Spring naar bijdragen

OneTime Match of the Day


Brunsie

Aanbevolen berichten

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Liverpool - Manchester City

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar de Premier League waar vandaag twee van de grootste clubs van Europa tegenover elkaar staan op Anfield Road. Liverpool en Manchester City

Liverpool
Ondanks het feit dat hij er deze maand alweer zes jaar zit, lijkt er nog geen slijtage te zitten op de relatie tussen Liverpool en manager Jürgen Klopp. De Duitser bracht The Reds natuurlijk de allereerste landstitel sinds 1981, won en passant de Champions League, maar moest vorig seizoen ook tot de laatste speeldag knokken om een nieuwe Champions League-deelname af te dwingen na een slecht seizoen. Dit seizoen gaat weer crescendo voor de Liverpudlians. In de Premier League werd nog niet verloren, in de Champions League werd gewonnen van AC Milan en afgelopen woensdag werd er flink uitgehaald in Portugal. Tegen FC Porto werd het 1-5. Veel daarvan heeft te maken met de terugkeer van Virgil van Dijk. Big Virg miste een groot deel van het vorige seizoen door een zware blessure, maar is helemaal terug als rots in de branding. 

Pluspunt: Defensief zit het met een fitte Alisson Becker en een fitte Virgil van Dijk heel degelijk in elkaar.
Minpunt: Het langdurig wegvallen van het 18-jarige talent Harvey Elliot is een domper op de feestvreugde.

Manchester City
Ondanks het feit dat er alweer dik vijf jaar zit, lijkt er nog geen slijtage te zitten op de relatie tussen Manchester City en manager Josep Guardiola. Waarom zou dat ook? De Spanjaard won drie landstitels, de FA Cup, vier keer de League Cup en twee keer de Engelse Supercup. Wat ontbreekt is echter die ene grote internationale prijs: de Champions League. Vorig seizoen waren Man City en Guardiola dichtbij. De finale werd bereikt. Daarin bleek Chelsea echter te sterk. Weer geen internationale prijs voor de club die heel veel geld uitgeeft om succes te boeken. Zoveel geld zelfs, dat de UEFA Manchester City al eens twee jaar uit sloot van deelname aan de Champions League omdat de club meermaals de Financial Fairplay regels heeft overtreden. Die uitsluiting werd in hoger beroep weer ongedaan gemaakt. Dit seizoen laat Manchester City her en der wat steekjes vallen. De wedstrijd om de Engelse Supercup werd verloren van Leicester City, de eerste competitiewedstrijd ging verloren tegen Tottenham Hotspur en PSG bleek afgelopen woensdag in de Champions League te sterk. Een nederlaag in Liverpool kan Guardiola zich eigenlijk niet permitteren.  

Pluspunt: Met Jack Grealish en Kevin de Bruyne zit er heel veel creativiteit in het elftal
Minpunt: De achterhoede laat de nodige steekjes vallen

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

Van de laatste tien thuisduels die Liverpool speelde tegen Manchester City won het er acht en speelde het er één gelijk. Manchester City ging slechts één keer met de zege aan de haal. Dat was overigens wel de laatste ontmoeting eerder dit jaar gespeeld. Liverpool is voor ons favoriet. De odds van de TOTO zijn dan ook opvallend. Liverpool heeft odds van 2.90, Manchester City van 2.45. Hier ligt volgens ons een kans om de bookmaker te verslaan. 

In de afgelopen 10 duels tussen beide teams op Anfield Road werden maar liefst 34 doelpunten gemaakt. Wij verwachten ook vanmiddag een open en attractieve wedstrijden waarin het zeker geen doelpuntloos gelijkspel gaat worden. Wij zetten in op Over 2.5 doelpunten tegen odds van 1.64. Wil je hier wat meer risico nemen? Dan kun je inzetten op Over 3.5 doelpunten tegen odds van 2.52.

Met zoveel aanvallende kwaliteiten aan beide kanten lijkt het ons heel waarschijnlijk dat beide clubs tenminste één keer scoren. BTTS: Ja tegen odds van 1.54 is voor ons een inkoppertje. 

TOP TIP:
Liverpool verloor slechts één van de laatste tien helften die het speelde. De odds voor Liverpool wint beide helften staat op maar liefst 8.60.

Wil je hier iets minder risico in nemen? Dan kun je inzetten op Liverpool wint één van beide helften tegen odds van 1.89. 

Dont’s
In de Premier League scoorde nog geen enkele speler van Liverpool twee of meer doelpunten in een wedstrijd. Aan de kant van Manchester City scoorde alleen Ferran Torres eens twee doelpunten in een wedstrijd. Weddenschappen op spelers die twee of zelfs drie doelpunten maken laten we aan ons voorbij gaan.  

Liverpool - Manchester City wordt vanmiddag om 17.30u gespeeld op Anfield Road. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day XL

Om de opening van de online kansspelmarkt ook met OneTime Match of the Day een beetje te vieren, brengen we vandaag een extra tip.

Deze extra tip van de dag is: 4-fold Eredivisie

In de Eredivisie staan vanmiddag vier wedstrijden op het programma. De clubs die afgelopen week uitkwamen in de diverse Europese toernooien komen vandaag in actie. Door in te zetten op een 4-Fold combinatie weddenschap kunnen we maar liefst 5.34 (fluctueert) keer onze inzet verdienen. 

Ajax - FC Utrecht
Er staat geen maat op Ajax op dit moment. FC Utrecht is weliswaar een bekende angstgegner van de Amsterdammers maar dit is meer het geval als er in Utrecht gevoetbald wordt en niet zo zeer in Amsterdam. Bovendien haalde Ajax in de Champions League wedstrijd tegen Besiktas al vroeg in de tweede helft de voet van het gaspedaal omdat het wist dat er met FC Utrecht een lastige tegenstander wachtte in de Eredivisie. Wij zien FC Utrecht niet stunten in de Johan Cruijff Arena en selecteren Ajax voor onze 4-fold. 

SC Cambuur - AZ
SC Cambuur slaat ondanks de 9-0 nederlaag tegen Ajax geen modderfiguur in de Eredivisie. De Leeuwarders spelen fris en aanvallend voetbal en dat leverde afgelopen weekend tegen Sparta drie punten op. AZ is gemankeerd aan het seizoen begonnen. De Alkmaarders hebben veel aan kwaliteit ingeleverd, maar hebben de weg naar boven gevonden. Go Ahead Eagles werd vorig weekend met ruime cijfers aan de kant gezet en de 1-0 overwinning in de Conference League tegen het Tsjechische Jablonec geeft ongetwijfeld vertrouwen. Wij zien AZ in Leeuwarden vanmiddag een regelmatige overwinning boeken en selecteren AZ voor onze 4-fold.

Vitesse - Feyenoord
Vitesse - Feyenoord is op papier de lastigste wedstrijd om te voorspellen. Feyenoord is echter dermate goed op dreef dat we niet verwachten dat Vitesse, dat in de competitie een stuk minder draait, de punten in eigen huis kan houden. Vitesse verloor in eigen stadion dik van FC Twente, speelde gelijk tegen Fortuna Sittard en verloor afgelopen week, ondanks goed spel, in de Conference League van Stade Rennes. Die wedstrijd biedt voor de Arnhemmers wel wat houvast, maar tegen een Feyenoord in vorm gaat het volgens ons onvoldoende zijn. Feyenoord vliegt momenteel. De club versloeg PSV in het Philips Stadion met liefst 0-4 en won daarna in eigen huis van SC Heerenveen, NEC en Slavia Praag. Wij zien Feyenoord winnen in Arnhem en selecteren Feyenoord voor onze 4-fold.
Ben je hier niet zeker? Dan kun je ook een dubbele kans kiezen. Dat gaat wel ten koste van je combinatie odd.

PSV - Sparta
PSV moet. Punt. PSV verloor de afgelopen weken van Feyenoord en Willem II en won ternauwernood van promovendus Go Ahead Eagles. Veel beschuldigende vingers wijzen naar het wisselbeleid van trainer Roger Schmidt, die de afgelopen weken de nodige kritiek te verduren heeft gekregen. De Europa League wedstrijd tegen Sturm Graz (1-4) zal PSV weer wat vertrouwen hebben gekregen. Vanavond om 20.00u moeten de Eindhovenaren winnen om de titelaspiraties in leven te houden. Wij verwachten dat het arme Sparta wel eens alle hoeken van het veld te zien kan krijgen. De Rotterdammers missen vanwege blessures en schorsingen de nodige spelers. Een grote uitslag behoort volgens ons tot de mogelijkheden. Wij selecteren daarom PSV voor onze 4-fold.

 

 


 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Esbjerg FB - HB Köge

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar de Eerste Divisie in Denemarken waar de wedstrijd tussen Esbjerg FB en HB Köge op het programma staat. Dit is een van de weinige wedstrijden die op deze maandagavond op het programma staat aangezien de grote Europese competities deze week stil liggen in verband met interlandvoetbal. Er staan onder andere wedstrijden in de Nations League en in het kader van de kwalificatie voor het WK 2022 op het programma.   

Esbjerg FB
Esbjerg FB kwam recentelijk in het nieuws omdat de spelersgroep bij de clubeigenaren vroegen om het ontslag van trainer Peter Hyballa. De Duitse trainer die eerder in Nederland werkte bij NEC en NAC Breda zou te Spartaans trainen en leiding geven. Persoonlijke beledigingen zouden daar ook bij ter sprake zijn gekomen. Rafael van der Vaart, woonachtig in Esbjerg vanwege zijn handballende wederhelft, werd aangesteld als assistent-trainer om te bemiddelen tussen spelersgroep en trainer, maar daags na het aanstellen Van der Vaart stapte Hyballa alsnog op.  

Pluspunt: Na het vertrek van Hyballa is Esbjerg FB langzaam maar zeker omhoog aan het klimmen. 
Minpunt: Een club waar de selectie uiteindelijk bepaalt wie er voor de groep staat is geen club waar rust en stabiliteit heerst. 

HB Koge
HB Koge is een club die in 2009 ontstond uit Koge BK en Herfolge BK. De bijnaam van de club is de zwanen. De club kwam in het debuutseizoen uit in de Deense Superligaen, maar degradeerde direct. In 2012 werd de club tweede in de Eerste Divisie, genoeg om te promoveren. Opnieuw was het avontuur op het hoogste niveau van korte duur. 

Pluspunt: De ploeg scoorde al dertien keer in tien wedstrijden. Voor een typische middenmoter is dat geen slecht gemiddelde.
Minpunt: De achterhoede laat de nodige steekjes vallen

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

Live wedden!
Sinds 1 oktober is het mogelijk om live in te zetten op voetbalwedstrijden. Live wedden biedt je de nodige voordelen. In plaats van vooraf een inschatting maken van de sterktes en zwaktes en beide teams, kun je de gebeurtenissen op het veld volgen in je weddenschap. Door op het juiste moment in en eventueel ook weer uit te stappen, kun je zelfs van een wedstrijd in de Deense eerste divisie een jackpot maken. Live wedden wordt op dit moment aangeboden door TOTO en BetCity.

Dont’s

-

Esbjerg FB - HB Koge wordt vanavond om 19.00u gespeeld in de Blue Water Arena in Esbjerg. De wedstrijd wordt in Nederland niet live op televisie uitgezonden. De wedstrijd is het beste te volgen via  

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Mansfield Town - Sheffield Wednesday

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar de lagere klassen in het Engelse voetbal. In de EFL Trophy, niet te verwarren met de EFL Cup, staat vandaag de tweede speelronde om het programma. Onder de andere de wedstrijd tussen Mansfield Town en Sheffield Wednesday wordt gespeeld.

Mansfield Town
Mansfield Town staat op de 22e plaats in League Two. Het is daarmee het op twee na slechtste Britse profteam van dit moment. De club speelt al sinds 2012/2013 onafgebroken in League Two en kwam in het verleden niet hoger dan League One. Als er een voetbalinvesteerder een nieuw sprookjesboek wil schrijven en met een club van het laagste naar het hoogste niveau dan zou Mansfield Town de perfecte kandidaat zijn.  

Pluspunt: De club speelt in een redelijk modern stadion voor een vierde divisionist
Minpunt: Te weinig kwaliteit in de selectie

Sheffield Wednesday
Sheffield Wednesday was ooit, nog niet eens zo heel lang geleden, een stevige middenmoter in de Premier League. De club won in 1991 de League Cup en stond in 1993 in de finale van de FA Cup en de League Cup. In beide finales was Arsenal te sterk. In 2000 degradeerde de club uit de Premier League en sindsdien jojoot de club tussen het Championship en League One. De afgelopen negen seizoenen speelde de club op het een na hoogste niveau, maar het afgelopen seizoen werd Wednesday 24ste en laatste. Degradatie naar League One volgde. 

Pluspunt: Ondanks de degradatie trekt de club nog altijd meer dan 20.000 toeschouwers per thuiswedstrijd.
Minpunt: De club lijkt niet direct terug te kunnen keren naar de Championship. Vooralsnog lijkt een plek in de middenmoot het hoogst haalbare. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Sheffield Wednesday speelt in League One, Mansfield Town in League Two. Mansfield Town heeft al negen wedstrijden niet gewonnen en won ook de laatste vier thuiswedstrijden niet. De odds voor een zege van Sheffield Wednesday staan op 2.00 bij de TOTO. Zeker een gokje waard. 

Mansfield Town scoorde slechts één keer in de laatste drie wedstrijden. Mansfield Town under 0.5 staat gequoteerd tegen 2.58. Dat is aantrekkelijk. 

Er van uitgaande dat Mansfield Town niet scoort, is het interessant om Sheffield Wednesday een handicap toe te kennen. Sheffield Wednesday - 1 kent odds van 3.70. Een handicap -2 staat op maar liefst 8.70. 

Dont’s
-

Mansfield Town - Sheffield Wednesday wordt vanavond om 20.00u gespeeld in het One Call Stadium in Mansfield. De wedstrijd wordt in Nederland niet live op televisie uitgezonden. De wedstrijd is het beste te volgen via de app SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

21 minuten geleden zei Brunsie:

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Mansfield Town - Sheffield Wednesday

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar de lagere klassen in het Engelse voetbal. In de EFL Trophy, niet te verwarren met de EFL Cup, staat vandaag de tweede speelronde om het programma. Onder de andere de wedstrijd tussen Mansfield Town en Sheffield Wednesday wordt gespeeld.

Mansfield Town
Mansfield Town staat op de 22e plaats in League Two. Het is daarmee het op twee na slechtste Britse profteam van dit moment. De club speelt al sinds 2012/2013 onafgebroken in League Two en kwam in het verleden niet hoger dan League One. Als er een voetbalinvesteerder een nieuw sprookjesboek wil schrijven en met een club van het laagste naar het hoogste niveau dan zou Mansfield Town de perfecte kandidaat zijn.  

Pluspunt: De club speelt in een redelijk modern stadion voor een vierde divisionist
Minpunt: Te weinig kwaliteit in de selectie

Sheffield Wednesday
Sheffield Wednesday was ooit, nog niet eens zo heel lang geleden, een stevige middenmoter in de Premier League. De club won in 1991 de League Cup en stond in 1993 in de finale van de FA Cup en de League Cup. In beide finales was Arsenal te sterk. In 2000 degradeerde de club uit de Premier League en sindsdien jojoot de club tussen het Championship en League One. De afgelopen negen seizoenen speelde de club op het een na hoogste niveau, maar het afgelopen seizoen werd Wednesday 24ste en laatste. Degradatie naar League One volgde. 

Pluspunt: Ondanks de degradatie trekt de club nog altijd meer dan 20.000 toeschouwers per thuiswedstrijd.
Minpunt: De club lijkt niet direct terug te kunnen keren naar de Championship. Vooralsnog lijkt een plek in de middenmoot het hoogst haalbare. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Sheffield Wednesday speelt in League One, Mansfield Town in League Two. Mansfield Town heeft al negen wedstrijden niet gewonnen en won ook de laatste vier thuiswedstrijden niet. De odds voor een zege van Sheffield Wednesday staan op 2.00 bij de Toto. Zeker een gokje waard. 

Mansfield Town scoorde slechts één keer in de laatste drie wedstrijden. Mansfield Town under 0.5 staat gequoteerd tegen 2.58. Dat is aantrekkelijk. 

Er van uitgaande dat Mansfield Town niet scoort, is het interessant om Sheffield Wednesday een handicap toe te kennen. Sheffield Wednesday - 1 kent odds van 3.70. Een handicap -2 staat op maar liefst 8.70. 

Dont’s
-

Mansfield Town - Sheffield Wednesday wordt vanavond om 20.00u gespeeld in het One Call Stadium in Mansfield. De wedstrijd wordt in Nederland niet live op televisie uitgezonden. De wedstrijd is het beste te volgen via de app SofaScore.

done, ben benieuwd 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: FC Emmen - Excelsior

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar de Keuken Kampioen Divisie. In tegenstelling tot andere Europese competities wordt er in de Nederlandse Eerste Divisie wel gewoon gevoetbald. Er staat met de wedstrijd tussen FC Emmen en Excelsior zelfs een heuse topper op het programma. 

FC Emmen
Schreven we in een eerder stadium over de gemiste start van FC Emmen, inmiddels staat de ploeg van trainer Dick Lukkien ‘gewoon’ op de derde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. De laatste weken rijgt FC Emmen de zeges aan elkaar. De ene keer gaat het wat gemakkelijker dan de andere. Zo won FC Emmen met 7-1 van MVV, maar moest het ontzettend diep gaan om Jong FC Utrecht op de knieën te krijgen.  

Pluspunt: Vier op een rij. FC Emmen won de laatste vier wedstrijden
Minpunt: Momenteel is er weinig te mopperen in Emmen. 

Excelsior
Bij Excelsior zal men afgelopen week best zuur zijn geweest. De Kralingers begonnen als koploper aan de laatste speelronde van de eerste periode. Door een onverwacht grote nederlaag bij NAC Breda werd echter niet Excelsior, maar ADO Den Haag periodekampioen. Voor Excelsior rest er niets anders dan zich herpakken. Tegen FC Emmen zal het nog niet meevallen om de hoge positie op de ranglijst te handhaven.

Pluspunt: Thijs Dallinga was voor dit seizoen een onbekende naam, maar scoorde al negen
doelpunten in de eerste periode.
Minpunt: Op het moment suprême gaf Excelsior niet thuis en vergat het zichzelf te belonen.

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

Bouw eens een Bet Builder. Onder andere op de website van de TOTO is het mogelijk om een combinatieweddenschap binnen één wedstrijd op te stellen. Je kunt kiezen uit een voorspelling welk team gaat winnen, wie er gaat scoren, of beide teams tot scoren komen en hoe vaak er gescoord wordt. Ook kun je een team een handicap toekennen. Minimaal drie voorspellingen geven je op maat gemaakte odds die je kunt plaatsen. Een goede manier om lage odds te boosten!

Maak eens een combinatieweddenschap. Naast FC Emmen - Excelsior worden vandaag ook de wedstrijden tussen VVV-Venlo en MVV en FC Eindhoven en TOP Oss gespeeld. Een treble plaatsen is een goede manier om de odds te boosten. 

Mocht je nog een freebet tot je beschikking hebben van een van de nieuwe bookmakers of sportbooks op de markt, dan kun je die wellicht eens gebruiken voor een combinatieweddenschap. 

Dont’s

-

FC Emmen - Excelsior wordt vanavond om 18.45u gespeeld in Stadion Meerdijk in Emmen. De wedstrijd wordt live op televisie uitgezonden op ESPN.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 5-10-2021 om 20:20 zei TV78:

Sinds 1 oktober aangemeld bij de Toto en hoewel ik helemaal geen fan ben van voetbal op tv, vind ik het wel ontzettend leuk om in te zetten op voetbalwedstrijden en op deze manier een gokje te wagen. Dus voor mij als niet-kenner zijn je bijdrages perfect!

Wordt ook even lid van de sports betting app van OneTime als je dat nog niet bent. Daar ben ik een beetje aan het experimenteren met live betting.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: ADO Den Haag - FC Den Bosch

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar de Keuken Kampioen Divisie. In tegenstelling tot andere Europese competities wordt er in de Nederlandse Eerste Divisie wel gewoon gevoetbald. Om 14.30u wordt de speeldag geopend door ADO Den Haag en FC Den Bosch

ADO Den Haag
ADO Den Haag won vorige week de eerste periodetitel en heeft de minste verliespunten van alle clubs in de Keuken Kampioen Divisie. Toch bleef het feestje beperkt tot de selectie. Achter de schermen is het dikke paniek in Den Haag. De KNVB heeft de club nog één keer uitstel gegeven om een sluitende begroting in te leveren. Door de onbeperkt voortwoekerende machtsstrijd in het Cars Jeans Stadion heeft de club weinig liquide middelen en inmiddels zes punten aftrek gekregen. Sportief gaat het crescendo in de Residentie, maar of de club het eind van het seizoen haalt, is nog altijd onduidelijk.

Pluspunt: Zonder strafpunten is ADO gewoon de koploper in de KKD
Minpunt: Door de bestuurlijke perikelen staat het voortbestaan van de club echt op het spel

FC Den Bosch
FC Den Bosch is niet onbekend met de situatie waarin ADO momenteel verkeerd. Ook in Den Bosch is er gedoe geweest rondom het eigendom van de club. Nadat deals met een aantal kandidaten, waaronder Wesley Sneijder, afketsten, vond Den Bosch in het Amerikaanse PMG een nieuwe eigenaar die bekend is met het herstructureren van voetbalclubs door middel van het Moneyball principe. Vooralsnog levert dat nog geen sportieve wonderen op, maar de toekomst van de club is in rustiger vaarwater terecht gekomen.

Pluspunt: Trainer Jack de Gier krijgt de tijd en ruimte om te bouwen aan een nieuwe Bossche succesperiode.
Minpunt: In drie van de laatste vijf wedstrijden kwam Den Bosch niet tot scoren.

OneTime tips (do’s en dont’s)

Do’s
Wat bij ADO Den Haag de laatste weken enorm opvalt is de productiviteit van de middenvelders. Sem Steijn scoorde drie keer in de afgelopen twee wedstrijden en ook de vlak voor het verstrijken van de transferdeadline teruggekeerde Samy Bourard vond het net al drie keer. Voor beide spelers staan er leuke players specials in de etalage bij TOTO. Vooral de weddenschappen Steijn scoort, wint en meer dan drie doelpunten in de wedstrijd tegen odds van 7.50 en Steijn scoort en wint met 2-1, 3-1 of 4-1 tegen 9.00 vinden we interessant.

Met spitsen als Thomas Verheijdt (ADO) en Jizz Hornkamp (FC Den Bosch) is een 0-0 eigenlijk uitgesloten. Wij gokken op BTTS: Ja tegen odds van 1.60.

Maak eens een combinatieweddenschap. Naast ADO Den Haag - FC Den Bosch worden vandaag ook de wedstrijden FC Dordrecht - Helmond Sport en Almere City FC - De Graafschap gespeeld. Een treble plaatsen is een goede manier om de odds te boosten. Wanneer je live je weddenschap goed in de gaten houdt kun je met een tijdige cash-out een mooie winst pakken, zonder een last minute risico op het deksel op je neus.

Dont’s
FC Den Bosch staat er beter op dan vorig jaar, maar de nieuwe eigenaren hebben even tijd nodig om hun visie te implementeren. Wij achten Den Bosch nog niet in staat om te stunten in de Hofstad. Wij zouden niet inzetten op een Bossche zege.

ADO Den Haag - FC Den Bosch wordt vanmiddag om 14.30u gespeeld in het Cars Jeans Stadion in Den Haag. De wedstrijd wordt live op televisie uitgezonden op ESPN.

 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Paris Saint Germain Women - Zhilstroy-1 Kharkiv

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar de Champions League voor vrouwen. Daar staat de ontmoeting tussen Paris Saint Germain en Zhilstroy-1 Kharkiv op het programma. Zelden hebben we eerder een wedstrijd besproken waar de odds voor de favoriet pre match al op 1,01 gesteld waren. 

Paris Saint Germain
Paris Saint Germain staat natuurlijk bekend om het sterrenensemble dat door de rijke eigenaar is neergezet met maar één doel: De Champions League winnen. Voor de vrouwen van PSG geldt feitelijk hetzelfde, alleen is daar een stuk minder geld voor nodig om een sterke selectie op de been te brengen. Net als bij de mannen komen de speelsters vanuit de hele wereld naar Parijs. Dat het ze in Parijs menens is, bleek vorig seizoen. Toen werd PSG voor het eerst landskampioen en onttroonde het Olympique Lyon dat de voorgaande veertien (!) seizoenen kampioen geworden was.  

Pluspunt: Foutloos. PSG is al 27 competitie op een rij ongeslagen.
Minpunt: Te geringe tegenstand in eigen land kan Europees een nadeel zijn. 

Zhilstroy-1 Kharkiv
Zhilstroy-1 Kharkiv werd vorig seizoen net zoals PSG ongeslagen kampioen in de Oekraïense competitie. In 19 wedstrijden scoorde het team 99 doelpunten en kreeg het er slechts zeven tegen. Dat was voldoende voor achttien overwinningen en één gelijkspel. Op het internationale podium heeft Zhilstroy-1 Kharkiv een stuk minder in de melk te brokkelen. De eerste wedstrijd in de Champions League ging verloren tegen Real Madrid.

Pluspunt: Superieur in eigen land
Minpunt: Te groot voor het server, maar het Europese tafellaken is nog een paar maatjes te klein

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

Een 1X2 weddenschap op PSG heeft met odds van 1.01 of 1.02 natuurlijk geen enkele zin. Je kunt op twee manieren de odds boosten. Bij TOTO is de 1X2 optie niet eens meer beschikbaar omdat de odds negatief zouden worden. 

Je kunt de odds verhogen door de opgave voor PSG moeilijker te maken. Door te voorspellen dat er minimaal Over 3.5/4.5/5.5 doelpunten gescoord gaan worden. 

Een andere manier om de odds te boosten is door PSG een flinke handicap te geven. Met een handicap van -3.5, waarbij PSG met vier doelpunten verschil moet winnen, krijg je odds boven de 2.00.

Ook door de wedstrijd van PSG te combineren met andere wedstrijden gaan de odds omhoog. Er staan vanavond en morgenavond nog een aantal wedstrijden op het programma waarbij duidelijk uit de odds blijkt dat er een duidelijke favoriet is.

Dont’s
Wedden op Zhilstroy-1 Kharkiv is als wedden op Gibraltar. Weggegooid geld.

Paris Saint Germain - Zhilstroy-1 Kharkiv wordt vanavond om 18.45u gespeeld in het stadion van Paris Saint Germain Féminine. De wedstrijd wordt in Nederland niet live op televisie uitgezonden, maar is wel te volgen via apps als livescore of SofaScore. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Arsenal WFC - TSG 1899 Hoffenheim

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar de Champions League voor vrouwen. Daar staat de ontmoeting tussen Arsenal WFC en TSG 1899 Hoffenheim op het programma. Dit is het affiche waar je als sports better vanavond nog enigszins leuke rendementen kunt behalen.   

Arsenal WFC
Arsenal was de laatste jaren een thuishaven voor vele Nederlandse topvoetbalsters, maar anno 2021 speelt alleen alltime Oranje topscorer Vivianne Miedema er nog. Arsenal is niet meer de absolute top in de Engelse Premier League en dat laat zich ook gelden in Europa. Waar de Gunsters eerst nog wel eens de halve finale of de finale van de Champions League haalden, strandt de club tegenwoordig vaker dan het hen lief is al in een eerder stadium in het toernooi. 

Pluspunt: Stabiele factor in het vrouwenvoetbal.
Minpunt: Behoort niet langer tot de absolute top. 

TSG 1899 Hoffenheim
TSG 1899 Hoffenheim is een club die na een aantal jaren in de middenmoot van de Bundesliga de aansluiting met de nationale top gevonden heeft. VfL Wolfsburg en Bayern München zijn nog een maatje te groot, maar twee derde plaatsen op rij geven wel aan dat er iets aan het ontstaan is in Hoffenheim.  

Pluspunt: Goed aan de Champions League begonnen met een 5-0 zege op Koge.
Minpunt: Normaal gezien nog te klein voor een aanval op de Europese top. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

Arsenal is de duidelijke favoriet in deze wedstrijd al wordt Hoffenheim door de bookmakers minder kansloos geacht dan andere tegenstanders tegen Arsenal. De echte gokker kan het wellicht wagen om een paar euro op Hoffenheim te zetten tegen odds van 6.34.

Mensen die minder risico willen nemen, wedden op Arsenal. Wanneer je niet tevreden bent met de odds van 1.34 voor een zege van Arsenal kun je de odds boosten door Arsenal een handicap te geven. Arsenal -1 levert je al 1.91x je inzet op. Durf je Arsenal een handicap van twee doelpunten te geven? Dan heb je het al over odds van 3.20.

Een andere manier om de odds een beetje te boosten is door in te zetten op het aantal doelpunten dat in deze wedstrijd gemaakt gaat worden. Durf je het aan om in te zetten op meer dan 3.5 doelpunten? Dan krijg je al een quotering van 2.17. Deze weddenschap kun je niet combineren met een weddenschap op het resultaat want voor deze wedstrijd is er geen bet builder beschikbaar. 

Dont’s
Niet zo zeer don’t als wel jammer genoeg niet mogelijk. Het is bij deze wedstrijd niet mogelijk om in te zetten op doelpuntenmakers. Treffers van Vivianne Miedema leveren je dus geen extra geld op. 

Arsenal WFC - Hoffenheim wordt vanavond om 21.00u gespeeld in het stadion van Arsenal. De wedstrijd wordt in Nederland niet live op televisie uitgezonden, maar is wel te volgen via apps als livescore of SofaScore. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: NAC Breda - Jong AZ.

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar de Keuken Kampioen Divisie waar titelkandidaat NAC Breda zwemt in de onderste regionen en gedoodverfde staartclub Jong AZ op basis van verliespunten aan de leiding gaat. Vanavond treffen beide clubs elkaar in Breda.  

NAC Breda

Bij een club als NAC Breda is het zelden echt rustig. Afgelopen zomer was het qua rumoer een dieptepunt in Breda. Technisch directeur Ton Lokhoff en trainer Maurice Steyn gingen rollebollend over straat waarna eerst Lokhoff terug trad en vervolgens Steyn vertrok na bedreigingen aan zijn adres. De nieuwe, onervaren trainer Edwin de Graaf heeft de zaken zeker nog niet op de rit. NAC Breda staat op een beschamende achttiende plaats met negen punten uit negen wedstrijden.

Pluspunt: Belangrijke spelers keren langzaam maar zeker terug van blessures. 

Minpunt: In Breda krijg je nooit lang de tijd om zaken op de rit te krijgen. De druk van de stakeholders is groot. 

Jong AZ

Jong AZ speelt verdomd leuk voetbal onder de debuterende hoofdtrainer Maarten Martens. Het wint bovendien de nodige wedstrijden. Als de wedstrijd tegen Telstar zonder de aanwezigheid van Louis van Gaal gespeeld was, had Jong AZ misschien nu wel fier aan de leiding van de Keuken Kampioen Divisie gestaan. 

Pluspunt: Fris voetballend elftal met enkele leuke talenten

Minpunt: De constante druk om te presteren ontbreekt. Een team waar de druk op had gestaan had niet van Telstar verloren. 

OneTime tips (do’s en dont’s)

Do’s

NAC Breda staat achttiende en draait als een roestige motor, maar is volgens de bookmakers favoriet met odds van 1.58. Als sports better is dit misschien wel het moment om tegen de odds in te wedden. Jong AZ staat vierde met 16 punten en slechts 8 doelpunten tegen. Tegen odds van 5.10 is een gokje op een overwinning van Jong AZ misschien wel heel lucratief. 

Als je niet zeker bent van Jong AZ, maar ook niet overtuigt bent van een zege van NAC Breda, kun je kiezen voor een dubbele kans. NAC Breda of Jong AZ staat gequoteerd op 1.22. Interessanter is de dubbele kans gelijkspel of Jong AZ. Deze staat gequoteerd op 2.31.

Als iemand bij NAC Breda op zijn normale niveau presteert dan is het Ralf Seuntjes wel. De Seun of God scoorde al zeven doelpunten dit seizoen. We durven het wel aan om op een player special van Seuntjes te wedden. 

Dont’s

De overwinningen en nederlagen van Jong AZ gebeuren al negen wedstrijden op rij met telkens één doelpunt verschil. Een handicap weddenschap zouden we dan ook ten stelligste af willen raden. 

NAC Breda - Jong AZ wordt vanavond om 20.00u gespeeld in het stadion van Arsenal. De wedstrijd wordt in Nederland live op televisie uitgezonden bij ESPN.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day
In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.
De wedstrijd van vandaag is: NAC Breda - Jong AZ.
Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar de Keuken Kampioen Divisie waar titelkandidaat NAC Breda zwemt in de onderste regionen en gedoodverfde staartclub Jong AZ op basis van verliespunten aan de leiding gaat. Vanavond treffen beide clubs elkaar in Breda.  
NAC Breda
Bij een club als NAC Breda is het zelden echt rustig. Afgelopen zomer was het qua rumoer een dieptepunt in Breda. Technisch directeur Ton Lokhoff en trainer Maurice Steyn gingen rollebollend over straat waarna eerst Lokhoff terug trad en vervolgens Steyn vertrok na bedreigingen aan zijn adres. De nieuwe, onervaren trainer Edwin de Graaf heeft de zaken zeker nog niet op de rit. NAC Breda staat op een beschamende achttiende plaats met negen punten uit negen wedstrijden.
Pluspunt: Belangrijke spelers keren langzaam maar zeker terug van blessures. 
Minpunt: In Breda krijg je nooit lang de tijd om zaken op de rit te krijgen. De druk van de stakeholders is groot. 
Jong AZ
Jong AZ speelt verdomd leuk voetbal onder de debuterende hoofdtrainer Maarten Martens. Het wint bovendien de nodige wedstrijden. Als de wedstrijd tegen Telstar zonder de aanwezigheid van Louis van Gaal gespeeld was, had Jong AZ misschien nu wel fier aan de leiding van de Keuken Kampioen Divisie gestaan. 
Pluspunt: Fris voetballend elftal met enkele leuke talenten
Minpunt: De constante druk om te presteren ontbreekt. Een team waar de druk op had gestaan had niet van Telstar verloren. 
OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
NAC Breda staat achttiende en draait als een roestige motor, maar is volgens de bookmakers favoriet met odds van 1.58. Als sports better is dit misschien wel het moment om tegen de odds in te wedden. Jong AZ staat vierde met 16 punten en slechts 8 doelpunten tegen. Tegen odds van 5.10 is een gokje op een overwinning van Jong AZ misschien wel heel lucratief. 
Als je niet zeker bent van Jong AZ, maar ook niet overtuigt bent van een zege van NAC Breda, kun je kiezen voor een dubbele kans. NAC Breda of Jong AZ staat gequoteerd op 1.22. Interessanter is de dubbele kans gelijkspel of Jong AZ. Deze staat gequoteerd op 2.31.
Als iemand bij NAC Breda op zijn normale niveau presteert dan is het Ralf Seuntjes wel. De Seun of God scoorde al zeven doelpunten dit seizoen. We durven het wel aan om op een player special van Seuntjes te wedden. 
Dont’s
De overwinningen en nederlagen van Jong AZ gebeuren al negen wedstrijden op rij met telkens één doelpunt verschil. Een handicap weddenschap zouden we dan ook ten stelligste af willen raden. 
NAC Breda - Jong AZ wordt vanavond om 20.00u gespeeld in het stadion van Arsenal. De wedstrijd wordt in Nederland live op televisie uitgezonden bij ESPN.
3punten in Breda ! #HupNAC
Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: SC Heerenveen - Ajax

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar de Friesland waar regerend landskampioen Ajax op bezoek gaat bij SC Heerenveen in het Abe Lenstra Stadion. De Amsterdammers voelen de hete adem van PSV en FC Utrecht in de nek en kunnen zich geen nieuwe misstap veroorloven.  

SC Heerenveen

Bij SC Heerenveen is het de laatste jaren ongemerkt allemaal wat minder geworden. Waar de club zich in het verleden nog wel eens kon mengen in de strijd om Europees voetbal is dat er de laatste jaren niet meer bij. Ook qua begroting gaat het eerder achteruit dan vooruit in Friesland. Dat heeft consequenties voor de sportieve ambities. Dat die ambitie er echter wel is blijkt uit het feit dat de club vasthield aan een hoge transfersom voor middenvelder Joey Veerman omdat zijn vertrek sportief een doodsteek voor SC Heerenveen zou betekenen. 

Pluspunt: Veerman & Veerman spelen nog altijd in Heerenveen.

Minpunt: Ondanks een selectie met Eredivisiewaardige voetballers slaagt SC Heerenveen er niet in op een constant niveau te presteren. 

Ajax

Dat Ajax de beste selectie van Nederland heeft, daar is iedere voetballiefhebber en sports better (niet per se hetzelfde) het wel over eens. De achilleshiel van de Amsterdammers blijkt ineens tussen de doelpalen te staan. Maarten Stekelenburg speelt de rest van dit seizoen geen wedstrijden meer en vervanger Remko Pasveer toont zich nog niet de betrouwbare sluitpost die hij bij Vitesse was. Er gaan in Amsterdam stemmen op om de van een dopingschorsing terugkerende André Onana toch weer op te stellen, al waren ze dat in eerste instantie niet van plan. Ajax kan zich echter weinig misstappen veroorloven dit seizoen. De voorsprong op de concurrentie is kleiner dan een jaar geleden. 

Pluspunt: Ajax heeft aanvallend zo veel kwaliteiten dat het soms jaloersmakend moet zijn voor de concurrentie.

Minpunt: Defensieve onzekerheid maakt Ajax kwetsbaar

OneTime tips (do’s en dont’s)

Do’s

De laatste keer dat SC Heerenveen in eigen huis niet verloor van Ajax was in het seizoen 2013/14. Destijds werd het 3-3 in het Abe Lenstra Stadion. Ajax is ook vanavond de grote favoriet voor de zege. De odds van de Amsterdammers staan op 1.24. 

Aan elke serie komt een eind. Uiteindelijk wint Ajax niet honderd van de honderd wedstrijden tegen SC Heerenveen. Gezien de huidige vorm van SC Heerenveen kan het best zo zijn dat het op een goede dag voldoende tegenstand kan bieden om met een resultaat van het veld te stappen. Ajax heeft door de interlandbreak ook niet volledig en gezamenlijk kunnen trainen de afgelopen weken. De odds voor een gelijkspel zijn voor iemand die van een gokje houdt met 6.75 best aantrekkelijk. 

Sebastian Haller liet dit seizoen in de Champions League al van zich spreken, maar pikt ook in de Eredivisie zijn doelpunten gewoon mee. De totale productie van de Franse Ivoriaan staat inmiddels op 11 doelpunten in evenzoveel wedstrijden. Wij durven het wel aan om op een player special van Haller in te zetten. 

Dont’s

Het laatste doelpuntloze potje tussen SC Heerenveen en Ajax stamt uit het seizoen 2005/2006. Normaal gesproken wordt er veel gescoord in wedstrijden tussen Ajax en SC Heerenveen. Correcte score voorspellingen op 0-0, 1-0 of 0-1 durven wij niet aan, evenals weddenschappen Under 0.5 doelpunten. 

SC Heerenveen - Ajax wordt vanavond om 18.45u gespeeld in het Abe Lenstra Stadion. De wedstrijd wordt in Nederland live op televisie uitgezonden bij ESPN.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Newcastle United - Tottenham Hotspur

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar het Noorden van Engeland waar momenteel de meest controversiële voetbalclub ter wereld is gehuisvest. Die club is Newcastle United. Tottenham Hotspur komt vanavond op bezoek op St James’ Park, maar de gesprekken op de tribunes zullen niet of nauwelijks over de Spurs gaan.  

Newcastle United

Er is nogal wat aan de hand in Newcastle. Eigenaar Mike Ashley, een zakenman die op de kleintjes let heeft zijn aandelen verkocht aan een consortium uit Saoedie Arabië. Dat consortium heeft een beheerd vermogen van 367 miljard euro. De 350 miljoen die het consortium neer diende te tellen om de aandelen van Ashley over te nemen is dus daadwerkelijk wisselgeld. Aan het hoofd staat een Saoedische prins, die als ambitie heeft om Newcastle naar de top van het internationale voetbal te stuwen. Geld is daarbij dus geen belemmering. Het zal de huidige trainersstaf en spelersgroep niet als muziek in de oren klinken. Trainer Steve Bruce weet dat er van hogerhand aan zijn stoelpoten gezaagd wordt en dat zorgt voor een enorme onrust op de korte termijn.  

Pluspunt: Money, money, money

Minpunt: De openlijke manier waarop er met topspelers geflirt wordt, zorgt voor weerstand in de huidige spelersgroep. 

Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur bevindt zich in een status quo. De rek is er een beetje uit en zeker in de Premier League geldt dat stilstand achteruitgang is. De eigenaren van de Spurs wilden het laatste stapje naar de top maken en vervingen de toch succesvolle Mauricio Pochettino voor José Mourinho, maar schoot zichzelf daarmee in de voet. Tottenham greep twee jaar op rij naast Champions League voetbal en moet zich dit jaar zelfs tevreden stellen met Europa Conference League voetbal. De nieuwe manager.

Pluspunt: Europees gezien ligt Tottenham op schema voor overwintering

Minpunt: In de Premier League in men de aansluiting met de top wel echt kwijt

OneTime tips (do’s en dont’s)

Do’s

Ondanks alle miljoenen die ongetwijfeld hun weg naar Newcastle gaan vinden, staat de club as we speak nog gewoon op de negentiende plaats met precies 0 overwinningen. De sfeer op St. James’ Park zal behoorlijk uitgelaten zijn vandaag, maar Tottenham is toch echt de favoriet voor deze wedstrijd. De Spurs hebben een quotering van 2.03 tegenover 3.37 voor de Magpies. 

Scoren is voor beide teams geen probleem, het is het voorkomen van tegendoelpunten waar het aan schorts. Voor deze wedstrijd zetten we dan ook vol overtuiging in op BTTS: Ja. De odds hierop zijn 1.64.

Wij verwachten een wedstrijd die een winnaar gaat krijgen waarbij beide teams gaan scoren. Dan kom je automatisch uit bij een wedstrijd met Over 2.5 doelpunten. De odds hiervoor zijn 1.74.

Dont’s

Harry Kane is in de Premier League nog altijd niet de doelpuntenmachine zoals we hem kennen. In de Conference League scoort de aanvoerder van het Engelse elftal er lustig op los, maar in de competitie wil het nog niet zo lukken. Wij laten de player specials voor Kane dan ook even voor wat ze zijn. 

Newcastle United - Tottenham Hotspur wordt vanavond om 17.30u gespeeld op St James’ Park in Newcastle. De wedstrijd wordt in Nederland live op televisie uitgezonden bij Ziggo Sport.

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Arsenal - Crystal Palace

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar Londen, waar de stadsderby tussen Arsenal en Crystal Palace op het programma staat. Beide ploegen staan in het rechterrijtje van de Premier League en vooral Arsenal zal er veel aan gelegen zijn om daar zo snel mogelijk weg te komen. 

Arsenal
Toen Arsenal na drie wedstrijden met 0 punten en 0 doelpunten op de twintigste en laatste plaats in de Premier League stond, werd er links en rechts gevreesd voor de baan van manager Mikel Arteta. De clubleiding hield echter vast aan de Spanjaard én de lange termijn visie die men ontwikkeld heeft. Arteta betaalde het vertrouwen terug door in de vier volgende wedstrijden 10 punten te pakken en vooral in de beladen derby tegen Tottenham Hotspur stond er een uitstekend voetballend Arsenal op het veld. Vanavond hoopt Arsenal voort te borduren op de recente resultaten en ook tegen Palace de punten in eigen huis te houden. 

Pluspunt: Met de komst van Aaron Ramsdale van Sheffield United kwam er een keeper die ondanks zijn hyperactieve voorkomen rust brengt in de Arsenal verdediging.
Minpunt: Dat Alexandre Lacazette met zijn talent bankzitter is bij Arsenal is onbestaanbaar. 


Crystal Palace
Over Crystal Palace valt niet zo heel veel te zeggen. De ploeg presteert naar de mogelijkheden die het heeft. Als aan het eind van het seizoen de huidige veertiende plaats de eindrangschikking is dan zijn ze op Selhurst Park meer dan tevreden. 

Pluspunt: Met Christian Benteke en Wilfried Zaha heeft Palace voor een middenmoter erg veel scorend vermogen in huis.
Minpunt: De top van de mogelijkheden van de club is wel zo’n beetje bereikt. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

Arsenal zit in een goede flow. De keeperswissel Bernd Leno-Aaron Ramsdale heeft de Gunners veel gebracht. Arsenal is in eigen huis de favoriet. De odds voor een zege van de thuisclub staan op 1.62. Wij zetten voor deze wedstrijd echter in op een gelijkspel tegen odds van 3.75.

Arsenal en Palace scoren allebei ontzettend moeilijk. Arsenal scoorde pas vijf keer in de Premier League waarvan drie keer in de derby tegen de Spurs. Palace trof slechts acht keer doel. Arsenal hield drie keer de nul in de laatste vier competitiewedstrijden. Palace twee keer. 

Deze wedstrijd gaat volgens onze statistische analyse eindigen in 0-0.
We zetten daarom ook in op Under 0.5 doelpunten tegen odds van 8.20 en daar zit onze grootste moneymaker voor deze wedstrijd. 

BTTS: Nee tegen odds van 1.82 maakt ons lijstje voor deze wedstrijd af. 

Dont’s

-

Arsenal - Crystal Palace wordt vanavond om 21.00u gespeeld in het Emirates Stadium in Londen. De wedstrijd wordt in Nederland live op televisie uitgezonden bij Ziggo Sport.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo iedereen! Mijn naam is Hidde. Ik kom uit het altijd mooie Brabant en zal jullie verzorgen met elke dag (als ik het niet vergeet) wat leuke sportsbetting tips. Vandaag zoals jullie misschien al weten is het Europees voetbal terug van weggeweest. Om die reden geef ik jullie van enkele Champions League wedstrijden de beste tips! Hopelijk hebben jullie hier wat aan, en kunnen we vanavond samen de bookies verslaan!

Ajax-Dortmund

Voor de Nederlandse voetbal liefhebber is dit toch wel de topper van de avond. Ajax verkeert zich in een goede vorm. Voor de interland-break had de Amsterdamse club een slippertje tegen FC-Utrecht, dit was dan ook de eerste verliespartij in de Eredivisie. Afgelopen speelronde wist Ajax een zakelijke 0-2 overwinning te boeken in Heerenveen, daarmee zit er een goede energie in voor vanavond. Dortmund is ook zeker niet slecht bezig. De ploeg uit Duitsland wonnen 7 van de laatste 8 wedstrijden en verkeren daardoor in een uitstekende vorm. Echter is Dortmund in de Champions League niet super overtuigend. Een magere 1-2 overwinning in Turkije werd doorgezet met opnieuw een magere overwinning tegen Sporting (1-0). 

Bet-Tip

Zoals eerder vermeld verkeren beide ploegen in een goede vorm. Both teams to score lijkt ons daarom ook de beste keuze voor deze wedstrijd. 1.36 zijn natuurlijk niet echt de odds die we zoeken. Wel kan je deze tip combineren in eventuele andere bets. Hierdoor is de 1.36 net aantrekkelijk genoeg.

 

Laat even weten wat jullie ervan vinden, dan post ik nog andere tips vandaag!

  • Like 2
  • Sad 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Club Brugge - Manchester City

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar het Belgische Brugge. Daar staat vandaag de Champions League ontmoeting tussen Club Brugge en Manchester City op het programma. Op papier lijkt dat wellicht een ABC-tje, maar Brugge maakt dit seizoen grote indruk in de grootste voetbalcompetitie van Europa.  

Club Brugge
Club Brugge heeft de afgelopen jaren al een stempel gedrukt op de Belgische competitie en doet dat nu ook in Europa. In een poule met Paris Saint-Germain, Manchester City en Red Bull Leipzig is het gemakkelijk om Brugge op de vierde plaats in te schalen. Toch gaan de Bruggelingen na twee speelronden samen met PSG aan de leiding in Groep A. Thuis werd PSG op een gelijkspel gehouden en in Leipzig won Club knap. 

Pluspunt: Aan geloof in eigen kunnen is in Brugge geen gebrek. Men legt zich niet direct neer bij een nederlaag.
Minpunt: Kwalitatief is Brugge minder sterk dan Manchester City

Manchester City
Josep Guardiola wil dit seizoen maar één ding: De Champions League winnen. De Spanjaard deed het eerder twee keer met FC Barcelona, maar jaagt inmiddels al tien jaar op zijn hattrick. Met Manchester City was Guardiola nooit dichterbij dan vorig seizoen toen het de finale haalde, maar niet won. Dit jaar moeten de miljoenentransfer van Jack Grealish en de bevestiging van de doorbraak van Phil Foden de laatste paar procenten naar de Cup met de grote oren zijn. 

Pluspunt: Met de spelers die Manchester City tot haar beschikking heeft is het in geen enkele wedstrijd bij voorbaat kansloos.
Minpunt: Als iemand de uitspraak ‘never change a winning team’ in de wind slaat is het Guardiola wel. Je weet als speler, maar ook als sports better nooit waar je aan toe bent met Manchester City.

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

Ondanks het knappe gelijkspel tegen PSG en de zege in Leipzig geloven de bookmakers niet erg in de kansen van Club Brugge. De odds voor een Brugse zege schommelen rondom de 10.00. Een sports better ziet hier een kans om met relatief weinig inleg een mooie winst te pakken. 

De speler die van iets meer zekerheid houdt kan kiezen voor een dubbele kans. Club Brugge of een gelijkspel staat nog altijd op 3.40.

Je kunt er ook voor kiezen om de weddenschap te verzekeren. Stel dat je € 2,- in wilt zetten op Club Brugge dan dien je dus een weddenschap te kiezen waarmee je op basis van de odds je verlies goed kunt maken. Bij deze wedstrijd zou je dat kunnen doen door € 5,- in te zetten op Manchester City -1. De odds daarop schommelen rond de 1.75. Ruim voldoende om je risico op Brugge af te dekken. Anderzijds zijn de euro’s die je op City inzet ruimschoots gedekt als Brugge de wedstrijd wint. Je effectieve odds zijn dan 2.86. 

Dont’s

Bas Dost is niet langer basisspeler bij Club Brugge. De Nederlandse spits speelde pas 28% van alle speelminuten in de Belgische competitie en kwam in de Champions League nog helemaal niet in actie. Wij zouden de player specials op de Deventer spits links laten liggen. 

Club Brugge - Manchester City wordt vanavond om 18.45u gespeeld in het Jan Breydelstadion in Brugge. De wedstrijd wordt in Nederland live op televisie uitgezonden bij Ziggo Sport.

bewerkt door Brunsie (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tip #2

Voor onze tweede tip schakelen we over naar groep D. We gaan naar Oekraïne toe!

Shakhtar Donetsk - Real Madrid 

We beginnen bij de thuisploeg. Na de 2-0 nederlaag tegen Sheriff afgelopen maand, is Shakhtar 6 wedstrijden ongeslagen (W4/D2). Shakhtar verloor zelfs maar 1 thuiswedstrijd in heel dit seizoen. De wedstrijd van Real Madrid tegen Athletic Club werd uitgesteld, de Los Blancos hebben dus extra tijd gehad om zich voor te bereiden op de trip naar Oekraïne. Hoe dan ook gaat Real Madrid met 3 winstloze partijen oprij naar het volgende duel toe. De conclusie is dat dit in de werkelijkheid best nog een gewaagde pot kan gaan worden. Het zou mij alles behalve verbazen als Shakhtar vanavond weet te winnen van Real.

Bet-Tip

De bookies verwachten dat Real deze wedstrijd wint, ik denk daar althans helemaal anders over. De odd op Donetsk is veels te mooi om te laten liggen. Ik speel Shakhtar of gelijkspel op een odd van 2.25!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...