Spring naar bijdragen

Eddy 66

Members
  • Aantal bijdragen

    2
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Eddy 66's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

1

Waardering in de gemeenschap

  1. probleem is inmiddels opgelost , door t lange tijd stil staan de contacten vuil .na een poosje doorzetten en spelen doet alles t gewoon weer .
  2. Goede avond, Ik heb ook de supatron staan ,geweldig apparaat ! Maar , hij heeft een poosje stil gestaan en begon keurig met opstarten ,daarna ging ineens alles vanzelf .hij speelde zonder ook maar op de knoppen te hoeven drukken. vuiler contacten dacht ik dus de hele boel goed schoongemaakt en ja hoor hij speelt weer als vanouds . nu echter tijdens het spelen kreeg ik mijn punten en de kans om met kop of munt dit te vermeerderen, nu reageert ie dus niet op kop of munt en kan ik niet verder spelen . kan nooit veel zijn denk ik want hij speelde altijd zonder problemen. iemand misschien een idee? Eddy
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.