Spring naar bijdragen

OneTime Match of the Day


Brunsie

Aanbevolen berichten

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Bröndby IF - Red Bull Salzburg

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd tussen Bröndby IF en Red Bull Salzburg in de play-offs voor een plaats in de groepsfase van de Champions League. Red Bull Salzburg won vorige week het eerste duel in Oostenrijk met 2-1. Er is dus nog niets beslist.

Bröndby IF 
De Deense kampioen van het afgelopen seizoen is niet rechtstreeks geplaatst voor het hoofdtoernooi van de Champions League, maar moet zich via de play-offs bij de beste 32 clubs van Europa zien te spelen. Dat zal voor Bröndby IF niet meevallen. De club versloeg vorig seizoen FC Midtjylland en FC Kopenhagen in een spannende titelrace, maar is er kwalitatief niet beter op geworden. Sterspeler Jesper Lindström vertrok voor zeven miljoen euro naar Eintracht Frankfurt. Zijn opvolger Mathias Greve werd voor een miljoen overgenomen van Randers, maar is geblesseerd. Bröndby is zeer matig aan het seizoen begonnen. Van de eerste zes competitiewedstrijden werden er vier gelijkgespeeld en twee verloren. Bröndby won dit seizoen nog niet in een officiële wedstrijd. 

Pluspunt: Niets meer te verliezen, alles te winnen
Minpunt: De vorm is niet fantastisch

Red Bull Salzburg
Red Bull Salzburg is de club waarmee het Red Bull voetbal imperium opgestart werd. In 2005 nam het concern de club over en startte daarmee een ongekende dominantie in het Oostenrijkse voetbal. Sinds 2007 werd de club dertien keer landskampioen van Oostenrijk. De laatste acht landstitels gingen naar Salzburg. Trainers die in Salzburg werkten waren onder andere Co Adriaanse, Huub Stevens en huidig PSV-trainer Roger Schmidt. Nationaal is er weinig te klagen, internationaal is dat anders. In het seizoen 2017/18 behaalde Salzburg met een halve finaleplaats in de Europa League het beste resultaat. Wanneer de Champions League gehaald wordt, is de poulefase vaak het eindstation. Vaker werd de Champions League niet gehaald en moest Salzburg het doen met een plekje in de Europa League. Salzburg staat een beetje bekend als de Red Bull-talentenfabriek. Onder andere Erling Haaland brak er enige jaren geleden definitief door. Spits Mergim Berisha staat nadrukkelijk op de radar bij PSV en ook keeper Philip Köhn mag zich op belangstelling van de Europese top verheugen.  

Pluspunt: Aan geld geen gebrek
Minpunt: Gebrek aan tegenstand in eigen land zorgt voor verminderde weerbaarheid op Europees niveau

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Als je van een gokje houdt is een inzet op Bröndby IF misschien wel iets voor jou. Met odds van 5.00 is een paar euro op winst voor Bröndby in ieder geval lucratief. Eens moet de slechte serie eindigen en misschien gebeurt dat wel vanavond. 

Gemakkelijk zal dat niet worden tegen een Red Bull Salzburg in vorm. De Oostenrijkers zijn tien wedstrijden op rij ongeslagen en wonnen de laatste negen wedstrijden. Wanneer met meer zekerheid wilt inzetten, wed je op een zege Red Bull Salzburg.

Bröndby IF kreeg de laatste vijf wedstrijden liefst tien tegendoelpunten, terwijl Salzburg juist veertien keer scoorde. Een weddenschap op over 2.5 doelpunten in de wedstrijd is tegen odds van 1.58 vrij zeker. Een weddenschap op plus 2.5 doelpunten voor Red Bull Salzburg is tegen odds van 2.60 veel interessanter. 

Dont’s
Bröndby scoorde in de laatste drie wedstrijden drie keer in de eerste helft en won de eerste helft in twee van die drie wedstrijden. In de tweede helft is waar Bröndby het telkens weggeeft. Weddenschappen om te vermijden zijn derhalve tweede helft weddenschappen op Bröndby en under 0.5 doelpunten in de eerste helft.

Bröndby IF - Red Bull Salzburg wordt vanavond om 21.00u gespeeld in het Bröndby Stadion in Kopenhagen. De wedstrijd wordt niet live op de Nederlandse televisie uitgezonden.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: AZ - Celtic

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd tussen AZ en Celtic in de play-offs voor een plaats in de groepsfase van de Europa League. Celtic won vorige week het eerste duel in Glasgow met 2-0. Er is dus werk aan de winkel voor AZ.

AZ
Pascal Jansen is niet te benijden. De oefenmeester nam halverwege het vorige seizoen de taken van de ontslagen Arne Slot over en bewerkstelligde een mooie vierde plaats en daarmee een ticket voor de play-offs van de vernieuwde Europa League. Sinds het eind van het vorige seizoen en de tweestrijd met Celtic is er nogal het nodige veranderd in Alkmaar. Jonas Svensson was de eerste speler die de deuren van het AFAS Stadion achter zich dichttrok. In zijn kielzog volgden sindsdien Calvin Stengs, Marco Bizot en Myron Boadu, terwijl Owen Wijndal en Teun Koopmeiners nadrukkelijk naar een transfer lonken. De miljoenen die de uitgaande transfers opgeleverd hebben zijn door technisch directeur Max Huiberts nog niet en masse uitgegeven aan nieuwe spelers. De Griekse spits Vangelis Pavlidis werd voor 2,5 miljoen overgenomen van Willem II en van promovendus Go Ahead Eagles kwam de talentvolle verdediger Sam Beukema. Voldoende voor een vlekkeloze competitiestart was dat niet. AZ verloor van RKC Waalwijk en ging vorige week vrij kansloos onderuit bij Celtic in de heenwedstrijd. Er zal voor 1 september nog het nodige moeten gebeuren in Alkmaar. 

Pluspunt: Financieel bijzonder lucratieve zomer voor de clubkas.
Minpunt: De selectie heeft kwalitatief wel een jasje uitgedaan.

Celtic
Celtic is een typisch Schotse ploeg die vastgeroest zit in oude patronen. De club werd tig jaar op rij onbedreigd kampioen en speelt standaard Europees voetbal. Afgelopen seizoen werd Celtic echter verslagen door de Rangers en eerder deze zomer ging het in de voorronde van Champions League mis tegen FC Midtjylland. Tegen AZ kan de club deelname aan het Europa League toernooi afdwingen. De seizoensstart is op de nederlaag in Denemarken na vrij vlekkeloos. De club heeft zes wedstrijden op rij gewonnen. 

Pluspunt: Goede serie.
Minpunt: Spelers vermoeid van druk programma

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Celtic is favoriet om zich na de 2-0 van vorige week in Schotland te plaatsen voor de poulefase van de Europa League, maar AZ is favoriet om de wedstrijd vanavond in eigen huis te winnen. Een zege van de Alkmaarders is met odds van 2.06 ruim beter van de 3.45 van Celtic. Wanneer de Alkmaarders met twee doelpunten verschil weten te winnen wordt er verlengd. 

We zijn positief ingesteld en beetje chauvinistisch. We geloven in een goede afloop voor AZ. Daar kunnen we vanavond flink wat geld mee verdienen. De weddenschappen Naar de volgende ronde: AZ tegen odds van 4.20 en Manier van kwalificeren: AZ na verlenging tegen odds van 13.75 zijn zeker het overwegen waard als je een gokje durft te wagen.

Als AZ iets wil zal het moeten scoren. Precies daar ligt het grootste Alkmaarse probleem. Er is veel scorend vermogen vertrokken. Pavlidis en Jesper Karlsson hebben het net nog niet weten te vinden in een officiële wedstrijd dit seizoen. Met Teun Koopmeiners heeft AZ wel een specialist op het gebied van strafschoppen in het elftal. De odds voor de weddenschap Koopmeiners scoort en wint staat op 5.50.

Dont’s
Celtic heeft absoluut geen enkele moeite met het maken van een doelpunt. De Schotten troffen in de laatste vijf wedstrijden die het speelde maar liefst twintig maal doel. Wij zouden weddenschappen op een clean sheet voor AZ of onder 0.5 doelpunten dan ook niet aangaan.

AZ - Celtic wordt vanavond om 21.00u gespeeld in het AFAS Stadion in Alkmaar. De wedstrijd wordt niet live uitgezonden op de Nederlandse televisie. De wedstrijd is het best te volgen op de app SofaScore. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Roda JC - Almere City FC

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie tussen Roda JC en Almere City FC, twee ploegen die aan het eind van het seizoen play-off voetbal hopen te spelen. 

Roda JC
Niet zo heel lang geleden was het ParkStad Limburg Stadion waar Ajax, PSV en Feyenoord niet graag kwamen. Het kon in Kerkrade behoorlijk spoken. Naarmate de jaren vorderden zakte Roda JC steeds verder weg op de ranglijst en na de tweede degradatie in 2018 zakte de Limburgers direct door naar de onderkant van de Keuken Kampioen Divisie. De club werd dertiende en achttiende. Op de achtergrond speelde een hoop. Twee keer werd de club overgenomen door een dubieuze eigenaar. De Rus Alexei Korotayev bleek een veroordeelde crimineel en de Mexicaan De la Vega werd niet gepruimd in Limburg. De supporters bonjourden de nieuwe eigenaar letterlijk het stadion uit. Rustig is het in Kerkrade nog altijd niet, maar onder trainer Jurgen Streppel sloeg de club wel de weg naar boven weer in. Vorig seizoen werd Roda JC achtste en haalde het de play-offs. 

Pluspunt: Nieuw realisme
Minpunt: Bestuurlijke chaos regeert opnieuw in Kerkrade.

Almere City FC
Almere City FC is de jongste profclub van Nederland. In Almere zijn ze ambitieus. De Eredivisie is het doel en het liefst zo snel mogelijk. Daartoe is er deze zomer geïnvesteerd in de club. Zowel in de accommodatie, als in de staf en spelersgroep. De ervaren trainer Gertjan Verbeek werd aangesteld als nieuwe oefenmeester en aan hem de schone taak om Almere naar de Eredivisie te leiden. Met Ramon Leeuwin werd er een ervaren verdediger aangetrokken om leiding te geven aan de achterhoede en met Jonas Arweiler en Maarten Pouwels zijn er nieuwe spitsen aangetrokken die het vertrek van Thomas Verheydt op moeten vangen.

Pluspunt: Ambitie gecombineerd aan durf, daarmee kan Almere City een eind komen
Minpunt: Seizoenstart een beetje gemist met één punt uit drie wedstrijden

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Roda JC heeft twee uitstekende Keuken Kampioen Divisie-spitsen in de selectie. Fabian Serrarens en Dylan Vente kunnen gezamenlijk wel eens meer dan twintig doelpunten gaan maken. Let vanavond ook zeker op deze spitsen. De player specials Vente scoort, wint en beide teams scoren staat op 5.50 en Serrarens scoort, wint en beide teams scoren staat op 6.10.

In de eerste drie competitieronden werden in alle wedstrijden van zowel Roda JC als Almere City FC door beide teams gescoord. BTTS: Ja tegen odds 1.51 lijkt een zekerheidje.

Roda JC won in alle drie de wedstrijden die het speelde de tweede helft. De ploeg scoorde maar liefst zeven doelpunten. De weddenschappen Tweede helft resultaat: Roda JC tegen odds van 2.54, Roda JC wint één van beide helften: Ja tegen odds van 1.65 en 2e helft aantal doelpunten: Over 2.5 tegen odds van 3.30 zijn voor deze wedstrijd interessant.

Dont’s
Beide ploegen zijn er nog in geslaagd om de nul te houden dit seizoen. Wij zouden de weddenschappen die een clean sheet vereisen dan ook niet selecteren in deze wedstrijden. 

Almere City scoorde slechts drie doelpunten dit seizoen. Wij zouden de weddenschappen die Almere City FC op 2.5 doelpunten of hoger vereisen ook niet selecteren.

Roda JC - Almere City FC wordt vanavond om 20.00u gespeeld in het ParkStad Limburg Stadion in Kerkrade. De wedstrijd wordt meegenomen in het schakelprogramma van ESPN. De wedstrijd is ook te volgen op de app SofaScore. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Liverpool - Chelsea

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Premier League tussen Liverpool en Chelsea, twee teams die hopen aan het eind van het seizoen met de kampioensschaal in hun handen te staan. 

Liverpool
Liverpool heeft Virgil van Dijk terug en daarmee is de defensieve degelijkheid teruggekeerd op Anfield Road. De landskampioen van 2020 is met twee zeges aan het Premier League seizoen begonnen en heeft nog geen tegendoelpunt hoeven te incasseren. De doelstellingen van Liverpool zijn duidelijk: de ploeg wil zo lang mogelijk meedoen om het kampioenschap en zo ver mogelijk komen in de Champions League. Van de succesvolle basis van de laatste jaren is alleen Georginio Wijnaldum vertrokken. 

Pluspunt: Continuïteit in selectie en staf
Minpunt: Weinig nieuwe impulsen

Chelsea
Chelsea is onder Thomas Tuchel veranderd in een heuse prijzenpakker. Na het aantreden van de Duitser in februari van dit jaar werden de Champions League en de Europese Super Cup gewonnen. Tuchel probeert de verwachtingen rondom Chelsea in de Premier League wat te drukken, maar het aantrekken van de Belgische spits Romelu Lukaku voor een bedrag van € 115 miljoen euro spreekt boekdelen: Chelsea wil een aanval doen op de titel. Tot zover zijn The Blues foutloos. De eerste twee competitiewedstrijden werden gewonnen.

Pluspunt: Romelu Lukaku aantrekken getuigt van sportieve ambities
Minpunt: Creatieve spelers als Ziyech komen weinig aan voetballen toe in het systeem vanTuchel

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
BTTS: Nee tegen odds van 2.04
Beide teams scoren er tot nu toe lustig op los in de Premier League, maar in drie van de vier laatste wedstrijden tussen Liverpool en Chelsea scoorde slechts één van de twee teams. 

Liverpool won tenminste één helft in de laatste vier thuiswedstrijden en scoorde in drie van de laatste vier thuiswedstrijden het eerste doelpunt. Team scoort eerste doelpunt: Liverpool tegen odds van 1.92 is daarom interessant. Nog interessanter is de weddenschap Team scoort eerste doelpunt in de eerste helft. Deze weddenschap heeft odds voor een eerste treffer van Liverpool van 2.48. Hierbij is het dus wel essentieel dat de score voor rust geopend wordt. 

Een bijzondere weddenschap is de weddenschap Wedstrijd dubbele kans en BTTS eerste helft. Hierbij wed je dus op twee van de drie mogelijke resultaten, wat de kans dat je de weddenschap wint verhoogt, maar moeten beide teams wel voor de pauze allebei een doelpunt maken. Liverpool of gelijkspel en Ja, beide teams scoren staat gequoteerd tegen odds van 6.85. Gelijkspel of Chelsea en Ja staat zelfs gequoteerd tegen odds van 7.10.

Wanneer wij voor deze optie zouden moeten kiezen, dan zouden wij inzetten op Gelijkspel of Chelsea en Nee tegen odds van 1.81. Niet zo spectaculair, maar wel hogere odds dan een reguliere dubbele kans. 

Dont’s
Alle weddenschappen die meer dan 3.5 doelpunten vereisen zouden wij negeren. 
Alle weddenschappen die meer dan twee doelpunten van één speler vereisen zouden wij negeren.

Liverpool - Chelsea wordt vanavond om 18.30u gespeeld op Anfield Road in Liverpool. De wedstrijd wordt uitgezonden op kanaal 14 Ziggo Sport. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Newell’s Old Boys - Atlético Tucamán

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Argentijnse Superleague tussen Newell’s Old Boys en Atlético Tucamán. De grote Europese voetbalcompetities liggen de komende anderhalve week stil omdat deze week in het teken staat van interlandvoetbal. Dat geeft ons de kans om eens verder te kijken dan de standaard competities en teams. Laten we vandaag eens een blik werpen op de Argentijnse eredivisie. 

Newell’s Old Boys
Newell’s Old Boys is de club die bekend is als de club waar Diego Maradona en Lionel Messi hun eerste stappen op het voetbalveld gezet hebben. De club uit Rosario heeft duidelijk Britse roots en werd opgericht in 1903 door de zoon van Isaac Newell, een immigrant die directeur van de Engelse school in Rosario was. De club is nooit een topclub geworden, maar verraste op momenten in de geschiedenis wel door één van de twee Argentijnse competities te winnen. Het voetbalseizoen in Argentinië wordt in twee delen gespeeld, de Clausura en de Apertura. Dit seizoen wil het nog niet vlotten met de club uit Rosario. Onder trainer en voormalig doelman van de Argentijnse nationale ploeg Germán Burgos staat de ploeg op een dertiende plaats.

Pluspunt: Thuis nog niet verloren
Minpunt: Laatste drie wedstrijden niet gewonnen

Atlético Tucamán
Atlético Tucamán staat één plaats lager op de ranglijst dan Newell’s Old Boys, maar is in een competitie die 26 teams kent nog niet in serieus degradatiegevaar. Tucamán is een in Europa vrij onbekende ploeg. De club bestaat echter al sinds 1902, maar speelde het grootste gedeelte van haar bestaan in de lagere Argentijnse klassen. Er staan in Tucamán enkel Argentijnen onder contract. Dit seizoen staat er met Omar De Felipe na vijf jaar een nieuwe trainer voor de spelersgroep

Pluspunt: Stabiel genoeg om niet in degradatie problemen te komen
Minpunt: Meer dan de middenmoot zit er niet in

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Omdat niet iedereen diepgaande kennis heeft van de Argentijnse voetbalcompetitie, Argentijnse clubs en spelers, is deze wedstrijd bij uitstek geschikt om een betbuilder te spelen. Bij een betbuilder selecteer je een aantal weddenschappen op één en dezelfde wedstrijd. Zelfs met conservatieve voorspellingen kun je vrij aardige odds genereren als je meer weddenschappen aan de betbuilder toevoegt. 

Wij zouden de betbuilder als volgt opbouwen:
1X2: Dubbele kans Newell’s Old Boys of gelijkspel.
Newell’s Old Boys heeft dit seizoen nog niet verloren in eigen stadion en is sowieso, met de eerste competitie erbij al zeven thuiswedstrijden ongeslagen. Echter, de laatste twee wedstrijden tegen deze tegenstander eindigden allebei in 2-2. De odds zijn in het voordeel van Newell’s Old Boys, de recente historie impliceert een gelijkspel. Vandaar de dubbele kans. 

BTTS: Ja
In de laatste zes ontmoetingen tussen deze teams werd er door beide ploegen gescoord. 

Over 2.5 doelpunten
In vijf van de laatste onderlinge duels werd er vaker dan 2.5x gescoord. 

Deze betbuilder levert ons met redelijk conservatieve voorspellingen odds van 3.40 op.  

Dont’s
We zouden vanwege de onbekendheid van de clubs en de spelers afraden om in te zetten op player specials. Wij verwachten niet dat de meeste OneTimers kenners van de Argentijnse competitie zijn. 

Newell’s Old Boys - Atlético Tucamán wordt vandaag om 19.30u Nederlandse tijd gespeeld in het Estadio Marcelo Bielsa in Rosario. De wedstrijd wordt in Nederland niet op de televisie uitgezonden en is het best te volgen via de app SofaScore. 

Screenshot 2021-08-30 12.23.31.png

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: FC KTP Kotka - FC Inter Turku

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar Finland. In de Finse Veikkausliiga staat de wedstrijd tussen FC KTP Kotka en FC Inter Turku op het programma. Oftewel de nummer laatst tegen de nummer nummer 4.  

FC KTP Kotka
FC KTP Kotka is dit seizoen nieuw op het hoogste niveau in Finland. De club promoveerde het afgelopen seizoen, maar lijkt zich maar één seizoen in de Veikkausliiga te gaan handhaven. Het grootste probleem van de ploeg is het gebrek aan scorend vermogen. Slechts twaalf keer wist FC KTP Kotka het net te vinden in zestien competitiewedstrijden.

Pluspunt: Met 30 tegendoelpunten in zestien wedstrijden is de achterhoede geen gatenkaas.
Minpunt: Te weinig scorend vermogen

FC Inter Turku
FC Inter Turku is een topclub in Finland, maar in het huidige seizoen wil het niet zo vlotten. Turku staat slechts op de vierde plaats. De achterstand op koploper HJK Helsinki is zestien punten dus geloven in een kampioenschap zullen ze in Turku niet meer doen. Het grootste probleem is dat Turku voor een topclub bijzonder weinig scoort. 25 doelpunten in 17 wedstrijden is niet goed genoeg.

Pluspunt: Weinig
Minpunt: Simpelweg niet goed genoeg voor het ambitieniveau van de club

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Ondanks dat FC Inter Turku een bijzonder matig seizoen draait, verwachten we wel dat het FC KTP Kotka opzij zal zetten. De gastheren leden de afgelopen drie wedstrijden stevige nederlagen en wij zien tegen Turku niet de ommekeer komen. Een overwinning voor FC Inter Turku wordt echter ook door de bookmakers verwacht. De odds zijn daardoor met 1.33 niet heel spectaculair. 

We hebben te maken met twee ploegen die maar moeilijk tot scoren komen. FC KTP Kotka scoorde in vier van de laatste vijf wedstrijden niet. FC Inter Turku scoorde in negentien van de laatste twintig uitwedstrijden minder dan 2.5 doelpunten. Aantal doelpunten onder 2.5 tegen odds van 2.07 zijn interessant. 

Dont’s
FC Inter Turku verloor vier van de laatste vijf uitwedstrijden die het speelde. Met die wetenschap zou het verleidelijk kunnen zijn om op een zege voor het thuisspelende FC KTP Kotka in te zetten. Wij verwachten echter dat het niveauverschil tussen deze ploegen echter te groot is om een stuntje mogelijk te maken. 

FC KTP Kotka - FC Inter Turku wordt vandaag om 17.30u Nederlandse tijd gespeeld in de Artoo Tolsa Areena. De wedstrijd wordt in Nederland niet op de televisie uitgezonden en is het best te volgen via de app SofaScore. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Noorwegen - Nederland

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar Noorwegen. Normaliter ben ik niet zo’n voorstander van interlands analyseren omdat je weinig actuele statistische informatie tot je beschikking hebt, maar voor de eerste wedstrijd in de derde periode van Louis van Gaal als bondscoach maak ik een uitzondering. 

Noorwegen
Noorwegen heeft met spits Erling Haaland een van de beste goalgetters ter wereld in de selectie. Waar de blonde spits bij Borussia Dortmund omringd wordt door spelers die hem assisteren in het maken van doelpunten, is dat bij Noorwegen een ander verhaal. Ex-Heerenveen-middenvelder Martin Odegaard is wel een speler die Haaland vrij voor de keeper kan zetten en dat is een scenario dat Nederland moet zien te voorkomen. Odegaard speelt inmiddels bij het zwalkende Arsenal, waar hij vooralsnog vooral in de malaise. 

Pluspunt: Aan een halve kans genoeg voor een doelpunt
Minpunt: Te weinig creativiteit in het elftal

Nederland
Louis van Gaal keert met het Nederlands Elftal terug naar een 4-3-3 systeem waarbij er vooral vanaf het middenveld druk naar voren ontwikkeld moet worden. Met Memphis Depay, Frenkie de Jong en Georginio Wijnaldum zit er heel veel voetbal in het elftal. De doorbraak van Cody Gakpo voegt alleen nog maar dreiging aan het elftal toe. Achterin moeten topverdedigers Virgil van Dijk, Mathijs de Ligt en Stefan de Vrij geacht worden het fenomeen Haaland te kunnen beteugelen.

Pluspunt: Veel aanvallende dreiging
Minpunt: Of Van Gaal nu kiest voor Bijlow of Drommel, er staat een onervaren keeper tussen de palen. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Met odds van 1.96 wordt een overwinning van Nederland niet als een voldongen feit gezien. Een straight forward 1X2 weddenschap is dus al lucratief. 

Als iemand aan Nederlandse kant de doelpunten moet maken, dan is het Memphis Depay wel. De player specials waarbij Depay scoort en wint zijn interessant want zijn allemaal boven de 3.5x je inleg gequoteerd.

Dont’s
Noorwegen zal het spel aan Nederland laten en Oranje heeft recentelijk laten zien best wel lastig is om kansen te creëren. Weddenschappen waarbij Nederland naar een x-aantal minuten aan de leiding staat laten we voor deze wedstrijd aan ons voorbij gaan. 

Noorwegen - Nederland wordt vandaag om 20.45u Nederlandse tijd gespeeld in het Ullevaal Stadion in Oslo. De wedstrijd wordt op de televisie uitgezonden bij de NOS op NPO1.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Niet de slimste bet omdat Haaland niet een hele wedstrijd te stoppen is  door een ad hoc verdediging.

Op de valreep zag ik nog een promootje in de mailbox van WillHill waarbij ik een verliezende bet tot EUR 20 per mobiel zou terug krijgen als freebet. Die bet completeerde de Toto weddenschap wel aardig, met dank aan de paal en aan Dumphries.

image.png.4408efa4354e0266269d9418714ff698.png

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Helmond Sport - FC Emmen

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar Helmond. Waar de grote competities dit weekend stil liggen vanwege het interlandvoetbal, staat er in Keuken Kampioen Divisie een half competitieprogramma op de rol. Speelronde 5 wordt vanavond op gang gebracht door Helmond Sport en FC Emmen.  

Helmond Sport
Helmond Sport sloeg vorig jaar na een aantal mindere jaren de weg naar boven weer in. Het zorgde niet voor play-off koorts in Helmond, maar onder trainer Wil Boessen boekte Helmond Sport met jonge voetballers progressie. Dit seizoen wil Helmond Sport voortborduren op die ontwikkeling. Daartoe ging de club uit Oost-Brabant een samenwerking aan met het Belgische KV Mechelen dat maar liefst zes talenten stalt in Helmond. Deze Belgische talenten moeten samen met de Helmondse jeugd voor successen gaan zorgen. 

Pluspunt: Met Jelle Goselink heeft Helmond Sport een spits die al tien keer scoorde in 37 Keuken Kampioen Divisie wedstrijden. 
Minpunt: Selectie is heel jong. Verdediger Dean van der Sluys is met 26 jaar de oudste speler van Helmond Sport.

FC Emmen
Waar Helmond Sport vol inzet op jeudig talent heeft FC Emmen voor dit seizoen juist flink wat ervaren spelers vastgelegd. De Drentenaren willen koste wat het kost op heel korte termijn terugkeren naar de Eredivisie. Die ambitie wordt onderstreept door het aantrekken van spelers als Peter van Ooijen, Jeroen Veldmate en Indy Groothuizen. Spelers die gemakkelijk mee kunnen in de eredivisie. Op de slotdag van de transfermarkt werd zelfs verdediger Peet Bijen gecontracteerd. Op papier ziet het er allemaal lang niet slecht uit bij FC Emmen, maar de ranglijst liegt niet. Daarop staan de Emmenaren slechts op de zeventiende plaats. Thuis werd er verloren van FC Eindhoven en De Graafschap en uit werd er gelijkgespeeld tegen Telstar. De enige zege werd geboekt in Den Haag tegen ADO. 

Pluspunt: Spits Jeredy Hilterman scoorde al drie keer in dit prille seizoen.
Minpunt: Naast Hilterman wist geen enkele speler van FC Emmen een doelpunt te maken. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Een duel tussen de nummers 19 en 17 van de Keuken Kampioen Divisie kan in principe alle kanten uit, maar waar Helmond Sport vooralsnog niet beter kan staat FC Emmen natuurlijk gezien de aanwezige kwaliteiten veel te laag. Een bet op FC Emmen voor de winst is het meest voor de hand liggend en met odds van 1.95 best lucratief.

Als er een speler scoort bij FC Emmen dan is het Jeredy Hilterman. De spits heeft daarom een aantal player specials gekregen van de TOTO waarbij Hilterman scoort en wint met odds van 3.50 het minst risicovol zijn. Wanneer je iets meer risico wilt nemen, kun je ook kiezen voor de special Hilterman scoort meer dan Helmond Sport tegen odds van 5.00.

FC Emmen scoorde tot nu toe alleen in uitwedstrijden. Helmond Sport scoorde in alle twee de thuiswedstrijden die het speelde. Statistisch gezien is BTTS: Ja de meeste zekere optie als je wilt wedden op BTTS. De odds zijn hiervoor met 1.61 niet eens heel slecht. 

Helmond Sport kwam in beide thuisduels op voorsprong. Team scoort eerste goal: Helmond Sport staat op interessante odds van 2.28

Dont’s
De Keuken Kampioen Divisie is spectaculair en met spitsen als Hilterman en Goselink in het veld kan er zo maar flink gescoord gaan worden. Wij laten alle weddenschappen met het aantal doelpunten under 2.5 dan ook aan ons voorbij gaan.

Helmond Sport - FC Emmen wordt vandaag om 21.00u Nederlandse tijd gespeeld in het SolarUnie Stadion, plaatselijk ook bekend onder Stadion De Braak, in Helmond. De wedstrijd wordt op de televisie uitgezonden bij ESPN.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Almere City FC - TOP Oss

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar Almere. Daar ontvangt de jongste profclub van Nederland de enige profclub die in de laatste vijftig jaar uit de Eerste Divisie gedegradeerd is. Het affiche Almere City FC - TOP Oss is het enige dat vandaag in de Keuken Kampioen Divisie op het programma staat. 

Almere City FC
Over Almere City FC hebben we de laatste tijd vaker geschreven op deze plaats. We bespraken de sportieve ambities van de Flevolanders en de financiële onderbouwing hoe zij de Eredivisie denken te halen. Ondanks een haperende seizoenstart heeft trainer Gertjan Verbeek nog altijd het volste vertrouwen in de missie: Eredivisie waarvoor hij is aangetrokken. Volgens de ervaren oefenmeester komt dat doordat er bij Almere sprake is van een groot verschil in intensiteit in de eerste helft en in de tweede helft. De Almeerders wonnen vorig weekend in extremis hun eerste competitiewedstrijd op de valreep bij Roda JC: Spits Fabian Serrarens scoorde in de blessuretijd. 

Pluspunt: Met het behalen van de eerste overwinning neemt het vertrouwen toe.
Minpunt: Weinig rendement uit gecreëerde kansen tegenover veel tegendoelpunten. 

TOP Oss
TOP Oss is onder de nieuwe trainer Bob Peeters goed aan het seizoen begonnen. Peeters werkte in België langdurig op het hoogste niveau en koos met TOP bewust voor een lagere instap in Nederland. In de eerste vier wedstrijden won Oss drie keer en verloor het één keer. Helemaal niet verkeerd voor een van de kleinere clubs in de competitie. Oss krijgt met de nieuwe doelman Norbert Alblas tussen de palen heel weinig doelpunten tegen. 

Pluspunt: Slechts twee tegentreffers in vier competitiewedstrijden
Minpunt: Oss creëert weinig, maar gaat heel efficiënt met de kansen om. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Almere City FC is volgens de TOTO de grote favoriet voor deze wedstrijd. De Almeerders hebben odds van 1.64. Echter, de ploeg haalt weinig rendement uit de gecreëerde kansen en krijgt relatief eenvoudig doelpunten tegen. Daarentegen krijgt Oss weinig doelpunten tegen en scoort het op de cruciale momenten wel. Ik zet vandaag dan ook in op een zege van TOP Oss. Tegen odds van 5.05 is dat erg aantrekkelijk. 

De afgelopen drie ontmoetingen tussen Almere City FC en TOP Oss in Almere eindigde telkens in een 3-0 overwinning voor de thuisploeg. Over 2.5 doelpunten tegen odds van 1.64 zijn interessant. Under 2.5 doelpunten zijn met odds van 2.22 nog interessanter, maar daar wijzen de stats niet op. 

Almere City won in drie van de vier wedstrijden die het dit seizoen speelde de eerste helft en speelde er één gelijk. Almere City wint van één van beide helften tegen odds van 1.35 is waarschijnlijk. 

TOP Oss maakte van vijf van de zes doelpunten die het scoorde in de tweede helft. TOP Oss tweede helft over 0.5 tegen hoge odds van 2.07 lijkt statistisch een goede bet, zeker als je bedenkt dat Almere City onderpresteert in alle tweede helften die het dit seizoen speelde. 

Dont’s
De statistieken van de eerder dit seizoen gespeelde wedstrijden wijzen uit dat Almere City FC de bovenliggende partij gaat zijn in de eerste helft en TOP Oss in de tweede. Wij zouden niet tegen deze statistieken in wedden. De odds zijn interessant, maar wanneer er al vier wedstrijden hetzelfde beeld te zien is, dan is er sprake van een beginnend patroon. 

Almere City FC - TOP Oss wordt vandaag om 16.30u gespeeld in het Yanmar Stadion in Almere. De wedstrijd wordt op de televisie uitgezonden bij ESPN.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: ADO Den Haag - FC Eindhoven

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar de hofstad. In de over het hele weekend uitgesmeerde vijfde speelronde in de Keuken Kampioen Divisie staat vanmiddag net na de finish van de Grand Prix van Zandvoort en net voor de laatste Vuelta-etappe de wedstrijd tussen ADO Den Haag en FC Eindhoven op het programma.

ADO Den Haag
Het verhaal van ADO is bekend. De club snakt naar bestuurlijke en organisatorische duidelijkheid. De KNVB heeft de club inmiddels punten in mindering gebracht omdat het huishoudboekje gewoon niet klopt. Als er niet snel een partij wordt gevonden die serieuze euro’s in ADO pompt, dan zal dat niet bij de enige straf uit de Zeister bossen blijven.
Tegelijkertijd staat er onder leiding van Ruud Brood een alleraardigste spelersgroep die deze week nog versterkt werkt met twee ex-spelers van de tegenstander van vandaag FC Eindhoven, Hervé Mattys en Samy Bourard. 

Pluspunt: Brede en kwalitatieve spelersgroep moet hoge ogen kunnen gooien in de KKD
Minpunt: Extra sportieve elementen en geldgebrek wegen als een molensteen

FC Eindhoven
FC Eindhoven is best okay aan het seizoen begonnen. De competitie ouverture tegen FC Volendam werd knap met 1-1 gelijkgespeeld, alvorens er nog iets knapper in Emmen met 0-1 gewonnen werd. Na een nederlaag tegen Jong PSV, won FC Eindhoven vorige week in eigen huis van FC Den Bosch zodat de blauwwitten met zeven punten uit vier wedstrijden keurig in het linkerrijtje staan. Daar hadden trainer Rob Penders en zijn assistenten voor de competitiestart voor getekend want het wordt budgettair elk jaar een beetje minder in Eindhoven. Toch werd op de valreep van de transferdeadline met de Canadese international Charles Andreas Brym nog aan de selectie toegevoegd en keerde verdediger Collin Seedorf voor de derde keer in zijn carrière terug aan de Aalsterweg.

Pluspunt: Joey Sleegers begint weer langzaam maar zeker zijn oude niveau te bereiken
Minpunt: Heel smalle basis

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Joey Sleegers stond bekend als een erg groot talent in de jeugd van Feyenoord. De buitenspeler maakte op huurbasis bij FC Eindhoven erg veel indruk en keerde twee jaar geleden na omzwervingen bij NEC, VVV-Venlo en AS Trencin terug in Eindhoven. De Messi van de Aalsterweg kwam de afgelopen twee seizoenen door fysiek ongemak nauwelijk aan spelen toe, maar keert dit seizoen langzaam maar zeker terug op zijn topniveau. Sleegers scoorde al twee keer en creëert veel kansen voor zichzelf en zijn teamgenoten. De player special Sleegers scoort en meer dan drie doelpunten in de wedstrijd tegen odds van 5.50 is dan ook zeer het overwegen waard. 

Een andere interesse weddenschap rondom Joey Sleegers is de weddenschap Speler scoort en verliest. ADO is immers wel de favoriet om de wedstrijd te winnen. Een doelpunt en een nederlaag voor Sleegers staat gequoteerd tegen 9.00

FC Eindhoven scoorde in iedere wedstrijd die het speelde tenminste één keer. BTTS: Ja of FC Eindhoven over 0.5 doelpunten zijn aan te raden weddenschappen.

Dont’s
Wij verwachten niet dat FC Eindhoven een helft gaat winnen in Den Haag. 

ADO Den Haag - FC Eindhoven wordt vandaag om 16.45u gespeeld in het Cars Jeans Stadion in Den Haag. De wedstrijd wordt op de televisie uitgezonden bij ESPN.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: VfL Osnabrück - Viktoria Köln

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar de 3. Liga in Duitsland. Omdat de grotere competities door het interlandvoetbal nog altijd stil liggen, verdiepen we ons eens in de minder bekende voetbalcompetities. De 3. Liga is de tegenwoordige thuishaven van een aantal voormalige Duitse topclubs zoals TSV 1860 München en 1. FC Kaiserslautern. Ook VfL Osnabrück speelt sinds dit seizoen op het derde niveau.  

VfL Osnabrück
VfL Osnabrück degradeerde vorig seizoen ietwat verrassend uit de 2. Bundesliga en moet zich dit seizoen zien te herpakken. Tot op dit moment is dat nog niet echt gelukt. Met een plaats in de middenmoot na zes gespeelde wedstrijden is de route naar promotie nog niet echt ingezet. Winst tegen Viktoria Köln kan Osnabrück echter zomaar de top-5 in piloteren. 

Pluspunt: Osnabrück heeft de laatste twee competitiewedstrijden gewonnen. Dat geeft vertrouwen.
Minpunt: In zes competitiewedstrijden zijn al twee spelers met rood van het veld gestuurd. 

Viktoria Köln
FC Viktoria Köln is een club die pas tien jaar bestaat. De club werd opgericht om de jeugdopleiding van het oude Viktoria Köln van een nakend faillissement te redden. De club debuteerde op het vijfde niveau in Duitsland, maar promoveerde direct in het eerste jaar van haar bestaan naar de Regionalliga. Daar speelde club enkele jaren alvorens in 2019 promotie naar de 3. Liga werd bewerkstelligd. 

Pluspunt: Veel jeugdspelers krijgen de kans bij Viktoria Köln.
Minpunt: De échte toptalenten uit de regio kiezen voor 1. FC Köln en niet voor Viktoria. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
VfL Osnabrück gaat iedere wedstrijd meer scoren. Na 0, 1, 2 en 3 doelpunten zouden ze vandaag vier keer moeten scoren om de serie door te trekken. Viktoria Köln kreeg in vier van de vijf afgelopen wedstrijden drie doelpunten tegen. VfL Osnabrück over 2.5 tegen odds van 3.80 is interessant. 

VfL Osnabrück won hun laatste twee wedstrijden met drie doelpunten verschil. FC Viktoria Köln verloor twee van hun laatste drie wedstrijden met respectievelijk twee en drie doelpunten verschil. VfL Osnabrück aan de wedstrijd laten starten met een handicap van -1 tegen odds van 3.60 kan interessant zijn. 

Dont’s
FC Viktoria Köln scoorde slechts in één wedstrijd dit seizoen niet. Wij denken niet dat BTTS: nee, de juiste keuze voor deze wedstrijd is. 

VfL Osnabrück - FC Viktoria Köln wordt vandaag om 19.00u gespeeld in het Stadion an der Bremer Brücke in Osnabrück. De wedstrijd wordt in Nederland niet op de televisie uitgezonden. De meeste manier op de wedstrijd te volgen is via de app SofaScore. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

6 hours ago, Brunsie said:

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: VfL Osnabrück - Viktoria Köln

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar de 3. Liga in Duitsland. Omdat de grotere competities door het interlandvoetbal nog altijd stil liggen, verdiepen we ons eens in de minder bekende voetbalcompetities. De 3. Liga is de tegenwoordige thuishaven van een aantal voormalige Duitse topclubs zoals TSV 1860 München en 1. FC Kaiserslautern. Ook VfL Osnabrück speelt sinds dit seizoen op het derde niveau.  

VfL Osnabrück
VfL Osnabrück degradeerde vorig seizoen ietwat verrassend uit de 2. Bundesliga en moet zich dit seizoen zien te herpakken. Tot op dit moment is dat nog niet echt gelukt. Met een plaats in de middenmoot na zes gespeelde wedstrijden is de route naar promotie nog niet echt ingezet. Winst tegen Viktoria Köln kan Osnabrück echter zomaar de top-5 in piloteren. 

Pluspunt: Osnabrück heeft de laatste twee competitiewedstrijden gewonnen. Dat geeft vertrouwen.
Minpunt: In zes competitiewedstrijden zijn al twee spelers met rood van het veld gestuurd. 

Viktoria Köln
FC Viktoria Köln is een club die pas tien jaar bestaat. De club werd opgericht om de jeugdopleiding van het oude Viktoria Köln van een nakend faillissement te redden. De club debuteerde op het vijfde niveau in Duitsland, maar promoveerde direct in het eerste jaar van haar bestaan naar de Regionalliga. Daar speelde club enkele jaren alvorens in 2019 promotie naar de 3. Liga werd bewerkstelligd. 

Pluspunt: Veel jeugdspelers krijgen de kans bij Viktoria Köln.
Minpunt: De échte toptalenten uit de regio kiezen voor 1. FC Köln en niet voor Viktoria. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
VfL Osnabrück gaat iedere wedstrijd meer scoren. Na 0, 1, 2 en 3 doelpunten zouden ze vandaag vier keer moeten scoren om de serie door te trekken. Viktoria Köln kreeg in vier van de vijf afgelopen wedstrijden drie doelpunten tegen. VfL Osnabrück over 2.5 tegen odds van 3.80 is interessant. 

VfL Osnabrück won hun laatste twee wedstrijden met drie doelpunten verschil. FC Viktoria Köln verloor twee van hun laatste drie wedstrijden met respectievelijk twee en drie doelpunten verschil. VfL Osnabrück aan de wedstrijd laten starten met een handicap van -1 tegen odds van 3.60 kan interessant zijn. 

Dont’s
FC Viktoria Köln scoorde slechts in één wedstrijd dit seizoen niet. Wij denken niet dat BTTS: nee, de juiste keuze voor deze wedstrijd is. 

VfL Osnabrück - FC Viktoria Köln wordt vandaag om 19.00u gespeeld in het Stadion an der Bremer Brücke in Osnabrück. De wedstrijd wordt in Nederland niet op de televisie uitgezonden. De meeste manier op de wedstrijd te volgen is via de app SofaScore. 

Binnen 😁

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Nederland - Turkije

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar een cruciaal duel voor het Nederlands Elftal. De WK-kwalificatie voor het eindtoernooi in Qatar 2022 wordt een heel stuk gemakkelijker als Oranje er vanavond in slaagt om van de grootste concurrent in poule, Turkije, te winnen. 

Nederland
De derde ambtstermijn van bondscoach Louis van Gaal leverde tot nu toe vier punten uit twee wedstrijden op. Na een ietwat teleurstellend begin in Noorwegen, waar met 1-1 gelijk gespeeld werd, won Oranje afgelopen zaterdag overtuigend met 4-0 van Montenegro. Die lijn hoopt het elftal van Van Gaal vanavond door te trekken in de derde wedstrijd in één week. Dat moet het doen zonder PSV’er Cody Gakpo die na een sterke interland tegen Montenegro geblesseerd af heeft moeten haken. 

Pluspunt: Met Louis van Gaal staat er een sterke en autoritaire trainer boven het Nederlands Elftal.
Minpunt: Het wegvallen van Cody Gakpo neemt dreiging van de vleugels weg. 

Turkije
Turkije is goed begonnen aan de kwalificatiereeks voor het WK. De Turken wonnen van Oranje en legden ook Noorwegen over de knie. Niets leek kwalificatie in de weg te staan, maar gelijke spelen tegen Letland en Montenegro (in de laatste minuut) hebben de situatie enigszins veranderd. Tegen voetbaldreumes Gibraltar werd ‘slechts’ met 0-3 gewonnen. Dat alles maakt dat de ploeg van Senol Günes, die ook op het afgelopen EK geen goede indruk maakte, niet vol zelfvertrouwen naar Amsterdam afgereisd is. 

Pluspunt: Spits Burak Yilmaz is een garantie voor doelpunten
Minpunt: De Turkse achterhoede is verre van waterdicht

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Georginio Wijnaldum is voor Liverpool nooit een goalgetter geweest. Ook voor zijn huidige ploeg Paris Saint-Germain scoort de middenvelder niet zo vaak. In Oranje is Wijnaldum echter de speler die vaak met een doelpunt een wedstrijd openbreekt. Denk maar eens aan de wedstrijd op het EK tegen Oekraïne of eerder in de EK-kwalificatie tegen Estland of het duel tegen Bosnië-Herzegovina in de Nations League. Een Player Special op Wijnaldum in een duel als Nederland - Turkije is wellicht een goede keuze. Wijnaldum kan weleens de speler zijn die vanavond het duel open gaat breken. 

Nederland heeft de laatste drie thuiswedstrijden die het speelde tegen Turkije niet verloren. In twee van die drie ontmoetingen won Oranje zonder dat het een tegendoelpunt hoefde te incasseren. BTTS: Nee tegen odds van 1.91 is daarom interessant. 

Dont’s
Nederland had het in Noorwegen lastig met de compact spelende Noren en worstelde in de eerste helft tegen Montenegro ook met de tegenstander. Ook de Turken komen om te verdedigen en willen de boel zo lang mogelijk dicht houden. Wedden op een grote uitslag of wedden met een vol doelpunt handicap zouden we je af willen raden. 

Nederland - Turkije wordt vandaag om 20.45u gespeeld in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. De wedstrijd wordt op televisie uitgezonden bij de NOS op NPO3. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Girondins de Bordeaux Women - VfL Wolfsburg Women

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar het vrouwenvoetbal. Daar staat de Champions League ontmoeting tussen het Franse Bordeaux en het Duitse VfL Wolfsburg op het programma. Direct valt op dat mannenvoetbal en vrouwenvoetbal twee verschillende wedmarkten zijn. Waar bij de mannen per wedstrijd, meer dan honderd weddenschappen afgesloten kunnen worden, zijn dat er bij de vrouwen maar twintig. Dat maakt vrouwenvoetbal nog altijd een nichemarkt. De bookmakers hebben ook nog niet alle ins en outs en dus kun je als speler winst maken. 

Girondins de Bordeaux Women
Bordeaux is relatief nieuw in het vrouwenvoetbal. Sinds 2015 maakt het vrouwenelftal officieel deel uit van de clubstructuur. Afgelopen seizoen werd de club derde in de Ligue 1 Féminin en daarmee bereikte Bordeaux voor het eerst de Champions League. De achterstand op het ongenaakbare Olympique Lyon is nog groot, maar in Bordeaux worden mooie stappen in het vrouwenvoetbal gezet. Twee van de speelsters van Bordeaux zijn de Nederlandse spitsen Katja Snoeijs en Sisca Folkertsma. 

Pluspunt: Scorend vermogen
Minpunt: Internationaal relatief onervaren

VfL Wolfsburg Women
Wat Bayern München in Duitsland is in het mannenvoetbal, is VfL Wolfsburg bij de vrouwen. De club won zes van de laatste acht Bundesliga-titels, zeven van de acht laatste DFB-bekers en twee keer de Champions League. We hebben het hier echt over een Europese topclub. De Nederlandse internationals Dominique Jansen, Jill Roord en Shanice van der Sanden staan onder contract in Wolfsburg en hopen dit seizoen hoge ogen te gooien in de Champions League.

Pluspunt: Internationaal zeer ervaren
Minpunt: Weinig nationale tegenstand

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
De wedopties zijn beperkt voor deze wedstrijd. Onze primaire tip zou een 1X2 op Wolfsburg tegen odds van 1.58 zijn. 

In het vrouwenvoetbal wordt over het algemeen minder tactisch gespeeld en slechter verdedigd dan bij de mannen. Er wordt dus relatief veel gescoord. Ook op internationaal niveau. Wij zouden inzetten op over 3.5 doelpunten tegen odds van 1.84. Wil je wat risicovoller spelen, dan kun je kiezen voor over 4.5 doelpunten tegen odds van 2.80. 

VfL Wolfsburg weet het net gemakkelijk te vinden. De vrouwen uit de Volkswagen stad een handicap van één doelpunt geven kan een interessante weddenschap zijn. De odds voor VfL Wolfsburg -1 staan op 2.42.

Dont’s
Correcte uitslagen zijn bij vrouwenvoetbal echt heel lastig te voorspellen omdat er redelijk veel fout gaat in een vrouwenwedstrijd. We adviseren je dan ook naar het grotere geheel te kijken en je niet te pinpointen op één uitslag. 

Girondins de Bordeaux Women - VfL Wolfsburg Women wordt vandaag om 19u gespeeld in Bordeaux. De wedstrijden wordt in Nederland niet live op televisie uitgezonden, maar is wel te volgen via de app SofaScore

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Jong AZ - Jong FC Utrecht

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar het trainingscomplex van AZ in Wormerveer. Daar staat de Keuken Kampioen Divisie wedstrijden tussen Jong AZ en Jong FC Utrecht op het programma. Normaliter niet een van de wedstrijden waar de focus in een KKD-speelronde op valt, maar omdat Jong AZ de lijstaanvoerder is, is dit een goede wedstrijd om eens nader naar te kijken.  

Jong AZ
De verrassende koploper in de Keuken Kampioen Divisie heet dus Jong AZ. De debuterende Belgische trainer Maarten Martens heeft de zaken in Wormerveer prima voor elkaar. De komende tijd zal moeten blijken hoe stabiel het elftal is. Omdat er bij de A-selectie van AZ veel spelers vertrokken zijn, zonder dat er directe vervangers zijn aangetrokken. AZ-trainer Pascal Jansen zal dus regelmatig naar de selectie van Jong AZ kijken als hij zijn selectie aan wil vullen.  

Pluspunt: In Alkmaar is men zuinig op zijn talenten.
Minpunt: Een selectie van een Jong elftal staat altijd in het teken van de A-selectie. Dat kan Jong AZ de komende periode parten spelen.  

Jong FC Utrecht
Waar de talenten van Jong AZ presteren en doorstromen naar het eerste elftal, stagneert het team van Jong FC Utrecht al enige jaren. Talenten die in Jong FC Utrecht excelleren, transferen vaker naar een andere club dan dat ze doorbreken in Stadion Galgenwaard. Een goed voorbeeld hiervan is spits Jeredy Hilterman, die zijn geluk inmiddels bij FC Emmen is gaan beproeven omdat een echte kans in het eerste van FC Utrecht uitbleef.

Pluspunt: Goed elftal voor jonge spelers om op een goed niveau ervaring op te doen
Minpunt: Geen talentenfabriek voor FC Utrecht 1. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Jong AZ is nog ongeslagen, speelde een wedstrijd minder dan de concurrentie en staat bovenaan. Het elftal kreeg slechts twee doelpunten tegen. Met 1,99 is een Alkmaarse zege stevig gequoteerd. Zeker het overwegen waard. 

Jong AZ is wereldkampioen scoren in blessuretijd. Het elftal van Maarten Martens won twee van de vier wedstrijden in de blessuretijd en drie van de vier wedstrijden met een doelpunt in de laatste tien minuten. Een weddenschap Team scoort laatste goal: Jong AZ tegen odds van 1.65 is interessant.

Jong AZ won in alle vier de wedstrijden die het speelde de tweede helft. Dat is geen toeval meer. Jong AZ wint één van beide helften tegen odds van 1.50 is kansrijk. 

Dont’s
Jong FC Utrecht verkeert momenteel niet in blakende vorm. We verwachten niet dat de Utrechters met een overwinning naar huis zullen gaan. We raden je dan ook af om in te zetten op een Utrechtse overwinning.

Jong AZ - Jong FC Utrecht wordt vandaag om 20.00u gespeeld in Wormerveer op het jeugdcomplex van AZ. De wedstrijd wordt bij ESPN uitgezonden.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...