Spring naar bijdragen

OneTime Match of the Day


Brunsie

Aanbevolen berichten

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Arsenal - Norwich City

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar Londen waar vanmiddag de lamme tegen de blinde van de Premier League tegen elkaar spelen. Arsenal - Norwich City is op speeldag 4 al een degradatietopper. Dat Arsenal zo ver weggezakt is, is een schok.  

Arsenal
Nul punten uit drie gespeelde wedstrijden. Nul doelpunten gescoord. Negen tegentreffers en een rode kaart. Dat is de treurige balans van Arsenal anno 2021. Van de club met romantische beelden van acties van Dennis Bergkamp en Thierry Henry is niets meer over. Het is bijna bizar om je te realiseren dat Arsenal eerder dit jaar één van de clubs was die doodleuk tekende voor de Super League. De houdbaarheid van manager Arsène Wenger was na 25 jaar wellicht voorbij, maar na zijn vertrek is het er zeker niet beter op geworden in Noord-Londen. 

Pluspunt: De clubleiding houdt vast aan de lange termijn visie en laat coach Mikel Arteta bouwen nu de wind stevig tegen waait.
Minpunt: Een selectie kent een bizar spelersverloop. Ruim dertig spelers kwamen en gingen de afgelopen twee jaar. 

Norwich City
Norwich City bungelt eveneens onderaan de Premier League. De club jojoot al een aantal jaren tussen Premier League en Championship. Gek is dat niet. Norwich moet het doen met een fractie van het budget van Arsenal, maar is met een begroting van 80 miljoen pond zeker niet arm te noemen.

Pluspunt: Sterspelers zoals keeper Tim Krul en spits Teemu Pukki blijven de club ook na een degradatie trouw. De promotie fee is geïnvesteerd in faciliteiten, niet in nieuwe spelers.
Minpunt: Kwalitatief arme selectie voor Premier League begrippen 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Ondanks een bizar slechte seizoensstart is Arsenal voor de bookmakers dé favoriet voor deze wedstrijd. De Gunners zijn gequoteerd op 1.45. Norwich City heeft echter iets gedaan dat Arsenal dit jaar nog niet gedaan heeft: scoren. Een zege voor de bezoekers levert je 6.45x je inleg op. Dat is verleidelijk. Wil je iets minder risico nemen? Dan kun je er ook voor kiezen om een dubbele kans op een gelijkspel of Norwich City te spelen. Deze heeft odds van 2.61.

Het is redelijk bizar dat een elftal dat spitsen als Alexandre Lacazette en Pierre-Emerick Aubameyang op kan stellen nog geen doelpunt gemaakt heeft. Toch heeft Arsenal op basis van de historie wel goede kans om tegen Norwich te scoren. De afgelopen drie ontmoetingen scoorde Arsenal zeven doelpunten. 

Norwich City heeft de afgelopen dertien wedstrijden die het speelde verloren. Eens moet die serie stoppen. Waarom niet tegen een net zo dramatisch gestart Arsenal. Wederom een overweging om een risico te nemen op Norwich City.

Dont’s
Teams die gezamenlijk in 380 minuten voetbal tot één doelpunt komen, gaan er geen doelpuntenspektakel van maken. Norwich scoorde in de laatste acht uitwedstrijden geen doelpunt. We raden je aan om niet boven de 2.5 doelpunten in te zetten.  

Arsenal - Norwich City wordt vandaag om 16.00u gespeeld in het Emirates Stadium in Londen.  De wedstrijd wordt niet live uitgezonden op Ziggo Sport. De beste manier om de wedstrijd te volgen is derhalve via de app SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Everton - Burnley

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar de Premier League. Het Everton van technisch directeur Marcel Brands neemt het in eigen huis tegen Burnley, een club die zich al vijf seizoenen knap staande houdt op het hoogste niveau. 

Everton
Everton is een gigant in het Engelse voetbal. De club won voor de invoering van de Premier League in 1992 negen keer het landskampioenschap. De laatste titel werd veroverd in het seizoen 1985/86, toen ook de finale van het Europa Cup II-toernooi bereikt werd. Sinds die tijden is er veel veranderd bij de tweede club van Liverpool. Everton is een middenmoter en soms subtopper, maar van de plannen van de eigenaren om de top van de Premier League te bestormen is nog niet veel terecht gekomen. Ook dit seizoen zal Everton zich tevreden moeten stellen met een plaats op de tweede rij. Ex-Liverpool manager Rafael Benitez is aangesteld als de opvolger van de naar Real Madrid vertrokken Carlo Ancelotti. De Spanjaard heeft zijn start niet gemist. Een overwinning op Burnley brengt Everton gedeeld aan de leiding met Manchester United, Chelsea en stadgenoot Liverpool. 

Pluspunt: De basis bestaat bij Everton al een aantal jaren uit min of meer dezelfde spelers.
Het elftal weet wat het aan elkaar heeft.
Minpunt: Het puzzelstukje om de stap naar de echte top te zetten ontbreekt.

Burnley
De opmars van Burnley is de verdienste van manager Sean Dyche. De ex-prof die voornamelijk furore maakte op een lager niveau, trad in oktober 2012 in dienst en loodste de club twee keer van het Championship naar de Premier League. De eerste keer degradeerde de club direct weer, maar na de tweede promotie wist Dyche zijn club, ondanks een zeer beperkt budget in de Premier League te houden. De coach snapt dat de lange termijn belangrijk is voor de club en reserveerde enkele jaren geleden een gedeelte van zijn transferbudget voor het verbeteren van de faciliteiten op het trainingscomplex. Desondanks behaalde Burnley in 2017/18 Europees voetbal. Afgelopen seizoen eindigde de club nét boven de degradatiestreep. Dit seizoen is de competitiestart met één punt uit drie wedstrijden stroef te noemen. Komt er tegen Everton de eerste overwinning van het seizoen?

Pluspunt: Trainer Sean Dyche werkt al bijna tien jaar voor de club. Zijn manier van werken is
duidelijk en succesvol. Dat geeft vertrouwen.
Minpunt: Scoren is een probleem voor Burnley.  

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

Everton won haar laatste drie thuiswedstrijden én is al vier wedstrijden op rij ongeslagen. Een zege over Everton wordt ook door de bookmakers als meest waarschijnlijk geacht. Desondanks zijn de odds van 1.70 niet verkeerd.

De Braziliaanse spits Richarlison van Everton heeft zijn vizier dit seizoen nadrukkelijk op het doel gericht. De spits scoorde pas één keer, maar schoot in de drie voorgaande competitiewedstrijden wel telkens drie of meer keer op doel. De player special Richarlison 3 of meer schoten op doel tegen odds van 5.00 is interessant.

Everton verloor dit seizoen nog geen enkele tweede helft. De weddenschap Helft met de meeste Everton goals: Tweede is met odds van 2.33 wel een gokje waard. 

Dont’s
Dominique Calvert-Lewin scoorde dit seizoen al drie keer. Twee van zijn doelpunten kwamen vanaf de strafschopstip en de derde was een kopbal van binnen het vijf meter gebied. De player specials aangaande doelpunten van Calvert-Lewin van buiten het strafschopgebied laten we vandaag links liggen. 

Everton - Burnley wordt vanavond om 21.00u gespeeld in op Goodison Park in Liverpool.  De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: FC Barcelona - Bayern München

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar het summum van het Europese clubvoetbal, de Champions League. Op de eerste speeldag staat er al direct een kraker op het menu. FC Barcelona ontvangt in het eigen Camp Nou-stadion Bayern München. Doelpunten lijken gegarandeerd. 

FC Barcelona
Het verhaal van FC Barcelona anno 2021 is bekend. De club kampt met enorme schulden en heeft de nodige kunstgrepen aan moeten grijpen om het hoofd boven water te houden en een representatieve selectie neer te kunnen zetten. Trainer Ronald Koeman moet het dit seizoen met een kwalitatief veel mindere selectie doen, terwijl de financiële noodzaak om sportieve successen te boeken recht overeind blijft staan. Het meest gevoelig is natuurlijk het vertrek van Lionel Messi, maar ook het vertrek van Antoine Griezmann en Miralem Pjanic zal zich sportief laten voelen. Daarvoor terug kwamen Eric García en Memphis Depay transfervrij over van respectievelijk Manchester City en Olympique Lyon. Op de valreep versterkte FC Barcelona zich nog met Luuk de Jong die als breekijzer in wedstrijden waarin het voetballend niet lukt, de kastanjes uit het vuur moet halen. 

Pluspunt: Met 7 punten uit 3 wedstrijden heeft het nieuwe Barcelona geen verkeerde start gemaakt.
Minpunt: Luuk de Jong is geen Lionel Messi

Bayern München
Waar in Barcelona vooral op de kleintjes gelet moet worden, denkt men in München groot, groter, grootst. De club haalde afgelopen zomer opnieuw een typische Bayern-truc uit: het kocht belangrijke pionnen weg bij de concurrentie. Trainer Hansi Flick werd opgevolgd door Julian Nagelsmann, de trainer van de grootste concurrent van het afgelopen seizoen, RB Leipzig. In zijn kielzog volgde verdediger Dayot Upamecano voor een slordige veertig miljoen euro. Vlak voor het verstrijken van de transferdeadline werd ook aanvoerder Marcel Sabitzer uit Leipzig weggelokt. Met de Duitse Super Cup werd reeds een eerste prijs gewonnen en Bayern gaat dit jaar op voor het tiende landskampioenschap op rij. Internationaal wil Bayern opnieuw ver komen in de Champions League, het toernooi dat ze in 2019/2020 op hun naam schreven. 

Pluspunt: Robert Lewandowski. De Pool scoort altijd en overal voor Bayern. De teller staat tot en met het seizoen 2020/21 op 327 wedstrijden en 292 doelpunten.
Minpunt: De handelswijze die men in München hanteert wordt als onsportief gezien.

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

Het komt niet vaak voor dat FC Barcelona in het eigen Camp Nou de underdog is. De Catalanen moeten het doen met odds van 3.10. Bayern München is favoriet met odds van 2.02. Dat zijn nog altijd erg lucratieve odds om op in te zetten!

Doelpunten! De ontmoetingen tussen FC Barcelona en Bayern München zijn doelpuntrijk. In vijf van de laatste zes wedstrijden werd er meer dan 2.5x gescoord. Meest opvallend daarbij is de laatste ontmoeting tussen deze clubs. Iets meer dan een jaar geleden werd het in kwartfinale van de Champions League in Lissabon maar liefst 2-8 voor Bayern. De odds voor Over 2.5 doelpunten zijn met 1.44 interessant. 

Bayern heeft in de laatste vier wedstrijden telkens in de eerste helft gescoord. De odds voor Bayern München 1e helft over 0.5 zijn met 1.63 interessant. Over 1.5 is zelfs bijzonder aantrekkelijk. Zet je hier op in dan krijg je maar liefst 4.0 keer je inleg uitgekeerd. 

Bayern heeft in negentien van de laatste twintig wedstrijden telkens ten minste één helft gewonnen. Bayern München wint één van beide helften staat genoteerd tegen odds van 1.51.  

Dont’s
Beide ploegen hebben voorin verreweg de meeste kwaliteit lopen. Inzetten op correcte uitslagen zouden we niet doen. Met spitsen als Müller, Memphis en Lewandowski kan er ieder moment een doelpunt vallen. 

FC Barcelona - Bayern München wordt vanavond om 21.00u gespeeld in Nou Camp in Barcelona. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal en op RTL7.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Internazionale - Real Madrid

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar het summum van het Europese clubvoetbal, de Champions League. Op de tweede speeldag focussen we ons op de wedstrijd van Internazionale tegen Real Madrid.  

Internazionale
Internazionale heeft sportief wel een jasje uitgedaan ten opzichte van vorig seizoen. Na eindelijk Juventus weer eens onttroond te hebben als kampioen van Italië vond er afgelopen zomer een ware exodus plaats in Milaan. Arif Hakami (naar PSG), Radja Nainggolan (naar Antwerp FC), Ashley Young (naar Aston Villa) en als klap op de vuurpijl Romelu Lukaku (voor 115 miljoen euro naar Chelsea) verlieten Inter. Datzelfde deed succestrainer Antonio Conte die zich niet langer met de clubleiding kon verenigen. Als opvolger werd Simone Inzaghi aangetrokken. Aan hem de moeilijke taak om met een mindere selectie de titel te verdedigen en mooie Europese resultaten te boeken. Bij Inter staan twee Nederlandse voetballers onder contract. Stefan de Vrij is al enige jaren een vaste waarde in de verdediging. Deze zomer maakte ook Denzel Dumfries van PSV de overstap naar Milaan.

Pluspunt: Financieel uitstekende zaken gedaan
Minpunt: Eden Dzeko is een klasse minder dat Romelu Lukaku

Real Madrid
In een window met diverse supertransfers bleef het akelig stil in Madrid. De club zag het centrale verdedigingsduo Sergio Ramos en Rafael Varane vertrekken en cashte ook nog 35 miljoen euro voor Martin Odegaard, die de definitieve overstap naar Arsenal maakte. Daartegenover stond de terugkeer van Gareth Bale van zijn huurperiode en Tottenham Hotspur en de terugkeer van Carlo Ancelotti, die Zinedine Zidane opvolgt als trainer. Tot op de slotdag van de transfermarkt heeft Real geprobeerd om Kylian Mbappé los te weken bij Paris Saint-Germain, maar daar is de Koninklijke niet in geslaagd. Naast de transfervrije komt van David Alaba is de Franse middenvelder Eduardo Camavinga de enige grote transfer die Madrid deze zomer deed. Het kan verkeren voor een club die er eens prat op ging alle grote voetbalsterren in één elftal op te stellen. 

Pluspunt: Nieuw realisme. Het tijdperk van de Galacticos lijkt echt voorbij in Madrid.
Minpunt: De basis van Real is wat aan de oude kant

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

Beide ploegen hebben kwalitatief een stapje achter moeten zetten. Real in de achterhoede, Internazionale vooral voorin. Deze wedstrijd zou wel eens in een gelijkspel kunnen eindigen. De odds daarop zijn gunstig, namelijk 3,55.

Inzetten op under 0.5 doelpunten kan tegen odds van 10.00. Erg aantrekkelijk!

Een correcte score combinatie op een gelijkspel bestaat niet, maar een correcte uitslag voorspellen kan natuurlijk wel. We denken dat deze op papier aantrekkelijke wedstrijd gaat eindigen in een bloedeloze 0-0. Hier zetten we op in tegen odds van 9.50.

Wij denken dat er niet gescoord gaat worden, maar als er toch een doelpunt gemaakt wordt, dan is de kans groot dat Karim Benzema de maker is. De Franse spits van Real Madrid scoorde het afgelopen weekend drie keer tegen Celta de Vigo en is dus goed in vorm. Een doelpunt van Benzema staat gequoteerd tegen 

Dont’s

Player specials omtrent spitsen die drie of meer keer op doel schieten hebben mooie odds, maar wij zouden hier niet op in durven zetten. 

Als er al gescoord gaat worden, dan zal het niet vroeg in de wedstrijd zijn is onze verwachting. Match specials die gericht zijn op een voorsprong na tien minuten zouden wij niet durven aangaan.  

Internazionale - Real Madrid wordt vanavond om 21.00u gespeeld in het San Siro ofwel Giuseppe Meazza Stadion in Milaan. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Tennis.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

14 minutes ago, Brunsie said:

Inzetten op under 0.5 doelpunten kan tegen odds van 10.00. Erg aantrekkelijk!

...

We denken dat deze op papier aantrekkelijke wedstrijd gaat eindigen in een bloedeloze 0-0. Hier zetten we op in tegen odds van 9.50.

Altijd even opletten bij dit soort weddenschappen dat je de beste prijs pakt voor dezelfde weddenschap verschillend geformuleerd. Het kan natuurlijk zijn dat je tegen betting limits of drempels kansspel belasting aanloopt en dan is het juist handig om te weten dat er nét verschillende weddenschappen zijn.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: PSV - Real Sociedad

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar het tweede Europese voetbaltoernooi, de Europa League. De Europa League heeft per dit seizoen een upgrade gekregen. Het format is aangepast aan dat van de Champions League en er is meer plek voor clubs uit toonaangevende voetballanden. Clubs uit de mindere voetballanden bestrijden elkaar vanaf dit seizoen in de UEFA Conference League. Voor Nederland betekent dat er slechts één club uitkomt in dit toernooi. Dat is Champions League-afvaller PSV. AZ slaagde er niet in om de groepsfase te bereiken. 

PSV
PSV is sterk uit de interlandbreak gekomen. De Eindhovenaren, die eerder dit seizoen al indruk maakten door met aanvallend voetbal mooie overwinningen te boeken, lieten zien ook op een lelijke manier te kunnen winnen. Dat is belangrijk voor de ontwikkeling van een team. Een team dat ook slechte wedstrijden weet te winnen, kan ver komen in de titelstrijd. Een ander pluspunt voor trainer Roger Schmidt was de productiviteit van zijn invallers. Zowel Yorbe Vertessen, de maker van de 0-2, als Ritsu Doan, de maker van de 0-3, scoorden vanaf de bank. 

Pluspunt: Maxi Romero na een jaar blessureleed terug in de selectie
Minpunt: Slechte balans tegen Spaanse ploegen

Real Sociedad
Real Sociedad speelt dan wel in La Liga, maar zeg niet dat de club uit Spanje komt. Sociedad komt uit Baskenland en heeft net als Athletic de Bilbao niet zoveel op met de rest van Spanje. De club leunt dan ook voornamelijk op talent uit de eigen regio opleiden en kansen geven in het eerste elftal. Dat gaat met de ene generatie beter dan met de andere. Momenteel heeft Sociedad een goed elftal dat al even bij elkaar is. De trainer, Imanol Alguacil, is op de eerste plaats hartstochtelijk supporter van de club. Hij probeert Sociedad een versimpelde vorm van tiki-taka voetbal te laten spelen. 

Sterspeler is de 24-jarige Mikel Oyarzabal, die tijdens zijn doorbraak bij Sociedad ook nog een universitaire studie afrondde. David Silva is na een internationale carrière teruggekeerd bij de club waar het voor hem allemaal begon. Spits Alexander Isak kennen we in Nederland nog van zijn periode bij Willem II. 

Pluspunt: Goede competitiestart met 9 uit 4 is goed
Minpunt: Kwetsbaar in de omschakeling

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

Hoewel de naam Real Sociedad niet zo imponerend is als Real Madrid, Barcelona, Valencia of Sevilla hebben we hier te maken met een gevaarlijke ploeg die het PSV extreem lastig kan maken. Een 1X2 bet loopt met odds van 2.42 versus 2.95 onvoldoende uit elkaar om een favoriet aan te wijzen. Wij spelen voor deze wedstrijd een betbuilder waarbij we kiezen voor een dubbele kans: PSV of gelijkspel, BTTS: Ja en Over 2.5 doelpunten. Deze betbuilder levert ons odds op van 3.30.

Noni Maduele en Cody Gakpo zijn met hun technische vaardigheid en snelheid dé wapens die vandaag voor PSV het verschil moeten gaan maken. De players specials voor Madueke scoort en PSV wint met een correcte score combinatie en Gakpo scoort en PSV wint met een correcte score combinatie ontlopen elkaar in de odds niet zo heel veel. Alle specials zijn gequoteerd tussen de 9.00 en 10.00. Ons advies is om er een aantal te selecteren. Als er eentje valt maakt de winst hiervan eventueel verloren andere specials goed. 

Dont’s

We hebben niet echt weddenschappen die we je voor deze wedstrijd af zouden raden. Een kolkend Philips Stadion kan PSV net dat duwtje in de rug geven die het nodig heeft, maar Real Sociedad is zeker niet kansloos voor de overwinning. Een inzet op een Spaanse zege is goed te verdedigen. 

PSV - Real Sociedad wordt vanavond om 21.00u gespeeld in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Veronica.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Sparta - NEC

Na drie dagen Europees voetbal gaat vanavond de Eredivisie weer van start. De vijfde speelronde wordt afgetrapt met de wedstrijd tussen Sparta en NEC, twee clubs die heel verschillend aan het seizoen begonnen zijn. 

Sparta
Sparta verraste vorig jaar in de slotfase van het seizoen door na een knappe opmars achtste te worden. De Rotterdammers dwongen daarmee play-off voetbal af, maar werden in de eerste ronde al uitgeschakeld door Feyenoord. Dit jaar moeten de Spartanen even pas op de plaats maken. Er zijn veel mutaties in de spelersgroep. De blik is opnieuw op play-off voetbal gericht, maar de competitiestart met 4 punten uit 4 wedstrijden is niet overtuigend. 

Pluspunt: Spits Lennart Thy is gebleven. De Duitser is een garantie voor tien of meer doelpunten.
Minpunt: Veel mutaties in de spelersgroep

NEC
NEC promoveerde eigenlijk per ongeluk naar de Eredivisie. De ploeg van de beginnende trainer Rogier Meijer finishte als zevende in de Jupiler League, maar versloeg in de play-offs, die allemaal over één wedstrijd gingen in verband met Corona, achtereenvolgens Almere City FC, Roda JC en NAC. De winnende goal van Jonathan Okita tegen NAC, het doelpunt dat goed was voor de promotie, viel in de 89ste minuut van de wedstrijd. Sinds dat moment in mij is er veel veranderd in Nijmegen. Suikeroom Marcel Boekhoorn werd in een officiële functie door de club gebonden en investeert de komende jaren structureel in de groei van NEC. NEC stuntte onder andere met de komst van Lasse Schöne.

Pluspunt: Goede competitiestart met 7 uit 4 is goed
Minpunt: Spelmaker Jordi Bruijn is nog niet in grootste vorm

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Sparta won de eerste helft in 6 van de 7 laatste wedstrijden die het speelde. De odds op de weddenschap Sparta wint de eerste helft zijn 1.67

Sparta scoorde in zes van de laatste zeven wedstrijden het openingsdoelpunt. De odds voor Eerste doelpunt: Sparta staan op 1.78

De man in vorm bij NEC is spits Ali Akman. Hij scoorde tegen PEC Zwolle en Heracles Almelo het eerste doelpunt van de wedstrijd voor NEC. De weddenschappen op Akman zijn als volgt gequoteerd:
Akman scoort: 3.30
Akman scoort eerste doelpunt: 7.50
Akman scoort laatste doelpunt: 7.50

Na de 5-0 oorwassing in Amsterdam tegen Ajax houdt NEC al drie wedstrijden op rij de nul. BTTS: Nee staat op odds van 2.10

Dont’s
De laatste keer dat NEC won op Het Kasteel was in 2008. De laatste keer dat NEC een doelpunt maakte op Het Kasteel was in 2014. Statistisch is de kans op een Nijmeegse overwinning niet heel groot. Houd daar rekening mee in je weddenschappen. 

Sparta Rotterdam wordt vanavond om 20.00u gespeeld op Het Kasteel in Rotterdam. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: SC Heerenveen - Fortuna Sittard

De vijfde speelronde in de Eredivisie wordt vandaag om 16.30u vervolgt met de wedstrijd tussen SC Heerenveen en Fortuna Sittard. Twee clubs die dit seizoen een financieel en sportief een flinke stap terug hebben moeten zetten. 

SC Heerenveen
De wat oudere lezer kan zich ongetwijfeld de tijd dat Heerenveen de nationale top bestormde nog wel herinneren. Onder de iconische trainer Foppe de Haan was zelfs de Champions League hymne te horen in Friesland. Het Heerenveen van 2021 moet het met bescheidenere ambities doen. De club staat al jaren in de financiële achteruit en dat is op de ranglijst terug te zien. Een opsteker voor trainer Johnny Jansen is dat sterkhouder Joey Veerman, ondanks een miljoenenbod van AZ, in ieder geval tot de winterstop in het Abe Lenstra Stadion te bewonderen is. 

Pluspunt: Tweederde van de succesformule Veerman-Van Bergen-Veerman is behouden
Minpunt: Groeipotentieel is er nauwelijks in het achterland te vinden

Fortuna Sittard
Fortuna Sittard is een mirakel. De club promoveerde na jaren in de kelder van de Eerste Divisie gespeeld te hebben drie jaar geleden als een donderslag bij heldere hemel naar de Eredivisie. En bleef daar. Waar iedereen verwachtte dat Fortuna linea recta terug af zou dalen, hielden René Eijer en Kevin Hofland de club in de Eredivisie. Datzelfde lukte Hofland een jaar later opnieuw, nu onder auspiciën van Sjors Ultee, die na het seizoen als technisch manager zowel de baas als assistent van Hofland werd. Vorig seizoen startte Fortuna belabberd. Het koste Hofland zijn baan en Ultee leidde Fortuna weg van degradatiezorgen. Op de achtergrond probeert eigenaar Isitan Gün de club te verkopen. Dat heeft zijn weerslag op de budgetten. Fortuna heeft het minst te besteden van alle Eredivisieclubs. Tot overmaat van ramp zag Ultee vlak voor het verstrijken van de transferdeadline zijn topscorer Sebastian Polter vertrekken. Het wordt voor de Limburgers puntjes sprokkelen in de strijd tegen degradatie. 

Pluspunt: Mats Seuntjens staat op en neemt de ploeg met zijn doelpunten op sleeptouw
Minpunt: Over een uitgebalanceerde selectie beschikt Ultee dit seizoen niet. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

Mats Seuntjens scoort dit seizoen altijd en overal. De Brabander in Limburgse dienst zal ook in Friesland weer op een doelpunt loeren. De odds voor een treffer van Seuntjens staan op 3.40.

SC Heerenveen opende in alle vier de Eredivisiewedstrijden die het dit seizoen speelde de score. De odds voor Team scoort eerste goal: SC Heerenveen staat op odds van 1.52.

Op 10 januari van dit jaar won Fortuna Sittard met 1-3 in Heerenveen. Dat was de enige zege voor de Fortunezen in de laatste tien ontmoetingen. Statistisch gezien is winst voor SC Heerenveen het meest voor de hand liggend, al eindigde 40% van de laatste tien wedstrijden niet in een zege voor Heerenveen. De meer voorzichtige speler kan hier reden in zien om voor een dubbele kans te spelen. Een dubbele kans SC Heerenveen of gelijkspel staat op odds van 1.22

SUPERTIP
Wanneer je verwacht dat SC Heerenveen wint, maar dat Mats Seuntjens zijn doelpuntenreeks wel verlengd, dan heeft TOTO een geweldige weddenschap voor je: Speler scoort en verliest: Mats Seuntjens staat tegen odds van 10.00 genoteerd. 

Dont’s
Fortuna Sittard is geen team dat goed is in het houden van de nul. Vorig seizoen meegerekend is het zeven wedstrijden geleden dat de Limburgers hun doel schoon hielden. Wedden op een cleansheet voor Fortuna is niet iets dat wij zouden doen. 

SC Heerenveen - Fortuna Sittard wordt vanmiddag om 16.30u gespeeld in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN.

bewerkt door Brunsie (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Tottenham Hotspur - Chelsea

Onze wedstrijd van de dag brengt ons naar Londen waar vanmiddag de Premier League topper én stadsderby tussen Tottenham Hotspur en Chelsea op het programma staat. Een duel tussen twee clubs die ondanks gelijke ambitieniveaus allebei een andere kant op gaan. 

Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur haakte enkele jaren geleden aan bij de Engelse top. De club eindigde regelmatig in de top-4 en haalde onder trainer Mauricio Pochettino zelfs de Champions League finale. Het was enkele jaren wachten totdat Tottenham de eerste grote prijs zou veroveren. Dat moment is nooit gekomen. De afgelopen twee seizoenen heeft Tottenham Hotspur een stap terug moeten doen. Met een zesde en een zevende plaats, die zelfs enkel UEFA Conference League voetbal opleverde, kan Tottenham de ambities even in de koelkast zetten. Dit seizoen is de club onder de nieuwe trainer, de Portugees Nuno Espirito Santo, al blij als er weer attractief en aanvallend voetbal gespeeld wordt in het nieuwe Tottenham Hotspur Stadion, waar vorig seizoen onder José Mourinho weinig te genieten viel. 

Pluspunt: Harry Kane is gebleven
Minpunt: De selectie van Tottenham Hotspur is over zijn hoogtepunt heen

Chelsea
Chelsea was vorig seizoen onder clubicoon Frank Lampard een club in crisis. Met aanstelling van Thomas Tuchel veranderde er iets in Londen. De Duitser kreeg het elftal aan het draaien en Chelsea won naast de Champions League en de Europese Super Cup, vooral een stuk ambitie terug. De recente transfer van Romelu Lukaku voor 115 miljoen euro van Internazionale naar Stamford Bridge is een teken aan de titelkandidaten uit Manchester en Liverpool dat men ook in Londen van het kampioenschap droomt. Chelsea means business.

Pluspunt: Met Romelu Lukaku heeft de club een Europese topspits in huis gehaald
Minpunt: Tuchel’s roulatiesysteem kan voor frustraties zorgen bij spelers

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

Chelsea opende in de laatste vijf duels die het speelde telkens de score. De odds voor Team scoort eerste goal: Chelsea staan op 1.50. 

Het duel tussen Tottenham Hotspur en Chelsea is natuurlijk ook het duel tussen topspitsen Harry Kane en Romelu Lukaku. Bookmakers achten het waarschijnlijker dat Lukaku scoort dan dat Kane scoort. Een doelpunt van de Chelsea-spits is gequoteerd op 1.95, een doelpunt van de Spurs-captain tegen 3.10.
Opvallend daarbij is dat Kane vaker in toppers scoort dan Lukaku.
Wellicht liggen hier kansen op een mooi rendement. 

Tottenham won dit seizoen drie keer in de Premier League al drie keer met 1-0. Twee van drie zeges werden in eigen huis behaald. De weddenschap Tottenham Hotspur manier van winnen: Zonder tegendoelpunt staat gequoteerd tegen 7.50.

Dont’s
Beide trainers geloven in controleren van een wedstrijd. Chelsea gaat onder Tuchel niet voor de schoonheidsprijs, maar voor het resultaat. We verwachten dan ook geen wedstrijd met meer dan 3.5 doelpunten. 

Tottenham Hotspur - Chelsea wordt vanmiddag om 17.00u gespeeld in het Tottenham Hotspur Stadium in Londen. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: FC Barcelona - Granada

Onze wedstrijd van de dag brengt ons naar Barcelona waar vanavond de plaatselijke FC het vanavond opneemt tegen Granada in de Spaanse voetbalcompetitie. Voor beide clubs een wedstrijd om het enigszins broze zelfvertrouwen wat verder op te krikken. 

FC Barcelona
Het verhaal van FC Barcelona mag genoegzaam bekend zijn. De Spaanse competitie-organisatie beperkte het budget dat Barcelona mag besteden aan transfers en salarissen dusdanig dat de club zich genoodzaakt zag om afscheid te nemen van clubicoon Lionel Messi. Aan Memphis Depay en Ansu Fati de taak om het gat dat de kleine dribbelaar achterlaat te vullen. FC Barcelona moet noodgedwongen renoveren. Dat is niet per se slecht, het kost alleen tijd. Tegelijkertijd heeft de penningmeester sportieve successen van Ronald Koeman nodig om zijn nagenoeg lege schatkist ietwat te kunnen vullen. De kansloze 0-3 nederlaag tegen Bayern München is wat dat betreft een weinig hoopgevend begin.  

Pluspunt: Memphis Depay neemt de ploeg in de Spaanse competitie bij hand.
Minpunt: Doordat Barcelona een aantal duels minder speelde dan de concurrentie, staat de druk om te presteren er al direct op. 

Granada
Granada speelde exact vijftien jaar geleden op het vierde profniveau van Spanje. Twee seizoenen geleden baarde de club opzien door direct als promovendus als zevende de eindigen en deelname aan Europees voetbal af te dwingen. Vorig seizoen werd in de Europa League onder andere PSV in Eindhoven met 1-2 verslagen. Dit seizoen heerst er nog geen jubelstemming in Granada. De club is met twee punten uit vier wedstrijden niet overtuigend aan het seizoen begonnen. 

Pluspunt: Van paniek is bij Granada na de matige start nog geen sprake.
Minpunt: Granada komt er moeizaam tot score. Slechts twee doelpunten in vier wedstrijden.

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

Barcelona moet winnen om in het spoor van Real Madrid te blijven. Ondanks het vertrek van Messi en Griezmann telt voor Barcelona niets minder dan de titel. De odds voor een zege voor Barcelona zijn met 1.30 niet heel hoog. 

Uitgerekend vorig seizoen won Granada in Camp Nou met 1-2. De kans op een herhaling van die prestatie lijkt statistisch onwaarschijnlijk. Granada wist zes van de zeven laatste uitwedstrijden die het speelde niet te winnen. Wil je een gokje wagen dan kun je tegen odds van 9.75 inzetten op Granada en tegen odds van 3.75 voor een dubbele kans gelijkspel of Granada.

Luis Suarez, nee, niet die Luis Suarez, is de enige speler die dit seizoen namens Granada het net heeft gevonden. De Colombiaanse spits scoorde twee keer. Een treffer van de naamgenoot van de voormalige spits van Barcelona in Nou Camp wordt gequoteerd op 4.70 keer je inleg. 

Een doelpunt van de spits aan de andere kant, Memphis Depay, wordt iets waarschijnlijker geacht en is derhalve minder lucratief om op in te zetten. Een doelpunt van de Oranje-international levert je 1.65 keer je inleg op. Voorspel je dat Memphis het eerste doelpunt van de wedstrijd maakt en dat doet de ex-PSV’er daadwerkelijk, dan levert dat je 3.5x je inleg op. 

Dont’s
Barcelona wint wel, maar swingt nog niet in La Liga. De ploeg van Koeman is duidelijk nog aan het zoeken naar een patroon. We zouden voor deze wedstrijd dan de handicap-weddenschappen dan ook laten voor wat ze zijn. 

FC Barcelona - Granada wordt vanavond om 21.00u gespeeld in Camp Nou in Barcelona. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Getafe - Atlético Madrid

Onze wedstrijd van de dag brengt ons naar suburbia Madrid waar vanavond het plaatselijke Getafe het opneemt tegen de kampioen van Spanje: Atlético Madrid. 

Getafe CF
Getafe is een club die al een flink aantal jaren op het hoogste niveau in Spanje voetbalt. In 2016 degradeerde club kortstondig, maar het keerde in 2017 direct weer terug op het hoogste niveau. In 2019 eindigde de club als vijfde en mocht het in de Europa League uitkomen. Getafe reikte tot de achtste finales nadat het in de tweede ronde Ajax had uitgeschakeld. De afgelopen twee seizoenen moest Getafe sportief een stapje terug zetten. Na een achtste plaats in 2020, werd Getafe het afgelopen seizoen slechts zestiende. Onder de Spaanse ex-international Míchel, die eerder van 2009 tot 2011 al trainer was bij Getafe, hoopt de club dit seizoen op herstel.   

Pluspunt: Met Míchel heeft Getafe een trainer binnengehaald die de club eerder naar succes leidde.
Minpunt: Getafe heeft de competitiestart volledig gemist. 0 punten uit 5 wedstrijden is reden tot zorg. 

Atlético Madrid
Je zou het bijna vergeten door al het gedoe rondom Real Madrid en FC Barcelona, maar Atlético is de regerend kampioen van Spanje. In wat als het scenario verfilmd zou worden ongetwijfeld ‘De wraak van Suarez’ zou heten, hield Atlético in de slotfase van het vorige seizoen het hoofd koel en zag eerst Barca en vervolgens Real afhaken in de titelstrijd. Dit seizoen gaat Atlético, dat inmiddels al tien onder leiding staat van Diego Simeone, op dezelfde voet verder. Saul vertrok op huurbasis naar Chelsea, Antoine Griezmann keerde terug van een mislukt avontuur bij Barcelona. Verder veranderde er niet heel veel in de selectie van Simeone. Wel contracteerde Atlético voor 35 miljoen euro de beloftevolle middenvelder Rodrigo de Paul van Udinese en werd als back-up voor Luis Suarez 30 miljoen overgemaakt naar het Duitse Hertha BSC voor de diensten van spits Matheus Cunha. In de breedte is Atlético er dus wel sterker op geworden. 

Pluspunt: Continuïteit op hoog niveau. De dragende spelers en trainer werken al jaren samen en weten precies wat ze aan elkaar hebben.
Minpunt: In reputatie en uitstraling is Atlético nog altijd geen Real of Barcelona.

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

Angel Correa is de man in vorm bij een Atlético Madrid dat ook de zeges nog niet aan elkaar rijgt. De buitenspeler scoorde al drie doelpunten en bereidde er eentje voor. De match specials Correa scoort van buiten het strafschopgebied tegen odds van 13.00 en Correa scoort in de eerste tien minuten tegen odds van 21.00 zijn zeer lucratief, maar niet vanzelfsprekend. Een doelpunt van de Argentijn is wel waarschijnlijk. Deze staat genoteerd tegen odds van 3.60.

De laatste twee wedstrijden wist Atlético de poorten gesloten te houden. Getafe kwam dit seizoen überhaupt pas één keer tot scoren. BTTS: Nee is statistisch gezien waarschijnlijker dan Ja. De odds voor Nee zijn 1.50.

Atlético scoorde dit seizoen slechts zeven keer in zes officiële wedstrijden. Een doelpuntenfestijn zal het in Getafe dan waarschijnlijk ook niet worden, al kan Atlético vanavond wel aan het doelsaldo werken. Over 2.5 doelpunt heeft odds van 2.61. Over 3.5 doelpunt staat gequoteerd op 5.10

Dont’s

0 uit 5 in dit seizoen en al tien wedstrijden niet gescoord tegen Atlético. Je moet echt van een long shot houden om vandaag in te zetten op een overwinning van Getafe. 

Getafe - Atlético Madrid wordt vanavond om 19.30u gespeeld in het Coliseum Alfonso Pérez in Getafe. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Select.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Spezia Calcio - Juventus

Onze wedstrijd van de dag brengt ons naar Italië waar Spezia Calcio het dolende Juventus ontvangt. Voor het team van trainer Massimiliano Allegri telt alleen een overwinning om een crisissfeer te bezweren. 

Spezia Calcio 1906
Spezia promoveerde in 2020 naar het hoogste niveau in Italië en wist zich vorig seizoen te handhaven. De ploeg werd, met de Nederlander Jeroen Zoet voor een deel van het seizoen in het doel, vijftiende. Dit seizoen hoopt de club onder de nieuwe trainer Thiago Motta een volgende stap te maken en aan te haken bij de middenmoot van de Serie A. 

Pluspunt: Handhaving op het hoogste niveau betekent dat Spezia dit seizoen door kan bouwen.
Minpunt: Keepen kan Jeroen Zoet best, maar tien tegendoelpunten in vijf wedstrijden is teveel van het verkeerde. 

Juventus
Er ging enkele weken geleden een kleine schokgolf door Turijn toen Cristiano Ronaldo daadwerkelijk de deur van de Allianz Arena achter zich dichttrok en richting Manchester vertrok. Als vervanger strikte De Oude Dame oude bekende Moise Kean van Everton. Ook Mohammed Ihattaren van PSV zette deze zomer koers naar Turijn. Hij werd echter direct doorverhuurd aan Sampdoria om vlieguren in de Serie A te maken. Zodoende is verdediger Mathijs de Ligt de enige Nederlander in de selectie van Juventus. Een selectie die de opdracht heeft de hegemonie in Italië te herstellen. Vorig seizoen werd Juventus voor het eerst in negen jaar geen kampioen. Met een vierde plaats boekte het zelfs het slechtste resultaat sinds 2011. 

Pluspunt: Met het vertrek van Ronaldo ontstaat er ruimte voor anderen om te schitteren
Minpunt: Kwalitatief is de selectie van trainer Massimiliano Allegri er niet beter op geworden.
Dat is te merken. Juventus staat momenteel achttiende in de Serie A.

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

Ondanks dat Juventus dit seizoen nog niet gewonnen heeft, is de club veruit favoriet voor deze wedstrijd. Dat heeft er mede mee te maken dat Spezia in eigen huis nog nooit van Juventus wist te winnen. De odds voor een Turijnse zege zijn met 1.33 niet denderend, maar wel realistisch.

Alvaro Morata is de spits met het torinstinct die het dit seizoen moet doen voor Juve. De van Atlético Madrid gehuurde aanvaller scoorde al twee doelpunten en zal ook tegen Spezia zijn doelpuntje mee willen pikken. Een treffer van Morata wordt ook door de bookmakers wel verwacht. De odds voor een treffer staan op 1.77.

De odds worden interessanter als je het moment van de treffer specifieker maakt. Wanneer je voorspelt dat Morata voor de rust scoort, dan kun je inzetten tegen odds van 3.20. Een treffer na de thee kent odds van 2.65. 

Wij kiezen voor een inzet op een treffer voor de pauze. Zijn twee treffers maakte Morata dit seizoen immers in de vierde en de tiende minuut.

Daarop voortbordurend willen we je ook nog wijzen op de Player Special Morata scoort in de eerste 10 minuten. Deze kent odds van 11.00. 

Spezia scoorde in dit nog prille seizoen in drie van de vier wedstrijden die het speelde en scoorde tot dusver altijd thuis tegen Juventus. Statistisch gezien is het waarschijnlijk dat Juve niet zonder tegendoelpunt uit La Spezia gaat vertrekken. BTTS: Ja staat genoteerd tegen odds van 1.86

Dont’s
Juventus zou in theorie met ruime cijfers van Spezia kunnen winnen. De vorm is er bij De Oude Dame echter nog niet. De mannen van Allegri zullen al opgelucht adem halen als er gewonnen wordt. Handicap weddenschappen spelen we voor deze wedstrijd dan ook niet. 

Spezia - Juventus wordt vanavond om 18.30u gespeeld in het Stadio Alberto Picco in La Spezia. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: FC Twente - AZ

Onze wedstrijd van de dag brengt ons naar het Oosten van het land waar het schizofrene FC Twente het dolende AZ de volgende tik in de Eredivisie hoopt te geven.

FC Twente
FC Twente is bijzonder wisselvallig aan het Eredivisie-seizoen begonnen. Er werd verloren van Fortuna Sittard en SC Cambuur, wat natuurlijk niet direct hoogvliegers te noemen zijn. Ajax werd echter in de Grolsch Veste op 1-1 gehouden en in Arnhem werd met 1-4 van Vitesse gewonnen. Een bijzondere rol weggelegd voor centrale verdediger Robin Pröpper, die al vier keer scoorde. Daarnaast heeft trainer Ron Jans dit seizoen met Ricky van Wolfswinkel de beschikking over een gelouterde spits die, mits fit, garant staat voor de nodige doelpunten.

Pluspunt: Centrale verdediger Robin Pröpper is niet alleen verdedigend, maar ook aanvallend van grote waarde voor FC Twente.
Minpunt: Wisselvalligheid troef

AZ
AZ heeft een financieel erg lucratieve zomer achter de rug. Voor Myron Boadu, Calvin Stengs en Teun Koopmeiners werden flinke transfersommen geïnd. Technisch directeur Max Huiberts is alleen vergeten een gedeelte van dat geld te herinvesteren in de nieuwe selectie. Met Vangelis Pavlidis kwam er een opvolger voor Boadu, maar voor Koopmeiners werd, ondanks een bod op Heerenveen-middenvelder Joey Veerman, geen opvolger gevonden en een nieuwe eerste keeper werd in de persoon van Peter Vindahl Jensen pas ter elfder ure aangetrokken. Het is daarom misschien wel niet verrassend dat AZ momenteel op de zeventiende plaats in de Eredivisie staat. 

Pluspunt: Eigen jeugd maakt dit seizoen meer kans op speeltijd.
Minpunt: AZ heeft met het vertrek van Bizot, Svenson, Koopmeiners, Stengs en Boadu heel veel ingeleverd. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

FC Twente won de laatste twee wedstrijden. De 1-0 zege tegen FC Utrecht was op basis van strijdlust, de 1-4 in het Gelredome kwam op basis van efficiëntie tot stand. Combineert het elftal van trainer Ron Jans tegen AZ dan is FC Twente voor ons favoriet voor de zege. Tegen odds van 3.10 is een inzet op FC Twente bijzonder aanlokkelijk. 

Ooit zal er ongetwijfeld een einde komen aan de opvallende doelpuntenproductie van Robin Pröpper, maar laten we het ijzer smeden wanneer het heet is. Pröpper is in vorm en vol vertrouwen en dan een voetballer in de Eredivisie gewoon nét even iets meer. We zetten dan vandaag ook weer in op een treffer van de Enschedese aanvoerder. Omdat de odds hoog zijn verdelen we onze inzet over vier players specials
- 1 unit op Pröpper scoort en wint 1-0, 2-0 of 2-1 tegen odds van 15.00
- 1 unit op Pröpper scoort een kopgoal tegen odds van 10.00
- 1 unit op Pröpper scoort in de eerste tien minuten tegen odds van 25.00
- 1 unit op Pröpper scoort, wint en beide teams scoren tegen odds van 12.00

Dont’s
AZ mist een echte afmaker zoals ze die vorig jaar met Myron Boadu wel hadden. Vangelis Pavlidis scoorde tot nu toe alleen tegen SC Heerenveen. De van Willem II overgenomen Griek heeft nog even de tijd nodig om zijn draai te vinden in Alkmaar en heeft in nog geen enkele wedstrijd negentig minuten gespeeld. Wij laten de player special aanbiedingen op de Alkmaarse spits dan ook links liggen en zetten ook niet in op Pavlidis als speler die twee of drie doelpunten gaat maken. 

FC Twente - AZ wordt vanavond om 21.00u gespeeld in de Grolsch Veste in Enschede. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Club Brugge - Oud-Heverlee Leuven

Onze wedstrijd van de dag brengt ons naar het Belgische Brugge waar de regerend Belgische kampioen Club het opneemt tegen Oud-Heverlee Leuven, dat nu al strijd tegen degradatie.

Club Brugge
Club veroverde in drie van de laatste vier seizoenen de Belgische titel en staat ook dit seizoen alweer redelijk ongenaakbaar bovenaan. Enkel het gepromoveerde Union Saint-Gilloise kan in het spoor van de Bruggelingen blijven. Sterspelers van club zijn ontegenzeggelijk Hans Vanaken en de Nederlandse vleugelflitser Noa Lang. Lang stapte vorig seizoen over van Ajax naar Brugge en bleek een sensatie in de Belgische competitie te zijn. Aanvoerder van Club is Ruud Vormer die in Brugge in tegenstelling tot bij zijn eerdere clubs AZ en Feyenoord de absolute leider van het elftal is. Ook de Nederlandse spits Bas Dost maakt zijn doelpunten tegenwoordig voor Club Brugge, al moet hij het dit seizoen vooral doen met invalbeurten. Trainer Philippe Clement geeft over het algemeen de voorkeur aan een tweemans voorhoede bestaande uit Lang en de eveneens razendsnelle Charles De Ketelaere. Dat Club niet alleen in België een kracht om rekening mee te houden is bewezen ze vorige week toen ze in de Champions League sterrenensemble Paris Saint-Germain op 1-1 hielden.

Pluspunt: Snelheid, doelgerichtheid, techniek en individuele acties. Noa Lang en Charles De Ketelaere hebben het allebei en versterken elkaar. Samen scoorden ze al zeven doelpunten in de Belgische Jupiler Pro League dit seizoen. 
Minpunt: Keeper Simon Mignolet was met een ongelooflijke blunder verantwoordelijk voor de enige verliesbeurt van dit seizoen. Brugge verloor met 6-1 van AA Gent. 

Oud-Heverlee Leuven
Over Oud-Heverlee Leuven valt niet zo heel veel bijzonders te vertellen. De club heeft dezelfde eigenaar als het Engelse Leicester City. King Power nam OHL over en wilde met de club zo snel mogelijk naar de Jupiler Pro League promoveren. Dat lukte in het seizoen 2019/2020, waardoor OHL vorig jaar haar rentree maakte op het hoogste niveau en zich knap handhaafde. De club werd elfde. De link met Thailand, de thuisbasis van King Power, wordt nog een extra verstevigd door het aantrekken van de Thaise keeper Kawin Thamsatchanan. Voor Siebe Schrijvers wordt de wedstrijd vanavond tegen Brugge een bijzondere. Schrijvers werd vorig seizoen voor € 1.700.000,- door OHL overgenomen van Club, wat een transferrecord voor Leuven is. Dit seizoen valt er voor Schrijvers en zijn teamgenoten nog niet veel te juichen. Oud-Heverlee Leuven won pas één competitiewedstrijd. 

Pluspunt: Met Marc Brys staat er een ervaren trainer voor de groep die eerder tegen degradatie gestreden heeft.
Minpunt: OHL heeft dit seizoen nog niet één keer de nul gehouden. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

Noa Lang is on fire. De spits weet zich in de belangstelling van enkele grote Europese clubs en zal willen laten zien wat hij allemaal in huis heeft. Wij verwachten dat Lang vanavond tenminste één doelpunt gaat maken. Zelf voelen we veel voor de player special Lang scoort en wint 1-0, 2-0 of 3-0. De odds voor deze weddenschap staan op 6.50.

Wil je een doelpunt van de Nederlandse jeugdinternational niet koppelen aan een uitslag, dan kun je inzetten op doelpuntenmaker: Lang. Wanneer je dat doet krijg je 2.10 keer je inleg terug als de oud-Ajacied tot scoren komt.

Club Brugge scoorde in zeven van de acht competitiewedstrijden die het speelde het eerste doelpunt. De odds voor Eerste doelpunt: Club Brugge is te combineren met een weddenschap op het resultaat. Twee keer Club Brugge levert je hier 1.28 keer je inleg op. 

De wedstrijd tegen Oud-Heverlee leent zich vanuit het perspectief van een verwachte Brugse zege prima voor een handicap weddenschap. Brugge -1 tegen odds van 1.52 of Brugge -2 tegen odds van 2.29 lijken realistisch.

Dont’s
Wij laten weddenschappen op de prestaties van Bas Dost aan ons voorbij gaan. De Nederlandse aanvaller is niet gelukkig met zijn situatie als bankzitter en komt niet of nauwelijks in actie. De laatste twee competitiewedstrijden speelde Dost welgeteld 8 minuten. 

Club Brugge - Oud-Heverlee Leuven wordt vanavond om 20.45u gespeeld in het Jan Breydel Stadion in Brugge. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Arsenal - Tottenham Hotspur

Onze wedstrijd van de dag brengt ons Londen voor een stadsderby tussen Arsenal en Tottenham Hotspur. Dat is de wedstrijd tussen twee clubs die het ambiëren om mee te kunnen om de Premier League titel, maar daar in de praktijk bij lange na niet in de buurt komen. 

Arsenal
Arsenal stond na drie speeldagen puntloos op de laatste plaats in de Premier League en had net een 5-0 nederlaag geleden op bezoek bij Manchester City. Dat het ‘slechts’ 5-0 was geworden, was in de tweede helft vooral te danken aan de regerend kampioen dat uit mededogen voor Arsenal de voet van het gaspedaal haalde. Toch bleef iedereen bij Arsenal rustig. Coach Mikel Arteta bleef stevig in het zadel zitten en de club hield vast aan de middellange termijn doelstellingen. Dat lijkt op de kortere termijn ook voor wat resultaten te zorgen. Sinds de opdoffer in het Etihad Stadium won Arsenal drie keer op rij. In de competitie werden Norwich City en Burnley verslagen en in de League Cup werd gewonnen van Wimbledon. Het beste nieuws is dat Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette en Martin Odegaard, die spelers die het verschil moeten maken, in deze wedstrijden ook daadwerkelijk maakten. 

Pluspunt: The Gunners houden al drie wedstrijden op rij de nul.
Minpunt: Keeper Bernd Leno werd na de 5-0 tegen Manchester City geslachtofferd en Alexandre Lacazette is ontevreden met zijn reserverol. Trainer Arteta heeft heel wat gekrenkte ego’s te managen.

Tottenham Hotspur
Onder de nieuwe Portugese trainer Nuno Santo overtuigd Tottenham Hotspur nog allerminst. De club die enkele jaren geleden een aanval op de traditionele topclubs inzette en zelfs de Champions League finale haalde, moet al enige tijd pas op de plaats maken. Dit seizoen begon goed met drie 1-0 overwinningen, maar het spel was nog niet om over naar huis te schrijven. Dat maakt een team vatbaar voor nederlagen en dat is precies wat er gebeurt is. De laatste twee competitiewedstrijden gingen verloren. En dik ook. Crystal Palace en Chelsea waren beiden met 0-3 te sterk. In de Europa Conference League moest Tottenham genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel tegen Stade Rennes en de club had strafschoppen nodig om Wolverhampton Wanderers uit te schakelen in de League Cup. Tottenham zit dus even in een moeilijke fase. 

Pluspunt: Trainer Nuno predikt rust, ook nu de resultaten even tegenvallen.
Minpunt: Clubicoon Harry Kane mag dan zijn gebleven, doeltreffend is de spits nog allerminst. De teller in de Premier League staat nog op nul. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Een Arsenal in opmars treft een Tottenham dat niet in goede doen is. Dat kan precies een wedstrijd zijn die Pierre-Emerick Aubameyang nodig heeft om zichzelf te lanceren. De odds voor twee doelpunten of meer van de voormalig goalgetter van Borussia Dortmund staan op 8.00. 

Een Harry Kane die niet scoort is geen Harry Kane. De spits zal ongetwijfeld niet veel langer op 0 competitiegoals blijven staan. Zijn treffer in het League Cup-treffen met Wolverhampton Wanderers kan bevrijdend werken. Wanneer Kane zijn eerste Premier League doelpunt van het seizoen met zijn hoofd levert dat 9.00x je inzet op.

Arsenal scoorde in vier van de laatste vijf wedstrijden die het speelde het eerste doelpunt van de wedstrijd. De odds voor Team scoort eerste goal: Arsenal staan op 1.78. 

Drie van die openingstreffers van Arsenal vielen binnen het half uur. De odds voor de match special: Arsenal op voorsprong na exact 30 minuten staan op 3.60.

In twee van die drie gevallen was de eerste doelpuntenmaker voor Arsenal Pierre-Emerick Aubameyang. De odds voor Aubameyang als eerste doelpunten voor Arsenal in de eerste helft staan op 4.90. Wil je iets minder risico nemen dan kun je de tijdsfactor eruit halen. Wanneer je inzet op Aubameyang als eerste doelpuntenmaker voor Arsenal tegen odds van 3.10 maakt het niet uit of de spits voor of na de thee scoort. 

Dont’s
Bij deze teams lijkt het alles of niets te zijn. Als Arsenal wint scoort de tegenstander niet, maar als Arsenal verliest scoort het ook niet. Voor Tottenham geldt ongeveer hetzelfde. Het won drie keer met 1-0, maar verloor vervolgens twee keer met 3-0. Alle weddenschappen die vereisen dat beide teams scoren laten wij aan ons voorbij gaan. 

Arsenal - Tottenham Hotspur wordt vanmiddag om 17.30u gespeeld in het Emirates Stadium in Londen. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Select. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Crystal Palace - Brighton & Hove Albion

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons wederom naar de Engelse Premier League. Crystal Palace neemt het vandaag in eigen huis op tegen het verrassend presterende Brighton & Hove Albion. Sterker, bij winst passeert BHA alle gerenommeerde Engelse topclubs op de ranglijst en stijgt het naar de eerste plaats. 

Crystal Palace
Crystal Palace is wellicht in Nederland het meest bekend als de club waar Frank de Boer even trainer van was, zeven wedstrijden op rij verloor en weer ontslagen werd. Onder de opvolger van De Boer, Roy Hodgson handhaafde Crystal Palace zich op het hoogste niveau en in de seizoenen die volgde was Palace een solide middenmoter. Dit seizoen is Palace niet echt uit de startblokken geschoten. Met één zege uit vijf wedstrijden staat Palace voorlopig op de vijftiende plaats. Dat is nog geen degradatiegevaar, maar er moet zo onderhand wel opgeschakeld worden om problemen te voorkomen. 

Pluspunt: Met Wilfried Zaha en Christian Benteke heeft Crystal Palace aan scorend vermogen geen gebrek.
Minpunt: De nieuwe manager Patrick Vieira heeft nog geen verpletterende indruk gemaakt. 

Brighton & Hove Albion
Brighton & Hove Albion is de club van Joël Veltman, Kjell Scherpen en Jürgen Locadia. We kunnen het je vergeven als je dat niet wist want ze spelen niet zo vaak. Veltman is soms basisspeler, soms niet. Scherpen is reservekeeper en Locadia moet het doen met korte invalbeurten. Dat komt onder andere doordat zijn collega-spits, de Fransman Neal Maupay, goed speelt en beslissende doelpunten maakt. Mede daardoor en vanwege het feit dat Brighton nauwelijks doelpunt tegen krijgt, doet de club voorlopig mee om de bovenste plaatsen. 

Pluspunt: Spits Neal Maupay scoorde al drie keer in vijf wedstrijden
Minpunt: Keeper Robert Sanchez hoefde pas vier tegendoelpunten te incasseren.

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

Voor Brighton staat de koppositie op het spel. Dat kan voor extra druk zorgen, maar is voor een club als Brighton & Hove Albion eigenlijk gewoon een cadeautje. De spelers zullen tot op het bot gemotiveerd zijn om te knallen. De odds voor een zege van Brighton and Hove zijn met 2.59 goed te noemen.

Brighton won de laatste drie uitwedstrijden die het speelde. Zij zullen dus met vertrouwen naar Selhurst Park afreizen. In die genoemde drie uitzeges won B&H drie keer de tweede helft. De odds voor Brighton & Hove wint één van beide helften zijn met 1.84 goed te noemen. 

De Franse spits van B&H, Maupay, scoorde al drie keer dit seizoen en maakte in de wedstrijd tegen Leicester City de openingstreffer. De odds voor het eerste B&H doelpunt van zijn voet of hoofd staat gequoteerd tegen 3.25. Zeker een weddenschap om te overwegen. 

Dont’s
Behalve een zege op het enigszins zwalkende Tottenham Hotspur heeft Crystal Palace nog niet dusdanig veel indruk gemaakt dat je zou mogen verwachten dat ze het goed draaiende Brighton & Hove op een nederlaag gaan trakteren. 

Crystal Palace - Brighton & Hove Albion wordt vanavond om 21.00u gespeeld op Selhurst Park in Londen. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Select. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Ajax - Besiktas JK

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons wederom naar de Johan Cruijff Arena in Amsterdam, waar Ajax de spectaculaire 1-5 overwinning op Sporting Lissabon in eigen huis een vervolg hoopt te geven tegen de Turkse kampioen Besiktas JK.

Ajax
Het leven voor Ajax bestaat momenteel louter uit zonneschijn. De club wandelt als een reus op zevenmijlslaarzen door de Nederlandse eredivisie en het elftal van Erik ten Hag maakte indruk door de Champions League ouverture tegen Sporting Lissabon overtuigend te winnen.  

Pluspunt: Een fitte selectie. Ten Hag kan luxe keuzes gaan maken. De keuze tussen het opstellen van Davy Klaassen of Steven Berghuis zouden heel veel Nederlandse trainers graag ook willen hebben.
Minpunt: Er valt momenteel weinig aan te merken op Ajax. 

Besiktas JK
Besiktas is een club in de problemen. De selectie wordt geteisterd door blessuregevallen waardoor de Turkse kampioen met een veredeld B-elftal naar Amsterdam is afgereisd. Dat maakt het op voorhand al lastig om voor een goed resultaat te spelen. De Turken zullen proberen om Ajax zo lang mogelijk van het lijf het houden, maar meer dan dat mag momenteel niet van Besiktas verwacht worden. 

Pluspunt: Ondanks de vele blessures staat Besiktas ‘maar’ drie punten achter op koploper Fenerbahce.
Minpunt: De Turken missen vanavond met Georges-Kevin N’Koudou en Rachid Ghezzal de twee gevaarlijke vleugelspitsen en de van Barcelona overgekomen Miralem Pjanic ongeveer 90% van de aanvallende stootkracht. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

Dat Ajax gaat winnen vanavond staat voor de bookmakers wel vast. De odds van 1.15 zijn nauwelijks interessant te noemen. Deze wedstrijd is uitermate geschikt voor een betbuilder of een handicap weddenschap. 

Wij hebben gekozen voor een betbuilder waarbij onze selectie bestaat uit:

- Winst Ajax
- Over 3.5 doelpunten
- handicap voor Ajax -3

Deze selectie levert ons odds op van 3.25x onze inleg.

Je zou deze wedstrijd ook kunnen spelen met single handicap weddenschap voor Ajax. De Amsterdammers hebben odds van 1.38 voor een -1 handicap, 1.96 voor een -2 handicap en 3.15 voor een -3 handicap.
We spelen hier met Asian Handicaps. Dat betekent dat als Ajax met drie doelpunten verschil wint op je -3 handicap dat je je inleg terug krijgt omdat je de weddenschap dan gelijk gespeeld hebt. 

Dont’s
Alle weddenschappen waarbij Besiktas moet scoren om tot een winnende weddenschap te komen, vinden wij een risico. 

Ajax - Besiktas wordt vanavond om 18.45u gespeeld in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. De wedstrijd wordt live uitgezonden op RTL7 en Ziggo Sport Voetbal. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Juventus - Chelsea

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar Turijn waar Juventus het in de Champions League opneemt tegen regerend kampioen Chelsea. Een duel tussen twee teams die allebei de topvorm nog niet te pakken hebben. 

Juventus
Juventus werd afgelopen seizoen voor het eerst in tien seizoenen geen kampioen van Italië en zag deze zomer superster Cristiano Ronaldo vertrekken. Tot overmaat van ramp raakte eerder deze week Paolo Dyballa en spits Alvaro Morata geblesseerd. Beiden ontbreken tegen Chelsea, wat trainer  

Pluspunt: Met twee zeges in de Serie A heeft Juventus de weg naar boven ingezet.
Minpunt: De ziekenboeg wil maar niet leegstromen in Turijn

Chelsea
Ook Chelsea kan vanavond niet op volle oorlogssterkte aantreden. N’Golo Kanté ontbreekt wegens corona bij de Londenaren. Trainer Thomas Tuchel heeft daardoor een puzzel op het middenveld te maken. Spits Romelu Lukaku speelde voordat hij naar Chelsea overstapte bijna voor de Oude Dame. 

Pluspunt: Ondanks de 1-0 nederlaag tegen Manchester City blijft de Chelsea defensie een harde noot om te kraken. 
Minpunt: De doelpunten gaan hoogstwaarschijnlijk niet van Lukaku komen. De Belg scoorde pas één keer in zijn carrière tegen Juventus

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

Chelsea is vanavond licht favoriet. De defensie kracht versus de aanvallende kwetsbaarheid van Juventus zouden het duel in Londens voordeel moeten kunnen beslissen. De odds voor een overwinning van Chelsea zijn met 2.22 goed te noemen. 

Chelsea is een team dat vaak met minimale cijfers wint. Dat past in de voetbalfilosofie van Thomas Tuchel. Wij zetten dan ook in op under 1.5 doelpunten in deze wedstrijd. De odds daarvoor zijn 2.80. 

Juventus mist heel veel aanvallend vermogen en de defensie van Chelsea staat als een huis. Wij zien Juventus niet tot scoren komen. We zetten dan ook in op BTTS: Nee tegen odds van 1.77 en op Juventus under 0.5 doelpunten tegen odds van 2.45

Dont’s
Alle weddenschappen Romelu Lukaku moet scoren laten we gezien zijn weinig indrukwekkende productie tegen Juventus vandaag even voor wat het is. 

Juventus - Chelsea wordt vanavond om 21.00u gespeeld in het Allianz Stadium in Turijn. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day
In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.
De wedstrijd van vandaag is: Juventus - Chelsea
Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar Turijn waar Juventus het in de Champions League opneemt tegen regerend kampioen Chelsea. Een duel tussen twee teams die allebei de topvorm nog niet te pakken hebben. 
Juventus
Juventus werd afgelopen seizoen voor het eerst in tien seizoenen geen kampioen van Italië en zag deze zomer superster Cristiano Ronaldo vertrekken. Tot overmaat van ramp raakte eerder deze week Paolo Dyballa en spits Alvaro Morata geblesseerd. Beiden ontbreken tegen Chelsea, wat trainer  
Pluspunt: Met twee zeges in de Serie A heeft Juventus de weg naar boven ingezet.
Minpunt: De ziekenboeg wil maar niet leegstromen in Turijn
Chelsea
Ook Chelsea kan vanavond niet op volle oorlogssterkte aantreden. N’Golo Kanté ontbreekt wegens corona bij de Londenaren. Trainer Thomas Tuchel heeft daardoor een puzzel op het middenveld te maken. Spits Romelu Lukaku speelde voordat hij naar Chelsea overstapte bijna voor de Oude Dame. 
Pluspunt: Ondanks de 1-0 nederlaag tegen Manchester City blijft de Chelsea defensie een harde noot om te kraken. 
Minpunt: De doelpunten gaan hoogstwaarschijnlijk niet van Lukaku komen. De Belg scoorde pas één keer in zijn carrière tegen Juventus
OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Chelsea is vanavond licht favoriet. De defensie kracht versus de aanvallende kwetsbaarheid van Juventus zouden het duel in Londens voordeel moeten kunnen beslissen. De odds voor een overwinning van Chelsea zijn met 2.22 goed te noemen. 
Chelsea is een team dat vaak met minimale cijfers wint. Dat past in de voetbalfilosofie van Thomas Tuchel. Wij zetten dan ook in op under 1.5 doelpunten in deze wedstrijd. De odds daarvoor zijn 2.80. 
Juventus mist heel veel aanvallend vermogen en de defensie van Chelsea staat als een huis. Wij zien Juventus niet tot scoren komen. We zetten dan ook in op BTTS: Nee tegen odds van 1.77 en op Juventus under 0.5 doelpunten tegen odds van 2.45
Dont’s
Alle weddenschappen Romelu Lukaku moet scoren laten we gezien zijn weinig indrukwekkende productie tegen Juventus vandaag even voor wat het is. 
Juventus - Chelsea wordt vanavond om 21.00u gespeeld in het Allianz Stadium in Turijn. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. 
Helaas "de oude dame" toch gewonnen. Maar op BTTS, en under 1.5 goals toch nog iets kunnen pakken

Verstuurd vanaf mijn IN2023 met Tapatalk

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Feyenoord - Slavia Praag

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar Rotterdam waar Feyenoord het vanavond in het kader van de UEFA Conference League opneemt tegen de Tsjechische kampioen Slavia Praag.

Feyenoord
Ondanks een erg slecht begin van het seizoen tegen FC Drita is de nieuwe trainer Arne Slot er in geslaagd om Feyenoord in korte tijd naar zijn hand te zetten. Dat is knap, gezien het vertrek van een aantal sterkhouders. Met vooral Guus Til in een opvallende rol bij de Rotterdammers laat het verlies van Steven Berghuis en Nicolai Jörgensen zich veel minder voelen. Hoogtepunt voor Feyenoord is de knappe 0-4 overwinning op PSV. Vanavond hoopt Feyenoord ook Europees te winnen. 

Pluspunt: Aan zelfvertrouwen geen gebrek bij de Rotterdammers
Minpunt: Weinig Europese ervaring

Slavia Praag
Slavia Praag is een gevaarlijke klant voor Feyenoord. De club is goed aan de Tsjechische competitie begonnen en boekte de laatste seizoenen opzienbarende resultaten in Europa. Zo werd twee keer de kwartfinale van de Europa League gehaald en werd er onder andere gewonnen van Leicester City en Sevilla. Slavia is een voetbalploeg die negentig minuten blijft gaan en blijft lopen zodat van adempauzes op het veld voor Feyenoord geen sprake zal zijn. 

Pluspunt: Doelpunten! Slavia maakte er achttien in de laatste vijf wedstrijden die het speelde.
Minpunt: Slavia begon dit Europese seizoen in de voorronde van de Champions League. Dan is groepsfase Conference League geen al te best resultaat.

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Feyenoord won de laatste vier wedstrijden die het speelde en is tevens de laatste acht thuiswedstrijden ongeslagen. De Rotterdammers zijn ook bij de bookmakers in het voordeel. Toch is het niet onverstandig om een inzet op Slavia Praag te zetten. Feyenoord won immers nog nooit van een Tsjechische tegenstander. Winst voor Slavia staat gequoteerd tegen odds van 4.30. Een dubbele kans gelijkspel of Slavia Praag staat tegen 1.96

Beide teams scoren veel doelpunten. We vermoeden dan ook dat er minimaal drie keer gescoord gaat worden in De Kuip vanavond. De odds voor Over 2.5 staan op 1.66

Omdat beide ploegen zo gemakkelijk het net vinden, verwachten we ook dat beide teams vanavond tot scoren komen. BTTS op ja lijkt ons dan ook een zekerheidje. De odds daarvoor zijn 1.64.

Dont’s
Een 0-0 gelijkspel gaat het op zeker niet worden met twee ploegen waarvan de meeste kwaliteit voorin ligt. 

Feyenoord - Slavia Praag wordt vanavond om 21.00u gespeeld in het De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN. 

bewerkt door Brunsie (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...