Spring naar bijdragen

OneTime Match of the Day


Brunsie

Aanbevolen berichten

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Celtic Glasgow - Rangers FC

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Schotse Premier League. Daar staat vanavond The Old Firm, de eeuwige strijd tussen het katholieke Celtic en het protestantse Rangers op het programma.

Celtic
Celtic kende sinds het faillissement van Glasgow Rangers een ongekende alleenheerschappij in Schotland. Liefst negen keer op rij werd de club kampioen totdat afgelopen seizoen het gereïncarneerde Rangers FC onder leiding van manager Steven Gerrard er ineens met de titel vandoor ging. Ook dit seizoen zijn Celtic en Rangers in een felle titelstrijd verwikkeld, waarbij het resultaat in de onderlinge wedstrijden wel eens van doorslaggevend belang kunnen zijn. 

Pluspunt: Celtic krijgt weinig doelpunten tegen. Slechts 13 tegentreffers hoefden The Bhoys te incasseren.
Minpunt: De laatste zeven ontmoetingen tegen Rangers FC werden verloren

Rangers FC
Officieel is Rangers FC een andere club dan Glasgow Rangers, maar voor voetbalfans gaat de historie van de Rangers terug tot 1872. Het behaalde kampioenschap van 2021 onder leiding van Steven Gerrard voelde echter als een bevrijding voor Rangers-fans die met lede ogen toe hebben moeten kijken hoe Celtic landstitel na landstitel op haar naam schreef. Gerrard vertrok enkele maanden geleden naar Aston Villa. Zijn opvolger werd Giovanni van Bronckhorst. De voormalige speler van de club werd eerder in zijn trainerscarrière kampioen met Feyenoord en hoopt in Glasgow de Rangers opnieuw naar de titel te leiden. 

Pluspunt: Rangers verloor in september 2019 voor het laatst van Celtic
Minpunt: Rangers verspeelt her en der best veel punten tegen mindere tegenstanders. 

OneTime tips
Gooi een muntje in de lucht en je hebt een even goede kans om Celtic - Rangers goed te voorspellen. Celtic verliest meer dan Rangers, maar Rangers laat meer punten liggen met gelijke spelen. Celtic heeft thuisvoordeel, maar verloor de twee thuiswedstrijden van Rangers. Rangers mist aanvallende middenvelder Ianis Hagi, de zoon van, de rest van het seizoen. Wij houden het op een gelijkspel of een kleine zege voor de Rangers. De odds op een protestantse zege staan op 3.40, een gelijkspel noteert 3.20. 

Een dubbele kans X2 noteert nog altijd 1.70. Dit is volgens ons de meest kansrijke optie voor een winnende weddenschap.

Wij zijn een wedstrijd met weinig doelpunten. In slechts één van de laatste vijf wedstrijden werd meer dan twee keer gescoord. Wij spelen daarom voor Under 2.5 doelpunten tegen odds van 1.81.

Celtic - Rangers FC  wordt vanavond om 21.00 gespeeld in het Celtic Park in Glasgow. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij Ziggo Sport. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: KAS Eupen - RSC Anderlecht

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Crocky Cup, de beker van België. Middenmoter KAS Eupen ontvangt subtopper RSC Anderlecht.

KAS Eupen
KAS Eupen blijft een bijzondere ploeg in België. Het is de enige ploeg in de Eerste Klasse die uit het Duitstalige gedeelte van België. De ploeg, met de uitstraling van een flinke Keuken Kampioen Divisieclub speelt voor het zesde seizoen op rij op het hoogste niveau en heeft flinke plannen. De ploeg inmiddels in handen van een consortium uit Qatar en speelt dan ook met Qatar Airways op het truitje. De oliedollars leiden nog niet tot grootse prestaties want ook dit seizoen moet Eupen het weer doen met een plekje in de middenmoot. Via het tweeluik met Anderlecht glimt bekersucces wel aan de horizon. 

Pluspunt: De financiële basis van KAS Eupen is wel op orde.
Minpunt: Het blijft een club met een heel klein achterland binnen de Belgische grenzen.

RSC Anderlecht
De Crocky Cup is voor RSC Anderlecht een serieuze aangelegenheid. De Brusselers kijken na de nederlaag op Union tegen een grote achterstand aan in de competitie op die club en op Club Brugge. De snelste weg naar Europees voetbal is de beker. Na de uitschakeling in de voorronde van de Conference League, is een gegarandeerde plek in de Europa League voor Anderlecht een mooi perspectief.  

Pluspunt: Anderlecht is onderweg terug naar de top.
Minpunt: Het is er nog niet. 

OneTime tips
Normaliter pakt Anderlecht vanavond de overwinning in Eupen, maar omdat deze fase van het Belgische bekertoernooi over twee wedstrijden gaat is de noodzaak om veel risico te nemen er niet. Anderlecht won de laatste twee wedstrijden in Eupen niet. Wij tippen een X2 voor de zekerheid. De odds hierop zijn niet fantastisch: 1.12

Om de odds te verhogen spelen we deze wedstrijd in een betbuilder die we aanvullen met Under 3.5 doelpunten en BTTS: Ja. De totale odds komen daarmee op 4.40.

KAS Eupen - RSC Anderlecht wordt vanavond om 20.45 gespeeld in het Kehrweg Stadion in Eupen. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij Ziggo Sport Voetbal. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Jong PSV - Helmond Sport

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie. Jong PSV ontvangt op De Herdgang Helmond Sport. 

Jong PSV
De schijnwerpers zijn sinds gisteren nog meer gericht op Jong PSV-trainer Ruud van Nistelrooij. De voormalige spits van onder andere PSV en Manchester United is één van de kandidaten om Roger Schmidt op te volgen als trainer van de Eindhovense A-selectie. Onder Van Nistelrooij speelt Jong PSV lang niet onverdienstelijk. De ploeg is vier wedstrijden op rij ongeslagen en heeft zich gemeld in het linkerrijtje van de KKD. Belangrijker dan een goede eindklassering is talentontwikkeling. Ook wat dat betreft gaat het goed. Enkele talenten bonken steeds harder op de deur van de kleedkamer van de A-selectie. 

Pluspunt: 10 punten uit de laatste drie wedstrijden
Minpunt: Steeds voetballen in wisselende samenstelling blijft lastig. 

Helmond Sport
Helmond Sport-trainer Willy Boessen zal niet genoemd worden als opvolger van Schmidt. De oud-verdediger van onder andere Fortuna Sittard is minder dan hij hoopte te zijn bij Helmond Sport. Ook bij Helmond staat talentontwikkeling voorop, maar nadat het vorig seizoen vol de kaart van de jeugd trok, hoopte het dit seizoen een stap te kunnen maken. Dat lukt vooralsnog niet. Met een achttiende plaats stelt Helmond Sport dit seizoen teleur.   

Pluspunt: Om het tij te keren huurde Helmond Sport in de winterstop een aantal versterkingen.
Minpunt: De Helmonders komen vooral voorin kwaliteit en scorend vermogen tekort. 

OneTime tips
Een gerenoveerd Helmond Sport hoopt vanavond een grauwte smoel en ginne skrik te laten zien op de Herdgang. Realistisch gezien zal het niet genoeg zijn om een resultaat te behalen. Toch ben je tegen Jong ploegen nooit helemaal kansloos. De vorm van de dag is bij Jong ploegen wat grilliger dan bij de reguliere KKD-teams. Toch tippen we een relatief gemakkelijke zege voor Jong PSV tegen odds van 1.44 in het sportsbook van Holland Casino

Helmond Sport heeft ontzettend veel moeite met scoren. De laatste keer dat de Helmonders meer dan één doelpunt in een wedstrijd maakten was op 22 oktober toen de Brabanders met 2-2 gelijk speelde tegen Telstar. Wij spelen dan ook BTTS: Nee tegen odds van 1.77.

Wij durven Jong PSV wel het veld in te sturen met een handicap. Jong PSV -1 staat genoteerd tegen odds van 1.70

De man in vorm bij Jong PSV is spits Johan Bakayoko. Een doelpunt van deze speler levert je 2.50 keer je inzet op. Scoort Bakayoko het eerste doelpunt van de wedstrijd dan levert dit je zelfs vijf keer je inzet op. De Belgische aanvaller kwam in de laatste drie wedstrijden tot zes doelpunten voor Jong PSV.

Jong PSV wordt vanavond om 20.45 gespeeld op sportpark De Herdgang in Eindhoven. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij ESPN in het schakelprogramma. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Internazionale - AC Milan

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Serie A. Koploper en titelverdediger Internazionale speelt thuis tegen stadsgenoot, aartsrivaal en uitdager AC Milan. 

Internazionale
Internazionale doorbrak het afgelopen seizoen de hegemonie van Juventus in de Serie A. Dit seizoen had de kampioen wat opstartproblemen en leken Napoli en AC Milan dankzij een vroege demarrage favoriet voor het kampioenschap, maar Inter heeft in de maanden november en december orde op zaken gesteld. 

Pluspunt: Internazionale is inmiddels 13 wedstrijden ongeslagen
Minpunt: Door de matige seizoensstart staat Inter nog binnen schootsafstand van de concurrentie. 

AC Milan
AC Milan keert dit seizoen ontegenzeggelijk terug aan de top. Dat is na een serie van teleurstellende seizoenen al winst. Met het vertrek van bepalende spelers als Gianluigi Donnarumma en Hakan Calhanoglu vreesden velen een slecht seizoen, maar het bleek een blessing in disguise. De nieuwe spelers zoals keeper Mike Maignan zijn kwalitatief niet minder, maar brengen een stuk minder ego mee. Dat is er met de aanwezigheid van Zlatan immers al voldoende.  

Pluspunt: AC Milan verloor maar één van de elf uitwedstrijden die het speelde.  
Minpunt: De onverdiende en controversiële nederlaag tegen Spezia weegt momenteel als een molensteen.

OneTime tips
Als AC Milan een statement wil maken dan zet het vanavond alles op alles om stadsgenoot Inter een tik te geven. Andersom is deze wedstrijd natuurlijk voor Inter een uitgelezen kans om het gat met AC te vergroten. Wij verwachten dat beide scenario’s niet gaan plaatsvinden en tippen een gelijkspel tegen odds van 3.95 bij Holland Casino.

Inter - AC Milan zijn voor Italiaanse begrippen doelpuntrijke toppers. Er werd in de laatste zes edities gemiddeld drie keer per wedstrijd gescoord. Wij spelen daarom niet voor 0-0, maar voor 1-1. De odds voor deze exacte uitslag staan op 6.50.

We spelen ook voor BTTS: Ja tegen odds van 1.61

Internazionale - AC Milan wordt vanavond om 18.45 gespeeld San Siro Stadion in Milaan. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij Ziggosport. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: FC Eindhoven - Excelsior

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie. Subtoppers FC Eindhoven en Excelsior binden vanavond de strijd met elkaar aan in het Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

FC Eindhoven
FC Eindhoven is één van de verrassingen dit seizoen. De ploeg presteert boven verwachting goed en is vooral in eigen huis heel erg sterk. Het verloor in het Jan Louwers Stadion slechts één keer. FC Eindhoven is inmiddels zes wedstrijden ongeslagen en kreeg al vier wedstrijden geen doelpunt tegen. 

Pluspunt: Verdedigend heel solide
Minpunt: De basis is heel smal. De 12e, 13e en 14e man zijn al minder dan de eerste elf.

Excelsior
Excelsior staat er na een goede eerste seizoenshelft momenteel wat minder op. Er werd al vijf wedstrijden op rij niet gewonnen en topscorer Thijs Dallinga scoorde op 18 december voor het laatst. Als Excelsior zich wil herpakken dan moet het in Eindhoven punten pakken anders dendert FC Eindhoven over de ploeg uit Kralingen heen. 

Pluspunt: Thijs Dallinga blijft een levensgevaarlijke spits 
Minpunt: Excelsior verloor de laatste drie wedstrijden op rij en scoorde slechts twee keer in de laatste vier wedstrijden.

OneTime tips
FC Eindhoven heeft het voordeel van de ijzersterke thuisreputatie én het feit dat het thuis normaliter wint van Excelsior. Excelsior heeft toch een paar tikkies moeten incasseren. Wij tippen ondanks dat beide teams goed aan elkaar gewaagd een overwinning voor FC Eindhoven tegen odds van 2.50 bij Holland Casino

Het wordt een interessante strijd tussen de al vier duels onpasseerbare verdediging van FC Eindhoven en topscorer Thijs Dallinga. Wij schatten de huidige vorm van de Eindhovenaren beter in dan die van de al even droogstaande spits. BTTS: Nee tegen odds van 2.37

Een doelpuntenfestijn wordt het niet aan de Aalsterweg. FC Eindhoven heeft meestal aan 1 of 2 doelpunten genoeg. We spelen daarom voor Under 2.5 doelpunten tegen odds van 2.20

FC Eindhoven - Excelsior wordt vanavond om 20.00 gespeeld in het Jan Louwers Stadion in Eindhoven. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij ESPN. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Newcastle United - Everton

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Premier League. Degradatiekandidaten Newcastle United en Everton gaven in de winterse transferperiode gezamenlijk meer dan 130 miljoen euro uit aan nieuwe spelers. Vanavond mogen ze beiden laten zien dat het echt beter kan. 

Newcastle United
Newcastle United wordt voor sports bettors een bijzonder interessante club om de komende periode te volgen. Door de slechte prestaties in de eerste seizoenshelft en de aanwinsten in de winterse transferperiode kan er de komende weken een compleet ander Newcastle United op het veld staan dat wel wedstrijden gaat winnen. De odds zullen hier in meegaan, maar als sports bettor kun je daar nu je voordeel mee doen door voor de muziek uit te lopen. Vanavond is de eerste wedstrijd dat het vernieuwde Newcastle compleet is. 

Pluspunt: De selectie heeft een kwaliteitsinjectie ter waarde van € 102 miljoen gekregen
Minpunt: De club staat ook met een aantal van de aankopen al op het veld nog altijd onder de streep.

Everton
Als de Premier League een eiergerecht was, is Everton dit seizoen een geklutst ei waar men vergeten is zout en peper aan toe te voegen. De club waande zich veilig voor degradatie, maar er klopt aan de blauwe kant van Liverpool niet zo veel van. De nieuwe trainer Rafael Benitez is alweer ontslagen, technisch directeur Marcel Brands is opgestapt en op het veld leveren de duurbetaalde spelers bar weinig prestaties. Tegenover het vertrek van de ontevreden Lucas Digne staat de komst van Anwar El Ghazi, Dele Alli en Donny van de Beek. Van Dynamo Kiev werd linksback Vitaly Mykolenko voor dik 23 miljoen overgenomen en in Frank Lampard werd een nieuwe trainer gevonden. Everton moet in de tweede seizoenshelft alle zeilen bijzetten om niet in grote problemen te komen.  

Pluspunt: De serie nieuwe spelers moet voor nieuw elan zorgen.
Minpunt: Het is lastig om spelers die met hun hoofd al bij een vertrek zijn nog een half jaar gemotiveerd te houden om voor Everton te knokken.

OneTime tips
NU. Het zijn niet alleen de initialen van Newcastle United, het geeft ook duidelijk aan wanneer er gepresteerd moet worden. Trainer Eddie Howe, aangesteld als opvolger van Steve Bruce, heeft gekregen waar hij om gevraagd heeft. Nu moeten er punten gepakt worden. Het zou lachwekkend zijn als de rijkste club ter wereld volgend jaar in het Championship speelt. Wij tippen een zege voor Newcastle United. De odds daarop zijn goed want Newcastle wordt nog niet hooggewaardeerd. Een zege voor Newcastle levert je bij Holland Casino 2.55 keer je inzet op. 

Met Deli Alli en Donny van de Beek heeft Everton geïnvesteerd in dynamische middenvelders met scorend vermogen. Wij verwachten minimaal één van hen op het scorebord vanavond. We spelen dan ook BTTS: Ja tegen odds van 1.65.

We tippen Over 2.5 doelpunten tegen odds van 1.85.

Newcastle United - Everton wordt vanavond om 20.45 gespeeld op Sint James’ Park in Newcastle. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij Ziggo Sport. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Blackburn Rovers - Nottingham Forest

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit het Engelse Championship. Promotie kandidaat Blackburn Rovers ontvangt vandaag in eigen huis traditieclub Nottingham Forest, dat nog aast op een play-off ticket om na een afwezigheid van meer dan twintig jaar terug te keren op het hoogste niveau. 

Blackburn Rovers
Blackburn Rovers meldde zich aan het begin van dit seizoen als titelkandidaat, maar heeft inmiddels Fulham moeten laten gaan. Wat rest is een nek-aan-nek race met Bournemouth om de tweede plaats die recht geeft op directe promotie. In die race maakt Blackburn de nodige fouten. Zo werd er afgelopen weekend verloren van laagvlieger Swansea. Daardoor is niet alleen Bournemouth weer aangehaakt, maar is ook Queens Park Rangers op de deur aan het kloppen voor directe promotie. 

Pluspunt: Blackburn houdt vaak de nul. Al tien keer hoefde keeper Thomas Kaminski zich niet om te draaien om een bal uit het net te halen.
Minpunt: Blackburn verliest veel punten tegen relatieve laagvliegers. Daarnaast doet de 0-7 in eigen huis tegen Fulham pijn in Blackburn.

Nottingham Forest
Nottingham, bekend van de verhalen over Robin Hood, was in de jaren ‘70 en ‘80 maar wat trots op het lokale Forest. Liefst twee keer werd de Europa Cup 1, de huidige Champions League gewonnen. Het waren andere tijden. Nottingham moet het inmiddels al ruim decennia doen zonder Premier League voetbal. Ook stadsgenoot Notts County is immers ver afgegleden. Dit seizoen toont het team tekenen van hoop. Forest versloeg recentelijk Arsenal en Leicester City in de FA Cup en rukt ook langzaam maar zeker op in het Championship. Overwinningen op Millwall, Derby County en Barnsley zorgden voor een flow. De nederlaag tegen Cardiff City bracht Forest terug op aarde, maar de afstand naar de play-offs is slechts twee punten. 

Pluspunt: 4-1 winnen van een Leicester City op oorlogssterkte moet voor zelfvertrouwen zorgen.
Minpunt: Forest is niet constant genoeg om echt flinke sprongen op de ranglijst te maken.

OneTime tips
Blackburn verspeelde vijf van de zes punten in de laatste twee wedstrijden tegen laagvliegers, waar Forest Leicester op haar nummer zette. Wij denken dat het geloof in een goede afloop bij de gasten hoger is dan bij de gastheren. We tippen een zege voor Nottingham Forest. Dit is ook vanuit betting oogpunt het meest interessant. De odds voor een zege van Nottingham levert je 3.30 keer je ingezette euro’s op.

Zowel Blackburn als Nottingham Forest zijn normaal gesproken niet van de enorm grote uitslagen. We denken wel dat beide teams tot scoren gaan komen (BTTS: ja tegen odds van 1.85), maar heel groot zal het onderlinge verschil niet zijn. Wij spelen voor Over 2.5 tegen odds van 2.15 omdat wij drie of vier doelpunten verwachten. 

Blackburn Rovers - Nottingham Forest wordt vanavond om 20.45 gespeeld op Ewood Park in Blackburn. De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. Je kunt de wedstrijd wel volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Wolverhampton Wanderers - Arsenal

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Engelse Premier League. Het naar behoren presterende Wolverhampton Wanderers ontvangt het ambitieuze Arsenal dat na de nederlaag van rivaal Tottenham Hotspur een stevige stap richting de Champions League kan zetten.

Wolverhampton Wanderers
Het Portugees georiënteerde Wolverhampton Wanderers is na een minder seizoen terug in het linkerrijtje. De nieuwe trainer Bruno Lage heeft een goed voetballend elftal aan de praat gekregen en het enige puntje van kritiek dat je kunt hebben is dat The Wolves zichzelf nogal eens tekort doen. Al met al een goed seizoen dat afgerond kan worden met kwalificatie voor de Europa League of de voorronde van de Conference League. 

Pluspunt: Wolverhampton speelt verzorgd aanvallend voetbal en krijgt weinig doelpunten tegen.
Minpunt: Wolverhampton is de enige ploeg die niet in de degradatiezone staat die minder doelpunten gemaakt heeft dan dat het wedstrijden gespeeld heeft. De Wolves scoren gemiddeld 0,9 doelpunt per wedstrijd.

Arsenal
Bij Arsenal hangt de vlag uit vanwege het vertrek van Pierre-Emerick Aubameyang. De Gunners hebben geen transfersom ontvangen voor de in ongenade gevallen spits, maar zijn wel verlost van zijn weeksalaris van € 415.000,-. Sportief deed trainer Mikel Arteta al een tijd geen beroep meer op Aubameyang dus op het veld merken we niets van zijn vertrek. Arsenal kende een goede eindsprint in het kalenderjaar 2021, maar in 2022 draait het vooralsnog niet. Er werd onterecht verloren van Manchester City, maar daarna volgde pijnlijke uitschakelingen in de FA Cup tegen Nottingham Forest en de League Cup tegen Liverpool, waar Arsenal over twee wedstrijden van verloor. De focus kan volledig op de Premier League en daarin heeft Arsenal nog wat wedstrijden in te halen. In verliespunten staat de ploeg vierde. Wanneer er op het veld geen fouten gemaakt worden, kan Arsenal zich voor het eerst zeven jaar gaan plaatsen voor de Champions League.

Pluspunt: Kwalitatief is dit het beste Arsenal in jaren.
Minpunt: De klad zit er door een rommelig speelschema een beetje in.

OneTime tips
Voor Arsenal is het erg belangrijk om de inhaalwedstrijden allemaal te winnen. De club heeft na de 0-0 tegen Burnley wat recht te zetten en zal gemotiveerd aan de aftrap verschijnen. Wij tippen een zege voor Arsenal tegen odds van 2.25.

Een doelpuntenfestijn gaat het niet worden, maar beide teams gaan wel een spannende wedstrijd op de mat leggen. Ons voorgevoel zegt 1-2 voor Arsenal. Wij spelen voor BTTS: Ja tegen odds van 1.95 en spelen voor Over 2.5 doelpunten tegen odds van 2.30

Een correcte score combinatie selecteren kent het sportsbook van Holland Casino niet. We moeten dus inzetten op één uitslag. Onze 1-2 staat genoteerd tegen 7.50.

Wolverhampton Wanderers - Arsenal wordt vanavond om 20.45 gespeeld in het Molineux Stadium in Wolverhampton. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij Ziggo Sport Voetbal. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: FC Porto - Sporting Lissabon

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Portugese Primeira Liga. Daar ontvangt lijstaanvoerder FC Porto nummer 2 Sporting Lissabon. Als Porto wint zet het een mega stap naar de Portugese titel.

FC Porto
Op FC Porto staat in de Portugese competitie geen maat. De ploeg uit Porto verloor nog niet en speelde slechts twee keer gelijk. De teller qua overwinningen staat al op 19. Behalve Sporting Lissabon kan er geen enkele ploeg in het spoor blijven. Nummer drie Benfica staat al op twaalf punten achterstand, nummer vier Braga al op twintig. Sporting staat op zes punten achterstand en zou met een overwinning de titelstrijd nieuw leven in hun blazen. Aan Porto om dat te voorkomen en vooral niet te verliezen. 

Pluspunt: Porto scoorde al 55 doelpunten in 21 wedstrijden. Dat is gemiddeld meer dan 2.5 doelpunt per wedstrijd.
Minpunt: Europees kreeg de ploeg een tik door de uitschakeling in de Champions League.

Sporting Portugal
Sporting Portugal is regerend kampioen nadat het vorig jaar Porto nipt versloeg. Dit seizoen is het de enige ploeg die FC Porto een beetje bij kan houden. Vandaag kan Sporting het gat verkleinen tot drie punten. Het zal echter vooral moeten proberen om niet te verliezen, want anders kan de rest van de competitie net zo goed schriftelijk afgedaan worden.

Pluspunt: Sporting Portugal is ondanks twee dikke nederlagen tegen Ajax door in de Champions League en won recentelijk een prijs met de Taca da Liga.
Minpunt: Sporting verloor onverwacht van Sporting Braga. Dat kan een heel dure nederlaag worden.

OneTime tips
De wedstrijd vanavond zal vooral niet verloren willen worden. Porto wil best winnen, maar wil vooral het gat op minimaal 6 punten houden. Sporting wil het gat graag verkleinen, maar gaat niet blind aanvallen. Wij tippen een gelijkspel tegen odds van 3.30 bij Holland Casino.

Portugese ploegen kunnen een wedstrijd volledig dood maken. PSV kan er over mee praten. Wij tippen BTTS: Nee en Under 1.5 doelpunten tegen odds van respectievelijk 1.95 en 3.10.

Als exacte score zetten we in op 0-0. Dit levert ons odds van 8.00.

FC Porto - Sporting Portugal wordt vanavond om 21.15 gespeeld in Estadio do Dragao in Porto. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij Ziggo Sport. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Vitesse - PSV

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Eredivisie. Vitesse ontvangt in Arnhem PSV voor een wedstrijd waarin voor beide teams veel op het spel staat.

Vitesse
Vitesse sloot het kalenderjaar 2021 in opperbeste stemming af. De club stond wederom vierde in de eredivisie en overwinterde zowel in de Conference League als in de KNVB-beker. Probleemkind Ousmane Tannane werd in de winterstop definitief de deur gewezen en de gewilde Riechedly Bazoer en Danilho Doekhi bleven aan boord in Arnhem. De tweede seizoenshelft begon nog goed met een zege in De Kuip, maar daarna werd het snel minder. Vitesse verloor er drie op een rij, waarvan de kansloze 5-0 bekernederlaag tegen Ajax het hardst aan kwam. Tegen PSV hoopt Vitesse op eerherstel. 

Pluspunt: Trainer Thomas Letsch geeft zijn spelers het vertrouwen om zelf het tij te keren.
Minpunt: Elf tegengoals in drie wedstrijden is Vitesse onwaardig.

PSV
PSV ging als leider de winterstop in, maar kijkt inmiddels tegen een achterstand van vijf punten op Ajax aan. De Eindhovenaren verloren niet alleen het onderlinge duel met de Amsterdammers bijzonder ongelukkig, maar ging een speelronde later, mede dankzij bijzonder slecht management van trainer Roger Schmidt, ook onderuit tegen AZ. Wat rest is een halve finaleplaats in de KNVB Beker en een tweeluik met Maccabi Tel Aviv in de tussenronde van de Conference League. Ik schreef recentelijk een stuk over het mislukte hoofdstuk Schmidt. Met een nederlaag bij Vitesse rolt PSV de rode loper voor Ajax nog wat verder uit richting de landstitel en moet het zelfs angstvallig achterom kijken.

Pluspunt: Met Noni Madueke keert er een smaakmaker terug op de Nederlandse velden.
Minpunt: Het gegoochel met doelmannen zal beide keepers van PSV geen goed gedaan hebben.

OneTime tips
Beide teams kunnen het zich niet veroorloven om opnieuw te verliezen. Dat zet toch een bepaalde druk op de wedstrijd en kan zelfs leiden tot verkramping. Het spel van beide teams is niet erg indrukwekkend deze weken. Wij tippen een voor beide teams ietwat teleurstellend gelijkspel tegen odds van 4.05 bij Jacks.

PSV krijgt dit seizoen een voor een topclub ongekend aantal doelpunten tegen. Vitesse incasseerde er zoals gezegd elf in de laatste drie wedstrijden. Wij tippen BTTS: Ja tegen odds van 1.68.

Ook bij Jacks kun je helaas geen correcte score combinatie spelen. We zijn dus wederom genoodzaakt om in te zetten op één uitslag. Het wordt 1-1. De odds daarop staan op 7.50x je inleg.  

Vitesse - PSV wordt vanavond om 20.00 gespeeld in Gelredome in Arnhem. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij ESPN. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Trabzonspor - Konyaspor

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Turkse Süperlig. Koploper Trabzonspor ontvangt in eigen huis nummer twee Konyaspor, dat met een zege de titelstrijd nieuw leven inblaast.

Trabzonspor
Trabzonspor is in de eerste kilometer van dit seizoen gedemarreerd en bouwde een grote voorsprong op. Net als bij een wielerwedstrijd worden de prijzen echter pas aan de finish verdeeld. Je kunt zien dat Trabzon het lastiger krijgt en de enige achtervolger die ook aan het peloton ontsnapt is, komt meter voor meter dichterbij. Voor Trabzonspor is het vandaag zaak om niet te verliezen. Het gat in verliespunten met Konyaspor is zes. Trabzon wil voorkomen dat dat gat kleiner gaat worden.

Pluspunt: Met Marek Hamsik, Andreas Cornelius en de Nederlandse verdediger Stefano Denswil beschikt Trabzon voor een ervaren internationale as.
Minpunt: De laatste weken heeft Trabzon meer en meer moeite om wedstrijden te ‘killen’

Konyaspor
Konyaspor profiteert optimaal van het rampseizoen dat traditionele topclubs als Besiktas en Galatasaray door maken. De club kan als enige Trabzonspor nog enigszins in beeld zien en kan vandaag de titelstrijd nieuw leven inblazen. Als Konya deze en de inhaalwedstrijd die het tegemoet heeft wint, is het verschil nog maar drie punten. 

Pluspunt: Konyaspor is defensief oerdegelijk. Het wint de meeste wedstrijden met 1-0 
Minpunt: De bekernederlaag (5-4) Karagümrük afgelopen week was een dissonant in een topseizoen.

OneTime tips
Trabzonspor is in thuiswedstrijden nog ongeslagen, maar speelde wel een derde van de twaalf thuisduels gelijk. In eigen stadion kreeg het pas zeven doelpunten tegen. Trabzon wil tegen Konya vooral niet verliezen, maar zal de tegenstander pijn willen doen waar het kan. Wij tippen of een kleine zege voor Trabzonspor of een gelijkspel. Wij kunnen kiezen voor een tweetal weddenschappen. De odds voor de dubbele kans 1X staan op 1.22 bij TOTO.

Wij kiezen echter voor een inzet op Trabzonspor bij Draw No Bet. De odds daarvoor staan op 1.37.

Beide clubs zijn defensief ijzersterk. Het is echt niet zeker dat er überhaupt gescoord gaat worden. Wij spelen een BTTS: Nee tegen odds van 1.87 en spelen voor Under 2.5 doelpunten tegen odds van 1.72.

We spelen bij TOTO vanwege de optie correcte score combinatie: Wij spelen voor 1-0, 2-0 of 3-0 tegen odds van 3.00

Bij correcte score spelen we op twee resultaten. We zetten twee units in op 0-0 tegen odds van 7.75 en twee units op 1-0 voor Trabzonspor tegen odds van 6.25

Trabzonspor - Konyaspor wordt vanavond om 17.00 gespeeld in. De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. Je kunt de wedstrijd wel volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: West Bromwich Albion - Blackburn Rovers

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Championship. West Bromwich Albion en Blackburn Rovers wonnen beiden hun laatste drie wedstrijden niet. Tegen elkaar krijgen ze de kans om die negatieve reeks te doorbreken. 

West Bromwich Albion
West Bromwich Albion degradeerde vorig seizoen uit de Premier League, maar slaagt er in tegenstelling tot mede-degradant Fulham niet in om mee te spelen om het kampioenschap. West Brom mag tevreden zijn met een plaats in de play-offs. Omdat te bereiken moet de ploeg wel een tandje bijschakelen. Slechts één van de laatste acht wedstrijden werd gewonnen en één werd gelijk gespeeld. De overige zes wedstrijden werden verloren. 

Pluspunt: Tja.... Het is momenteel gewoon niet veel bij WBA. 
Minpunt: Vier van de vijf laatste competitiewedstrijden werden verloren zonder dat WBA tot scoren kwam. 

Blackburn Rovers
Blackburn Rovers moet enorm gas gaan geven om Bournemouth van de tweede directe promotieplaats te houden. De Rovers hebben de ambitie om te promoveren, maar hebben de laatste weken veel punten laten liggen. Tegen WBA moeten de Rovers het tij keren.

Pluspunt: Blackburn staat ondanks matige vorm nog altijd derde in het Championship
Minpunt: In de laatste vijf competitiewedstrijden scoorde Blackburn welgeteld één doelpunt

OneTime tips
Het is de lamme tegen de blinde vanavond. Twee teams die niet in vorm zijn en moeilijk tot score komen. De urgentie voor Blackburn om te winnen is groter dan bij WBA. Wij tippen een kleine, moeizame zege voor de gasten. Vanuit sports betting perspectief is het ook de meer interessante keuze: Odds voor Blackburn staan op 4.35 bij jacks.

Meer behoudende spelers kunnen deze wedstrijd spelen met dubbele kans X2 tegen odds van 1.88 bij jacks of met de draw no bet optie op Blackburn tegen odds van 3.15

BTTS: Nee tegen odds van 1.81 lijkt ons voor twee teams die gezamenlijk 1 doelpunt in 5 wedstrijden gescoord hebben de meest waarschijnlijke optie. 

Wij voorspellen een doelpuntarme wedstrijd. Wij spelen voor Under 2.5 tegen odds van 1.65.
Weet je niet precies wat een under/over weddenschap is? Lees dan dit artikel eens! Hier leg ik je meer uit over een under/over weddenschap en hoe de odds voor deze weddenschap tot stand komen. 

West Bromwich Albion - Blackburn Rovers wordt vanavond om 21.00 gespeeld in The Hawthorns in West Bromwich. De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. Je kunt de wedstrijd wel volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Paris Saint-Germain - Real Madrid

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Champions League. Jawel, de winterslaap is voorbij! En hoe! In de achtste finale is het direct een klapper. Big Spender Paris Saint-Germain ontvangt Real Madrid.

Paris Saint-Germain
Het is dat het niet kan, anders zou PSG de rest van de Franse competitie het liefst schriftelijk af doen. De Parijzenaren staan alweer een straatlengte voor en voor de eigenaren telt de Franse titel eigenlijk al niet meer. Sergio Ramos, Lionel Messi, Achraf Hakimi en Gianluigi Donnarumma werden naar het Parc des Princes gehaald om de Champions League te winnen. De rest is bijzaak en eigenlijk van ondergeschikt belang. Met Real Madrid treft PSG direct een tegenstander die het in deze fase nog niet had willen treffen want de oh zo gedroomde prijs kan al in februari aan de Franse neuzen voorbij gaan.  

Pluspunt: Weinig nationale oppositie zodat de beste spelers gespaard kunnen worden voor de CL.
Minpunt: Van de gezichtsbepalende aanwinsten is eigenlijk alleen Hakimi een meerwaarde. Ramos en Donnarumma spelen nauwelijks en Messi is Messi niet meer. 

Real Madrid
Haalt ‘ie het of haalt ‘ie het niet? Dat is de vraag die heel Madrid bezighoudt. Een Madrid met Karim Benzema in de spits is veel sterker dan een Madrid zonder de Franse aanvaller. De spits is dit seizoen in bloedvorm en kan het verschil maken voor de Koninklijke. Een meevaller voor trainer Carlo Ancelotti is dat Gareth Bale nog onder contract blijkt te staan in Madrid. Het is geen wondermiddel, maar met zijn ervaring kan de Welshman van waarde zijn als Benzema niet op tijd fit is.

Pluspunt: Het gaat met vallen en opstaan, maar Real ligt op titelkoers in Spanje
Minpunt: Eden Hazard is tegenwoordig vooral bankzitter in Estadio Bernabéu

OneTime tips
Het meespelen van Benzema zal cruciaal zijn in de tactiek van Real Madrid. Met de Franse spits zal trainer Carlo Ancelotti wat meer van de eigen kracht uit durven gaan. Het maken van een uitdoelpunt is dit seizoen niet meer belangrijk. Real zal spelen om niet te verliezen en PSG zal voor eigen publiek het verschil willen maken. Wij tippen een gelijkspel tegen odds van 3.75. 

PSG - Madrid zal vooral een tactisch schaakspel worden. Madrid hoeft niet per se te winnen. Zij krijgen een thuiswedstrijd over twee weken om het verschil te maken. Wij zetten in op 0-0 tegen odds van 14.00 en op 1-1 tegen odds van 7.00 bij jacks

Heb je interesse in kansberekening en wil je zelf eens met de rekenmachine aan de slag. Lees dan dit artikel eens. Hierin leg ik uit hoe je de winstkans van een weddenschap zelf uit kunt rekenen. 

Paris Saint-Germain - Real Madrid wordt vanavond om 21.00 gespeeld in het Parc des Princes in Parijs. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij RTL7 en Ziggo Sport Voetbal. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

 

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Internazionale - Liverpool

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Champions League. Na de spectaculaire ontknoping bij PSG - Real en de schiettent in Lissabon, gaan vandaag alle ogen naar het Giuseppe Meazza Stadion in Milaan waar de kraker tussen Internazionale en Liverpool op het programma staat.

Internazionale
Inter heeft even pas op de plaats moeten maken en heeft in stadsgenoot AC Milan een verrassend sterke tegenstander in de strijd om de Italiaanse titel. Voor de Milanezen is de strijd in de Serie A belangrijk, waardoor de focus niet helemaal op het loodzware tweeluik met Liverpool kan.

Pluspunt: Denzel Dumfries maakt met zijn aanvallende acties indruk.
Minpunt: Internazionale is in de as kwetsbaar.

Liverpool
Liverpool heeft de pech dat het dit seizoen moet knokken tegen een exceptioneel goed Manchester City. De titel is daarom waarschijnlijk wat te hoog gegrepen, maar dat betekent dat de focus voor het team van Jürgen Klopp op de Champions League kan. Daarin kan Liverpool hele hoge ogen gooien. Vooral de voorhoede is één van de sterkste van Europa. Er zal Liverpool veel aan gelegen zijn om het contract van Sadio Mané en Mohamed Salah te verlengen.

Pluspunt: Mané - Firmino - Salah, ze spelen niet zo vaak meer samen, maar het blijft een voorhoede om U tegen te zeggen.
Minpunt: Liverpool laat teveel punten liggen om echt voor de prijzen mee te doen.

OneTime tips

Liverpool zal geen gas terug nemen en zal direct in Milaan proberen het verschil met Inter te maken. De Britten zullen in de sterkste opstelling aantreden. Dat betekent met captain Jordan Henderson en Sadio Mané. Voor Diogo Jota rest een plaatsje op de bank. Wij tippen een overwinning voor een energiek en dominant jagend Liverpool tegen odds van 2.10.

Liverpool is simpelweg sterker dan Internazionale, dat vooral in de as tekort komt op de Engelsen. Wij tippen BTTS: nee en Over 1.5 doelpunten tegen respectievelijk odds van 2.15 en 1.67.

Internazionale - Liverpool wordt vanavond om 21.00 gespeeld in het Guiseppe Meazza Stadion in Milaan. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij RTL7 en Ziggo Sport Voetbal. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

6 uur geleden zei Brunsie:

OneTime Match of the Day

 

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Internazionale - Liverpool

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Champions League. Na de spectaculaire ontknoping bij PSG - Real en de schiettent in Lissabon, gaan vandaag alle ogen naar het Giuseppe Meazza Stadion in Milaan waar de kraker tussen Internazionale en Liverpool op het programma staat.

Internazionale
Inter heeft even pas op de plaats moeten maken en heeft in stadsgenoot AC Milan een verrassend sterke tegenstander in de strijd om de Italiaanse titel. Voor de Milanezen is de strijd in de Serie A belangrijk, waardoor de focus niet helemaal op het loodzware tweeluik met Liverpool kan.

Pluspunt: Denzel Dumfries maakt met zijn aanvallende acties indruk.
Minpunt: Internazionale is in de as kwetsbaar.

Liverpool
Liverpool heeft de pech dat het dit seizoen moet knokken tegen een exceptioneel goed Manchester City. De titel is daarom waarschijnlijk wat te hoog gegrepen, maar dat betekent dat de focus voor het team van Jürgen Klopp op de Champions League kan. Daarin kan Liverpool hele hoge ogen gooien. Vooral de voorhoede is één van de sterkste van Europa. Er zal Liverpool veel aan gelegen zijn om het contract van Sadio Mané en Mohamed Salah te verlengen.

Pluspunt: Mané - Firmino - Salah, ze spelen niet zo vaak meer samen, maar het blijft een voorhoede om U tegen te zeggen.
Minpunt: Liverpool laat teveel punten liggen om echt voor de prijzen mee te doen.

OneTime tips

Liverpool zal geen gas terug nemen en zal direct in Milaan proberen het verschil met Inter te maken. De Britten zullen in de sterkste opstelling aantreden. Dat betekent met captain Jordan Henderson en Sadio Mané. Voor Diogo Jota rest een plaatsje op de bank. Wij tippen een overwinning voor een energiek en dominant jagend Liverpool tegen odds van 2.10.

Liverpool is simpelweg sterker dan Internazionale, dat vooral in de as tekort komt op de Engelsen. Wij tippen BTTS: nee en Over 1.5 doelpunten tegen respectievelijk odds van 2.15 en 1.67.

Internazionale - Liverpool wordt vanavond om 21.00 gespeeld in het Guiseppe Meazza Stadion in Milaan. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij RTL7 en Ziggo Sport Voetbal. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: FC Barcelona - Napoli

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de tussenronde van de Europa League. FC Barcelona overleefde de poulefase van de Champions League niet en moet zich nu ten koste van Napoli zien te plaatsen voor de tweede ronde van Europa League. En dat zal nog knap lastig gaan worden.

FC Barcelona
Ronald Koeman zal ongetwijfeld wel eens de Juf Ank-uitspraak 'Het kan dus toch!' door zijn hoofd horen gaan. Waar de Nederlandse trainer Lionel Messi kwijtraakte en ondanks een sterk verzwakte selectie werd afgerekend op torenhoge verwachtingen, mag opvolger Xavi met Ferran Torres, Adama Traoré, Dani Alves en Pierre-Emerick Aubameyang voor € 55 miljoen euro aan nieuwe spelers begroeten. De resultaten in de competitie worden langzaam maar zeker beter. Luuk de Jong vervult een bijzondere rol bij de club.

Pluspunt: Onder Xavi zit er meer voetbal in het elftal dan onder Koeman
Minpunt: De prestaties blijven niet des Barcelonas

Napoli
Napoli is de dark horse in de Italiaanse titelstrijd tussen AC Milan en Internazionale. De uitspraak waar twee honden vechten om een been, gaat de derde ermee heen zou wel eens profetisch kunnen zijn voor de uitkomst van de Serie A dit seizoen. Napoli is een compleet elftal dat achterin betrouwbaar is en voorin voldoende scorend vermogen en creativiteit heeft om het elke tegenstander moeilijk te maken. Barcelona is gewaarschuwd.

Pluspunt: Napoli is een uitgebalanceerd elftal.
Minpunt: Voor de echte top komt Napoli kwaliteit te kort.

OneTime tips
Hoe kun je niet inzetten op een overwinning voor Napoli? De odds die de Italianen van de bookmakers hebben gekregen zijn zo hoog, dat iedere sports bettor ieder een gokje gaat wagen. Je krijgt maar liefst 3.80 terug voor iedere euro inzet. 

Je kunt er ook voor kiezen om met iets meer zekerheid in te bouwen door een Draw No Bet te spelen. Je krijgt dan 2.75x je inleg als Napoli wint, maar bent je geld niet kwijt als de wedstrijd eindigt in een gelijkspel.

Benieuwd of dit optimale odds zijn? Lees dan dit artikel eens waar ik je uitleg hoe je het uitbetalingspercentage van een weddenschap kunt berekenen.

FC Barcelona mist met Memphis Depay en Ansu Fati flink wat creativiteit en scorend vermogen. We zien Barcelona desondanks tot scoren komen, maar denken dat Napoli er ééntje meer maakt. BTTS: Ja tegen odds van 1.66, Over 2.5 tegen odds van 1.81 en correcte uitslag 1-2 tegen odds van 11.50 is onze wedbon van vanavond. We spelen deze allemaal als single bet. 

FC Barcelona - Napoli wordt vanavond om 18.45 gespeeld in het Nou Camp Stadion in Barcelona. De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. Je kunt de wedstrijd wel volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Schalke 04 - Paderborn 07

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd is er eentje uit de 2. Bundesliga omdat in Nederland het complete voetbalprogramma er vanavond uit is gehaald in verband met storm Eunice. Zoals het er nu naar uitziet ontvangt Schalke 04 vanavond in eigen stadion Paderborn.

Schalke 04
De degradatie uit de Bundesliga viel Schalke 04 zwaar en dat is ook in de resultaten in de 2. Bundesliga te merken. De voormalige topclub won slechts elf van de 22 wedstrijden. Het is dat de andere clubs ook heel veel punten verspelen dat Schalke nog in de race voor promotie is. Recentelijk zijn Die Königsblauen in goede doen. Slechts één van de laatste zes wedstrijden werd verloren.

Pluspunt: Ondanks de sportieve strubbelingen is Schalke nog altijd in staat om terug te keren op het hoogste niveau.
Minpunt: Het blijft allemaal behoorlijk instabiel in Gelsenkirchen.

SC Paderborn 07
Paderborn is wellicht niet zo'n household name in het Duitse voetbal als Schalke, maar heeft het afgelopen decennium wel twee seizoenen in de Bundesliga gespeeld. De resultaten van Paderborn zijn dit seizoen net als de laatste jaren een jojo. De club degradeerde in 2015 uit de Bundesliga om meteen door te duikelen naar de 18e plaats in de 2.Bundesliga. Ook de 3.Liga werd Paderborn vervolgens 18e. Het seizoen erop werd het tweede in de 3.Liga en promoveerde naar de 2. Bundesliga waar het ook tweede werd en dus weer naar de Bundesliga promoveerde. Daar speelde het één seizoen om nu voor het tweede jaar op rij in de middenmoot van de 2. Bundesliga te spelen. Het team van Paderborn kan dit seizoen alles. Het kan winnen van de koploper, maar ook verliezen van de nummer 18. Met een voorlopig zevende plaats is de Duitse nacompetitie nog niet uit het zicht.

Pluspunt: Saai is het niet bij wedstrijden van Paderborn met een gemiddeld aantal doelpunten van 3.
Minpunt: De prestaties van Paderborn zijn voorspelbaar onvoorspelbaar.

OneTime tips
De 2. Bundesliga is misschien wel de meest onvoorspelbare competitie van Europa. De koploper (FC St. Pauli) heeft al meer dan een derde van het mogelijke aantal punten laten liggen. De teams zitten heel dicht bij elkaar. Wij tippen voor vanavond echter een kleine zege voor de thuisploeg tegen odds van 1.76 bij Jacks. Belangrijkste reden daarvoor is dat Schalke al vijf wedstrijden in eigen huis ongeslagen is. 

In wedstrijden van Paderborn worden gemiddeld drie doelpunten gemaakt, maar ook Schalke's wedstrijden zijn doelpuntrijk. In de laatste tien wedstrijden vielen 38 doelpunten. Wij spelen dan ook voor Over 2.5 tegen odds van 1.56 en BTTS: Ja tegen odds van 1.52.

Wanneer we deze drie voorspellingen (Schalke|BTTS:J|Over 2.5) combineren in een bet-builder levert dat mooie odds op van 3.10.

Als correcte uitslag zetten we in op 2-1 voor de thuisploeg. Deze voorspelling levert ons 8.00x onze inleg op als we de uitslag juist hebben.  

FC Schalke 04 - SC Paderborn 07 wordt vanavond om 18.30 gespeeld in Veltins Arena in Gelsenkirchen. De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. Je kunt de wedstrijd wel volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...