winnen, nog niet bereikt.
Minpunt: Iedere tegenstander is tot het bot gemotiveerd om het sterrenensemble uit Parijs te verslaan.

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
PSG is ondanks dat nog niet iedere speler op het wedstrijdformulier heeft gestaan uit de startblokken geschoten. De Parijzenaren hebben een actuele vorm over de laatste vijf wedstrijden van 83% en verloren niet in de laatste tien wedstrijden. Met odds van 2.28 is een 1X2 weddenschap op een zege van PSG best lucratief.

Paris Saint-Germain zal direct aan de concurrentie duidelijk willen maken wie de sterkste club van Frankrijk is. De Parijzenaren zullen niet na een 1-0 voorsprong direct gaan verdedigen. Een inzet op over 3.5 doelpunten tegen odds 3.50 kan daarom interessant zijn. Wil je iets conservatiever spelen, dan kun met odds van 2.04 nog altijd interessant wedden op over 2.5 doelpunten. 

Dont’s
Lille OSC scoorde drie keer in de laatste vier wedstrijden. Een inzet op doelpunten van Lille boven de 2.5 lijkt een risicovolle weddenschap te zijn.

Lille OSC - Paris Saint Germain wordt vanavond om 20.00u gespeeld in het Bloomfield Stadium in Tel Aviv, Israël. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Select. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

18 hours ago, Rudi said:

^^ bonus puzzel van de dag: geef een indicatie van wat de promo waard is, uitgaande van een weddenschap op Verstappen als winnaar.

 

Een mogelijke uitwerking:
bij een tweede plaats van Verstappen krijg je maximaal een tientje als freebet terug.

De waarde van de promo is (kans Verstappen tweede) * (waarde freebet)

De waarde van de freebet schat ik grosso modo in op EUR 9 
De marge op typische weddenschappen bij TOTO is 8% en de volledige waarde van free bets is pas te realiseren op weddenschappen met long odds. 

De kans op Verstappen tweede kan ik zelf niet handicappen (geen verstand van Formule1) maar wel grotendeels te reconstrueren of te beredeneren uit de weddenschappen.

Om te beginnen trek ik de hoogste drie plaatsen van de  Toto winnaarsmarkt door een 3-way no-vig calculator:
  

image.png.349500389cec7f4ae7be774e9b9252bf.png

Ook biedt TOTO een markt aan voor Top3 waarin Verstappen op 1.34 staat genoteerd. (Hamilton 1,16 Bottas 1,35) 

Uitgaande van een courante marge voor TOTO richting 8%, zijn de bijbehorende implied odds net onder 70% voor top 3.

Max heeft dus bijna 28% kans/implied odds om 1e te worden en bijna 70% om top 3 te finishen.

Voor de verdeling van 42% tussen tweede en derde plaatsen heb ik weinig houvast.
Een tweede plaats lijkt me waarschijnlijker dan een derde plaats wegens de noteringen in de winnaars markt.

Ik kies voor 28% 1e, 25% 2e, 17% 3e.  

De waarde van de freebet is ongeveer 25% van EUR 9  = EUR 2,25.
Bij een gelijke waarschijnlijkheid tussen tweede en derde plaats is de waarde van de freebet 21% van EUR 9 = EUR 1,89.

Ergens in die richting dus.
Niet gek voor een bet van een tientje omdat je daar richting 80 cent op verwacht te verliezen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Ararat Jerevan - FC Noah Jerevan

Onze wedstrijd vandaag is een wedstrijd uit de Armeense Premier League. Armenië is niet bepaald een voetbalwalhalla en het wedvolume op de Armeense competitie is niet heel groot. Dat maakt het Armeense voetbal een nichemarkt waarop voor de sports better best wat geld te verdienen valt. Dat is ook te zien aan de odds die worden uitgegeven voor deze wedstrijd. Die zijn goed te noemen. Wellicht komt dit doordat de clubs van gelijke sterkte zijn. Meer waarschijnlijk is dat de TOTO ook niet precies weet hoe de krachtsverhoudingen liggen in de Armeense competitie, die overigens gesponsord wordt door bookmaker VBet. Laten we zelf eens wat onderzoek gaan doen naar deze stadsderby.

Ararat Jerevan
Ararat Jerevan werd in 1935 opgericht als Spartak Jerevan en veranderde later de naam in Dynamo Jerevan. De club maakte ten tijde van de Sovjet-Unie deel uit van de hoogste klasse van het Sovjet voetbal. Sterker nog, het werd in 1973 algeheel Sovjet kampioen. Na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie won Ararat, zoals de club ging heten, nog maar één landskampioenschap. Dat stamt uit 1993. Afgelopen seizoen werd de club vierde in de Armeense Premier League, maar won wel de nationale beker. Dat leverde de club een plekje op in de eerste voorronde van UEFA Conference League. Daarin werd het Hongaarse Fehérvár verslagen. In de tweede voorronde werd de club afgelopen week uitgeschakeld door het Poolse Slask Wroclaw. Na een 2-4 nederlaag in Armenië reikte een 3-3 gelijkspel niet om de derde voorronde te bereiken. 

Pluspunt: Vertrouwen. Ararat Jerevan was de enige Armeense club die de eerste voorronde van de Conference League overleefde.
Minpunt: Vermoeidheid. De spelers hebben al voor de eerste speelronde van de Armeense Premier League veel belangrijke wedstrijden in de benen. 

FC Noah Jerevan
FC Noah Jerevan heeft bij lange niet de historie van Ararat. De club werd in 2017 opgericht als FC Artsakh. In het seizoen 2017/18 speelde Artsakh haar eerste seizoen in de Armeense eerste divisie en werd daarin tweede waardoor het direct naar de Armeense Premier League promoveerde. Nadat de club daarin in 2018/19 als achtste eindigde, werd de club verkocht aan Karen Arbrahamyan, die de club omgedoopt heeft in FC Noah. Abrahamyan is een voormalig minister van Defensie van de Republiek Artsakh, een afgesplitste regio van Azerbeidzjan die enkel en alleen door Armenië erkend wordt. Volgt u het nog? Ondanks al deze politieke ladingen speelt FC Noah net als vijf van de acht andere clubs in de Premier League gewoon in de hoofdstad Jerevan. De club won in het seizoen 2019/20 haar eerste prijs voor de Armeense beker te winnen. Afgelopen seizoen eindigde de club als tweede in de Armeense competitie en verdiende daarmee een plaats in de eerste voorronde van de UEFA Conference League. Daarin was enkele weken geleden het Finse KuPS over twee wedstrijden te sterk.

Pluspunt: Jong en ambitieus. FC Noah heeft de drive om kampioen te worden. In de selectie zijn naast Armeense spelers ook enkele Brazilianen en Afrikanen te vinden. FC Noah lijkt de middelen te hebben om voor Armeense begrippen flink te investeren in de selectie.
Minpunt: Met 5-0 verliezen van een Finse middenmoter getuigt niet van defensieve kwaliteit. 

Dus we kunnen vaststellen dat we vandaag gaan inzetten op een wedstrijd tussen enerzijds een traditionele club met een flinke historie waarvan de grote successen in het verleden liggen en anderzijds een jonge en ambitieuze club die de gevestigde orde uitdaagt. Laten we het vertalen naar een competitie die we beter kennen. Ararat Jerevan is een beetje zoals Werder Bremen en FC Noah kun je vergelijken met Red Bull Leipzig.  

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Van de laatste zes wedstrijden tussen Ararat Jerevan en FC Noah won Noah er vier en eindigden er twee in een gelijkspel. Ararat Jerevan won daarbij de laatste drie onderlinge thuiswedstrijden niet. Een inzet op een zege voor FC Noah tegen odds van 2.95 of een gelijkspel tegen odds van eveneens 2.95 zijn statistisch gezien de beste opties. Zelf kies ik voor een dubbele kans gelijkspel/winst FC Noah tegen odds van 1.48.

Ararat scoorde in de vier voorronde wedstrijden in de UEFA Conference League die het speelde acht keer. Het kreeg eveneens acht doelpunten tegen. FC Noah verloor van het Finse KuPS met 5-1 over twee wedstrijden. Een BTTS tegen odds van 1.86 is een interessante optie. 

Ararat Jerevan scoorde in drie van de vier laatste wedstrijden die het speelde het laatste doelpunt van de wedstrijden tussen de tachtigste minuut en het eindsignaal. FC Noah scoorde dit seizoen nog niet in de tweede helft. Een inzet op Ararat Jerevan wint de tweede helft tegen odds van 1.66 of Ararat Jerevan scoort het laatste doelpunt (niet beschikbaar bij Toto) zijn interessant. 

Dont’s
Ararat Jerevan verloor twee van de laatste vier wedstrijden waarin het volgens de odds het sterkste team was. Ook tegen FC Noah wijzen de odds licht in het voordeel van Ararat. Statistieken wijzen uit dat je voor deze onbekende competities niet blind op de odds van de bookmaker kunt varen. 

Ararat Jerevan - FC Noah wordt vanmiddag om 17.00u gespeeld in het Vazgen Sargsyan Republican Stadium In Jerevan. De wedstrijd is het beste te volgen via de app SofaScore. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

20 uur geleden zei Rudi:

Een mogelijke uitwerking:
bij een tweede plaats van Verstappen krijg je maximaal een tientje als freebet terug.

De waarde van de promo is (kans Verstappen tweede) * (waarde freebet)

De waarde van de freebet schat ik grosso modo in op EUR 9 
De marge op typische weddenschappen bij Toto is 8% en de volledige waarde van free bets is pas te realiseren op weddenschappen met long odds. 

De kans op Verstappen tweede kan ik zelf niet handicappen (geen verstand van Formule1) maar wel grotendeels te reconstrueren of te beredeneren uit de weddenschappen.

Om te beginnen trek ik de hoogste drie plaatsen van de  Toto winnaarsmarkt door een 3-way no-vig calculator:
  

image.png.349500389cec7f4ae7be774e9b9252bf.png

Ook biedt Toto een markt aan voor Top3 waarin Verstappen op 1.34 staat genoteerd. (Hamilton 1,16 Bottas 1,35) 

Uitgaande van een courante marge voor Toto richting 8%, zijn de bijbehorende implied odds net onder 70% voor top 3.

Max heeft dus bijna 28% kans/implied odds om 1e te worden en bijna 70% om top 3 te finishen.

Voor de verdeling van 42% tussen tweede en derde plaatsen heb ik weinig houvast.
Een tweede plaats lijkt me waarschijnlijker dan een derde plaats wegens de noteringen in de winnaars markt.

Ik kies voor 28% 1e, 25% 2e, 17% 3e.  

De waarde van de freebet is ongeveer 25% van EUR 9  = EUR 2,25.
Bij een gelijke waarschijnlijkheid tussen tweede en derde plaats is de waarde van de freebet 21% van EUR 9 = EUR 1,89.

Ergens in die richting dus.
Niet gek voor een bet van een tientje omdat je daar richting 80 cent op verwacht te verliezen.

En toen remde Bottas te laat en konden alle odds de prullenbak in. 
Dat is het mooie van sport. Er kan altijd iets gebeuren dat de zaken op zijn kop zet.
De odds voor een zege voor Esteban Ocon stonden op 1:500.....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Just now, Brunsie said:

En toen remde Bottas te laat en konden alle odds de prullenbak in. 
Dat is het mooie van sport. Er kan altijd iets gebeuren dat de zaken op zijn kop zet.
De odds voor een zege voor Esteban Ocon stonden op 1:500.....

Ja dat is het mooie van sport, en van wedden op sport
Af en toe krijg je het gevoel dat je met een weddenschap van een tientje een uitslag kan beinvloeden om maar niet te hoeven winnen  😁

De grootste betting markten zijn behoorlijk efficient en F1 is er één van, en daarom heb ik zowel bij TOTO als bij sharp bookmakers gekeken naar gewijzigde odds naar aanleiding van nieuws dat nog niet bekend was toen de eerste odds gepubliceerd waren: 1) Verstappen ging met een nieuwe motor starten, nog wel vanaf plek 3 op de grid, en 2) de weersvoorspelling was concreter geworden, natte start van de race en wisselende weersomstandigheden.

Aangezien ik alleen op Verstappen-to-win had ingezet wegens de freebie, heb ik vooral naar Max' koers gekeken.
De odds voor mijn bet waren nauwelijks gewijzigd ten opzichte van zaterdags, toen dit nieuws allebei nog niet in de koersen verwerkt was.

Dat betekent dat de bookies en de grootste betting experts weinig waarde aan dit nieuws hechtten,
dat er op dit event niet overdreven veel gewed is, dat men heeft zitten slapen of dat ik heb zitten slapen. (<-- meest waarschijnlijk)

Ocon stond links en rechts inderdaad richting 500-1 genoteerd als 11e van de 20 coureurs. 

Gegeven de wisselende weersomstandigheden lijken me dit eigenlijk te genereuze odds, maar vermoedelijk is de betting volume op de nr11 to win erg laag.
 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 minuten geleden zei Rudi:

Ja dat is het mooie van sport, en van wedden op sport
Af en toe krijg je het gevoel dat je met een weddenschap van een tientje een uitslag kan beinvloeden om maar niet te hoeven winnen  😁

De grootste betting markten zijn behoorlijk efficient en F1 is er één van, en daarom heb ik zowel bij Toto als bij sharp bookmakers gekeken naar gewijzigde odds naar aanleiding van nieuws dat nog niet bekend was toen de eerste odds gepubliceerd waren: 1) Verstappen ging met een nieuwe motor starten, nog wel vanaf plek 3 op de grid, en 2) de weersvoorspelling was concreter geworden, natte start van de race en wisselende weersomstandigheden.

Aangezien ik alleen op Verstappen-to-win had ingezet wegens de freebie, heb ik vooral naar Max' koers gekeken.
De odds voor mijn bet waren nauwelijks gewijzigd ten opzichte van zaterdags, toen dit nieuws allebei nog niet in de koersen verwerkt was.

Dat betekent dat de bookies en de grootste betting experts weinig waarde aan dit nieuws hechtten,
dat er op dit event niet overdreven veel gewed is, dat men heeft zitten slapen of dat ik heb zitten slapen. (<-- meest waarschijnlijk)

Ocon stond links en rechts inderdaad richting 500-1 genoteerd als 11e van de 20 coureurs. 

Gegeven de wisselende weersomstandigheden lijken me dit eigenlijk te genereuze odds, maar vermoedelijk is de betting volume op de nr11 to win erg laag.
 

Ik ben het met je eens dat 500-1 zeer genereus is, maar de F1 is nu eenmaal een sport waar normaal gesproken de winst verdeeld wordt tussen twee of drie teams. Dan is het niet gek dat een coureur die zich regelmatig als zeventiende kwalificeert zulke odds krijgt want waarschijnlijk was zijn overwinning zeker niet. Het valt me overigens wel op dat dit soort onverwachte winnaars steeds vaker voorkomen. Vorig jaar hadden we met Gasly en Perez, toen nog rijdend voor Racing Point, ook twee onverwachte winnaars. De onvoorspelbaarheid neemt dus toe. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

6 uur geleden zei Brunsie:

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Ararat Jerevan - FC Noah Jerevan

Onze wedstrijd vandaag is een wedstrijd uit de Armeense Premier League. Armenië is niet bepaald een voetbalwalhalla en het wedvolume op de Armeense competitie is niet heel groot. Dat maakt het Armeense voetbal een nichemarkt waarop voor de sports better best wat geld te verdienen valt. Dat is ook te zien aan de odds die worden uitgegeven voor deze wedstrijd. Die zijn goed te noemen. Wellicht komt dit doordat de clubs van gelijke sterkte zijn. Meer waarschijnlijk is dat de Toto ook niet precies weet hoe de krachtsverhoudingen liggen in de Armeense competitie, die overigens gesponsord wordt door bookmaker VBet. Laten we zelf eens wat onderzoek gaan doen naar deze stadsderby.

Ararat Jerevan
Ararat Jerevan werd in 1935 opgericht als Spartak Jerevan en veranderde later de naam in Dynamo Jerevan. De club maakte ten tijde van de Sovjet-Unie deel uit van de hoogste klasse van het Sovjet voetbal. Sterker nog, het werd in 1973 algeheel Sovjet kampioen. Na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie won Ararat, zoals de club ging heten, nog maar één landskampioenschap. Dat stamt uit 1993. Afgelopen seizoen werd de club vierde in de Armeense Premier League, maar won wel de nationale beker. Dat leverde de club een plekje op in de eerste voorronde van UEFA Conference League. Daarin werd het Hongaarse Fehérvár verslagen. In de tweede voorronde werd de club afgelopen week uitgeschakeld door het Poolse Slask Wroclaw. Na een 2-4 nederlaag in Armenië reikte een 3-3 gelijkspel niet om de derde voorronde te bereiken. 

Pluspunt: Vertrouwen. Ararat Jerevan was de enige Armeense club die de eerste voorronde van de Conference League overleefde.
Minpunt: Vermoeidheid. De spelers hebben al voor de eerste speelronde van de Armeense Premier League veel belangrijke wedstrijden in de benen. 

FC Noah Jerevan
FC Noah Jerevan heeft bij lange niet de historie van Ararat. De club werd in 2017 opgericht als FC Artsakh. In het seizoen 2017/18 speelde Artsakh haar eerste seizoen in de Armeense eerste divisie en werd daarin tweede waardoor het direct naar de Armeense Premier League promoveerde. Nadat de club daarin in 2018/19 als achtste eindigde, werd de club verkocht aan Karen Arbrahamyan, die de club omgedoopt heeft in FC Noah. Abrahamyan is een voormalig minister van Defensie van de Republiek Artsakh, een afgesplitste regio van Azerbeidzjan die enkel en alleen door Armenië erkend wordt. Volgt u het nog? Ondanks al deze politieke ladingen speelt FC Noah net als vijf van de acht andere clubs in de Premier League gewoon in de hoofdstad Jerevan. De club won in het seizoen 2019/20 haar eerste prijs voor de Armeense beker te winnen. Afgelopen seizoen eindigde de club als tweede in de Armeense competitie en verdiende daarmee een plaats in de eerste voorronde van de UEFA Conference League. Daarin was enkele weken geleden het Finse KuPS over twee wedstrijden te sterk.

Pluspunt: Jong en ambitieus. FC Noah heeft de drive om kampioen te worden. In de selectie zijn naast Armeense spelers ook enkele Brazilianen en Afrikanen te vinden. FC Noah lijkt de middelen te hebben om voor Armeense begrippen flink te investeren in de selectie.
Minpunt: Met 5-0 verliezen van een Finse middenmoter getuigt niet van defensieve kwaliteit. 

Dus we kunnen vaststellen dat we vandaag gaan inzetten op een wedstrijd tussen enerzijds een traditionele club met een flinke historie waarvan de grote successen in het verleden liggen en anderzijds een jonge en ambitieuze club die de gevestigde orde uitdaagt. Laten we het vertalen naar een competitie die we beter kennen. Ararat Jerevan is een beetje zoals Werder Bremen en FC Noah kun je vergelijken met Red Bull Leipzig.  

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Van de laatste zes wedstrijden tussen Ararat Jerevan en FC Noah won Noah er vier en eindigden er twee in een gelijkspel. Ararat Jerevan won daarbij de laatste drie onderlinge thuiswedstrijden niet. Een inzet op een zege voor FC Noah tegen odds van 2.95 of een gelijkspel tegen odds van eveneens 2.95 zijn statistisch gezien de beste opties. Zelf kies ik voor een dubbele kans gelijkspel/winst FC Noah tegen odds van 1.48.

Ararat scoorde in de vier voorronde wedstrijden in de UEFA Conference League die het speelde acht keer. Het kreeg eveneens acht doelpunten tegen. FC Noah verloor van het Finse KuPS met 5-1 over twee wedstrijden. Een BTTS tegen odds van 1.86 is een interessante optie. 

Ararat Jerevan scoorde in drie van de vier laatste wedstrijden die het speelde het laatste doelpunt van de wedstrijden tussen de tachtigste minuut en het eindsignaal. FC Noah scoorde dit seizoen nog niet in de tweede helft. Een inzet op Ararat Jerevan wint de tweede helft tegen odds van 1.66 of Ararat Jerevan scoort het laatste doelpunt (niet beschikbaar bij Toto) zijn interessant. 

Dont’s
Ararat Jerevan verloor twee van de laatste vier wedstrijden waarin het volgens de odds het sterkste team was. Ook tegen FC Noah wijzen de odds licht in het voordeel van Ararat. Statistieken wijzen uit dat je voor deze onbekende competities niet blind op de odds van de bookmaker kunt varen. 

Ararat Jerevan - FC Noah wordt vanmiddag om 17.00u gespeeld in het Vazgen Sargsyan Republican Stadium In Jerevan. De wedstrijd is het beste te volgen via de app SofaScore. 

 

Ai ai ai 
FC Noah pakt al in de 25ste minuut een rode kaart. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: PSV - FC Midtjylland

Onze wedstrijd vandaag is een wedstrijd uit de derde voorronde van de Champions League. PSV neemt het vanavond in eigen huis op tegen de nummer twee uit de Deense competitie van vorig seizoen FC Midtjylland. Beide ploegen hebben er al een voorronde opzitten. PSV won over twee wedstrijden met 7-2 van het Turkse Galatasaray en Midtjylland was na verlenging in de tweede wedstrijd met 3-2 overall te sterk voor het Schotse Celtic. In een onderling tweeluik gaan deze ploegen uitmaken wie zich plaatst voor de play-offs van de Champions League en daarmee wie er weer een stapje dichterbij bij de o zo lucratieve groepsfase is. 

PSV
Na de wervelende show in Eindhoven waarin Galatasaray werd scheel gespeeld, was PSV enigszins bevreesd voor een Turkse storm in Istanboel. De Eindhovenaren kwamen echter geen moment in de problemen en wonnen voor doelpunten van Noni Madueke en Marco van Ginkel met 2-1. Het enige kleine vlekje op de overtuigende zege was de domme rode kaart die Olivier Boscagli opliep. PSV heeft naast de sportieve focus op de kwalificatie voor de Champions League en het aankomende duel om de Johan Cruijff Schaal ook te maken met extra-sportieve perikelen. Een negatieve hoofdrol wordt daarin opnieuw gespeeld door Mohamed Ihattaren. De talentvolle tiener maakt zich opnieuw onmogelijk in Eindhoven en is door trainer Roger Schmidt uit de A-selectie gezet. Ihattaren volgt de komende weken een individueel programma bij PSV zoals ook voormalig aanvoerder Denzel Dumfries dat doet. Hij is nog altijd in afwachting van een transfer. 

Pluspunt: André Ramalho. De Braziliaanse verdediger heerst als een veldheer over de achterhoede bij PSV.
Minpunt: Ook in de tweede wedstrijd kreeg PSV een onnodig doelpunt tegen. 

FC Midtjylland
FC Midtjylland is nationaal en internationaal gevreesd voor hun dodelijke precisie bij spelhervattingen. De Denen trainen er veel en vaak op. De nieuwe trainer Bo Henriksen werd zelfs aangetrokken omdat hij met zijn vorige club Horsens weliswaar degradeerde uit de Deense Superliga, maar een hoger rendement haalde uit aanvallende spelhervattingen dan Midtjylland. De Denen voetballen niet vanwege de charme en nostalgie van het spelletje, maar spelen een wetenschappelijk voetbal dat gebaseerd is op het houden van de nul en het zo snel mogelijk creëren van standaardsituatie. Een standaardsituatie, zo redeneert men, is beter trainbaar dan het creëren van kansen in open spel. Daar zitten veel meer variabelen in die lastiger in routine te slijpen zijn. Voetbal 2.0 zeg maar. PSV is gewaarschuwd. 

Pluspunt: IJzersterk bij aanvallende spelhervattingen
Minpunt: Mist een aantal belangrijke spelers door corona besmettingen.

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
PSV heeft geen van de laatste elf wedstrijden die het speelde verloren. Daarnaast heeft PSV geen enkele van de laatste twaalf thuiswedstrijden verloren. Een inzet op een overwinning van PSV tegen odds van 1,29 of een dubbele kans PSV of een gelijkspel tegen odds van 1,07 levert weliswaar niet de zilvervloot op, maar zijn statistisch veilig. 

De voorhoede van PSV is erg doelgericht. Daarbij zijn spelers Eran Zahavi en Cody Gakpo aangewezen spelers als het gaat om het nemen van een vrije trap rondom het strafschopgebied van de tegenstander. De odds voor de player special Zahavi en Gakpo beiden twee op meer schoten op doel staan op 5.5x je inleg. Dat zijn erg interessante odds. Wil je iets minder risico nemen, dan kun je ook inzetten op Zahavi en Gakpo beiden één of meer schoten op doel tegen odds van 1.8x je inleg. 

Eran Zahavi scoorde in de drie van de laatste vier officiële thuiswedstrijden een doelpunt voor de Eindhovenaren. In twee van die drie gevallen opende de Israëliër de score. De odds voor de weddenschap Zahavi scoort in de eerste 10 minuten zijn met 15.00 aanlokkelijk. De spits scoorde echter slechts één keer in de eerste tien minuten. De weddenschap Zahavi scoort, wint en beide teams scoren is wellicht waarschijnlijker. Met odds van 4.75 is deze weddenschap nog altijd interessant.

TOPTIP: PSV kreeg in vier van de laatste vijf officiële wedstrijden tenminste één doelpunt tegen, maar scoorde de laatste 23 thuiswedstrijden altijd. FC Midtjylland scoorde tot dusver in elke officiële wedstrijd die het dit seizoen speelde. Statistisch is de kans dat beide teams tot scoren gaan komen heel groot. De odds voor BTTS zijn 2.16 verrassend goed. De odds voor ja zijn zelfs hoger dan voor nee (odds tegen 1.67).

Dont’s
FC Midtjylland voetbalt vanuit een verdedigende overtuiging. De kans dat het elftal van Bo Henriksen met grote cijfers de bietenbrug op gaat is niet groot. In de laatste zes wedstrijden die het team speelde werd er gemiddeld 2.2 doelpunten gemaakt. In twee van die wedstrijden werden drie doelpunten gemaakt. We raden je aan om weg te blijven bij weddenschappen van 3.5 doelpunten of hoger. 

Omdat FC Midtjylland zo verdedigend speelt achten wij het onwaarschijnlijk dat één speler drie doelpunten gaat maken. De enige speler die in het recente verleden een hattrick tegen de Denen gescoord heeft is Vitesse-spits Darfalou en dat betrof een oefenwedstrijd. Dus hoe aantrekkelijk de odds voor een hattrick van Zahavi (15.00), Madueke (31.00) of Götze (71.00) ook zijn, wij zien het niet gebeuren. 

PSV - FC Midtjylland wordt vanavond om 20.00u gespeeld in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd wordt live uitgezonden op RTL7.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Spartak Moskou - Benfica

Onze wedstrijd vandaag is een wedstrijd uit de derde voorronde van de Champions League. Spartak Moskou speelt in Rusland tegen Benfica. Bij de Russen spelen de Nederlandse voetballers Jorrit Hendrix en Quincy Promes. Na de 3-0 zege van PSV gisterenavond op FC Midtjylland lijkt het er sterk op dat de winnaar van deze confrontatie in de play-offs voor de definitieve Champions League kwalificatie naar Eindhoven moet. 

Spartak Moskou
Spartak Moskou is al jaren een topclub in de Russische competitie. Het afgelopen seizoen werd de club, die wordt getraind door de Portugese oefenmeester Rui Vitoria, tweede in de Premjer Liga achter landskampioen Zenit Sint-Petersburg. De club haalde de afgelopen periode drie spelers uit de Eredivisie. Guus Til van AZ brak niet door in Rusland, maar de van PSV overgenomen verdedigende middenvelder Hendrix en Ajax-aanvaller Promes maken regelmatig in minuten in het shirt van Spartak. Promes staat regelmatig in de basis, Hendrix valt regelmatig in. Dit seizoen begon Spartak met een 1-0 nederlaag tegen Roebin Kazan. Het afgelopen weekend werd met 1-0 gewonnen van Krylia Sovetov. De doelpunten zijn nog duur voor Spartak.  

Pluspunt: Wedstrijdritme. De Russische competitie is al begonnen en dus heeft Spartak al een paar officiële wedstrijden gespeeld.
Minpunt: Scorend vermogen. Eén doelpunt in twee competitiewedstrijden is te weinig voor een topclub.  

Benfica
Het Benfica van de hyperactieve trainer Jorge Jesus zit nog in de voorbereiding op een nieuw Portugees voetbalseizoen. Het afgelopen seizoen werd de club derde achter landskampioen én aartsrivaal Sporting en FC Porto. Tot overmaat van ramp werd de bekerfinale verloren van subtopper Braga. Een seizoen zonder prijzen staat normaal gesproken bij Benfica gelijk aan ontslag voor de oefenmeester maar Jesus mag aanblijven en bovendien investeren in zijn elftal. Van AA Gent werd de Oekraïense spits Roman Yaremchuk, bekend van het EK, overgenomen voor € 17 miljoen euro. Daarnaast werd er € 6 miljoen overgemaakt naar Torino voor de diensten van middenvelder Soualiho Meïté. Daartegenover staat het vertrek van rechtsbuiten Pedrinho, die een lucratief avontuur bij Shakhtar Donetsk verkoos boven een langer verblijf in Lissabon. 

Pluspunt: De verdediging. Benfica incasseerde het afgelopen seizoen slechts 27 treffers in 34 competitieduels
Minpunt: Geen ritme. Benfica speelde tot op heden alleen nog maar oefenduels. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Een 1X2 weddenschap is met odds van 3.10 voor een zege van Spartak, 3.40 voor een gelijkspel en 2.31 voor een zege van Benfica sowieso interessant. Op basis van de statistieken lijkt een zege voor Benfica waarschijnlijker dan een zege voor Spartak. Benfica heeft immers haar laatste tien uitwedstrijden niet verloren. Van die tien wedstrijden werden de laatste zeven gewonnen. Dit is exclusief oefenwedstrijden. 

Benfica scoorde in 15 van de laatste 16 officiële wedstrijden die het speelde tenminste één keer. Spartak Moskou kreeg in 11 van de laatste 13 officiële wedstrijden die het speelde tenminste één doelpunt tegen. De weddenschap Team scoort eerste goal: Benfica tegen odds van 1.79 is interessant. 

Spartak Moskou scoort moeizaam. In de eerste twee officiële wedstrijden van dit seizoen slechts één keer. In vijf van de laatste veertien officiële wedstrijden scoorden de Russen niet. Wij opteren dan ook voor BTTS: Nee tegen odds van 1.99.

Deze weddenschap is zelfs nog interessanter te maken door de BTTS weddenschap te combineren met een voorspelling van het resultaat. Benfica en BTTS Nee tegen odds van 3.70 interessant.

Spartak Moskou scoorde één van haar laatste zes doelpunten in de eerste helft. Een weddenschap op Benfica wint één van beide helften tegen odds van 1.66 is interessant.

Dont’s

Spartak Moskou won in haar laatste negen officiële wedstrijden de eerste helft niet. We raden je dan ook aan om weg te blijven bij weddenschappen waarbij je in moet zetten op Spartak Moskou wint de eerste helft of Spartak Moskou wint beide helften.

Spartak Moskou - Benfica wordt vanavond om 19.00u gespeeld in het Spartak Stadion in Moskou. De wedstrijd is het beste te volgen via de app SofaScore.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

10 uur geleden zei Brunsie:

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Spartak Moskou - Benfica

Onze wedstrijd vandaag is een wedstrijd uit de derde voorronde van de Champions League. Spartak Moskou speelt in Rusland tegen Benfica. Bij de Russen spelen de Nederlandse voetballers Jorrit Hendrix en Quincy Promes. Na de 3-0 zege van PSV gisterenavond op FC Midtjylland lijkt het er sterk op dat de winnaar van deze confrontatie in de play-offs voor de definitieve Champions League kwalificatie naar Eindhoven moet. 

Spartak Moskou
Spartak Moskou is al jaren een topclub in de Russische competitie. Het afgelopen seizoen werd de club, die wordt getraind door de Portugese oefenmeester Rui Vitoria, tweede in de Premjer Liga achter landskampioen Zenit Sint-Petersburg. De club haalde de afgelopen periode drie spelers uit de Eredivisie. Guus Til van AZ brak niet door in Rusland, maar de van PSV overgenomen verdedigende middenvelder Hendrix en Ajax-aanvaller Promes maken regelmatig in minuten in het shirt van Spartak. Promes staat regelmatig in de basis, Hendrix valt regelmatig in. Dit seizoen begon Spartak met een 1-0 nederlaag tegen Roebin Kazan. Het afgelopen weekend werd met 1-0 gewonnen van Krylia Sovetov. De doelpunten zijn nog duur voor Spartak.  

Pluspunt: Wedstrijdritme. De Russische competitie is al begonnen en dus heeft Spartak al een paar officiële wedstrijden gespeeld.
Minpunt: Scorend vermogen. Eén doelpunt in twee competitiewedstrijden is te weinig voor een topclub.  

Benfica
Het Benfica van de hyperactieve trainer Jorge Jesus zit nog in de voorbereiding op een nieuw Portugees voetbalseizoen. Het afgelopen seizoen werd de club derde achter landskampioen én aartsrivaal Sporting en FC Porto. Tot overmaat van ramp werd de bekerfinale verloren van subtopper Braga. Een seizoen zonder prijzen staat normaal gesproken bij Benfica gelijk aan ontslag voor de oefenmeester maar Jesus mag aanblijven en bovendien investeren in zijn elftal. Van AA Gent werd de Oekraïense spits Roman Yaremchuk, bekend van het EK, overgenomen voor € 17 miljoen euro. Daarnaast werd er € 6 miljoen overgemaakt naar Torino voor de diensten van middenvelder Soualiho Meïté. Daartegenover staat het vertrek van rechtsbuiten Pedrinho, die een lucratief avontuur bij Shakhtar Donetsk verkoos boven een langer verblijf in Lissabon. 

Pluspunt: De verdediging. Benfica incasseerde het afgelopen seizoen slechts 27 treffers in 34 competitieduels
Minpunt: Geen ritme. Benfica speelde tot op heden alleen nog maar oefenduels. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Een 1X2 weddenschap is met odds van 3.10 voor een zege van Spartak, 3.40 voor een gelijkspel en 2.31 voor een zege van Benfica sowieso interessant. Op basis van de statistieken lijkt een zege voor Benfica waarschijnlijker dan een zege voor Spartak. Benfica heeft immers haar laatste tien uitwedstrijden niet verloren. Van die tien wedstrijden werden de laatste zeven gewonnen. Dit is exclusief oefenwedstrijden. 

Benfica scoorde in 15 van de laatste 16 officiële wedstrijden die het speelde tenminste één keer. Spartak Moskou kreeg in 11 van de laatste 13 officiële wedstrijden die het speelde tenminste één doelpunt tegen. De weddenschap Team scoort eerste goal: Benfica tegen odds van 1.79 is interessant. 

Spartak Moskou scoort moeizaam. In de eerste twee officiële wedstrijden van dit seizoen slechts één keer. In vijf van de laatste veertien officiële wedstrijden scoorden de Russen niet. Wij opteren dan ook voor BTTS: Nee tegen odds van 1.99.

Deze weddenschap is zelfs nog interessanter te maken door de BTTS weddenschap te combineren met een voorspelling van het resultaat. Benfica en BTTS Nee tegen odds van 3.70 interessant.

Spartak Moskou scoorde één van haar laatste zes doelpunten in de eerste helft. Een weddenschap op Benfica wint één van beide helften tegen odds van 1.66 is interessant.

Dont’s

Spartak Moskou won in haar laatste negen officiële wedstrijden de eerste helft niet. We raden je dan ook aan om weg te blijven bij weddenschappen waarbij je in moet zetten op Spartak Moskou wint de eerste helft of Spartak Moskou wint beide helften.

Spartak Moskou - Benfica wordt vanavond om 19.00u gespeeld in het Spartak Stadion in Moskou. De wedstrijd is het beste te volgen via de app SofaScore.

 

Boem! Allemaal winnende tips

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: FC Luzern - Feyenoord

Onze wedstrijd vandaag is een wedstrijd uit de derde voorronde van de Europa Conference League. Feyenoord had in de tweede voorronde enorm veel moeite met het Kosovaarse FC Drita, maar slaagde er dankzij een hattrick van nieuwkomer Guus Til in om de derde voorronde te bereiken. Daarin moeten de Rotterdammers het opnemen tegen het Zwitserse FC Luzern, dat in deze ronde instroomt.

FC Luzern
FC Luzern eindigde vorig seizoen als vijfde in de Zwitserse Super League. De club verloor vaker dan het won en moest uiteindelijk genoegen nemen met iets meer dan de helft van de punten van kampioen Young Boys. Dit seizoen is Luzern begonnen met een nederlaag tegen Young Boys (3-4) en een gelijkspel tegen Sankt Gallen (2-2). In die laatste wedstrijd maakte het team een 2-0 achterstand in de laatste tien minuten goed. De gelijkmaker viel in de zesde minuut van de blessuretijd van de hectische wedstrijd.   

Pluspunt: Doelpunten. FC Luzern scoorde al vijf keer in twee officiële wedstrijden
Minpunt: De verdediging. FC Luzern kreeg dit seizoen al zes doelpunten tegen en incasseerde vorig seizoen in 36 wedstrijden 59 tegendoelpunten.

Feyenoord
De kennismaking met het nieuwe Feyenoord van Arne Slot valt tot nu toe nog niet mee. In de oefenwedstrijden en ook in de wedstrijden tegen Drita gaat het moeizaam. Tel daarbij op dat Feyenoord niet de financiële middelen heeft om de selectie verder te versterken. Technisch directeur Frank Arnesen sprak na de transfer van de Oostenrijkse verdediger Gernot Trauner onomwonden uit dat de centjes in Rotterdam-Zuid op zijn. 

Pluspunt: Werklust. Ondanks dat het voetballend allemaal nog niet loopt, blijft Feyenoord keihard werken om een goed resultaat te bewerkstelligen
Minpunt: Geen scorende spits. Met het vertrek van Steven Berghuis en Nicolai Jörgensen heeft Feyenoord heel veel scorend vermogen ingeleverd. Dat middenvelder Til drie keer moest scoren tegen FC Drita zegt genoeg.  

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Een 1X2 weddenschap is met odds van 2.85 voor een zege van Luzern, 3.45 voor een gelijkspel en 2.33 voor een zege van Feyenoord sowieso interessant. Wij zetten in op een gelijkspel. Wil je iets minder risico nemen of draag je Feyenoord een warm hart toe, dan is de dubbele kans gelijkspel of Feyenoord tegen odds van 1.39 wellicht iets voor jou.

Feyenoord scoorde niet in haar laatste vier Europese uitduels. Vorig seizoen in de groepsfase scoorden de Rotterdammers niet in Zagreb, Moskou en Wolfsberg. Dit seizoen kwamen de Rotterdammers niet tot scoren in Kosovo. Een BTTS op nee tegen odds van 2.27 zijn daarom interessant.

Dont’s
FC Luzern kreeg in haar laatste twee wedstrijden het eerste doelpunt van de wedstrijd tegen. Wij zouden dan ook niet inzetten op weddenschappen als Luzern scoort eerste doelpunt.

FC Luzern - Feyenoord wordt vanavond om 20.30u gespeeld in de Swisspor Arena in Luzern. De wedstrijd wordt live uitgezonden op het open kanaal van FOX, dat bij de meeste televisie aanbieders in het basispakket zit. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: FC Den Bosch - Helmond Sport

Onze wedstrijd vandaag is een wedstrijd uit de eerste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie van het seizoen 2021/22. Er staat direct een interessante wedstrijd op het programma. FC Den Bosch - Helmond Sport. Een Brabantse derby tussen twee ploegen waarvan niemand echt weet hoe sterk ze zijn. 

FC Den Bosch
FC Den Bosch heeft een roerige tijd achter de rug. Anderhalf jaar geleden werd de club, die in financieel behoorlijk zwaar weer verkeerde overgenomen door de jonge Georgische zakenman Kaki Jordania, de zoon van Merab Jordania, die eerder leiding gaf aan Vitesse. Den Bosch leek gered, maar de KNVB keurde de overname door Jordania junior af. De herkomst van de gelden die de zakenman in de club wilde investeren was voor de voetbalbond te onduidelijk. Als gevolg van het veto uit Zeist werd er anderhalf jaar nauwelijks geïnvesteerd in Den Bosch. Het resultaat daarvan was duidelijk zichtbaar op het veld. FC Den Bosch eindigde het afgelopen seizoen als negentiende. De zomer werd de club gered van de ondergang door de overname door voetbal investeerder Pacific Media Group. De Amerikanen nemen ploeterende clubs over voor een appel en ei, voeren hun op data en statistieken gebaseerde managementstijl in en verkopen de club vervolgens met winst. Den Bosch is de eerste club in Nederland in handen van PMC. Dat maakt Den Bosch een interessante club om dit seizoen te volgen. Met clubicoon Jack de Gier als trainer op de bank en een beetje financiële slagkracht kan er wellicht het komende seizoen al iets moois ontstaan in Den Bosch. Zo groot zijn de verschillen in de Keuken Kampioen Divisie immers niet. 

Pluspunt: Duidelijkheid over het toekomstperspectief
Minpunt: Jonge, onervaren selectie. Veel ervaren spelers hebben de club verlaten en Den
Bosch is nog niet zo ver om te investeren in de spelersgroep.

Helmond Sport
Bij Helmond Sport ging het vorig seizoen in omgekeerde richting. Na een aantal jaren in de kelder van de Keuken Kampioen Divisie doorgebracht te hebben, eindigden de Oost-Brabanders netjes in de middenmoot. Dat komt deels doordat de filosofie waarmee Helmond Sport een aantal jaren geleden is gaan werken, zijn eerste vruchten opleverde. Het investeren in eigen jeugd, hen de kans geven om ervaring op te doen en het vertrouwen geven in mindere fasen leverde de club onder de gekende opleidingstrainer Wil Boessen een degelijke twaalfde plaats op. Dit seizoen huurt Helmond Sport onder andere zes talenten van de Belgische Eerste Klasser KV Mechelen en hoopt het een volgende stap op de ranglijst te kunnen zetten. 

Pluspunt: Continuïteit in de technische staf en filosofie.
Minpunt: Onduidelijk hoe goed het instroomniveau van de Belgische talenten is.

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Een 1X2 weddenschap is met odds van 2.32 voor een zege van FC Den Bosch, 3.10 voor een gelijkspel en 2.75 voor een zege van Helmond Sport sowieso interessant. Wij zetten in op een gelijkspel. Wil je iets minder risico nemen dan is de dubbele kans met een zege van een van beide clubs tegen odds van 1.27 wellicht iets voor jou.

Vorig seizoen won Helmond Sport allebei de wedstrijden tegen FC Den Bosch. In beide wedstrijden lag het doelpuntengemiddelde boven de 2.5. Een inzet op over 2.5 doelpunten tegen odds van 1.48 is daardoor interessant. 

Helmond Sport verraste in de voorbereiding VVV-Venlo terwijl FC Den Bosch verloor van derde klasser UNA uit Veldhoven. Helmond Sport lijkt beter in vorm aan het seizoen te kunnen beginnen. De kans dat Helmond Sport vanavond als eerste toeslaat, is groter dan dat Den Bosch uit de startblokken schiet. Weddenschappen als Resultaat Eerste Helft: Helmond Sport tegen odds van 3.20 en Eerste helft team scoort eerste goal: Helmond Sport tegen odds van 2.36 zijn een inzet waard. 

Dont’s
Het voorspellen van doelpuntenmakers in een wedstrijd als deze is lastig. De TOTO schrijft de weddenschappen uit op spelers die het kent. Van de Belgische talenten van Helmond Sport zijn toch geen statistieken op Keuken Kampioen Divisie-niveau voorhanden. We raden je daarom voor deze wedstrijden aan om de player specials niet te gebruiken. 

FC Den Bosch - Helmond Sport wordt vanavond om 20.00u gespeeld in De Vliert in ‘s-Hertogenbosch. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Ajax - PSV

Onze wedstrijd vandaag is de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal, de traditionele seizoensopening om de supercup tussen de landskampioen en de bekerwinnaar. Omdat Ajax vorig seizoen beide prijzen won, mag nummer twee uit de competitie PSV aantreden in de Johan Cruijff Arena.

Ajax
Voor Ajax wordt het de eerste officiële wedstrijd van het seizoen. De Amsterdammers hoeven zich niet druk te maken over vroege Europese wedstrijden. De club is immers direct geplaatst voor de groepsfase van de Champions League. Ajax kon zich derhalve een rustige opbouw in de voorbereiding veroorloven. Op een trainingskamp in Oostenrijk werden door trainer Erik ten Hag de puntjes voor het aankomende seizoen op de i gezet. De laatste oefenwedstrijd tegen Leeds United belooft veel goeds voor het seizoen van Ajax. 

Pluspunt: Continuïteit. Er zijn wel een aantal spelers uit Amsterdam vertrokken, maar die konden allemaal niet rekenen op een basisplaats. Ajax kan dus door bouwen op het
succes van de voorgaande jaren. 
Minpunt: Geen

PSV
Bij PSV gaat al een paar weken om de echte knikkers. Wat de Eindhovenaren tot op dit moment laten zien is indrukwekkend. Het Vollgas fussball dat trainer Roger Schmidt voor staat komt er op het veld steeds beter uit. Dat komt onder andere door de nieuwe spelers Philippe Mwene en, met name André Ramalho, die weten wat Schmidt van zijn spelers vraagt. Tel daarbij het volwassen worden als voetballer van talenten Cody Gakpo en Noni Madueke en de resultaten tegen Galatasaray en FC Midtjylland zijn geen verrassing meer. PSV wil het Ajax het aankomende seizoen een stuk moeilijker gaan maken dan afgelopen seizoen. Als de voortekenen niet bedriegen kunnen ook de Eindhovenaren een gooi naar de landstitel doen. De wedstrijd van vanavond is daarvoor een goede graadmeter. 

Pluspunt: Vertrouwen in het Elftal
Minpunt: Schmidt heeft de neiging tot rouleren bij een druk programma. Met de return tegen Midtjylland en de Champions League miljoenen aan de horizon, is het maar de vraag hoe het elftal van PSV er vanavond uitziet. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Volgens de bookmakers is Ajax met odds van 1.86 favoriet. Vanuit sports betting oogpunt zijn de odds van 4.10 daarom erg interessant. Zeker omdat PSV aanzienlijk sterker is dan vorig seizoen. Let op, deze weddenschap houdt in dat PSV na 90 minuten gewonnen moet hebben. Wil je simpelweg de winnaar van de wedstrijd aanwijzen en niet afhankelijk zijn van verlenging en eventueel zelfs strafschoppen, dan kies je voor de weddenschap to lift the trophy met odds van 1.36 voor Ajax en 2.90 voor PSV. 

Bij beide teams ligt de kracht in de voorhoede. De voorhoede bij Ajax bestaat met Tadic, Haller en Berghuis uit drie spelers die gemakkelijk een doelpunt kunnen maken. Bij PSV staan met Zahavi, Gakpo, Götze en Madueke zelfs vier gemakkelijk scorende aanvallers op het veld. BTTS: Ja tegen odds van 1.57 lijkt een zekerheidje.

Omdat er vanavond een winnaar moet komen en we er vanuit gaan dat beide teams gaan scoren, moet de minimale uitslag om de wedstrijd te winnen dus 2-1 zijn. Een weddenschap op over 2.5 doelpunten tegen odds van 1.56 is daarom het minimaal vereiste resultaat. Over 3.5 doelpunten staat zelfs op odds van 2.38.

Dont’s
Hoe goed de spitsen ook zijn, het ligt niet in de lijn der verwachting dat er spelers een hattrick gaan noteren. We adviseren je dan ook om de hattrick weddenschappen links te laten liggen. 

Ajax - PSV wordt vanavond om 20.00u gespeeld in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Montpellier HSC - Olympique Marseille

Onze wedstrijd vandaag is de wedstrijd tussen Montpellier HSC en Olympique Marseille. Deze wedstrijd staat op het programma op de eerste speelronde van het nieuwe seizoen van Ligue 1. Het betreft hier een wedstrijd tussen twee clubs met een grote traditie in het Franse voetbal. Het betreft ook twee clubs waarvan de hoogtijdagen in het verleden liggen. Montpellier werd kampioen in het seizoen 2011/2012. De erelijst van Olympique Marseille is veel langer met als hoogtepunt natuurlijk de winst in de eerste editie in de Champions League in het seizoen 1992/93. Tegenwoordig zijn beide teams subtoppers in de hoogste Franse voetbalcompetitie. Montpellier HSC werd de afgelopen twee seizoenen achtste en L’OM werd het afgelopen seizoen vijfde.  

Montpellier HSC
Montpellier is een typische club die in Nederland niet zo heel bekend is, maar in Frankrijk al jaren een stabiele club met zo af en toe een knappe uitschieter naar boven zoals in het seizoen 2011/2012 toen het kampioen werd tussen de dominante periodes van Olympique Lyon en Paris Saint-Germain in. Montpellier staat voor stabiel en verantwoord financieel beleid waarbij eigenaar en voorzitter Laurent Nicollin geen onnodige risico’s neemt, maar er jaar na jaar wel in slaagt om het maximale uit de aanwezige potentie te halen. 

Pluspunt: De eerste slag is een daalder waard. Montpellier scoorde in de laatste zeven wedstrijden zes keer het eerste doelpunt van de wedstrijd 
Minpunt: Matige thuisvorm. Montpellier heeft de laatste vier officiële wedstrijden in eigen stadion niet gewonnen. 

Olympique Marseille
Olympique Marseille heeft vele gezichten. Er was het gezicht van de club die de beste van Europa werd. Er was ook het gezicht van de club die na een omkoopschandaal werd teruggezet naar Lique 2 en zich terug moest vechten naar de top. Dat lukte aan het eind van de jaren ‘00 met een aantal tweede plaatsen en zelfs een landstitel in 2010. Toen andere clubs, zoals Paris Saint-Germain met serieus geld gingen smijten, moest men in Marseille pas op de plaats maken. De tweede plaats in het seizoen 2019/20 is tegenwoordig een incidenteel succes.

Pluspunt: Vertrouwen in het Elftal. Marseille heeft de laatste acht wedstrijden niet verloren.
Minpunt: Een team dat twaalf van de laatste dertien uitwedstrijden niet gewonnen heeft, zal niet met heel veel vertrouwen naar een volgende uitwedstrijd afreizen. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
In de 1X2 odds liggen kansen. Montpellier staat genoteerd tegen 3.37 en een gelijkspel tegen 3.40. Dubbele kans odds voor Montpellier of een gelijkspel staan gequoteerd op 1.67. Marseille heeft de laatste twaalf wedstrijden buiten eigen stadion niet gewonnen. Die statistische kans op tenminste een gelijkspel is dus groot. 

Beide teams hebben gescoord in de laatste drie wedstrijden die de teams tegen elkaar gespeeld hebben. BTTS op ja tegen odds van 1.69 zijn derhalve interessant. 

Montpellier scoorde zes van de zeven laatste wedstrijden het eerste doelpunt. De weddenschap Montpellier scoort eerst is daarmee tegen odds van 2.18 bijzonder aantrekkelijk.

Olympique Marseille won in de laatste vier ontmoetingen tegen Montpellier telkens tenminste één helft. De weddenschap Olympique Marseille wint één van beide helften tegen odds van 1.62 is een gokje waard. 

Doelpuntrijk zijn de ontmoetingen tussen Montpellier en Olympique Marseille zeker te noemen. De twee ontmoetingen vorig seizoen eindigden in respectievelijk 3-3 en 3-1. De odds over over 3.5 doelpunten zijn met 3.0 spectaculair te noemen.

Dont’s
Bij deze wedstrijden is te wedden op 2 Way handicap weddenschappen. Wij raden je aan om hier niet op in te zetten. Aangezien TOTO geen mogelijkheden biedt op handicaps van 0,25 of 0,5 vermoeden wij dat het krachtsverschil tussen beide teams daarvoor te klein gaat zijn. 

Montpellier HSC - Olympique Marseille wordt vanavond om 20.45u gespeeld in het Stade de la Mosson in Montpellier. Ziggo Sport heeft dit seizoen de rechten om het Franse voetbal uit te zenden aangekocht, maar kiest er vanavond niet voor om deze wedstrijd live uit te zenden. De wedstrijd is derhalve het best te volgen op de app SofaScore. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...