Spring naar bijdragen

OneTime Match of the Day


Brunsie

Aanbevolen berichten

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: AC Monza - Pisa

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd is er eentje uit de Serie B. Het in eigen huis ijzersterke AC Monza ontvangt titelkandidaat Pisa. 

AC Monza
Er is geen team in de Serie B dat beter presteert in thuiswedstrijden dan AC Monza. De ploeg verloor in eigen huis nog niet en kreeg pas 9 tegentreffers in 11 thuisduels. Ook de topclubs in de Serie B reizen vaak met knikkende knieën naar Monza. Tegen Pisa hoopt AC Monza haar thuisreputatie nogmaals te bevestigen.

Pluspunt: Op basis van thuiswedstrijden is Monza de trotse koploper in de Serie B
Minpunt: Buitenshuis laat de ploeg teveel punten liggen. Gelukkig doet de concurrentie dat ook.

Pisa
Pisa heeft dit seizoen al een aantal mogelijkheden om weg te demarreren bij de concurrenten laten liggen. De ploeg stond lang eerste, maar de titelambities van de club uit de stad met de scheve toren verzandt een beetje in gelijke spelen. De laatste vier wedstrijden eindigden in een puntendeling. 

Pluspunt: Pisa verliest niet vaak
Minpunt: Maar Pisa wint de laatste weken ook niet vanzelfsprekend.

OneTime tips
Tegen de thuisreputatie van AC Monza kan geen topclub op. Vergelijk het een beetje met de prestaties van FC Eindhoven in thuiswedstrijd. Ook topclubs als Volendam en Excelsior wonnen daar niet. Wij geloven niet dat Pisa de weg naar overwinningen terugvindt in Monza. We spelen dan ook voor een zege van de thuisclub tegen odds van 2.00

Monza krijgt nauwelijks tegendoelpunten in eigen huis. De laatste twee thuiswedstrijden hield het team de nul. Pisa scoort de laatste weken heel lastig. Het speelde vier keer op rij gelijk waarin het drie doelpunten maakte. We spelen BTTS: Nee tegen odds van 1.89.

We spelen over Under 2.5 doelpunten tegen odds van 1.67. 

AC Monza - Pisa wordt vanmiddag om 14.00 gespeeld in het Stadio Brianteo in Monza. De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. Je kunt de wedstrijd wel volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Cagliari - Napoli

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd is er eentje uit de Serie A. Cagliari ontvangt Napoli, dat de koppositie over kan nemen.

Cagliari
Cagliari is aan een voorzichtige opmars naar de goede kant van de streep bezig. De ploeg begon erbarmelijk aan het seizoen, maar weet de laatste maand de punten binnen te sprokkelen die het nodig heeft om de degradatiezone te verlaten. Dat punt is nog niet bereikt, maar een verrassende zege op Napoli zou Cagliari wel een boost in het zelfvertrouwen geven.

Pluspunt: Vier van de vijf laatste wedstrijden werden niet verloren
Minpunt: Cagliari loopt 1 op 1 qua gescoorde doelpunten. Daarmee is het een van de minst productieve ploegen in de Serie A.

Napoli
In Napels zullen ze de afgelopen dagen lachend naar de uitslagen van AC Milan en Internazionale gekeken hebben. Beide Milanese titelkandidaten verloren punten en dat betekent dat Napoli bij een zege op Cagliari de leiding in Serie A over kan nemen. De ploeg is ongehavend uit de strijd met FC Barcelona gekomen en kan zichzelf vandaag terug in de titelstrijd spelen. 

Pluspunt: Napoli is al zes wedstrijden ongeslagen in de Serie A.
Minpunt: De ploeg vindt het lastig om de nul te houden

OneTime tips
Napoli ruikt bloed en zou de prestatie van afgelopen donderdag tegen Barcelona een passend vervolg geven door de koppositie in de Serie A over te nemen van AC Milan. Wij tippen een zege voor Napoli tegen odds van 1.62 bij Jacks

We durven Napoli zelfs wel op 1-0 achterstand te zetten. De odds voor Napoli -1 staan op 2.70. Wil je meer weten over het wedden met een handicap? Lees dan dit artikel eens!

Wij denken niet dat Cagliari in eigen huis tot scoren gaat komen, ondanks dat de verdediging van Napoli de laatste weken geen Zwitserse kluis is. Wij spelen voor BTTS: Nee tegen odds van 1.73

Wij spelen voor een correcte uitslag van 0-2 tegen odds van 7.00

Cagliari - Napoli wordt vanavond om 19.00 gespeeld in de Serdegna Arena. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Je kunt de wedstrijd ook  volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Villarreal - Juventus

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd is er eentje uit de Champions League. Het Spaanse Villarreal ontvangt in eigen huis het Italiaanse Juventus.

Villarreal
Villarreal is net op tijd terug in vorm nu de herstart van de Champions League voor de deur staat. Het team van Unai Emery pakte tien punten uit de laatste vier wedstrijden en speelde vooral tegen het dit seizoen verrassende Real Betis en koploper Real Madrid volwassen wedstrijden. Villarreal mist blikvanger Gerard Moreno, maar met de van Tottenham gehuurde Giovani Lo Celso en de in bloedvorm zijnde Arnaut Danjuma Groeneveld staat er een voorhoede die het Juventus lastig kan maken.

Pluspunt: Danjuma scoorde drie keer tegen Granada
Minpunt: In de Spaanse La Liga kende Villarreal een flinke dip

Juventus
Juventus keert maar niet terug aan de Italiaanse top. Hoezeer AC Milan, Internazionale en Napoli ook punten blijven verspelen, Juventus komt geen stap dichterbij omdat het zelf ook teveel punten laat liggen. Gelijke spelen tegen Atalanta en Torino zijn gemiste kansen voor De Oude Dame om terug kans op de titel te maken. Ondanks diverse winterse versterkingen, waaronder spits Dusan Vlahović die voor € 70 miljoen werd overgenomen van Fiorentina, is het nog altijd zoeken naar de goede vorm. 

Pluspunt: Er is al veertien speeldagen niet verloren in de Serie A.
Minpunt: Juventus laat echt teveel punten liggen om terug in de titelstrijd te komen

OneTime tips
Juventus is onvoorspelbaar dit seizoen. De odds voor een Italiaanse zege in Vila-real zijn met 3.10 echter interessant om een gokje te wagen. Wij tippen een kleine zege voor De Oude Dame.

Beide keepers gaan er volgens ons niet in slagen om hun doel schoon te houden. Wij spelen BTTS: Ja tegen odds van 1.82

Arnaut Danjuma gaat scoren tegen Mathijs de Ligt c.s. Een doelpunt van de oud-speler van NEC is 2.95x je inzet waard. Maakt Danjuma het eerste of het laatste doelpunt in de wedstrijd dan levert je deze voorspelling odds van 6.00 op bij Jacks.

Villarreal - Juventus wordt vanavond om 21.00 gespeeld in de Estadio de la Cerámica in Vila-real. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op Ziggo Sport en RTL7. Je kunt de wedstrijd ook  volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Benfica - Ajax

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd is er eentje uit de Champions League. Benfica, dat verrassend maar toch ook weer niet verrassend Barcelona uitschakelde neemt het in eigen huis op tegen het tot dusver foutloze Ajax.

Benfica
Bij Benfica rommelt het flink. De prestaties van de Portugese topclub blijven dit seizoen achter bij de verwachtingen. De afstand tot FC Porto en Sporting Lissabon is groot en de finale van de Taça de Portugal werd verloren van aartsrivaal Sporting. Trainer Jorge Jesus werd ontslagen, maar onder zijn opvolger gaat het niet veel beter. PSV toonde in augustus al aan dat dit Benfica te pakken is, maar had niet de tanden om door te bijten. Dat moet voor Ajax geen probleem zijn.

Pluspunt: Dat Benfica in de knock-out fase van de Champions League zit is een mooie prestatie
Minpunt: Het is dit seizoen op vele fronten niet goed genoeg wat Benfica presteert. 

Ajax
Ajax heeft in eigen land orde op zaken gesteld en kan rustig afkoersen op een nieuwe landstitel als het niet te veel fouten maakt. In Europa kan Ajax dit seizoen ver komen. De club heeft mazzel met de loting. In eerste instantie lootte het Chelsea, een tegenstander van een heel ander kaliber dan Benfica. De loting moest echter overnieuw waardoor nu voor Ajax de weg naar kwartfinale open ligt.  

Pluspunt: Fitte selectie, dragende spelers zijn in vorm
Minpunt: Het extra sportieve kan invloed hebben op de focus van de selectie.

OneTime tips
Ajax mag gezien de huidige omstandigheden niet te veel moeite hebben om Benfica aan de kant te zetten. Wij vermoeden dat de Amsterdammers in Portugal hun slag al willen slaan. Eerder dit seizoen won Ajax met 1-5 van Sporting Portugal, dit Benfica mag geen probleem zijn. Wij tippen een zege van Ajax -1 tegen odds van 2.88. 

Als de aanval van Ajax swingt zoals de Ajax-aanval kan swingen, dan kon het wel eens een heel vervelende aanval voor Benfica-keeper Odisseas Vlachodimos worden. Wij spelen Over 3.5 doelpunten tegen odds van 2.55.

Wij spelen voor een correcte uitslag van 1-3 tegen odds van 11.50

Benfica - Ajax wordt vanavond om 21.00 gespeeld in de Estadio da Luz in Lissabon. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op Ziggo Sport en RTL7. Je kunt de wedstrijd ook  volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Slavia Praag - Fenerbahce

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd is er eentje uit de tussenronde van de Conference League. Het Tsjechische Slavia Praag verdedigd in eigen huis een voorsprong van 3-2 tegen het Turkse Fenerbahçe.

Slavia Praag
Slavia Praag kwalificeerde zich voor de tussenronde van de Conference League door 1. FC Union Berlin uit te schakelen. Feyenoord zat ook in deze poule. De Tsjechen staan bovenaan in de eigen competitie en gaan met Viktoria Plzen uitmaken wie er kampioen gaat worden. Kwalificatie voor de achtste finales van de Conference League zou Europees gezien een mooi succes zijn.

Pluspunt: Slavia zit in een goede flow. De laatste drie wedstrijden werden gewonnen.
Minpunt: Dat Viktoria Plzen in eigen competitie naast Slavia is gekomen, heeft de club uit Praag aan zichzelf te danken.

Fenerbahçe
Fenerbahçe is van alle door de mand vallende Turkse topclubs de minst slechte. In de eigen competitie staat Fenerbahçe terug in de top 5. In Europa moest het genoegen nemen met een derde plaats in de poulefase van de Europa League waardoor het in het vangnet van de Conference League belandde. Daar moet het vanavond een vroegtijdige Europese exit zien af te wenden. 

Pluspunt: In de prestaties van Fenerbahçe zit een opgaande lijn
Minpunt: Voor club als Fenerbahçe is het huidige seizoen gewoon echt heel slecht.

OneTime tips
Slavia Praag won de eerste wedstrijd in Istanbul en is in eigen stadion vaak sterker dan buitenshuis. De voortekenen voor een Tsjechische overwinningen zijn er dus. Wij zien het zwak spelende Fenerbahçe niet terug komen en tippen een zege voor Slavia tegen odds van 2.02.

BTTS: Nee tegen odds van 2.06.

We spelen voor Over 1.5 doelpunten tegen odds van 1.28.

Wanneer we deze voorspellingen combineren in een bet-builder komen we tot odds van 5.80 bij Jacks.

Slavia Praag - Fenerbahce wordt vanavond om 21.00 gespeeld in de Eden Arena in Praag. De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. Je kunt de wedstrijd wel  volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Jong AZ - FC Eindhoven

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd is er eentje uit de Keuken Kampioen Divisie. Koploper in de derde periode FC Eindhoven gaat op bezoek bij Jong AZ en kan bij winst en puntverlies van zowel FC Emmen als FC Volendam, de slingers voorzichtig ophangen. 

Jong AZ
Jong AZ begon heel sterk aan dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie en speelde in de eerste periode mee in de top. Langzaam maar zeker zijn de prestaties echter minder geworden en is de ploeg van trainer Maarten Martens terug te vinden op de 17de plaats.

Pluspunt: Prestaties doen er minder toe bij Jong AZ zolang de spelers zich maar ontwikkelen.
Minpunt: Vier wedstrijden op rij verloren.

FC Eindhoven
Het zijn vreemde tijden voor FC Eindhoven. Een week geleden kon de club geen elftal op de been brengen vanwege een grote hoeveelheid Corona-besmettingen, deze week reist het team van trainer Rob Penders op oorlogssterkte naar Alkmaar. Winst zou FC Eindhoven tot de laatste speeldag van de periode in de race houden van de periode. Een knappe prestatie voor de club, die de afgelopen seizoenen steevast genoegen moest nemen met een plek in het rechterrijtje. 

Pluspunt: Vijf op rij gewonnen, acht wedstrijden ongeslagen. Ongekend voor FC Eindhoven.
Minpunt: De flow kan doorbroken zijn door de corona besmettingen in de groep.

OneTime tips
Als FC Eindhoven dit seizoen echt een daverend succes wil maken, wint het vanavond van Jong AZ. Niet alleen lonkt dan de periodetitel, maar komt ook de top-3 van de ranglijst in zicht. Wij tippen een overwinning voor blauw-witten tegen odds van 2.03.

FC Eindhoven kreeg in de laatste zes wedstrijden slechts twee doelpunten tegen. Jong AZ scoorde er in de laatste zes wedstrijden vier. Wij tippen BTTS: Nee tegen odds van 2.10.

FC Eindhoven wint veel de laatste tijd, maar is ook weer geen doelpuntenmachine. Omdat we uitgaan van een doelpuntloos Jong AZ durven we het aan om voor Under 2.5 doelpunten te spelen. De odds hiervoor staan bij Jacks op 1.90.

Jong AZ - FC Eindhoven wordt vanavond om 20.00 gespeeld op het AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij ESPN in het schakelprogramma Voetbal op vrijdag. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Eintracht Frankfurt - Bayern München

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd is er eentje uit de Bundesliga. Bayern München speelt de laatste weken niet als Bayern München en dat maakt het team kwetsbaar.

Eintracht Frankfurt
Eintracht Frankfurt is op spits Ragnar Ache (geblesseerd) en verdedigende middenvelder Kristijan Jakic (geschorst) na compleet tegen Bayern. De Frankfurters staan tiende in de Bundesliga en verloren de laatste twee wedstrijden zonder tot scoren te komen. Geen overtuigende geloofsbrieven voor een wedstrijd tegen Bayern, maar de problemen in München zijn groter dan in Frankfurt.

Pluspunt: Op dit moment heeft Frankfurt een mooie zege nodig om het tij te keren
Minpunt: Eén zege in de laatste vijf wedstrijden is te weinig voor een team met Europese ambities.

Bayern München
Leon Goretzka, Corentin Tolisso, Alphonse Davies, Thomas Müller en vooral Manuel Neuer. Allen ontbreken tegen Frankfurt. De prestaties van de laatste weken en een waslijst aan blessures maken Bayern ineens een stuk minder onaantastbaar.  

Pluspunt: Robert Lewandowski verzacht de huidige Bayern problematiek door altijd te leveren.
Minpunt: Sven Ulreich is een fijne tweede keeper, maar als de nood aan de man komt geen alternatief voor Manuel Neuer.

OneTime tips
Bayern ging onderuit tegen VfL Bochum, speelde gelijk tegen Red Bull Salzburg en stond halverwege de wedstrijd tegen degradatiekandidaat Greuther Fürth met 1-0 achter. Een sports bettor ruikt hier kansen. Een gelijkspel staat gequoteerd tegen 5.10, een zege voor Eintracht tegen 5.80. Wij spelen voor een dubbele kans 1X tegen odds van 2.75.

Je kunt in plaats van voor een dubbele kans ook kiezen voor een Draw No Bet weddenschap. De odds voor een bet op Eintracht Frankfurt zijn bij Jacks 4.80.

Helemaal uit de lucht gegrepen is deze voorspelling niet. Op 3 oktober 2021 won Eintracht de heenwedstrijd met 1-2 in de Allianz Arena en de wedstrijd in februari 2021 in Frankfurt eindigde ook in een zege voor Eintracht. 

We spelen bij deze wedstrijd eens niet voor BTTS of Under/Over op de hele wedstrijd, maar spelen voor Eintracht Frankfurt Over 1.5 doelpunten tegen odds van 2.70.

Eintracht Frankfurt - Bayern München wordt vanavond om 18.30 gespeeld in het Deutsche Bank Park in Frankfurt De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. Je kunt de wedstrijd wel volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: AZ - Feyenoord

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd is er eentje uit de Eredivisie. Het ambitieuze AZ ontvangt Feyenoord, dat zijn blik op de tweede plaats van PSV gericht heeft. P2 zou immers kwalificatie voor de voorronde Champions League voor het seizoen 2022/23 betekenen. 

AZ
AZ kende een bijzonder matige start van het Eredivisie-seizoen, maar is inmiddels zeventien (!) wedstrijd ongeslagen en staat weer 'gewoon' vierde op de ranglijst. De laatste ploeg die van AZ won? Juist, Feyenoord. De Alkmaarders verkleinen met een overwinning de achterstand op Feyenoord tot drie punten. De derde plaats is best van belang want daarmee voorkom je play-offs aan het eind van het seizoen. 

Pluspunt: 17 wedstrijden ongeslagen en slechts 12 tegentreffers geven wel aan dat de Alkmaarse achterhoede bijzonder solide is.
Minpunt: De (verklaarbare) gemiste start van het seizoen kan de club aan het eind van het seizoen wel eens veroordelen tot play-off voetbal. 

Feyenoord
Feyenoord presteert dit seizoen onder trainer Arne Slot, de ex-oefenmeester van AZ, goed. Een aantal mindere resultaten leken de Rotterdammers op te breken, maar het verschil met PSV is inmiddels te verwaarlozen. Feyenoord mikt op de voorronde plek in de Champions League en zal stiekem dromen van glorie in de Conference League. 

Pluspunt: Middenvelder Orkun Kökcu is in bloedvorm
Minpunt: De achterhoede en dan vooral centraal achterin blijft een zorgenkindje.

OneTime tips
Feyenoord kunnen allebei winnen. Beide teams zijn gaan een goede serie bezig en willen die graag in stand houden. Wij tippen een gelijkspel tegen odds van 3.60.

Beide teams hebben specifieke kwaliteiten in de voorhoede die in de Eredivisie een garantie voor doelpunten zijn. BTTS: Ja spelen we tegen odds van 1.72.

We verwachten een attractieve, open wedstrijd waarin veel kansen gecreëerd gaan worden. Wij spelen voor Over 3.5 doelpunten tegen odds van 3.20 en tippen een 2-2 gelijkspel voor 13.00.

Orkun Kökcu scoorde in de laatste vier wedstrijden. TOTO biedt een interessante speler special aan: 21.00x je inleg als de middenvelder van Feyenoord meer scoort dan AZ. Jacks biedt odds van 20.00 op een doelpunten van Kökcu, Sebastian Haller (Ajax) en Noni Madueke (PSV). 

AZ - Feyenoord wordt vanmiddag om 12.15 gespeeld in het AFAS Stadion in Alkmaar.  De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op ESPN. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Kasimpasa - Fenerbahçe

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd is er eentje uit de Turkse Süper Lig. Kasimpasa ontvangt Fenerbahçe.   

Kasimpasa
Als we het woord metamorfose op één voetbalclub toe moeten passen dan is Kasimpasa zeker één van de genomineerde. Halverwege december stond deze club roemloos onderaan in de Turkse Süper Lig, maar een serie van vijf overwinningen, drie gelijke spelen en slechts één nederlaag heeft het team van de Nederlandse aanvoerder Ryan Donk naar de veilige vijftiende plaats geleid.

Pluspunt: Kasimpasa zit in een goede flow
Minpunt: 10 minuten in blessuretijd een penalty weg geven zoals tegen Konyaspor is heel dom.

Fenerbahçe
Over Fenerbahce hebben we het hier al eerder gehad. Na de Europese uitschakeling tegen Slavia Praag en de eerdere uitschakeling in de Turkse beker valt er voor Fenerbahçe geen prijs meer te winnen. De ploeg moet er alles aan doen om derde of vierde te worden om hernieuwde kwalificatie voor Europees voetbal af te dwingen, maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Uithuilen en overnieuw beginnen is het devies. 

Pluspunt: Weinig
Minpunt: Het seizoen 2021/22

OneTime tips
Op basis van de spirit in het team en de resultaten van de afgelopen weken tippen we een zege voor de thuisploeg tegen odds van 2.50 bij Jacks

Kasimpasa is goed op schot. De afgelopen vijf wedstrijden scoorde het twaalf doelpunten en alleen tegen het dit seizoen onaantastbare Trabzonspor scoorde het niet. Wij spelen Kasimpasa over 1.5 doelpunten tegen odds van 2.23.

In wedstrijden waarin deze ploegen actief zijn vallen er relatief veel doelpunten in de eerste helft. We spelen 1e helft - Over 1.5 doelpunten tegen odds van 2.60.

Kasimpasa - Fenerbahçe wordt vanmiddag om 18.00 gespeeld in het Recep Tayyip Erdoğanstadion in Istanboel  De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. Je kunt de wedstrijd wel volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Burnley - Leicester City

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd is er eentje uit de Premier League. Het uit de dood herrezen Burnley gaat tegen Leicester City proberen de opmars uit de degradatiezone verder voort te zetten. 

Burnley
Burnley is in iets mindere mate dan mede degradatiekandidaat Newcastle United aan een mooie opmars bezig. Waar dat in Newcastle bewerkstelligd moest worden door 100 miljoen pond op de winterse transfermarkt te besteden, volstond Burnley met het aantrekken van Wout Weghorst. De Nederlandse spits maakt indruk in de kelder van de Premier League en scoorde inmiddels één doelpunt en gaf twee assists. Wil Burnley de degradatiezone verlaten, zal het punten moeten blijven pakken.

Pluspunt: Burnley verliest voor een degradatiekandidaat niet eens zo heel veel wedstrijden
Minpunt: Burnley won pas drie keer dit seizoen

Leicester City
Waar Burnley op weg naar boven is, is Leicester City, net als Brentford en Leeds United, hard op weg naar beneden. The Foxes wonnen al vijf wedstrijden op rij niet meer en zijn het zicht op Europees voetbal een beetje kwijtgeraakt. In Europees verband schakelde Leicester City afgelopen week wel het Deense Randers uit om door te gaan in de Conference League. 

Pluspunt: Europees wint Leicester deze weken wel.
Minpunt: Vijf competitiewedstrijden in de Premier League op rij niet winnen, zijn ze in Leicester niet meer gewend. 

OneTime tips
Wanneer een ploeg die aan een opmars bezig is een kwalitatief beter team treft dat niet in vorm is, zou een gelijkspel zomaar eens de consensus in de wedstrijd kunnen zijn. Wij tippen een gelijkspel tegen odds van 3.40 bij Jacks

Burnley krijgt in eigen stadion in verhouding weinig doelpunten tegen. De meest genoteerde uitslagen op Turf Moor zijn 0-0 en 1-1. Wij spelen dan ook voor Under 2.5 tegen odds van 1.88.

Jacks biedt een leuke special aan op Wout Weghorst. Als de Nederlandse spits een treffer maakt, krijg je voor iedere ingezette euro € 3,25 terug. 

Wij spelen voor een correcte score van 1-1. De odds hierop zijn 6.25.

Burnley - Leicester City wordt vanavond om 21.00 gespeeld Turf Moor in Burnley. De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. Je kunt de wedstrijd wel volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

55 minutes ago, Brunsie said:

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Burnley - Leicester City

jacks biedt een leuke special aan op Wout Weghorst. Als de Nederlandse spits een treffer maakt, krijg je voor iedere ingezette euro € 3,25 terug.

Deze was me ook opgevallen, toen iemand meldde dat er een verhoogde odd op Betcity geldt voor een goal van Wout  Weghorst:

image.png.5fd2249c08f0fafa53c585cf1d09f436.png

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: AZ - Ajax

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd is de halve finale van de KNVB Beker tussen AZ en Ajax.

AZ
Pascal Jansen heeft van AZ een oerdegelijke voetbalmachine gemaakt. Een exodus aan talentvolle spelers aan het begin van het seizoen zijn door Jansen en technisch directeur Max Huiberts op een geweldige manier opgevangen zonder dat er miljoenen uitgegeven zijn. Daarvoor verdienen de beleidsmakers in Alkmaar alle credits. Wellicht worden ze beloond met de KNVB Beker, want AZ verslaan is ongelooflijk lastig op dit moment.

Pluspunt: AZ is al 18 wedstrijden ongeslagen
Minpunt: AZ heeft bijzonder weinig te klagen momenteel.

Ajax
Ajax is een fase van het seizoen belandt dat niet alles meer vanzelf gaat. De Amsterdammers wonnen met moeite van Willem II, moesten toestaan dat Benfica in de Champions League terugkwam tot 2-2 en gingen verrassend onderuit tegen Go Ahead Eagles. Tel daar een trits aan blessures en de extra sportieve beslommeringen rondom Marc Overmars en Winston Bogarde en de al dan niet contractverlenging van Ryan Gravenberch bij op en je snapt waarom het in de ArenA momenteel even wind tegen is.   

Pluspunt: Kwalitatief nog altijd veruit de beste selectie van Nederland
Minpunt: 15 verliespunten op basis van 7 tegendoelpunten is bizar

OneTime tips
Deze wedstrijd is een unieke mogelijkheid om de bookmaker te verslaan. AZ heeft odds van 4.80 om Ajax te verslaan. Gezien de ongeslagen reeks van de Alkmaarders en het dipje van de Amsterdammers denken wij echter dat dit precies is wat er gaat gebeuren.

Wil je zeker weten dat je inzet ook inclusief een eventuele verlenging en strafschoppen is, kies dan de wedoptie 'Team bereikt de volgende ronde' De odds voor een finaleplaats van AZ zijn gesteld op 3.20. 

Jesper Karlsson is de uitblinker aan Alkmaarse kant. De Zweedse aanvaller scoorde al 15x in alle competities, waaronder twee keer afgelopen weekend vanaf de strafschopstip tegen Feyenoord. Omdat Karlsson ook de strafschoppennemer van AZ is, is het interessant om op een doelpunt van de Zweed in te zetten. De odds hierop zijn 4.00.

AZ - Ajax wordt vanavond om 20.00u gespeeld in het AFAS Stadion in Alkmaar. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij ESPN. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 minuten geleden zei Brunsie:

OneTime Match of the Day

.

Wil je zeker weten dat je inzet ook inclusief een eventuele verlenging en strafschoppen is, kies dan de wedoptie 'Team bereikt de volgende ronde' De odds voor een finaleplaats van AZ zijn gesteld op 3.20. 

 

Ik dacht gisteren ik moet gaan inzetten op AZ, dit lijkt mij een uitgelezen kans, ik ga er vol voor, dank Hans! Ik zal een screenshot maken van de bet.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: FC Kopenhagen - Randers FC

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Deense Superligaen. Koploper FC Kopenhagen ontvangt op het eigen veld middenmoter Randers. 

FC Kopenhagen
Voordat FC Kopenhagen donderdag naar Eindhoven reist om het in de achtste finales van de Conference League, ontvangt het vanavond in het eigen Parken Randers. Kopenhagen heeft de koppositie in de Deense Superligaen overgenomen van FC Midtjylland en hoopt de voorsprong dit weekend te behouden. Bij Kopenhagen speelt sinds de winterstop ex-Feyenoord-aanvaller Nicolai Jörgensen in de spits.

Pluspunt: FC Kopenhagen is al zes wedstrijden ongeslagen
Minpunt: Kopenhagen wint nooit overtuigend. Het is altijd met één of twee doelpunten verschil.

Randers FC
Randers FC zat in de Conference League poule bij AZ en plaatste zich met vier gelijke spelen en één nederlaag voor de tussenronde. Daarin was het over twee wedstrijden ruim de mindere van Leicester City. In de Deense competitie staat Randers zesde, net goed genoeg voor plaatsing voor de kampioenschaps poule. De ploeg won echter van de laatste vijf wedstrijden maar één duel. 

Pluspunt: Overwinteren in de Conference League was een goede prestatie
Minpunt: Eén zege in de laatste vijf duels

OneTime tips
Gezien de huidige vorm van beide ploegen kan het haast niet anders dan dat FC Kopenhagen de punten thuis houdt. De odds hierop zijn 1.80 bij Jacks

Doelpunten zijn duur in de Deense competitie. We spelen voor BTTS: Nee tegen odds van 1.93. Dit is vooral gebaseerd op het feit dat FC Kopenhagen in 2022 de netten nog schoon heeft weten te houden. 

FC Kopenhagen scoorde de afgelopen twee wedstrijden twee doelpunten tegen tegenstanders vergelijkbaar met Randers FC. Wij spelen dus FC Kopenhagen Over 1.5 doelpunten tegen odds van 1.68.

FC Kopenhagen - Randers wordt vanavond om 20.00u gespeeld in Parken in Kopenhagen. De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. Je kunt de wedstrijd wel volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Bayern München - Bayer Leverkusen

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Bundesliga. Koploper Bayern München ontvangt op het eigen veld de nummer 3, Bayer Leverkusen.

Bayern München
Bayern ligt, zij het hortend en stotend, nog altijd op titelkoers in Duitsland. De ploeg van Julian Nagelsmann speelt al maanden door coronabesmettingen, schorsingen en blessures wekelijks in wisselende samenstellingen. Het zorgde tijdelijk voor zand in de motor, maar Nagelsmann hoopt met de belangrijke wedstrijd tegen Red Bull Salzburg voor de boeg op een zorgeloze middag tegen Leverkusen.

Pluspunt: Brede, kwalitatief hoogwaardige selectie
Minpunt: Het is door alle coronaperikelen rondom Joshua Kimmich en de daaropvolgende blessures al maanden improviseren voor de technische staf. 

Bayer Leverkusen
Bayer scoort veel en krijgt ook flink wat doelpunten tegen. Daarmee verwerft de ploeg vooralsnog succes. Bayer staat derde in de Bundesliga en is mag dromen van de Champions League. 

Pluspunt: Leverkusen is een van de meest spectaculaire ploegen van de Bundesliga
Minpunt: Spits Patrik Schick ontbreekt

OneTime tips
Bayern wint de wedstrijden lang niet meer zo overtuigend als eerder dit seizoen. Het mist nog altijd keeper Manuel Neuer en een halve defensie. Leverkusen mist targetman en topscorer Patrik Schick.  Al met al denken we dat Bayern gaat winnen, maar het zal zeker geen walk-over worden. Wij spelen Bayern voor 1.38 bij Jacks.

Sven Ulreich is geen Manuel Neuer. BTTS: Ja tegen odds van eveneens 1.38.
Gecombineerd spelen we deze odds voor 2.10. 

Op Robert Lewandowski staat ook in 2022 geen maat. Een doelpunt van de Poolse spits noteert bij deze wedstrijd 1.37.

Bayern München - Bayer Leverkusen wordt vanmiddag om 15.30u gespeeld in de Allianz Arena in München. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij ViaPlay. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Toulouse - USL Dunkerque

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Ligue 2, de eerste divisie van Franse voetbal. Koploper Toulouse ontvangt degradatiekandidaat USL Dunkerque. 

Toulouse
Toulouse is met de Nederlandse middenvelders Branco van den Boomen, ex-FC Eindhoven, en Stijn Spierings, ex-RKC Waalwijk, hard op weg terug te keren in de hoogste divisie van het Franse voetbal. Waar promotie vorig seizoen op het laatste nippertje werd gemist, staat de ploeg momenteel bovenaan de ranglijst met alleen Paris FC als concurrent voor de titel.

Pluspunt: Geen ploeg scoort zo gemakkelijk als Toulouse
Minpunt: De uitschakeling in de achtste finale in de Coupe de France was een kleine teleurstelling

USL Dunkerque
Voor USL Dunkerque ziet het perspectief er heel anders uit. Waar voor Toulouse Ligue 1 lonkt, moet Dunkerque vrezen voor het Championnat National, het derde Franse niveau. Dat is ook waar de ploeg vandaan komt. Van de vijf laatste wedstrijden werden er drie gewonnen. Dat hoopt Dunkerque de komende weken door te trekken zodat het alsnog aan de degradatiezone kan ontsnappen.

Pluspunt: Drie van de laatste vijf wedstrijden zijn gewonnen.
Minpunt: Kwalitatief is de selectie heel smal.

OneTime tips
Toulouse voelt de hete adem van Paris FC in de nek en kan zich geen puntverlies veroorloven. Tegen Dunkerque zal de koploper opnieuw volle bak moeten gaan. Wij tippen een zege van Toulouse -1 tegen odds van 1.78.

Dunkerque scoorde in de laatste zeven uitwedstrijden twee doelpunten. Toulouse kreeg in de laatste zes wedstrijden juist slechts twee doelpunten tegen. Daarom spelen we voor de optie BTTS: Nee tegen odds van 1.48 bij Jacks

Toulouse is de meest waarschijnlijke maker van het eerste doelpunt van de wedstrijd. We spelen deze wedstrijd gebeurtenis tegen odds van 1.16.  

Toulouse - USL Dunkerque wordt vanavond om 20.45u gespeeld in het Stadium Municipal in Toulouse. De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Bayern München - Red Bull Salzburg

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Champions League. Bayern München ontvangt in eigen huis Red Bull Salzburg. De eerste wedstrijd uit dit tweeluik eindigde twee weken geleden in 1-1 

Bayern München
Bayern München draait redelijk vierkant op dit moment. Afgelopen weekend werd er met 1-1 gelijkgespeeld in eigen huis tegen Bayer Leverkusen. De blessures van Manuel Neuer, Alphonse Davies en Leon Goretzka hakken er flink in. Vooral het gemis van Neuer laat zich voelen. Het maakt kwalificatie voor de kwartfinale allerminst een zekerheidje

Pluspunt: Wanneer de nood aan de man is, moet de aanvallende kracht van Bayern de doorslag kunnen geven.
Minpunt: Sven Ulreich op doel zorgt voor onrust in de Münchener gelederen. 

Red Bull Salzburg
Salzburg heeft van de Oostenrijkse voetbalbond alle ruimte gekregen om zich voor te bereiden op deze wedstrijd. De koploper heeft een vrij weekend achter de rug en ruikt bloed. Salzburg hield Bayern in Oostenrijk knap op 1-1 en zal zich allerminst kansloos voelen.

Pluspunt: Salzburg scoort altijd en overal
Minpunt: Gevalletje servet-tafellaken..

OneTime tips
Kan Bayern er echt uitvliegen vanavond? Volgens de bookmaker niet, volgens ons wel. Het loopt momenteel echt heel moeizaam in het elftal van Julian Nagelsmann. We zien RB Salzburg niet dik winnen in de Allianz Arena, maar kansloos zijn ze zeker niet. Wij tippen vandaag niet de uitslag van de wedstrijd vanavond, maar tippen 'Team plaatst zich voor de volgende ronde: Salzburg' tegen odds van 9.00 bij Jacks.

Na 90 minuten zien wij een gelijkspel op het bord staan. Wij spelen voor gelijkspel in reguliere speeltijd tegen odds van. 8.50

Het zijn niet de meest voor de handliggende weddenschappen, maar als we de bookmaker flink kunnen verslaan in een wedstrijd van Bayern, dan is het vandaag wel. 

Bayern München - Red Bull Salzburg wordt vanavond om 21.00u gespeeld in de Allianz Arena in München. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij Ziggo. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Real Madrid - Paris Saint-Germain

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Champions League. Real Madrid ontvangt in eigen huis Paris Saint-Germain. De eerste wedstrijd uit dit tweeluik eindigde twee weken geleden in 1-0 voor Fransen. 

Real Madrid
Voor Real Madrid zal het seizoen mislukt zijn als het kampioen van Spanje wordt, maar er vanavond in achtste finale van de Champions League al uitvliegt tegen PSG. De Spanjaarden dachten een 0-0 over de streep te kunnen trekken, maar verloren in de blessuretijd. Dat betekent dat coach Carlo Ancelotti zijn afwachtende tactiek vanavond niet kan gebruiken. Madrid moet aanvallen om tenminste één keer te scoren in reguliere speeltijd.

Pluspunt: De as van Real is ervaren en speelt al jaren samen.
Minpunt: De selectie wordt maar mondjesmaat ververst met nieuw bloed.

Paris Saint-Germain
PSG besliste de heenwedstrijd in extremis door een klasseflits van de speler die zo begeerd wordt door de tegenstander, Kylian Mbappé. Of de Franse aanvaller vanavond wederom de spotlight op zich kan richten hangt af van de strijdwijze van PSG. Gaan de Fransen de 1-0 voorsprong verdedigen of gaan ze net als in eigen stadion, vol voor de winst?

Pluspunt: PSG heeft spelers die niet in de wedstrijd hoeven te zitten om deze te beslissen.
Minpunt: PSG heeft jaarlijks torenhoge ambities, maar heeft de CL nog nooit gewonnen. 

OneTime tips
Het wordt een titanenstrijd in Bernabeu vanavond. Real zal moeten en PSG is levensgevaarlijk op de counter. Wij verwachten dat het vanavond een gelijkspel wordt. De odds daarop zijn 3.75. 

Een gelijkspel betekent dat PSG zich plaatst voor de kwartfinale. Daar kun je op wedden tegen odds van 1.42.

We spelen voor BTTS: Ja. De odds daarop zijn 1.43.

Real Madrid - Paris Saint-Germain wordt vanavond om 21.00u gespeeld in Estadio Santiago Bernabeu in Madrid. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij Ziggo en RTL7. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: PSV - FC Kopenhagen

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Europa Conference League. PSV treft in eigen huis de Deense koploper FC Kopenhagen. 

PSV
Het voelt misschien niet per se zo, maar cijfermatig draait PSV geen slecht seizoen. De Eindhovenaren spelen nog altijd Europees voetbal en gaan vanavond aan Europees duel 15 van dit seizoen beginnen. PSV heeft als een van de weinige clubs dit seizoen aan alle drie de Europese competities deelgenomen. In de competitie is de achterstand op Ajax maar twee punten en de club staat in de bekerfinale. Met een beetje geluk kan het zomaar een heel mooi afscheid voor Roger Schmidt worden.

Pluspunt: Joey Veerman brengt sinds de winterstop nieuw elan. Hij is in zijn eentje beslissender dan Marco van Ginkel en Davy Pröpper dat voor de winter waren.
Minpunt: De Eindhovense achterhoede is en blijft kwetsbaar. Zelfs als de ploeg een tegenstander als Heracles tegen het eigen doel spijkert, moet Drommel vissen. 

FC Kopenhagen
FC Kopenhagen is aan een geweldige reeks bezig. De koploper in de Deense Superligaen won de laatste tien wedstrijden die het speelde. Sinds Jess Thorup het in november 2020 overnam van Stale Solbakken heeft Kopenhagen de weg naar de top weer gevonden. De Europese overwintering is daar een goed voorbeeld van. De Denen zijn taai en het zal voor PSV geen eenvoudige avond worden.

Pluspunt: Iedereen kan scoren bij FC Kopenhagen. De middenvelders hebben een enorme diepgang.
Minpunt: Een echte scorende spits heeft Kopenhagen sinds het vertrek van Jonas Wind niet meer. 

OneTime tips
PSV en FC Kopenhagen worden door trainer Roger Schmidt van de Eindhoven als gewaagd aan elkaar omschreven. De bookmakers denken daar anders over en wij eigenlijk ook. We tippen een zege voor PSV tegen odds van 1.47 bij Jacks

De verdediging van PSV krijgt teveel tegentreffers en keeper Joël Drommel is nog geen zekerheid in het Eindhovense doel. We gaan er dan ook vanuit dat beide teams tot scoren gaan komen. BTTS: Ja tegen odds van 1.93.

Wij denken doordat beide partijen gaan scoren dat er meer dan 2.5 gescoord gaat worden. Over 3.5 tegen odds van 3.00 voor ons. Wij spelen daarnaast voor een correcte score van 3-1 tegen odds van 11.50.

PSV - FC Kopenhagen wordt vanavond om 21.00u gespeeld in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij Veronica. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: SC Cambuur - Ajax

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Eredivisie. SC Cambuur ontvangt vanavond koploper Ajax in Leeuwarden. 

SC Cambuur
SC Cambuur doet het geweldig voor een promovendus. De ploeg van de gevelde trainer Henk de Jong staat achtste. Enig smetje is de 9-0 nederlaag tegen, jawel, Ajax. Dat willen ze in Leeuwarden graag rechtzetten.

Pluspunt: SC Cambuur is al in maart veilig voor degradatie.
Minpunt: In de wedstrijden met interim-trainer Pascal Bosschaart op de bank pakte Cambuur bar weinig punten. 

Ajax 
Ajax ontsnapte vorige week aan puntverlies tegen RKC Waalwijk. Dat zal de Amsterdammers wakker geschud hebben. We verwachten Ajax dan ook fel en alert aan de aftrap in Leeuwarden.

Pluspunt: Een surplus aan individuele kwaliteit.
Minpunt: Ajax is de flow een beetje kwijt. Het moet keihard knokken voor de punten

OneTime tips
Aan een overwinning voor Ajax valt weinig te verdienen vanavond. Wil je een beetje speculeren op de vormdip van de Amsterdammers, dan zet je in op een gelijkspel. De odds daarop zijn 10.00 bij Jacks

Als Go Ahead Eagles en RKC twee keer kunnen scoren tegen Ajax is er geen enkele reden waarom Cambuur dat niet zo kunnen doen. BTTS: Ja tegen odds van 1.74 zijn interessant. 

Wij spelen voor een correcte uitslag van 1-1 tegen odds van 18.00. Een gokje op zijn tijd moet best kunnen. 

SC Cambuur - Ajax wordt vanavond om 20.00u gespeeld in het Cambuur Stadion in Leeuwarden. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij ESPN. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Manchester United - Tottenham Hotspur

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Premier League. Het dolende Manchester United ontvangt het eveneens niet in bloedvorm verkerende Tottenham Hotspur

Manchester United
De kritiek op Manchester United is niet mals. Na de kansloze nederlaag tegen stadsgenoot City kregen de spelers het ene verwijt na het andere om de oren. De selectie wordt vooral een gebrek aan inzet verweten. Tegen Tottenham hoopt trainer Ralf Rangnick dat zijn elftal zich herpakt na de teleurstellende resultaten van de laatste weken.

Pluspunt: Cristiano Ronaldo is weer fit.
Minpunt: Het draait al het hele seizoen van geen kanten bij Man U. Vooral de verdediging is zwak.

Tottenham Hotspur
Dat trainer Antonio Conte, die begin november Nuno opvolgde als manager, zich hardop afvroeg of hij wel de juiste man voor Tottenham was zegt alles over het seizoen van de Spurs. Reglementair uitgeschakeld voor de Conference League zou alle focus op de Premier League moeten betekenen, maar met nederlagen tegen Burnley en in de FA Cup tegen eerste divisionist Middlesbrough zegt veel. De 5-0 zege op Everton is een lichtpunt, maar zegt ook zeker iets over de huidige vorm van Everton.  

Pluspunt: Spits, aanvoerder, topscorer en clubicoon. Op Harry Kane kan Tottenham bouwen.
Minpunt: De selectie van de Spurs is allesbehalve in balans. 

OneTime tips
Manchester United - Tottenham Hotspur is een beetje als de lamme tegen de blinde. Het zijn in budget en ambitie topclubs in Engeland, maar beiden zullen hard moeten knokken om überhaupt Europees voetbal, laat staan Champions League voetbal, af te dwingen. Wij voorspellen een foutenfestival dat eindigt in een gelijkspel. De odds daarop zijn 3.50 bij Jacks.

Beide teams kunnen niet echt vertrouwen op een solide verdediging. BTTS: Ja tegen odds van 1.53 lijkt ons het meest waarschijnlijk. 

Wij geloven niet in een wedstrijd met heel veel doelpunten. We spelen voor Under 3.5 tegen odds van 1.46 lijkt ons het meest waarschijnlijk.

Manchester United - Tottenham Hotspur wordt vanavond om 18.30u gespeeld Old Trafford in Manchester. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij Ziggo Sport.. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Chelsea - Newcastle United

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Premier League. Wereldkampioen Chelsea ontvangt het uit de eigen as herrezen Newcastle United.

Chelsea
Chelsea staat in de fik. De Oekraïne-oorlog heeft een flinke wissel getrokken op de Londense club. Eigenaar Roman Abramovich heeft de club te koop gezet, maar daarmee ontsnapt de club niet aan sancties. De tegoeden van de club zijn bevroren, contracten mogen niet verlengd worden en losse kaartjes mogen niet verkocht worden. In hoeverre dat een wissel gaat trekken op de sportieve prestaties zal blijken.

Pluspunt: Tja....
Minpunt: De zaak rondom Abramovich en terugtreden van hoofdsponsor Three krijgen de spelers ook allemaal mee. 

Newcastle United
Newcastle United presteert sinds het winterse transferwindow uitstekend. De club legde meer dan 100 miljoen euro neer voor nieuwe spelers en heeft het degradatiespook inmiddels achter zich gelaten. Het nieuwe elan moet tegen Chelsea een vervolg gaan krijgen. 

Pluspunt: De nieuwe spelers leveren. 
Minpunt: Het huidige succes van Newcastle is alleen mogelijk door de nieuwe eigenaren.

OneTime tips
Newcastle United is een stevige underdog voor de wedstrijd vanmiddag. Een zege van de Noorderlingen staat gequoteerd tegen odds van 9.00 bij Jacks. Het is zo'n typische wedstrijd waarin extra sportieve zaken zwaar meewegen. Daarnaast is Newcastle zelf aan een goede serie bezig. Wij geloven wel in een overwinning van de rijkste club ter wereld.

Een dubbele kans X2 staat genoteerd tegen 3.15. Nog altijd een prachtig rendement voor 66% kans op winst. 

BTTS: Ja tegen odds van 2.02 is een weddenschap waar value in zit. 

Chelsea - Newcastle United wordt vanmiddag om 15.00u gespeeld op Stamford Bridge in Londen. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij Ziggo Sport. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: FC Emmen - FC Volendam

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie. Koploper FC Volendam gaat op bezoek bij eerste achtervolger FC Emmen. Beide ploegen zijn nog in de race voor de derde periodetitel, maar willen meer dan dat drie punten in de jacht op directe promotie kunnen bijschrijven. 

FC Emmen
FC Emmen begon erbarmelijk aan het seizoen, maar heeft zich inmiddels gemeld in de top van de ranglijst. De huidige tweede plaats is voldoende voor directe promotie, maar in Drenthe zullen ze een kampioenschap niet laten liggen. Voor de periodetitel is het team van Dick Lukkien afhankelijk van FC Eindhoven, dat de beste papieren in handen heeft. Vanuit de businessclub worden de Emmenaren vanavond vocaal ondersteunt door @TheGreatOneen @TheTurtle. Moet goed komen dus. 

Pluspunt: Emmen heeft een aanloopperiode nodig gehad, maar heeft zich prima hersteld.
Minpunt: De 1-2 nederlaag tegen Helmond Sport kan best vervelend worden aan het eind van het seizoen.

FC Volendam
FC Volendam leek lange tijd onbezorgd op de titel af te stevenen, maar won van de laatste vijf wedstrijden slechts twee keer. Afgelopen vrijdag stond het team van Wim Jonk na een halfuur met 0-4 achter tegen Excelsior. Kortom: de druk staat er vol op aan De Dijk. Daar kunnen FC Emmen, Excelsior en FC Eindhoven wellicht wel eens van profiteren.

Pluspunt: Spits Robert Mühren scoort altijd en overal
Minpunt: 8 punten uit de laatste vijf wedstrijden is te weinig tegen teams die respectievelijk 10 en twee keer 15 punten uit dezelfde serie halen.

OneTime tips
FC Volendam zal vooral niet willen verliezen om het zelfvertrouwen terug op te krikken. Daar kan FC Emmen van profiteren. Een snelle goal kan het Volendamse verzet net als afgelopen vrijdag snel breken. Wij tippen een overwinning voor Emmen tegen odds van 1.87.

Wij verwachten dat beide teams tot scoren gaan komen. De odds voor BTTS: Ja staan genoteerd op 1.64.

In wedstrijden van beide teams wordt erg vaak voor rust gescoord. We spelen Eerste Helft: Over 1.5 doelpunten tegen odds van 2.50.

FC Emmen - FC Volendam wordt vanavond om 20.00u gespeeld in de Oude Meerdijk in Emmen. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij ESPN in een schakelprogramma met FC Eindhoven - ADO Den Haag. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Ajax - Benfica

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Champions League. Ajax stelde twee weken enigszins teleur door Benfica terug te laten komen tot 2-2. Vanavond in eigen stadion moeten de Amsterdammers de Portugezen van zich af zien te schudden om een plekje in de kwartfinale van het miljoenenbal te bemachtigen. 

Ajax
De motor van Ajax hapert. Een nederlaag tegen Go Ahead Eagles, een gelijkspel tegen Benfica en twee narrow escapes tegen RKC Waalwijk en SC Cambuur tonen aan dat de Amsterdammers het momenteel niet gemakkelijk hebben. Toch ligt de weg naar de kwartfinale en de volgende sloot aan UEFA miljoenen wijd open.

Pluspunt: Ajax scoorde in elk Europees duel dat het dit seizoen speelde.
Minpunt: Ajax incasseerde de laatste vier wedstrijden telkens twee tegendoelpunten.

Benfica
Benfica is zich in de Portugese competitie goed aan het herstellen van een slechte start. De titel is uit beeld, maar de tweede plaats van Sporting Lissabon en daarmee directe kwalificatie voor de Champions League van volgend seizoen is nog mogelijk. Vanavond hoopt Benfica op een vroege voorsprong zodat het dezelfde tactiek als waarmee het in Eindhoven PSV bestreed kan gaan hanteren. Anti-voetbal spelen kunnen de Portugezen als de beste.

Pluspunt: Uitdoelpunten tellen niet dubbel. Dat is vanavond in het voordeel van Benfica.
Minpunt: Met Rodrigo Pinho en Haris Seferovic ontbreken er twee centrumspitsen. 

OneTime tips
Ajax heeft de beste papieren in handen om zich voor de tweede keer in vijf jaar bij de beste acht van Europa te scharen. Tegen Benfica moeten de slordigheden van de laatste competitiewedstrijden uit het spel. Het is aan de in genade aangenomen keeper André Onana om op het hoogste podium te schitteren. Wij tippen een zege voor Ajax met een handicap van -1 tegen odds van 1.88. 

Ajax maakt vaak het verschil in de eerste helft. Wij zetten in op Eerste helft Over 1.5 doelpunten tegen odds van 1.89.

Sebastian Haller is na Robert Lewandowski de topscorer van de Champions League. Wij zetten vandaag niet in op een doelpunt van de Ivoriaanse Fransman, maar kiezen voor meer dan 1.5 schoten op doel tegen odds van 1.70.

Ajax - Benfica wordt vanavond om 21.00u gespeeld in de Amsterdam Arena. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij RTL 7 en Ziggo Sport. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: FC Kopenhagen - PSV

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Conference League. PSV reist na de spectaculaire 4-4 in Eindhoven naar Kopenhagen waar het de plaatselijke FC uit hoopt te schakelen en kwalificatie voor de kwartfinale af hoopt te dwingen.

FC Kopenhagen
FC Kopenhagen loopt momenteel over van het zelfvertrouwen. Na een uitstekende eerste helft tegen PSV waar het in Eindhoven brutaal op 1-3 stond, hielden de Denen in het tweede bedrijf stand. Afgelopen zondag werd de topper tegen FC Midtjylland in extremis met 0-1 gewonnen waardoor de hoofdstedelingen op koers liggen voor de Deense titel. Tegen PSV vanavond is Kopenhagen heel dichtbij de kwartfinale van de Conference League

Pluspunt: Kopenhagen is al 12 duels op rij ongeslagen
Minpunt: Een echte goalgetter hebben ze niet in Kopenhagen. 

PSV
PSV blijft de wedstrijden winnen. Het is soms niet om aan te gluren, maar de mannen van Roger Schmidt kunnen nog altijd drie prijzen winnen dit seizoen, mede omdat Ajax momenteel uit vorm is. Om door te komen in de Conference League moet er gewonnen worden in Denemarken. Zo simpel is de opdracht voor PSV. Kwalitatief moet het kunnen, maar in de spelersgroep begint het post-Schmidt tijdperk al een beetje te spelen. Mario Götze sluit, ondanks een contractverlenging in september, een vertrek niet langer uit nu Schmidt niet in Eindhoven werkzaam blijft. Daar ligt wel een gevaar voor de focus van PSV.

Pluspunt: Als één speler wekelijks uitblinkt bij PSV is het gelegenheids rechtsback Mauro Junior. Dankzij zijn redding op de doellijn bleef PSV een week geleden in de wedstrijd.
Minpunt: PSV staat er onder Schmidt eigenlijk nooit in wedstrijden als het er echt om gaat. 

OneTime tips
Dat minpunt, dat PSV er eigenlijk nooit echt staat in beslissende wedstrijden, is doorslaggevend voor de tips van vandaag. Kopenhagen is niet per se beter dan PSV, maar wellicht volwassener. Wij spelen de weddenschap ‘Team plaatst zich voor de volgende ronde: FC Kopenhagen’ tegen odds van 2.45 bij Jacks

Deze wedstrijd kan best eens richting verlenging en eventueel strafschoppen gaan. 4-4 is immers evenveel waard als 0-0 of 1-1 nu uitdoelpunten niet langer dubbel tellen. We spelen voor een gelijkspel in reguliere speeltijd tegen odds van 3.85.

We verwachten niet opnieuw zo’n doelpuntenfestijn als in Eindhoven. We spelen voor under 3.5 doelpunten tegen odds van 1.46.

Zowel PSV als FC Kopenhagen is de laatste tijd met name doeltreffend na de pauze. We spelen voor Over 1.5 doelpunten in de tweede helft tegen odds van 1.86. 

FC Kopenhagen - PSV wordt vanavond om 18.45u gespeeld in Parken in Kopenhagen. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij Veronica. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...