Spring naar bijdragen

OneTime Match of the Day


Brunsie

Aanbevolen berichten

10 uur geleden zei Brunsie:

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: KV Oostende - Union Sint-Gillis

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Belgische Jupiler Pro League. De koploper van de Eerste Klasse van onze zuiderburen heet niet Club Brugge, KRC Genk of Anderlecht, maar Union Sint-Gillis. De trotse koploper gaat vanmiddag op bezoek bij middenmoter KV Oostende

KV Oostende
Bij KV Oostende is men bezig aan een project. De Kustboys werden na een aantal jaren onder eigenaarschap van de bekende Belgische investeerder Marc Coucke, de huidige eigenaar van RSC Anderlecht, overgenomen door de Amerikaanse Pacific Media Group, wat voor een heel andere organisatie- en managementstructuur gezorgd heeft. Dat gaat met vallen en opstaan. Vorig seizoen was een topjaar, waarin KVO vijfde werd en zich plaatste voor de Play-offs om het landskampioenschap. Dit seizoen gaat het een stuk minder en vinden we KV Oostende terug op de dertiende plaats.

Pluspunt: De managementstijl van Pacific Media Group zorgt voor zwarte cijfers en succes op de lange termijn.
Minpunt: Al vier keer eindigde Oostende een wedstrijd in de Jupiler Pro League dit seizoen met minder dan 11 spelers.  

Union Sint-Gillis
Het seizoen van Union Sint-Gillis leest vooralsnog als een sprookje. De club promoveerde afgelopen seizoen als kampioen van de Eerste Klasse B na een afwezigheid van 48 jaar naar het hoogste niveau en steeg meteen door naar de top van het Belgische voetbal. Iedereen vond het prachtig en wachtte op de terugval van Union, maar die blijft tot nu toe uit. Union heeft een uitgebalanceerd elftal zonder sterren dat op basis van teamgeest veel wedstrijden weet te winnen. Bekendere spelers zijn ex-Feyenoorder Bart Nieuwkoop en Siebe van der Heyden, die enkele seizoenen geleden een jaar bij FC Eindhoven onder contract stond.

Pluspunt: Een solide defensie. Union heeft de minst gepasseerde defensie van de Pro League.
Minpunt: Bij Union is er weinig reden tot klagen momenteel.

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s

Union won de laatste vijf competitiewedstrijden op een rij en er is geen reden om aan te nemen dat de ploeg tegen KV Oostende, dat de laatste drie wedstrijden juist verloor, onderuit zal gaan. Een zege van Union staat gequoteerd tegen 1.52. Wanneer je voor iets hogere odds wilt spelen is een 3-Way handicap 1-0 misschien iets voor jou. Een zege voor Union is dan 2.35 waard.

Union hield de afgelopen twee wedstrijden de netten schoon en kreeg minder dan 1 doelpunt per wedstrijd tegen. KV Oostende scoorde in twee van de laatste drie wedstrijden niet. Wij spelen BTTS: Nee tegen odds van 2.18

Omdat we Union op een 1-0 achterstand laten beginnen, moeten de Brusselaars minimaal twee keer scoren om de weddenschap te winnen. We zijn Union ook nog wel een derde doelpunt maken, maar Oostende heeft in twee seizoenen slechts één keer met meer dan drie doelpunten verschil verloren. Dat zien we niet gebeuren.

TopTip:
De grote man bij Union dit seizoen is de Duitse spits Deniz Undav. Hij scoorde al tien doelpunten. Undav scoorde in zeven van de veertien competitiewedstrijden die Union tot nu toe speelde. Een doelpunt van Undav wordt gequoteerd op 1.88. In zes van die zeven wedstrijden maakte Undav het openingsdoelpunt. Een eerste doelpunt van de Duitser heeft odds van 4.25.

KV Oostende - Union Sint Gillis wordt vanavond om 18.30u gespeeld in de Diaz Arena in Oostende. De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. Je kunt de wedstrijd wel volgen op de website van de bookmaker of in een app als SofaScore. 

Union 3 way handicap -1

Deniz Undav doelpunt

Deniz Undav openingsdoelpunt

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Torino - Udinese

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de middenmoot van de Serie A. Nummer veertien Torino treft thuis nummer vijftien Udinese. Voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd om de aansluiting met het linkerrijtje niet te verliezen. 

Torino
Torino beleeft een statistisch opvallend seizoen. De ploeg verloor alle zes de wedstrijden die het dit seizoen in competitieverband verloor met 1 doelpunt verschil. Tegen topteams als Juventus, AC Milan en Napoli verloor Torino telkens met 1-0. Dat zegt veel voor de verdedigende kwaliteiten van het elftal. Ondanks zes nederlagen en slechts veertien punten uit twaalf wedstrijden heeft de ploeg slechts twaalf tegentreffers hoeven te incasseren. Daarmee is keeper Vanja Milinković-Savić de op één na minst gepasseerde keeper van de Serie A.

Pluspunt: Defensief heeft Torino haar zaakjes aardig op orde.
Minpunt: Aanvallend maakt Torino te weinig doelpunten om van de defensieve zekerheid te profiteren.

Udinese
Udinese begon niet eens zo heel beroerd aan het seizoen. De ploeg van de Nederlandse verdediger Bram Nuytinck had na drie speelronden al zeven punten verzameld. Helaas voor de club uit Udine kwamen daar in de negen wedstrijden die volgden ook maar zeven punten mee. Dat resulteert in een teleurstellende vijftiende plaats. Met een overwinning op Torino hoopt Udinese aan te knopen bij de zege op Sassuolo van twee weken geleden en zichzelf richting het linkerrijtje te lanceren.

Pluspunt: Udinese verliest niet vaak. Op basis van het aantal verloren wedstrijden had de ploeg gedeeld vijfde moeten staan.
Minpunt: Udinese scoorde dit zijn maar in vier wedstrijden meer dan één doelpunt. Dan wordt een wedstrijd winnen moeilijk. 

OneTime tips
Torino is volgens de bookmakers favoriet om deze wedstrijd te winnen en wij sluiten ons daarbij aan. De odds van 1.96 voor een zege van de ploeg uit Turijn zijn lang niet slecht. Udinese is echter een ploeg die vaak gelijkspeelt. Een dubbele kans op Torino/gelijkspel is dus ook een optie om te spelen, al is die keuze eigenlijk alleen aantrekkelijk als je een bet builder speelt. 

Veel gescoord zal er niet worden vanavond in Turijn. Wij durven het wel aan om Under 2.5 in te zetten tegen odds van 1.71. 

Wij zien Udinese niet scoren in Turijn. BTTS: Nee tegen 1.85 voor ons.

Torino - Udinese wordt vanavond om 20.45u gespeeld in de Stadio Grande Torino. De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. Je kunt de wedstrijd wel volgen op de website van de bookmaker of in een app als SofaScore. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Chelsea - Juventus

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de groepsfase van de Champions League. Regerend Champions League winnaar Chelsea ontvangt op het eigen Stamford Bridge het Italiaanse Juventus in een wedstrijd die eigenlijk onmogelijk te voorspellen is. 

Chelsea
Chelsea is koploper in de Premier League, verloor pas één competitiewedstrijd, kreeg slechts vier doelpunten tegen en won dit seizoen al een prijs. Er gaat heel veel goed op Stamford Bridge sinds de Duitser Thomas Tuchel de scepter zwaait. In de Champions League ligt Chelsea ook op koers voor het behalen van de volgende ronde, maar moet het wel Juventus voor zich dulden. De Italianen wonnen het onderlinge duel in Turijn met 1-0.

Pluspunt: Defensief staat het bij Chelsea als een huis
Minpunt: De nederlaag in Turijn was het eerste tentamen waarvoor Chelsea onder Tuchel gezakt is. 

Juventus
Met Juventus gaat het verre van crescendo. De Italianen werden vorig seizoen voor het eerst in tien seizoenen geen kampioen en vinden zichzelf momenteel terug op de achtste plaats in de Serie A. Wel wonnen Matthijs de Ligt en zijn teamgenoten de afgelopen drie wedstrijden en werd de thuiswedstrijd met Chelsea heel professioneel uitgespeeld toen De Oude Dame eenmaal op voorsprong was gekomen.

Pluspunt: Juventus lijkt na een slecht begin van het seizoen langzaam maar zeker zijn draai
onder de nieuwe oude trainer Massimiliano Allegri te vinden.
Minpunt: Blessures. Het blessurespook waart al het hele seizoen rond in Turijn. Momenteel zijn verdedigers De Sciglio, Danilo en, meest in het oog springend, Giorgio Chiellini afwezig. 

OneTime tips
Chelsea is dit seizoen ijzersterk op eigen veld. Er werd alleen verloren van Manchester City. Juventus is echter nog ongeslagen in de Champions League. Chelsea is voor de bookmakers met een quotering van 1.55 de absolute topfavoriet. Als sports bettor zijn echter de 6.45 odds voor Juventus bijzonder aanlokkelijk.

Beide teams zijn in principe zeker van de volgende ronde. De druk van het moeten ontbreekt. Wij verwachten dan ook geen hele doelpuntrijke wedstrijd en tippen Under 3.5 tegen odds van 1.29.

Juventus wil nog iets minder graag het spel maken dan Chelsea. Wij verwachten dan ook een wedstrijd waarbij de Engelsen het vaakst aan de bal zijn. We tippen de weddenschap Chelsea heeft meer dan 65.5% balbezit: Ja tegen odds van 1.80.

Chelsea - Juventus wordt vanavond om 21.00u gespeeld op Stamford Bridge in Londen. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij Ziggo Sport Voetbal.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Manchester City - Paris Saint-Germain

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de groepsfase van de Champions League. Verliezend finalist Manchester City ontvangt de supersterren van Paris Saint-Germain en zorgt daarmee voor het meest aansprekende affiche van deze speeldag. 

Chelsea
Manchester City staat momenteel vooral bekend als de club van het zilver. Afgelopen seizoen werd de Champions League finale verloren van Chelsea en moesten de mannen van trainer Josep Guardiola genoegen nemen met zilver. De ploeg staat momenteel, opnieuw achter Chelsea, tweede in de Premier League en in de Champions League staat ManC. tweede achter Paris Saint-Germain. De nederlaag in Parijs eerder deze CL-campagne was onnodig. Zonder spelmaker Kevin de Bruyne, die thuis zit vanwege een corona besmetting, moet er vanavond revanche genomen worden. 

Pluspunt: Ook zonder Kevin de Bruyne kan City op volle toeren draaien, zo bleek afgelopen weekend toen Everton kinderlijk eenvoudig verslagen werd.
Minpunt: De echte successen blijven onder Josep Guardiola uit.

Paris Saint-Germain
Zowel in de Franse competitie als in de Champions League ligt het sterrenelftal van trainer Mauricio Pochettino op koers voor zilverwerk. Toch wordt de trainer in verband gebracht met een tussentijdse overstap naar Manchester United. Dat lijkt alles te maken te hebben met een slechte band met technische directeur Leonardo. Het is nooit echt rustig in de ploeg en als het niet over Messi, Mbappé of Neymar gaat, gaat het wel over de keeperskwestie Donnarumma/Navas. De druk om te presteren is hoog in Parijs. De eigenaren nemen met niets minder dan Champions League winst genoegen.

Pluspunt: Het sterrenensemble uit Parijs lijkt dit seizoen een serieuze gooi naar CL winst te kunnen doen.
Minpunt: Sergio Ramos. De ervaren Spaanse verdediger speelde nog geen minuut voor PSG vanwege een blessure, maar kan tegen Manchester City debuteren voor zijn nieuwe werkgever.

OneTime tips
Manchester City is voor de bookmakers in eigen huis ontegenzeggelijk favoriet. Een zege van de Citizens wordt gequoteerd op 1.63. En dat terwijl het elftal van Josep Guardiola spelmaker Kevin de Bruyne moet missen. Paris Saint-Germain won eerder deze Champions League campagne het onderlinge duel in Parijs, maar moet het nu doen met een quotering van 5.15. Als sports bettors zien we daar natuurlijk de kansen van in. 

Lionel Messi loopt sinds zijn transfervrije overgang van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain één op één in de Champions League. Een doelpunt van de Argentijnse superster is vanavond 2.80x je inzet waard. Scoort de Argentijn het eerste doelpunt dan is die treffer 7.25x je inzet waard. Ook niet scorend is Messi nog geld waard. Een assist van de dribbelkoning levert je 3.25x je inleg op. 

Manchester City kwam in drie van de vier Champions League wedstrijden dit seizoen op voorsprong in de eerste helft. De weddenschap 1e team dat scoort in de 1e eerste helft: Manchester City tegen odds van 1.73 is daarom interessant.

Toptip
Manchester City scoorde in twee van de vier gespeelde Champions League wedstrijden na exact 15 minuten. De weddenschap Manchester City scoort in het eerste kwartier tegen odds van 3.90 is daarom een gokje waard.

Manchester City - Paris Saint-Germain wordt vanavond om 21.00u gespeeld in het City of Manchester Stadium in Manchester. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij Ziggo Sport Voetbal.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Rapid Wien - West Ham United

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de groepsfase van de Europa  League. Het Oostenrijkse Rapid Wien ontvangt vanavond in de Oostenrijkse hoofdstad het dit seizoen verrassende West Ham United. 

Rapid Wien
De tijden dat Rapid Wien samen met stadsgenoot Austria de dienst uit maakte in het Oostenrijkse voetbal liggen allang achter ons. Voor de clubs uit de hoofdstad is de tweede plaats achter het al jaren ongenaakbare Red Bull Salzburg al winst. Zelfs dat is voor Rapid momenteel echter een brug te ver. De club staat vijfde in de niet al te sterke Oostenrijkse Bundesliga en het heeft in de Europa League weinig in de melk te brokkelen in een poule met West Ham United, Dinamo Zagreb en Racing Genk.

Pluspunt: Dat Rapid is na magere Europese jaren heeft geplaatst voor de Europa League is al winst.
Minpunt: De achterhoede van Rapid is geen Oostenrijkse kluis. 

West Ham United
West Ham United is uitstekend aan het seizoen begonnen. De club plaatste zich niet alleen voor de Europa League, waar het ongeslagen koploper in poule H is, maar heeft zich ook tussen de grote namen in de Premier League genesteld. West Ham staat vierde, met zicht op de tweede plaats. Vorig seizoen was West Ham ook al dichtbij plaatsing voor de Champions League. Er gaat dus veel goed bij The Hammers. Veel credits voor het hoge niveau bij West Ham kunnen naar manager David Moyes. De Schotse trainer oogste lof bij Everton, mislukte bij Manchester United als opvolger van de iconische Alex Ferguson, maar presteert bij West Ham boven het kunnen van de club. Dat is knap. 

Pluspunt: De verdedigende as. Met keeper Lukasz Fabianski, verdediger Kurt Zouma en verdedigende middenvelder Declan Rice staat er een verdedigende as met veel internationale ervaring.
Minpunt: Een echte superster die andere spelers beter laat voetballen heeft West Ham niet. 

OneTime tips 
We kunnen er lang of kort over praten, maar West Ham is de overduidelijke favoriet voor dit duel. Een zege voor The Hammers wordt gequoteerd op 1.62 en heeft daarmee best wat value. Wanneer je Rapid Wien op een virtuele 1-0 voorsprong zet zijn de odds zelfs nog een euro beter. 

West Ham is een ploeg die veel wint en ook redelijk gemakkelijk het doel van de tegenstander weet te vinden. Dat geldt minder voor Rapid Wien. We tippen dan ook BTTS: Nee tegen odds van 2.08.

Wij zijn West Ham best twee of drie keer scoren in Wenen vanavond. Omdat we niet verwachten dat Rapid doel treft spelen we Under 3.5 doelpunten tegen odds van 1.43

Rapid Wien - West Ham United wordt vanavond om 18.45u gespeeld in de Allianz Arena in Wenen. De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. Je kunt de wedstrijden volgen die live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

19 uur geleden zei Brunsie:

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Rapid Wien - West Ham United

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de groepsfase van de Europa  League. Het Oostenrijkse Rapid Wien ontvangt vanavond in de Oostenrijkse hoofdstad het dit seizoen verrassende West Ham United. 

Rapid Wien
De tijden dat Rapid Wien samen met stadsgenoot Austria de dienst uit maakte in het Oostenrijkse voetbal liggen allang achter ons. Voor de clubs uit de hoofdstad is de tweede plaats achter het al jaren ongenaakbare Red Bull Salzburg al winst. Zelfs dat is voor Rapid momenteel echter een brug te ver. De club staat vijfde in de niet al te sterke Oostenrijkse Bundesliga en het heeft in de Europa League weinig in de melk te brokkelen in een poule met West Ham United, Dinamo Zagreb en Racing Genk.

Pluspunt: Dat Rapid is na magere Europese jaren heeft geplaatst voor de Europa League is al winst.
Minpunt: De achterhoede van Rapid is geen Oostenrijkse kluis. 

West Ham United
West Ham United is uitstekend aan het seizoen begonnen. De club plaatste zich niet alleen voor de Europa League, waar het ongeslagen koploper in poule H is, maar heeft zich ook tussen de grote namen in de Premier League genesteld. West Ham staat vierde, met zicht op de tweede plaats. Vorig seizoen was West Ham ook al dichtbij plaatsing voor de Champions League. Er gaat dus veel goed bij The Hammers. Veel credits voor het hoge niveau bij West Ham kunnen naar manager David Moyes. De Schotse trainer oogste lof bij Everton, mislukte bij Manchester United als opvolger van de iconische Alex Ferguson, maar presteert bij West Ham boven het kunnen van de club. Dat is knap. 

Pluspunt: De verdedigende as. Met keeper Lukasz Fabianski, verdediger Kurt Zouma en verdedigende middenvelder Declan Rice staat er een verdedigende as met veel internationale ervaring.
Minpunt: Een echte superster die andere spelers beter laat voetballen heeft West Ham niet. 

OneTime tips 
We kunnen er lang of kort over praten, maar West Ham is de overduidelijke favoriet voor dit duel. Een zege voor The Hammers wordt gequoteerd op 1.62 en heeft daarmee best wat value. Wanneer je Rapid Wien op een virtuele 1-0 voorsprong zet zijn de odds zelfs nog een euro beter. 

West Ham is een ploeg die veel wint en ook redelijk gemakkelijk het doel van de tegenstander weet te vinden. Dat geldt minder voor Rapid Wien. We tippen dan ook BTTS: Nee tegen odds van 2.08.

Wij zijn West Ham best twee of drie keer scoren in Wenen vanavond. Omdat we niet verwachten dat Rapid doel treft spelen we Under 3.5 doelpunten tegen odds van 1.43

Rapid Wien - West Ham United wordt vanavond om 18.45u gespeeld in de Allianz Arena in Wenen. De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. Je kunt de wedstrijden volgen die live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

   👊

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: NEC - SC Cambuur

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de eredivisie. Twee promovendi staan in een lege Goffert in Nijmegen tegenover elkaar. In degradatiezorgen bevinden NEC en SC Cambuur zich echter niet. 

NEC
Sterker, NEC staat met een notering op de achtste plaats keurig in het linkerrijtje. De club van miljardair Marcel Boekhoorn begon het seizoen met een kansloze 5-0 nederlaag tegen Ajax, maar slaagde er sindsdien in om al 19 punten te verzamelen. Van degradatie stress is bij trainer Rogier Meijer en zijn spelers dan ook geen sprake. Wel maakt men zich in Nijmegen zorgen over de status van Stadion De Goffert. Nadat na afloop van het thuisduel met Vitesse een deel van de tribune instortte zijn er meer gebreken gevonden en is het de vraag of NEC dit seizoen nog in de eigen Bloedkuul mag voetballer. 

Pluspunt: Met de jonge Turk Ali Akman heeft NEC een heuse goalgetter in huis
Minpunt: De ploeg ontbeert een leider die achterin de zaken neer zet. 

SC Cambuur
Net als NEC presteert SC Cambuur momenteel boven het eigen niveau. De ploeg van trainer Henk de Jong verloor weliswaar zeven wedstrijden, maar met zes overwinningen en dus achttien punten is Cambuur momenteel aanvoerder van de middenmoot. De ploeg speelt leuk voetbal, maar verloor dit seizoen ook al met 9-0 van Ajax. Het kan vriezen en dooien in Leeuwarden. Een middenweg lijkt er niet te zijn. 

Pluspunt: SC Cambuur won de laatste drie competitiewedstrijden op rij.
Minpunt: Door de 9-0 nederlaag is de verdediging van de club uit Leeuwarden momenteel het op één na meest gepasseerd.

OneTime tips 
NEC - SC Cambuur is een lastige wedstrijd om te voorspellen. SC Cambuur zit in een goede flow en stuurde FC Utrecht vorige week met een nederlaag terug naar huis. NEC is vier wedstrijden op rij ongeslagen en speelde het afgelopen weekend gelijk tegen AZ. Een voorspelling op beide teams heeft een goede value. De meer zekere speler of de speler die de wedstrijd meeneemt in een combinatieweddenschap zou ook voor een dubbele kans kunnen kiezen.

Gezien de doelsaldo’s van beide ploegen ligt het in de lijn der verwachting dat geen van beide keepers zijn doel schoon gaat houden vanavond. We tippen BTTS: Ja tegen odds van 1.59.

We houden rekening met doelpunten aan beide kanten en verwachten niet dat de wedstrijd in een gelijkspel gaat eindigen. We spelen dus voor Over 2.5 doelpunten tegen odds van 1.69.

Toptip
NEC kwam de laatste vier wedstrijden die het speelde telkens op voorsprong. We tippen de weddenschap Team scoort eerste goal dan ook op NEC tegen odds van 1.77.

NEC - SC Cambuur wordt vanavond om 20u gespeeld in De Goffert in Nijmegen . De wedstrijd wordt rechtstreeks op televisie uitgezonden bij ESPN. Je kunt de wedstrijd ook volgen via  live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: RB Leipzig - Bayer Leverkusen

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Duitse Bundesliga. Het ambitieuze Red Bull Leipzig neemt het op tegen een andere club waar de sponsorrelatie in de naam doorklinkt, Bayer Leverkusen. 

RB Leipzig
Officieel staat RB voor RasenBallsport, maar iedereen weet dat het Red Bull concern de club gemaakt heeft tot wat het nu is: Een ambitieuze club die in no time van de kelderklasse naar de Champions League is gegroeid. Een club die kampioen wil worden, maar ook een club die even pas op de plaats moet maken. Het vertrek van trainer Julian Nagelsmann heeft voor de flinke kink in de kabel gezorgd. Onder de nieuwe trainer, de Amerikaan Jesse March, wil het nog niet echt vlotten met de Oost-Duitsers. De club staat achtste in de Bundesliga en is ondanks een 0-5 overwinning bij Club Brugge uitgeschakeld voor Champions League voetbal na de winterstop. 

Pluspunt: Ondanks het jaarlijkse vertrek van talentvolle voetballers, loopt de selectie van RB Leipzig over van kwaliteit.
Minpunt: Sportief directeur Ralf Ragnick, de grote man achter de opmars, staat op het punt naar Manchester United te vertrekken.

Bayer Leverkusen
Waar RB Leipzig gekocht en groot gemaakt is met energiedranken geld, is Bayer Leverkusen de club van chemieconcern Bayer. Bayer is al jaren een stabiele subtopper in Duitsland en heel af en toe steekt de club haar neus aan het venster om zich te mengen in de titelstrijd. Leverkusen is traditioneel een spektakelclub waar met regelmaat grote en verrassende uitslagen worden neergezet. Dit seizoen presteert Bayer goed. Een zege op RB Leipzig betekent een top-3 notering voor de club van de Nederlandse linksback Mitchell Bakker.  

Pluspunt: Leverkusen is vier wedstrijden op rij ongeslagen en toonde afgelopen donderdag tegen Celtic weerkracht door in de laatste tien minuten een 1-2 achterstand om te buigen in een 3-2 overwinning.
Minpunt: Voor de echte top komt Leverkusen kwaliteit te kort. 

OneTime tips

Dit is een wedstrijd tussen twee ploegen die met een goed gevoel aan de wedstrijd gaan beginnen. Leipzig won met 0-5 bij Club Brugge en Leverkusen versloeg Celtic. Wij hebben een lichte voorkeur voor Leipzig tegen odds van 1.88. Dat is voornamelijk gebaseerd op de sterke serie in thuiswedstrijden van de Rode Stieren. Er werd dit seizoen in eigen stadion pas één keer verloren in Bundesliga verband en dat was tegen Bayern München. 

Beide ploegen scoren veel en gemakkelijk. De meest productieve speler in beide selecties is de Tsjechische spits Patrik Schick van Leverkusen. Hij scoorde al acht keer in negen Bundesliga duels. Schick ontbreekt echter vanavond hoogstwaarschijnlijk nog. De Tsjech is aan het terugkeren van een blessure. Desondanks tippen we BTTS: Ja tegen odds van 1.48

Toptip
Christopher Nkunku kwam in de laatste drie wedstrijden dat Leipzig scoorde tot scoren. De aanvallende middenvelder scoorde vier keer in die wedstrijden, waaronder twee treffers afgelopen woensdag tegen Club Brugge. Een nieuwe treffer van Nkunku zou dan ook geen verrassing zijn. Een doelpunt van hem levert vanavond 3.40x je inzet op. Wed je op Nkunku als eerste doelpuntenmaker dan is de quotering zelfs 8.50. Een heel grote gok is het gezien de recente wedstrijden. In de laatste drie wedstrijden waarin Leipzig scoorde, nam Nkunku de openingstreffer voor zijn rekening. 

RB Leipzig - Bayer Leverkusen wordt vanmiddag om 17.30u gespeeld in de Red Bull Arena in Leipzig . De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. Je kunt de wedstrijd volgen via  live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: FC Emmen - Almere City FC

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie. Daar staan in Stadion Oude Meerdijk in Emmen twee hyper ambitieuze clubs tegenover elkaar. FC Emmen maakt haar ambities waar. Bij Almere City FC is het op dit moment dweilen met de kraan open. 

FC Emmen
FC Emmen begon slecht aan het seizoen. Nederlagen tegen FC Eindhoven en Helmond Sport en een gelijkspel tegen Telstar zorgde voor een zeventiende plaats. Inmiddels staat FC Emmen vierde en is de ploeg van trainer Dick Lukkien zeven wedstrijden op rij ongeslagen en verloor het slechts één van de laatste twaalf wedstrijden. Een overwinning op Almere City FC lanceert FC Emmen de top-3 in. 

Pluspunt: Ondanks een vrijwel volledig nieuw basiselftal heeft trainer Lukkien binnen no time een goed voetballend elftal neer weten te zetten.
Minpunt: Doordat FC Emmen haar start gemist heeft, loopt het de rest van het seizoen achter de feiten (en FC Volendam) aan. 

Almere City
Bij Almere City leefde stiekem de ambitie om dit seizoen lang voor directe promotie mee te doen. De ploeg ontsloeg vorig seizoen in een succesvol seizoen trainer Ole Tobiasen omdat de lat omhoog moest. Met Gertjan Verbeek werd een toptrainer in huis gehaald die Almere City het laatste zetje richting eredivisie moest geven. Dat liep echter anders en na een hele serie aan slechte resultaten werd het contract met Verbeek ontbonden. Almere staat op een achttiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

Pluspunt: Veel slechter kan het niet worden in Almere.
Minpunt: Met het vertrek van Verbeek komt het aantal ontslagen trainers op vier in de afgelopen drie jaar.  

OneTime tips
Op voorhand schreeuwt alles dat deze wedstrijd een relatief simpele prooi voor FC Emmen gaat worden, maar Almere City is een club in crisis en een kat in het nauw kan rare sprongen maken. De spelers zijn bevrijd van de ijzeren discipline waar Verbeek bekend om staat en misschien leidt dat wel tot nieuw elan in Flevoland. Kwalitatief staat er immers een goede selectie. Met odds van 5.15 voor een zege van Almere City is dat wellicht een gokje waard. 

Gebrek aan scorend vermogen hebben beide ploegen niet. Emmen scoorde al vierentwintig keer in de KKD. Almere City zelfs achtentwintig. Wij verwachten dan ook een doelpuntrijk duel. BTTS: Ja tegen 1.69.

Wanneer we de doelpuntengemiddelden van Emmen en Almere bij elkaar optellen, komen we uit op 3,25 doelpunten per wedstrijd. We spelen daarom op Over 2.5 doelpunten tegen odds van 1.60.

FC Emmen - Almere City wordt vanavond om 20.00u gespeeld in Stadion Oude Meerdijk in Emmen . De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij ESPN. Je kunt de wedstrijd ook volgen via  live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Everton - Liverpool

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Engelse Premier League. Daar staat vanavond de wedstrijd tussen Everton en Liverpool op het programma. Deze wedstrijd staat ook wel bekend als de Merseyside Derby. 

Everton
Bij het Everton van technisch manager Marcel Brands gaat het momenteel allesbehalve voor de wind. Al zeven wedstrijden op rij werd er niet gewonnen en dan moet trainer Rafael Benitez het de komende weken ook nog eens stellen zonder aanvaller Calvert-Lewin en verdediger Yerry Mina. André Gomes keert terug in de wedstrijdselectie, maar heeft geen minuut meer gespeeld sinds Everton in september werd uitgeschakeld in de League Cup. 

Pluspunt: André Gomes terug van een blessure.
Minpunt: Nog een slecht resultaat kan voor de nodige onrust zorgen.

Liverpool
Aan de andere kant van Liverpool is er momenteel geen vuiltje aan de lucht. Het spel van Liverpool doet denken aan dat van de ploeg die twee jaar geleden voor de eerste landstitel sinds 1981 zorgde. Zelfs zonder centrumspits Roberto Firminho scoort Liverpool dat het een lieve lust is. Naast de opvallende rol van Mohamed Salah (11 doelpunten, 8 assists), mag ook de rol van Diogo Jota niet onopgemerkt blijven. De Portugees toont zich een waardig vervanger van de geliefde Firminho in het elftal van Klopp dat met Van Dijk en Matip terug centraal achterin een haast onneembare vesting is. 

Pluspunt: Slechts één nederlaag in 19 officiële wedstrijden waarin 59 doelpunten gescoord werden. 
Minpunt: De concurrentie laat ook weinig punten liggen. Daardoor is een uitglijder zoals tegen Brighton (2-2) of West Ham (3-2 nederlaag) kostbaar. 

OneTime tips
Op papier lijkt deze wedstrijd een eitje voor Liverpool. De ploeg van Jürgen Klopp is goed in vorm, terwijl Everton vooral tegen de stroom aan het spelen is. Toch is dit een gevaarlijke wedstrijd. Zeven van de acht afgelopen ontmoetingen tussen Everton en Liverpool op Goodison Park eindigden in een gelijkspel. Wij tippen dan ook een gelijkspel tegen odds van 5.20 voor de aanvallende speler en een dubbele kans X2 voor meer conservatieve spelers of spelers die deze wedstrijd in een combinatie spelen. De odds voor een dubbele kans zijn 1.10.

Scoren. Geen ploeg doet het vaker in de Premier League dat Liverpool. 39 keer in 13 wedstrijden. De snelle hoofdrekenaar ziet dat dit gemiddeld 3 doelpunten per wedstrijd is. Everton is met 16 treffers een stuk minder productief én mist spits Dominic Calvert-Lewin. We zetten in op Over 2.5 doelpunten tegen odds van 1.56

Toptip
Mohamed Salah is on fire. De Egyptenaar maakt niet alleen veel belangrijke doelpunten voor Liverpool, hij bereid er ook nog flink wat voor. Met 8 assists is Salah koploper in het klassement. Een assist van Salah tegen Everton kan jou ook een voltreffer opleveren want de odds staan op 3.25 bij BetCity.

Everton - Liverpool wordt vanavond om 21.00u gespeeld op Goodison Park in Liverpool . De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij Ziggo Sport Voetbal. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Manchester United - Arsenal 

Onze wedstrijd van vandaag is een klassieker in het Engelse voetbal: Manchester United - Arsenal. De Gunners zijn na een dramatisch begin van het seizoen op weg naar de top, terwijl Manchester United afscheid heeft genomen van manager Ole Gunnar Solskjaer vanwege de tegenvallende resultaten. 

Manchester United
Manchester United stuntte deze zomer met de terugkeer van Cristiano Ronaldo op het oude nest. Wie de Red Devils de eerste wedstrijden van het seizoen zag spelen zou het niet hebben geloofd als je gezegd zou hebben dat diezelfde ploeg op 2 december op de tiende plaats zou staan. Toch is dat de realiteit. Kansloze nederlagen tegen Liverpool (0-5) en Manchester CIty (0-2) op eigen veld waren meer dan pijnlijk. Wat manager Solskjaer de das omdeed was de 4-1 nederlaag tegen laagvlieger Watford. Als interim-trainer is de Duitser Ralf Rangnick aangesteld. Hij moet het seizoen van de Mancunians gaan redden.  

Pluspunt: Ondanks de tiende plaats weet Man Utd het doel van de tegenstander aardig te vinden.
Minpunt: De verdediging onder aanvoering van de ervaren Harry Maguire is al weken een gatenkaas. 

Arsenal
Op deze plek hebben we het al eerder gehad over de herrijzenis van Arsenal. Die kreeg een flinke knauw toen de Gunners op bezoek gingen bij Liverpool, maar ter verdediging van Arsenal: er zijn momenteel bijzonder weinig ploegen die het Liverpool moeilijk kunnen maken. Na de 4-0 nederlaag op Anfield Road, herpakten de Gunners zich direct met een 2-0 overwinning op Newcastle United. 

Pluspunt: Aaron Ramsdale
Minpunt: Arsenal blijft scoren lastig vinden. 

OneTime tips
De odds voor een overwinning van Arsenal zijn 3.70. Wij kunnen met de beste wil van de wereld niet bedenken waarom de odds zo hoog zijn. Arsenal is veel beter in vorm dan Manchester United, Arsenal won de laatste wedstrijd op Old Trafford tussen deze twee teams in januari van dit jaar en speelde het seizoen daarvoor gelijk. Arsenal mist wellicht vleugelaanvaller Saka, wat een gemis zou zijn, maar de lijst met afwezigen aan de kant van Manchester is met Pogba, Cavani, Shaw en Varane veel langer. Wij tippen Arsenal.   

Als we Arsenal tippen betekent dat automatisch dat er niet veel doelpunten gaan vallen vanavond. Arsenal scoort nu eenmaal heel erg moeilijk. Dat ligt in de lijn van de onderlinge wedstrijden in de laatste seizoenen: Respectievelijk 0-1, 1-1 en 2-1. Wij denken dat we met Under 3.5 doelpunten tegen odds van 1.41 goed zitten. 

Toptip

Cristiano Ronaldo scoorde sinds zijn terugkeer naar Manchester in negen van veertien wedstrijden die hij speelde. De frequentie van aaneengesloten wedstrijden waarin de Portugese superster doelpunten maakt neemt echter af. Zo scoorde hij vier keer in zijn eerste vier wedstrijden, maar deelt Ronaldo met slechts één treffer in de laatste vier Premier League wedstrijden in de malaise van zijn team. De odds voor ‘Ronaldo scoort niet’ zijn daarom met 1.66 best interessant. 

Manchester United - Arsenal wordt vanavond om 21.00u gespeeld op Old Trafford in Manchester . De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij Ziggo Sport Voetbal. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: 1. FC Union Berlin - RB Leipzig

Onze wedstrijd van vandaag is een voormalig Oost-Duits onderonsje tussen twee clubs die zich een verschillende mindset bevinden. Waar in Berlijn boven het eigen kunnen gepresteerd wordt, is het in Leipzig vooral de vraag hoelang de Amerikaan Jesse March nog de tijd krijgt om zijn ploeg aan het voetballen te krijgen. 

1. FC Union Berlin
Voor een club die altijd in de schaduw gestaan heeft van Hertha BSC schittert 1. FC Union als nooit tevoren. De club promoveerde niet alleen naar de Bundesliga, maar behaalde vorig jaar zelfs voor het eerst in competitieverband in verenigd Duitsland Europees voetbal. Dit seizoen gaat het zelfs nog beter met de Unionisten. De club staat op een keurige zesde plaats in de Bundesliga met oog op een Champions League vóór onder andere de tegenstander van vanavond, RB Leipzig.

Pluspunt: De naam van spits Taiwo Awoniyi doet misschien bij de NEC-fans nog een belletje rinkelen als huurling van Liverpool speelde de Nigeriaanse spits een seizoen in de Goffert. Via verdere huurperiodes in België en Duitsland kwam Awoniyi vorig jaar in Berlijn terecht waar hij dit seizoen al acht keer scoorde in de Bundesliga.  
Minpunt: Union krijgt te veel doelpunten tegen. Daarom slaagt de club er niet in om een serie overwinningen neer te zetten. 

RB Leipzig
De ambities van Red Bull Leipzig hebben met het vertrek van trainer Julian Nagelsmann, verdediger Dayot Upamecano en middenvelder Marcel Sabitzer naar grote concurrent Bayern München, geheel in de traditie van Bayern om de grootste concurrent te verzwakken, een flinke deuk gekregen. De nieuwe trainer, de Amerikaan Jesse March, krijgt RB Leipzig niet aan het voetballen. De 0-5 overwinning bij Club Brugge werd gevolgd door een kansloze 1-3 nederlaag in de Bundesliga tegen Bayer Leverkusen. Een nieuwe aanval op Bayern München voor de landstitel zit er voorlopig niet in voor Die Roten Bullen

Pluspunt: Christopher Nkunku scoorde al twaalf doelpunten dit seizoen.
Minpunt: Totaal onvoorspelbaar. RB Leipzig wisselt knappe overwinningen af met kansloze nederlagen.

OneTime tips
Eigenlijk zijn er geen excuses meer voor RB Leipzig. Er moet gewonnen worden. De club kampt echter met de naweeën van een corona-uitbraak. Trainer Jesse March zit thuis in quarantaine en ook de assistent-trainer is mogelijk positief. Dat maakt het coachen en bijsturen tijdens een wedstrijd erg lastig. Daarbij komt dat RB Leipzig in Bundesliga verband nog geen uitwedstrijd wist te winnen dit seizoen. Union daarentegen verloor slechts één thuisduel. Dat was van Bayern München. Wij spelen derhalve voor optie 1: Union Berlin tegen odds van 3.70.

Beide teams hebben een scorende spits in de gelederen en hebben sowieso een veel scorende voorhoede. Wij tippen dan ook BTTS: Ja tegen odds van 1.65.

Beide teams scoren en Union gaat volgens ons winnen. Dat betekent dat er minimaal drie doelpunten nodig zijn om dat resultaat te bewerkstelligen. Over 2.5 doelpunten tegen odds van 1.83 voegt voor ons niet veel toe omdat deze odds al verdisconteerd worden in onze combinatie. Spelen we echter over 3.5 tegen odds van 3.15 dan komt onze totale combinatie quotering uit op 12.00.

1. FC Union Berlin - RB Leipzig wordt vanavond om 20.30u gespeeld in het Stadion An der alte Försterei in Berlijn . De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 3-12-2021 om 11:24 zei Brunsie:

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: 1. FC Union Berlin - RB Leipzig

Onze wedstrijd van vandaag is een voormalig Oost-Duits onderonsje tussen twee clubs die zich een verschillende mindset bevinden. Waar in Berlijn boven het eigen kunnen gepresteerd wordt, is het in Leipzig vooral de vraag hoelang de Amerikaan Jesse March nog de tijd krijgt om zijn ploeg aan het voetballen te krijgen. 

1. FC Union Berlin
Voor een club die altijd in de schaduw gestaan heeft van Hertha BSC schittert 1. FC Union als nooit tevoren. De club promoveerde niet alleen naar de Bundesliga, maar behaalde vorig jaar zelfs voor het eerst in competitieverband in verenigd Duitsland Europees voetbal. Dit seizoen gaat het zelfs nog beter met de Unionisten. De club staat op een keurige zesde plaats in de Bundesliga met oog op een Champions League vóór onder andere de tegenstander van vanavond, RB Leipzig.

Pluspunt: De naam van spits Taiwo Awoniyi doet misschien bij de NEC-fans nog een belletje rinkelen als huurling van Liverpool speelde de Nigeriaanse spits een seizoen in de Goffert. Via verdere huurperiodes in België en Duitsland kwam Awoniyi vorig jaar in Berlijn terecht waar hij dit seizoen al acht keer scoorde in de Bundesliga.  
Minpunt: Union krijgt te veel doelpunten tegen. Daarom slaagt de club er niet in om een serie overwinningen neer te zetten. 

RB Leipzig
De ambities van Red Bull Leipzig hebben met het vertrek van trainer Julian Nagelsmann, verdediger Dayot Upamecano en middenvelder Marcel Sabitzer naar grote concurrent Bayern München, geheel in de traditie van Bayern om de grootste concurrent te verzwakken, een flinke deuk gekregen. De nieuwe trainer, de Amerikaan Jesse March, krijgt RB Leipzig niet aan het voetballen. De 0-5 overwinning bij Club Brugge werd gevolgd door een kansloze 1-3 nederlaag in de Bundesliga tegen Bayer Leverkusen. Een nieuwe aanval op Bayern München voor de landstitel zit er voorlopig niet in voor Die Roten Bullen

Pluspunt: Christopher Nkunku scoorde al twaalf doelpunten dit seizoen.
Minpunt: Totaal onvoorspelbaar. RB Leipzig wisselt knappe overwinningen af met kansloze nederlagen.

OneTime tips
Eigenlijk zijn er geen excuses meer voor RB Leipzig. Er moet gewonnen worden. De club kampt echter met de naweeën van een corona-uitbraak. Trainer Jesse March zit thuis in quarantaine en ook de assistent-trainer is mogelijk positief. Dat maakt het coachen en bijsturen tijdens een wedstrijd erg lastig. Daarbij komt dat RB Leipzig in Bundesliga verband nog geen uitwedstrijd wist te winnen dit seizoen. Union daarentegen verloor slechts één thuisduel. Dat was van Bayern München. Wij spelen derhalve voor optie 1: Union Berlin tegen odds van 3.70.

Beide teams hebben een scorende spits in de gelederen en hebben sowieso een veel scorende voorhoede. Wij tippen dan ook BTTS: Ja tegen odds van 1.65.

Beide teams scoren en Union gaat volgens ons winnen. Dat betekent dat er minimaal drie doelpunten nodig zijn om dat resultaat te bewerkstelligen. Over 2.5 doelpunten tegen odds van 1.83 voegt voor ons niet veel toe omdat deze odds al verdisconteerd worden in onze combinatie. Spelen we echter over 3.5 tegen odds van 3.15 dan komt onze totale combinatie quotering uit op 12.00.

1. FC Union Berlin - RB Leipzig wordt vanavond om 20.30u gespeeld in het Stadion An der alte Försterei in Berlijn . De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

1. FC Union 
BTTS 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Juventus - Genoa

Onze wedstrijd van vandaag is er eentje uit de Serie A. Het enigszins kwakkelende Juventus neemt het op tegen het in degradatienood verkerende Genoa.

Juventus
Juventus heeft het heroveren van de Italiaanse landstitel al uit het hoofd gezet. Daarvoor moet de eens zo dominante ploeg dit seizoen te veel verbouwd worden. De teruggekeerde succes trainer Massimiliano Allegri mikt op Europees succes en kwalificatie voor de volgende Champions League campagne. 

Pluspunt: Souverein is het allemaal nog niet, maar Juventus heeft de aansluiting met de clubs
die strijden om de Champions League tickets weer gevonden.
Minpunt: Er valt geen peil te trekken op de prestaties van De Oude Dame. Goede overwinningen worden ook in december nog afgewisseld met onbegrijpelijk puntverlies.

Genoa
Bij Genoa is het alle hens aan dek. De tweede club van de stad achter Sampdoria wint maar moeizaam haar wedstrijden, maar speelde tegenover één enkele zege wel al zeven keer gelijk. Bij Genoa is het seizoen geslaagd als ze zich in mei 2022 nog Serie A club mogen noemen. 

Pluspunt: In verhouding met andere degradatiekandidaten verliest Genoa weinig.
Minpunt: Eén overwinning op 16 wedstrijden is niet best.

OneTime tips

Juventus won de afgelopen zes ontmoetingen in eigen huis tegen Genoa. De Oude Dame is dan ook de uitgesproken favoriet vanavond. De odds van 1.21 (BetCity/Jack’s) lopen niet over, maar je neemt een beperkte gok. Je odds boosten door Juventus op een virtuele 1-0 achterstand te zetten kan, maar gezien de recente onderlinge uitslagen neem je daar wel een risico mee. Juventus won vier van de laatste vijf wedstrijden tegen Genoa met één doelpunt verschil. 

Genoa heeft al 271 minuten Serie A-minuten geen doelpunt meer gemaakt. Als de Juventus achterhoede een beetje haar normale niveau haalt zien we Genoa geen doelpunt maken in Turijn: BTTS: Nee tegen odds van 1.54 is onze keuze.

Juventus - Genoa wordt vanavond om 20.45u gespeeld in de Allianz Arena in Turijn . De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op Ziggo Sport Select. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Everton - Arsenal

Onze wedstrijd van vandaag is er eentje uit de Premier League. Het Marcel Brands-loze Everton ontvangt Arsenal.

Everton
Bij Everton is de sfeer op de club momenteel niet om over naar huis te schrijven. The Toffees presteren het hele seizoen al matig, maar de 1-4 nederlaag van afgelopen week tegen Liverpool kwam heel hard aan op Goodison Park. Het kostte technisch directeur Marcel Brands zelfs zijn baan. Afgelopen vrijdag stapte de ex-bestuurder van AZ en PSV op. Op het veld ontbreekt tegen Arsenal opnieuw spits Dominic Calvert-Lewin. 

Pluspunt: Weinig
Minpunt: De selectie ontbreekt momenteel de kracht en kwaliteit om zich op te richten. 

Arsenal
Arsenal kwam midweeks al vroeg op voorsprong tegen Manchester United, maar was niet opgewassen tegen het fenomeen Cristiano Ronaldo. De mannen van Mikel Arteta moeten even pas op de plaats maken en hopen vanavond aan te knopen met een overwinning op Everton. Bakayaro Saka is weer fit en zal hoogstwaarschijnlijk terugkeren in de basiself. 

Pluspunt: Arsenal staat in de steigers. Het opbouwen van een nieuwe succesformatie kost tijd. Mikel Arteta krijgt die tijd.
Minpunt: Arsenal scoort erg moeilijk. Voormalig doelpuntenmachine Pierre-Emerick Aubameyang scoort gemiddeld eens per drieënhalve wedstrijd. 

OneTime tips
Wij kiezen vanavond voor Arsenal. Er zit meer schwung in het elftal van Arteta dan in dat van Everton manager Rafael Benitez. Wij spelen Arsenal wint tegen odds van 2.04 (BetCity/Jack’s).

Beide ploegen scoorden tot dusverre 17 doelpunten in 14 wedstrijden. Dat is een gemiddelde van 1.21 doelpunt per wedstrijd. Tegendoelpunten krijgen beide keepers ook maar met mate. Arsenal incasseert gemiddeld 1.43 doelpunt per wedstrijd, Everton 1.71. Al deze stats bij elkaar opgeteld leert ons dat de doelpunten vanavond duur gaan zijn. Wij spelen BTTS: Nee tegen odds van 1.96.

TopTip
Dat alles gezegd hebbende willen we je graag wijzen op de weddenschap ‘Arsenal wint en houdt de nul’. Deze staat genoteerd tegen 3.40 bij BetCity/Jack’s en is wat ons betreft erg interessant om een goede value op te pakken. 

Everton - Arsenal wordt vanavond om 21.00u gespeeld op Goodison Park in Liverpool. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op Ziggo Sport Select. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: AC Milan - Liverpool

Onze wedstrijd van vandaag is er eentje uit de laatste speeldag in Poule B van de Champions League. Het al geplaatste Liverpool treedt vermoedelijk met een soort van B-elftal aan tegen AC Milan, dat juist nog alles heeft om voor te spelen. 

AC Milan
AC Milan is dit seizoen als een feniks uit haar eigen as aan het herrijzen. In de Serie A staat de voormalige topclub (laatste landstitel in 2011) fier bovenaan. In de Champions League moet Milan vanavond aan de bak. Milan moet winnen van Liverpool om FC Porto te passeren op de ranglijst.
Dat moet gebeuren zonder Simon Kjaer, die de rest van het seizoen is uitgeschakeld. Ook spitsen Ante Rebic en Olivier Giroud ontbreken. 

Pluspunt: AC Milan heeft de donkere jaren definitief achter zich gelaten en is terug aan de top. 
Minpunt: De afwezigheid van twee spitsen kan zich in de slotfase laten voelen als er iets geforceerd moet worden.

Liverpool
Liverpool denderde de afgelopen weken als een sneltrein door de Premier League en Champions League. De Britten zijn al lang geplaatst voor de achtste finales van het kampioenenbal en de wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers afgelopen weekend toonde aan dat het elftal van Jürgen Klopp vermoeid begint te worden. Wij verwachten dan ook een flink aantal andere namen aan de aftrap in Milaan. 

Pluspunt: Liverpool heeft niets te verliezen vanavond
Minpunt: De vele wedstrijden in een korte periode gaan ten koste van de fitheid van de selectie. 

OneTime tips
Liverpool is al lang een breed door naar de volgende ronde, AC Milan moet nog serieus aan de bak om een Europees vervolg na de winterstop te bewerkstelligen. Daarom verwachten we Milan op volle oorlogssterkte aan de aftrap. Wij tippen daarom een zege voor de Italianen tegen odds van 2.08.

Een veredeld B-elftal van Liverpool is nog altijd in staat om het vrijwel iedere tegenstander lastig te maken. De defensie van AC Milan is zeker in de Champions League niet waterdicht gebleken. We verwachten dus meer dan 2.5 doelpunten vanavond in San Siro. De odds daarvoor zijn 1.62.

TopTip
AC Milan mist centrumspitsen Ante Rebic en Olivier Giroud. Al het aanvallende gewicht komt daarmee op de schouders van de 40-jarige Zlatan Ibrahimovic. De Zweedse spits kwam afgelopen weekend niet in actie tegen Salernitana om zich op te kunnen laden voor deze wedstrijd. Een doelpunt van ‘Ibracadabra’ is 1.98 keer je inzet waard. Scoort Ibrahimovic het eerste doelpunt van de wedstrijd, dan levert dat je 4.5x je inzet op. 

AC Milan - Liverpool wordt vanavond om 21.00u gespeeld in het San Siro Stadion in Milaan. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op Ziggo Sport Select. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Bayern München - FC Barcelona

Onze wedstrijd van vandaag is er eentje uit de laatste speeldag in Poule E van de Champions League. Het al geplaatste Bayern München neemt het in eigen huis op tegen FC Barcelona dat de hete adem van Benfica in de nek voelt. 

Bayern München
Hoewel niet zo dominant als de voorgaande jaren gaat het opnieuw crescendo in München. De topper tegen aartsrivaal Borussia Dortmund werd afgelopen weekend gewonnen en in de Champions League is er geen vuiltje aan de lucht voor de mannen van Julian Nagelsmann. Bayern is al geplaatst voor de achtste finales en zou zich er vanavond met een B-elftal vanaf kunnen maken. Nagelsmann heeft echter al aangegeven dat Benfica niet hoeft te vrezen voor competitievervalsing en dat Bayern gewoon met het sterkst mogelijke elftal aan zal treden. 

Pluspunt: Op Robert Lewandowski staat ook dit seizoen weer geen maat
Minpunt: Joshua Kimmich. De speler die het corona-vaccin weigerde leeft van quarantaine naar quarantaine en ligt in de Duitse media hevig onder vuur. 

FC Barcelona
Wat heeft Lionel Messi veel verbloemd bij FC Barcelona. Zonder de Argentijnse superster is het bouwwerk in Camp Nou rot aan de fundering gebleken. Trainer Ronald Koeman kon het tij niet keren en kreeg zijn ontslag. Onder voormalig speler Xavi lijkt het iets beter te gaan, al viel op de nederlaag van afgelopen weekend tegen Betis niet zoveel af te dingen. 

Pluspunt: Het nieuwe realisme dat in Barcelona is ontstaan, maar de club een stuk sympathieker.
Minpunt: Ansu Fati. De talentvolle speler gaat van blessure naar blessure en ontbreekt vanavond in München opnieuw.

OneTime tips
Als Nagelsmann woord houdt en zijn sterkst mogelijke elftal opstelt, dan kon het weleens een pijnlijke avond voor FC Barcelona worden. We tippen sowieso een overwinning voor Bayern tegen odds van 1.55 en overwegen zelfs om Bayern een handicap van -1 te geven tegen odds van 2.23.

Bayern scoort de laatste jaren ontzettend gemakkelijk tegen FC Barcelona. Eerder deze Champions League campagne werd het 0-3 in Camp Nou. Vorig seizoen werd het zelfs 2-8 in de kwartfinale van de Champions League. Een aantal jaren daarvoor werd het ook eens 7-0. We tippen daarom Over 3.5 doelpunten tegen odds van 1.88.

Barcelona heeft grote moeite met het benutten van kansen dit seizoen. De ploeg maakte tot nu toe slechts 23 treffers in La Liga en ook in de Champions League staat de teller niet hoog. Wat heet! Slechts twee treffers maakten de Catalanen in vijf wedstrijden. Wij zien Barcelona vanavond niet scoren tegen Bayern. BTTS: Nee tegen odds van 2.80.

Bayern München - FC Barcelona wordt vanavond om 21.00u gespeeld in de Allianz Arena in München. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op Ziggo Sport Select. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Real Sociedad - PSV

Onze wedstrijd van vandaag is er eentje uit de laatste speeldag in B van de Europa League. PSV staat momenteel op de tweede plaats en dat zou voldoende zijn om te overwinteren in het tweede Europese toernooi. Real Sociedad staat echter derde met maar twee punten achterstand op de Eindhovenaren. 

Real Sociedad
Even zal men in Baskenland gedroomd hebben van een stunt a la Leicester City in 2015. Na zeven speeldagen stond de club met een achterstand van slechts één punt tweede achter Real Madrid. Inmiddels zijn we negen speelronden verder en is Sociedad mede door twee nederlagen in de laatste twee wedstrijden gezakt naar de vijfde plaats. De Spanjaarden hopen vanavond de tussenronde in het Europa League toernooi te halen. Daarvoor moet er gewonnen worden van PSV. Dat betekent dat Sociedad moet gaan scoren en juist daarin zijn de Basken niet briljant. 

Pluspunt: De ziekenboeg stroomt leeg.
Minpunt: Sociedad scoorde 19 doelpunten in 16 competitiewedstrijden en trof slechts zes keer doel in vijf Europa League wedstrijden. 

PSV
Van het optimisme dat rond de zomer zong rond PSV is de laatste weken weinig meer over. De frisse voetbalmachine van Roger Schmidt kreeg door diverse blessures zand in de motor en moest zowel nationaal als internationaal pas op de plaats maken. Nu ook in Eindhoven de ziekenboeg weer leeg stroomt, valt de schade alleszins mee. PSV heeft slechts twee punten achterstand op Ajax in de Eredivisie en het lot om te overwinteren in de Europa League in eigen hand.

Pluspunt: Reeds afgeschreven spelers van Doan en Gutierrez hebben bewezen van waarde te zijn voor PSV.
Minpunt: PSV heeft het traditioneel altijd lastig in alles of niets wedstrijden in Zuid-Europa.

OneTime tips
Met chauvinisme heeft het niet eens zoveel te maken, maar puur op basis van de odds is een weddenschap op een overwinning van PSV de moeite meer dan waard. Een Eindhovense zege wordt aangeboden tegen odds van 3.80.

PSV heeft aanvallend de zaakjes redelijk voor elkaar. Met de terugkeer van Gapko, Götze en (hoogstwaarschijnlijk vanaf de bank) Madueke, gaat er flinke dreiging van de Eindhovense voorhoede uit. Daar staat tegenover dat keeper Joël Drommel zelden een clean sheet houdt. BTTS: Ja tegen odds van 1.75 lijkt ons waarschijnlijk. 

In een meeslepende wedstrijd werd het eerder deze Europa League campagne 2-2 in Eindhoven. Wij denken dat er ook vanavond weer een aantal doelpunten genoteerd kunnen worden en spelen derhalve voor Over 2.5 tegen odds van 1.90.

Real Sociedad wordt vanavond om 18.45u gespeeld in Reale Arena in Sociedad. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op RTL7 en op ESPN. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

6 uur geleden zei Brunsie:

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Real Sociedad - PSV

Onze wedstrijd van vandaag is er eentje uit de laatste speeldag in B van de Europa League. PSV staat momenteel op de tweede plaats en dat zou voldoende zijn om te overwinteren in het tweede Europese toernooi. Real Sociedad staat echter derde met maar twee punten achterstand op de Eindhovenaren. 

Real Sociedad
Even zal men in Baskenland gedroomd hebben van een stunt a la Leicester City in 2015. Na zeven speeldagen stond de club met een achterstand van slechts één punt tweede achter Real Madrid. Inmiddels zijn we negen speelronden verder en is Sociedad mede door twee nederlagen in de laatste twee wedstrijden gezakt naar de vijfde plaats. De Spanjaarden hopen vanavond de tussenronde in het Europa League toernooi te halen. Daarvoor moet er gewonnen worden van PSV. Dat betekent dat Sociedad moet gaan scoren en juist daarin zijn de Basken niet briljant. 

Pluspunt: De ziekenboeg stroomt leeg.
Minpunt: Sociedad scoorde 19 doelpunten in 16 competitiewedstrijden en trof slechts zes keer doel in vijf Europa League wedstrijden. 

PSV
Van het optimisme dat rond de zomer zong rond PSV is de laatste weken weinig meer over. De frisse voetbalmachine van Roger Schmidt kreeg door diverse blessures zand in de motor en moest zowel nationaal als internationaal pas op de plaats maken. Nu ook in Eindhoven de ziekenboeg weer leeg stroomt, valt de schade alleszins mee. PSV heeft slechts twee punten achterstand op Ajax in de Eredivisie en het lot om te overwinteren in de Europa League in eigen hand.

Pluspunt: Reeds afgeschreven spelers van Doan en Gutierrez hebben bewezen van waarde te zijn voor PSV.
Minpunt: PSV heeft het traditioneel altijd lastig in alles of niets wedstrijden in Zuid-Europa.

OneTime tips
Met chauvinisme heeft het niet eens zoveel te maken, maar puur op basis van de odds is een weddenschap op een overwinning van PSV de moeite meer dan waard. Een Eindhovense zege wordt aangeboden tegen odds van 3.80.

PSV heeft aanvallend de zaakjes redelijk voor elkaar. Met de terugkeer van Gapko, Götze en (hoogstwaarschijnlijk vanaf de bank) Madueke, gaat er flinke dreiging van de Eindhovense voorhoede uit. Daar staat tegenover dat keeper Joël Drommel zelden een clean sheet houdt. BTTS: Ja tegen odds van 1.75 lijkt ons waarschijnlijk. 

In een meeslepende wedstrijd werd het eerder deze Europa League campagne 2-2 in Eindhoven. Wij denken dat er ook vanavond weer een aantal doelpunten genoteerd kunnen worden en spelen derhalve voor Over 2.5 tegen odds van 1.90.

Real Sociedad wordt vanavond om 18.45u gespeeld in Reale Arena in Sociedad. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op RTL7 en op ESPN. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Veronica 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: FC Schalke ‘04 - 1. FC Nürnberg

Onze wedstrijd van vandaag is er eentje uit de Tweede Bundesliga. Twee clubs die hun sporen in het Duitse voetbal meer dan verdiend hebben nemen het vandaag als middenmoters op het tweede niveau tegen elkaar op. 

FC Schalke ‘04
In 1997 won de Nederlandse trainer Huub Stevens met een Nederlands getint elftal met Schalke de UEFA Cup. Stevens keerde sindsdien vier keer terug in Gelschenkirchen, maar kon vorig seizoen als interim-trainer en adviseur het tij niet keren. Klaas-Jan Huntelaar kon dat evenmin. De spits van Ajax had het einde van zijn spelersloopbaan al aangekondigd, maar kon de noodkreet uit Gelschenkirchen niet weerstaan. Zo eindigde de loopbaan van De Hunter niet met een landstitel in Amsterdam, maar met een degradatie in de Arena auf Schalke. Op het tweede niveau staat Schalke met een verjongde spelersgroep achtste en heeft het vier van de laatste vijf wedstrijden niet gewonnen. Een snelle terugkeer op het hoogste niveau ligt dan ook niet voor de hand.  

Pluspunt: Schalke ‘04 neemt de tijd om aan nieuwe succes te bouwen.
Minpunt: Er was ongetwijfeld om meer gehoopt dan een plaats in de middenmoot. 

1. FC Nürnberg
In Neurenberg zijn ze wat meer gewend aan spelen op het tweede niveau. De club, die in het verre verleden negen keer kampioen van Duitsland werd, gaat de laatste decennia op en neer. Sinds de eeuwwisseling promoveerde Nürnberg vier keer naar de Bundesliga, maar degradeerde het even zo vaak weer terug naar het tweede niveau. Mooiste wapenfeit van de club in meer recentere tijden is de winst van de DFB-Pokal in 2007. Dit seizoen mengt Nürnberg zich in de strijd om directe promotie, maar heeft het met Darmstadt, Regensburg en Paderborn geduchte concurrenten om de tweede plaats achter Sankt Pauli, dat een klein gaatje op de rest heeft geslagen. 

Pluspunt: Na een mindere fase terug op de winnende weg.
Minpunt: De smalle selectie kan een nadeel zijn in de strijd om de promotieplekken

OneTime tips
Beide teams hebben lucratieve odds. Een overwinning van Schalke ‘04 levert 2.20 op. Een zege van Nürnberg zelfs 3.20. Wij spelen voor Nürnberg. Niet alleen vanwege de hogere odds, maar ook omdat de recente vorm van Nürnberg beter is.

Schalke is een absolute slow starter. Het scoorde slechts één doelpunt in de afgelopen vier wedstrijden in de eerste helft. Dat was nog een eigen doelpunt van de tegenstander ook. FC Nürnberg is juist goed in het begin van de wedstrijd. Het scoorde in drie van de laatste vier wedstrijden voor de pauze en won daarbij twee keer de eerste helft. De weddenschap ‘Ongeldig bij een gelijkspel/1e helft’: 1. FC Nürnberg tegen odds van 2.14 is bijzonder interessant. 

In de laatste vier wedstrijden van beide ploegen werd er door beide teams gescoord. Daar zetten we vandaag ook op in. De odds voor BTTS: Ja staan op 1.70.

FC Schalke ‘04 - 1. FC Nürnberg wordt vanavond om 18.30u gespeeld in de Arena auf Schalke. De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden.. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: TSV Hartberg - Wolfsberger AC

Onze wedstrijd van vandaag is er eentje uit de Oostenrijkse Bundesliga, waar nummer 2 van de ranglijst Wolfsberger AC dusdanig interessante odds van de bookmakers krijgt dat we de wedstrijd tegen TSV Hartberg eens nader bekijken.

TSV Hartberg
TSV Hartberg is een middenmoter in de Oostenrijkse Bundesliga die het topclubs dit seizoen behoorlijk lastig kan maken, maar uiteindelijk toch veelvuldig aan het kortste eind trekt. Spits Dario Tadić, geen familie van, is een opvallende speler in een selectie met verder vooral goedwillende voetballers. 

Pluspunt: Dario Tadić scoorde al acht doelpunten dit seizoen.
Minpunt: Hartberg weet geen serie aan resultaten neer te zetten.

Wolfsberger AC
Ook over Wolfsberger AC weten we niet bijzonder veel, maar we kunnen uit de statistieken veel informatie halen over de huidige vorm van de Oostenrijkers die keurig tweede staan in de Bundesliga achter het ongenaakbare Red Bull Salzburg. De club die Feyenoord vorig jaar uitschakelde in de Europa League scoort veel, maar incasseert ook veel doelpunten. 

Pluspunt: Er is niet één topscorer, maar een grotere groep spelers kan een doelpunt maken.
Minpunt: 26 tegendoelpunten in 17 wedstrijden is voor een topclub veel te veel. 

OneTime tips
Wolfsberger AC staat tweede in de Oostenrijkse Bundesliga en won acht van de laatste negen wedstrijden. Hartberg staat achtste en behaalde de laatste acht wedstrijden acht punten. Toch staan de odds voor een zege van Wolfsberger op of rond de 2.00. Dat heeft alles te maken met de recente onderlinge resultaten. Van de laatste vier onderlinge wedstrijden won Wolfsberger er één, verloor het er één en eindigden twee duels in een gelijkspel. Wij schatten op basis van de recente vorm de kansen voor Wolfsberger echter goed in. We spelen dan ook voor de odds van 2.00.

BTTS: Ja tegen odds van 1.58 lijkt ons met twee teams die beide 26 doelpunten incasseerden in 17 wedstrijden de veilige keuze.

Gemiddeld scoorden deze twee teams in de laatste 5 wedstrijden meer dan 3.5 doelpunten per wedstrijd. Wij gaan iets aan de veilige kant zitten met Over 2.5 tegen odds van 1.68.

TSV Hartberg - Wolfsberger AC wordt vanavond om 17.00u gespeeld in het Stadion Hartberg in Hartberg. De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden.. Je kunt de wedstrijd volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Real Madrid - Atlético Madrid

Onze wedstrijd van vandaag is er eentje uit de Spaanse La Liga. Niet alleen nemen aartsrivalen Real Madrid en Atlético Madrid het vandaag in een stadsderby tegen elkaar op, ook staat voor titelverdediger Atlético de kans op titelprolongatie op het spel. 

Real Madrid
Bij Real wordt er momenteel weinig geklaagd. Ondanks dat met Sergio Ramos en Raphaël Varane het centrale verdedigingsduo van de laatste jaren vertrokken is, wordt er momenteel weinig weggegeven in Madrileense achterhoede. In vier van de laatste vijf wedstrijden hield doelman Thibaut Courtois zijn doel schoon. Enkel tegen nummer 2 Sevilla moest hij zich een keer gewonnen geven. Voorin draaide de Franse spits Karim Benzema op volle toeren voordat hij in de wedstrijd tegen Real Sociedad geblesseerd het veld moest verlaten. 

Pluspunt: Real is al twaalf wedstrijden ongeslagen. Het won elf van de laatste twaalf wedstrijden en speelde de twaalfde gelijk.
Minpunt: De afwezigheid van Karim Benzema in vorm is lastig op te vangen voor trainer Ancelotti.

Atlético Madrid
Diego Simeone staat al tien jaar als trainer voor de groep bij Atlético Madrid en onder de Argentijnse oefenmeester beleeft de traditionele tweede club uit de Spaanse hoofdstad een gouden periode. Twee keer werd het landskampioen, het veroverde de Spaanse beker, won twee keer de Europa League en stond meermaals in de Champions League finale. Afgelopen week toverde Simeone een nieuw konijn uit de hoge hoed door op miraculeuze wijze overwintering te bewerkstelligen. Atlético heeft voor nieuwe stunt, een prolongatie van de landstitel, wel een overwinning vanavond nodig. 

Pluspunt: Met Jan Oblak heeft Atlético een van de beste keepers ter wereld onder de lat staan.
Minpunt: Joao Felix werd voor 126 miljoen overgenomen van Benfica, maar voldoet in Madrid (nog) niet aan de verwachtingen. 

OneTime tips
Welke kant je ook op wedt, je hebt in een 1X2 weddenschappen altijd goede odds. Alle drie de opties noteren op of boven de 2.00. Wij denken niet dat Atlético erg gemakkelijk komt winnen in Estadio Bernabeu. Wij denken ook niet dat Real, gezien de stand op de ranglijst, alles op alles gaat zetten om te winnen. Wij spelen derhalve voor een gelijkspel tegen odds van 3.45.  

Erg veel gescoord wordt er normaliter niet als deze twee ploegen tegenover elkaar staan. In de laatste vijf onderlinge ontmoetingen werden slechts vijf doelpunten gemaakt. Drie van de vijf ontmoetingen werden gespeeld in Bernabeu en daarin werd drie keer gescoord. We denken dat we met Under 2.5 doelpunten tegen odds van 1.86 goed zitten. 

Waar Real met Benzema de topscorer mist, staat aan de kant van Atlético met Luis Suarez wel de eerste spits aan de aftrap. De ex-speler van onder andere FC Groningen en Ajax scoorde al zeven keer in La Liga en maakte twee keer het laatste doelpunt in een wedstrijd. Een treffer van Uruguayaan kent odds van 3.35. Scoort Suarez het laatste doelpunt in de wedstrijd dan ontvang je maar liefst 7.75x je inleg terug.

Real Madrid - Atlético Madrid wordt vanavond om 21.00u gespeeld in het Estadio Santiago Bernabeu in Madrid. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij Ziggosport. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Gaziantep FK - Fenerbahce 

Onze wedstrijd van vandaag is er eentje uit de Turkse Süper Lig. Daar staat om 18.30u de wedstrijd tussen Gaziantep FK en Fenerbahçe op het programma. Een wedstrijd tussen de nummer 16 en de nummer 5 van de ranglijst

Gaziantep FK
Gaziantep FK, officieel Gazisehir Gaziantep FK en voorheen bekend staand als Gaziantepspor, is een redelijk nieuwe naam op het hoogste niveau in Turkije. De club promoveerde in 2019 naar de hoogste afdeling en heeft zich daar de afgelopen twee seizoenen, met enige moeite, weten te handhaven. Dit seizoen staat wederom in het teken van overleven, wat met een huidige zestiende plaats opnieuw zou kunnen lukken. 

Pluspunt: Gaziantep FK heeft een gaatje van vier punten naar de degradatieplaatsen
Minpunt: Handhaving zal nog een hele klus worden en de selectie is smal. 

Fenerbahçe
Fenerbahçe kwalificeerde zich afgelopen week met hakken over de sloot voor de tussenronde van de Conference League is daarmee hetzelfde lot beschoren als bijvoorbeeld PSV. Het is een pijnlijke constatering voor de topclub waar Mesut Özil de absolute sterspeler is. Fener is in de Turkse competitie op de weg terug. Van de traditionele top-3 herstelt Fenerbahçe zich het snelst van de coupe die subtoppers Trabzonspor, Konyaspor en Hatayspor dit seizoen plegen. Fenerbahçe staat inmiddels vijfde en heeft de tweede plaats weer in zicht. 

Pluspunt: In een seizoen waarin de topclubs kwetsbaar zijn, pakt Fener de meeste punten tegen de ‘kleintjes’
Minpunt: Met een veel groter budget is Fenerbahce dit seizoen in de onderlinge wedstrijden niet opgewassen tegen Trabzonspor en Konyaspor. 

OneTime tips
Omdat op de prestaties van de Turkse topclubs dit seizoen geen peil te trekken valt, hebben clubs als Fenerbahce en Galatasaray heel competitieve odds in de Turkse competitie. Tegenstander Gaziantep zou op papier geen heel zware kluif voor Fenerbahçe moeten worden. Wij spelen op 2 tegen odds van 2.18 

De nul houden is een groot probleem voor de voormalig Turks kampioen. Omdat Gaziantep voor een degradatiekandidaat ook goed het net weet te vinden spelen we voor BTTS: Ja tegen odds van 1.84.

We spelen op een zege van Fenerbahce en dat impliceert dat we minimaal drie doelpunten nodig hebben vanavond. We verwachten dat de ploeg uit het Aziatische gedeelte van Istanboel wel meer gaat scoren. Wij spelen voor Over 3.5 tegen odds van 3.20.

Gaziantep FK - Fenerbahçe wordt vanavond om 18.30u gespeeld in de Gaziantep Arena in Gaziantep. De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden bij Ziggosport. Je kunt de wedstrijd wel volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Manchester City - Leeds United

Onze wedstrijd van vandaag is er eentje uit de Premier League. Koploper Manchester City gaat het in eigen huis opnemen tegen middenmotor Leeds United, waar de Nederlandse verdediger Pascal Struijk de City aanvallers de voet dwars moet zetten. 

Manchester City
Het beeld van gekocht succes is Manchester City de laatste jaren een beetje kwijtgeraakt. Dat komt mede door de overige investeringen die eigenaar City Football Group gedaan heeft. Afgelopen weekend werd New York City FC voor het eerst kampioen van Major League Soccer. Ook in Australië boekt de investeerder met Melbourne City. Er staat een structuur, er is een visie. Die visie is er nog altijd opgericht om het hoogst haalbare na te streven, maar daarvoor door CFG meer dan bijvoorbeeld de eigenaren van Paris Saint Germain die maar geld blijven pompen totdat de selectie dan uiteindelijk sterk genoeg is om de Champions League te winnen. Dat maakt City ietwat sympathieker. Dat de club opnieuw bovenaan staat in de Premier League heeft het ook te danken aan de misperen die concurrent Chelsea recentelijk maakte. Nu is het zaak voor City om aan de leiding te blijven want ook Liverpool is momenteel aan een indrukwekkende winning streak. 

Pluspunt: Josep Guardiola kan rouleren wat hij wil zonder dat het team er per se slechter van wordt.
Minpunt: De gehypte zomeraankoop Jack Grealish voldoet nog niet aan de verwachtingen.

Leeds United
Leeds was lange tijd een gevestigde waarde in het Britse voetbal. Vraag het maar eens na bij PSV, dat in 2004 de droom om de UEFA Cup te winnen kapot zag vallen op Elland Road. Financiële problemen en mismanagement zorgde er echter voor dat de club in League One terecht kwam. Onder leiding van de Argentijnse ex-bondscoach Marcelo Bielsa keerde de club in 2020 terug op het hoogste niveau. Daar presteert Leeds United wisselvallig, wat leidt tot een plekje onder in de middenmoot. Leeds heeft nog een gaatje naar de degradatieplaatsen, maar kan zich ook niet heel veel nederlagen permitteren zonder in de problemen te komen. 

Pluspunt: De Braziliaanse buitenspeler Raphinha scoorde al zeven keer in de Premier League.
Minpunt: Leeds slaagt er niet in om een winning streak op te zetten. Een nieuwe nederlaag is nooit ver weg. 

OneTime tips
Op basis van de huidige vorm kunnen we niet anders dan een overwinning voor Manchester City tippen. Tegen odds van 1.15 is dat niet heel lucratief. Een handicap zouden wij echter niet inzetten. Deze levert a) nog maar 1.36 op, maar b) Manchester City heeft van de laatste vijf wedstrijden tegen Leeds United maar 1x met meer dan één doelpunt verschil gewonnen. 

Wij denken dat een value weddenschap in deze wedstrijd te vinden is in de bet builder. Wanneer we spelen voor Manchester City - BTTS: Nee - Over 1.5 doelpunten, dan komen we tot een gecombineerde odd van 2.08. 

Wanneer je speelt voor Manchester City - BTTS: Ja - Over 2.5 doelpunten, stijgen de odds door naar 2.70.

Gabriel Jesus is niet de spits die Manchester City een karrenvracht aan doelpunten oplevert, maar is dit seizoen wel een ideale teamspeler. De spits bereidde al zes treffers voor. Een assist van Jesus vanavond is maar liefst 3x je inleg waard. 

Manchester City - Leeds United wordt vanavond om 21.00u gespeeld in het City of Manchester Stadium in Manchester. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij Ziggosport. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...