Spring naar bijdragen

OneTime Match of the Day


Brunsie

Aanbevolen berichten

Op 7-8-2021 om 21:05 zei Rudi:

Ik kreeg vanmiddag laat nog een gratis EUR 25 bet op Royal Panda.
Eigenlijk moet je die op 8.00 inzetten om je EV niet te ver te drukken, maar ik kon dit zekerheidje niet laten liggen.

image.thumb.png.f3aa3fa262d399c6b508e404e136d29d.png

Toto ook een winnaar, maar heel conservatief  ingezet.

image.png.5c51ded14c2e9ccd365c89351acaa5ba.png

Ik heb 'm ook lekker geplust gisteren.

Screenshot 2021-08-08 14.51.25.png

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: 1. FC Kaiserslautern - Borussia Mönchengladbach

Onze wedstrijd vandaag is de wedstrijd uit de eerste ronde van het toernooi om de DFB Pokal, het Duitse bekertoernooi. 1. FC Kaiserslautern was ooit een kracht om rekening mee te houden in de top van de Bundesliga, met onder andere een landstitels in 1991 en 1998. Inmiddels speelt de ploeg op het derde niveau in Duitsland. De glorietijd van Borussia Mönchengladbach ligt nog verder in het verleden. In de jaren ‘70 werd de club vijf keer kampioen van Duitsland. Borussia Mönchengladbach is niet zo ver afgedwaald als Kaiserslautern. De club speelt nog altijd in de Bundesliga waar het met regelmaat een piekseizoen kent en dan derde of vierde in de competitie wordt. 

1. FC Kaiserslautern
Alles aan Kaiserslautern ademt vergane glorie. Waar de ene na de andere Duitse ploeg in de jaren ’90 en de jaren ‘00 een nieuw stadion in gebruik nam, bleef 1. FC Kaiserslautern spelen in het Fritz Walter Stadion am Betzenberg. Commercieel heeft de voor De club werd de afgelopen seizoen negende, tiende en vijftiende in de 3. Liga, dus kans op een glorieuze comeback is er ook niet echt. De eerste twee wedstrijden van het seizoen 2021/22 verliepen met één punt en 180 minuten zonder doelpunt .

Pluspunt: Niets te verliezen
Minpunt: Slecht aan de competitie begonnen.

Borussia Mönchengladbach
Borussia Mönchengladbach kent een ietwat chaotische voorbereiding. De Duitse club is pas sinds een week compleet. Dat komt omdat veel spelers van de Borussen een succesvol EK achter de rug hebben. De Zwitserse internationals Yann Sommer, Denis Zakaria en Breel Embolo behaalden tijden EURO 2020 de kwartfinales en bogen toen pas het hoofd tegen Spanje. Ook verdediger Matthias Ginter mag zich EK-ganger noemen. Hij kwam op het uitgestelde eindtoernooi in actie voor Duitsland. Dat de selectie van Borussia Mönchengladbach zoveel internationals herbergt, zegt veel over de kracht van de club. Met Adi Hütter staat er sinds deze zomer een nieuw gezicht voor de groep. De Oostenrijkse trainer leidde Eintracht Frankfurt naar Europees voetbal, maar verkoos vervolgens een nieuw avontuur in de Bundesliga.

Pluspunt: Veel ervaring in een internationale selectie
Minpunt: Rommelige voorbereiding, nieuwe trainer

Wanneer deze wedstrijd tien keer gespeeld zou worden, zou Mönchengladbach deze tenminste acht keer winnen. Het is echter bekervoetbal in een seizoen dat eigenlijk nog niet echt op gang is gekomen. Dat zien we ook aan andere uitslagen. Bundesliga-clubs als het hierboven genoemde Eintracht Frankfurt, VfL Wolfsburg en 1. FC Köln hadden veel moeite met tegenstanders uit een lagere klasse. Wolfsburg, het nieuwe team van trainer Mark van Bommel, had een verlenging nodig tegen Preußen Münster, dat uitkomt op het vierde profniveau. 1. FC Köln had strafschoppen nodig om van het eveneens op het vierde niveau spelende FC Carl Zeiss Jena te winnen en Eintracht Frankfurt liet zich verrassen door SV Waldhof Mannheim, dat op het derde niveau speelt. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Inzetten op een overwinning van Borussia Mönchengladbach tegen odds van 1.34 is de veilige optie, maar niet de meest lucratieve optie. Als je van een underdog houdt, dan is FC Kaiserslautern er in deze wedstrijd wel eentje met odds van 7.25. Is wel een eurootje waard toch?

Wanneer je inzet op Borussia Mönchengladbach, en als je Toto-saldo je heilig is dan doe je dat, kies dan eens voor een handicap weddenschap. Borussia Mönchengladbach -2 levert odds van 3.05 op. Een handicap van -3 zelfs 5.65.

1. FC Kaiserslautern scoorde in de 3. Liga dit seizoen nog niet. De eerste twee competitiewedstrijden eindigden in respectievelijk 0-0 en 0-1. Tegen een veel betere tegenstander is het wellicht onwaarschijnlijk dat Kaiserslautern ineens het net gaat vinden. BTTS: Nee levert odds van 2.03 op. Meer dan een verdubbeling van je inleg.

Omdat we in dit scenario niet verwachten dat Kaiserslautern gaat scoren, kunnen we inzetten op de correcte score combinatie. 0-1, 0-2, 0-3 levert je odds van 2.90 op. Als conservatieve speler neem je daar waarschijnlijk genoegen mee. Een inzet op 0-4, 0-5 of 0-6, eventueel overeenkomstig je gekozen handicap, levert 8.25x je inleg op. 

Dont’s
Eerste doelpunt voor Kaiserslautern, Kaiserslautern wint een helft, Kaiserslautern geen tegendoelpunt, het zijn allemaal weddenschappen waar wij geen ja op in durven vullen, ondanks de spectaculaire odds die geboden worden. 

1. FC Kaiserslautern - Borussia Mönchengladbach  wordt vanavond om 20.45u gespeeld in het Fritz Walter Stadion in Kaiserslautern. De wedstrijd wordt in Duitsland live op televisie uitgezonden. Heb je geen mogelijkheden om Duitse zenders te ontvangen, dan is de wedstrijd waarschijnlijk het best te volgen op de app SofaScore. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Malmö FF - Rangers FC

Onze wedstrijd vandaag is de wedstrijd tussen Malmö FF uit Zweden en Rangers FC uit Schotland. Zij spelen vanavond de tweede wedstrijd uit de derde voorronde Champions League tegen elkaar. De eerste ontmoeting tussen bij teams eindigde vorige week in een 2-1 overwinning voor de Zweden. 

Malmö FF
In Nederland weten we weinig over Malmö FF, maar de trainer kennen we zeker. De Deen Jon Dahl Tomasson, die in het verleden furore maakte bij SC Heerenveen en Feyenoord staat in Zweden voor de groep. Malmö FF werd onder Tomasson het afgelopen seizoen kampioen van Zweden, maar dat is geen uitzonderlijke prestatie. De afgelopen tien jaar werden er maar liefst zes titels door de club uit Malmö gewonnen. In Europa wil het allemaal niet zo vlotten voor de Zweden. Het hoofdtoernooi van de Champions League werd voor het laatst gehaald in 2015, toen was de groepsfase het eindstation. In de jaren die volgde sneuvelde Malmö vaak in de voorronden of kwalificeerde het zich voor de groepsfase van de Europa League. In 2019 werd in dat toernooi de tweede ronde gehaald, waarin het Duitse VfL Wolfsburg veel te sterk was. Wat er vanavond ook gebeurd tegen Rangers, de club weet zich verzekerd van Europees voetbal tot de winterstop omdat de verliezers in deze voorronde automatisch geplaatst zijn voor de groepsfase van de Europa League.

Pluspunt: In een ritme. Omdat de Zweedse competitie al even bezig is, zijn de spelers van Malmö FF gewend om drie wedstrijden in een week te spelen.
Minpunt: Vermoeidheid. Door de vele wedstrijden krijgen de spelers weinig tijd om te herstellen.

Rangers FC
De Schotse competitie is ondertussen ook begonnen. De Rangers hebben het afgelopen weekend op de tweede speeldag hun eerste nederlaag in de eigen Premier League moeten incasseren. Dat lijkt misschien niet zo’n opvallend feit, maar dat is het wel. Rangers verloor het hele vorige seizoen namelijk niet een competitiewedstrijd. In 38 wedstrijden kreeg het elftal van trainer Steven Gerrard, ex-Liverpool en Engels elftal, slechts dertien tegendoelpunten. De afgelopen week verloor Rangers dus twee keer.

Pluspunt: Oerdegelijke defensie.
Minpunt: Geen versterkingen gecontracteerd.

Glasgow Rangers was vroeger, net als Celtic, een naam om rekening mee te houden in Europa. Het Schotse voetbal moet echter al enige jaren pas op de plaats maken. Rangers FC, de juridische opvolger van Glasgow Rangers, ontbrak vanwege een doorstart na een faillissement jarenlang op het Europese podium en Celtic kan ook al jaren geen potten breken. De groenwitten uit Glasgow werden eerder deze zomer door FC Midtjylland uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Verrassend genoeg is ondanks de zege van Malmö in eigen huis Rangers FC de grote favoriet bij de bookmakers. De Schotten hebben odds van 1.55 tegenover 5.75 voor een zege van Malmö FF. De Zweden hebben aan een gelijkspel genoeg om door te gaan naar de play-offs. Een dubbele kans gelijkspel of Malmö FF tegen odds van 2.36 is bijzonder aantrekkelijk. 

Malmö FF is over alle competities al negen wedstrijden ongeslagen. De laatste vijf wedstrijden buiten Malmö leverden allemaal tenminste één punt op. Het scoorde bovendien in die wedstrijden negentien doelpunten. Spits Antonio Colak scoorde 7 van die 19 doelpunten. De odds op een doelpunt van hem zijn 3.50. 

Dont’s
Rangers heeft niet verloren in de laatste zes thuiswedstrijden. Het kreeg in die zes wedstrijden slechts twee tegendoelpunten. Verwacht daarom niet dat Malmö FF er zo maar een aantal doelpunten inschiet op Ibrox Park. Under/over weddenschappen boven de 3.5 hebben aanlokkelijke odds, maar worden niet verwacht. 

Rangers FC - Malmö FF wordt vanavond om 21.00 u gespeeld op Ibrox Park in Glasgow. De wedstrijd wordt in Nederland niet live op televisie uitgezonden. De wedstrijd is waarschijnlijk het best te volgen op de app SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

20 uur geleden zei Brunsie:

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Malmö FF - Rangers FC

Onze wedstrijd vandaag is de wedstrijd tussen Malmö FF uit Zweden en Rangers FC uit Schotland. Zij spelen vanavond de tweede wedstrijd uit de derde voorronde Champions League tegen elkaar. De eerste ontmoeting tussen bij teams eindigde vorige week in een 2-1 overwinning voor de Zweden. 

Malmö FF
In Nederland weten we weinig over Malmö FF, maar de trainer kennen we zeker. De Deen Jon Dahl Tomasson, die in het verleden furore maakte bij SC Heerenveen en Feyenoord staat in Zweden voor de groep. Malmö FF werd onder Tomasson het afgelopen seizoen kampioen van Zweden, maar dat is geen uitzonderlijke prestatie. De afgelopen tien jaar werden er maar liefst zes titels door de club uit Malmö gewonnen. In Europa wil het allemaal niet zo vlotten voor de Zweden. Het hoofdtoernooi van de Champions League werd voor het laatst gehaald in 2015, toen was de groepsfase het eindstation. In de jaren die volgde sneuvelde Malmö vaak in de voorronden of kwalificeerde het zich voor de groepsfase van de Europa League. In 2019 werd in dat toernooi de tweede ronde gehaald, waarin het Duitse VfL Wolfsburg veel te sterk was. Wat er vanavond ook gebeurd tegen Rangers, de club weet zich verzekerd van Europees voetbal tot de winterstop omdat de verliezers in deze voorronde automatisch geplaatst zijn voor de groepsfase van de Europa League.

Pluspunt: In een ritme. Omdat de Zweedse competitie al even bezig is, zijn de spelers van Malmö FF gewend om drie wedstrijden in een week te spelen.
Minpunt: Vermoeidheid. Door de vele wedstrijden krijgen de spelers weinig tijd om te herstellen.

Rangers FC
De Schotse competitie is ondertussen ook begonnen. De Rangers hebben het afgelopen weekend op de tweede speeldag hun eerste nederlaag in de eigen Premier League moeten incasseren. Dat lijkt misschien niet zo’n opvallend feit, maar dat is het wel. Rangers verloor het hele vorige seizoen namelijk niet een competitiewedstrijd. In 38 wedstrijden kreeg het elftal van trainer Steven Gerrard, ex-Liverpool en Engels elftal, slechts dertien tegendoelpunten. De afgelopen week verloor Rangers dus twee keer.

Pluspunt: Oerdegelijke defensie.
Minpunt: Geen versterkingen gecontracteerd.

Glasgow Rangers was vroeger, net als Celtic, een naam om rekening mee te houden in Europa. Het Schotse voetbal moet echter al enige jaren pas op de plaats maken. Rangers FC, de juridische opvolger van Glasgow Rangers, ontbrak vanwege een doorstart na een faillissement jarenlang op het Europese podium en Celtic kan ook al jaren geen potten breken. De groenwitten uit Glasgow werden eerder deze zomer door FC Midtjylland uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Verrassend genoeg is ondanks de zege van Malmö in eigen huis Rangers FC de grote favoriet bij de bookmakers. De Schotten hebben odds van 1.55 tegenover 5.75 voor een zege van Malmö FF. De Zweden hebben aan een gelijkspel genoeg om door te gaan naar de play-offs. Een dubbele kans gelijkspel of Malmö FF tegen odds van 2.36 is bijzonder aantrekkelijk. 

Malmö FF is over alle competities al negen wedstrijden ongeslagen. De laatste vijf wedstrijden buiten Malmö leverden allemaal tenminste één punt op. Het scoorde bovendien in die wedstrijden negentien doelpunten. Spits Antonio Colak scoorde 7 van die 19 doelpunten. De odds op een doelpunt van hem zijn 3.50. 

Dont’s
Rangers heeft niet verloren in de laatste zes thuiswedstrijden. Het kreeg in die zes wedstrijden slechts twee tegendoelpunten. Verwacht daarom niet dat Malmö FF er zo maar een aantal doelpunten inschiet op Ibrox Park. Under/over weddenschappen boven de 3.5 hebben aanlokkelijke odds, maar worden niet verwacht. 

Rangers FC - Malmö FF wordt vanavond om 21.00 u gespeeld op Ibrox Park in Glasgow. De wedstrijd wordt in Nederland niet live op televisie uitgezonden. De wedstrijd is waarschijnlijk het best te volgen op de app SofaScore.

Tips   en 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Chelsea - Villarreal

Onze wedstrijd vandaag is de wedstrijd tussen Chelsea en Villarreal, de eindstrijd om de Europese Super Cup. Chelsea is regerend winnaar van de Champions League en Villarreal schakelde twee Britse clubs uit om de Europa League mee naar Spanje te nemen. Vanavond staan zij niet tegenover elkaar in een traditioneel sfeerloos stadion in Monaco, waar de finale tot voor een aantal jaren traditioneel gespeeld werd, maar in het Windsor Park Stadium in Belfast, Noord-Ierland. Hoewel weinig aansprekend is de UEFA Super Cup natuurlijk wel gewoon een prijs die beide clubs graag in de prijzenkast bij zouden willen zetten. 

Chelsea
Chelsea heeft zich na de investeringen die het vorig seizoen gedaan heeft, deze zomer tot nu toe koest gehouden op de transfermarkt. Het zag verdediger Fikayo Tomori, die er al op huurbasis speelde, en spits Olivier Giroud vertrekken naar AC Milan. Middenvelder Victor Moses koos voor koudere oorden en verkaste naar Spartak Moskou terwijl Marco van Ginkel transfervrij de overstap naar PSV maakte. Daartegenover stond alleen de komst van derde keeper Marcus Bettinelli van Fulham tegenover. De transfermarkt is voor de Londenaren kennelijk nog niet van start gegaan. Trainer Thomas Tuchel zal bij clubeigenaar Roman Abramovich ongetwijfeld hebben aangegeven dat Chelsea zich nog verder moet versterken om opnieuw hoge ogen te kunnen gooien in de Premier League en Champions League.

Pluspunt: Geen sterspelers vertrokken
Minpunt: Stilstand is achteruitgang, ook Chelsea zal zich nog moeten gaan versterken

Villarreal
Voetbal is een logisch spelletje dat eenvoudig in statistieken te vangen is. Soms zijn er echter krachten aan het werk die hun eigen waarheid kennen. Fenomenen die niet in modellen te grijpen zijn. De aantrekkingskracht tussen Villarreal-trainer Unai Emery en de Europa League bokaal is er zo eentje. De Spaanse trainer won de trofee al vier keer en stond zelfs al vijf keer in de finale. En dat voor een trainer die na successen bij Sevilla niet aan de verwachtingen voldeed bij Paris Saint-Germain en zelfs faliekant mislukte bij Arsenal. Villarreal is wellicht niet zo’n grote naam als FC Barcelona of Real Madrid, maar de club speelt al enkele jaren mee in de (sub)top van de Spaanse en Europese voetbal. Spelers Pau Torres en Gerard Moreno waren deze zomer met Spanje actief op het EK. Dat zegt genoeg over de stijgende status van Villarreal, dat aankomend seizoen de aansluiting bij de traditionele Spaanse top hoopt te verkrijgen.

Pluspunt: De selectie is grotendeels intact gebleven en met € 27 miljoen aan transferuitgaven is er geïnvesteerd in de spelersgroep.
Minpunt: Mist de uitstraling van een topclub

Wedstrijden om de UEFA Super Cup waren ten tijde dat ze gespeeld werden in het Stade Louis II in Monaco doorgaans niet om aan te gluren. Sinds de UEFA besloten heeft dat de Super Cup on tour gaat, zijn de finales doorgaans vermakelijk. De afgelopen drie edities werden allemaal niet in de reguliere speeltijd beslist. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Villarreal kent een vrij dramatische voorbereiding. Het won nog niet één wedstrijd. De laatste overwinning van de Spaanse club is de Europa League finale tegen Manchester United. Chelsea is daarentegen goed door het pre-season gekomen. De Londenaren zijn vier wedstrijden ongeslagen. De odds voor overwinning van Chelsea zijn met 1.74 behoorlijk te noemen.

De afgelopen drie edities van de Super Cup zijn beslist na de reguliere speeltijd. Het zou zonde zijn als Chelsea vanavond wint, maar daar 120 minuten in plaats van 90 minuten voor nodig heeft. Een weddenschap op Chelsea kun je ook afsluiten ongeacht de manier waarop gewonnen wordt. Of dit nu na 90, 120 of pas na strafschoppen gebeurt. De odds voor Wint de Super Cup: Chelsea zijn wel minder: 1.31x je inleg.

Ondanks dat Villarreal in de voorbereiding nog niet gewonnen heeft, weet de club wel het net van de tegenstander te vinden. In vijf van de zes oefenwedstrijden werd gescoord en in vier van die wedstrijd scoorde Villarreal twee keer. BTTS: Ja staat genoteerd tegen 2.11 en heeft daarmee hogere odds van BTTS: Nee. De bookmaker zou daar wel eens mis kunnen zitten. 

Dont’s
Chelsea-trainer Thomas Tuchel staat bekend als een roulatie-trainer. Voor de wedstrijd is het erg lastig om in te schatten welke elf spelers hij opstelt, vooral in aanvallend opzicht. Player special weddenschappen op spelers als Timo Werner, Kai Havertz of Hakim Ziyech zijn lastig omdat we niet weten of zij daadwerkelijk gaan spelen. 

Chelsea - Villarreal wordt vanavond om 21.00 u gespeeld op Windsor Park in Belfast. De wedstrijd wordt in Nederland live uitgezonden op RTL7.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 11-8-2021 om 12:35 zei Brunsie:

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Chelsea - Villarreal

Onze wedstrijd vandaag is de wedstrijd tussen Chelsea en Villarreal, de eindstrijd om de Europese Super Cup. Chelsea is regerend winnaar van de Champions League en Villarreal schakelde twee Britse clubs uit om de Europa League mee naar Spanje te nemen. Vanavond staan zij niet tegenover elkaar in een traditioneel sfeerloos stadion in Monaco, waar de finale tot voor een aantal jaren traditioneel gespeeld werd, maar in het Windsor Park Stadium in Belfast, Noord-Ierland. Hoewel weinig aansprekend is de UEFA Super Cup natuurlijk wel gewoon een prijs die beide clubs graag in de prijzenkast bij zouden willen zetten. 

Chelsea
Chelsea heeft zich na de investeringen die het vorig seizoen gedaan heeft, deze zomer tot nu toe koest gehouden op de transfermarkt. Het zag verdediger Fikayo Tomori, die er al op huurbasis speelde, en spits Olivier Giroud vertrekken naar AC Milan. Middenvelder Victor Moses koos voor koudere oorden en verkaste naar Spartak Moskou terwijl Marco van Ginkel transfervrij de overstap naar PSV maakte. Daartegenover stond alleen de komst van derde keeper Marcus Bettinelli van Fulham tegenover. De transfermarkt is voor de Londenaren kennelijk nog niet van start gegaan. Trainer Thomas Tuchel zal bij clubeigenaar Roman Abramovich ongetwijfeld hebben aangegeven dat Chelsea zich nog verder moet versterken om opnieuw hoge ogen te kunnen gooien in de Premier League en Champions League.

Pluspunt: Geen sterspelers vertrokken
Minpunt: Stilstand is achteruitgang, ook Chelsea zal zich nog moeten gaan versterken

Villarreal
Voetbal is een logisch spelletje dat eenvoudig in statistieken te vangen is. Soms zijn er echter krachten aan het werk die hun eigen waarheid kennen. Fenomenen die niet in modellen te grijpen zijn. De aantrekkingskracht tussen Villarreal-trainer Unai Emery en de Europa League bokaal is er zo eentje. De Spaanse trainer won de trofee al vier keer en stond zelfs al vijf keer in de finale. En dat voor een trainer die na successen bij Sevilla niet aan de verwachtingen voldeed bij Paris Saint-Germain en zelfs faliekant mislukte bij Arsenal. Villarreal is wellicht niet zo’n grote naam als FC Barcelona of Real Madrid, maar de club speelt al enkele jaren mee in de (sub)top van de Spaanse en Europese voetbal. Spelers Pau Torres en Gerard Moreno waren deze zomer met Spanje actief op het EK. Dat zegt genoeg over de stijgende status van Villarreal, dat aankomend seizoen de aansluiting bij de traditionele Spaanse top hoopt te verkrijgen.

Pluspunt: De selectie is grotendeels intact gebleven en met € 27 miljoen aan transferuitgaven is er geïnvesteerd in de spelersgroep.
Minpunt: Mist de uitstraling van een topclub

Wedstrijden om de UEFA Super Cup waren ten tijde dat ze gespeeld werden in het Stade Louis II in Monaco doorgaans niet om aan te gluren. Sinds de UEFA besloten heeft dat de Super Cup on tour gaat, zijn de finales doorgaans vermakelijk. De afgelopen drie edities werden allemaal niet in de reguliere speeltijd beslist. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Villarreal kent een vrij dramatische voorbereiding. Het won nog niet één wedstrijd. De laatste overwinning van de Spaanse club is de Europa League finale tegen Manchester United. Chelsea is daarentegen goed door het pre-season gekomen. De Londenaren zijn vier wedstrijden ongeslagen. De odds voor overwinning van Chelsea zijn met 1.74 behoorlijk te noemen.

De afgelopen drie edities van de Super Cup zijn beslist na de reguliere speeltijd. Het zou zonde zijn als Chelsea vanavond wint, maar daar 120 minuten in plaats van 90 minuten voor nodig heeft. Een weddenschap op Chelsea kun je ook afsluiten ongeacht de manier waarop gewonnen wordt. Of dit nu na 90, 120 of pas na strafschoppen gebeurt. De odds voor Wint de Super Cup: Chelsea zijn wel minder: 1.31x je inleg.

Ondanks dat Villarreal in de voorbereiding nog niet gewonnen heeft, weet de club wel het net van de tegenstander te vinden. In vijf van de zes oefenwedstrijden werd gescoord en in vier van die wedstrijd scoorde Villarreal twee keer. BTTS: Ja staat genoteerd tegen 2.11 en heeft daarmee hogere odds van BTTS: Nee. De bookmaker zou daar wel eens mis kunnen zitten. 

Dont’s
Chelsea-trainer Thomas Tuchel staat bekend als een roulatie-trainer. Voor de wedstrijd is het erg lastig om in te schatten welke elf spelers hij opstelt, vooral in aanvallend opzicht. Player special weddenschappen op spelers als Timo Werner, Kai Havertz of Hakim Ziyech zijn lastig omdat we niet weten of zij daadwerkelijk gaan spelen. 

Chelsea - Villarreal wordt vanavond om 21.00 u gespeeld op Windsor Park in Belfast. De wedstrijd wordt in Nederland live uitgezonden op RTL7.

 

Chelsea wint de Super Cup 
BTTS 
Over 1.5 doelpunten

Inleg: 15
Opbrengst: 24

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Anorthosis Famagusta - Rapid Wien

Onze wedstrijd van vandaag is het treffen in de derde voorronde van de Europa League tussen het Cypriotische Anorthosis Famagusta en het Oostenrijkse Rapid Wien. De Oostenrijkers hebben vorige week in de Allianz Arena in Wenen de eerste confrontatie tussen beide teams gewonnen. De kans op een stunt van de thuisploeg is nihil. Famagusta is al weken op zoek naar de goede vorm. 

Anorthosis Famagusta
Anorthosis Famagusta plaatste zich voor de voorronde van Europa League door de beker van Cyprus te winnen. Het was in de laatste fase van het vorige seizoen letterlijk het enige hoogtepunt voor de club. Met name de thuisvorm van Famagusta was eind vorig jaar om te huilen. De fans zullen dan ook weinig vertrouwen hebben in een glorieuze comeback

Pluspunt: Het is al winst dat Anorthosis Famagusta in de voorronde meespeelt
Minpunt: Chronisch gebrek aan scorend vermogen

Rapid Wien
Jarenlang was Rapid Wien in een stevige concurrentiestrijd verwikkeld met stadgenoot Austria Wien om de voetbalkroon van Oostenrijk. Sinds de mega-investeringen van het Red Bull-concern in Red Bull Salzburg, is het allemaal een tikkeltje minder in de Oostenrijkse hoofdstad. Europees speelt Rapid ook al jaren geen hele grote rol van betekenis. Ook dit seizoen zal Rapid geen grote rol van betekenis spelen in de Oostenrijkse Bundesliga. Tegen Famagusta hoopt het elftal van trainer Dietmar Kühbauer een stapje dichterbij de groepsfase van de Europa League te komen.

Pluspunt: Goede vorm. De laatste twee wedstrijden werden met overtuigende cijfers gewonnen.
Minpunt: Het is vaak net niet bij Rapid Wien, dat eerder deze zomer al sneuvelde in de voorronde van de Champions League. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Ondanks de 3-0 zege in Oostenrijk, het feit dat Famagusta alle officiële wedstrijden verloren heeft en in eigen stadion niet aan een goede reeks bezig is, is een zege voor Rapid Wien gequoteerd op 2.04. Je kunt met een weddenschap op Rapid Wien je inleg verdubbelen.

Rapid Wien won in hun drie laatste wedstrijden de eerste helft telkens met 1-0. We tippen dan ook de weddenschappen Eerste Helft: Rapid Wien tegen odds van 2.61, Team scoort eerste goal: Rapid Wien tegen 1.69 en Eerste helft team scoort eerste goal: Rapid Wien tegen 2.10

Taxiarchis Fountas scoorde vier van de zes laatste doelpunten voor Rapid Wien. Hij deed dit tegen zowel Anorthosis Famagusta als tegen Wolfsberger in beide helften. Omdat TOTO voor deze wedstrijd tegen player specials aanbiedt, zetten we op basis van deze informatie in op de weddenschap Rapid Wien scoort in beide helften tegen odds van 2.80.

Dont’s
Anorthosis Famagusta heeft een losing streak van vier thuiswedstrijden. In die vier thuiswedstrijden scoorde Famagusta slechts één doelpunt. We zien het in de statistieken niet terug dat daar vanavond ineens een grote ommekeer in plaats zal vinden. Weddenschappen die Famagusta aanwijzen als winnaar van de wedstrijd of Famagusta door laten gaan naar de volgende ronde zouden wij links laten liggen. 

Anorthosis Famagusta - Rapid Wien wordt vanavond om 19.00u gespeeld op Cyprus in het Antonis Papadopoulos Stadium. De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. De wedstrijd is waarschijnlijk het beste te volgen via de app Sofascore.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Go Ahead Eagles - SC Heerenveen 

Onze wedstrijd van vandaag is de allereerste wedstrijd van het eredivisie seizoen 2021/22. Promovendus Go Ahead Eagles treft in eigen huis SC Heerenveen. De eerste van de 306 eredivisiewedstrijden belooft een spektakel te worden.

Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles promoveerde op de laatste speeldag van de Keuken Kampioen Divisie naar de Eredivisie. De ploeg passeerde met de finishlijn in zicht De Graafschap op de tweede plaats achter kampioen SC Cambuur. De ploeg van Kees van Wonderen versterkte zich niet schokkend in de voorbereiding op het seizoen. Met Warner Hahn werd een keeper met de nodige eredivisie-ervaring vastgelegd als opvolger van keeper Jay Gorter, die koos voor een overgang naar Ajax.. Joris Kramer wordt gehuurd van AZ als vervanger van de naar Alkmaar vertrokken Sam Beukema. De voorhoede is helemaal nieuw in Deventer. Rechtsbuiten Ragnar Oratmangoen kwam over van SC Cambuur, centrumspits Marc Cardona wordt gehuurd van Osasuna en van Hamburger SV wordt linksbuiten Ogechicka Hell gehuurd. 

Pluspunt: Veel enthousiasme in de club
Minpunt: Weinig overtuigende oefencampagne

SC Heerenveen
SC Heerenveen is een gewaarschuwde club. De club moet de laatste paar jaar substantiële stapjes terug doen. Dat is zichtbaar op de ranglijst. De laatste jaren eindigde SC Heerenveen respectievelijk als elfde, tiende en twaalfde in de Eredivisie. Voor club die gewend is om mee te strijden om Europees voetbal is dat een pijnlijke constatering. Het aankomend seizoen hoopt SC Heerenveen weer aan te haken bij de strijd om de play-off tickets voor een voorronde ticket voor de Europa Conference League. Of dat realistisch is, zal moeten blijken. Waar SC Heerenveen in het verleden een neusje voor veelscorende spitsen had, moeten de Friese goals de laatste jaren komen van het duo Veerman en Veerman. Of Joey Veerman nog lang in het Abe Lenstra Stadion actief is valt echter te bezien. Er is veel belangstelling voor de technisch begaafde middenvelder. 

Pluspunt: Verdedigend beter geworden door de komst van Sven van Beek en Milan van Ewijk.
Minpunt: Aanvallend blijft de spoeling dun

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Zeker in het begin van het seizoen worden er verrassende uitslagen genoteerd in de Eredivisie. SC Heerenveen heeft 12 van de laatste 13 wedstrijden buiten het Abe Lenstra Stadion verloren. Dat maakt een thuisoverwinning voor de Eagles waarschijnlijker. De odds voor een thuiszege staan op 2.80. 

Wil je meer kans op een winnende weddenschap, dan kun je kiezen voor een dubbele kans. Een dubbele kans op Go Ahead Eagles of gelijkspel staat op 1.53.

SC Heerenveen won drie van de laatste vier ontmoetingen tussen beide clubs in competitieverband. De laatste editie van Go Ahead Eagles - SC Heerenveen eindigde op 3 december 2016 in 1-3. De odds voor een zege van SC Heerenveen staan op 2.49. Winst SC Heerenveen -1 staat op odds van 4.65.

In drie van de laatste vier edities van Go Ahead Eagles - SC Heerenveen of SC Heerenveen - Go Ahead Eagles werd vier keer gescoord en in elk van die vier edities kwamen beide teams tot score.  Een BTTS: Ja staat tegen odds van 1.71

Drie van de laatste vier edities tussen deze twee clubs eindigden in een gelijkspel. De odds voor een gelijkspel zijn met 3.45 erg lucratief. 

Dont’s
SC Heerenveen scoorde in de laatste zes uitwedstrijden die het speelde minder dan 1.5 doelpunten. Weddenschappen als SC Heerenveen scoort in beide helften: ja en Beide helften over 1.5 doelpunten of SC Heerenveen aantal goals boven 2.5 achten wij risicovol.

Go Ahead Eagles won in de vier oefenwedstrijden die het speelde niet één helft. Weddenschappen als Go Ahead Eagles wint 

Go Ahead Eagles - SC Heerenveen wordt vanavond om 20.00u gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer. De wedstrijd wordt rechtstreeks op televisie uitgezonden op ESPN.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Ajax - NEC

Onze wedstrijd van vandaag is de een wedstrijd uit de eerste speelronde van de Eredivisie. Regerend landskampioen Ajax neemt het vanavond in de eigen Johan Cruijff Arena op tegen promovendus NEC. De nieuwbakken eredivisieclub uit Nijmegen hoopt onder impulsen van supporter en miljardair Marcel Boekhoorn dit seizoen te stunten in de eredivisie, te beginnen met de wedstrijd in Amsterdam. 

Ajax
Ajax heeft een goede voorbereiding achter de rug. De eerste officiële wedstrijd vorige week tegen PSV zal echter niet snel vergeten worden in Amsterdam. De Eindhovense concurrent won met 0-4 in de Arena en ging er met de Johan Cruijff Schaal vandoor. Ajax heeft de nodige schade aan de wedstrijd tegen PSV overgehouden. Zo liep linkervleugelverdediger Nicolas Tagliafico tegen een schorsing aan, door al in de eerste helft een rode kaart te incasseren. De personele problemen stapelen zich zodoende op. Verdediger Perr Schuurs en middenvelder Mohamed Kudus ontbreken door blessures, rechtsbuiten Antony won Olympisch goud en geniet nog van zijn vakantie. 

Pluspunt: Op papier de sterkste selectie van Nederland
Minpunt: Tegen PSV ging het wel heel erg mis. 

NEC
NEC is trots op de terugkeer in de Eredivisie. De Nijmegenaren versterkten zich significant met onder andere de ervaren middenvelder Lasse Schöne van SC Heerenveen en de eveneens ervaren keeper Danny Vukovic kwam transfervrij naar de Goffert. NEC heeft een goede voorbereiding achter de rug en is de laatste drie wedstrijden zonder nederlagen. De mannen van Rogier Meijer zullen derhalve zonder angst in de bus naar Amsterdam stappen.

Pluspunt: Veel ervaring aangetrokken
Minpunt: Veel huurlingen die weinig affiniteit met de club opbouwen.

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Elke wedstrijd begint op 0-0. Het ervaren NEC zal hopen Ajax lang op die stand te houden. De Nijmegenaren zullen hopen op een stuntje en willen een puntje meenemen uit de Arena. Een gelijkspel staat genoteerd tegen odds van 14.75x je inleg. Gelijkspel op NEC staat tegen 7.15x je inleg. Je weet immers nooit hoe een koe een haas vangt.

Wanneer je overtuigd bent van een zege van Ajax dan is dit wellicht een goede wedstrijd om een handicap in te zetten. Ajax -3 is de echter de eerste handicap weddenschap die odds boven de twee heeft. De TOTO verwacht klaarblijkelijk een doelpuntenfestijn. Ajax -2, wat wellicht een realistische voorspelling is, staat genoteerd tegen 1.48. Het zijn geen heel scherpe odds, maar het is wel een manier om een voorspelling op Ajax enigszins te boosten. 

De laatste drie keer dat Ajax en NEC tegenover elkaar stonden werden er gemiddeld vijf doelpunten gescoord in de wedstrijd. De odds voor doelpunten over 4.5 staan op 2.17. Wil je iets conservatiever inzetten dan kun je inzetten op over 2.5 tegen odds van 1.20. 

Dont’s

Een 1X2 bet of een dubbele kans op Ajax staat zo laag genoteerd dat het de moeite van het wedden eigenlijk niet loont. 

Ajax - NEC wordt vanavond om 21.00u gespeeld in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. De wedstrijd wordt rechtstreeks op televisie uitgezonden op ESPN.

 

bewerkt door Brunsie (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: FSV Mainz 05 - RB Leipzig

Onze wedstrijd van vandaag is de een wedstrijd uit de eerste speelronde van de Bundesliga. Middenmoter FSV Mainz 05 ontvangt het hyper ambitieuze RB Leipzig dat het vuur dit seizoen echt aan de schenen van Bayern München wil leggen. 

FSV Mainz 05
FSV Mainz 05 is een opleidingsclub in het Duitse voetbal. Met name succesvolle trainers maakten hun eerste meters bij Mainz. Jürgen Klopp debuteerde er als hoofdtrainer voordat hij de stap naar Borussia Dortmund en later Liverpool maakte. Zijn opvolger in Mainz was Thomas Tuchel. Ook hij kende een succesvolle trainerscarrière die hem na Mainz naar Dortmund, Parijs en Londen leidde, waar Tuchel het afgelopen seizoen de Champions League won met Chelsea. 

De huidige trainer Bo Svensson zal hopen dat de club ook zijn carrière als trainer lanceert. De Deen coachte de afgelopen twee seizoenen het Oostenrijkse FC Liefering en maakte in januari 2021 de overstap naar Mainz, waar hij onder andere Philippe Mwene zal vertrekken. De Nederlandse spelers Jeremiah St Juste en Jean-Paul Boëtius bleven Mainz wel trouw. Mainz begon het seizoen met een moeizame zege in de eerste ronde van de DFB-Pokal. De amateurs van Elversberg hoefden pas na strafschoppen het hoofd te buigen.

Pluspunt: Mainz is stabiel. De club komt nooit in de degradatiezone. 
Minpunt: De club mist al enkele jaren de aansluiting met de subtop die het eerder wel had.

RB Leipzig
Rasenball Sport Leipzig is één van de meest gehate voetbalclubs van Duitsland. De reden daarvoor is dat het succes van de club een gekocht succes is in de ogen van de supporters van de zogenaamde traditionsvereinen. Zonder de financiële injectie van het Red Bull-concern in de Duitse vijfdeklasser SSV Markranstädt was er nooit sprake geweest van RB Leipzig. In 2009 werd de club officieel heropgericht als RB Leipzig en mede door het aantrekken van enkele spelers die anders never ever op het vijfde niveau in Duitsland zouden gaan spelen werd er in zeven seizoenen vier keer promotie bewerkstelligd zodat RB Leipzig in 2016 debuteerde in de Bundesliga en direct tweede werd. Ja, het is een gekocht succes, maar nee, het is niet zo dat Red Bull een sterrenensemble bij elkaar gekocht heeft zoals Real Madrid dat in het verleden gedaan heeft of Paris Saint-Germain dat nu doet. Er wordt geïnvesteerd in talentvolle voetballers die via Red Bull Salzburg en RB Leipzig binnen de voetbalfamilie gehouden worden. Een voorbeeld hiervan is de Deense spits Yussuf Poulsen, die al sinds 2013 in Leipzig speelt en debuteerde voor de club toen het in de 3. Liga speelde. Het grootste doel, landskampioen worden, heeft Leipzig nog niet kunnen bereiken. Bayern München blijkt een gerenommeerde en gehaaide tegenstander te zijn. Het is dan ook bijzonder pijnlijk voor Leipzig dat Bayern twee van de belangrijkste uithangborden in de club lachend overneemt. Trainer Julian Nagelsmann, gezien als het grootste talent van Duitsland, en de Franse verdediger Dayot Upamecano, maakten voor vele miljoenen de overstap naar Beieren. Het is een typische Bayern-actie. Versterk niet alleen jezelf, maar verzwak ook de concurrentie. De Nederlandse spits Brian Brobbey kwam juist deze zomer in Leipzig aan en mag onder de nieuwe trainer Jesse Marsch laten zien wat hij op Bundesliga-niveau kan. 

Pluspunt: Aan geld geen gebrek
Minpunt: Met geld is niet alles te koop. Spelers zien RB Leipzig niet als het hoogst haalbare. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
RB Leipzig heeft in de laatste zes wedstrijden die het tegen FSV Mainz speelde telkens in de eerste helft gescoord. De weddenschap RB Leipzig aantal doelpunten 1e helft: Over 0.5 tegen odds van 1.46 is dan ook zeker een tip waard. Wanneer je vertrouwen hebt in de effectiviteit van de spitsen van Leipzig dan kun je ook inzetten op Over 1.5 tegen odds van 3.20

Tussen FSV Mainz en RB Leipzig blijft het nooit bij 0-0 of 0-1. In de laatste drie wedstrijden tussen deze twee ploegen in Mainz werd het respectievelijk 3-2, 0-5 en 3-3. Een gemiddeld aantal doelpunten van over 4.5 dus. Deze weddenschap staat tegen odds van 4.05 te shinen in de Toto-lijst. Wanneer je dat een risico vindt, kun je ook een doelpunt lager inzetten. Over 3.5 staat genoteerd tegen 2.37. Nog altijd zeer interessante odds.

In de vijf laatste Bundesliga duels van beide clubs kwamen beide ploegen tot scoren. BTTS: Ja staat genoteerd tegen odds van 1.88.

Dont’s
De TOTO heeft een aantal mooie player specials uitgeschreven op Brian Brobbey. Weddenschappen als Brobbey scoort 2 of meer goals tegen odds van 6.50 of Brobbey scoort in de eerste tien minuten tegen odds van 15.00 zijn natuurlijk bijzonder interessant, maar de kans dat Brobbey in de basis start is niet zo groot. In de eerste bekerwedstrijd tegen 2. Bundesligaclub SV Sandhausen viel Brobbey pas na 68 minuten in. 

FSV Mainz 05 - RB Leipzig wordt vanmiddag om 15.30u gespeeld in de Mewa Arena in Mainz. De wedstrijd wordt niet rechtstreeks op televisie uitgezonden in Nederland. De beste manier om deze wedstrijd te volgen is via de app SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Jong PSV - FC Den Bosch

Onze wedstrijd van vandaag is de een wedstrijd uit de tweede speelronde van de Keuken Kampioen Divisie. Jong PSV neemt het in eigen huis op tegen misschien wel de meest interessante ploeg uit de Eerste Divisie, FC Den Bosch.

Jong PSV
Jong PSV speelt sinds het seizoen 2013/2014 in de Eerste Divisie. Het was destijds één van de drie beloftenelftallen die aan de competitie werd toegevoegd omdat er na het faillissement van AGOVV Apeldoorn en BV Veendam nog maar zestien clubs over waren gebleven. Er is vanaf het allereerste moment verzet geweest tegen de aanwezigheid van de Jong-elftallen. Het grootste bezwaar was dat je al reguliere Eerste Divisionist nooit wist welk elftal je tegenstander was. Sommige clubs speelden tegen een Jong PSV of Ajax met volwaardige A-selectiespelers, terwijl andere teams een veredeld jeugdelftal tegenover zich kregen. Competitievervalsing, oordeelden de supporters van de andere clubs en ergens hadden ze wel een punt. Met enkele regelveranderingen speelt ieder Jong elftal sinds twee seizoenen wekelijks op ongeveer dezelfde sterkte.
Het doel van de Jong-elftallen is echter niet veranderd. Wedstrijden winnen is leuk, maar het doel is om jonge spelers weerbaarder te maken in de harde Keuken Kampioen Divisie voor het eerste elftal. BIj beloften onderling kunnen de talenten van Ajax en PSV het vaak op techniek wel winnen. In de Keuken Kampioen Divisie moet tegen mindere voetballers geleerd worden om te knokken. Dat werpt zijn vruchten af. Bij Jong PSV maakten Pablo Rosario en Donyell Malen nuttige minuten in de Keuken Kampioen Divisie, alvorens ze basisspeler werden bij PSV 1 en deze zomer een mooie transfer maakten. 

Ook trainers krijgen een kans om zich te ontwikkelen. Ruud van Nistelrooij kiest als trainer voor het pad der geleidelijkheid en debuteert na drie seizoenen in de jeugdopleiding van PSV gewerkt te hebben als hoofdtrainer in betaald voetbal bij Jong PSV.

Pluspunt: Talentontwikkeling in de Keuken Kampioen Divisie werkt
Minpunt: In een competitie voor standaardelftallen zou het om resultaten moeten gaan.

FC Den Bosch
FC Den Bosch stond aan het eind van het coronaseizoen 2019/20 met de handen in het haar. De club was vierde geworden in de afgebroken competitie, maar het perspectief was inktzwart. De KNVB had na veel gesoebat de overname van de club door de jonge Georgische zakenman Khaki Jordania afgekeurd. De herkomst van de gelden waarmee de zakenman de overname wilde financieren kon door de KNVB niet herleid worden en daarmee was voor de voetbalbond de kous af. Den Bosch zat met de gebakken peren. Er kon ineens niet geïnvesteerd worden en Jordania wilde, logischerwijs, het geld dat hij al in de club gestoken had terug. Het vel op de botten van FC Den Bosch werd heel erg dun en dat was in het seizoen 2020/21 terug te zien op het veld. Trainer Erik van de Ven was niet te benijden en moest het doen met een selectie met van jeugdspelers, gelukszoekers en een enkele goede eerste divisie voetballer. Ondanks die verzachtende omstandigheden had men er in Den Bosch meer van verwacht dan de een na laatste plaats die de club aan het eind van het seizoen bekleedde. Van de Ven werd in januari in goed overleg van de groep gehaald. Zijn opvolger was clubicoon Jack de Gier.

Deze zomer brak de zon weer enigszins door in Den Bosch. De club werd na het gedoe met Jordania nu overgenomen door een partij waar de KNVB geen bezwaar tegen had. De Pacific Media Group (PMG) is een voetbal investeerder die het moneyball-principe geadopteerd heeft om verliesgevende club te saneren en te transformeren in succesvolle clubs. Het grootste voorbeeld van de werkwijze van PMG is OGC Nice. Deze club stond er niet best voor toen PMG de touwtjes in handen nam. Op basis van de door PMG gehanteerde investeringsformule en sanering van de selectie stond er een club die voor veel meer geld verkocht kon worden. Onder de nieuwe eigenaar trok Nice deze zomer kampioenenmaker Christophe Gaultier als nieuwe trainer aan en werden onder andere Pablo Rosario, Justin Kluivert en Calvin Stengs aangetrokken. Het maakt de werkwijze van PMG interessant. FC Den Bosch is de eerste club in Nederland die eigendom is geworden van een moneyball-investeerder. Het maakt FC Den Bosch een bijzonder interessante club om dit seizoen te volgen. 

Pluspunt: De club staat nog en kan weer vooruit kijken
Minpunt: In de selectie is nog niet veel te merken van de nieuwe financiële slagkracht

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Fodé Fofana is hot. De spits uit Groningen met een Russische moeder en een vader uit Guinea verlengde zijn contract, werd geselecteerd voor Jong Oranje, scoorde tegen FC Dordrecht én maakte zijn debuut in het eerste van PSV tegen FC Midtjylland. Het moet voor een talentvolle spits als Fofana een droom zijn om met Ruud van Nistelrooij als trainer te kunnen werken. De player specials rond Fofana voor deze wedstrijd zijn allemaal interessant. Fofana scoort, wint en meer dan drie goals in de wedstrijd tegen odds van 3.80 is interessant, maar ook Fofana scoort, wint en beide teams scoren tegen odds van 4.60 is interessant. Ook Den Bosch heeft in de persoon van Jizz Hornkamp immers een spits heeft die de ballen er gemakkelijk inschiet. 

Jong PSV scoorde drie van de laatste vier doelpunten die het maakte in de eerste helft. FC Den Bosch scoorde in de laatste drie wedstrijden niet in de eerste helft. De weddenschap Eerste Helft Resultaat: Jong PSV tegen odds van 2.44 of Jong PSV wint één van beide helften tegen odds van 1.49 zijn zeker het overwegen waard. 

Jong PSV scoorde in de laatste drie wedstrijden waarin het scoren kwam altijd de eerste goal. De weddenschap Team scoort eerste goal: Jong PSV tegen odds van 1.69 is aanlokkelijk

Dont’s
FC Den Bosch heeft de laatste drie uitwedstrijden die het speelde verloren en heeft bovendien in november 2018 voor het laatst gewonnen op De Herdgang. Mocht Den Bosch winnen, dan zal het niet met grote verschillen zijn. Wij zouden de handicaps in deze wedstrijd laten voor wat ze zijn. 

FC Den Bosch scoorde in de laatste drie wedstrijden niet in de eerste helft. We zouden weddenschappen op het resultaat op FC Den Bosch in de eerste helft laten zitten. 

Jong PSV - FC Den Bosch wordt vanavond om 20.00u gespeeld op De Herdgang in Eindhoven. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Borussia Dortmund - Bayern München

Onze wedstrijd van vandaag is de wedstrijd om de Duitse Super Cup tussen Borussia Dortmund en Bayern München. Landskampioen Bayern heerst al jaren in de Bundesliga tot ergernis van aartsrivaal Dortmund. Dit seizoen hopen de Borussen de stap terug naar de top van de Bundesliga te kunnen maken. 

Borussia Dortmund
Borussia Dortmund is een club met ambitie. Die ambitie kreeg eerder deze zomer een knauw toen supertalent Jaden Sancho vertrok naar Manchester United. Bij PSV werd Donyell Malen opgepikt als vervanger. Het allerbelangrijkste nieuws voor Dortmund is echter dat fenomeen Erling Braut Haaland nog minimaal een jaar voor de club uit gaat komen. Het duo Malen - Haaland oogt papier veelbelovend, maar de club beschikt ook nog over Marco Reus en Thorgan Hazard die als partner voor Haaland kunnen spelen. Het achilleshiel van het elftal ligt in de achterhoede. De nieuwe coach Marco Rose moet een manier zien te vinden om het aantal tegendoelpunten te verminderen. Vooralsnog houden de Borussen vast aan de achterhoede die er vorig jaar ook al stond. Enkel de Franse verdediger Coulibaly is nieuw gekomen van het Onder 19-elftal van Paris Saint-Germain. 

Pluspunt: Nieuwe, ambitieuze trainer. Haaland blijft.
Minpunt: Geen grote defensieve versterking binnengehaald. 

Bayern München
Bayern München is na het behalen van acht Bundesliga-titels op rij nog altijd ambitieus. Daartoe is de rekordmeister de succesvolle selectie flink aan het saneren. Onder andere van Jerome Boateng, jarenlang een rots in de branding, werd afscheid genomen. Ook trainer Hansi Flick vertrok uit München. Bayern herkende een kans en deed wat het in het verleden al zo vaak gedaan heeft: Het ging shoppen bij de grootste concurrent. In trainer Julian Nagelsmann werd het grootste Duitse trainerstalent van de laatste jaren. Met het vastleggen van Nagelsmann verzekerde Bayern zichzelf niet alleen van een goede trainer, maar bracht het ook concurrent RB Leipzig, de club die lange termijn plannen met Nagelsmann had, ook een serieuze klap toe. Die klap werd een vuistslag toen ook verdediger Deyot Upermecano de overstap van Berlijn naar München maakte. De toch al sterke Bayern-selectie kreeg zodoende een extra impuls. De tegenstanders zullen van goede huize moeten komen om Bayern van een negende titel af te houden.

Pluspunt: Bayern verjongt
Minpunt: De automatismen zitten er nog niet in.

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Borussia Dortmund is beter aan het seizoen begonnen dan Bayern München. Dat heeft er voor gezorgd dat beide teams odds van ruim boven de 2.00 (2.75 vs 2.36) hebben voor een overwinning. Dat is voor Bayern München één van de weinige keren dat dat dit seizoen voor zal komen. Let wel, dit zijn odds voor een overwinning binnen 90 minuten. De odds voor Team to lift the trophy zijn iets lager. 

Doelpunten. Met spitsen als Robert Lewandowksi en Erling Haaland op het veld heb je een garantie voor doelpunten. BTTS: Ja tegen odds van 1.32 lijkt een zekerheidje. 

Een pareltje van een weddenschap is Lewandowski en Haaland allebei meer dan 3 schoten op doel tegen odds van 9.50. 

Borussia Dortmund scoorde de afgelopen twee wedstrijden tegen Bayern München als eerste. In de laatste ontmoeting tussen beide teams scoorde Haaland binnen tien minuten twee keer. De match specials Borussia op voorsprong na exact tien minuten tegen odds van 7.50 en Borussia Dortmund scoort in de eerste 15 minuten tegen odds van 4.40 zijn wellicht een gokje waard.

Dont’s
Er zal Julian Nagelsmann veel aan gelegen zijn om na de gemiste competitiestart en de rommelige voorbereiding de Super Cup te winnen. Wij zouden dan ook niet tegen een overwinning van Bayern durven gokken. 

Borussia Dortmund - Bayern München wordt vanavond om 20.30u gespeeld . De wedstrijd wordt in Nederland niet live uitgezonden. Wanneer je geen Duitse zenders kunt ontvangen, is de wedstrijd waarschijnlijk het best te volgen via de app SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mooi verhaal en topaffiche, ik ben benieuwd! 
 

6 hours ago, Brunsie said:

Een pareltje van een weddenschap is Lewandowski en Haaland allebei meer dan 3 schoten op doel tegen odds van 9.50. 

De weddenschap op TOTO met odds 9.50 is Haaland en Lewandowski allebei 3 of meer schoten op doel, scheelt voor de liefhebbers toch 2 doelpunten met hoe je het hebt opgeschreven 😉
 

6 hours ago, Brunsie said:

Wij zouden dan ook niet tegen een overwinning van Bayern durven gokken. 

Oh well ik beweer het vanuit de lazyboy niet beter te weten dan Brunsie of de bookmakers, en Lewandowski is een van mijn vaste klanten om op te wedden, maar deze keer zet ik toch op Dortmund in vanwege thuisvoordeel en de vorm en om het kijken leuker te maken.
Om er met geluk voldoende biergeld aan over te kunnen houden, wel eentje met hoge odds:

image.png.b6963f21673b994516ced6b5debb002f.png
 

6 hours ago, Brunsie said:

 Borussia Dortmund - Bayern München wordt vanavond om 20.30u gespeeld . De wedstrijd wordt in Nederland niet live uitgezonden. Wanneer je geen Duitse zenders kunt ontvangen, is de wedstrijd waarschijnlijk het best te volgen via de app SofaScore.


Prima app.
Ik volg wedstrijden die niet in NL worden uitgezonden ook wel via de websites van bookmakers die het meest luxe paket hebben ingekocht. Die hebben dan soms live bewegende beelden, al is het in heel lage kwaliteit. 
Zo te zien wordt Dortmund - Bayern ook ergens gestreamd!

image.thumb.png.207cd1387c619448f17a5322503e6149.png

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Benfica - PSV 

Onze wedstrijd van vandaag is de belangrijke heenwedstrijd uit de vierde en laatste kwalificatieronde voor de groepsfase van de Champions League. Benfica en PSV spelen vanavond en volgende week dinsdag twee wedstrijden die het sportieve en financiële najaar van één van beide clubs een stuk aantrekkelijk kan maken. 

Benfica
Benfica is van oudsher Europese top. Inmiddels is het Europese subtop, maar wel gevaarlijke Europese subtop. Benfica heeft een beetje hetzelfde probleem als PSV. De nationale competitie is te klein veel geplaatste Europese tickets te bemachtigen. Als je een seizoen wat minder presteert, moet je direct voorronde voetbal spelen. In het geval van Benfica, dat vorig jaar derde werd in de Portugese competitie, betekende dat instromen in de derde voorronde. Het Russische Spartak Moskou was over twee wedstrijden de mindere. Met nog twee wedstrijden tegen PSV te gaan, lijkt de Champions League binnen handbereik. De teruggekeerde trainer Jorge Jesus heeft namelijk een stevige selectie tot zijn beschikking. De ervaren Belg Jan Vertonghen geeft normaliter leiding aan de verdediging, maar ontbreekt tegen PSV door een blessure. Op het middenveld is de Zwitser Julian Weigl de speler waar alles omdraait. De spelmaker, die eerder excelleerde bij Borussia Dortmund, bepaald het tempo van de aanvallen bij de Portugese topclub. Naast Weigl is er in het 3-4-3 systeem van Jesus plaats voor Joao Mario, een technisch begaafde en regelmatige scorende middenvelder met diepte in zijn spel. In de voorhoede bij Benfica heeft de Zwitsers international Haris Severovic gezelschap gekregen van Oekraïens international Roman Yaremchuk, die onder andere nog scoorde tegen het Nederlands Elftal op het afgelopen EK.   

Pluspunt: Veel scorend vermogen, drang naar voren.
Minpunt: Door het ontbreken van Vertonghen mist de ploeg een defensieve leider

PSV
Bij PSV is het momenteel één grote goed nieuws show. De Eindhovenaren maakten Europees indruk tegen Galatasaray en Midtjylland, wonnen verrassend dik in de Amsterdam Arena van Ajax en misten door een 0-2 overwinning in Almelo met zeven andere basisspelers ook de competitiestart niet. Zelfs de verguisde buitenspeler Bruma laat tekenen van leven zien en kan onder Roger Schmidt weer lachen. PSV is ambitieus en loopt over van het zelfvertrouwen. De tegenstander wordt zeker niet onderschat, maar de PSV’ers hebben wel het besef dat er kansen als de ploeg het eigen spel geconcentreerd speelt. 

Pluspunt: Vertrouwen. PSV draait als een trein.
Minpunt: Nog niet tegen echte weerstand getest.

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Wedden op een gelijkspel. Benfica is thuis al tien wedstrijden ongeslagen. PSV heeft haar laatste vijftien wedstrijden niet verloren. De odds voor een gelijkspel zijn met 3.37 riant. 

PSV kreeg in de laatste vier wedstrijden geen doelpunten tegen. Benfica incasseerde in de vier officiële wedstrijden die het speelde één tegendoelpunt. De doelpunten zullen vanavond, ondanks twee aanvallend ingestelde ploegen duur zijn. Under 2.5 doelpunten tegen odds van 1.73 is heel interessant. 

De weddenschap correct score up to 10-10 is aanlokkelijk. 0-0 staat op odds van 8.25. Gezien de aanwezige spitsen op het veld is 0-0 wellicht onwaarschijnlijk. De odds voor 1-1 staan nog altijd op 6.25.

Dont’s
Weddenschappen op basis van meer dan 3.5 doelpunten lijken ons onrealistisch. Dus under/over weddenschappen boven 3.5, correcte score combinaties van 3-2, 4-2, 5-2 of 4-3, eender welke kant op, lijken ons verloren weddenschappen.

Benfica - PSV wordt vanavond om 21.00u gespeeld in het Estadio da Luz in Lissabon. De wedstrijd wordt live op televisie uitgezonden bij RTL7.

Screenshot 2021-08-18 11.33.48.png

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: RSC Anderlecht - Vitesse

Onze wedstrijd van vandaag is de belangrijke kwalificatiewedstrijd voor de groepsfase van de nieuwe Europa Conference League. Vitesse rekende in de vorige ronde met pijn en moeite af met het Ierse Dundalk en treft in het Belgische RSC Anderlecht een tegenstander van formaat. 

RSC Anderlecht
RSC Anderlecht is enkele jaren niet meer de topclub die het eens was. Rivaal Club Brugge is als het gaat om de Belgische titel uit het zicht verdwenen en ook clubs als AA Gent en KRC Genk hebben de laatste jaren meer zilverwerk in de prijzenkast kunnen zetten dan Anderlecht. Anderlecht gooide het enkele seizoenen geleden over een andere boeg en stelde de van Manchester City teruggekeerde clublegende Vincent Kompany aan als speler/trainer. Een succes werd het niet. Anderlecht miste de competitiestart en de ervaren Frank Vercauteren nam de trainerstaken van Kompany over die zich vooralsnog focuste om het zijn van speler. Anderlecht eindigde de competitie als achtste. Een jaar later nam Kompany afscheid als speler en focuste zich op zijn trainerscarrière. Anderlecht herstelde zich iets, maar was met een vierde plaats nog altijd teleurstellend voor de Brusselse club. 

Dit seizoen moet Anderlecht de aansluiting met de Belgische top weer zien te realiseren. Daartoe werd er behoorlijk geïnvesteerd in nieuwe spelers. De Zweedse middenvelder Kristian Olsen werd voor € 4,- miljoen overgenomen van het Russische Krasnodar en voor spits Benito Raman werd € 3 miljoen overgemaakt naar Schalke ‘04. Als klap de vuurpijl werd de Nederlandse spits Joshua Zirkzee op huurbasis overgenomen van Bayern München. De jonge Rotterdammer moet zich in Brussel ontwikkelen tot een spits die de Duitse recordkampioen de komende jaren aan de hand kan nemen. 

Pluspunt: Joshua Zirkzee
Minpunt: Kompany heeft als trainer nog niet laten zien Anderlecht mee te laten voetballen om de prijzen.

Vitesse
Onder de nieuwe trainer Thomas Letsch speelde Vitesse in de eerste helft van het vorige seizoen misschien wel het beste voetbal van Nederland. Het 3-5-2 systeem van de Duitse trainer met een excellerende Riechedly Bazoer legde Vitesse geen windeieren. Het streed mee met Ajax en PSV. Na de winterstop zakten de Arnhemmers iets weg, maar met een vierde plaats en een plek in de bekerfinale draaide Vitesse een topseizoen. Dit seizoen wil men daar op voortborduren. Technisch directeur Johannes Spors wist een aantal interessante versterkingen aan te trekken, van wie de Deense centrumspits Nikolai Baden Frederiksen het meest in het oog springt. Verder huurde het met Yann Gboho, Alexander von Moos en (opnieuw) Lois Openda een complete voorhoede. Ousmane Tannane en Bazoer spelen nog altijd in Arnhem dus Vitesse moet stappen vooruit kunnen maken zou je zeggen. Vooralsnog komt dat er echter maar matig uit. De Arnhemmers hadden opvallend veel moeite met het Ierse Dundalk en overtuigde ook in de competitie-ouverture tegen PEC Zwolle allerminst. Er is nog weinig over van het voetbal van vorig seizoen. Na de 0-1 van Frederiksen deed Vitesse alles om de tegenstander en de wedstrijd te frustreren. En dat is ook een kwaliteit. 

Pluspunt: Vitesse kan een wedstrijd vermoorden.
Minpunt: Te veel individuele foutjes leveren kostbare tegendoelpunten op.

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Laten we heel eerlijk zijn, Anderlecht gaat een maatje te groot voor Vitesse zijn. Joshua Zirkzee zal zich, zeker na zijn misser namens Bayern München tegen Ajax, aan het Nederlandse publiek willen laten zien. De weddenschap Zirkzee scoort en wint tegen odds van 3.20 is een lucratieve en realistische bet. 

Anderlecht won drie van de laatste vier eerste helften die het speelde. De match specials Anderlecht op voorsprong na 15 of Anderlecht op voorsprong na 30 zijn met respectievelijke odds van 5.5 en 3.4 zeer interessant te noemen. 

Halftime/fulltime weddenschappen hebben bij deze wedstrijd eveneens interessante quoteringen. RSC Anderlecht/RSC Anderlecht heeft odds van 2.65. Gelijkspel/RSC Anderlecht staat op 4.50.

Dont’s
De weddenschap Bazoer geeft een assist kun je links laten liggen. De odds zijn met 5.5 weliswaar goed, maar Riechedly Bazoer staat niet bekend als een assistkoning. Afgelopen seizoen gaf hij in 29 wedstrijden slechts één assist. 

RSC Anderlecht - Vitesse wordt vanavond om 20.00u gespeeld in het Lotto Park, het voormalige Constant Vander Stock Stadion in Brussel. De wedstrijd wordt live op televisie uitgezonden bij ESPN2.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: ADO Den Haag - FC Emmen

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie tussen twee clubs die vorig jaar nog op het hoogste niveau actief waren. ADO Den Haag neemt het in eigen stadion op tegen FC Emmen. Een duel tussen twee degradanten die om uiteen lopende redenen teleurgesteld zijn.

ADO Den Haag
Oh Oh Den Haag. Het zijn woorden uit het bekende liedje van Harrie Jekkers. Het is echter ook van toepassing op de financiële situatie van het plaatselijke ADO. De ruzie tussen directie, stichting en eigenaar United Vansen hebben van de begroting een financiële brandstapel gemaakt. Het is nog altijd onduidelijk wat de toekomst ADO gaat brengen. De Chinese eigenaar probeert de club al een jaar te verkopen, maar iedere geïnteresseerde haakt vroeg of laat af. Ondertussen vloeien er geen euro’s naar de club en wordt de financiële nood iedere maand hoger.

Sportief is ADO goed aan het seizoen begonnen. Trainer Ruud Brood slaagt er aardig in om de financiële sores bij zijn spelers weg te houden. De ploeg is met twee goede overwinningen aan het seizoen begonnen, maar kreeg afgelopen week drie punten in mindering van de KNVB vanwege het extra-sportieve. De vraag is hoe de spelers daar mee omgaan, zeker als dat meerdere keren gaat gebeuren dit seizoen.

Pluspunt: Met Thomas Verheydt heeft ADO een garantie voor doelpunten.
Minpunt: Bestuurlijke en financiële troubles werpen schaduw over sportieve prestaties.

FC Emmen
In Emmen heeft men de financiën prima onder controle. De club zag veel spelers vertrekken na de degradatie, maar toonde zich al vroeg slagvaardig op de transfermarkt en haalde eredivisiewaardige spelers zoals Peter van Ooijen, Jeroen Veldmate, Mitch Apau en Indy Groothuizen naar Drenthe om direct weer promotie af te dwingen. Zoveel nieuwe spelers inpassen vereist natuurlijk wel even tijd. Dat is te zien aan de resultaten. Tegen laagvliegers Telstar en FC Eindhoven werd maar één punt gepakt. Vooral de nederlaag in eigen stadion tegen Eindhoven zal nog wel een paar dagen pijn gedaan hebben in Emmen. 

Pluspunt: Ambitie om direct terug te promoveren naar de Eredivisie en bereid te investeren
om dat doel te bereiken.
Minpunt: Valse start gemaakt

Vanavond staat er dus een wedstrijd op het programma tussen een elftal vol vertrouwen, maar met minpunten door de financiële situatie van de club en een elftal zonder al te veel vaste patronen, maar ook zonder ballast. Dat belooft een interessante ontmoeting te worden. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Thomas Verheydt loopt één op één bij ADO en zal ongetwijfeld ook vanavond zijn vizier op scherp hebben staan. De player specials Verheydt scoort, wint en beide teams scoren tegen odds van 5.80, Verheydt scoort een kopbal tegen odds van 6.00 of Verheydt scoort en wint met 1-0, 2-0 of 2-1 tegen odds van 6.50 zijn allemaal interessante weddenschappen om een gokje mee te nemen.  

Vorig seizoen eindigde beide wedstrijden tussen deze clubs, weliswaar met andere teams, in een gelijkspel. De odds voor een gelijkspel zijn met 3.70 lucratief te noemen. 

FC Emmen kwam in beide wedstrijden dit seizoen op achterstand, terwijl ADO Den Haag juist twee keer als eerste scoorde. Team scoort eerste goal: ADO Den Haag is daarom met odds van 2.07 interessant. Opmerkelijk genoeg verwacht de TOTO dat Emmen het eerste doelpunt gaat maken. De odds voor een eerste Drentse treffer zijn met 1.77 minder goed. 

Dont’s
ADO Den Haag scoorde in drie van de vier helften die het speelde, Emmen slecht in één helft. De weddenschap 1e helft/2e helft beide teams scoren: Ja/Ja is met odds van 11.75 ongelooflijk aanlokkelijk, maar statistisch onwaarschijnlijk. 

ADO Den Haag - FC Emmen wordt vanavond om 20.00u gespeeld in het Cars Jeans Stadion in Den Haag. De wedstrijd wordt live op televisie uitgezonden bij ESPN.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Liverpool - Burnley

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Engelse Premier League. Topclub Liverpool neemt het vandaag op tegen middenmoter Burnley in de jacht op een nieuwe titel. 

Liverpool
Liverpool houdt ook dit seizoen vast aan het recept dat hen in het recente verleden zoveel succes heeft opgeleverd. Sinds de Duitser Jürgen Klopp aan de macht is op Anfield Road won de club zowel de Champions League als de landstitel. Vorig seizoen kende Liverpool een slecht seizoen waarbij de prestaties na de blessure van de Nederlandse verdediger Virgil van Dijk als een kaartenhuis in elkaar gestort zijn. Van Dijk is inmiddels terug en de gevreesde voorhoede Mané - Firmino - Salah is ook nog altijd intact. Met Georginio Wijnaldum is er slechts één belangrijke basisspeler vertrokken. Wanneer iedereen fit blijft, kan Liverpool Manchester City en Manchester United opnieuw uitdagen in de titelstrijd.

Pluspunt: Met Mané, Firmino en Salah in de ploeg scoort Liverpool bijna altijd
Minpunt: Door vast te houden aan hetzelfde elftal, wordt de opmars van talentvolle spelers geblokkeerd. 

Burnley
Burnley speelt sinds 2016 weer op het hoogste niveau in Engeland waar het heen en weer pingpongt tussen de bovenkant van de middenmoot en de onderkant van de middenmoot. Eén of twee spelers (en dus geld) kunnen voor Burnley het verschil maken tussen meedoen voor het laatste Europese ticket of een seizoen lang moeten strijden tegen degradatie. Deels ligt dit aan Burnley, maar ook aan de financiële mogelijkheden die de directe concurrenten van Burnley dat seizoen hebben. Burnley hoopt zich dit seizoen zonder al te veel problemen opnieuw te kunnen handhaven in de Premier League. De Nederlandse verdediger Erik Pieters staat onder contract op Turf Moor.  

Pluspunt: Stabiel beleid houdt de club al enige jaren in de Premier League. 
Minpunt: Groeipotentieel is wel zo’n beetje benut

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Liverpool won de tweede helft in de laatste zes wedstrijden die het speelde en de eerste helft in de laatste drie. De weddenschap Liverpool wint één van beide helften: ja tegen odds van 1.12 is wellicht geen zakkenvuller, maar lijkt een zekerheidje. Liverpool wint beide helften: ja is met odds van 2.35 al flink aantrekkelijker. 

Liverpool heeft de afgelopen drie officiële wedstrijden geen doelpunt tegen gekregen. BTTS: Nee tegen 1.74, Liverpool geen tegendoelpunt tegen 1.81 of Liverpool wint zonder tegendoelpunt tegen 1.93 zijn weddenschappen die wij tippen. 

Dont’s
Alle weddenschappen die Burnley laten winnen op Anfield Road. Die kans achten we niet zo heel groot. 

Liverpool - Burnley wordt vanmiddag om 13.30u gespeeld op Anfield Road in Liverpool. De wedstrijd wordt live op televisie uitgezonden bij Ziggo Sport.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: West Ham United - Leicester City

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Engelse Premier League. Middenmoter West Ham United neemt het in eigen stadion op tegen prijzenpakker Leicester City.

West Ham United
Als er een club de grijze middenmoot in de Premier League vertegenwoordigde, dan was het West Ham United wel. De club eindigde in zeven van de laatste negen seizoenen tussen plaats 10 en plaats 17. Geen hoogvlieger dus. Afgelopen seizoen was er ineens een grote sprong voorwaarts bij West Ham. Na in het seizoen 2019/20 geëindigd te zijn, finishte de ploeg onder leiding van manager David Moyes in 2020/21 op een prachtige zesde plaats en werd er zelfs even geflirt met Champions League voetbal. Zo ver kwam het niet, maar met een directe plek in de groepsfase van de Europa League zien we West Ham dit seizoen, net als tegenstander Leicester City, terug op de Europese velden. In de Premier League hoopt West Ham de zesde plaats van het afgelopen seizoen te kunnen bevestigen. De club is weinig actief geweest op de transfermarkt en versterkte zich enkel met centrale verdediger Craig Dawson die overkwam van Watford en keeper Alphonse Areola, die voor een seizoen wordt gehuurd van Paris Saint-Germain. West Ham begon vorig weekend sterk aan de competitie met een 4-2 zege op Newcastle United. 

Pluspunt: Sterke, productieve seizoenstart.
Minpunt: De basis smal. Dat gaat problemen opleveren bij een druk programma.

Leicester City
Leicester City is een modern voetbalsprookje. De club promoveerde in 2014 naar de Premier League en werd twee jaar later met een schijntje van het budget van clubs als Chelsea, Arsenal en Manchester United kampioen van Engeland. Het epische seizoen van The Foxes doet voetbalromantici wereldwijd dromen van een sport waarin de clubs met het meeste geld niet direct de prijzen verdelen. Na het kampioensjaar moest Leicester even een stapje terug doen, ook omdat veel spelers van het kampioenselftal naar topclubs getransfereerd werden, maar Leicester heeft zich opnieuw in de Engelse top gemeld. In 2019/20 werden ze vijfde en vorig seizoen speelde de ploeg lang mee in de top-3. Uiteindelijk greep Leicester op de laatste speeldag naast Champions League voetbal, maar het winnen van de FA was een flinke pleister op de wond. Dit seizoen voegde Leicester al nieuw zilverwerk aan de prijzenkast toe door het Charity Shield, de Engelse Super Cup, te winnen ten koste van landskampioen Manchester United.

Pluspunt: Cultuurbewakers. Met Kasper Schmeichel, Matty James en Jamie Vardy staan er nog spelers onder contract die in 2014 kampioen van het Championship werden.
Minpunt: Dragende spelers naderen het einde van hun carrière. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Inzetten op winst van Leicester City. Leicester is door de bookmaker tot underdog uitgeroepen en heeft met 2.80 een interessante quotering. Ja, West Ham is goed aan het seizoen begonnen, maar Leicester heeft tegen Manchester City en Wolves de nul gehouden. Voor mij is Leicester favoriet. 

Leicester heeft in de tweede helft van de laatste vijf uitwedstrijden die het speelde gescoord. De weddenschap 2e helft Leicester City over 0.5 doelpunten is met odds van 1.72 interessant. 

In de laatste vijf ontmoetingen tussen deze twee clubs is er vaker dan 2.5x gescoord. Over 2.5 doelpunten tegen odds van 1.79 is aanlokkelijk.

Leicester heeft in de laatste drie uitwedstrijden tegen West Ham telkens minimaal één helft gewonnen. De weddenschap Leicester City wint één van beide helften: Ja tegen 1.87 is interessant.

Dont’s
Leicester heeft al 180 minuten geen tegendoelpunt hoeven te incasseren. Aan match specials die een vroege voorsprong voor West Ham United voorspellen, zou ik me niet wagen.

West Ham United - Leicester City wordt vanavond om 21.00u gespeeld in het London Stadium in Londen. De wedstrijd wordt live op televisie uitgezonden bij Ziggo Sport.

Screenshot 2021-08-23 10.04.57.png

bewerkt door Brunsie (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: PSV - Benfica

Onze wedstrijd van vandaag is de allesbeslissende wedstrijd tussen PSV en Benfica over een plaats in de groepsfase van de Champions League. Benfica won vorige week het eerste duel in Portugal met 2-1. Er is dus nog niets beslist.

PSV
We hebben het op deze plek de afgelopen weken vaker over PSV gehad. De Eindhovenaren zijn goed aan het seizoen begonnen en zijn dichterbij de groepsfase van de Champions League dan dat ze jaren geweest zijn. Trainer Roger Schmidt heeft met het 4-2-3-1 -systeem de winnende formule gevonden en heeft de afgelopen weken de belastbaarheid van zijn spelers goed gemanaged. Vanavond stuurt Schmidt zijn sterkste elftal het veld in en heeft dan met Bruma, Pröpper en Vertessen nog wapens achter de hand. 

Pluspunt: PSV heeft geen basiselftal, maar veertien, vijftien spelers die de basis vormen.
Minpunt: De nederlaag in Lissabon was onnodig. Dat kan PSV duur komen te staan.

Benfica
Benfica was vorige week woensdag vooral veel slimmer dan PSV. Dat komt deels door de Eindhovense onervarenheid, maar anderzijds ook door de kwaliteiten van de Portugezen. Toen PSV eenmaal de schroom van zich af gooide, kon het Benfica onder druk zetten en creëerde het kansen. Benfica zal niet met angst en beven naar Eindhoven afreizen, maar honderd procent zeker van hun zaak zijn de mannen van Jorge Jesus ook niet. 

Pluspunt: Voetbalslimheid. Weten waar en wanneer je de tegenstander pijn kan doen.
Minpunt: Het ontbreken van Jan Vertonghen kan de ploeg opbreken.
 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
PSV op voorsprong na 10 minuten tegen odds van 6.50 zijn te mooi om te laten liggen. PSV gaat stormen. De anticipatie is groot en met de supporters erachter gaat PSV proberen de eerste tien minuten Benfica tegen het eigen doel te spijkeren. Een vroege goal zoals tegen Galatasaray gaat de ploeg zeker helpen. 

Mario Götze is vanavond de man om in de gaten te houden. De Duitser geniet van het Eindhovense publiek en heeft de ervaring om met zijn voetbalintelligentie het verschil te maken. De weddenschap Götze geeft een assist tegen odds van 3.25 zou zomaar eens winstgevend kunnen zijn. 

Als er één speler in vorm is bij PSV dan is het wel Noni Madueke. De jonge Engelsman creëert a la Arjen Robben ruimte voor zichzelf en is efficiënt in de afronding. De weddenschap Madueke scoort en wint 1-0, 2-0 of 3-0 tegen odds van 7.50 is realistisch gezien haalbaar. 

TOTO verwacht gezien de odds voor de wedstrijd een overwinning van PSV, maar een plaats in de groepsfase van de Champions League voor Benfica. Wanneer je gelooft in de kansen van PSV, dan is de weddenschap Naar de volgende ronde: PSV tegen odds van 2.36 interessant. 

Dont’s
PSV gaat vanavond met 2-0 of 3-0 winnen en zich plaatsen voor de Champions League. Tenminste, dat is mijn voorgevoel. Toch zou ik niet inzetten op spelers die twee of drie doelpunten maken. Ik denk dat alle doelpuntenmakers vanavond één keer trefzeker zullen zijn.

PSV - Benfica wordt vanavond om 21.00u gespeeld in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd wordt live op televisie uitgezonden bij RTL7.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...