Spring naar bijdragen

OneTime Match of the Day


Brunsie

Aanbevolen berichten

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Trabzonspor - Fatih Karagümrük

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Turkse Süper Lig. Koploper Trabzonspor kan met een overwinning vanavond tegen Fatih Karagümrük een reuze stap naar de Turkse titel zetten. Bij winst van Trabzon en een verliesbeurt van Fenerbahçe morgen tegen Göztepe is de club uit het Noorden van Turkije officieel kampioen.  

Trabzonspor
Trabzonspor is al het hele seizoen een klasse apart in Turkije. De club profiteert optimaal van het mindere seizoen dat de traditionele Turkse topclubs collectief doormaken. Met het aantrekken van internationals als Marek Hamsik en Andreas Cornelius heeft de ploeg van aanvoerder Stefan Denswil een kwaliteitsimpuls gekregen die deze titel mogelijk maakt. 

Pluspunt: Trabzonspor is ontzettend constant en heeft geen inzinking gekregen.
Minpunt: De laatste drie wedstrijden werden niet gewonnen. 

Fatih Karagümrük
We hebben hier te maken met de ultieme middenmoter uit de Turkse competitie. De club won dertien wedstrijden, speelde er zeven gelijk en verloor er twaalf. Geen vuiltje aan de lucht qua degradatievoetbal, maar ook geen gooi naar een Europees ticket.

Pluspunt: In wedstrijden van Karagümrük vallen de laatste weken veel doelpunten
Minpunt: Niet in staat om een serie van resultaten neer te zetten.

OneTime tips
Trabzonspor zal na twee gelijke spelen en een nederlaag opnieuw willen aanknopen met een overwinning. De odds voor een zege van de thuisploeg staan op 1.50. Wij spelen hiervoor. 

Trabzonspor scoorde in de vier van de laatste zes wedstrijden die het speelde het eerste doelpunt. Karagümrük kreeg juist in vier van de zes wedstrijden het eerste doelpunt tegen. We spelen Eerste doelpunt: Trabzonspor tegen odds van 1.37.

Circus.nl biedt de wedoptie Clean Sheet aan. Wij denken dat de kans groot is dat Trabzonspor de nul houdt vanavond en spelen deze weddenschap tegen odds van 2.24.

Trabzonspor - Fatih Karagümrük wordt vanavond om 19.30u gespeeld in het Senol Günes Stadion in Trabzon.  De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Manchester City - Liverpool

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de halve finale van het FA Cup toernooi. Na de zinderende clash van afgelopen zondag plaatsten Manchester City en Liverpool zich doordeweeks allebei voor de halve finales tussen de Champions League. Vandaag treffen beide ploegen elkaar weer in de halve finale van de FA Cup

Manchester City
Manchester City speelde de laatste twee wedstrijden tegen twee totaal verschillende tegenstanders. Tegen Liverpool maakten The Citizens het spel, maar tegen Atlético Madrid toonde de ploeg van Guardiola ook dat het kan overleven op wilskracht. Dat zou vandaag ook wel eens van doorslaggevende waarde kunnen zijn.

Pluspunt: Manchester City kan strijd leveren als het met mooi voetbal niet lukt.
Minpunt: Het drukke programma van City kan ergens zijn tol gaan eisen. Voetballers zijn geen robots.

Liverpool
Liverpool hoefde afgelopen woensdag niet tot het gaatje te gaan om Benfica uit te schakelen in de kwartfinale van de Champions League. Vanmiddag zal Jürgen Klopp zijn beste elf spelers weer opstellen. Er zal Liverpool veel aan gelegen zijn om Manchester City uit te schakelen aangezien de aanval op de koppositie in de Premier League afgelopen zondag is afgeslagen.

Pluspunt: Liverpool kan wat frisser zijn omdat het woensdag een gemakkelijkere opdracht had.
Minpunt: Het rouleren van spelers kan ook het ritme van een elftal breken. 

OneTime tips
Het was afgelopen weekend een fantastisch en boeiend voetbalgevecht tussen deze twee teams en dat belooft het vandaag opnieuw te worden. Deze wedstrijd zou pas weleens beslist kunnen worden in de verlenging of na strafschoppen. Wij voorspellen gelijkspel tegen odds van 3.50 in reguliere speeltijd en plaatst zich voor finale: Manchester City tegen odds van 1.73.

Gescoord wordt er sowieso door beide ploegen. Afgelopen zondag bleken beide aanvallen plagen voor de andere verdediging. BTTS: Ja tegen odds van 1.59

Manchester City - Liverpool wordt vanavond om 16.30u gespeeld in het Etihad Stadium in Manchester.  De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op Kanaal 14 (Ziggo Sport). Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: PSV - Ajax

Onze wedstrijd van vandaag is de finale van het TOTO KNVB bekertoernooi tussen PSV en Ajax. Voor die gelegenheid hebben we ook de odds van de TOTO er eens bijgepakt. Als je speelt bij TOTO heb je waarschijnlijk een mail gekregen waarmee je een freebet voor de bekerfinale kunt verdienen. Die nemen we mee in onze tips. 

PSV
De dreun kwam in Eindhoven keihard aan. PSV had Leicester City in de touwen, maar liet de tegenstander ontsnappen. Of dat te maken heeft met het wisselbeleid van Roger Schmidt? Laten we de statistieken voor zichzelf spreken: PSV won onder Schmidt nog geen wedstrijd die er daadwerkelijk om ging. Dat is pijnlijk. Niet alleen voor PSV, maar zeker ook voor de vertrekkende Duitse trainer die in Eindhoven simpelweg te weinig gebracht heeft. Als PSV vanavond de finale wint is dat een doekje voor het bloeden dat er naast de halve finale in de Conference League en de landstitel is gegrepen. Verliest PSV, dan het seizoen (opnieuw) als een nachtkaars uit.

Pluspunt: PSV hoeft de aandacht niet meer te verdelen over meerdere prijzen. Vandaag moet het gebeuren om het seizoen te redden.
Minpunt: Het PSV van Schmidt staat er nooit in finales. Vandaag moet met die tendens gebroken om een resultaat te behalen.

Ajax
Ajax is al struikelend maar telkens net niet vallend (en dat is ook een kwaliteit) op weg naar de titel. De Amsterdammers werden onnodig te vroeg uitgeschakeld in de Champions League en kunnen vandaag de eerste prijs van het seizoen pakken. Keeper André Onana maakte de laatste weken te veel fouten en wordt vervangen door Maarten Stekelenburg, die terug is van een blessure. Mo Ihattaren, die eerder dit seizoen na veel irritaties vertrok bij PSV, zit bij de Amsterdamse wedstrijdselectie. 

Pluspunt: De druk van het moeten ligt niet bij Ajax en daar kunnen de Amsterdammers van profiteren.
Minpunt: Ajax ontsnapte de laatste weken een paar keer tegen mindere tegenstanders. Tegen PSV zal het niveau omhoog moeten.

OneTime tips
Ajax start volgens de bookmakers als favoriet, maar het is PSV dat alles te verliezen heeft. Winnen de Eindhovenaren de beker niet, dan mag Kapittel Schmidt als een mislukking beschouwd worden. Wij tippen een overwinning van PSV tegen odds van 4.00 bij TOTO.

Wanneer je pre-match wedt op de bekerfinale tegen minimale odds van 1.60 zoals wij doen, krijg je een freebet ter waarde van je inzet voor een live weddenschap in de finale. Wij zouden deze bet vroeg in de wedstrijd inzetten op Eran Zahavi 2 of meer schoten op doel.

PSV moet gaan stormen om te winnen. Dat betekent Ajax direct bij de keel grijpen. We anticiperen met onze weddenschappen PSV op voorsprong na exact 10 minuten tegen odds van 9.00 en PSV scoort in het eerste kwartier tegen odds van 6.00 op een vroege Eindhovense storm. 

Ajax heeft de spits die PSV zou graag had gehad. Sebastian Haller heeft geen drie kansen nodig om een doelpunt te maken. De Franse Ivoriaan staat hoog genoteerd voor een treffer in de finale. Omdat wij denken dat PSV er met de beker vandoor gaat spelen we de weddenschap Speler scoort en verliest op Haller tegen odds van 15.00. 

PSV - Ajax wordt vanavond om 18.00u gespeeld in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op ESPN. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: AC Monza - Brescia

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de top van de Italiaanse Serie B. De best presterende thuisploeg neemt het op tegen de best presterende uitploeg: AC Monza ontvangt vanavond Brescia.

AC Monza
Geen ploeg die dit seizoen beter presteert in eigen stadion dan AC Monza. De club uit de plaats die vooral bekend is vanwege het racecircuit doet serieus mee om promotie naar de Serie A. Met nog vier speelronden op het programma staat Monza tweede. Dat heeft het vooral te danken aan de thuiswedstrijden. 39 van de 63 punten werden in eigen stadion gepakt.

Pluspunt: Van de 17 thuiswedstrijden werden er slechts twee verloren.
Minpunt: In eigen stadion heeft AC Monza weinig minpunten. 

Brescia
Brescia doet ook nog volledig mee in de strijd om de Serie A-tickets. Brescia staat vierde en behaalde juist meer punten dan welk ander team ook in uitwedstrijden. Liefst 33 van de 61 punten werden op vreemde bodem behaald. Daarbij dient wel de kanttekening gemaakt te worden dat Brescia niet één van de laatste vijf uitwedstrijden won. 

Pluspunt: Ondanks een mindere serie op vreemde bodem verliest Brescia nauwelijks. 
Minpunt: Vier punten uit de laatste vijf uitwedstrijden heeft Brescia doen dalen op de ranglijst.

OneTime tips
De Serie B is de competitie waarin procentueel de kans op een gelijkspel het grootst is. Monza speelde dit seizoen negen van 34 wedstrijden gelijk, Brescia zelfs 13. Het loont de moeite om te wedden op een gelijkspel. De odds daarop staan voor deze wedstrijd op 3.15. Wij spelen echter voor een zege van de thuisploeg die recentelijk op eigen bodem beter in vorm is dan Brescia in uitduels. Winst voor AC Monza tegen odds van 2.17 bij Circus is onze wedtip.

AC Monza maakte in zes van de laatste zeven wedstrijden die het speelde het eerste doelpunt. Wij tippen dan ook dat de thuisploeg als eerste tot scoren komt. De odds hierop staan op 1.84.

AC Monza hield in de laatste drie thuiswedstrijden de nul. Brescia scoorde in de laatste uitwedstrijd niet, maar scoorde in de vier voorgaande telkens één doelpunt. Daarom spelen we voor BTTS: Ja tegen odds van 1.82.

AC Monza - Brescia wordt vanavond om 21.00u gespeeld in U Power Stadium in Monza. De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. Je kunt de wedstrijd wel volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Liverpool - Manchester United

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de top van de Premier League. Liverpool moet winnen van het dolende Manchester United om in het spoor van Manchester City te blijven.

Liverpool
Het zijn aansprekende wedstrijden die Liverpool dezer dagen afwerkt. Twee keer Benfica en twee keer Manchester City kregen de Reds van Jürgen Klopp tegenover zich en verloren werd er niet. Vanavond komt Manchester City op bezoek en dient er wederom een topaffiche gewonnen worden om de droom van de quadruple in leven te houden. 

Pluspunt: Liverpool speelt louter topwedstrijden en struikelt niet.
Minpunt: De vermoeidheid bij de basisspelers zal ongetwijfeld toenemen. 

Manchester United
Manchester United is in de race voor een plaats in de Champions League van volgend seizoen, maar de achterstand op Tottenham Hotspur is flink en Arsenal staat er in principe beter voor. Erik ten Hag zal wellicht genoegen moeten nemen met Europa League voetbal volgend seizoen. Cristiano Ronaldo ontbreekt bij Man U in deze cruciale fase van het seizoen vanwege intrieste privé omstandigheden. 

Pluspunt: Bruno Fernandes lijkt ondanks een auto-ongeluk klaar om te spelen tegen Liverpool.
Minpunt: De verdediging is met aanvoerder Harry Maguire voorop al het hele seizoen een zorgenkindje.

OneTime tips
Een team in topvorm en in het ritme van topwedstrijden neemt het vanavond op tegen een team dat niet van Everton kan winnen, hun sterspeler voorlopig kwijt is en een loodzwaar programma heeft. Er moet volgens ons een klein wonder gebeuren wil United punten overhouden aan het treffen met Liverpool. Wij tippen een zege voor de thuisclub tegen odds van 1.36 bij Circus.

Zonder Cristiano Ronaldo wordt het lastig scoren voor Manchester United. De Portugees maakte 15 treffers in 26 wedstrijden en bereidde drie doelpunten voor. Bruno Fernandes scoorde negen keer en het is maar de vraag of hij aan de aftrap verschijnt. Wij spelen voor BTTS: Nee tegen odds van 2.03.

Heb je nog geen account bij Circus en geloof je er wel in dat beide teams tot scoren gaan komen, dan kun je vandaag na het aanmaken van een je account de Super Odds op deze wedstrijd claimen. Je krijgt dan als beide teams inderdaad scoren 10x je inleg terug.

Er staat dit seizoen geen maat op Mohamed Salah. De Egyptenaar scoorde al twintig keer en gaf elf keer de beslissende pass. Wanneer Salah vanavond scoort levert je dat 1.87x je inleg op, tenzij je voorspelt dat Salah het eerste of laatste doelpunt van de wedstrijd maakt. Dan zijn de odds op een treffer 4.25.

Liverpool - Manchester United wordt vanavond om 21.00u gespeeld op Anfield Road in Liverpool. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op Ziggo Sport. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Angers - Paris Saint-Germain

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Franse Ligue 1. Paris Saint-Germain kan bij winst in Angers vanavond kampioen worden als Olympique Marseille punten morst tegen Nantes.
 
Angers
Angers bevindt zich in de tweede helft van de Franse middenmoot en moet nog een paar punten halen om zichzelf helemaal zeker te voelen over klassebehoud. De laatste weken zit de klad in de resultaten en tegen PSG is het niet waarschijnlijk dat de punten in eigen stadion gehouden worden.

Pluspunt: Met Angelo Fulgini loopt er een speler met extra kwaliteiten rond op het middenveld.
Minpunt: Vier van de laatste vijf wedstrijden werden niet gewonnen. Angers is nog niet veilig.

Paris Saint-Germain
Paris Saint-Germain is ook dit seizoen weer de beste van Frankrijk, wat gezien de selectie die trainer Mauricio Pochettino tot zijn beschikking heeft geen grote verrassing is. Internationaal is het seizoen mislukt en daar worden spelers en trainers in Parijs harder op afgerekend dan op het behalen van een nieuwe nationale titel. 

Pluspunt: Parijs kan zich bij winst van PSG en puntverlies van Marseille tegen Nantes op gaan maken voor een nieuw titelfeest.
Minpunt: Eigenlijk boeit dat titelfeest helemaal niemand, de missie om de Champions League te winnen is wederom vroegtijdig gestrand. 

OneTime tips
Normaliter wint Paris Saint-Germain dit soort wedstrijden met hun ogen dicht. We kunnen dan ook niet anders doen dan een overwinning voor de koploper voorspellen. De outright odds hierop zijn met 1.53 al niet verkeerd, maar wij spelen voor een handicap van -1. De odds daarop zijn bij Circus gesteld op 1.82. 

Kylian Mbappé maakt dit seizoen het mooie weer in Ligue 1. De spits van PSG scoorde al 21 doelpunten en staat ook bovenaan het lijstje met assists met 14. Een doelpunt van Mbappé levert je tegen Angers 1.79 keer je inleg op.

Angers scoorde de afgelopen vier competitiewedstrijden vijf doelpunten, maar we zien het tegen PSG niet tot scoren komen ondanks dat de verdediging van de Parijzenaren al dertig keer gepasseerd is. BTTS: Nee tegen odds van 2.04. 

Angers - Paris Saint Germain wordt vanavond om 21.00u gespeeld in het Stade Raymond Kopa in Angers. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op Ziggo Sport in een schakelprogramma. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Burnley - Southampton

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Premier League. Het Burnley van Wout Weghorst moet in deze fase van de competitie alle zeilen bijzetten om Premier League voetbal vast te houden. Niets minder dan drie punten zijn goed genoeg. 
 
Burnley
Burnley bevindt zich in een penibele situatie. De afstand tot de veilige zeventiende plaats bedraagt vier punten en afgelopen zaterdag verloor Burnley middenvelder Ashley Westwood met een horrorblessure. Vandaag moet er gewonnen worden van Southampton om zicht te blijven houden op lijfsbehoud.

Pluspunt: Burnley pakt geregeld zijn puntjes, maar heeft de pech dat concurrenten dat ook doen.
Minpunt: Kwalitatief is de selectie niet gelijkwaardig aan die van Everton of Aston Villa.

Southampton
Southampton won afgelopen weekend verrassend van Arsenal en die zege kwam niets te vroeg. De ploeg uit het Zuiden van Engeland was aan een slechte reeks bezig, waarbij natuurlijk vooral de 0-6 tegen Chelsea pijnlijk was.

Pluspunt: Southampton staat ondanks de mindere resultaten stevig in de middenmoot.
Minpunt: Southampton won slechts één van de laatste zes wedstrijden.

OneTime tips
Burnley moet. De ploeg moet drie punten halen om de druk op Everton te houden. Wij voorspellen een team dat alles op alles zet om te winnen met Wout Weghorst voorop. We spelen voor een zege van Burnley tegen odds van 2.60. 

Wout Weghorst scoorde afgelopen weekend namens Burnley tegen West Ham United en zal vanavond weer het verschil moeten maken. Een doelpunt van de Nederlandse spits wordt gewaardeerd tegen odds van 2.95.

Burnley hield voor het laatst op 23 februari tegen Tottenham de nul. We spelen dan ook voor BTTS: Ja tegen odds van 1.70 en Over 2.5 doelpunten tegen odds van 1.92 

Burnley - Southampton wordt vanavond om 20.45u gespeeld op Turf Moor in Burnley. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op Ziggo Sport. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: FC Den Bosch - FC Volendam

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie. FC Volendam kan vanavond promoveren als het in en tegen Den Bosch wint. Een gelijkspel is ook voldoende voor promotie als FC Eindhoven niet wint van Telstar.

FC Den Bosch
Bij FC Den Bosch begon het seizoen hoopvol. Een nieuwe eigenaar zorgde voor een frisse wind, maar na het vertrek van eerst Roy Kuipers en later Jizz Hornkamp rest er voor Den Bosch niets anders dan een positie in het rechterrijtje. 

Pluspunt: De laatste drie wedstrijden werden gewonnen. Volendam is gewaarschuwd.
Minpunt: Tegen de topploegen geeft Den Bosch niet thuis dit seizoen.

FC Volendam
Na bijna driekwart seizoen bovenaan te hebben gestaan, stortte het bouwwerk van Wim Jonk in maart enigszins in. Net op tijd was Volendam weer bij de les om directe promotie te bewerkstelligen. Bij een goed resultaat vanavond mag de ‘heen en weer’ te water gelaten worden.

Pluspunt: Robert Mühren maakte niet alleen 27 doelpunten, hij bereidde er ook nog eens 11 voor.
Minpunt: De titel verdween na de slechte periode in maart uit zicht.

OneTime tips
FC Volendam gaat met de eindstreep in zicht volgens ons vanavond geen fouten meer maken. Wij tippen een zege voor de wijdbroeken tegen odds van 1.78.

FC Den Bosch draait lekker momenteel, maar voor een play-off ticket komt de opleving te laat. Wel verwachten we dat Den Bosch het Volendam moeilijk gaat maken. We spelen dan BTTS ook op ja tegen odds van 1.46.

We verwachten een open, aantrekkelijke wedstrijd in De Vliert waarbij het aantal doelpunten best eens hoog kan zijn. We spelen voor Over 3.5 tegen odds van 2.09.

FC Den Bosch - FC Volendam wordt vanavond om 20.00u gespeeld in De Vliert in Den Bosch. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op ESPN in een schakelprogramma. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: NEC - Ajax

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Eredivisie. Lijstaanvoerder Ajax gaat op bezoek in de Bloedkuul in Nijmegen. Na de nederlaag in de bekerfinale tegen PSV, de bevestiging van het vertrek van Erik ten Hag en de smeulende onrust in de spelersgroep is het de vraag hoe Ajax voor de dag gaat komen. 
 
NEC
NEC draait een uitstekend seizoen op het hoogste niveau. De Nijmegenaren kenden een dramatische eerste wedstrijd tegen Ajax en werden in Amsterdam van het kastje naar de muur getikt. Die rekening wil men in Nijmegen graag vereffenen.  

Pluspunt: NEC is geen moment in degradatiezorgen gekomen.
Minpunt: Het realistische voetbal van Rogier Meijer nodigt niet uit tot popcorn en cola op de bank om eens van een goede wedstrijd te genieten.

Ajax
Bij Ajax is het al enige weken met de hakken over de sloot, maar in de bekerfinale tegen PSV waren twee superieure Eindhovense minuten voldoende om in de sloot te plonsen. Tegen NEC moet Ajax oppassen dat het de titelstrijd niet terug spannend maakt. 

Pluspunt: Ajax is by far de meest scorende ploeg in de Eredivisie.
Minpunt: De trainer vertrekt, aan diverse spelers wordt getrokken en keeper Onana heeft voor veel chagrijn in de selectie gezorgd. Het is wel eens rustiger in Amsterdam geweest.

OneTime tips
Als Erik ten Hag zijn spelers ondanks alle afleidingen gemotiveerd krijgt om de drie punten te behalen is dat voor Ajax een flinke stap in de richting van het kampioenschap. Wij tippen een zege voor Ajax tegen odds van 1.22. Gezien de vorm van de laatste weken durven we geen handicap te spelen op Ajax.

We spelen over Over 2.5 doelpunten tegen odds van 1.38 en BTTS: Ja tegen odds van 1.91.

We maken van die voorspellingen een bet builder bij TOTO en komen tot een totaal aan odds van 2.40.  

NEC - Ajax wordt vanmiddag om 16.30u gespeeld in De Goffert in Nijmegen. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op ESPN. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Sassuolo - Juventus

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Serie A. Juventus zal geen serieuze titelambities meer hebben, maar zal wel nog de nodige punten moeten pakken om Champions League voetbal veilig te stellen voor het komende seizoen. 
 
Sassuolo
Sassuolo is een keurige middenmoter in de Serie A. De club speelt al een aantal seizoenen op het hoogste niveau en flirt zelfs zo nu en dan met Europees voetbal. Dit seizoen ligt Europees voetbal niet in de lijn van de verwachting. Sassuolo hoopt het seizoen op een nette manier uit te spelen.  

Pluspunt: Geen degradatie stress
Minpunt: Weinig weer om voor te spelen, behalve de wedstrijdpremie. 

Juventus
Juventus wordt dit seizoen voor het tweede seizoen op rij geen kampioen van Italië. Dat is niet conform de ambitie van de familie Agnelli. De lat moet in Turijn weer omhoog, maar de komende weken staat vooral in het teken van het veiligstellen van Champions League voetbal. Drie punten tegen Sassuolo moet een mooi begin zijn.

Pluspunt: Juventus heeft geen moeite met scoren. In bijna elke wedstrijd komt De Oude Dame wel tot scoren.
Minpunt: Drie van de laatste vijf wedstrijden werden niet gewonnen. 

OneTime tips
Een wedstrijd tussen Sassuolo en Juventus wordt normaliter gewonnen door de ploeg uit Turijn. Een overwinning voor Juventus staat bij TOTO gequoteerd tegen odds van 1.85. 

Juventus telde afgelopen winter meer dan 150 miljoen neer voor spits Dusan Vlahovic van Fiorentina. Langzaam maar zeker begint de spits deze transfersom terug te betalen. Een doelpunt van Vlahovic vanavond levert je 1.91x je inleg op. Scoort de aanvaller als eerste dan levert dat 4.40 keer je inleg op. 

Ook Sassuolo heeft een makkelijk scorende spits onder contract staan. Gianlucca Scamacca redde het niet bij PSV, maar is bij Sassuolo een goede Serie A-spits geworden. Mede door zijn aanwezigheid tippen we BTTS: Ja tegen odds van 1.60.

Sassuolo - Juventus wordt vanavond om 21.00u gespeeld in het Mapei Stadium in Sassuolo. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Manchester City - Real Madrid

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Champions League. In de eerste halve finale ontvangt Manchester City in eigen huis Real Madrid voor een op het oog zinderende clash.
 
Manchester City
Voor Manchester City is dezer dagen de ene topwedstrijd na de andere. The Citizens zijn in een felle titelstrijd verwikkeld met Liverpool en rekende in kwartfinale in een hevig gevecht af met Atlético Madrid. Het ultieme doel van de City Football Group is het winnen van Champions League. De tweede finale op rij lonkt. 

Pluspunt: Manchester City is tot nu toe ongeschonden uit deze tropenweken gekomen.
Minpunt: Het elftal van Guardiola piept en kraakt onder de wedstrijddruk.

Real Madrid
Real Madrid is niet in een titelstrijd verwikkeld, maar stevent al even op een nieuwe landstitel. In de Champions League werd het tegen Chelsea nog ongemeen spannend, maar Luka Modric nam de Koninklijke hoogstpersoonlijk bij de hand en dat bezorgde Madrid een plek in de halve finale. Real is recordhouder overwinningen van de Champions League en hoopt een nieuwe Cup met de grote oren aan de prijzenkast toe te kunnen voegen. 

Pluspunt: Real heeft spelers met zo’n grote individuele klasse dat het team niet in de wedstrijd hoeft te zitten om de wedstrijd te kunnen beslissen. 
Minpunt: Chelsea toonde aan dat Real op internationaal niveau kwetsbaar is.

OneTime tips
Manchester City is in eigen de grote favoriet volgens de bookmakers. Wij volgen de TOTO in hun odds. Zij bieden 1.51 op een zege van Manchester City. Dat is precies voldoende om een free bet voor een live weddenschap vrij te spelen. 

Real Madrid zal zelf niet massaal ten aanval trekken. Trainer Ancelotti zal Manchester City aan de bal laten en proberen de cadans van City te onderbreken voordat de Engelsen gevaarlijk kunnen worden. Wij verwachten een City dat wil stormen, maar de vraag is of de fitheid van de Engelsen goed genoeg is om dat langere tijd vol te houden. Wij spelen voor desondanks voor Over 1.5 doelpunten in de eerste helft tegen odds van 2.43.

Manchester City is wat ons betreft de ploeg die als eerste tot scoren gaan komen. De odds hierop staan genoteerd op 1.39.

Manchester City - Real Madrid wordt vanavond om 21.00u gespeeld in het Etihad Stadium in Manchester. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op Ziggo Sport en RTL7. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Liverpool - Villarreal

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Champions League. In de tweede halve finale ontvangt Liverpool in eigen huis Villarreal waar het als favoriet het veld zal betreden.

Liverpool
Voor Liverpool zijn het drukke weken. Het kunnen ook bijzonder lucratieve weken worden. De ploeg van trainer Jürgen Klopp won reeds de League Cup, staat in de finale van de FA Cup, de Engelse titelstrijd met Manchester City is nog lang niet beslist en de weg naar de Champions League finale ligt wagenwijd open. Het is aan Van Dijk en de zijnen om de favorietenrol waar te maken.

Pluspunt: Liverpool is in absolute bloedvorm
Minpunt: Een moment van onachtzaamheid ligt op de loer

Villarreal
Villarreal schakelde in kwartfinale Bayern München uit. Dat zal ongetwijfeld tot lachende gezichten hebben geleid in Liverpool, maar de prestatie van de Spanjaarden toont ook aan dat Villarreal een gevaarlijke ploeg is. Aan de hand van de Nederlandse spits Arnaut Danjuma kan de Engelse verdediging het best lastig krijgen met de nummer 7 uit de Primera Division.

Pluspunt: Villarreal heeft vanavond niets te verliezen
Minpunt: -

OneTime tips
Liverpool is topfavoriet en wordt geacht deze eerste halve finale in eigen huis te winnen. Villarreal toonde echter tegen Bayern München aan dat het een harde noot is om te kraken. Toch denken wij dat Liverpool vooral in de voorhoede voldoende kwaliteit heeft om het verschil te maken. We spelen op Liverpool - 1 tegen odds van 1.82

Als iemand bij Liverpool het verschil kan maken is het Mohamed Salah wel. De Egyptenaar is statistisch bezig aan het beste seizoen van zijn carrière. Een doelpunt van Salah staat gequoteerd bij de TOTO tegen odds van 1.80. Wedden op Salah als maker van het eerste doelpunt kan ook. Dit levert je 3x je inleg op.

Net als gisteren bij Manchester City - Real Madrid verwachten we een kleine storm van de thuisploeg in de openingsfase. We voorspellen dan ook dat Liverpool als eerste tot scoren gaat komen. Je kunt deze weddenschap spelen tegen odds van 1.30.

Liverpool - Villarreal wordt vanavond om 21.00u gespeeld op Anfield Road in Liverpool. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op Ziggo Sport en RTL7. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Feyenoord - Olympique Marseille

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Europa Conference League. Feyenoord ontvangt in de eigen Kuip Olympique Marseille en hoopt in de eerste wedstrijd van het tweeluik een basis te leggen voor een verrassende finaleplaats.

Feyenoord
Feyenoord is twintig jaar na de UEFA Cup winst bezig aan nieuwe Europese zegetocht. Het Europese seizoen van de Rotterdammers begon in juli 2021 met 0-0 tegen FC Drita. Weinig Rotterdamse fans zullen rekening gehouden hebben met een geweldige Europese campagne. Tegen Olympique Marseille waant Feyenoord zich niet kansloos. 

Pluspunt: Feyenoord heeft met Sinisterra, Linssen en Dessers spelers die ook kunnen scoren als Feyenoord wat minder in de wedstrijd zit.
Minpunt: Het ontbreken van Justin Bijlow is een aderlating voor de Rotterdammers. Reservekeeper Marciano is niet van hetzelfde niveau. 

Olympique Marseille
Olympique Marseille is terug aan de Franse top en spreekt dit seizoen ook Europees een stevig woordje mee. De Zuid-Fransen begonnen dit seizoen in de Europa League, maar een derde plaats in de poule was niet voldoende om zich voor de knock-out fase van het tweede Europese toernooi te plaatsen. Gelukkig was daar het vangnet van de Conference League, waarin Marseille achtereenvolgens Qarabag, FC Basel en PAOK Saloniki uitschakelde om nu Feyenoord te treffen.

Pluspunt: Met spelers als Dimitri Payet, Arek Milik en Cengiz Ünder heeft Marseille een hele gevaarlijke voorhoede.

Minpunt: Olympique verliest niet zo vaak. Het verloor slechts 9 van de 50 officiële wedstrijden die het tot dit moment speelde. Dat is minder dan 20%. 

OneTime tips
Feyenoord hoeft niet per se bang te zijn voor Olympique Marseille, maar de Fransen zijn geen no-no’s. Olympique is het enige team in Frankrijk dat PSG een beetje bij kan houden. Dan kun je wel wat. Het is wellicht niet populair, maar de odds voor een zege zijn met 3.70 bij Circus dermate aantrekkelijk dat wij een zege voor de bezoekers tippen. 

BTTS: Ja tegen odds van 1.63 lijkt ons waarschijnlijk. Beide teams hebben spelers die met een individuele actie kunnen scoren. 

We spelen voor het voorspellen van een correcte uitslag een multiscore. We opteren voor 1-2 | 1-3 | 1-4 tegen odds van 8.90.

Feyenoord - Olympique Marseille wordt vanavond om 21.00u gespeeld in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op Veronica. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: FC Eindhoven - FC Emmen

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie. Nummer 3 FC Eindhoven ontvangt lijstaanvoerder FC Emmen. Voor beide ploegen staat er genoeg op het spel om er een sensationele wedstrijd van te maken. 

FC Eindhoven
FC Eindhoven kent een fantastisch seizoen en de derde plaats in de eindrangschikking lonkt. De Eindhovenaren zijn echter nog niet zeker van de beste uitgangspositie voor het play-offs. Excelsior en ADO Den Haag liggen op de loer. FC Eindhoven kan het zich vanavond niet permitteren om figurant om het Emmense kampioensfeestje te zijn.

Pluspunt: Beste seizoen in jaren voor de Eindhovenaren
Minpunt: Dat nu al bekend is geworden dat sommige spelers FC Eindhoven aan het eind van het seizoen gaan verlaten kan demotiverend werken.

FC Emmen
Het verhaal van FC Emmen is bekend. Na de degradatie uit de Eredivisie hield men vertrouwen in trainer Dick Lukkien. Er volgde een slechte start in de Keuken Kampioen Divisie, maar toen de Emmer trein eenmaal begon te rijden, was er ook geen houden meer aan. Vanavond kan FC Emmen de kroon op het seizoen zetten door kampioen te worden.

Pluspunt: Emmen is al zeker van promotie dus het hoofddoel is bereikt.
Minpunt: Nu de titel nog weggeven zou doodzonde zijn

OneTime tips
Vanavond staan in het Jan Louwers Stadion twee winnaars van dit seizoen tegenover elkaar. In de slotfase van het seizoen kunnen er in de Keuken Kampioen Divisie rare dingen gebeuren. We hopen op een knotsgekke wedstrijd die eindigt in 4-4 of een ander gelijkspel. De odds voor een puntendeling staan bij BetCity.nl op 3.60.

We verwachten dat beide teams sowieso gaan scoren. FC Eindhoven is in eigen stadion één van de betere teams in de KKD. De odds voor BTTS: Ja staan op 1.70.

Ons voorgevoel zegt ons dat we een doelpuntrijke wedstrijd mogen verwachten. We spelen dan ook voor Over 3.5 doelpunten tegen odds van 3.25.

Voor de fun zetten we daadwerkelijk een euro op de correct uitslag 4-4. Deze levert odds van 276x onze inleg op. 

FC Eindhoven - FC Emmen wordt vanavond om 20.00u gespeeld in het Jan Louwers Stadion in Eindhoven. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op ESPN. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Real Madrid - Espanyol

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Spaanse Primera Division. Real Madrid ontvangt vanmiddag Espanyol. Als de koploper niet verliest mag het zich kampioen van Spanje noemen. 

Real Madrid
Real Madrid leverde dinsdagavond een waanzinnig voetbalgevecht in Manchester en zal vandaag opnieuw aan de bak moeten. In het eigen Santiago Bernabeu komt Espanyol op bezoek en kan de landstitel heroverd worden op stadsgenoot Atlético. Trainer Carlo Ancelotti kan met het oog op de return tegen Manchester City weleens kiezen voor een ander elftal.

Pluspunt: Real heeft marge genoeg. Als het vandaag geen kampioen wordt, wordt het dat volgende week wel.
Minpunt: Geen

Espanyol
Espanyol heeft wel eens betere seizoenen gespeeld dan dit. De club heeft nog een paar puntjes nodig om helemaal zeker te zijn van lijfsbehoud. Dat moet met nog vijf wedstrijden op het programma normaliter wel lukken. Bij de tweede club van Barcelona is al veel op het volgende seizoen gericht. 

Pluspunt: Espanyol verkeerd niet in acuut degradatiegevaar
Minpunt: Europees voetbal is geen moment in beeld geweest.

OneTime tips
We geloven niet dat Real Madrid op volle oorlogssterkte aan zal treden. De reservespelers zullen vandaag de kans krijgen en dienen minimaal een punt te pakken tegen Espanyol. Wij verwachten een bijzonder zakelijk Real Madrid dat geen glansrijke kampioenswedstrijd wil spelen en net als Espanyol genoegen neemt met een gelijkspel. Odds voor een salonremise staan op 4.80.

BTTS spelen we op Nee. We geloven niet dat Espanyol tot scoren gaat komen (en betwijfelen of Real gaat scoren). De odds op BTTS: Nee staat op 1.89.

De correcte uitslag 0-0 levert bij Circus odds van 14.00 op. 

Real Madrid - Espanyol wordt vanmiddag om 16.15u gespeeld in het Santiago Bernabeu Stadion in Madrid. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op Ziggo Sport. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Duitse Bundesliga. Nummer 3 Bayer Leverkusen ontvangt middenmoter Eintracht Frankfurt, dat helemaal gefocust is op het behalen van de Europa League finale.

Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen is een van de meeste spectaculaire ploegen van Duitsland en is hard op weg naar de Champions League. De achterstand op Borussia Dortmund is te groot om nog voor de tweede plaats te gaan. Drie punten tegen Eintracht Frankfurt zouden zeer welkom zijn op SC Freiburg weer op achterstand te zetten.

Pluspunt: Leverkusen treft een tegenstander met een ander objectief
Minpunt: Kan sprake zijn van enige onderschatting

Eintracht Frankfurt
Bij Eintracht Frankfurt staat alles al in het teken van donderdag. Dan moet de 2-1 zege op West Ham United in de halve finale van de Europa League verdedigd worden. De wedstrijd tegen Leverkusen is eigenlijk niets anders dan een lastig tussendoortje voor de ploeg die al zes wedstrijden op rij niet gewonnen heeft in de Bundesliga.

Pluspunt: Spelers blijven in het ritme door wedstrijden te spelen. Toch verwachten we niet de sterkste elf Frankfurters aan de aftrap.
Minpunt: Ondanks de begrijpelijke focus op de Europa League is zes wedstrijden zonder winst Frankfurt onwaardig.

OneTime tips
Bayer Leverkusen is favoriet bij de bookmakers en ook bij ons. We vinden de quotering van 1.34 bij Jacks leuk, maar denken dat we een beter rendement kunnen behalen door Leverkusen op een kleine achterstand te zetten. 3 Way handicap Leverkusen starts 0-1 tegen odds van 1.79 is onze tip.

Eintracht Frankfurt scoorde slechts één van de laatste zes wedstrijden niet en de defensie van Leverkusen is alles behalve waterdicht. We denken dat BTTS: Ja tegen odds van 1.62 het meest waarschijnlijk is.

Patrik Schick was een opvallende speler op het afgelopen EK en heeft zijn doelpuntenproductie doorgezet in de Bundesliga. De Tsjechische spits maakte reeds 21 doelpunten in 24 wedstrijden in de Duitse competitie. Wij tippen Schick als maker van de openingstreffer tegen odds van 4.10, zoals hij ook afgelopen wedstrijd tegen Greuther Fürth de maker van de openingstreffer was.

Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt wordt vanavond om 20.30u gespeeld in de Bayarena in Leverkusen. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op ViaPlay. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Bournemouth - Nottingham Forest

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Championship. Directe promotie naar de Premier League staat op het spel in de wedstrijd tussen nummer 2 Bournemouth en nummer 3 Nottingham Forest.

Bournemouth
Bournemouth was begin dit seizoen nog de werkgever van Arnaut Danjuma die vanavond met Villarreal in actie komt in de halve finale van de Champions League. Het toont maar weer eens aan hoe gek voetbal kan lopen. Bournemouth leek een gooi te kunnen doen naar de titel, maar moest die ambitie en Fulham halverwege het seizoen loslaten. Nu staat ook de tweede plaats onder druk. Wat er ook gebeurd, Bournemouth wil niet verliezen vanavond.

Pluspunt: Bournemouth heeft gewoon een goed elftal en is niet slecht bezig.
Minpunt: De druk om niet te verliezen is hoog, dat zorgt voor spanning in het elftal.

Nottingham Forest
Nottingham Forest is één van de oudste voetbalclubs ter wereld en won meerdere malen de Europa Cup I, de voorloper van de Champions League. Toch speelt de ploeg al 23 jaar niet op het hoogste niveau. Dit seizoen, en dan vooral het tweede gedeelte, valt alles in Nottingham op zijn plek. Bij winst passeert Forest Bournemouth op doelsaldo.

Pluspunt: Forest is in bloedvorm. Zeven van de laatste acht wedstrijden werden gewonnen. Het verloor dit kalenderjaar nog maar twee keer in het Championship. 
Minpunt: Door de nederlaag tegen Luton heeft Forest directe promotie niet in eigen handen. 

OneTime tips
Wij hebben een rotsvast vertrouwen in de vorm van Nottingham Forest. We betten al vier weken erg succesvol op de rood-witten. We vinden Bournemouth ook een prima elftal, maar volgens ons gaat Forest winnen. De odds daarop zijn lucratief. TOTO biedt 3.40 voor een zege van de gasten.

Deze wedstrijd kan volgens ons twee kanten op: Of er wordt minimaal gescoord, of er wordt flink gescoord. We spelen voor meer dan 3.5 tegen odds van 3.70.

Forest opende de afgelopen vier wedstrijden de score in de eerste helft en heeft ook al die keren de eerste helft gewonnen. We spelen ‘1e helft team scoort eerste goal: Nottingham Forest’ tegen odds van 2.95.

Daarnaast spelen we 1e helft - handicap -0,5: Nottingham Forest tegen odds van 3.70 en 1e helft resultaat: Nottingham Forest tegen odds van 4.00

Bournemouth - Nottingham Forest wordt vanavond om 20.00u gespeeld op Dean Court in Bournemouth. De wedstrijd wordt in Nederland niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. Je kunt de wedstrijd wel volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Real Madrid - Manchester City

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Champions League. Real Madrid ontvangt Manchester City voor de tweede ronde van het epische gevecht dat The Citizens vorige week met 4-3 wonnen.

Real Madrid
Real Madrid heeft een geweldige week achter de rug. Het verloor weliswaar van Manchester, maar leeft nog en vierde afgelopen zaterdag het Spaanse landskampioenschap. De Koninklijke moet in eigen huis een verschil op City wegpoetsen om er een superweek van te maken.

Pluspunt: Individuele klasse zorgde ervoor dat Madrid niet al dood en begraven is
Minpunt: Als City vol gas geeft, hapt Madrid naar adem

Manchester City
Manchester City laat niets, maar dan ook helemaal niets liggen in de titelstrijd met Liverpool en slaagt er desondanks in om fris en vrij te voetballen in de Champions League. De club uit Manchester maakt dit seizoen meer dan ooit kans om de Cup met de grote oren dan ook te winnen. 

Pluspunt: Kevin de Bruyne. De Belg is momenteel de beste voetballer ter wereld. 
Minpunt: Is er eigenlijk niet, je kunt het als een klein puntje van kritiek zien dat ze Madrid hebben laten leven.

OneTime tips
De verwachtingen zijn na het spektakelstuk in Manchester vorige week natuurlijk enorm hooggespannen. Hoe realistisch is het om opnieuw een wervelende voetbalshow te verwachten? Wij verwachten een evenzo intense wedstrijd vergelijkbaar met die City enkele weken geleden tegen Atlético Madrid speelde. We tippen een X2 tegen odds van 1.31 bij Circus.nl.

Wij gaan er van uit dat beide teams net als in Manchester tot scoren gaan komen. De odds daarop zijn bij Circus 1.46. Mocht je nu nog geen account hebben bij Circus dan is vandaag wellicht een goede dag om deze te openen via het OneTime linkje. Dan kun je deze weddenschap spelen voor Super odds van maar liefst 10.00! Garanties geven we niet, maar deze lijkt ons kansrijk.

Wij verwachten voor het tweede jaar op rij een volledig Engelse Champions League finale. De odds voor Manchester City naar de finale staan op 1.25. 

Real Madrid - Manchester City wordt vanavond om 21.00u gespeeld in het Santiago Bernabeu Stadion in Madrid. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op RTL7 en Ziggo Sport. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Olympique Marseille - Feyenoord

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Conference League. Feyenoord staat op de rand van de eerste Europese finale in 20 jaar. De Rotterdammers starten met een klein voordeel aan de wedstrijd. 

Olympique Marseille
Olympique Marseille heeft zich redelijk laten afbluffen in Rotterdam. Dat er na 90 minuten 3-2 op het scorebord stond toont ook iets van de kwaliteiten die L’OM heeft. De Franse titelstrijd is inmiddels beslist, wat wellicht wat bevrijding geeft. Feyenoord heeft het finaleticket echt nog niet in de tas.

Pluspunt: Individuele klasse geeft vaak de doorslag tussen twee gelijkwaardige teams. Olympique heeft een aantal spelers die het verschil kunnen maken.
Minpunt: De defensie van de Fransen komt in de problemen tegen rappe aanvallers. 

Feyenoord
Dat het elftal van Arne Slot het tot in de halve finale geschopt heeft zouden weinig voetbalkenners aan het begin van het seizoen voor mogelijk hebben gehouden. Feyenoord staat er echter on merit en heeft met Cyriel Dessers een fenomeen in de selectie om wedstrijden te beslissen. 

Pluspunt: Geen woorden, maar daden. Het team van Arne Slot doet dit adagium alle eer aan. 
Minpunt: Ofir Marciano kan Justin Bijlow niet doen vergeten. Een goed optreden van de keeper is essentieel voor het behalen van de finale. 

OneTime tips
Feyenoord heeft één doel: niet verliezen. Arne Slot is niet het type trainer dat de bus gaat parkeren, dus Feyenoord zal zelf ook ten aanval trekken. Wij denken dat deze wedstrijd eindigt in een gelijkspel. Dat is voor de Rotterdammers genoeg voor een ticket naar Tirana. De odds voor een gelijkspel staan bij Circus.nl op 3.75. De odds voor de weddenschap Feyenoord naar de finale staan op 1.48. 

We verwachten zeker dat beide teams vanavond tot score gaan komen. De odds op BTTS: Ja staan op 1.49. 

Als correcte score spelen we 1-1. De odds hierop staan genoteerd op 6.80.

Olympique Marseille - Feyenoord wordt vanavond om 21.00u gespeeld in het Stade Vélodrome. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op Veronica. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Almere City FC - Jong AZ

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie. Daar staat vanavond de laatste speeldag op het programma. Veel is al beslist, maar het laatste play-off ticket kan op de valreep nog van eigenaar veranderen.

Almere City FC
Sinds Almere City FC afscheid heeft genomen van Gertjan Verbeek gaat de ploeg onder diens opvolger Alex Pastoor als een raket. Almere kan vanavond periodekampioen worden en daarmee De Graafschap uit de play-offs kegelen. Daartoe dient zelf gewonnen te worden en mag FC Eindhoven niet winnen in Volendam.

Pluspunt: Almere kan zich vanavond belonen voor een mooie opmars
Minpunt: Als de periode niet gepakt wordt, is het seizoen gewoon mislukt

Jong AZ
Het Jong AZ van debuterend hoofdtrainer Maarten Martens, die ooit net als Ruud van Nistelrooy bij PSV, door zal schuiven naar het eerste elftal, begon fantastisch aan het seizoen, maar staat inmiddels waar het hoort: in de middenmoot. Het doel van de opleidingsploeg is om talent klaar te stomen voor de Eredivisie en daar slaagt men bij AZ regelmatig in.

Pluspunt: Spelers ontwikkelen zich onder een bepaalde druk
Minpunt: Het blijft voetbal om des keizersbaard want promoveren mag Jong AZ niet

OneTime tips
Almere City heeft een surplus aan kwaliteit om Jong AZ te verslaan. Of het genoeg is voor een periodetitel hangt af van de uitslag in Volendam. Zelf winnen is echter een must. We tippen een zege voor Almere -1 tegen odds van 1.70.

Ondanks dat Almere Jong AZ gaat proberen te overvleugelen blijft het voetbal in de Keuken Kampioen Divisie waarin er van alles kan gebeuren. We tippen dan ook minimaal één doelpunt voor de jonge Alkmaarders. BTTS: Ja tegen odds van 1.67.

Bij TOTO kun je 1X2 en BTTS met elkaar combineren. Almere wint en beide teams scoren: ja staat genoteerd tegen odds van 2.32.

Almere City FC - Jong AZ wordt vanavond om 20.00u gespeeld in het Yanmar Stadion in Almere. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op ESPN in het programma Voetbal op vrijdag. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Burnley - Aston Villa

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de kelder van Premier League. Burnley kan ontzettend goede zaken doen als het wint van Aston Villa vandaag, maar de Villans hebben zelf de punten ook nog hard nodig heeft om zich definitief veilig te spelen. 

Burnley
Toen Wout Weghorst in januari van dit jaar VfL Wolfsburg verruilde voor Burnley stond zijn nieuwe werkgever op een troosteloze twintigste plaats. Nu is de opmars van Burnley niet volledig op het conto van Weghorst te schrijven, maar de arbeidsethos en het enthousiasme van de Nederlandse spits straalt wel af op de ploeg die een flinke inhaalslag gemaakt heeft.

Pluspunt: Burnley won vier van de laatste zes wedstrijden en staat inmiddels op de veilige zestiende plaats.
Minpunt: Veilig is Burnley nog niet, concurrent Everton heeft nog een inhaalwedstrijd tegoed.

Aston Villa
Toen Aston Villa coach Dean Smith verving door Liverpool-icoon en succestrainer van Glasgow Rangers Steven Gerrard ging het iets beter met de prestaties, maar de club uit Birmingham heeft niet de stap naar het linkerrijtje kunnen maken. 

Pluspunt: Acute degradatienood is er niet.
Minpunt: De eindklassering blijft wellicht een beetje achter bij de verwachtingen

OneTime tips
Burnley zit in een goede flow. Slechts één van de laatste zes wedstrijden ging verloren en de laatste drie partijen werden zelfs gewonnen. In de strijd tegen degradatie telt elk punt en daar is Burnley zich al een heel seizoen van bewust. We tippen een zege voor Burnley tegen odds van 3.15

BTTS: Ja tegen odds van 1.93 bij BetCity lijkt ons het meest waarschijnlijk.

Over 2.5 doelpunten zien we zeker gebeuren. De odds hierop zijn goed: 2.15

Burnley wint volgens ons met 2-1 van Aston Villa. Het inzetten op deze correcte score kan bij BetCity tegen odds van 10.50

Burnley - Aston Villa wordt vanmiddag om 16.00u gespeeld op Turf Moor in Burnley. De wedstrijd wordt in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Super Sunday

Onze wedstrijd van vandaag is een duo. Als de strijd om het kampioenschap nog op zijn kop gezet gaat worden, dan gaat het vandaag gebeuren. Daarom kijken wij in deze voorbeschouwing zowel naar AZ - Ajax als naar Feyenoord - PSV. 

AZ - Ajax
Ajax kan als de sterren een beetje gunstig staan vandaag kampioen worden, maar heel erg in de lijn der verwachting ligt dat niet. De Amsterdammers treffen in provinciegenoot AZ een lastige tegenstander. AZ speelt zelf ook nog ergens voor.  De Alkmaarders kunnen FC Twente achterhalen in de strijd om de vierde plaats.  AZ won eerder dit seizoen in de Arena van Ajax en gezien de waslijst aan blessures aan Amsterdamse kant, is het lang niet vanzelfsprekend dat Ajax vanmiddag revanche gaat nemen. De koploper wankelt, maar struikelt vooralsnog niet.

Feyenoord - PSV
Als de spelers in Rotterdam-Zuid aan hun warming up bezig zijn, sijpelt de uitslag in Alkmaar De Kuip binnen. PSV weet dat het sowieso moet winnen om de kampioensrace vol te houden. Mocht Ajax daadwerkelijk een keer punten laten liggen, dan moet PSV op punt staan om ervan te profiteren. Feyenoord is alles behalve een droom tegenstander voor de Eindhovenaren. PSV won de laatste vier wedstrijden tegen Feyenoord niet en heeft het altijd lastig in Rotterdam. Dat Feyenoord op een high van het behalen van de finale van de Conference League aan de aftrap verschijnt, zal de Eindhovenaren niet helpen.

OneTime tips
Als sports bettor moet je soms een beetje opportunistisch zijn. Een nederlaag van Ajax in Alkmaar en een Eindhovense zege in de Kuip houdt niet alleen de competitie nog even spannend, maar levert ook het meeste rendement op. Gecombineerd levert de combinatie AZ/PSV odds van 12.96 op.

BTTS: Ja voor beide wedstrijden lijkt ons het meest waarschijnlijk. Voor AZ - Ajax staat die optie bij Circus.nl genoteerd tegen odds van 1.60. Voor Feyenoord - PSV zijn de odds gesteld op . Gecombineerd levert dit odds van 2.32 op.

In beide wedstrijden verwachten we geen lange afwachtende openingsfases. We spelen op Over 1.5 doelpunten in de eerste helft. De odds hierop staan bij Feyenoord - PSV op 2.16, bij AZ - Ajax op 2.29, gecombineerd 4.94.

AZ - Ajax wordt vanmiddag om 14.30u gespeeld in het AFAS Stadion in Alkmaar. Feyenoord - PSV wordt gespeeld in De Kuip in Rotterdam. De aftrap daar is om 16.45. De wedstrijden worden in Nederland rechtstreeks op televisie uitgezonden op ESPN. Je kunt de wedstrijden ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: De Graafschap - FC Eindhoven

Onze wedstrijd van vandaag is de eerste wedstrijd uit de promotie/degradatie play-offs. De Graafschap ontvangt in eigen huis de verrassende nummer 3 van de eindrangschikking, FC Eindhoven.

De Graafschap
Waar De Graafschap vorig jaar op de allerlaatste speeldag directe promotie misliep, greep het dit seizoen de allerlaatste speeldag aan om een play-off ticket veilig te stellen. Daarmee voldeed de spelersgroep aan de minimale eisen en kan een goede serie in de play-offs een slecht seizoen als nog goed maken.

Pluspunt: Iedereen begint weer op nul. Alles is open.
Minpunt: Een negende plaats is De Graafschap onwaardig. 

FC Eindhoven
De Eindhovenaren verloren afgelopen vrijdag in de blessuretijd de vierde periodetitel, maar toonde in de laatste wedstrijden van de reguliere competitie een goede vorm. Kampioen FC Emmen werd verslagen en van runner up Volendam had zomaar gewonnen kunnen worden. De Eindhovenaren moeten deze lijn door zien te trekken en met wat geloof in eigen kunnen kan FC Eindhoven ver komen.

Pluspunt: Derde worden met een rechterrijtje begroting is heel knap.
Minpunt: Uit en thuis won FC Eindhoven dit seizoen niet van De Graafschap

OneTime tips
De Graafschap is volgens de bookmakers favoriet, maar wij zetten ons geld op FC Eindhoven dat een geweldig seizoen doormaakt en goed in vorm is. Winst voor de blauwwitten uit de Lichtstad staat gequoteerd tegen odds van 3.50.

De achterhoede van FC Eindhoven begint na een heel solide periode her en der wat scheurtjes te vertonen. BTTS: Ja tegen odds van 1.80

Joey Sleegers is de man die dit seizoen meer dan ooit op cruciale momenten van waarde is voor zijn ploeg. De Messi van de Aalsterweg leek lang de Arjen Robben van de Aalsterweg te worden, maar is dit seizoen gevrijwaard gebleven van blessures. Dat resulteerde in 21 treffers en 11 assists. De weddenschap Joey Sleegers scoort meer dan de tegenstander tegen odds van 10.00 vinden we een mooie om een risicootje mee te nemen. 

De Graafschap - FC Eindhoven wordt vanavond om 20.00u gespeeld op Stadion De Vijverberg in Doetinchem. De wedstrijd wordt in Nederland live uitgezonden op ESPN. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Rudi:

Brunsie kan het niet zijn dat Eindhoven genoegen neemt met een gelijkspelletje om het vrijdagavond aan de Aalsterweg af te maken?

Als de wedstrijd zich als zodanig ontwikkeld wel, maar ik denk dat je voor jezelf een zo goed mogelijke uitgangspositie wilt creëren. Als ze vandaag met 0-4 winnen (gebeurt niet, maar als voorbeeld), voetbalt dat vrijdag 'ne stukske gemakkelijker'.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...