Spring naar bijdragen

OneTime Match of the Day


Brunsie

Aanbevolen berichten

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: NAC Breda - ADO Den Haag

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de promotie/degradatie play-offs. Het voor het seizoen zo ambitieuze NAC Breda ontvangt ADO Den Haag dat eigenlijk veel hoger had moeten eindigen dan het deed.

NAC Breda
In Breda is het zelden rustig. Aan het begin van dit seizoen vertrok trainer Maurice Steijn na bedreigingen en de afgelopen weken staat Breda in brand naar aanleiding van de intenties van City Football Group om NAC over te nemen. Voetbal lijkt deze weken bijzaak. Toch kan NAC een bijzonder matig seizoen nog redden door goed te presteren in de play-offs

Pluspunt: Iedereen begint weer op nul. Alles is open.
Minpunt: Een achtste plaats is De Graafschap onwaardig.

ADO Den Haag
ADO werd vierde in de Keuken Kampioen Divisie. De Hagenaars hebben een vreemd seizoen achter de rug waarbij het voortbestaan van de club serieus in het geding is geweest. Een nieuwe eigenaar zorgde niet voor rust want het eerste wat deze David Blitzer deed was trainer Ruud Brood op straat zetten. ADO kan een tumultueus jaar spectaculair afsluiten met een terugkeer naar de Eredivisie. De selectie heeft er kwaliteit genoeg voor. 

Pluspunt: ADO heeft de sterkste selectie van alle deelnemers aan de nacompetitie.
Minpunt: Het is in Den Haag dit seizoen geen seconde ‘rustaaahg’ geweest.

OneTime tips
Bij NAC draait het eigenlijk het hele seizoen al niet. Blikvangers als Thom Haye en Ralf Seuntjens verlieten de club halverwege het seizoen. Seuntjens opvolger Jeredy Hilterman werd afgelopen week aan de deur gezet na een feestje in Emmen. Allemaal signalen van onvrede. Wij geloven niet in een opleving van NAC en spelen voor een zege van ADO Den Haag. De odds daarop zijn 3.05 bij TOTO.

Beide teams hebben zeker de kwaliteit om tot scoren te komen. We spelen dan ook voor BTTS: Ja tegen odds van 1.59

Omdat we denken dat ADO gaat winnen selecteren we automatisch de optie Over 2.5 doelpunten tegen odds van 1.70.

In de correcte score combinatie selecteren we de optie 1-2 | 1-3 | 1-4 tegen odds van 6.40

NAC Breda - ADO Den Haag wordt vanavond om 18.45u gespeeld in het Rat Verlegh Stadion in Breda. De wedstrijd wordt in Nederland live uitgezonden op ESPN. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Sparta Rotterdam - PEC Zwolle

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de kelder van de Eredivisie. Degradatiekandidaten Sparta Rotterdam en PEC Zwolle spelen een cruciale wedstrijd tegen elkaar op Het Kasteel.

Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam heeft de veilige vijftiende plaats nog altijd in zicht. Dat de Rotterdammers twee speeldagen van het einde van de competitie nog tegen degradatie strijden is eigenlijk onverwacht. Vorig seizoen haalde Sparta immers nog de play-offs om Europees voetbal. Bij winst zet Sparta in ieder geval Fortuna Sittard en RKC Waalwijk behoorlijk onder druk en verlaat het wellicht de degradatiezone al.

Pluspunt: Sparta heeft vanavond de minste druk van het moeten.
Minpunt: Eigenlijk moet Sparta zich kapot schamen dat het zestiende staat

PEC Zwolle
Voor PEC Zwolle is het do or die vanavond. Een nederlaag betekent hoe dan ook degradatie. De Zwollenaren zullen sowieso een resultaat moeten behalen. Onder Dick Schreuder heeft PEC ontegenzeggelijk stappen voorwaarts gemaakt, maar het kon weleens too little too late zijn. 

Pluspunt: PEC heeft niets meer te verliezen en kan va banque spelen.
Minpunt: Als het misgaat, gaat het goed mis.

OneTime tips
PEC moet, Sparta moet. Aan een gelijkspel hebben ze allebei niet zo veel. We verwachten een open wedstrijd met veel fouten en veel doelpunten. Sommige spelers zullen onder hoogspanning staan. PEC Zwolle gaat aan het langste eind trekken. De odds voor een Zwolse zege staan op 3.25.

Ja, beide teams gaan tot scoren komen. Vermoedelijk zelfs meer dan eens. BTTS: Ja spelen we dan ook tegen odds van 1.75.

We spelen voor Over 3.5 doelpunten tegen odds van 3.25.

We spelen een correcte score combinatie van vier uitslagen 2-3 | 2-4 | 3-4 | 1-5 tegen odds van 23.50.

We spelen een correcte uitslag op 2-3 tegen odds van 21.00.

Sparta Rotterdam - PEC Zwolle wordt vanavond om 20.00u gespeeld op Het Kasteel in Rotterdam. De wedstrijd wordt in Nederland live uitgezonden op ESPN. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: FC Eindhoven - De Graafschap

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de play-offs om promotie naar de Eredivisie. FC Eindhoven kan het in eigen huis afmaken tegen De Graafschap en een stap dichterbij een historische promotie komen.

FC Eindhoven
FC Eindhoven kwam, zag en…. drukte niet door. Voor de rust hadden de Brabanders het verschil met De Graafschap kunnen maken op De Vijverberg. Het 1-1 gelijkspel is echter geen slechte uitgangspositie voor de return vanavond in het Jan Louwers Stadion. Voor het eerst deze eeuw kan FC Eindhoven zich plaatsen voor de halve finale van de play-offs. 

Pluspunt: FC Eindhoven is sterk in eigen huis
Minpunt: De thuiswedstrijd tegen De Graafschap werd wel verloren.

De Graafschap
De Graafschap mag het minst tevreden zijn met de puntendeling in heenwedstrijd afgelopen maandag. Vooral na rust waren de Superboeren de bovenliggende partij. Mede door uitblijven van een tweede doelpunt dreigt vroegtijdige uitschakeling en nog een jaar Keuken Kampioen Divisie.

Pluspunt: De Graafschap weet dat het dit seizoen nog niet van FC Eindhoven verloren heeft.
Minpunt: Het is een rommelig seizoen in Doetinchem

OneTime tips
Het zou voor FC Eindhoven zuur zijn om na zo’n superseizoen direct gewipt te worden in de eerste ronde van play-offs. Dat zien we ook niet gebeuren. De ploeg van Penders is ijzersterk in het eigen Jan Louwers Stadion. We spelen op winst voor FC Eindhoven tegen odds van 2.40.

Bij TOTO kwamen we een leuke weddenschap tegen: Beide teams scoren of FC Eindhoven wint. De odds hierop zijn 1.23. Je krijgt daarvoor twee weddenschappen voor de prijs van één.

Joey Sleegers is de man die het bij FC Eindhoven moet doen. Sleegers scoort de eerste goal staat gequoteerd tegen odds van 7.00. Dit is geen onmogelijke weddenschap. Sleegers scoorde vijf keer in de laatste vijf wedstrijden en maakte in twee gevallen de openingstreffer.

FC Eindhoven is koning van de vroege voorsprong. De laatste drie duels tegen FC Emmen, FC Volendam en De Graafschap stonden de blauwwitten binnen een kwartier op voorsprong. De odds voor de weddenschap doelpunt interval 1-15 staat op 2.85.

Een andere weddenschap die je op basis van deze statistiek kunt spelen is FC Eindhoven scoort als eerste. De odds daarop zijn 1.82.

Een wat gewaagdere weddenschap is wedden op het resultaat in de eerste tien minuten. Als FC Eindhoven opnieuw vroeg scoort en De Graafschap niet, dan win je 7.25x je inleg.

FC Eindhoven - De Graafschap wordt vanavond om 20.00u gespeeld in het Jan Louwers Stadion in Eindhoven. De wedstrijd wordt in Nederland live uitgezonden op ESPN. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Roda JC - Excelsior

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de play-offs om promotie naar de Eredivisie. Roda JC neemt het in eigen huis op tegen Excelsior.

Roda JC
Roda JC leek afgelopen dinsdag tegen een vroegtijdige knock-out aan te lopen in Rotterdam. Excelsior heerste in de heenwedstrijd, maar gaf het in een minuut tijd weg. Door de 2-2 in Rotterdam en de goede recente thuisvorm van Roda, zijn de Limburgers favoriet om vanavond de volgende ronde in de play-offs te halen.

Pluspunt: Roda JC is het team dat uiteindelijk het beste gevoel aan de eerste wedstrijd overgehouden zal hebben.
Minpunt: Roda krijgt wel heel gemakkelijk goals tegen.

Excelsior
De eerste play-off wedstrijd was typerend voor het seizoen van Excelsior. Een goed begin, maar na verloop van tijd wordt het weggegeven. Ondanks de aanwezigheid van topscorer Thijs Dallinga en spelmaker Reuven Niemeijer kan Excelsior een voorsprong maar moeilijk over de streep trekken.

Pluspunt: Aan scorend vermogen geen gebrek
Minpunt: Het beslissen van wedstrijden is erg lastig voor de Rotterdammers.

OneTime tips
De bookmakers tippen Roda JC. Wij gaan daar in mee. We denken dat de Limburgers in reguliere speeltijd aan het langste eind gaan trekken. De odds daarop zijn 1.86.

Het is volgens ons haast onmogelijk dat BTTS: Nee de uitkomst van de wedstrijd gaat worden. BTTS: Ja staat genoteerd tegen odds van 1.53.

Net als in Rotterdam verwachten we een doelpuntrijke wedstrijd. Over 3.5 achten we waarschijnlijk. 2.41 zijn de odds op deze weddenschap.

Roda JC - Excelsior wordt vanavond om 20.00u gespeeld in het ParkStad Limburg Stadion. De wedstrijd wordt in Nederland live uitgezonden op ESPN. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Newcastle United - Arsenal

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Premier League. Newcastle United ontvangt Arsenal, dat op jacht is naar een plaats in de Champions League.

Newcastle United
Newcastle United was begin dit seizoen een club in crisis. De eigenaar wilde niet investeren en de spelersgroep was dusdanig uit balans dat trainer Steve Bruce zijn elftal niet uit de degradatiezone kon houden. Er werd ingegrepen. En hoe! De club werd verkocht en is nu zo’n beetje de rijkste club ter wereld. Bruce werd ontslagen en opgevolgd door trainerstalent Eddie Howe. Met honderd miljoen aan nieuwe spelers sloeg Howe een andere richting in en binnen no time was Newcastle veilig. Volgend seizoen moet de club meedoen om de landstitel. 

Pluspunt: Met een aantal gerichte versterkingen was het degradatiespook tijdig verjaagd op St. James’ Park
Minpunt: Newcastle United heeft het succes toch voornamelijk gekocht.  

Arsenal
The Gunners tellen weer mee in de Premier League. Na een aantal bijzonder matige jaren en een superslechte start van het huidige seizoen is al pure winst dat Arsenal twee speelronden voor het einde nog meedoet om een Champions League ticket. Nu is het aan de mannen van trainer Arteta de taak om zichzelf te belonen.

Pluspunt: De opmars van Arsenal dit seizoen is indrukwekkend te noemen.
Minpunt: Als het echt, echt, echt ergens om gaat staat Arsenal er niet.

OneTime tips
Arsenal moet. Na de nederlaag tegen Tottenham Hotspur heeft de club de vierde plaats nog wel virtueel in handen, maar er moeten vanavond drie punten gepakt worden wil de club de lucratieve Champions League in. We tippen dan ook een zege voor een gemotiveerd en vastberaden Arsenal. De odds daarop zijn bij Circus 1.78.

Newcastle United gelooft het verder allemaal wel. De club vocht zich na de winterse transferperiode waarin het meer dan honderd miljoen pond aan nieuwe spelers uitgaf uit de degradatiezone en heeft dit seizoen verder niets meer te winnen. De laatste twee wedstrijden werden verloren zonder dat The Magpies tot scoren kwamen. We tippen BTTS: Nee tegen odds van 2.09 bij Circus.

Wij geloven niet in een spektakelstuk met doelpunten die als rijpe appelen van de boom vallen. We spelen daarom voor de multiscore 0-1 | 0-2 | 03 tegen odds van 3.50, waarbij we eerder geloven in 0-1 of 0-2 dan op 0-3. Daarom spelen we ook voor Under 3.5 doelpunten tegen odds van 1.44.

CIRCUS TOPTIP:
Wanneer je Arsenal een handicap van -1.5 doelpunten toekent speel je voor odds van 2.90. In 15 van de laatste 24 uitwedstrijden versloeg Arsenal die handicap. Dat is een percentage 62,5%.

Newcastle United - Arsenal wordt vanavond om 21.00u gespeeld op St. James’ Park in Newcastle. De wedstrijd wordt in Nederland live uitgezonden op Ziggo Sport. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: ADO Den Haag - FC Eindhoven

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Nederlandse play-offs. ADO Den Haag ontvangt vanavond FC Eindhoven.

ADO Den Haag
ADO Den Haag rekende in twee wedstrijden af met NAC Breda en is daardoor een stap dichterbij een rentree in de Eredivisie. Tegen FC Eindhoven ontbreekt opnieuw Ricardo Kishna. Ex-Eindhoven-spelers Hervé Matthys en Samy Bourard zullen waarschijnlijk wel aan de aftrap verschijnen. Van Thomas Verheydt is dat nog niet helemaal duidelijk. Eerder dit seizoen won ADO met 4-2 van FC Eindhoven.

Pluspunt: Op het juiste pieken is een kunst. ADO heeft een lastig seizoen gehad, maar lijkt er nu te staan.
Minpunt: Met het ontbreken van Eljero Elia en Ricardo Kishna mist ADO flink wat individuele kwaliteit.

FC Eindhoven
FC Eindhoven schakelde De Graafschap uit en overleefde zo voor het eerst sinds 2010 de eerste ronde van de play-offs. De ploeg van Penders blijft bescheiden naar buiten toe, maar is ambitieus. Het seizoen van ‘d’n FC’ is meer dan geslaagd, maar zal vol inzetten op het behalen van een finaleplaats.

Pluspunt: Oerdegelijk. FC Eindhoven heeft door de sterke defensie genoeg aan paar klasseflitsen van Sleegers en Brym om wedstrijden te beslissen.
Minpunt: De selectie is klein. Na de dertiende min wordt het kwalitatief al minder.

OneTime tips
ADO is voor de bookmakers licht favoriet. Een zege van de Hagenaars levert odds van 2,38 op, terwijl een winnende weddenschap op FC Eindhoven 2,95 oplevert. Wij tippen echter een gelijkspel tegen odds van 3.40.

Eindhoven zal ADO het spel laten maken en loeren op een counter. We verwachten geen heel doelpuntrijke wedstrijd en spelen voor Under 3.5 tegen odds van 1.39.

TOTO Tip
Wanneer je € 10,- speelt op een betbuilder win je bij TOTO een free bet ter waarde van € 5,-. Om een betbuilder zo kansrijk mogelijk op te zetten moet je zo veel mogelijk spreiden. We spelen dus in plaats van op een gelijkspel voor een dubbele kans (gelijkspel/FC Eindhoven) en Under 4.5 doelpunten. Dit levert odds van 1.80 op. Onze potentiële winst is dus € 8,- op een tientje plus een freebet van € 5,-

ADO Den Haag - FC Eindhoven wordt vanavond om 20.00u gespeeld in het Cars Jeans Stadion in Den Haag. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Excelsior - Heracles Almelo

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Nederlandse play-offs. Excelsior ontvangt in eigen huis het in paniek zijnde Heracles Almelo. Ja, ik ben me ervan bewust dat er een Europese finale op het programma staat, maar in deze wedstrijd kunnen we als sports bettors meer geld verdienen. 

Excelsior
Excelsior staat in de halve finale van de play-offs door over twee wedstrijden Roda JC uit te schakelen. De Rotterdammers kunnen altijd vertrouwen op de doelpunten van Thijs Dallinga die ook tegen Heracles ongetwijfeld weer zijn kansen gaat krijgen.

Pluspunt: Excelsior scoort altijd en overal
Minpunt: Keeper Stijn van Gassel speelt tot op heden niet zijn beste wedstrijden in de play-offs.

Heracles Almelo
Heracles Almelo waande zichzelf lang veilig, maar werd toch veroordeeld tot het spelen van play-offs. Daags na deze dreun werd trainer Frank Wormuth ontslagen en nu is het aan René Kolmschot om de club uit Almelo voor de eredivisie te behouden. Wij hebben er eerlijk gezegd weinig vertrouwen in. 

Pluspunt: Geen. Heracles is in paniek
Minpunt: Er zit totaal geen vertrouwen in het team.

OneTime tips
Excelsior is volgens de bookmakers de underdog, maar wanneer een team zo diep zinkt als Heracles afgelopen zondag dan dreunt dat nog wel even door. Als Excelsior vroeg in de wedstrijd op voorsprong weet te komen dan speelt het volgens ons een gewonnen wedstrijd tegen odds van 3.00.

BTTS: Nee tegen odds van 2.38.

Over 1.5 doelpunten in de eerste helft moet mogelijk zijn. De odds hierop staan op 2.40.

Excelsior - Heracles Almelo wordt vanavond om 18.45u gespeeld in het Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: FC Utrecht - Vitesse

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Nederlandse play-offs. FC Utrecht ontvangt in de strijd om één ticket voor de voorronde van Conference League 2022/23 in eigen huis Vitesse. 

FC Utrecht
FC Utrecht werkt al jaren met een serieuze begroting en daar horen serieuze ambities bij. De club uit de vierde stad van het land hoopt in de Eredivisie de vierde topclub te worden, maar al jaren komt er van een aanval op de top-3 weinig terecht. Met plaatsing voor de voorronde van Conference League kan Utrecht het seizoen op positieve wijze afsluiten.

Pluspunt: Nieuwe ronde, nieuwe kansen. De weg naar Europees voetbal is slechts vier wedstrijden lang.
Minpunt: FC Utrecht komt al jaren tekort voor Europees voetbal en eigenlijk is dat dit jaar niet anders. 

Vitesse
Vitesse is ervaringsdeskundige in het spelen voor voorronde voetbal voor de Conference League en het Europese avontuur van dit seizoen smaakt in Arnhem naar meer. De kans om er met het ticket vandoor te gaan zijn best groot. Vitesse is op papier in ieder geval sterker dan FC Utrecht.

Pluspunt: Vitesse sloot af met een 2-1 zege op Ajax. Dat geeft vertrouwen.
Minpunt: De selectie van Vitesse kent weinig spelers waar het heilige vuur echt brandt.

OneTime tips
FC Utrecht heeft vanwege het thuisvoordeel de scherpste odds, maar wij zien geen enkele reden waarom Vitesse niet zou kunnen in Utrecht. Een zege voor de Arnhemmers staat gequoteerd op 3.50 bij Circus.

Lois Openda is niet alleen een blikvanger in Arnhem, maar inmiddels ook opgevallen bij de Belgische bondscoach Roberto Martinez. Een doelpunt van Openda levert je als sports bettor vanavond 2.90x je inzet op.

Beide teams komen nergens met een afwachtende houding en vooral de thuisploeg zal aanvallend willen beginnen. Over 1.5 doelpunten in de eerste helft staat gequoteerd tegen 2.45.

FC Utrecht - Vitesse wordt vanavond om 21.00u gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Real Madrid - Real Betis

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit La Liga. Kampioen en Champions League finalist Real Madrid speelt de laatste wedstrijd van het seizoen in eigen huis tegen Real Betis dat vijfde of zesde gaat worden.

Real Madrid
Real is al kampioen en is zich al aan het voorbereiden op de Champions League finale van volgende week zaterdag. In eigen huis speelt de Koninklijke een soort uitzwaaiwedstrijd tegen Real Betis waarbij het absoluut geen risico zal nemen met spelers.

Pluspunt: Real speelt onder Carlo Ancelotti realistisch voetbal uitgaande van eigen kwaliteiten.
Minpunt: De rol van topvoetballers Eden Hazard en Gareth Bale lijkt uitgespeeld in Madrid.  

Real Betis
Ergens dit seizoen leek Betis uit Sevilla zich te plaatsen voor de Champions League, maar dat bleek net een trede te hoog gegrepen. Betis moet zorgen dat het niet (groot) verliest in Madrid, dan heeft het een mooie Europa League ticket te pakken.

Pluspunt: Het hele seizoen in top-6 gespeeld.
Minpunt: Net te weinig kwaliteit voor Champions League kwalificatie

OneTime tips
Real Madrid zal willen winnen voor eigen publiek, maar gaat geen onnodige risico’s nemen. Ancelotti kan best met een ietwat verbouwd elftal aan de aftrap komen. Wij tippen een gelijkspel tegen odds van maar liefst 4.35 bij Circus.

BTTS: Ja tegen odds van 1.45 en Over 2.5 tegen odds van 2.01 lijken ons tot de mogelijkheden behoren. 

Er staat dit seizoen geen maat op Karim Benzema. Een eerste doelpunt van de Franse spits is in deze wedstrijd 3.70x je inleg waard bij Circus

Real Madrid - Real Betis wordt vanavond om 21.00u gespeeld in Estadio Bernabeu in Madrid. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ZiggoSport. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Fiorentina - Juventus

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Serie A. Fiorentina is nog in de race om een Europa League ticket en ontvangt in eigen stadion Juventus dat helemaal niets meer te winnen heeft.

Fiorentina
Fiorentina is na twee mindere jaren terug in de subtop van de Serie A en kan zich vandaag belonen met een Conference League ticket. Een nul-resultaat is waarschijnlijk onvoldoende omdat Atalanta evenveel punten heeft als de ploeg uit Florence en op papier een makkelijkere tegenstander treft in de laatste speelronde.

Pluspunt: Dat Fiorentina op speeldag 38 nog in de race is voor Europees voetbal is al winst.
Minpunt: De druk ligt echt bij Fiorentina. 

Juventus
‘Juve’ werd voor het tweede jaar op rij geen kampioen, maar sloeg wel de piketpaaltjes voor een succesvol 2022/23. De wedstrijd vanavond telt voor Juventus niet echt meer, maar vanwege het eergevoel zal De Oude Dame de wedstrijd niet laten lopen.

Pluspunt: Het (tegenvallende) seizoen zit er op.
Minpunt: Vierde is voor Juventus begrippen gewoon slecht.

OneTime tips
Juventus speelt zoals gezegd nergens meer voor maar odds van 4.10 voor een zege op Fiorentina zijn te mooi om te laten liggen. 

Fiorentina moet, maar laat veel liggen de laatste weken. De spanning lijkt teveel. We spelen voor een correcte score combinatie 1-2 | 1-3 | 1-4 tegen odds van 8.55.

We verwachten een snelle openingsgoal van Juventus omdat Fiorentina zenuwachtig aan de aftrap zal staan. Daardoor denken we dat Over 1.5 doelpunten in de eerste helft tegen odds van 2.70 tot de mogelijkheden behoort.

Fiorentina - Juventus wordt vanavond om 20.45u gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Florence. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Sassuolo - AC Milan

Onze wedstrijd van vandaag is een wedstrijd uit de Serie A. AC Milan kan voor het eerst in een decennium kampioen van Italië worden. 

Sassuolo
Sassuolo dient als tegenspeler en hopelijk niet als figurant in de ontknoping van de Italiaanse titelstrijd. De middenmoter speelt enkel nog voor de sportieve eer.

Pluspunt: Sassualo kan naar (sportieve) eer en geweten spelen. Niemand verwacht een stunt, maar juist daarin kan Sassuolo Milan verrassen.
Minpunt: Sassuolo heeft zich niet kunnen mengen in de strijd om Europees voetbal

AC Milan
AC Milan heeft de beste papieren om voor het eerst in tien jaar weer eens kampioen van Italië te worden. De rood-zwarten kenden een goed, maar grillig seizoen waarin de vroege exit uit Europa en opvallende thuisnederlagen tegen laagvliegers de competitie spannend gehouden hebben. Vandaag kan Milan zich belonen met de landstitel

Pluspunt: Milan heeft alles in eigen hand
Minpunt: Als Internazionale vroeg op voorsprong komt en Sassuolo goed tegenstand biedt, kunnen de zenuwen weleens toeslaan.

OneTime tips
Op de momenten dat het moest gaf AC Milan een aantal keer niet thuis dit seizoen. Laten we hopen dat de spelers van Stefano Piolo hiervan geleerd hebben. Wij spelen op winst voor AC Milan -1 tegen odds van 2.11.

BTTS: Nee tegen odds van 2.32 lijkt ons gezien de belangen die op het spel staan het meest realistisch. 

We spelen voor een correcte score combinatie bij TOTO van 0-1 | 0-2 | 0-3 tegen odds van 3.37

We verwachten dat AC Milan het verschil snel wil maken om rust in het eigen collectieve hoofd te krijgen. Daarom lijkt ons Over 1.5 in de eerste helft tegen odds van 2.08.

Sassuola - AC Milan wordt vanavond om 18.00u gespeeld in het MAPEI Stadium in Sussuolo. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Dan nog even een mededeling van operationele aard: Vandaag is voorlopig de laatste match of the day op dagelijkse basis. Met de ontknoping van de play-offs en de Europese finales zullen er de komende tijd sporadisch nog stukjes geschreven worden. Voor de rest gaat de focus nu even op andere zaken waaronder de nieuwe OneTime website en een heel toffe actie voor de maand juni. Vanaf medio juli als de voorrondes van de Champions League/Europa League/Conference League zal de Match of the Day terugkeren, eerst tijdelijk op het forum en later als de nieuwe website helemaal klaar, verhuizen we daar naar toe. 

 
  • Like 1
  • Thanks 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: AS Roma - Feyenoord

Onze wedstrijd van vandaag is natuurlijk de finale van de Conference League. AS Roma neemt het in Tirana op tegen Feyenoord.

AS Roma
AS Roma sloot het Serie A-seizoen afgelopen vrijdag af met 3-0 overwinning op Torino. Daarmee plaatste Roma zich voor de Europa League, wat de Conference League finale, waarin directe plaatsing voor de Europa League 2022/23 verdiend kan worden, tot een wedstrijd die puur om de trofee gaat.

Pluspunt: Verdedigende organisatie is in orde
Minpunt: Roma is niet een ploeg die het spel graag maakt

Feyenoord
Feyenoord ging afgelopen week op trainingskamp om zich optimaal voor te bereiden op deze wedstrijd. Trainer Arne Slot krijgt van alle kanten lof toegezwaaid dat hij zijn team optimaal kan voorbereiden op een tegenstander. Het beste nieuws is dat eerste keeper Justin Bijlow waarschijnlijk nét op tijd fit is voor de finale. 

Pluspunt: Als Bijlow kan spelen, is dat een enorme boost voor Feyenoord.
Minpunt: Anderhalve week geen wedstrijd spelen breekt het ritme.

OneTime tips
AS Roma is favoriet bij de bookmakers, maar de wedstrijden tegen Vitesse hebben aangetoond dat Roma geen groots elftal is. Feyenoord is echt niet kansloos vanavond. We spelen voor een gelijkspel in reguliere speeltijd tegen odds van 3.45 en Wie wint de Conference League: Feyenoord tegen odds van 2.19.

Wij verwachten een spannende wedstrijd waarin de doelpunten duur gaan zijn. Iemand moet de winnende maken. Gezien zijn reputatie als Mr. 92ste minuut, zetten wij in op Cyriel Dessers als maker van het laatste (winnende) doelpunten tegen odds van 4.30.

AS Roma - Feyenoord wordt vanavond om 21.00u gespeeld in het Air Albania Stadion in Tirana. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Veronica en ESPN. Je kunt de wedstrijd ook volgen via live betting van je bookmaker of via een livescore app als SofaScore.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 maanden later...

And we are back!

Ter gelegenheid van de officiële aftrap van het Nederlandse voetbalseizoen gaat vanaf vandaag ook onze Match of the Day weer van start! De allereerste wedstrijd waarop we ons licht laten schijnen is vanzelfsprekend de wedstrijd tussen Ajax en PSV die vanavond om 20.00u gespeeld wordt in de Johan Cruijff Arena. 

Ajax
Een hernieuwd Ajax presenteert zichzelf vanavond voor het eerst in een wedstrijd die er om gaat. De nieuwe trainer Alfred Schreuder moet het dit seizoen doen zonder de vertrokken Mazraoui, Gravenberch, Haller en Onana. Daartegenover staat de komst van Owen Wijndal, Steven Bergwijn en Calvin Bassey. In de voorbereiding maakte Ajax nog geen overtuigende indruk, maar de Amsterdammers zijn als landskampioen wel de favoriet voor de Johan Cruijff Schaal. 

PSV
In Eindhoven vond deze zomer een serieuze upgrade plaats. Niet alleen staat de gedroomde trainer Ruud van Nistelrooij voor de groep op de Herdgang, ook werd met Luuk de Jong de gewenste nieuwe aanvalsleider binnengehaald. Daarnaast slaagde PSV er in om de supertalenten Xavi Simons en Savinho naar Eindhoven te halen. Ondanks het vertrek van Mario Götze en Eran Zahavi lijkt PSV er sterker op geworden. Zeker als de club er in slaagt Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré binnenboord te houden. Een grote tegenvaller is de nieuwe blessure van groeibriljant Noni Madueke. De Engelsman ligt er waarschijnlijk tot het WK uit. 

Brunsie's betting tips
Tip 1: PSV wint de Johan Cruijff Schaal in reguliere speeltijd (odds bij Unibet 3.90)
Tip 2: BTS: Ja (odds bij Unibet 1.53)
Tip 3: Over 3.5 doelpunten (odds bij Unibet 2.50)
 

  • Like 4
  • Thanks 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

13 uur geleden zei Brunsie:

And we are back!

Ter gelegenheid van de officiële aftrap van het Nederlandse voetbalseizoen gaat vanaf vandaag ook onze Match of the Day weer van start! De allereerste wedstrijd waarop we ons licht laten schijnen is vanzelfsprekend de wedstrijd tussen Ajax en PSV die vanavond om 20.00u gespeeld wordt in de Johan Cruijff Arena. 

Ajax
Een hernieuwd Ajax presenteert zichzelf vanavond voor het eerst in een wedstrijd die er om gaat. De nieuwe trainer Alfred Schreuder moet het dit seizoen doen zonder de vertrokken Mazraoui, Gravenberch, Haller en Onana. Daartegenover staat de komst van Owen Wijndal, Steven Bergwijn en Calvin Bassey. In de voorbereiding maakte Ajax nog geen overtuigende indruk, maar de Amsterdammers zijn als landskampioen wel de favoriet voor de Johan Cruijff Schaal. 

PSV
In Eindhoven vond deze zomer een serieuze upgrade plaats. Niet alleen staat de gedroomde trainer Ruud van Nistelrooij voor de groep op de Herdgang, ook werd met Luuk de Jong de gewenste nieuwe aanvalsleider binnengehaald. Daarnaast slaagde PSV er in om de supertalenten Xavi Simons en Savinho naar Eindhoven te halen. Ondanks het vertrek van Mario Götze en Eran Zahavi lijkt PSV er sterker op geworden. Zeker als de club er in slaagt Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré binnenboord te houden. Een grote tegenvaller is de nieuwe blessure van groeibriljant Noni Madueke. De Engelsman ligt er waarschijnlijk tot het WK uit. 

Brunsie's betting tips
Tip 1: PSV wint de Johan Cruijff Schaal in reguliere speeltijd (odds bij Unibet 3.90)
Tip 2: BTS: Ja (odds bij Unibet 1.53)
Tip 3: Over 3.5 doelpunten (odds bij Unibet 2.50)
 

Die vakantie heeft je goed gedaan Hans. 3 juiste tips❤️👍 Welkom terug!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Groot was de verbazing een dikke twee jaar geleden toen PSV Mario Götze presenteerde als nieuwe aanwinst. De kleine aanvaller, maker van het enige doelpunt in de WK finale van 2014, speelde twee jaar in het Philips Stadion, maar toen Roger Schmidt bekend maakte PSV te verlaten, kon je er donder op zeggen dat ook Götze Eindhoven zou verlaten. 'Super Mario' tekende bij Eintracht Frankfurt dat vandaag officieel aan het nieuwe seizoen gaat beginnen. Tegenstander in de eerste ronde van de DFB-Pokal is 1. FC Magdeburg. De wedstrijd start om 20.46u. Nee, dat is geen typfout.

1. FC Magdeburg
1. FC Magdeburg werd het afgelopen seizoen in de 3. Liga en promoveerde naar de 2. Bundesliga waarin het dit seizoen inmiddels twee wedstrijden gespeeld heeft (1x winst, 1x verlies). Ondanks dat de club geen bijzonder opvallende spelers kent, wil Magdeburg vanavond haar huid zo duur mogelijk verkopen. 

Eintracht Frankfurt
De keuze om het laatste gedeelte van de Bundesliga vorig seizoen te laten lopen en alles op de Europa League te zetten, leverde de club succes op. Als winnaar van de Europa League mag Eintracht later deze maand tegen Real Madrid aantreden om de Europese Super Cup én is geplaatst voor de groepsfase van de Champions League. Met een gegarandeerde plaats op het miljoenenbal werd Frankfurt interessant voor spelers als Götze, maar durfde de club ook zelf wat meer. Zo tastte het flink in de buidel om de Noorse buitenspeler Jens Petter Hauge over te nemen van AC Milan. 

Brunsie's Betting Tips
Tip 1: Eintracht Frankfurt 3-way handicap 1-0 (odds bij Unibet 2.38)
Tip 2: Totaal aantal doelpunten 1e helft: Over 1.5 (odds bij Unibet 2.23)
Tip 3: Eintracht Frankfurt wint en houdt de nul (odds bij Unibet 3.10) 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

22 uur geleden zei Brunsie:

Groot was de verbazing een dikke twee jaar geleden toen PSV Mario Götze presenteerde als nieuwe aanwinst. De kleine aanvaller, maker van het enige doelpunt in de WK finale van 2014, speelde twee jaar in het Philips Stadion, maar toen Roger Schmidt bekend maakte PSV te verlaten, kon je er donder op zeggen dat ook Götze Eindhoven zou verlaten. 'Super Mario' tekende bij Eintracht Frankfurt dat vandaag officieel aan het nieuwe seizoen gaat beginnen. Tegenstander in de eerste ronde van de DFB-Pokal is 1. FC Magdeburg. De wedstrijd start om 20.46u. Nee, dat is geen typfout.

1. FC Magdeburg
1. FC Magdeburg werd het afgelopen seizoen in de 3. Liga en promoveerde naar de 2. Bundesliga waarin het dit seizoen inmiddels twee wedstrijden gespeeld heeft (1x winst, 1x verlies). Ondanks dat de club geen bijzonder opvallende spelers kent, wil Magdeburg vanavond haar huid zo duur mogelijk verkopen. 

Eintracht Frankfurt
De keuze om het laatste gedeelte van de Bundesliga vorig seizoen te laten lopen en alles op de Europa League te zetten, leverde de club succes op. Als winnaar van de Europa League mag Eintracht later deze maand tegen Real Madrid aantreden om de Europese Super Cup én is geplaatst voor de groepsfase van de Champions League. Met een gegarandeerde plaats op het miljoenenbal werd Frankfurt interessant voor spelers als Götze, maar durfde de club ook zelf wat meer. Zo tastte het flink in de buidel om de Noorse buitenspeler Jens Petter Hauge over te nemen van AC Milan. 

Brunsie's Betting Tips
Tip 1: Eintracht Frankfurt 3-way handicap 1-0 (odds bij Unibet 2.38)
Tip 2: Totaal aantal doelpunten 1e helft: Over 1.5 (odds bij Unibet 2.23)
Tip 3: Eintracht Frankfurt wint en houdt de nul (odds bij Unibet 3.10) 

@Reno   

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het scheelde niet heel veel of Union Sint Gillis schreef vorig seizoen een voetbalsprookje a la Leicester City. De promovendus stond het grootste gedeelte van het seizoen bovenaan en het is dankzij het achterlijke Belgische competitieformat dat er na afloop van het seizoen nog play-offs gespeeld moeten worden dat niet Union, maar Club Brugge landskampioen werd. Daarom moeten de Brusselers vanavond aan de bak in de voorronde van de Champions League. Union ontvangt Rangers FC. De wedstrijd in het King Power at Den Dreef Stadion in Leuven (want Union mag geen internationale wedstrijden in eigen huis spelen) begint om 20.45u.

Union Sint-Gillis
Het succes van Union heeft ook zijn gevolgen gehad. Succescoach Felicé Mazzu maakte de gevoelige overstap naar Anderlecht, topscorer Denis Undav vertrok naar Brighton & Hove Albion in de Premier League en spelmaker Casper Nielsen ging naar Club Brugge. Er voor terug kwamen spelers die alles nog te bewijzen hebben  zoals de jonge Ivorianen Simon Adingra en Lazare Amani. Sommige dingen bleven echter hetzelfde. Het publiek wordt na een overwinning nog altijd opgezweept door Siebe van der Heyden die in drie jaar tijd van FC Eindhoven naar de Rode Duivels ging en daarmee bewijst dat voetbalsprookjes nog altijd bestaan. Al is het meer dan twijfelachtig of Union de prestaties van het vorige seizoen kan evenaren. 

Rangers FC
Van de romantiek van roest en authenticiteit in Brussel, naar de romantiek van voetbalbeleving in Schotland. Rangers FC haalde vorig jaar onder Giovanni van Bronckhorst weliswaar de Europa League finale, maar moest de titel in eigen land weer aan Celtic laten. Niet goed genoeg voor de Rangers die op het hoogste niveau willen meedoen om alle prijzen. Toch is de selectie allesbehalve grondig gerenoveerd. Rangers gaf 'slechts' 13,8 miljoen uit aan nieuwe spelers en verdiende meer dan dat bedrag met het verkopen van Calvin Bassey aan Ajax. Van Bronckhorst moet het dus grotendeels doen met de spelers die hij vorig jaar ook tot zijn beschikking had. Of dat voldoende is om hoge ogen te gooien in de (voorronde) Champions League valt te betwijfelen.

Brunsie's Betting Tips
Tip 1: Gelijkspel (odds 3.40 bij Unibet)
Tip 2: Under 2.5 doelpunten (odds 1.83 bij Unibet)
Tip 3: Dante Vanzeir scoort (odds 2.70 bij Unibet)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...