Review: Online gokkast ‘Drive Multiplayer Mayhem’

101
0
DELEN

Ben je op zoek naar een stoere gokkast? Dan is de Drive Multiplayer Mayhem zeker iets voor jou. Je hoort het gaspedaal als je een bet maakt en piepende remmen als je hem sneller stopt. Opzwepende beats, Nitro, chicks en stoere binken. Dit is een geweldige gokkast voor iedereen die wel iets stoers kan gebruiken!

Winlijnen, RTP en aantal spins

De Drive Multiplayer Mayhem is een normale gokkast met 15 winlijnen, diverse symbolen, wilds en scatters. De minimale bet op deze gokkast is $0,15 en als je zin hebt dan kun je zelfs $75 per spin betten! De RTP ligt op 96,7%. Ik heb ongeveer 200 spins gedraaid op deze gokkast en dankzij de bonusgame (2x) een mooie winst weten te behalen. Het meerendeel van de tijd speelde ik op $0,75 per spin.

Ondanks dat 15 winlijnen niet bijzonder veel zijn, heb je daar bij deze gokkast geen enkele last van. De standaard symbolen van T tot en met A zijn gewoon aanwezig en zorgen voor een goede balans. Het echte geld zit hem natuurlijk in de karakters en de wildsymbolen.

De bonusgame

Drive Multiplayer Mayhem heeft een wat aparte bonusgame, en dat is wat deze kast nu extra interessant maakt. De bonus start als je drie keer de scatter krijgt op reel 2, 3 en 4. In deze bonus “Race” je tegen andere tegenstander. je start automatisch met 10 free games en het is de bedoeling om de Nitro symbolen te verzamelen. Als je er 3 hebt ga je door naar het volgende level. In elk volgend level krijg je weer extra free games en ook extra wild symbolen. En laten die wildsymbolen nu ook x2, x3 en x6 gaan waardoor je hele mooie combinaties kunt maken.

Zelf heb ik tijdens het testen twee keer de bonusgame gekregen, waarbij ik de eerste keer het volledige spel heb uitgespeeld dankzij de Nitro symbolen en de tweede keer kwam ik niet verder dan de derde tegenstander. Echter won ik de tweede keer een paar dollar meer, dus het wil niet zeggen dat je perse het spel moet uitspelen om een mooi bedrag te winnen.

De bonusgame was elke keer een welkome afwisseling en het duurde naar mijn mening zeker niet te lang voordat ik deze kreeg. Ook was de twee bonusgame vrij snel na de eerste, wat je direct een fijn gevoel geeft!

De payouts

De payouts vond ik op de Drive Multiplayer Mayhem kast erg goed. Dit kwam vooral dankzij de toevoeging van de wildsymbolen. Hieronder staat een voorbeeld van hoe dit er aan toe kan gaan als je meerdere wilds met elkaar kunt combineren.
Mega Win drive multiplayer mayhem

Totaaloordeel Drive Multiplayer Mayhem

Zijn er nog verbeterpunten? Ja die zijn er. De kast blijft interessant dankzij de bonusgames en de wilds, maar het zou leuk zijn als er nog een extra element zou zijn om te kunnen winnen. De bonusgame is elke keer het zelfde en het aantal free games en de multipliers staan op voorhand al vast. Tijdens een tweede of derde bonusgame veranderd er dus eigenlijk niks.

Maar op dat kleine puntje na heb ik niks te zeuren over deze gokkast. Drive Multiplayer Mayhem ziet er top of the bill uit, heeft stoere geluiden en de payouts waren in mijn geval meer dan goed. Het voelde fijn om de bonusgame twee keer te winnen en stiekem heb ik nu al weer zin om weer op zoek te gaan naar wat extra nitro!

RECENSIEOVERZICHT
Uitstraling
Spelbeleving
Bonusgames
Payouts
DELEN
Vorig artikelWat is Dogecoin? Onze uitleg over deze bijzondere munt
Volgend artikelGaan crypto slots de nieuwe standaard worden in Las Vegas?
DennMann
DennMann houdt van alles waar geld mee te verdienen is. Van cryptocoins tot webshops en van goud en zilver tot aan de Mega Million Jackpot. Is zeker niet te beroerd om geld te investeren in (verliesgevende) poules voor de ene OneTimer. Schrijft daarnaast ook nog eens graag en is uiteraard een grote liefhebber van het casino en poker.