Spring naar bijdragen

SubAqua

Silver
  • Aantal bijdragen

    723
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    7

Alles door SubAqua geplaatst

  1. Voucher ook gekregen. Nu nog afwachten wat er met de boeking van oktober gaan gebeuren....
  2. Klopt idd, eerst moest je ook ballonnen tikken voor goud.
  3. Je hoeft alleen maar de ballonnen te poppen voor extra xp en speelcoins. Voor de gold coins hoef je niks te doen.
  4. Halve marathon ook uitgelopen. Fun, veel muziek, lekker over de Strip, goed georganiseerd. Lopen ging niet helemaal lekker, maar blessurevrij over de finish. Nu 3 medailles : 5k, halve marathon en 1 voor the remix Challange (5k en een race op zondag). Tijd: 2:43:34.
  5. Ik kreeg nog een aanbieding om ook de 5k te doen, naast de halve marathon. Deze is gisteravond geweest. Helaas op een wat achteraf weg, achter circus circus, maar dat mocht de pret niet drukken. De eerste medaille is binnen, met een PR van 33 min en 27 seconden. Nou op naar de halve marathon!
  6. Temp kan heel verschillend zijn afh van het weer, maar de marathon is later op de dag, ook in het donker. En in nov is het er lekker meestal.
  7. Ik heb nu al een aantal x de 16 km goed uitgelopen, dus de halve marathon gaat ook lukken. Moet alleen een iets rustiger tempo pakken, daar ben ik nu op aan het trainen.
  8. Ik ben inmiddels 15 kg kwijt, voor de vakantie was dat wat meer. Helaas door de nodige stress en tegenvallers, waaronder een schouderblessure en een gekneusde teen, weer wat aangekomen. Het hardlopen is door de blessures ook een tijd op een lager pitje geweest, maar inmiddels wel al 2x een 16 km run gedaan, waaronder de Ten Miles van Tilburg. Deze heb ik gelopen met de gekneusde teen, dus de tijd was niet super. Voor mezelf een beetje een andere doelstelling gesteld voor de halve marathon in Las Vegas volgende maand. Ik kreeg namelijk van mijn personal trainer een flinke waarschuwing, ik neem te veel hooi op mijn vork, en als ik niet oppas steven ik af op blessures of donder ik weer in een burnout. Mijn doelstelling is nu om de halve marathon goed uit te lopen, zonder blessures en er vooral ook flink van te genieten. Een echte eindtijd heb ik mezelf nu niet meer gesteld, dat komt daarna wel weer... Best wel trots als ik hem goed uit kan lopen. Van nog nooit een stap hardgelopen in mei 2018 begonnen en dan een halve marathon uitlopen in november 2019. Maar dat natuurlijk nog wel eerst waarheid maken......
  9. Jazeker fijn. Ik ben alleen benieuwd hoe de halve marathon zal gaan, het zal mijn allereerste zijn. Ik ben al heel blij als ik hem goed uit kan lopen.
  10. Ik heb me er vorig jaar november al voor ingeschreven. Inmiddels al 2x een run van 16 km gedaan. Dus uitlopen ga ik hem!!!
  11. Zitten weer een paar tripjes aan te komen.....
  12. Helaas in de vakantie en door ziek zijn iets meer als 3 kg aangekomen. Ook een tijd niet kunnen trainen, maar inmiddels weer druk bezig. Zit nu op 14,5 km. 21 augustus de www.beekloop.nl en dan ga ik de 16 km doen. Week later 1 september 10 Mile in Tilburg. En natuurlijk nog steeds de klapper in november in Las Vegas, de halve marathon.
  13. Helaas een tijdje uit de running geweest, ivm een peesontsteking in mijn schouder. Wel personal training maar aangepast programma. Het hardlopen heeft wel 5-6 weken stil gelegen.... Inmiddels gaat het beter en Krachttraining bij de personal trainer weer wat aan het opbouwen. Ook al weer enkele rondjes hardgelopen, eerste ronde was toch tegen de 7km. Vandaag weer 10 km gehaald. Opkomende runs waar ik voor ben ingeschreven : 18 mei Marikenloop traileditie 12 km in Nijmegen 2 juni Asserstadsloop 10 km 1 september Tilburg 10 miles 17 november halve marathon in Las Vegas Misschien nog een onderdeel van de reeks rondom marathon in Eindhoven in oktober. Dus genoeg op de planning en komen vast nog wel loopjes tussendoor...
  14. Vandaag uitgeslapen. Tier match van ceasars rewards geregeld bij Flamingo
  15. Inmiddels in Houston, straks nog 3 uurtjes vliegen naar Las Vegas. Douane was druk maar ging heel snel. Ook het rechecken van de koffer ging vlot. Alleen bij de security check werd ik eruit gepikt, maar was ook snel klaar. En nu nog ff wachten...
  16. Ja, het is weer zover, op naar vegas! Gisteren gewerkt en in middag en avond een bijscholing in Houten. Ik arriveerde op kantoor met koffer en al. Collega was zo lief om me na de scholing af te zetten bij het station in Houten, zodat ik vast door kon reizen richting Schiphol. Nachtje in het Ibis Budget geslapen en vanochtend met de shuttle naar Schiphol. Checkin was al open en ook de security ging vlot. Nu wachten bij de gate tot we gaan boarden voor de vlucht naar Houston.
  17. Is ook heel erg afhankelijk van wat je wilt besteden, wilt ervaren.... Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en ervaringen.
  18. Horse shoebend and antilope canyon zijn leuk! Komt vast weer goed met die reis!
  19. Ik blijf lekker bezig met mijn personal trainer, volgende week weer complete meting. Alleen nu veel klachten van mijn linker schouder/oksel, dus een andersoortige (kracht)training nu. Wel lekker aan het hardlopen, net weer een stapje verder gedaan, 11,2 km achter de kiezen. Rustig aan verder opbouwen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.