Spring naar bijdragen

Romma

Members
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Romma's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. @V_Koning3 aandelen voor mij zoals besproken. Ik heb het geld al overgemaakt. Succes!
  2. Ik ook niet dus ik denk dat Vincent nog even wakker moet worden, je moet natuurlijk wel goed uitgerust zijn on straks die jackpot binnen te harken voor ons
  3. Ik zou een dikke penthouse kopen zodat ik met me geliefde alles luxe kan inrichten met jacuzzi, carpe diem bed, aan de wanden inspirerende teksten, mooie keuken met kookeiland, een nieuwe zwarte Audi Rs3 kopen met kuipstoelen en keramische remmen, alles er op en er aan, veel reizen, Malediven, Australië, de wereld ontdekken, meedoen aan grote pokertoernooien, eindeloos shoppen bij Philipp Plein, veel positieve mensen verassen die t kunnen gebruiken, zoveel mogelijk dromen realiseren en mensenlevens waar mogelijk veranderen. Aangezien ik alle tijd heb kan ik positieve boodschappen verspreiden d.m.v. bijvoorbeeld boeken en blogs schrijven. En jij Bon Sjans?
  4. Baal ik even dat ik dinsdagavond wel gespeeld heb maar m niet gewonnen heb
  5. Waar speelde je gisteren Remco? Ik was gisteren in Amsterdam. Er spelen inderdaad heel veel mensen voor 1 euro ondanks dat de jackpot op knappen staat. Heb ook een poging gewaagd om alvast t gevoel te krijgen hoe t zal voelen zodra ik deze win. Kreeg aan t einde 4 logo's en 3 respins voor de 5e maar die wilde helaas niet komen. Heb echt t gevoel dat t niet lang meer gaat duren. Ik doe mee de 11e met v_koning en de andere aandeelhouders maar denk eerlijk gezegd dat die dan al gevallen is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.