Spring naar bijdragen

MerkurBallyWulff

Members
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

MerkurBallyWulff's Achievements

Member

Member (2/3)

7

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik ben het gedeeltelijk wel met je eens. In de Spielstation kom ik al jaren en de opgelegde beperkingen door de Duitse overheid maken het niet leuker en en wat ook jammer is, is dat de jackpots (waar je in groepjes van 4 kasten kans op probeert te maken) is ook niet meer mogelijk door wetgeving. Maar ik vind door die beperkingen het publiek wel beter geworden. Ik vind juist dat er minder ‘duister’ publiek aanwezig is (zeker omdat die jackpots niet meer mogen). @TheGreatOne, deal! Ik ga voor jullie filmen. Dus laten we iets gaan plannen. Gaan we mooie Duitse route maken.
  2. Hallo allemaal, Zelf woon ik vlakbij de Duitse grens en zo af en toe waag ik graag een gokje in de spielhalle. Vooral die in Emmerich, net over de grens bij ‘s Heerenberg , de Spielstation is mijn favoriet. @TheGreatOne, een idee om binnenkort weer een keer een tour te maken door Duitsland? Ik doe graag mee! Zelf heb ik een videoproductie bedrijf dus wellicht leuk dat ik er meteen een video reportage van maak.
  3. Speel veel in de Duitse spielhallen maar in Nederland vind ik de kasten van Merkur en Novomatic het leukste. Hoewel de oudere kasten van Merkur (Vision Slant Top) fijner spelen dan de nieuwere (M-Box). Op een of andere manier zijn de games veel trager dan op de Slant Top. Je zou juist verwachten dat in de M-Box betere software zit…. Qua spellen blijven Magic Mirror, Metamorphosis en Excalibur’s Choice de beste spellen!
  4. Leuk, ben benieuwd wat je er van gaat vinden. De spellen zijn grafisch eenvoudiger maar heel populair….. bij de Duitsers haha. Ik vind ze iig heel leuk.
  5. Dank allemaal voor de leuke reacties. @TheGreatOne Klopt, de regels zijn een stuk strenger geworden. Dit maakt het helaas wel wat minder leuk maar het is alsnog goed te spelen. Bij de Spielhalle in Emmerich Am Rhein kan je wel nog drinken krijgen maar of ze nog (warme) hapjes hebben dat weet ik niet. Zal er eens op letten de volgende keer.
  6. Geen idee waarom juist deze spellen zo populair zijn in Duitsland. De meest gespeelde spellen in Duitsland zijn, denk ik, naast die ik noemde ook Eye of Horus, Book of Ra, Lucky Lady Charm, Fishing Frenzy en Convertus Aurum. Zelf vind ik La Dolce Vita erg leuk online (en in Spielhalle) om te spelen omdat je heel vaak bonus-feature krijgt, het spel overzichtelijk is en naar mijn idee ook goed uitbetaald. Heb zelf thuis ook een aantal Duitse speelautomaten staan en merk hier ook dat dit spel goed uitbetaald (minder extreem hoge prijzen maar wel vaak prijzen). Dus je kan lang blijven spelen.
  7. @Lady_Diamond Ik volg al een tijdje jouw livestreams. Leuk! Probeer de genoemde spellen maar eens. Ben benieuwd wat je van vindt. Vooral La Dolce Vita. Daar heb ik tot nu toe veel geluk gehad in bonus-feature. (*afkloppen)….
  8. Hallo allemaal, Ik volg Onetime al een tijdje en het werd tijd voor een account. Mijn naam is Mathijs en ik woon vlakbij de Duitse grens. Het liefste ga ik ook spelen in de Duitse speelhallen, de Spielothek. Waarom naar Duitsland om te gokken? Omdat de speelautomaten leuker zijn dan in Nederland (veel mooier en spannendere games). Online zijn ook veel spellen te spelen die in Duitsland populair zijn zoals La Dolce Vita en Roman Legion (Toto). Zeker aanraden om deze spellen eens te proberen (@LadyDiamond 😉). Voor mij is gokken en leuke manier om te ontspannen en geef hiervoor graag maximaal 50 euro per maand aan uit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.