Spring naar bijdragen

OneTime Match of the Day


Brunsie

Aanbevolen berichten

2 uur geleden zei TV78:

Heb voor vanavond ingezet op Go Ahead Eagles.. Geen idee of dat slim is, maar ze hebben me laatst aan gratis speelgeld geholpen, dus ik hoop vanavond weer op geluk. 

Ik vind beker voetbal altijd tricky. Je ziet de gekste uitslagen en er zijn altijd wel een paar amateur teams die verrassen door een prof team uit te schakelen. 
Maar normaal gesproken is het logischer dat GAE wint inderdaad dan Almere.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Napoli - Bologna

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar de Italiaanse Serie A. Napoli moet winnen om de nek-aan-nek race met AC Milan vol te blijven houden. Bologna is de ultieme middenmotor die echter wel de reputatie heeft dat het zo en dan topclubs kan verrassen. 

Napoli
Napoli won de eerste acht wedstrijden in de Serie A en denderde als een sneltrein door de competitie. Tegen AS Roma stokte afgelopen zondag voor het eerst de motor met een 0-0 gelijkspel. Desalniettemin is Napoli fantastisch aan de competitie begonnen. De man in vorm aan Napolitaanse kant is Victor Osimhen. De Nigeriaanse spits scoorde al negen doelpunten in elf wedstrijden. 

Pluspunt: De voorhoede Lorenzo Insigne - Victor Osimhen - Hirving Lozano functioneert uitstekend.
Minpunt: In de Europa League kan de club nog niet dezelfde indruk maken als in de Serie A. 

Bologna
Met drie gewonnen wedstrijden tegen de mindere goden in de Serie A, drie gelijke spelen tegen middenmotors en drie nederlagen tegen (sub)topclubs is Bologna de ultieme middenmotor in de Serie A. De club staat elfde en naar alle waarschijnlijkheid zal de club van de Nederlandse voetballers Mitchell Dijks, Sidney van Hooydonk en Jerdy Schouten niet in degradatie problemen komen. 

Pluspunt: Bologna is een stabiele club waar talentvolle voetballers zich door kunnen ontwikkelen.
Minpunt: 19 tegendoelpunten in 9 wedstrijden is een beetje teveel van het verkeerde.

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

Napoli verloor de laatste drie wedstrijden die het tegen Bologna speelde niet, maar erg overtuigend zijn de statistieken niet. Twee keer werd er met minimaal verschil gewonnen en één keer werd er gelijk gespeeld. Napoli is overduidelijk beter in vorm dan Bologna en is dan ook favoriet voor deze wedstrijd. 1X2 staat op odds van 1.30. Napoli met -1 handicap staat op 1.42. Een goede weddenschap voor de wat conservatieve speler is.

Napoli wint haar wedstrijden, maar kan niet tot kanon uitgeroepen worden. Gemiddeld scoort de Zuid-Italiaanse club iets meer dan twee keer per wedstrijd. Goals under 3.5 tegen odds van 1.70 is een mooie optie om op in te zetten. 

Bologna scoorde in acht van de negen competitiewedstrijden die het speelde. BTTS: Ja tegen odds van 1.77 is heel interessant qua pricing. 

TOPTIP:
Victor Osimhen scoort er lustig op los dit seizoen. Een doelpunt van hem vanavond, ongeacht de timing, levert 1.70 keer je inzet op. Wil je wat specifieker wedden, dan kun je ook op Osimhen inzetten als maker van het eerste doelpunt. Die treffer van de Nigeriaanse aanvaller is 3.75 keer je inleg waard. Onwaarschijnlijk is dat niet. De spits maakte al in vier van de negen competitiewedstrijd het openingsdoelpunt. 

Dont’s

-

Napoli - Bologna wordt vanavond om 20.45u gespeeld in het Stadio Diego Armando Maradona in Napels. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: De Graafschap - ADO Den Haag

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar Stadion De Vijverberg in Doetinchem, waar de topper in de Keuken Kampioen Divisie tussen De Graafschap en ADO Den Haag op het programma staat.

De Graafschap
De Doetinchemmers zijn aan een goede serie bezig. De laatste 5 competitiewedstrijden werden niet verloren en met de 17-jarige spits Devin Haen dient zich een nieuw toptalent aan. De jonge aanvaller krijgt de kans van trainer Reinier Robbemond en scoorde al drie keer in de competitie. Daarmee is Haen samen met Giovanni Korte topscorer van de Doetinchemmers, die voor een topploeg met twintig treffers in twaalf wedstrijden niet bijster productief zijn. 

Pluspunt:  De Graafschap is reeds vijf wedstrijden ongeslagen in competitieverband
Minpunt: De 4-1 nederlaag tegen PEC Zwolle is best aangekomen in Doetinchem

ADO Den Haag
ADO Den Haag boekte afgelopen week een nuttige overwinning in de KNVB beker. De zege op Sparta Nijkerk was voor ADO Den Haag een welkome opsteker na twee mindere resultaten in de competitie. Na de nederlaag tegen Excelsior werd bekend dat de KNVB de licentie van de club uit de Residentie niet zal innemen en dat er niet gevreesd hoeft te worden voor verdere puntenaftrek. ADO Den Haag kan zich weer op het sportieve.

Pluspunt: Met de eerste periodetitel in de tas, is het seizoen op het veld goed begonnen
Minpunt: De laatste twee competitiewedstrijden kwam ADO Den Haag niet tot scoren. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

Wanneer we de strafpunten van ADO Den Haag even vergeten, hebben De Graafschap en ADO evenveel punten. De bookmakers schatten de winstkansen van De Graafschap echter veel hoger in. De Doetinchemmers hebben een quotering van 1.53 tegenover 5.50 voor ADO Den Haag. Dit verschil is lastig te verklaren. 

Immers, van de laatste vijf wedstrijden die beide teams tegen elkaar speelden, werd er drie keer gelijk gespeeld, won ADO één keer en ook De Graafschap won één keer. Natuurlijk is De Graafschap niet kansloos vanavond, maar wij vinden de odds voor gelijkspel (4.50) of een zege van ADO Den Haag (5.50) een gokje waard. 

Wil je je winstkansen vergroten, dan kun je een dubbele kans plaatsen op gelijkspel/ADO Den Haag tegen odds van 2.45. 

Een opvallende statistiek is dat De Graafschap dit seizoen in uitwedstrijden meer scoort dan op de eigen Vijverberg. Gemiddeld scoort de club slechts 1.04 doelpunt per thuiswedstrijd. ADO heeft minder moeite om het net te vinden op vreemde bodem. De Hagenaars scoren 2.08 doelpunten in uitduels. BTTS: Ja lijkt tegen odds van 1.65 een veilige gok. 

TOPTIP:
ADO scoort veruit het merendeel van de doelpunten die het maakt buiten het eigen Cars Jeans Stadion in de eerste helft. Maar liefst 61% van alle Haagse treffers valt in de eerste 45 minuten. De Graafschap stelt daar met 33% weinig tegenover. Weddenschappen als ‘ADO Den Haag wint één van beide helften’ tegen odds van 2.85 of ‘ADO Den Haag 1e helft under/over 0.5 doelpunten’ tegen odds van 2.37 zijn bijzonder interessant.

Dont’s
-

De Graafschap - ADO Den Haag wordt vanavond om 20.00u gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Bayer Leverkusen - VfL Wolfsburg

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar de Bundesliga waar we heel benieuwd naar het schokeffect dat het ontslag van Mark van Bommel teweeg moet hebben gebracht bij VfL Wolfsburg. Die club neemt het, zonder Wout Weghorst, op tegen het Bayer Leverkusen van Mitchell Bakker. 

Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen is traditioneel een spektakelclub in de Bundesliga. Er worden met regelmaat grote uitslagen genoteerd bij wedstrijden van Die Werkself. Voormalig trainer Peter Bosz was dan ook een tijd ongekend populair in Leverkusen met zijn aanvallende manier van voetballen. Toen dat achter niet tot resultaat leidde, was het ook snel afgelopen. Zo werkt het in Leverkusen dan ook weer. De club is ambitieus, maar is links en rechts ingehaald voor nieuwe verenigingen als RB Leipzig. Dit seizoen wordt spektakel vooralsnog wel aan resultaat gekoppeld. Leverkusen staat vierde en het doelsaldo 23-14 na 9 wedstrijden zegt eigenlijk voldoende.

Pluspunt: Scorend vermogen. Enkel Bayern München en Borussia Dortmund scoorden dit seizoen vaker in de Bundesliga.
Minpunt: Afgelopen week werd Leverkusen uitgeschakeld in de DFB-Pokal door 2. Bundesligaclub Karlsruher SC

VfL Wolfsburg
VfL Wolfsburg begon het seizoen heel succesvol. Na vier speelronden stond de club van Volkswagen zonder puntverlies bovenaan in de Bundesliga. Vijf wedstrijden zonder overwinning later zet de club trainer Mark van Bommel en assistent-trainer Kevin Hofland op straat. Een balletje kan raar rollen in het voetbal. Onder leiding van de nieuwe trainer Florian Kohfeldt moet de club het tij zien te keren. Dat moet in Leverkusen nog zonder aanvalsleider Wout Weghorst, die met een coronabesmetting thuis zit. 

Pluspunt: Een nieuwe trainer kan voor frisse energie en een frisse wind zorgen.
Minpunt: Trainer ontslagen

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

Bayer Leverkusen is bij de bookmakers favoriet met odds van 1.95. Dit is vanzelfsprekend niet slecht, maar wij gokken op het schokeffect bij VfL Wolfsburg en tippen een zege van Die Wölfe tegen odds van 3.80.

Bayer Leverkusen scoorde dit seizoen in elke wedstrijd in de Bundesliga, DFB-Pokal en Europa League. BTTS: Ja tegen odds van 1.57 lijkt ons waarschijnlijk.

Omdat we BTTS: Ja tippen en gokken op een zege van Wolfsburg moet er tenminste drie keer gescoord worden vanmiddag. Aantal doelpunten Over 2.5 tegen odds van 1.67 is een prima bet. Wil je iets meer rendement, dan moet je iets meer risico nemen en inzetten op Over 3.5 tegen odds van 2.65.

TOPTIP:
Wil je een gokje wagen op een zege van VfL Wolfsburg, maar wil je wel iets van zekerheid inbouwen? Kies dan voor de optie Draw No Bet: VfL Wolfsburg tegen odds van 2.70. Je krijgt dan iets minder uitbetaald als Wolfsburg daadwerkelijk wint, maar krijgt je inleg teruggestort als de wedstrijd in een gelijkspel eindigt. 

Dont’s

-

Bayer Leverkusen - VfL Wolfsburg wordt vanmiddag om 15.30u gespeeld in de Bay Arena in Leverkusen. De wedstrijd wordt in Nederland niet live op televisie uitgezonden.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Helmond Sport - Almere City FC

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar de Keuken Kampioen Divisie waar in Helmond de wedstrijd tussen Helmond Sport en het teleurstellend presterende Almere City FC op het programma staat. 

Helmond Sport
Helmond Sport presteert in de lijn der verwachting. De Brabanders hebben vorig seizoen na een aantal zeer teleurstellende seizoenen alle kaarten op de jeugd gezet en dat gaat nu eenmaal met vallen en opstaan. Opvallend aan de selectie van de Helmonders is dat er zeven talentvolle spelers gehuurd zijn van het Belgische KV Mechelen. Dat levert misschien wat extra kwaliteit op in de selectie op de korte termijn, maar de vraag mag gesteld worden wat Helmond Sport er op de langere termijn mee opschiet. 

Pluspunt: Ondanks de zestiende plaats, krijgt Helmond Sport relatief weinig doelpunten tegen. Met slechts 17 tegentreffers in 12 wedstrijden staat de Helmondse achterhoede op de zevende plaats in het klassement van minst gepasseerde defensies. 
Minpunt: Gebrek aan scorend vermogen. Met 13 treffers zijn de Helmonders op Jong AZ na het minst trefzeker van alle twintig KKD ploegen. 

Almere City FC
Voor Almere City FC is dit seizoen een zware teleurstelling. De Flevolanders hoopten met het versterken van de selectie en het aantrekken van Gertjan Verbeek als nieuwe trainer een serieuze kanshebber voor directe promotie naar de Eredivisie te zijn. Op eenderde van de competitie staan de Almeerders op een beschamende negentiende plaats met slechts negen punten. Vooralsnog zit Verbeek stevig in het zadel, maar de negatieve spiraal met niet te lang duren voordat er een andere krachten hun werk gaan doen. 

Pluspunt: Met 21 doelpunten voor zijn er maar zes ploegen productiever dan Almere City
Minpunt: Acht wedstrijden op rij zonder overwinning

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

Almere City wordt door de bookmakers met een quotering van 1.91 als favoriet voor deze wedstrijd gezien. Almere won echter al acht wedstrijden niet meer en verloor de laatste vijf (incl. KNVB Beker) op rij. Helmond Sport is juist al vier wedstrijden zonder nederlaag. Wij tippen dan ook een overwinning voor Helmond Sport tegen odds van 3.75

Helmond Sport verloor maar twee van de laatste dertien thuiswedstrijden. Het laatste onderlinge duel tussen Helmond Sport en Almere City FC eindigde in een overwinning voor de Helmonders: 2-1. Scorend vermogen is bij Almere City niet het probleem. BTTS: Ja tegen odds van 1.53 en over 2.5 doelpunt tegen odds van 1.65 lijken ons zekere inzetten. Bij sommige bookmakers zijn die weddenschappen met elkaar te combineren tegen odds van 1.85. 

TOPTIP:
Helmond Sport speler Jellert van Landschoot scoorde al zes keer dit seizoen. Een doelpunt van de Belgische middenvelder tegen Almere City FC levert je 6.1x je inzet op bij BetCity.nl 

Dont’s
-

Helmond Sport - Almere City FC wordt vanavond om 20.00u gespeeld in het SolarUnie Stadion in Helmond. EPSN zendt de wedstrijd live uit. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Bayern München - Benfica

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar de Champions League. Bayern München ontvangt op de vierde speeldag van de groepsfase het Portugese Benfica, dat eerder dit seizoen de deur naar de Champions League (miljoenen) voor de neus van PSV dicht smeed. 

Bayern München
Bayern München is zich als een sloopkogel een weg door dit seizoen aan beuken. De competitie staat Bayern vanzelfsprekend wederom bovenaan en in de Champions League staat er vooralsnog geen maat op het elftal van trainer Julian Nagelsmann. Drie gespeeld, drie gewonnen, 12 doelpunten voor en nul tegen. Deze cijfers spreken boekdelen. Toch is Bayern niet onfeilbaar. Vorige week was er plotseling die enorme 5-0 zeperd tegen Borussia Mönchengladbach.

Pluspunt: De basis van Bayern speelt al jaren op een hoog niveau samen.
Minpunt: Er zijn weinig punten te benoemen bij Bayern München

Benfica
Benfica is ook goed aan het seizoen begonnen. De club behaalde via de voorronden het hoofdtoernooi van de Champions League en kent in de Portugese competitie weinig tegenstand. Het probleem voor Benfica is dat ook FC Porto en Sporting Lissabon weinig tegenstand kennen. De traditionele top-3 staat al mijlenver voor op de rest. Pech voor Benfica is dat het als enige van de top-3 al een wedstrijd verloren heeft en daardoor in de achtervolging moet. In de Champions League koerst Benfica af op overwintering. Dat is knap in een poule met het ongenaakbare Bayern en FC Barcelona. De Portugezen moeten echter nog naar Camp Nou.

Pluspunt: De defensie van Benfica staat redelijk. In Europees verband kreeg de club slechts vijf tegendoelpunten, waarvan vier in de thuiswedstrijd tegen Bayern München.
Minpunt: Benfica is simpelweg niet opgewassen Bayern München.

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

Een 1X2 voorspelling op een overwinning voor Bayern München valt weinig eer te behalen. Met 1.16 krijg je weinig waarde op je inleg terug. Een manier om je odds te verhogen is een handicap instellen. Handicaps werken twee kanten op. Je kunt er voor kiezen om Bayern met een achterstand aan de wedstrijd te laten beginnen. In dat geval moet Bayern één doelpunt meer maken dan de gekozen handicap om de weddenschap te winnen. Wij durven het wel aan om Bayern op een achterstand van -2 of -2.5 doelpunten te zetten. In het sportsbook van Holland Casino kun je handicap -2.5 selecteren tegen odds van 2.15. Bingoal biedt je een handicap van -2 tegen odds van 2.12.

Zeg je Robert Lewandowski dan zeg je doelpunten. De Poolse aanvalsleider van Bayern scoorde al 17 keer dit seizoen, waarvan vijf doelpunten in de Champions League. Een treffer van Lewa levert je 1.28x je inzet op. Wil je meer rendement? Zet dan in op Lewandowski als maker van het openingsdoelpunt. Dat levert je 2.38 aan odds op. Een blinde gok is dat niet, want Lewandowski scoorde dit seizoen als zes keer het openingsdoelpunt in een wedstrijd van Bayern. 

TOPTIP:
Bayern kreeg dit seizoen in de eigen Allianz Arena nog geen doelpunt tegen in de eerste helft. Zelf scoorde de Duitse kampioen in elke eerste helft. Wedden waarbij Bayern de eerste helft wint en BTTS: Nee opties zijn, zoals ‘Bayern München en Over 1.5’ tegen odds van 2.15 of ‘BTTS: Nee en Over/Under 1.5’ tegen odds van respectievelijk 2.85 en 1.75 zouden wel eens winstgevend kunnen blijken.  

Dont’s
-

Bayern München - Benfica wordt vanavond om 21.00u gespeeld in de Allianz Arena in München. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. Of RTL7 kiest voor de wedstrijd tussen Bayern en Benfica of voor Dynamo Kiev - FC Barcelona is op dit moment nog niet bekend. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

19 uur geleden zei Brunsie:

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Bayern München - Benfica

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar de Champions League. Bayern München ontvangt op de vierde speeldag van de groepsfase het Portugese Benfica, dat eerder dit seizoen de deur naar de Champions League (miljoenen) voor de neus van PSV dicht smeed. 

Bayern München
Bayern München is zich als een sloopkogel een weg door dit seizoen aan beuken. De competitie staat Bayern vanzelfsprekend wederom bovenaan en in de Champions League staat er vooralsnog geen maat op het elftal van trainer Julian Nagelsmann. Drie gespeeld, drie gewonnen, 12 doelpunten voor en nul tegen. Deze cijfers spreken boekdelen. Toch is Bayern niet onfeilbaar. Vorige week was er plotseling die enorme 5-0 zeperd tegen Borussia Mönchengladbach.

Pluspunt: De basis van Bayern speelt al jaren op een hoog niveau samen.
Minpunt: Er zijn weinig punten te benoemen bij Bayern München

Benfica
Benfica is ook goed aan het seizoen begonnen. De club behaalde via de voorronden het hoofdtoernooi van de Champions League en kent in de Portugese competitie weinig tegenstand. Het probleem voor Benfica is dat ook FC Porto en Sporting Lissabon weinig tegenstand kennen. De traditionele top-3 staat al mijlenver voor op de rest. Pech voor Benfica is dat het als enige van de top-3 al een wedstrijd verloren heeft en daardoor in de achtervolging moet. In de Champions League koerst Benfica af op overwintering. Dat is knap in een poule met het ongenaakbare Bayern en FC Barcelona. De Portugezen moeten echter nog naar Camp Nou.

Pluspunt: De defensie van Benfica staat redelijk. In Europees verband kreeg de club slechts vijf tegendoelpunten, waarvan vier in de thuiswedstrijd tegen Bayern München.
Minpunt: Benfica is simpelweg niet opgewassen Bayern München.

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

Een 1X2 voorspelling op een overwinning voor Bayern München valt weinig eer te behalen. Met 1.16 krijg je weinig waarde op je inleg terug. Een manier om je odds te verhogen is een handicap instellen. Handicaps werken twee kanten op. Je kunt er voor kiezen om Bayern met een achterstand aan de wedstrijd te laten beginnen. In dat geval moet Bayern één doelpunt meer maken dan de gekozen handicap om de weddenschap te winnen. Wij durven het wel aan om Bayern op een achterstand van -2 of -2.5 doelpunten te zetten. In het sportsbook van Holland Casino kun je handicap -2.5 selecteren tegen odds van 2.15. bingoal biedt je een handicap van -2 tegen odds van 2.12.

Zeg je Robert Lewandowski dan zeg je doelpunten. De Poolse aanvalsleider van Bayern scoorde al 17 keer dit seizoen, waarvan vijf doelpunten in de Champions League. Een treffer van Lewa levert je 1.28x je inzet op. Wil je meer rendement? Zet dan in op Lewandowski als maker van het openingsdoelpunt. Dat levert je 2.38 aan odds op. Een blinde gok is dat niet, want Lewandowski scoorde dit seizoen als zes keer het openingsdoelpunt in een wedstrijd van Bayern. 

TOPTIP:
Bayern kreeg dit seizoen in de eigen Allianz Arena nog geen doelpunt tegen in de eerste helft. Zelf scoorde de Duitse kampioen in elke eerste helft. Wedden waarbij Bayern de eerste helft wint en BTTS: Nee opties zijn, zoals ‘Bayern München en Over 1.5’ tegen odds van 2.15 of ‘BTTS: Nee en Over/Under 1.5’ tegen odds van respectievelijk 2.85 en 1.75 zouden wel eens winstgevend kunnen blijken.   

Weer geprofiteerd van je tips. Had ingezet op Bayern over 1.5 in eerste helft en over 2.5 in de hele wedstrijd. Beide gewonnen. Thanks.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Borussia Dortmund - Ajax

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar het Ruhrgebied. Daar ontvangt Borussia Dortmund Ajax. De Duitsers zijn tot het bot gemotiveerd om revanche te nemen voor de kansloze 4-0 nederlaag in Amsterdam, maar moeten het doen zonder sterspeler en topscorer Erling Haaland. 

Borussia Dortmund
Borussia Dortmund lijkt voorlopig terug in de titelstrijd met Bayern München. Waar de Borussen Bayern al seizoenen lang niet bij kunnen benen en vorig seizoen zelfs Red Bull Leipzig voor zich moesten dulden, is de achterstand na ongeveer een derde van het Bundesliga seizoen slechts één punt. De nieuwe trainer Marco Rose heeft stabiliteit in het elftal aangebracht en met Gregor Kobel is er een betrouwbare doelman aangetrokken. Donyell Malen maakte de overstap van PSV naar BVB, maar moet het vooralsnog doen met invalbeurten, zelfs nu topscorer Haaland geblesseerd is. De Noor is wederom de absolute blikvanger bij Borussia en zal in de wedstrijd tegen Ajax gemist worden.    

Pluspunt: BVB laat veel minder punten liggen dan in recente jaren.
Minpunt: Erling Haaland ontbreekt. Dat scheelt aanvallend een slok op een borrel. 

Ajax
Net op het moment dat je denkt dat Ajax definitief vertrokken is in de Eredivisie, laten de Amsterdammers onverwacht punten liggen. Dat gebeurde afgelopen speelronde tegen Heracles Almelo opnieuw. Wellicht was de Amsterdamse focus al een beetje gericht op de wedstrijd tegen Dortmund. Ajax weet ook wel dat niet opnieuw zo over Borussia heel gaat lopen als dat het dat in Amsterdam deed. Toch is Ajax allesbehalve kansloos. De Amsterdammers leggen bij tijd en wijle oogstrelend voetbal op de mat en scoren in Europa niets minder dan een tien met een griffel.

Pluspunt: Ajax speelt altijd het eigen spel en kan ook op vreemde bodem tegenstanders hun wil opleggen.
Minpunt: Trainer Erik ten Hag heeft momenteel weinig te klagen.

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Ondanks de 4-0 overwinning van Ajax in de thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund, zien de meeste bookmakers ook wel in dat een dergelijke simpele overwinning in het Signal Iduna Park niet voor de hand liggend is. Dat maakt een straight forward 1X2 bet op Ajax lucratiever dan het eigenlijk zou moeten zijn. Een voorspelling op een zege voor de Amsterdammers staat gequoteerd tegen 2.37

Zeg je Sébastien Haller dan zeg je Champions League doelpunten. De Franse aanvalsleider van Ajax scoorde al 13 keer dit seizoen, waarvan zeven doelpunten in de Champions League. Een treffer van Haller levert je 2.25x je inzet op. Dat is in de wetenschap dat Haller in alle drie de voorgaande wedstrijden in de Champions League doel trof een mogelijk zeer interessante weddenschap. 

TOPTIP:
Borussia Dortmund kwam in de laatste acht thuiswedstrijden die het in de Champions League speelde altijd minimaal één keer tot score. Ajax kwam in zes van de zeven laatste Europese uitduels tot scoren. BTTS: Ja gecombineerd met aantal doelpunten Over 1.5 staat met odds van 1.70 best ruim gequoteerd. 

Dont’s
Donyell Malen maakte zijn enige treffer voor Borussia Dortmund tot nu in de Champions League. We gaan er echter vanuit dat de voormalig PSV-er vanavond, net als afgelopen weekend tegen 1. FC Köln niet aan de aftrap zal staan en laten voorspellingen op doelpunten van de Oranje-international dan ook even zitten.

Borussia Dortmund - Ajax wordt vanavond om 21.00u gespeeld in Signal Iduna Park in Dortmund. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport en RTL7.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

^^ Die kun je via de betbuilder ook op Bet365 pakken tegen 1.80
NB Betbuilder geeft in het algemeen iets slechtere odds dan de losse weddenschappen.

image.thumb.png.55d76e8ee64375e6b953608ba71882a2.png

 

HC online heeft geen Betbuilder maar deze weddenschap als special tegen 1.70
image.png.1da678823a72d5b5aa20b9f3f995b531.png

Op TOTO krijg je de identieke weddenschap via Betbuilder 1.67 maar er zijn wel specials te vinden met BTTS en hogere odds.

Op Bingoal krijg je ook 1.68 voor BTTS en > 2.5
Indien je voor maximaal een tientje speelt en cash, kun je daar een 50% winst booster inzetten. 

 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: AS Monaco - PSV en 1. FC Union Berlin - Feyenoord

Onze wedstrijd van vandaag brengt ons naar de Europa League en de Europa Conference League. Nederland is hard op weg naar het behalen van een twee vaste ticket voor de Champions League. Daarvoor is het belangrijk dat de Nederlandse clubs in de kleinere Europese toernooien goed blijven presteren. Gezien de odds die geboden worden door BetCity.nl is het aantrekkelijk om twee matches of the Day te kiezen.  

AS Monaco - PSV
PSV heeft de laatste paar weken een aantal flinke tikken moeten incasseren. Van het dominante en spectaculaire spel van het begin van het seizoen is na de eerste interlandbreak eigenlijk geen sprake meer. De 5-0 nederlaag tegen Ajax is keihard aangekomen in Eindhoven en volgde op een onverdiende nederlaag in de thuiswedstrijd tegen AS Monaco waar het naast drie punten ook Noni Madueke en Cody Gakpo kwijtraakte. Vanavond ontbreekt ook Mario Götze.
AS Monaco zal ook niet overlopen van het zelfvertrouwen. De ploeg uit het Prinsendom draait een wisselvallig seizoen en staat tiende in Ligue 1. Afgelopen weekend verloor AS Monaco met 2-0 van staartploeg Stade Brest. 

Pluspunt: PSV was thuis beter dan AS Monaco, maar verloor. Vanavond is de opdracht duidelijk: alleen een overwinning telt
Minpunt: Zonder Gakpo, Madueke en Götze ontbreekt de hele linie achter spits Zahavi. PSV zal opnieuw in een oneigen systeem moeten spelen.

1. FC Union Berlin - Feyenoord
Feyenoord zit lekker in het vel. Afgelopen weekend won de ploeg van Arne Slot in de blessuretijd met 0-1 van stadsgenoot Sparta. Wanneer je dat soort overwinningen gaat boeken, weet je dat je in lekkere flow zit. Feyenoord zit op het vinkentouw bij Ajax en PSV en dat is meer dan in Rotterdam voor aanvang van dit seizoen verwacht werd.
1. FC Union Berlin presteert boven verwachting in de Bundesliga, maar profiteert net als SC Freiburg en FSV Mainz ook wel van de vormcrisis bij clubs als VfL Wolfsburg en RB Leipzig. Afgelopen weekend ging Union met 2-5 in eigen huis onderuit tegen Bayern München. Er liggen ook voor Feyenoord ongetwijfeld kansen.

Pluspunt: Feyenoord won de thuiswedstrijd tegen Union en weet hoe het de Duitsers moet bestrijden.
Minpunt: Union staat onderaan in de poule en vecht voor de laatste kans op Europese overwintering.

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
De bookmakers hebben weinig vertrouwen in overwinningen voor PSV en Feyenoord. Wij denken echter dat beide clubs best een goede kans maken om te winnen. PSV won drie van de vier Europese uitwedstrijden die het dit seizoen speelde en ook Feyenoord verloor maar één van de vier uitwedstrijden die het op vreemde bodem speelde. 

Wanneer je odds van een zege van PSV (3.50 bij BetCity) combineert met die van Feyenoord (3.20), dan plaats je een dubbel met odds van 11.20.

Wanneer je je rendement nog verder wilt boosten kun je een under/over weddenschap toevoegen. Wanneer je bij beide wedstrijden inzet op + 1.5 doelpunten stijgen je odds naar 16.75.

TOPTIP:
Manage je bet. PSV speelt eerder. Wanneer zij niet lijken te gaan winnen kun je op een gunstig moment je verlies nemen en dit met een single bet op de wedstrijd van Feyenoord (meer dan) goed maken.

AS Monaco - PSV wordt vanavond om 18.45u gespeeld in het Stade Louis II in Monaco. De wedstrijd 1. FC Union Berlin - Feyenoord wordt later om 21.00u gespeeld in het Stadion An der alten Försterei in Berlijn. Beide wedstrijden worden live uitgezonden op Veronica.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...