Spring naar bijdragen

Drieske2001

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Drieske2001's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Weet je toevallig wel als of je nooit belasting betaald als je winst lager is dan je inzet? Want mijn winst is altijd lager dan mijn inzet. Heb dat ook op verschillende plekken gelezen dat dat zo was.
  2. Ik speel op unibet. En soms op bwin. Weet jij of ik dan kansbelasting moet betalen? Op de manier zoals boven beschreven. Unibet is gevestigd in de EU. Moet ik het dan wel of niet zelf aangeven bij de belasting?
  3. Goedemiddag, Ik zet altijd 2x 150 euro in op voetbalwedstrijden. Dit met een odd van 1.67. Hierdoor maak ik 200 euro winst op deze 2 inzetten. Deze sprijdt ik echter over een aantal uren. Dus bijv win ik de eerste. Dus dan krijg ik 250 euro terug. Vervolgens laat ik deze 250 euro uitbetalen. Dan 2 uur later win ik weer 250 euro. Deze laat ik ook weer uitbetalen. Moet ik dan kansbelasting betalen? Of omdat ik minder winst maak dan de inzet hoeft dit niet? Alvast bedankt voor de hulp!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.