Spring naar bijdragen

Mellie86

Members
  • Aantal bijdragen

    32
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Mellie86 geplaatst

  1. ik was vrijdag gebeld dat ik nog 1 document moest uploaden.. en als ik dat dan deed zouden ze meteen uitbetalen. Nu eindelijk is het goedgekomen.. bedankt voor alle tips van iedereen .
  2. Ik word echt gek gemaakt hoor.. gister heb ik naar het hoofdkantoor gebeld om 9:00 sochtends. Ik dacht eindelijk dat iemand me serieus ging helpen...hij zou naar boven lopen naar de afdeling financieen. En vragen waarom er geen vooruitgang is. En mij daar zo snel mogelijk over terug bellen Maar nee alweer valse beloftes ... ik werd teruggebeld einde van de dag. Om 1800 De informatie die deze pesoon gaf.. was. Hallo mevrouw ik heb u vanmorgen aan de telefoon gehad?? Ik kan u vertellen dat u niks meer hoeft te doen en moet afwachten tot de documenten zijn goedgekeurd!!! 🤢🤢🤮 ik zeg wat heb ik hier nou weer aan! Alweer geen nieuwe info je zou me toch verder helpen.. Ja mevrouw ik begrijp dat het frustrerend is maar dit is de enige informatie die ik u kan geven..
  3. Andwoorden ze iets op dit bericht??.
  4. Oke jammer dat je zo denkt rudi het is toch echt waar
  5. Nog steeds geen 1 bericht helemaal nix .!!!!!🤮🤯🥵
  6. Ik had zelfs een bonus van 1000 euro van ze gekregen omdat ik al 10 jaar speelde ik won toen 10.000. Een maand daarna was de site niet meer bereikbaar. Door de nieuwe regels. Heb dat uiteraard uitbetaald gekregen 3 dagen daarna.
  7. Of ik dus ooit nog mijn acount terug krijg met zeer hoge status geen ide
  8. https://www.888.com/regulation/restricted.htm.
  9. HEB ALLES ONDER CONTROLLE. Met mijn speelgedrag na al 10 jaar bij 888 te hebben gespeelt. Alleen dat is door de staat van me afgepakt. Omdat ze nederlanders misleid hebben met reclame. Nou nou wat erg. En nu gaan ze me ook nog in de wegzitten met mijn gewonnen geld .
  10. En is er al een reactie op dat bericht? Ik heb echt nig steeds nix gehoord.
  11. Ja ik ga dit ook maar doen wat heb ik te verliezen haha
  12. Hoi ik ben Melanie een vrouw van 35 . Heel erg bedankt voor de moeite. Ik heb al dat nummer geprobeerd en dan alsnog verbind ze me door met die totolijn omdat zij niet in de toto acounts meekankijken. Ik denk ondertussen echt waar ben ik in beland. Is dit de manier om mij te beschermen?? Voel me echt bestolen als ik t niet snel krijg.
  13. Ik vind het veels te lang duren.. niemand het daarmee eens???? en dan daarbij die belachelijke klantenservice. Aan de telefoon is 24 uur bereikbaar. Voor nix . Als ik een probleem heb word er een case aangemaakt . En zegt diegene aan de telefoon dat je moet wachten. Case word nooit op geen 1 manier bevestigd. Geen mail geen melding in acount helemaal nix . Compleet genegeerd word ik. Stelletje prutsers bij toto! Bedankt voor dit ultieme wingevoel!!! En succes met mij nog verder uitkleden .. ik wacht
  14. Begrijp ik ook . Ik wacht t nu af de 2e ronde revieuw van mijn documenten zijn om. nu 5 werkdagen .in totaal wacht ik nu al 17 dagen. Ik ben benieuwd. Wanneer ze me contacten.
  15. Ik hoor helemaal nix van toto. Heb ze nu vanaf donderdag niet meer gebeld. 😤
  16. Waarom zouden ze dan vragen waar die 15000. VAn daan komt nadat ze dat hebben zien staan op de laatste afschriften van de bank die ze wilden hebben ?
  17. En bij het gebruikerregelement word geen maximale wachttijd aanggeven voor uitbetaling. Ze kunne hier dus nog heel lang voor uittrekken om misschien iets te vinden dat ik het alsnog niet krijg
  18. Als ik vantevoren had geweten dat ik in zo een lang proces kom .. had ik beter elke dag 500 kunne uitbetalen dan had ik waaschijnlijk nix hoeven uplouden. Dus mensen denk 3 x na voordat je in 1 x al je winst uitbetaald!!
  19. Nee niet nu meteen nodig maar ik vind het echt te lang duren. Geef mij 888casino terug daar werd ik na 10 jaar spelen echt als vip behandeld met een persoonlijke acountmaneger. Dat is ook allemaal van me afgepakt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.