Spring naar bijdragen

Cavedeluxe

Members
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Cavedeluxe's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

1

Waardering in de gemeenschap

  1. Thx Mikey en Gier. Slim inderdaad om het aan te bieden op een al bestaand platform. Enige suggesties voor platformen die wat minder conventionele gokspelen hebben? groet gijs
  2. THX a million. Hmmm oke dat is dus eigenlijk alleen voordelig voor grote partijen zoals ik het lees. Hoe zouden jullie het aanpakken als je LEUK klein gokspel zou ontwikkelen?
  3. Hi, Iemand een idee waarom de regels voor online gokken milder zijn in Malta? groet gijs
  4. Thx de valsspeler.Dat wordt lastig denk ik Klopt DennMann. Dat gaan we semi digitaal maken met echte videobeelden van het weiland. Denk dat de chinezen en japanners dol zijn op zulke dingen Vandaar Azie.
  5. dat is een goede. hadden we ook al bedacht. Maar ik zou heel graag de gekke chinezen, japanners, taiwanezen, koreanen enzo kunnen benaderen. Is Macau dus niet een optie om toch de chinezen aan het gokken te krijgen?
  6. hmmm the great firewall of china... O dacht juist dat erin Macau minder strikte regels waren. Iemand ervaring met Japan?
  7. HOI dennmann, Sorry ik val er inderdaad wat blunt in. Zelf heb ik veel geblackjacked en poker online. Maar vroeger als jonge man uit noordoost groningen hadden we altijd een heel leuk oud hollands gokspel (schijtjerijk)in ons dorp.Het lijkt mij en 4 andere kerels vet en mogelijk ook winstgevend om dit op de aziatische markt aan te bieden. Want die houden wel van vreemde gokspellen dachten we . Liefste in NL beginnen maarja hier mag het ook niet. Dus we zijn met 5 man die het leuk vinden om een hobby projectje te ontwikkelen. We willen dit spel op de blockchain zetten en de basis daarvoor is al ontwikkeld. Nu dacht ik kunnen chinezen wel op buitenlandse sites gokken? Of krijg je die dan onmogelijk gepromoot? Japanners gokken altijd met een omweg met vouchers ofzo toch? Of kan het via macau? groetjes gijs
  8. Hoi Allen, Ik hoop dat jullie mij wegwijs kunnen maken. Met een stel vrienden ben ik een oud hollands gokspel digitaal aan het maken. We willen dit dan aanbieden in China of Japan ik vraag me af wat dan de beste (legale) manier is om daar online een gokspel aan te bieden? Alvast super bedankt. groet gijs
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.