Spring naar bijdragen

Grinding_Nemo

Members
  • Aantal bijdragen

    22
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Grinding_Nemo geplaatst

  1. Beter alles 211 kunnen doen 🤣
  2. Doe mij maar 10 stuks 😁 gr. Nemrah
  3. en continu storingen. Bonussen die zomaar verdwijnen/gecanceld worden. Helpdesk die er weinig van snapt.
  4. Ja dat gaat lekker! Heb nu 7 miners lopen. Kleine 200 KDA per dag levert dat op.
  5. Was dit helemaal vergeten. Ben intussen op eigen houtje flink binnengelopen op Kadena! In de onetime uitzending over crypto nog Kadena gepushed. En voila. Het gaat als een malle!
  6. Hey Rudi. Nope niks uitgecashed. Alleen maar beetje op de slots gespeeld.
  7. Wat een drama dat HC online. Mijn 100 euro deposit bonus was ik 55% gevorderd. Vanuit het niets is die opeens gecanceld. Terwijl ik toch echt van mening ben dat je er een maand over kan doen? Of heb ik het verkeerd? Uiteraard reageert de support nergens op.
  8. Present!! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  9. Een waardeloos artikel dat van businessinsider....
  10. Het is indd niet genieten nu. Toch vertrouwen houden voor de long term! Misschien nu ook nog een paar stukjes Groestlcoin inslaan ;-) Nu kan het nog, straks is het de nieuwe BTC haha
  11. Voor de lange termijn is VeChain ook prima om er bij te hebben. En Monetha & Rise. Rise is vergelijkbaar met Lisk & Ark, en is geforked uit een van die 2. Rise staat op 0,70 ipv $20+ en $6+ ;-)
  12. In principe hoeft Binance niet eens te groeien om waarde te creeren voor BNB. Alle gebruikers die fees afrekenen in BNB zullen dus BNB nodig hebben. En aangezien fees 50% lager zijn als je BNB gebruikt......
  13. ja graag BNB voor een groot percentage inkopen. Die gaat gegarandeerd omhoog. afgelopen week hadden ze 200k nieuwe regs op 1 dag! Al die mensen hebben allemaal BNB nodig!!
  14. ik had 150 maar sta als 100 in de eerste post!
  15. Klopt. ik ben zelf wat later ingestapt. Maar als nog kan deze nog wel veel harder van stapel!
  16. Ok ik zou graag de volgende munten terug willen zien. 1: Po.et : (white paper ga ik niet uitleggen hier. Het team behind Po.et is indrukwekkend en het concept is ook gewoon erg goed.) www.po.et 2: Monetha: https://www.monetha.io/ o.a 1 van de oud topmanagers van paypal is hier bij betrokken als adviseur. Qua marketcap nog laag en volop kansen voor de toekomst. 3: Groestlcoin: Heel simpel: A sleeping Giant. 4: Power Ledger: 1 van de weinige crypto's met een werkend product. Zwaar ondergewaardeerd imo. 5: Utrust: https://utrust.io/ Omdat ik er voor mezelf ook stevig inzit sinds het uit de ICO kwam. En sindsdien niets anders doet als stijgen ;-) 6: Ark - Vergelijkbaar met Lisk, maar qua prijs 4x zo laag. Door velen gezien als een betere versie van Lisk.
  17. Ik moet meedoen van Armijn. Graag ook een seintje bij een 1k-10k poule ;-) en/of Ico Poule. In voor €150. Misschien al ergens anders beantwoord: maar waarom de keuze voor Kucoin en niet Bittrex bijvoorbeeld? mvg, Nemrah
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.