Spring naar bijdragen

Lisaan

Members
  • Aantal bijdragen

    70
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    2

Alles door Lisaan geplaatst

  1. Ik denk zelf ook dat dat het is, dat de multiplier alleen in de bonus hoort te komen en dit dus een fout in het spel is geweest dat die buiten de bonus om viel. Ik laat het er ook bij, TOTO is niet goed te bereiken en als ze iets 'uitzoeken' duurt dat zo lang.
  2. Telefonisch kreeg ik gelijk en zeiden ze iid dat de bedragen x3 hadden gemoeten en het een fout in het spel was, via de mail kwam een andere afdeling uiteraard daar weer op terug. En ja, toto kennende gaan ze nooit hun ongelijk toegeven, hopelijk zijn ze blij met die euro's 😂
  3. Het is ook geen win lijn. De bedragen worden bij elkaar opgeteld en dan maakt het niet uit in welke lijn de beer valt. In het bonus spel gaan de bedragen ook x3 of x4 ect.
  4. Los van dat het om een relatief laag bedrag gaat, was ik het het niet eens met een win. Volgens toto heb ik hierin geen gelijk, ik blijf erbij dat mijn punt wel klopt. Alleen zij blijven stellig en begin ik toch te twijfelen, graag jullie mening. Ik was trick of treat aan het spelen, als het beertje valt verzamelt het spel alle bedragen. In het beertje is duidelijk x3 zichtbaar, oftewel het win bedrag van 6.40 zou x3 moeten gaan. Dit is niet gedaan, ik zie dit als een foute uitbetaling of een fout in het spel. Hoe kijken jullie hierna?
  5. Welkom @AceKicker
  6. Lisaan

    Hi all!

    Welkom @Marjolein en de beste wensen nog, op naar mooie winsten.
  7. Goed begin van het nieuwe jaar, geniet ervan.
  8. @Newbalance en? Gisteren zeiden ze dat vandaag in orde was, al wat vernomen?
  9. Jaa heerlijk, altijd fijne dingen tijdens de feestdagen.
  10. Soms kan die dan toch nog fijn geven https://replay.pragmaticplay.net/ITebtL5rxc
  11. Welke variant speelde jij altijd?
  12. Lisaan

    Nieuw lid

    Welkom @SaintPierreNL 🙃
  13. Moet zeggen een leuk opgezet spelletje in zowel basis als bonus game.
  14. Mwah! Je krijgt dan 25 spins met 5 visjes en daarmee kwam ik net aan tot de x2, dus gewoon 20 dooie spins gehad.
  15. Gewoon uit nieuwsgierigheid van mijn kant hoor, maar wat maakte je dan nieuwsgierig dat je kiest voor een illegaal ipv legaal casino?
  16. Nog niet eerder op alle rijtjes een vis gehad, wel jammer dat ie ondanks de vele spins niet verder als x2 kwam.
  17. Klopt helemaal. Moet wel zeggen dat als ik verwezen werd, kreeg ik altijd wel binnen 3 werkdagen een mail. Niet altijd met de inhoud waar ik op hoopte, maar geen problemen gehad dat ik niks meer gehoord had..
  18. Welkom op het forum @Baccarat
  19. @debuiisover Geven ze ook niet aan welke afdeling hiermee bezig is en dat ze daar contact gegevens van hebben? Ik herken wel dat de klantenservice zelf hier nooit veel mee kan, dat ligt dan weer echt bij buiten hen.
  20. Lisaan

    Hi!

    Welkom @Dice666 Heb je Favoriete spellen?(:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.