Online slot Adventure Palace van Microgaming review

109
0
DELEN

Als ik een online slot uitkies om te spelen scroll ik eigenlijk meteen omlaag, waarom ik dit doe weet ik niet. Maar uiteraard staan er bovenaan ook nog online slots. Een van die online slots die ik nog niet heb gespeeld staat voor vandaag op het programma.

Adventure Palace is een online slot van Microgaming en heeft 9 verschillende winlijnen. De online gokkast heeft 5 rijen met elk 3 symbolen en een normale draaisnelheid. Op de achtergrond zijn er vrolijke dierengeluiden te horen. De inzetrange ligt tussen de €0,09 en €45,- per spin.

Het thema van deze online slot heeft alles te maken met dieren. Als dierenliefhebber verwacht ik daarom ook erg veel van deze online gokkast.

Paytable online slot Adventure Palace
Uitbetalingstabel

Free games en extra's

Van de free games had ik veel meer verwacht, maar misschien denk jij hier wel anders over. Verder zijn er nog 2 andere features, maar deze zijn ook niet heel erg speciaal.

De free spins

De free spins worden geactiveerd bij 3 of meer scatter symbolen. Het scatter symbool bij deze online slot is het symbool van de jungle. 3 scatter symbolen leveren 15 free spins op met een multiplier van 3. Dit wil zeggen dat al je winsten worden vermenigvuldigd met 3. Buiten dit is er tijdens de free games niks speciaals. Hierdoor vind ik de free games persoonlijk erg saai.

Het is wel mogelijk om de free spins te retriggeren. Maar aangezien dit bij de meeste online slots zo is zie ik dit niet echt als speciale extra.

Wild symbool

Krijg je een winnende combinatie met een symbool van een olifant erbij dan wordt deze winnende combinatie vermenigvuldigd met 2. Dit is op zich een leuke extra tijdens het hoofdspel, maar voor veel spanning zorgt deze extra feature ook niet.

Uitleg free spins online slot Adventure Palace
Uitleg free spins

Gamble

Gokken na een winnende combinatie is iets dat ik veel terug zie bij de online slots van Amatic. Voorheen heb ik dit zelden bij een online slot van Microgaming gezien, maar bij deze online slot is het mogelijk om na elke winnende combinatie te gokken met je winst.

Bij het gokken is het de bedoeling dat je de juiste kaart voorspeld. Dit kun je door door te klikken op rood of zwart. Bij een goede gok wordt je winst verdubbeld. De echte gokkers kunnen ook nog kiezen voor harten, ruiten, schoppen of klaveren. Kies je nu het juiste dan wordt je winst met 4 vermenigvuldigd.

Mijn mening over de online slot Adventure Palace

Adventure Palace is een online slot met een leuk thema, maar dan is ook meteen alles gezegd. Tijdens het spelen wordt ik niet getriggerd om door te spelen. Er is niks speciaals en ook de free games zijn erg saai. Wat mij betreft had er veel meer in kunnen zitten bij deze online slot. De symbolen zijn erg mooi en ook de achtergrondgeluiden passen perfect bij het thema. Echter ontbreekt het aan een van de belangrijkste punten bij een online slot: de spanning. Want waarom zou ik anders een online slot spelen ? Veel mensen geven de voorkeur aan een online slot waar ze al eens flink op hebben gewonnen, maar het uitbetalingspercentage van de meeste online slots ligt allemaal rond hetzelfde. Je kunt dus op elke online slot een groot bedrag winnen, maar ook verliezen.

Enkele andere online slots van Microgaming.

Bovenstaande online slots zijn online slots die wel goed in de smaak vielen bij mij.

Cijfers

Tijdens het spelen van deze online slot ben ik niet echt vermaakt geworden. De uitbetalingen daarin tegen waren wel redelijk, maar in mijn ogen is dit niet het belangrijkste.

Het uitbetalingspercentage van deze online gokkast is 96.1 %.

Heb jij een andere mening over deze online slot ? Dan hoor ik dit graag op het forum van OneTime.

RECENSIEOVERZICHT
Uitstraling
Spelbeleving
Bonus games
Payout
DELEN
Vorig artikelCryptocurrency – top 10 flops 2017
Volgend artikelSALT Lending, op een veilige manier geld verdienen aan cryptovaluta
Jordi22
Jonge liefhebber van casino’s uit het Zuiden van het land. Ik waag regelmatig een gokje aan de blackjack tafel en de roulette sla ik ook zeker niet over. Het liefste speel ik een lekker potje poker met wat vrienden. De 22 staat voor de datum dat ik jarig ben! Ik ben nog niet in de gokstad Las Vegas geweest, maar daar komt snel verandering in.