ICO: Hirematch

ICO: Hirematch

620
2
DELEN

Op het moment van schrijven is er een crowdsale gaande voor een nieuwe ICO. We hebben reeds over mee ICO's geschreven, waaronder HOQU en Sphere.

De crowdsale waar wij nu op doelen is die van de ICO Hirematch. We zullen proberen uitleg te geven over wat deze cryptocurrency kan, doet en waarom hij volgens ons potentie heeft.

Uitleg over Hirematch

Voor je gaat investeren in een cryptocurrency wil je natuurlijk weten wat deze crypto nu precies toe kan voegen aan het al bestaande segment met cryptocurrencies.

Hirematch is een crypto die gebruikt gaat worden in de uitzend- en flexbranche. Door deze munt zal een uitzendbureau bijvoorbeeld overbodig worden, zal de zzp'er eerlijk betaald krijgen, en ook een echte review over zijn werk krijgen, die hij zelf niet kan verwijderen of aanpassen.

Hoe werkt een uitzendbureau

Als een bedrijf op dit moment een uitzendkracht wil inhuren zal het bedrijf een belletje of een mailtje sturen naar een uitzendbureau. Het uitzendbureau zal vervolgens op zoek gaan in hun database naar een geschikte kandidaat. Als zij geen geschikte kandidaat vinden zullen ze gaan proberen om deze te werven, middels advertenties.

Als het uitzendbureau een geschikte kandidaat heeft gevonden dan zorgen zij er voor dat deze kandidaat alle juiste contracten krijgt en dan kan de uitzendkracht bij het bedrijf aan de slag.

Het bedrijf betaalt een afgesproken prijs aan het uitzendbureau en het uitzendbureau betaalt een afgesproken salaris aan de uitzendkracht. Hier verdient het uitzendbureau uiteraard geld mee.

Gedecentraliseerde markt

Hirematch wil er zorg voor dragen dat een bedrijf niet meer naar een uitzendbureau hoeft te gaan. Als je als bedrijf straks een vacature inlevert bij Hirematch dan kunnen mensen zelf deze vacatures zien en zich hiervoor inschrijven, zij krijgen dan als zij voldoen aan alle kwalificaties een contract en zullen via de blockchain betaald worden.

Daarnaast zullen er agents zijn die gaan zoeken in een gedecentraliseerde database naar een geschikte kandidaat, als zij een geschikte kandidaat hebben gevonden dan worden zij uitbetaald in HIRE, de token van Hirematch.

De waarde van HIRE wordt dus bepaald door het gebruik van Hirematch.

In totaal zullen er 100.000.000 tokens uitgezet worden. Als er dus 100 miljoen bedrijven gebruik willen maken van Hirematch en agents nemen genoegen met 1 euro per aangeleverde match, dan zal de token 1 euro waard zijn. Echter is een juist aangeleverde persoon op hoger niveau al snel tienduizenden euro's waard. U kunt zich voor stellen dat de prijs van HIRE dan ook omhoog zal gaan.

Uitzendbranche

Hoe groot is deze branche eigenlijk waar Hirematch zich op richt?Deze markt is gigantisch, alleen in Nederland kent deze ongeveer 20 miljard euro aan omzet! Je kunt je voorstellen hoeveel omzet dit voor Europa betekent en hoeveel voor Amerika. Er zit dus genoeg potentie in deze markt voor een cryptocurrency.

Hirematch en de ZZP'er

Eerder hadden we het ook al over de ZZP'er, maar hoe gaat dat dan in zijn werking? Eigenlijk heel simpel, want als jij een klus hebt plaats je die in de blockchain. Een ZZP'er ziet dat en reageert er op.

Jij ziet direct hoe hij zijn werk altijd heeft gedaan, want er zit een beoordelingssysteem aan vast middels de smart contracts. De ZZP'er kan dit dus niet verwijderen of aanpassen, het is dus altijd een 100% betrouwbare review.

Daarnaast kunnen er geen nep reviews door concurrenten geplaatst worden, want je kan alleen iets plaatsen als jij daadwerkelijk betaald hebt aan deze zzp'er voor een klus. Zo blijft alles eerlijk gaan.

Nadelen van Hirematch

Naast dat er veel positiefs te vertellen is over hirematch zijn er ook wat nadelen. Zo ontzorgt een uitzendbureau de bedrijven die een vacature stallen door al een eerste schifting te maken met kandidaten, zodat het bedrijf niet duizenden cv's hoeft te bekijken. Bij Hirematch zal hier eerder een wildgroei aan ontstaan.

Alles op een rijtje:

  • Token voor de uitzendbranche en zzp'ers
  • Betaling in HIRE voor agents die een match maken
  • Onaanpasbare review na betaling aan zzp'er
  • 100.000.000 max token supply
  • Kwartaal 3 komt de Beta versie uit
  • Crowdsale tot 14 februari 2018 max 78.000.000 token sale
  • 1 ETH is 2100 HIRE

 

Crypto - exchanges
Crypto exchange Rating Review Uniek door
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜… Review Storten met iDeal! Handel nu!
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜… Review Super overzichtelijk! Handel nu!
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜… Review Nederlandse aanbieder! Handel nu
β˜…β˜…β˜…β˜… Review Veel keuze, ook ICO's! Handel nu!
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜… VOLGT ZSM! Groot en betrouwbaar! Handel nu!
β˜…β˜…β˜… Review Met je mobiele nummer! Handel nu!
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜… Review Geen registratie mogelijk! Handel nu!