OneTime Girl blogt: poker @ home

304
0
DELEN

Vorige week zaterdag was het zonnig en warm buiten. Niet echt een dag die je zou uitkiezen om een potje poker te spelen zou je misschien zeggen. Toch is dat wel precies wat ik gedaan heb! 's Avonds weliswaar, dus overdag heb ik ook nog van het zonnetje kunnen genieten!

Ik was die avond uitgenodigd om met een groepje thuis te pokeren. Inzet 10 euro per persoon. We waren uiteindelijk met z'n zessen, een mooi clubje bij elkaar. Voor mij een uitgelezen gelegenheid om mijn pokerskills weer eens te oefenen! De vorige keer dat ik gepokerd had was bij het ladies only toernooi van het ONK. Misschien herinner je je die blog nog. Ik moest toen nog veel leren!

Het home pokertoernooitje werd georganiseerd door Bram, de man van een van mijn beste vriendinnen Sharon. De andere aanwezigen zijn vrienden van hem. Ik vind het superleuk dat ik uitgenodigd ben om mee te doen, want voor mij is dit oefenen in een relaxte sfeer.
Verder is de opzet mooi:
Iedereen legt 10 euro in en het eerste uur kun je jezelf opnieuw inkopen, mocht je er al uitliggen.
Bij bepaalde kaarten, zoals pocket 8 of pocket rockets, mag je een kraslot uitkiezen.
Daarnaast is er een kwaliteitsfles Whisky te winnen voor degene die een royal flush heeft. Dit komt zo zelden voor dat de betreffende fles inmiddels al heel wat jaartjes oud is 😉. Maar kwaliteit komt met de jaren zeggen ze hé?

Geconcentreerde blikken

Na een mooi spel van een paar uurtjes word ik uiteindelijk 3e van de 6.
Hoe ik 3e ben geworden is vrij simpel, ik heb heel veel gefold. Maar niet op de Big blind natuurlijk, dat heb ik wel geleerd van de vorige keer! 😉
Eigenlijk baal ik wel een beetje van het folden, want het is niet de spannendste manier van spelen. Ik merk aan mezelf dat ik vooral nog niet goed durf te bluffen. Dat betekent nog héél véél oefenen, voordat ik in oktober meedoe aan MEC Poker Open in Spa!

Organiseer jij binnenkort een home pokertoernooi dan houd ik me dus van harte aanbevolen! 😉 Ook voor een mooi pokerlesje trouwens.

Gelachen werd er ook!

Ik heb de mannen deze avond trouwens ook even geadviseerd (oké misschien een beetje gedwongen) om met me op de foto te gaan, waarmee ze zich gelijk geplaatst hebben voor het pokertoernooi dat georganiseerd gaat worden door OneTime met als prijs een reis naar Las Vegas!
Na deze foto's zijn er al 26 plekken vergeven, nog 74 te gaan! Wil je ook meedingen naar deze fantastische prijs? Wacht dan dus niet te lang met het maken van die foto!

Pokerface oefenen

Daarnaast heb ik deze week eens even gekeken hoe het ervoor staat met mijn NEO die ik via Bitvavo had aangeschaft. De vorige keer was mijn NEO €97.35 waard en nu €104.55. Het groeit! Hoewel op dit tempo ik er over 100 jaar nog niet rijk van geworden ben. Tijd om me daar binnenkort dus verder in te verdiepen.

Komende week ben ik een weekje met vakantie, dus dan verschijnt er geen blog!
Niet getreurd, daarna staat er weer genoeg leuks op de planning.

Zo gaan we binnenkort op bezoek bij het HC in Eindhoven, waar we de Virtual Reality Experience alvast mogen gaan beleven.
En zet 2 juni vast in je agenda, dan ben ik aanwezig in Flash Casino Lemmer, waar een spectaculaire loterij zal zijn die avond!

Tot snel maar weer en doe geen dingen die ik ook niet zou doen! 😉

PS. volg mij nu ook op Instagram! @onetime_girl

Sealed with a kiss for luck
💋
OneTime Girl