Spring naar bijdragen

JkSSn

Members
  • Aantal bijdragen

    23
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

JkSSn's Achievements

Member

Member (2/3)

6

Waardering in de gemeenschap

  1. JkSSn

    EK 2016 Poule

    Ik heb een vraag. Ik stel deze maar even hier ipv een nieuw topic te openen. Ik heb namelijk tijdens de groepsfase van het EK 10 euro op Wales to win gezet. Nu gaan zij lekker en kan ik bij EK winst 450 euro bijschrijven. Echter wil ik vanaf de halve finale tegenbetten zodat ik sowieso winst heb. Op welke manier krijg ik de meeste euro's hieruit? Hoeveel moet ik nu betten (op go through) en wat moet ik dan bijvoorbeeld tegen Duitsland of Frankrijk betten? Natuurlijk weten we de odds nog niet, maar die zijn wel ongeveer te raden. Graag hoor ik jullie mening. Alvast bedankt!!
  2. Net de samenvatting gezien. Ze komen wel goed weg zeg dat die pingel niet werd gegeven. behoren wij tot de favoreten? Duitsland lijkt me de beste papieren te hebben, maar maakt NL een kans om ver te komen?
  3. Verstappen wordt 9de en Hamilton wint de race
  4. Heb er onwijs veel zin in! Hoop dat Juventus wint, omdat ik het Pirlo en vooral Buffon erg gun, echter verwacht ik een éénzijdige wedstrijd waarbij Barcelona met 0-3 de beker in ontvangst mag nemen
  5. Arsenal - Aston Villa 2-0 rust Arsenal - Aston Villa 3-0 eind
  6. Laat maar weten, ik speel graag mee!
  7. Netjes! Ik zal zo is kijken wat ik vandaag ga spelen. Zag al wel een leuke staan: Jong Twente - FC Emmen. Veel spelers van Jong Twente hebben afgelopen weekend met het eerste tegen PSV gespeeld en Emmen strijdt nog voor een hoge klassering (wat recht geeft op een ronde later instromen bij de playoffs. Dus ik pak winst Emmen er sowieso bij.
  8. Netjes!! Ik zal zo is kijken welke ik vanavond ga spelen. Heb er nu eentje open staan; combo Karabakh - Inter Baku (1X) en Ascoli - Pro Piacenza (1). Karabakh is over 5 minuten afgelopen en staat nog 0-0 en Ascoli begint zo om 17.00 uur.
  9. Netjes! Ik had ook een combo met Juve Stabia (met Bassano Virtus en Pisa), maar daar kwamen we goed weg. Juve Stabia speelde vanaf minuut 33 met 10 man en scoorde pas laat de winnende. Heb je nog tips voor vandaag?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.