Wedden op eSports

  Uitleg over Wedden op eSports

  312
  0
  DELEN
  « terug naar Begrippenlijst

  Wedden op eSports

  Behalve wedden op conventionele sporten kun je natuurlijk ook wedden op eSports. Vele teams zijn actief, net als bij andere sporten en deze spelen verschillende toernooien en competities tegen elkaar. Wedden op winst of verlies zal mogelijk zijn, maar ook wedden met hoeveel punten verschil en dergelijke.

  Vaak hebben grote internationale toernooien dezelfde opzet als bijvoorbeeld het WK voetbal, waarvoor er eerst allerlei voorronden moeten worden gespeeld, dan een groepsfase gevolgd door een knock-outfase, zoals je zult begrijpen levert dat meer dan genoeg mogelijkheden om te wedden op je favoriete eSports team!

  Wat zijn eSports?

  eSports is eigenlijk een vorm van competitie welke wordt mogelijk gemaakt door electronische systemen. Oftewel: Computerspelletjes. Doorgaans vinden deze competities plaats in wedstrijdverband met waarbij 2 of meer spelers het tegen elkaar opnemen.

  Soms in teamverband, soms individueel. Dit kan geheel online plaats vinden, maar kan zich ook in een arena, zaal of congrescentrum afspelen. Zeker de grote internationale evenementen (Zoals “The International” met een prijzenpot van ruim $20 miljoen) kunnen tienduizenden bezoekers van over de hele trekken.

  De populariteit van eSports of ook wel electronic sports groeit enorm. De wijze waarop teams tegen elkaar strijden, is in sommige landen al te vergelijken met wat we kennen van grote voetbalwedstrijden: stadions vol publiek, gamers als supersterren en er gaat inmiddels redelijk wat geld in om. Mooie salarissen voor de gamers, sponsorcontracten met grote merken en niet te vergeten: prijzengeld! eSportsbetting begint ook serieuze vormen aan te nemen.

  eSports betting

  De mogelijkheid om te wedden op eSports zie je vooral rond de meest populaire games: Counter-Strike: Global Offensive (CS-GO), League of Legends (LOL), DOTA2, HearthStone, en StarCraft 2.

  eSports artikelen

  Meer weten over de eSports? Check onze artikelen om meer over dit opkomend fenomeen in de electronic sports wereld te weten te komen.

  Synoniemen:
  wedden op esports, esports betting
  « terug naar Begrippenlijst
  DELEN
  Vorig artikelUitleg over Commodities
  Volgend artikelUitleg over 90 Ball bingo
  FiftyFifty is volbloed entreprenerd. Zijn naam verklapt direct al zijn onvermogen tot kansberekening in de wereld van casino-games. Gelukkig weet hij wel 100% zeker waar de klappen vallen als de site hapert, dus doet hij alles om te zorgen dat OneTime.nl als een zonnetje draait. Met vrouw en kinderen het geluk in de liefde al gevonden, nu nog van zijn getalenteerde collega’s leren hoe je geluk in het spel afdwingt ...