Spring naar bijdragen

Raymonsparta

Members
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Raymonsparta's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

2

Waardering in de gemeenschap

  1. Raymonsparta

    Pokerstars

    Okee en bij Cashgames wel? Zijn altijd wel online mensen die weg gaan ondertussen of dat je bij toernooi idd geswitchd wordt van tafel
  2. Raymonsparta

    Pokerstars

    Thanks! Mag ik deze en kan ik deze ook gebruiken (live) tijdens pokerstars toernooien? Wat doe jij meestal voor poker? Of andere gok / strategie spellen?
  3. Raymonsparta

    Pokerstars

    Andere vraag: Ik las dat er poker software is die alle statistieken bijhouden van mensen aan je tafel. Welke software mag /kan je gebruiken voor Pokerstars? Hoor weer heel graag van jullie!
  4. Raymonsparta

    Pokerstars

    Met meerdere toernooien tegelijkertijd mee doen bedoel je? Zou inderdaad een goeie kunnen zijm
  5. Raymonsparta

    Pokerstars

    Goed punt tbh. Zal straks eens een toernooi met 5 - 10 dollar inleg doen en kijken hoe dat gaat.
  6. Raymonsparta

    Pokerstars

    Bedankt allemaal! Ik maak nu meestal een bedrag van 10 euro winst per dag. Niet veel maar speel ook in kleine toernooitjes. Toch vind ik het te langzaam gaan en vind ik nog steeds bij toernooien te weinig verdiend kan worden. Speelde gister een toernooi op Pokerstars. Werd 40e van de 5960 en kreeg 11.60 (ongeveer) dollar uitbetaald met een inzet van 2.20 dollar. Vandaar mijn vraag om meer te verdienen. Toernooitjes zijn leuk om te doen maar om ruim 5 uur bezig te zijn voor een winst van 9 dollar gaat wat ver. Ik hoor graag jullie mening
  7. Raymonsparta

    Pokerstars

    Super bedankt! @TheGreatOne Ik vind persoonlijk dat ik wel wat kwaliteiten beschik om een goede poker speler te worden. Echter wil ik graag advies om met een redelijk klein bedrag (Max 50 Euro) toch wat kan verdienen. Ik speel nu vooral cashgames met maximaal 10 euro inleg en kleine toernooitjes van 1.10 , 2.20 of bijvoorbeeld 4.40 inleg. De top 10 wint wel serieus wat geld, maar de rest maar net boven de inleg bijvoorbeeld. Wat is jullie advies om mijn payroll wat te verhogen?
  8. Raymonsparta

    Pokerstars

    Ben onlangs begonnen met pokeren bij Pokerstars. Heb redelijk wat verdient en speel voornamelijk cash games en toernooitjes. Echter is het prijzengeld naar mijn mening vrij laag. Op welke manier kan ik het meeste geld verdienen? Bijvoorbeeld toernooitjes/cash games etc. Ik hoor graag van jullie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.