Spring naar bijdragen

MDMArtin

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

MDMArtin's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Mijn nickname is afgeleid van mijn voornaam en een bekende serotonine-opnameremmer, die tegenwoordig zeer gangbaar is onder alle klassen van de bevolking. Het is ook bekend van een recente nummer 1 hit. "Alle tieners zeggen ja tegen MDMArtin."
  2. MDMArtin

    Carpe Diem

    Welkom op OneTime @MDMArtin. Geestverruimende middelen. Waar moet ik dan aan denken paddo's, wiet. S6 met experimenteren en veel plezier op OneTime. Thanks! Je moet hierbij denken aan van alles, maar hallucinerende shit lijkt me niet geschikt. Wat ik tot nu toe geprobeerd heb: Wiet (verschillende hazes), cocaïne, mdma en 4fmp. Ik open binnenkort een topic over mijn ervaringen.
  3. http://www.dumpert.nl/mediabase/6679457/9055d1dd/leraar_is_het_echt_heel_erg_zat.html Terecht of niet?
  4. MDMArtin

    Carpe Diem

    Hallo allemaal, mijn naam is Martin, op een ander forum vooral bekend onder de naam Carpe Diem. Ik speel regelmatig poker. Online voornamelijk toernooien in de buy-in range 5.50 - 55 (afhankelijk van welke site) en live voornamelijk cashgames in het HC. Ook maak ik af en toe tripjes naar het buitenland voor een groot toernooi. Ik ben lid geworden omdat ik begrepen heb dat Wouter Bonsjans op deze site bijdragen levert. Ik ben fan van zijn filmpjes, vooral zijn online blackjack strategie, zijn video dat hij in het HC op de 1ct kast ging spelen, maar vooral de video 'JWW never gets old' heeft mijn dag destijds heel goed gemaakt. De laatste tijd ben ik aan het experimenteren met poker in combinatie met geestverruimende middelen, vandaar mijn nickname.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.