Spring naar bijdragen

MLK

Members
  • Aantal bijdragen

    68
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

MLK's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

3

Waardering in de gemeenschap

  1. Elke maand met hetzelfde eindcijfer spelen zeg ik.. dus altijd met 1 of een ander cijfer. Mooi begin meteen met 1 eindcijfer?
  2. Als de uitgang is groot ticket van rond de €200 en af en toe omdat het beter is 2x ticket van €100 ben ik in. Maar dat moeten de beslissers even aangeven. Heb er nu 2 en wil er dan sowieso 2 maar wil er anders ook 4 als het kan
  3. Ik snap je punt maar je hoeft maar 1x te winnen die klapper. Sowieso zijn die groepstickets op runnerz vaak niet goed ingevuld naar mijn mening. Ja 7 goed kan je ook halen met een kleiner ticket. Had zelf 3 weken geleden 6 goed en zat er tot de laatste koers in voor 7 met een ticket van €25. Maar 7 goed bracht toen ook maar €800. Als er geen groot ticket gemaakt wordt doe ik helaas niet meer mee hierna.
  4. Als er minimaal tickets van €200+ worden gemaakt neem ik 4 aandelen van €25 per stuk
  5. Ik doe graag mee met de reload maar alleen als we tickets maken van minimaal €200. Daar onder is in mijn ogen de kans op een echte one timer te klein. Natuurlijk kan je 7 goed halen met een kleiner ticket maar die zal nooit een klap opleveren.
  6. Laatste €400 1 groot ticket maken voor de one timer!
  7. @The_Special_One Ik snap dat het komt omdat hij tegen "propulsion" loopt dat het hoog is maar 50:1 vind ik echt mega hoog. Daarbij als die niet springt zou het me verbazen als die geen plaats loopt dus een mooi om de bet te in te dekken.. Maar goed we gaan het zien
  8. Op dit moment "normale" quotering van 14:1 op runnerz
  9. Ik weet niet wat jullie mening is: Ik zie op unibet Al dente staan (farjestad race 11 Zweden) aan 50:1. Super goed paard dat nog wel eens de neiging heeft om weg te springen. En hij komt uit een periode van rust dus qua vorm niks over te zeggen. Maar ik vind hem veel te hoog staan. Plaats krijg je 6:1 en heb zowel plaats als winnend gespeeld. Wat is jullie mening?
  10. @TheGreatOne Heb jij hier antwoord op? Leuk idee om met veel mensen dit te spelen. Ik zie het wel zitten. Hoeveel mensen doen er op dit moment al mee? En hoeveel loten zijn het per trekking die we dan hebben?
  11. Ja daar heb je zeker een goed punt over dat runnerz met 450 ook vaak geen 7 goede heeft. Nou zijn wij natuurlijk veel beter in het invullen van de tickets dus dat moet goedkomen Ik zou wel tickets maken van net boven de €200 zodat je met 1 of 2 bankers veel paarden/outsiders ook kan nemen in de andere koersen. Gewoon het ticket bedrag wat omhoog. Maar goed beslissing ligt niet bij mij
  12. Leuk idee om met veel mensen dit te spelen. Ik zie het wel zitten. Hoeveel mensen doen er op dit moment al mee? En hoeveel loten zijn het per trekking die we dan hebben?
  13. Ik zeg het laatste restant 1 groot ticket te maken en dan goud of ijzer. Hebben we tenminste kans op een echte klapper..
  14. Slecht afgelopen. 2x kwam een paard binnen van 0%. Voor 7 goed stond een uitbetaling boven de €350.000!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.