Spring naar bijdragen

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/04/23 in all areas

  1. Onetimers, zojuist de 20 loten ingewisseld en hier zoals verwacht € 200 voor teruggekregen. Ik zal een appgroep aanmaken om de uitbetaling te gaan regelen. Dank allemaal voor jullie deelname, over 11 maanden barst het feest weer los!
    5 points
  2. Al een een gehele tijd niet gegokt tot enkele weken het weer beetje begon te kriebelen. En voor het einde van het jaar mijn persoonlijk grootste win behaalt.
    3 points
  3. Mooi zo, deze promo was te gek voor woorden en nog heb ik mensen zien klagen. Er zit nog steeds ruime waarde in deze promo bij vrijwel geen variantie, over een jaar bekeken. Om het met een uitdrukking van @TheGreatOne van 15 jaar geleden te zeggen: kwestie van de randvoorwaarden voor elkaar hebben.
    2 points
  4. Welkom @Stokkie! Niet helemaal waar, en laat daar nou net een boek over geschreven zijn: https://palmslag.nl/boeken/versla-het-online-casino Weleens in Las Vegas geweest?
    1 point
  5. Hoe bedoel je deze precies? Zoals je het opschrijft zou je theoretisch iedere dag 500 kunnen storten en 550 uitbetalen. Lijkt me onwaarschijnlijk?
    1 point
  6. Toto zegt weer LEKKER MAN! bizar hoe vaak de LEKKER MAN toch weer veranderd in DRAMA man
    1 point
  7. Sinds lange tijd weer eens sweet bonanza gespeeld Die kwam al vlot met een bonus die met bijn 170x zo gek nog niet was ! https://replay.pragmaticplay.net/DJOKk1rtWK
    1 point
  8. Voornemen voor 2023: Een monetair positief gok jaar
    1 point
  9. Alles op de roulette en live streamen!
    1 point
  10. Betaal maar lekker uit, anders blijven we weer 6 trekkingen lang loten kopen...
    1 point
  11. Ik pleit voor alles op 24! Of een andere doorgok optie!
    1 point
  12. Het was leuk om mee te doen. Bedankt voor het werk dat je eraan hebt gedaan.
    1 point
  13. Dat is maar 20 euro verlies per lot! Dank dat je de organisatie op je wilde nemen Ruud! Volgende keer hopelijk een beter resultaat.
    1 point
  14. @TheGreatOne had jij twee truien én twee paar schoenen in je handbagage :D?
    1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.