Spring naar bijdragen

OneTime Match of the Day


Brunsie

Aanbevolen berichten

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: SC Heerenveen - Heracles Almelo

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de eredivisie die allebei een beetje de weg kwijt zijn. SC Heerenveen ontvangt in het Abe Lenstra Stadion Heracles Almelo.

SC Heerenveen
SC Heerenveen won voor het laatst op 19 december 2021. Dat zegt alles over de huidige stand van zaken bij de Friese club. In de winterstop vertrokken zowel Joey als Henk Veerman en na een serie nederlagen werd er bovendien afscheid genomen van trainer Johnny Jansen. Met ex-speler Ole Tobiasen en de gehuurde spits Sidney van Hooydonk moet Heerenveen uit de gevarenzone zien te blijven. De laatste twee wedstrijden werden met 0-0 gelijk gespeeld, maar hoopgevend is het spel allerminst.

Pluspunt: Na een serie van zeven nederlagen werd er tegen Willem II en RKC in ieder geval niet verloren.
Minpunt: Heerenveen maakte slechts 2 doelpunten in 9 competitiewedstrijden

Heracles Almelo
Zo deprimerend als bij SC Heerenveen zijn de statistieken van Heracles Almelo niet. De ploeg van trainer Frank Wormuth won in ieder geval dit kalenderjaar nog. Heracles pakte 25 van de 27 punten in eigen huis. Buitenshuis werd er in twaalf wedstrijden slechts twee punten gepakt. Daarmee is Heracles de slechtste club van de Eredivisie. 

Pluspunt: Na het tumult rondom Rai Vloet is de rust Almelo redelijk weergekeerd.
Minpunt: Buitenshuis punten pakken is voor Heracles net als de Heilige Graal vinden: nagenoeg onmogelijk.

OneTime tips
Heerenveen kan het niet en Heracles kan het niet op vreemde bodem. Dit is een wedstrijd waar je als neutrale voetbalsupporter op basis van de statistieken met een grote boog omheen moet lopen. We tippen een gelijkspel tegen odds van 3.20.

Gescoord gaat er niet of nauwelijks worden. We spelen voor de zekerheid over Under 2.5 doelpunten tegen odds van 1.68 bij Jacks.

We spelen voor de correcte uitslagen 0-0 tegen odds van 8.50 en 1-1 tegen odds van 6.00. 

SC Heerenveen - Heracles Almelo wordt vanavond om 20.00u gespeeld in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij ESPN. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Internazionale - Fiorentina

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Serie A. Regerend landskampioen Internazionale ontvangt subtopper Fiorentina en moet winnen om de kans op titelprolongatie levend te houden.

Internationale
Het Champions League avontuur voor Inter zit er net als voor alle andere Italiaanse clubs over en uit. Dat betekent dat de blauw-zwarten zich volledig kunnen focussen op het winnen van nationale prijzen. Die focus is ook wel nodig als Inter de titel wil prolongeren. De achterstand op stadsgenoot AC Milan bedraagt vier punten en ook Napoli doet nog volop mee in de titelstrijd.

Pluspunt: Inter heeft de minste verliesbeurten van alle topclubs genoteerd.
Minpunt: Al elf wedstrijden in competitieverband werden niet gewonnen. Dat is meer dan een derde. Dat is teveel voor de kampioen van Italië.

Fiorentina
Fiorentina staat achtste in de Serie A en is in de race voor een ticket voor de Europa League of de Conference League. De ploeg leed een flink kwaliteitsverlies toen topscorer Dusan Vlahovic naar Juventus verhuisde. Toch blijft Fiorentina niet onaardig presteren. Van de laatste vijf wedstrijden verloor het er slechts één.

Pluspunt: Fiorentina lijkt het verlies van Vlahovic redelijk op te kunnen vangen.
Minpunt: 37 tegendoelpunten in 28 wedstrijden is flink.

OneTime tips
Inter is kwetsbaar en Fiorentina is typisch zo’n team dat daarvan kan profiteren. Door een betting bril is een gokje op Fiorentina ook vele malen interessanter dan een bet op Inter. We spelen op een zege van Fiorentina tegen odds van 6.00.

We verwachten dat beide teams tot scoren zullen komen. BTTS: Ja tegen odds van 1.68 en Over 2.5 doelpunten tegen odds van 1.62 staan op onze wedcoupon. 

Eerste helft Over 1.5 doelpunten tegen odds van 2.38 vinden we een interessante om een beetje meer risico mee te nemen. 

Internazionale - Fiorentina wordt vanavond om 18.00u gespeeld in het Giuseppe Meazza Stadion in Milaan. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij Ziggo Sport. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Ajax - Feyenoord

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Eredivisie. De klassieker staat vandaag op het programma: Ajax - Feyenoord. Een wedstrijd tussen twee teams die elk hun eigen problemen kennen. 

Ajax
Het Champions League avontuur voor Ajax zit er op. De 0-1 tegen Benfica is keihard aangekomen in Amsterdam. Het past echter in het beeld dat de Amsterdammers deze weken laten zien. Een moeizame overwinning op Willem II, een gelijkspel in Lissabon, een nederlaag tegen Go Ahead Eagles en moeizame zeges op RKC en Cambuur werden alleen onderbroken door een goede zege op AZ in de halve finale van de beker. Stiekem verlangt Erik ten Hag, die met week meer kritiek krijgt op zijn mediaoptredens, misschien wel naar de komende interlandbreak.

Pluspunt: Ajax heeft in de laatste competitiewedstrijden het geluk van een kampioen.
Minpunt: Het aantal doelpunten incasseren sinds André Onana terug onder de lat staat is opvallend. 

Feyenoord
Feyenoord presteert dit seizoen onder Arne Slot goed, maar niet goed genoeg om serieus mee te doen om de landstitel. De Rotterdammers zijn wel door in Europa en zullen met een goed gevoel afreizen naar Amsterdam. Bij Feyenoord ontbreken naast keeper Justin Bijlow (uit tot einde seizoen) en Orkun Kokcu (geschorst) een aantal spelers door een corona besmetting. Ook trainer Arne Slot moet het duel in de Johan Cruijff Arena aan zich voorbij laten gaan. 

Pluspunt: In voorhoede heeft Feyenoord met Bryan Linssen en Cyriel Dessers spitsen die ook als het niet loopt een doelpunt kunnen maken. 
Minpunt: Het is de vraag hoe sterk Feyenoord voor de dag kan komen vanwege het coronavirus dat door de selectie waart. 

OneTime tips
Ajax zal na de Europese uitschakeling direct willen reageren, terwijl Feyenoord voort wil borduren op het Europese succes. Ajax is thuis ligt in het voordeel met een volle Arena achter zich. We voorspellen een kleine zege voor Ajax tegen odds van 1.46, maar sluiten de mogelijkheid van een gelijkspel ook niet helemaal uit. De conservatieve speler voelt zich wellicht aangetrokken tot een dubbele kans 1X tegen odds van slechts 1.12 bij Jacks.

Odds van 1.12 zijn niet om over naar huis te schrijven, maar als je deze combineert in een bet-builder met BTTS en Over 2.5 doelpunten dan kom je al tot combinatie-odds van 2.08.

Wij spelen ook op een treffer van Cyriel Dessers. De van KRC Genk gehuurde spits is de laatste weken weer goud waard voor Feyenoord en scoorde in de afgelopen vier wedstrijden. Een treffer van Dessers staat genoteerd tegen odds van 3.70.

Ajax - Feyenoord wordt vanmiddag om 14.30u gespeeld in de Johan Cruyff Arena in Amsterdam. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij ESPN. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: ADO Den Haag - SC Telstar

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie. ADO Den Haag ontvangt SC Telstar en hoopt dat deze keer de stadionverlichting het wel blijft doen. 

Ajax
ADO Den Haag heeft een nieuwe eigenaar, maar daarmee is allerminst de rust in de Hofstad teruggekeerd. Deze nieuwe eigenaar gooide namelijk als eerste daad trainer Ruud Brood op straat. De aangestelde Giovanni Franken beschikt niet over de juiste papieren en mag van de KNVB niet tot het eind van het seizoen trainer blijven. Sportief zit de klad er ook een beetje in. Tegen FC Eindhoven ontsnapte ADO aan een nederlaag en ook tegen Volendam zat er niet meer in dan een puntje. 

Pluspunt: De spelersgroep is kwalitatief een van de beste in de KKD
Minpunt: De stabiliteit binnen de club en rond het elftal is nog altijd ver te zoeken.

SC Telstar
Sportclub Telstar is een van de sympathiekste clubs uit de Keuken Kampioen Divisie. Zo scoorde de club jaren geleden door tijdelijk shirtsponsor van collega club De Graafschap te worden en stelde het eerder dit seizoen bondscoach Louis van Gaal voor één wedstrijd aan als coach in het kader van een actie van Spieren voor Spieren. Sportief is het al jaren aanmodderen in Velsen-Zuid en dat is dit jaar niet anders. De club staat veertiende.

Pluspunt: De club speelt naar behoren
Minpunt: Om echte stappen te zetten is er meer geld nodig dan er in Velsen voorhanden is. 

OneTime tips
ADO Den Haag wordt geacht om deze wedstrijd winnend af te sluiten en in die verwachting gaan wij mee. We spelen voor een zege van ADO tegen odds van 1.73.

ADO Den Haag vindt het lastig om de nul te houden dit seizoen. Ook Telstar maakt goede kans om tenminste één doelpunt te scoren in het Cars Jeans Stadion. We spelen voor BTTS: Ja tegen odds van 1.58.

We spelen voor meer dan 2.5 doelpunten tegen odds van 1.62.

Als er één speler op het veld staat die regelmatig meer dan eens scoort in een wedstrijd is het ADO-spits Thomas Verheydt wel. Ten minste twee doelpunten van deze cultheld levert je 5.30x je inleg op. 

ADO Den Haag - SC Telstar wordt vanavond om 20.00u gespeeld in het Cars Jeans Stadion in Den Haag. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden bij ESPN. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Bayern München - Paris Saint-Germain

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Champions League voor vrouwen. Bayern München ontvangt in Duitsland Paris Saint-Germain.

Bayern München Vrouwen
Bayern München is in een felle strijd om de Duitse titel gewikkeld met VfL Wolfsburg. De regerend landskampioen staat slechts een puntje achter de Duitse recordkampioen. Europees maakt München dit seizoen weer mooie stappen. Na de halve finaleplaats van vorig seizoen staat Bayern opnieuw in de kwartfinale. Als het PSG uitschakelt evenaart het zelfs die prestatie. 

Pluspunt: Nationaal top, internationaal groeiend naar de top
Minpunt: In Duitsland nauwelijks tegenstand, dat kan zich Europees wreken

Paris Saint-Germain Vrouwen
Wat voor Bayern München geldt, geldt in dezelfde mate voor Paris Saint-Germain. In eigen land is de club een relatieve nieuwkomer aan de top en na het kampioenschap van vorig seizoen is PSG dit jaar in een felle strijd verwikkeld met Europese topclub en Franse recordkampioen Olympique Lyon. Vorig jaar strandde PSG in de halve finale. Dit jaar moet het Bayern uitschakelen om opnieuw in de halve finale te geraken. 

Pluspunt: Nationaal top, internationaal groeiend naar de top
Minpunt: In Frankrijk nauwelijks tegenstand, dat kan zich Europees wreken

OneTime tips
Twee vrijwel identieke verhalen van twee vrijwel identieke clubs die allebei naar de halve finale willen en daarom wellicht niet te veel risico gaan nemen in de eerste kwartfinale wedstrijd. Wij tippen daarom een gelijkspel tussen deze twee ploegen. Een X staat bij Jacks genoteerd tegen odds van 3.20.

Dameswedstrijden die in 0-0 eindigen bestaan eigenlijk niet. Defensief komen de meeste teams nog wel wat tekort. Wij voorzien daarom doelpunten aan beide kanten van het veld. BTTS: Ja tegen odds van 1.74

We spelen voor de correcte uitslag van 1-1. De odds hiervoor zijn gesteld op 6.25. 

Bayern München - Paris Saint-Germain wordt vanavond om 18.45u gespeeld in München. De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. Je kunt de wedstrijd wel volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Arsenal - VfL Wolfsburg

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Champions League voor vrouwen. Het Arsenal van Vivianne Miedema ontvangt vanavond het VfL Wolfsburg van Jill Roord, Shanice van der Sanden, Joëlle Smits, Dominique Janssen en Lynn Wilms.

Arsenal Vrouwen
Arsenal staat eerste in de nationale competitie en is met Chelsea verwikkeld in een titelstrijd. The Gunners zijn op jacht naar de eerste landstitel sinds 2018/19. Internationaal houden de prestaties de laatste jaren niet over. Vorig jaar werd Arsenal in de kwartfinale van de Champions League uitgeschakeld door Paris Saint-Germain. Dat hopen ze dit jaar tegen VfL Wolfsburg te voorkomen. 

Pluspunt: Door de concurrentiestrijd in eigen land is Arsenal gewend aan tegenstand op niveau.
Minpunt: De laatste jaren Europees weinig gepresteerd.

VfL Wolfsburg Vrouwen
VfL Wolfsburg werd vorig jaar na vier kampioenschappen op rij in eigen land onttroond door Bayern München. Ook dit jaar is het weer een spannende titelstrijd tussen deze twee Duitse clubs, waarbij de dames uit Wolfsburg vooralsnog in het voordeel zijn. Internationaal won Wolfsburg tweemaal de Champions League en verloor het de finale drie keer, meest recent in het seizoen 2019/20. Vorig jaar was de kwartfinale eveneens het eindstation voor Die Wölfinnen. 

Pluspunt: Wolfsburg is Europese top
Minpunt: Wolfsburg heeft weinig zwakke plekken

OneTime tips
Arsenal en VfL Wolfsburg worden door de bookmaker ongeveer als even sterk beoordeeld. Het thuisvoordeel van de Britten kan vanavond wel eens de doorslag geven, al kan daar in het vrouwenvoetbal erg weinig over gezegd worden. Wij tippen een gelijkspel tegen odds van 3.30 bij Jacks.

Een elftal met Vivianne Miedema erin scoort altijd en datzelfde geldt eigenlijk voor Wolfsburg waar spits Alexandra Popp gemiddeld één op twee loopt. BTTS: Ja tegen odds van 1.56. 

We verwachten een open wedstrijd waarin beide ploegen kansen krijgen. We spelen op Over 1.5 doelpunten in de eerste helft tegen odds van 2.60.

Arsenal - VfL Wolfsburg wordt vanavond om 21.00u gespeeld in Londen. De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. Je kunt de wedstrijd wel volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: FC Eindhoven - De Graafschap

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie. Het verrassende FC Eindhoven ontvangt in het eigen Jan Louwers Stadion De Graafschap, dat de laatste vijf wedstrijden niet won.

FC Eindhoven
FC Eindhoven verrast dit seizoen met uitstekende prestaties. Het clubrecord van langste ongeslagen reeks wordt met de wedstrijd scherper gesteld en FC Eindhoven won nog nooit eerder acht wedstrijden achter elkaar. Tegen De Graafschap hopen de spelers van trainer Rob Penders opnieuw ongeslagen te blijven in de jacht op een play-off ticket.

Pluspunt: FC Eindhoven is dertien wedstrijden op rij ongeslagen
Minpunt: Sterspeler Joey Sleegers ontbreekt.

De Graafschap
De Graafschap miste vorig seizoen op de laatste speeldag én in de play-offs promotie naar de Eredivisie. Dit seizoen deden de Doetinchemmers goed mee om de bovenste plaatsen, maar sinds de jaarwisseling zit de klad er een beetje in. Van de elf wedstrijden die De Graafschap dit kalenderjaar speelde won het er maar twee. De laatste drie wedstrijden op rij werden verloren. De druk op trainer Reinier Robbemond nam flink toe en resulteerde in een ontslag. Assistent-trainer Jan Vreman moet het tij voorlopig zijn te keren. 

Pluspunt: De Graafschap heeft kwalificatie voor de play-offs nog altijd in eigen hand
Minpunt: De laatste zes wedstrijden werden niet gewonnen

OneTime tips
Het ontbreken van Joey Sleegers scheelt een slok op een borrel bij FC Eindhoven. Desondanks heeft de thuisploeg veel vertrouwen en heel positieve statistieken in het eigen Jan Louwers Stadion. We voorspellen een zege voor FC Eindhoven tegen odds van 2.55 bij Jacks.

Jasper Dahlhaus begon het seizoen als rechtsbuiten, maar werd door trainer Rob Penders van FC Eindhoven gebruikt als linker wingback. Met succes want Dahlhaus ontwikkelde zich tot meerwaarde voor de ploeg en scoort de laatste weken beslissende doelpunten. Een treffer van de Tilburger tegen De Graafschap is goed voor een uitbetaling van 3.80.

Nigel Bertrams is de op een na minst gepasseerde keeper in de Keuken Kampioen Divisie. Vooral in thuiswedstrijden slaagt FC Eindhoven er in om de nul te houden. In vijftien wedstrijden werd vijf keer de nul gehouden en slechts twee keer krijgen de Eindhovenaren meer dan één tegentreffer in eigen stadion. 

Op basis daarvan spelen we voor BTTS: Nee tegen odds van 2.05 en spelen we voor De Graafschap Under 0.5 doelpunten tegen odds van 3.40.

FC Eindhoven - De Graafschap wordt vanavond om 21.00u gespeeld in het Jan Louwers Stadion in Eindhoven. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op ESPN. Je kunt de wedstrijd wel volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Excelsior - Helmond Sport

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie. Nummer 3 Excelsior ontvangt vanavond in het eigen stadion laagvlieger Helmond Sport.

Excelsior
Excelsior heeft met Thijs Dallinga de onverwachte topscorer van de KKD in de gelederen. De dertig doelpunten van de Groningse spits dragen bij tot een top-3 klassering met alle kansen op directe promotie in eigen hand. Aan Excelsior de taak om geen fouten te maken en optimaal te profiteren van misstappen van FC Emmen en FC Volendam.

Pluspunt: Met Dallinga en Reuven Niemeijer heeft Excelsior twee spelers die uit het niets een doelpunt kunnen maken.
Minpunt: Excelsior wil nog weleens verrassend gelijk spelen. 

Helmond Sport
Helmond Sport toonde vorig seizoen beterschap na een aantal mindere seizoenen, maar scoort dit seizoen met een flink aantal Belgische huurlingen en jeugdspelers opnieuw een onvoldoende. De club bungelt onderaan de Keuken Kampioen Divisie, maar veegde afgelopen maandag ineens de vloer aan met NAC Breda. Een voorjaars versnelling?

Pluspunt: Ineens toonde Helmond Sport tegen NAC Breda potentie.
Minpunt: Het ontslag van trainer Willy Boessen was een dieptepunt dit seizoen.

OneTime tips
Vanzelfsprekend in Excelsior favoriet, maar de onverwachte 4-0 uithaal van Helmond Sport tegen NAC zal er voor zorgen dat Excelsior op zijn hoede is. Toch tippen we een zege voor de thuisploeg tegen odds van 1.36.

Wanneer je meer rendement wil maken op je inzet kun je ervoor kiezen om Excelsior op een 0-1 achterstand aan de wedstrijd te laten starten. De odds voor een 3-Way Handicap 0-1 op een zege van Excelsior staat op 1.88.

Excelsior maakte in 4 van de 5 laatste wedstrijden die het speelde de openingstreffer. De odds voor eerste doelpunt: Excelsior staan op 1.24. 

Excelsior - Helmond Sport wordt vanavond om 18.45u gespeeld in het Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op ESPN. Je kunt de wedstrijd wel volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: FC Emmen - SC Telstar

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie. Koploper FC Emmen ontvangt in eigen huis SC Telstar.

FC Emmen
FC Emmen is de trotse koploper in de Keuken Kampioen Divisie en koerst af op directe promotie naar de Eredivisie. De ploeg van Dick Lukkien heeft het lang onaantastbare FC Volendam achterhaald en achter zich gelaten. Tegen Telstar hoopt FC Emmen de volgende stap richting de Eredivisie te zetten.

Pluspunt: FC Emmen heeft zich geweldig herstelt van de slechte competitiestart
Minpunt: Momenteel gaat er weinig fout in Emmen

SC Telstar
SC Telstar is bijna een synoniem voor de eerste divisie. De club uit Velsen speelt al meer dan veertig jaar onafgebroken op het tweede profniveau. Ook dit seizoen gaat de stap omhoog er niet in zitten. Telstar staat halverwege het rechterrijtje. 

Pluspunt: Telstar is en blijft uniek op eerste divisie niveau
Minpunt: Er is structureel geld tekort in de regio IJmuiden om Telstar naar een hoger niveau te pushen.

OneTime tips
FC Emmen koerst stevig af op haven Eredivisie. De Drentenaren hoeven slechts foutloos blijven om de kampioensschaal de lucht in te steken. Wij denken dat SC Telstar niet gaat stunten in Emmen. De drie punten gaan volgens ons in Drenthe blijven. De odds voor een zege van FC Emmen zijn gesteld op 1.43.

Ondanks dat SC Telstar niet veel wedstrijden wint, scoort het vrijwel iedere wedstrijd. We spelen daarom BTTS: Ja tegen odds van 1.82.

Wij verwachten meer dan 2.5 doelpunten. Daarop staan de odds bij Jacks op 1.65.

FC Emmen - SC Telstar wordt vanmiddag om 16.45u gespeeld in Stadion De Oude Meerdijk in Emmen. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op ESPN. Je kunt de wedstrijd wel volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 uur geleden zei Brunsie:

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: FC Emmen - SC Telstar

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie. Koploper FC Emmen ontvangt in eigen huis SC Telstar.

FC Emmen
FC Emmen is de trotse koploper in de Keuken Kampioen Divisie en koerst af op directe promotie naar de Eredivisie. De ploeg van Dick Lukkien heeft het lang onaantastbare FC Volendam achterhaald en achter zich gelaten. Tegen Telstar hoopt FC Emmen de volgende stap richting de Eredivisie te zetten.

Pluspunt: FC Emmen heeft zich geweldig herstelt van de slechte competitiestart
Minpunt: Momenteel gaat er weinig fout in Emmen

SC Telstar
SC Telstar is bijna een synoniem voor de eerste divisie. De club uit Velsen speelt al meer dan veertig jaar onafgebroken op het tweede profniveau. Ook dit seizoen gaat de stap omhoog er niet in zitten. Telstar staat halverwege het rechterrijtje. 

Pluspunt: Telstar is en blijft uniek op eerste divisie niveau
Minpunt: Er is structureel geld tekort in de regio IJmuiden om Telstar naar een hoger niveau te pushen.

OneTime tips
FC Emmen koerst stevig af op haven Eredivisie. De Drentenaren hoeven slechts foutloos blijven om de kampioensschaal de lucht in te steken. Wij denken dat SC Telstar niet gaat stunten in Emmen. De drie punten gaan volgens ons in Drenthe blijven. De odds voor een zege van FC Emmen zijn gesteld op 1.43.

Ondanks dat SC Telstar niet veel wedstrijden wint, scoort het vrijwel iedere wedstrijd. We spelen daarom BTTS: Ja tegen odds van 1.82.

Wij verwachten meer dan 2.5 doelpunten. Daarop staan de odds bij jacks op 1.65.

FC Emmen - SC Telstar wordt vanmiddag om 16.45u gespeeld in Stadion De Oude Meerdijk in Emmen. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op ESPN. Je kunt de wedstrijd wel volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Leuk weer Brunsie! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is:

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Champions League voor vrouwen. Het FC Barcelona van Lieke Martens ontvangt Real Madrid. 

FC Barcelona
FC Barcelona won vorige week de eerste wedstrijd in Madrid met 1-3 en hoeft zich voor de wedstrijd van vanavond weinig zorgen te maken. De Catalaanse dames zijn op alle fronten beter dan de Madrileense vrouwen.

Pluspunt: FC Barcelona is titelverdediger in de Champions League
Minpunt: Weinig tegenstand in eigen land. Barcelona won alle 25 competitiewedstrijden die het tot nu toe speelde

Real Madrid
Het is alles behalve hosanna in Madrid. In de Spaanse competitie staat Real slechts vierde en na vanavond zit het Champions League seizoen er alweer op. 

Pluspunt: De kwartfinale in de Champions League halen is voor dit Real Madrid een goede prestatie.
Minpunt: Dit seizoen gaat het bij lange niet zo goed als men verwacht had.

OneTime tips
Dat FC Barcelona vanavond gaat winnen lijkt vrijwel een zekerheid. De odds voor een zege van de vrouwen van Barcelona staat bij Circus.nl genoteerd tegen 1.03. Om aan een voorspelling op winst voor de thuisploeg te verdienen, is het noodzakelijk om een handicap toe te kennen. Wij spelen een 3-Way Handicap van -2 op Barcelona tegen odds van 1.42.

In Madrid scoorde Real een doelpunt. Met de uitslag van 1-3 werden er vier doelpunten gescoord. Wij denken dat er vanavond vaker gescoord wordt. We spelen bij Circus.nl voor Over 4.5 doelpunten tegen odds van 2.23.

Wij denken niet dat het bij de rust nog gelijk staat. We tippen 1e helft winnaar: Barcelona tegen odds van 1.25 en zetten ook in op 1e helft: Over 1.5 doelpunten tegen odds van 1.66. Deze weddenschap combineren we door Opti Odds van Circus.nl te gebruiken. Deze combinatie levert ons odds van 2.075 op.

FC Barcelona - Real Madrid wordt vanavond om 18.45u gespeeld. De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. Je kunt de wedstrijd wel volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

11 minuten geleden zei Brunsie:

OneTime Match of the Day

 

OneTime tips
Dat FC Barcelona vanavond gaat winnen lijkt vrijwel een zekerheid. De odds voor een zege van de vrouwen van Barcelona staat bij Circus.nl genoteerd tegen 1.03. Om aan een voorspelling op winst voor de thuisploeg te verdienen, is het noodzakelijk om een handicap toe te kennen. Wij spelen een 3-Way Handicap van -2 op Barcelona tegen odds van 1.42.

 

Voor iedereen die een Circus account aanmaakt of heeft en op deze tip 20€ inzet verliest nooit!!! Maak een screenshot van deze bet en zet. hem neer in het forum (met je account dat je 20€ erop in gezet hebt) Je zult zien dat je wint zo niet mag je mij een tikkie sturen van €20,00. Mooier kunnen we het niet maken 🙂

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Voor iedereen die een Circus account aanmaakt of heeft en op deze tip 20€ inzet verliest nooit!!! Maak een screenshot van deze bet en zet. hem neer in het forum (met je account dat je 20€ erop in gezet hebt) Je zult zien dat je wint zo niet mag je mij een tikkie sturen van €20,00. Mooier kunnen we het niet maken
Kan de optie handicap - 2 niet vinden, er wordt alleen - 3 of - 3.5 aangeboden.
En bij de rest vd combi geeft hij aan dat het niet toegestaan is? Screenshot_20220330_144018.jpgScreenshot_20220330_143840.jpgScreenshot_20220330_143829_com.android.chrome.jpg

Verstuurd vanaf mijn VOG-L29 met Tapatalk

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@driekwart op het moment staat de 3-way handicap Barcelona -2 niet meer online.
Odds zijn dynamisch en weddenschappen worden regelmatig OTB (off the board) gehaald, al of niet tijdelijk.

Bij combiweddenschappen vindt er een controle plaats of dat de losse elementen aan elkaar gecorreleerd zijn.
Als dat het geval is, moeten de totale odds aangepast (verlaagd) worden, of aangegeven worden dat de weddenschap niet geaccepteerd wordt.

Speciaal voor mensen die graag combi-weddenschappen spelen, hebben bookmakers 'betbuilder' weddenschappen ontwikkeld.

In de Telegraaf zie ik dat Barcelona er op mikt om het stadion vol te krijgen, zal wel goede motivatie voor de thuisploeg zijn! 
https://www.telegraaf.nl/sport/1588341054/barcelona-hoopt-op-recordaantal-fans-bij-vrouwenduel-bijna-100-000

Link naar opmerking
Deel via andere websites

[mention=114]driekwart[/mention] op het moment staat de 3-way handicap Barcelona -2 niet meer online.
Odds zijn dynamisch en weddenschappen worden regelmatig OTB (off the board) gehaald, al of niet tijdelijk.
Bij combiweddenschappen vindt er een controle plaats of dat de losse elementen aan elkaar gecorreleerd zijn.
Als dat het geval is, moeten de totale odds aangepast (verlaagd) worden, of aangegeven worden dat de weddenschap niet geaccepteerd wordt.

Speciaal voor mensen die graag combi-weddenschappen spelen, hebben bookmakers 'betbuilder' weddenschappen ontwikkeld.
In de Telegraaf zie ik dat Barcelona er op mikt om het stadion vol te krijgen, zal wel goede motivatie voor de thuisploeg zijn! 
https://www.telegraaf.nl/sport/1588341054/barcelona-hoopt-op-recordaantal-fans-bij-vrouwenduel-bijna-100-000
Ah ok dan ben ik te laat dus, geen probleem. Principe van bet builder snap ik wel, maar zag ik daar niet specifiek staan. Wat ik niet helemaal begreep is dat 1 onderdeel van de bets van[mention=5843]brunsie[/mention] 2.23 was, maar totaal van de 3 odds 2.075 was..

Verstuurd vanaf mijn VOG-L29 met Tapatalk



Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: VfL Wolfsburg - Arsenal

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Champions League voor vrouwen. VfL Wolfsburg en Arsenal nemen het vanavond tegen elkaar op in de return van de kwartfinale van de Champions League. De eerste wedstrijd eindigde vorige week in een 1-1 gelijkspel.

VfL Wolfsburg
De Duitse vrouwen stevenden een week geleden in Londen af op een zege, maar moesten in de 89ste minuut toch een tegentreffer toestaan. Afgelopen weekend wonnen Die Wölfinnen met 1-4 van Eintracht Frankfurt, onder andere dankzij twee treffers van Jill Roord. Vandaag hoopt Wolfsburg door te pakken richting de halve finale van de Champions League. 

Pluspunt: Wolfsburg zit in een goede flow
Minpunt: Wellicht is het een nadeel dat er afgelopen weekend gevoetbald moest worden.

Arsenal
Arsenal kwam het afgelopen weekend niet in actie. De wedstrijd tegen de vrouwen van Tottenham Hotspur werd afgelast en daarom hebben de voetbalsters van The Gunners zich optimaal voor kunnen bereiden op de return tegen Wolfsburg.

Pluspunt: Arsenal begint fit en uitgerust aan de wedstrijd.
Minpunt: Vivianne Miedema scoorde slechts 1 doelpunt in de laatste drie wedstrijden.

OneTime tips
VfL Wolfsburg is vanwege het thuisvoordeel de favoriet voor deze wedstrijd. Circus.nl heeft de odds voor een zege van de Duitse vrouwen op 1.85 gesteld. Wij denken ook dat Wolfsburg gaat winnen, maar zijn er niet per se van overtuigd dat dit binnen 90 minuten gaat gebeuren. We spelen daarom voor de zekerheid op 1X tegen odds van 1.25.

Deze veilige voorspelling combineren we met een weddenschap op het eerste doelpunt. Wij denken dat Wolfsburg net als vorige week het eerst doel treft. We spelen derhalve eerste doelpunt: VfL Wolfsburg tegen odds van 1.52.

Onze Circus.nl opti-odds komen daarmee op 1.90.

Tot slot zetten we nog in op BTTS: Ja tegen odds van 1.55. Arsenal heeft immers een zekere Miedema in de spits lopen. 

VfL Wolfsburg - Arsenal wordt vanavond om 18.45u gespeeld. De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. Je kunt de wedstrijd wel volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: De Graafschap - FC Emmen

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie. De Graafschap ontvangt in eigen huis koploper FC Emmen, dat station Eredivisie al aan de horizon ziet verschijnen. 

De Graafschap
De Graafschap won afgelopen week voor het eerst in zes wedstrijden weer eens. De Doetinchemmers deden lang mee in de subtop van de Keuken Kampioen Divisie, maar moeten nu alle zeilen bijzetten om zich te verzekeren van een play-off ticket. Tegen FC Emmen zal het niet meevallen om de punten in eigen huis te houden. 

Pluspunt: De Graafschap weet weer wat winnen is.
Minpunt: Een club met Eredivisie-ambities mag geen inzinking hebben zoals De Graafschap die heeft (gehad).

FC Emmen
FC Emmen ruikt de stal. Het elftal van Dick Lukkien struikelde enkele weken geleden over laagvlieger Helmond Sport, maar legde daarna een foutloos parcours af waarbij er onder andere met 4-1 gewonnen werd van concurrent FC Volendam. Bij een zege op De Graafschap kan men in Drenthe de champagne voorzichtig koud gaan zetten. 

Pluspunt: FC Emmen is heel volwassen en constant en liet dit kalenderjaar pas in twee wedstrijden punten liggen.
Minpunt: De zware blessure van de in de winterstop aangetrokken spits Mart Lieder is een domper op de Drentse feestvreugde.

OneTime tips
FC Emmen gaat zich volgens ons niet meer van de wijs laten brengen. Waar FC Volendam bezweek onder de druk, gaat Emmen recht zo die gaat. Wij voorzien dan ook een overwinning voor FC Emmen tegen odds van 2.65 bij Circus.nl.

Circus.nl biedt een leuke combinatieweddenschap aan. Voorspel de winnaar en of beide teams tot scoren gaan komen. Je hebt de keuze uit 1X2 plus Ja/Nee. Wij selecteren de optie FC Emmen en Ja. De odds op een zege voor de Drenten en minimaal één doelpunt voor beide ploegen is genoteerd tegen odds van 6.05.

In drie van de laatste vier wedstrijden van FC Emmen en in twee van de laatste vier wedstrijden van De Graafschap werd er voor de pauze meer dan 1.5 doelpunten gescoord. Wij spelen daarom ook een weddenschap op 1e helft: Over 1.5 tegen odds van 3.00.

De Graafschap - FC Emmen wordt vanavond om 20.00u gespeeld. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op ESPN. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: FC Twente - PSV

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Eredivisie. Subtopper FC Twente ontvangt vandaag in eigen stadion kampioenskandidaat PSV.  

FC Twente
Het FC Twente van Ron Jans draait eigen geruisloos een topseizoen. De Tukkers staan vierde, slechts één punt achter Feyenoord. De kracht van dit FC Twente zit in degelijkheid. Keeper Lars Unnerstall hoeft pas 30x te vissen in 27 wedstrijden. 

Pluspunt: FC Twente heeft de keeper die bij PSV onder de lat had moeten staan.
Minpunt: Scoren is een issue voor FC Twente. Gemiddeld maken de Tukkers anderhalf doelpunt per wedstrijd.

PSV
PSV contracteerde afgelopen week de gedroomde opvolger van Roger Schmidt. Onder de Duitse oefenmeester doet PSV echter nog op drie fronten mee om de prijzen. PSV moet waken voor een slechte start na een interlandperiode. In september werd het Eindhovense momentum gebroken door een interlandbreak. Tegen FC Twente is het even puzzelen wie er aan de aftrap kunnen verschijnen, maar PSV kan het zich niet veroorloven om punten te laten liggen in de achtervolging op het wankele Ajax.

Pluspunt: Cody Gakpo, Jordan Teze en Ibrahim Sangaré lijken op tijd fit te zijn voor de wedstrijd tegen FC Twente.
Minpunt: PSV heeft de keeper die bij FC Twente onder de lat had moeten staan.

OneTime tips
PSV kan het zich simpelweg niet veroorloven om nat te gaan bij FC Twente, al is dat in het verleden een gevaarlijke tegenstander gebleken. Wij voorzien dat FC Twente het PSV echt heel moeilijk gaat maken, maar dat de punten uiteindelijk toch mee gaan naar Eindhoven. We tippen een zege voor PSV tegen odds van 1.83 bij Circus

PSV heeft met Joël Drommel een keeper in het doel staan die voor een topclub ontzettend veel doelpunten tegen krijgt. Dat is natuurlijk niet alleen de schuld van Drommel, maar de keeper heeft ook nog niet veel punten gepakt. Ook in Enschede gaat Drommel zijn doel niet schoon houden. BTTS: Ja tegen odds van 1.76.

Wij voorzien een wedstrijd die op en neer gaat en die veel van het doorzettingsvermogen van PSV gaat vergen. Het wordt volgens ons 2-3. Deze correcte score levert je bij Circus.nl 25x je inzet op. 

FC Twente - PSV wordt vanavond om 18.45u gespeeld. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op ESPN. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...