Spring naar bijdragen

Gurum

Members
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Gurum's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. De pot die "vol" zit is een illusie. Het is random wanneer je de kans krijgt de pot te legen. Ik heb zelf zonder dat de pot vol zat ook de bonus game kunnen spelen.
  2. Mooie hit! Mijn druiven stonden toen op lijn 7.
  3. Ik heb 4 juni een 700x hit gekregen. De bonus heb ik gekocht, weet niet of dat ook telt
  4. Mijn favoriet blijft de Super Bells. Het is een meerspeler automaat met meerdere Wild symbolen, en het goude Wild symbool kun je kans maken op 4 keer de prijs! Dit werkt uiteraard op je spanning en dat vind ik kicken. Mijn hoogste prijs bij deze kast was 2x bar met 4x verdubbelaar (op inzet 10). Helaas geen foto van mijn eigen hit.
  5. Ikzelf heb ooit in een speelhal uitleg gekregen over de gokkast "Red & Green Peppers" waarbij je een mystery prijs met pepers kunt krijgen. Het is een meerspeler automaat dus je hebt beurten. De teller waar je beurten staan, gaat net een aantal milliseconde sneller weg waardoor je weet dat je mystery prijs krijgt. Dit vereist eventjes geduld, maar na 10 minutjes ga je zien wat ik bedoel. Echter werkt dit alleen als je de knop ingedrukt houd.
  6. De batman vind ik wel leuk om te spelen. Op uiterlijk vind ik het toch iets te veel licht, aan gezien speelhallen erg donker zijn in het algemeen. Ik vind de future dat je 1x/2x/etc erg leuk. Dus die kasten staan bij mij boven aan de lijst als het om spelen gaat. De Goldon Wild X De winratio valt best taai om snel hoog te kunnen spelen, maar dat is vooral bij meerspelers het geval, altijd. Aangezien de winlijn echt vanaf links moet beginnen is dat lastig omhoog te krijgen dus je raakt echt gefocust op het "X" logo. Als ik zou moeten kiezen zou ik alsnog voor de SuperBells gaan. Omdat je daar ook rechts kunt winnen en hoeft het niet alleen links. Maar dat is persoonlijk voorkeur. Ik heb wel genoten tijdens het spelen. Helaas nog geen 7's of Bar's gehad.
  7. Ik heb deze kast gisteren in Jack's Dukenburg gespeeld. Inzet 10, 5 druiven symbolen X5! Won 2500 punten. Ik vind de "schiet" future wel leuk, lijkt een beetje op dat van Super Bells.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.