Spring naar bijdragen

justroll

Members
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

justroll's Achievements

Member

Member (2/3)

18

Waardering in de gemeenschap

  1. wil je dat we een betje doen voor jou in Vegas? reply even met je bet en we regelen het verder
  2. 10 December 2019 is de 5de keer dat ik vertrek naar het mooie Las Vegas, beetje onverwacht dat het toch nog kon dit jaar maar daar moet ik mijn ega voor bedanken. 3 weken voor vertrek rechstreekse vlucht naar Vegas kunnen boeken voor een eitje (wel Frankfurt als vertrekpunt). Ik ga op stap met een vriend waarmee ik mijn 2de keer Vegas heb gedeeld in 2015. Nu 4 jaar verder doen we het opnieuw, EPIC!. Vegas is altijd een gesprekonderwerp gebleven, dus deze keer zijn de verwachting misschien nog net iets meer als anders. De bars die we niet gezien hebben, de stripclubs die we gingen doen, tafelspel spelen, freemont street niet kunnen zien,.. We gaan ze proberen allemaal te doen deze keer 😂😂😂 Buiten onze bets doen we er nog een paar voor 3de, mochten er grote prijzen gewonnen worden dan laten we het weten Ohja, wil jij ook een betje doen? stuur me een berichtje en we regelen het !! Als je nog een idee hebt voor mijn "EPIC 40 jarige reis naar Vegas", laat het dan maar weten, misschien filmen we he wel. Tot later!
  3. DE opdracht is simpel, we zitten vanaf 10 december, in het prachtige Las Vegas, we checken in rond 15h localtime in de Wynn, (tip het is een double room); raad ons kamernummer en we plaats $15 bet op een nummer naar keuze! Reply dus met kamernummer + nummer op de roulette Veel geluk! Tot later!
  4. Ik ben nu aan het experimenteren met een weekoplossing, kost 29 EUR voor onbeperkt 4G internet voor 7 dagen. De kost is miniem als je dat vergelijkt met wifi op je kamer, ik zou dit in combinatie met dit gl 4G wifi te doen (te vinden op https://www.amazon.com/dp/B07MB5GMWG); is een portable wifi hotspot die de 4G kaart gebruikt voor het internet te verdelen. Toestel kost $139 dollar, in extremis zou je dus voor je reis in vegas zo een ding kunnen kopen en het op de laatste dag kunnen terugsturen naar amazon voor een refund, of het toestel doorgeven aan een ander vegas maatje. Ik ga het alvast proberen op 10-17 december!
  5. heren en dames afgesloten 18:23 12500 gems coins 132 137 877 tromgeroffel niemand had de juiste datum, diegene die het er dichtste bij was is @TheGreatOne ; proficiat!
  6. heren/dames... we zitten in de laatse sprint naar 12500... 1 gem kom overeen met een slodrige 0.12$ ; dit laat je toch niet gaan ..
  7. joker spin op 9000 per spin levert winst op zover ik kan zien, groei van de gems is ongeveer 4-5 per uur spinnen, af en toe spin ik manueel big bets 24milj / spin, tankt je account zo naar 0, maar dan weer spins van 9000
  8. Hoi als wijze van test heb ik een Wynn Slots account lopen, raad wanneer er 12500 gems opstaan (dag/maand uur:minuten:seconden) en hoeveel coins we op dat moment overhebben. Diegene die er het dichstbij is (datum + aantal coins) is de winnaar van deze prachtige prijs. 1 gem is ongeveer 0.12 USD , dus deze telt lekker door. Met 12500 coins kan je gemakkelijk 4 dagen vol boeken in het Wynn Las Vegas hotel. Volg de vooruitgang op http://bit.ly/2Y8IzjT ; ohja , de preview gaat dicht op 100 gems voor het einde, om het extra spannend te maken! De winnaar krijgt de account details, reservatiegarantie kan ik helaas niet bieden. reply dus met bv. 14/08/2019 - 11:32 - 1 213 000 000 coins Veel geluk!
  9. CGN naar LAS; Keulen naar Las Vegas, geen stops, in 1 keer. en prima service (je kiest wat je wil) dacht dat het 11H30 vliegen was.. extra beenruilte (SMART+ more space-) giga-extra beenruimte (BEST tarief) Parking is goedkoop dacht 35 EUR voor een weekje, vlot door security.
  10. Danny in the house .. heren de $100 spenderen aan 'in volgorde van bewerkingen' : * Pinball Class III * TopDollar * Anchorman
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.