De top 10 ondergewaarde cryptocurrencies

De top 10 ondergewaarde cryptocurrencies

376
0
DELEN

Het lijkt erop dat veel altcoins op de bodem van hun waarde zijn en nu weer langzaam gaan stijgen. Stel je wilt nu instappen dan kijk je al snel naar de top 10 munten.

Maar zijn er nog meer goed ogende projecten die vaak buiten het zichtveld blijven en wel heel veel potentie hebben. Dit zijn vaak cryptocurrencies die onder de radar blijven en ineens de markt op kunnen stormen zodra er meer aandacht voor komt. 

De genoemde cryptocurrencies zijn veelbelovende projecten die nu nog relatief goedkoop zijn. De top 10 die wij hebben samengesteld is niet ingedeeld van 1 t/m 10, dit is bewust gedaan omdat ze allemaal potentie hebben en er valt dan ook moeilijk een ranking aan te geven. In dit artikel worden de volgende cryptocurrencies/tokens besproken:

  • Fusion
  • Dragonchain
  • High Performance Blockchain
  • Matrix AI Network
  • Achain
  • Bluzelle
  • Apex
  • Utrust
  • Pareto Network
  • Internet Node Token

Fusion

Fusion

Dit is een token gericht op de financiële markt waarbij je  met cryptomunten/geld kan lenen. Of beter gezegd je kan geld lenen, zonder tussenkomst van bijvoorbeeld een bank. De bank is in dit geval vervangen door een smart contract.

Dragonchain

Dragonchain

Deze blockchain is door Disney opgezet en wordt al sinds 2014 ontwikkeld. Ze maken het mogelijk dat bedrijven snel, makkelijk en veilig over kunnen stappen op blockchain technologie. Daarnaast kunnen de bedrijven zelf hun smart contracts gaan schrijven.

High Performance Blockchain

High Performance Blockchain

Door blockchain (software) te integreren met chips (hardware) wilt men snellere transactie snelheden mogelijk maken. Dit is voor grote bedrijven die Big Data verwerken zeer aantrekkelijk. Het wordt een beetje met EOS vergeleken.

Matrix AI Network

Matrix AI network, afbeelding: itsblockchain.com

De ontwikkelaars van Matrix AI Network willen Artificial Intelligence combineren met blockchain technologie. Hierop kunnen smart contracts geschreven worden en leert het systeem van zichzelf.

Achain

Achain wilt een publieke blockchain creëren waarbij ontwikkelaars smart contracts, dApps (Decentralized Apps), tokens en een volledige blockchain op kunnen bouwen.

Bluzelle

Bluzelle, afbeelding: themerkle.com

In een notendop houdt Bluzelle zich bezig met de opslag van data, alleen dan met een decentraal karakter. Er is wel veel concurrentie op dit gebied, maar ze hebben interessante partners.

Apex

Apex

Apex wilt een brug slaan tussen de communicatie van bedrijven naar consument, maar ook van de consument naar een bedrijf toe. Het project is zo nieuw dat het nog maar net op Coinmaketcap staat. Dit is een pareltje om in de gaten te houden.

Utrust

Utrust

Wie had ooit gedacht dat Paypal een groot bedrijf zou worden? Utrust is in feite Paypal 2.0. Ze willen het mogelijk maken dat je met cryptocurrencies kan betalen en dit ook geconverteerd kan worden naar fiat geld.

Pareto Network

Pareto Network

Hier wordt data uitgewisseld over het handelen in cryptocurrencies. Ervaren analysten kunnen dit peer-to-peer verkopen.

Internet Node Token

Internet Node Token

Dit wordt ook wel de nieuwe IOTA genoemd maar dan vanuit China. Ze zijn gebaseerd op het Internet of Things waarbij alles en iedereen onderling communiceert.

Conclusie

Eigenlijk is de top 10 te klein voor potentiële kanshebbers, als we er een nummer 11 aan toe zouden voegen dan is Zilliqa een goede kanshebber. Besef dat investeren in deze munten een hoog risico is, ze moeten zich nog gaan bewijzen. Verwacht dus ook niet dat je morgen miljonair bent.

Vaak wordt er gevraagd welke van de 10 zou jij dan kiezen? Want om ze allemaal aan te schaffen kost teveel geld of brengt andere rompslomp met zich mee. Dit is een zeer lastige vraag maar als je je echt goed wilt verdiepen in de materie let dan vooral op Internet Node Token en Apex.

Apex heeft namelijk een groot moederbedrijf (Chinapex) achter zich staan die grote partners in haar portefeuille heeft. Internet Node Token is bij uitstek het web 3.0 zoals dat weleens genoemd wordt en mogelijk een concurrent van IOTA. Beide munten hebben nog heel weinig publiciteit gehad en zweven ver onder de radar.

Wordt lid van ons forum en discussieer mee.

Disclaimer: dit is geen financieel advies.

Crypto - exchanges
Crypto exchange Rating Review Uniek door
★★★★★ Review Storten met iDeal! Handel nu!
★★★★★ Review Super overzichtelijk! Handel nu!
★★★★★ Review Nederlandse aanbieder! Handel nu
★★★★ Review Veel keuze, ook ICO's! Handel nu!
★★★★★ VOLGT ZSM! Groot en betrouwbaar! Handel nu!
★★★ Review Met je mobiele nummer! Handel nu!
★★★★★ Review Een van de top exchanges! Handel nu!