Spring naar bijdragen

osarton

Silver
  • Aantal bijdragen

    218
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    2

Alles door osarton geplaatst

  1. Ik doe mee met 1 aandeel 😎
  2. Ik vindt het prima als iemand uit interesse meekijkt en een praatje maakt. Maar die loerende blikken om te kijken wat ik doe en wanneer ze de kast kunnen overnemen. Dat is irritant.
  3. Dat kan zeker Coin. Prijzen zijn een stuk lager dan in NL! Ik ga meestal met een kofffer leeg heen en vol terug πŸ˜…
  4. Ik kom bij beide outlets. Maar de zuid kant vindt ik zelf prettig.
  5. Ik moet zeggen dat ik dit wel erg netjes vind. Ze hadden het ook niet kunnen doen. Maar fijn dat je geholpen bent.
  6. osarton

    Uitbetalen bij Bet365

    Ik gok dat het weekend er tussen zat. Als je dan vrijdag uitbetaald, dan heb je het maandag. In principe betalen ze sowieso binnen 2 werkdagen uit. Meestal zelfs binnen een dag! Tot nu toe zijn ze erg snel vergeleken andere sites.
  7. Ga ik zeker doen 😎, super leuk die Onetime acties!
  8. Hier ook. Zondag aangevraagd en vandaag ontvangen. Dus in het weekend kost het meer tijd. Dus echt werkdagen!
  9. Topper het is je gegund lekker op pad met the great one Bedankt! Nu al zin in! Zal vanavond even een mailtje doen πŸ€—
  10. In een aparte ruimte is het πŸ‘Œ. Ik vindt het altijd wel relaxe als het kan. Maar als er een buiten overdekte ruimte is dan is het al snel prima πŸ‘
  11. osarton

    Atlantic City of Las Vegas

    Yes, toen ik 21 was. Dus al wat jaartjes geleden. Maar hou het wel in de gaten. Wil weer eens terug als ik naar NY ben geweest. Even de laatste dagen van de trip!
  12. osarton

    Atlantic City of Las Vegas

    Ok dus als ik eerst in vegas ben geweest in Atlantic City niet meer indrukwekkend? Klopt. Atlantic city is niet heel bijzonder. Wel leuk maar niks vergeleken met Vegas. Maar het blijft leuk om een keer naar toe te gaan. Maar zou ze zelf niet vergelijken.
  13. osarton

    Bet365 mager aanbod

    Ik verwacht dat er nog meer achter het inloggen zit. Mbt sportsbets zit je daar goed!
  14. Heb je 46.7 k gewonnen? Veel online profiders/sites hebben limieten van bijvoorbeeld 10k per week. Dit staat ook in de voorwaarden. Daarom is het soms handig om deze voorwaarden te lezen. Dan kan je bijvoorbeeld een deel uitbetalen waardoor het sneller gaat voor je eerste uitbetaling etc. Hier inmiddels alles goed gegaan!
  15. Ook niet mijn favoriet. Vastlopende games, weinig actie of bonussen, beperkt aantal spellen en trage uitbetaling!
  16. Geen probleem voor mij! Ik rij jullie zo rond! Gezellig toch! Ergens in November December doen mannen?
  17. Dit deden ze eerder ook wel eens bij de online casino’s toen de markt nog niet open was. Ivm witwassen etc. Vindt het niet heel gek! Maar snap dat het irritant is.
  18. Ja hier ook nog even aan het wachten. Maar laat de livechat even je rekeningnummer controleren! Yust to be sure! Hopelijk gaat het niet om een te groot bedrag!
  19. Wel een erg leuke actie! Ben benieuwd naar alle wins en wie het hoogste X win heeft! En als je toch al speelt waarom dan niet posten 🀩
  20. Oh dat is wel erg veel! Zou dan voor een rustiger moment gaan! Anders ben je zo uren aan het wachten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.