Spring naar bijdragen

multiplayergokkast

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door multiplayergokkast geplaatst

  1. Enig idee wanneer er weer een vragenronde in de tweede kamer is over de nieuwe wetgeving? Weet dat dit mogelijk voor het reces zou plaatsvinden, maar is er niet van gekomen.
  2. De Mega Millions staat hoog nu, maar online staat die van de Mega Moolah gokkast nog veel hoger. Over de 10 miljoen afgelopen week of hij moet al gevallen zijn.
  3. Pokeren zou ook zeer succesvol moeten gaan op zo'n cruiseschip. Veel oudere pokerrecreanten. Waar zijn de wolven voor deze schapen. De wolf kan overigens wel genieten van een cocktailtje op zijn tijd en aan zon vast ook een overschot. Prima leven, moet toch wel 5000 per maand te verdienen zijn?
  4. Kennen jullie elkaar of hebben jullie blind vertrouwen omdat jullie op dezelfde site actief zijn? Wordt zo'n sessie live uitgezonden? Hoe weet je dat de speler niet er met je goede geld vandoor gaat?
  5. Hou zou het komen dat het nu veel langer duurt voordat hij valt dan voorheen, of lijkt dat maar zo... Hij valt ook wel eens rond 4 miljoen hoor! Anderhalf miljoen euro wachten kan ook nog. Of desparaat door backen natuurlijk ;-)
  6. Das een lekkere! Ik heb wel het idee dat je bij die kasten overall gezien altijd wel verliest. Kun je trouwens eens uitleggen hoe je zo'n filmpje hebt gemaakt, lijkt mij ook wel leuk paar keer zo'n filmpje te maken van een slotsessie. Is dat ook via Twitch? Als je Mac hebt kan dat met programma Quicktime > Archief > Nieuwe Schermopname
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.