Spring naar bijdragen

MD11

Members
  • Aantal bijdragen

    2
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

MD11's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Erg bedankt voor je reactie. Ja het begon eerst bij toto, mijn ouders wilden wedden op NL voor voetbal waarna ze aan mij vroegen om een toto te openen. We wonnen en verloren, er was dus een keertje dat er nog wat zat, zo van 5eu, in de bankrekening. Vervolgens dacht ik dus even, waarom niet? Is toch maar 5eu. Opeens maakte ik van 5eu --> 30eu en hiermee begon de onvoorspelbare win streak waarmee ik een parlay van 6 a 7 wedstrijden won en hiermee dus 170eu maakte en totaal bijna 250eu binnen een week. Hiermee dacht ik makkelijk geld te maken en het betere van toto was nog ook dat je van elke bank kon storten en ze niet zo streng deden als unibet. Deze geldsom werd dus ook naar de bank van mijn moeder gebracht, waarbij ik zei dat ik dit had gewonnen via toto. Ze zei wel echter dat ik het niet te vaak moet doen, ik zo denken dat dit op lange termijn vol kon houden... helemaal fout. Ik jaagde op mijn verliezen, wat niet slim was. Maarja, hopelijk kan ik het bedrag terug halen.
  2. Goedenavond, Recentelijk heb ik een account gemaakt bij unibet via een van mijn ouders hun bank, dit gebruikten we eerst om gewoon af en toe te wedden op bijvoorbeeld Nederland. Zelf heb ik daarna nog mijn eigen geld via mijn bankrekening erop gezet, maar uiteindelijk is er een verlies van totaal 150eu uitgekomen. Vandaag had ik er 40eu opgezet en 20eu ermee gewonnen. Hiermee wou ik dus de 60eu naar mijn bank versturen. Opeens stond er dat mijn withdrawal on hold is, nu moet ik blijkbaar mijn documenten gaan versturen die waarbij er duidelijk staat dat ik 17 jaar ben. Nu is mijn vraag, weet iemand waar ik nu recht op heb. Is het nog mogelijk om mijn transacties terug te krijgen waarmee ik geld heb gezet op mijn account? Ik heb dus totaal 150eu gezet via bank naar de account en heb nog nooit de withdrawal knop gebruikt tot vandaag. Ik heb een live chat gehad met unibet waarbij ze het aan een department over zouden laten die gaat beslissen wat er gaat gebeuren met de deposits. Op deze forum heb ik gelezen dat iemand er in geslaagd is om al zijn deposits terug te krijgen maar dat zijn account wel gesloten is. Dit gaat trouwens om unibet, maar alleen het sportgedeelte.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.